logo Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.

Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.

Racibórz

Opinie o Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.

były pracownik 2009-12-21 19:46:23
O IN PERSON. UWAGA!!! NIE POLECAM!!!!
Opowiem zainteresowanym,jakie praktyki stosuje In Person. Opowiem krótko, jakie problemy miałem już w dniu przyjazdu do Holandii. Opowiem również co robią aby zamydlić oczy przyszłemu pracownikowi, który na ich szczęście,a swoje nieszczęście znalazł się np. w jednym z biur. Opowiem też jak traktują byłych pracowników, którzy zapierdzielali równo na ich pensje. Najlepsze zostawiłem na koniec – płaca (ile daje holender, a ile z tego zostaje Tobie!!!).
Krótko żeby nie zanudzać.
W dniu przyjazdu do Holandii na camping już zaczął się problem. Kierowca busa wysadził mnie i jeszcze jedną osobę i pojechał sobie w sina dal, staliśmy na parkingu 3 godziny w słońcu i temp 30”C. Miał nas odebrać , jak to powiedzieli koordynator, który ostatecznie się nie pojawił,a dzwoniąc na jego numer słyszeliśmy w słuchawce bardzo miły głos ... poczty głosowej. To nic, że za 7 godz mieliśmy iść do pracy, a tu nie ma jak wejść do campingu. Trzeba było nastraszyć Ambasadą i Policją, wtedy pani z biura w Częstochowie zaczęła działać, przypomnę ze to była niedziela i żadne biuro w Polsce nie jest otwarte, a numer do pani z biura w PL był jej prywatnym numerem. Dobra po 4 godz mieliśmy już klucze od busa i domku, holender zjawił się po 5 godz od przyjazdu z papierami...koniec... dalej...
Kiedy pojechałem do Raciborza za pracą, wszedłem do biura, a tam czuć było mila i sympatyczna atmosferę unoszącą się pod sufitem...Pani dala 3 oferty, z których wybrałem jedna, która mnie zainteresowała, wszystko pięknie ładnie, git malina, warunki zatrudnienia, a najważniejsze dla mnie to temat zarobków. I tak. Nie powiem bo ciemny bylem w kwestii procentów. Powiedziano mi tak ... do każdej stawki godzinowej ma pan 113%, a ze stawka już z góry określoną jest w In personie na 7.83 euro brutto/h, to ja liczę sobie, zajeb... 7.83 razy 113% = ok 16 euro:) tyle ze ja 7.83 euro miałem już z tym dodatkiem … po przecinku, czyli 13% (za prace na nocki non stop). Ktoś powie: to po co jechałeś, siedziałeś skoro wiedziałeś ze tak mało się zarobi, ze nocki, ze to i tamto... ok, wszystko ładnie do momentu podpisania … żeby ładnie i poważnie brzmiało „kontraktu”. Ogólny chaos i brak przepływu informacji, co odbija się na pracowniku, czyli tobie. Nikt nie potrafił rozszyfrować Solarisów, nie potrafi wyjaśnić, ogólny misz masz, a czarna dziura pochłaniała co trochę jakieś drobne kwoty, gdzie w ostatnich 2 tyg odciągnięto nam w sumie 13 euro, a holender(opiekun) który akurat zjawił się z kolędą w naszym bungalow to strzelał- to są odciągnięcia za buty... no ale przepraszam. Dlaczego kolega który miał prywatne buty musiał zapłacić 13 euro, a inna osoba, która dostała buty od holendra nie musiała płacić....opiekun się zamotał, wykonał telefon , coś pogadali pogadali... to odciągniecie za pranie kołdry i poduszki przez pracowników campingu - usłyszeliśmy...a to inna bajka, z butów przeszliśmy na pościel. Ale i tak kit wciskał.!!! - 13 euro.
Idąc ponownie do biura zapytać o prace jestem traktowany jak idź stąd i nie wracaj, już atmosfery pod sufitem nie czuć, choć święta były niedawno, pracownice biura w PL z miną na twarzy numer 48 (w skali do 50 ;) ),a bez kija nie podchodź. Pracowałem dla nich 15 tygodni, sprawdziłem się u pracodawcy ale się zwolniłem Oferta zaczęła się klarować, do momentu kiedy się nie przedstawiłem,a pani w biurze chce testować moja znajomość języka angielskiego czy niemieckiego (znam komunikatywnie)nagle ofert pracy dla mnie nie ma przynajmniej za 8 EUR netto/h , jedynie minimum holenderskie, czy tam ich wewnętrzne- 7.83eur/h brutto, a jak chcę więcej to będą mnie testować z języka, a na jakiej podstawie?Teraz finanse.
Nikt nie powiedział ze jest to tajemnica zawodowa, klauzuli nie podpisywałem, a ta informacje uzyskałem od szefa firmy gdzie pracowałem ja i reszta, toteż nie mam wyrzutów sumienia. Będę w działaniu matem. Operował miesięczna pensja. Ja na miesiąc miałem 940 euro netto przy przepracowanych PEŁNYCH 42 godz tygodniowo(ok 160 h/mies.), a In Person otrzymywał od holenderskiego pracodawcy ok 3000 euro za jedna osobę, jak łatwo obliczyć dostawali 19 euro za jedna osobę za godz. mojej pracy. Zaokrąglę to- 8 euro moje, 12 euro ich. Poza tym pieniądze wakacyjne i urlopowe. Zakładam przykładowo ze uzbierało mi się przez 15 tyg. 500 EUR wakacyjnego i 400 euro urlopowego = 900 euro,co powinni mi zwrócić. W Holandii usłyszałem ze dostane wszystko na konto, w Polsce dowiaduje się ze POŁOWE zabiorą mi na …. podatek!!! 50% podatku to biznesmeni płacą a nie zwykły fizol. Zadawajcie jak najwięcej pytań jak już zmuszeni będziecie jechać przez IP di Holandii, myślę ze pomogłem w ułożeniu niektórych. Panie w biurze nawet nie sprawdzają danych. Poszedłem do biura mowie ze chce swój pasek z wypłaty (solaris) i bez ukazywania dowodu osób.dostaje wydruk z komputera. A gdyby przyszła osoba trzecia, obca i co, ktoś obcy miałby wgląd do moich zarobków.
Normalnie pierwszy
2
jasiu... 2009-12-21 19:52:13
Wariant I - znasz komunikatywnie język i masz poszukiwany zawód, którego
wykonywanie potrafisz udokumentować (a choćby kilkanaście lat pracujesz jako
spawacz). Szukasz na stronach internetowych firm, w których chciałbyś pracować.
Wysyłasz mailem opis swojej pracy i co umiesz. Najczęściej się odezwą, choćby
nawet nie mieli oferty, bo na zachodzie taki jest zwyczaj, że się maili nie
pozostawia bez odpowiedzi.

Wariant II - znasz komunikatywnie język i masz zielone pojęcie o jakiejś pracy.
Pracowałeś na jakimś stanowisku, ale krótko. Szukasz przez agencje pracy w
państwach, do których się wybierasz. Wysyłasz mail z prośbą o szczegóły
ewentualnej współpracy (oczywiście nie po polsku). Adresy, jak znasz język
znajdziesz choćby w googlach.

W obu wariantach (w pierwszym zawsze!) na początku będziesz musiał przyjechać do
pracodawcy na rozmowę kwalifikacyjną. Regułą jest, że za podróż i hotel ci
zwrócą. Po podjęciu pracy musisz znaleźć sobie mieszkanie. Czasem możesz dostać
na to zaliczkę, ale z reguły pierwszy miesiąc musisz przeżyć z tego, co
przywiozłeś. Płacisz podatki w kraju, w którym jesteś, ale i masz profity
(rodzinne, ubezpieczenie emerytalne itp.) Te warianty są dobre, jeśli chcesz
gdzieś na dłużej posiedzieć

Wariant trzeci - nie znasz języka, ale coś tam umiesz robić. Szukasz polskiego
pośrednika, który znajduje ludzi dla pośredników zagranicznych. Każdy coś tam z
twojej stawki skubnie, ale za to masz załatwione miejsce do spania (pokój na
czterech, albo przyczepa kempingowa też może wchodzić w grę), czasem dostajesz
pożyczkę kilkanaście euro na jedzenie. Zarabiasz na rękę kilkaset euro, czasem
pośrednik płaci w Polsce twój ZUS (niestety w tym przypadku w np. w Niemczech
nie dostaniesz niemieckiego rodzinnego). Ponieważ często pośredników pomiędzy
tobą, a pracodawcą jest kilku, nie można mówić o ich uczciwości, czy nie.
Wszystko zależy, czy cały łańcuszek jest uczciwy. Czasem polska agencja się
stara, ale Belg, czy Anglik potrafi wykręcić numer. Tu nie ma żadnych reguł -
wszystko jest loterią.
mariusz 22 2010-08-05 00:17:31
Witam.zgodze sie z wiekszoscia opinii.in person nie jest wart.nie dosc ze wyplate dostaje sie w okolicach 750 euro to jeszcze z tego beda krasc.robilem tam rok na uboni Compaxo w Zevennarze i powiem wam ze za taka prace to minimum 1000euro powinno byc.nie polecam a kto musi juz jechac to niech uwaza na Lucjana.niby pomocnik kordynatora który troche lizna niemieckiego i mysli ze jest najwazniejszy.nie pomoze a zaszkodzi..NIE POLECAM BIURA IN PERSON
1
patiiiii 2010-08-17 17:51:45
witam .....in person to naprawde nie jest dobra firma i nie polecam ale jesli chodzi o tego Lucjana to same bzdury i stek klamstw....nie mozna kogos oceniac jak sie go nie zna...ten co to pisal to pewnie alkoholik ktorego in person wyrzucil a on teraz oczernia (usunięte przez administratora) jest pomocnym i uczciwym kolega ktory nie raz udowodnil ze mozna na niego liczyc..
1
krzysiek002 2010-08-22 18:50:28
In person jest to biuro które zle postepuje z pracownikami.Szukaja byle pretekstu by z wyplaty zabrac pare euro.Zarobki sa male w stosunku do wykonywanej pracy.jednym slowem nie polecam.pozdro
1
Patrykowski 2010-08-22 18:52:28
Pracuje z tym (usunięte przez administratora)i nie mam do niego zastrzezeni..duzo chlopaków nie umi tu jezyka a wtedy (usunięte przez administratora)zawsze pomoze,wiec nie mozna o nim takie bzdury pisac.jest dobrym czlowiekiem
tomek55 2010-08-22 18:53:14
in person to (usunięte przez administratora).nie polecam
1
Krzysiek 27 2010-09-06 18:31:50
Witam.mam do powiedzenia pare slow o firmie In Person...ta firma nie jest dobra firma i nie polecam jej nikomu...malo sie tu zarabia a praca jest ciezka..warunki mieszkalne sa w miare dobre choc w niektorych oddzialach na terenie holandii roznie to bywa...za auto odtracaja 12,50 tygodniowo a jak ktos jest prywatnym samochodem to nie wracaja mu za paliwo.w biurze siedza cztery osoby i z zadna nie idzie sie dogadac..kpina..zarabia sie w granicach 800 euro i to z tego ukradna jeszcze.na domku ludzie sa sympatyczni i pomocni a wszczegolnosci (usunięte przez administratora)ktory nie raz udowodnil ze jest prawdziwym polakiem i zawsze pomaga.czy to w biurze czy tez w innych sprawach zawsze mozna na niego liczyc czego nie mozna powiedziec o biurze...a ten ktory pisze jakies dziwne komentarze na jego temat to kretyn i idiota..nie polecam firmy In person
Julka 2010-09-11 23:13:17
Witam. Jeśli chodzi o firmę In Person, napiszę to samo, co większość osób wypowadających się tutaj. Jednym krótkim zdaniem: NIE POLECAM.

A jeśli chodzi o (usunięte przez administratora), to stek bzdur ktoś tutaj napisał.
Nie wiem jak można tak kłamać. (usunięte przez administratora)jest to osba bardzo pomocna i życzliwa, zawsze mogłam na niego liczyć. Nigdy nie odmówił pomocy. Jest on bardzo miłym człowiekiem... A ten, co wypisuje o nim te bzdury jest po prostu idiotą. ^^ Nie zna człowieka i chce go oczernić jakimiś bezsensownymi kłamstwami!
1
anonim 2011-01-24 19:41:27
NO TAK IN PERSON TO (usunięte przez administratora)BIURO!!! TO CO MOI POPRZEDNICY TU PISZĄ TO PRAWDA!!! Z WAKACYJNEGO POTRĄCILI MI 50% MOICH PIENIĘDZY!!!A (usunięte przez administratora)KTÓRA TAM PRACUJE RŻNIE GŁUPA I NIE JEST KOMPETENTNA OSOBĄ!! LECI W (usunięte przez administratora).ILE MOZNA ŻEBY TYLKO (usunięte przez administratora) CZŁOWIEKA!!!
1
Manco 2011-02-02 21:11:23
Witam. Jestem pracownikiem firmy In Person przy ulotkach w Eindhowen. . Zgadzam się z poniższymi opiniami na temat tej firmy. Uwazam ze In Person to banda złodzieji. Zarobki w tym biurze to czyste kieszonkowe nie wypłata miesięcznie można dostać nawet 500 euro i jak nie 400 za 4 tyg,pracy. Praca nie jest lekka często stresująca zwlaszcza dla kobiet,na zakładzie panuje czysty bałagan. Do 1 Lutego za domek płaciliśmy 50e jadac na urlop płaciliśmy połowe czyli 25e od teraz płacimy za domek 60e tyg,jadąc na urlop tak samo,jeżeli nie oplacimy pokoju podczas urlopu, możemy wrócic dopiero aż się zwolni miejsce.To jest czysty szantaż i złodziejstwo. Nie polecam pracować dla tego biura a radzę omijać szerokim łukiem.
Jontek 2011-05-30 22:51:55
Czytając opinie o InPerson z częścią z pewnością się zgodzę, gdyż miałem przyjemność u Nich pracować. Jeśli chodzi o płace nie ma co liczyć na spore zarobki, gdyż normą dla Polaków jest stawka minimalna na terenie Holandii (dzisiaj 8,22 Euro/h brutto). Z pracą bywa różnie i zależy to raczej od Firmy dla której pracujemy. Ja miałem możliwość pracować w Zevenaar w COMPAXO i bywało różnie, jednak kokosów wielkich nie było - na rozbiorze ok. 38h/tygodniowo, na uboju trochę więcej bo ok. 42h/tydzień. Praca raczej ciężka i nie sugerowałbym się tym co mówią panie w biurze w Raciborzu. Warunki zakwaterowania nie najgorsze - teraz ponoć domek w odległości ok. 15 km od Zevenaar. Wypłata teraz co 4 tygodnie i raczej bez problemów. Dni świąteczne jak np. Urodziny Królowej płatne. Za każdy przepracowany miesiąc mamy ponad 16 h urlopowego co pozwala po kilku miesiącach wyjechać na urlop płatny. Wakacyjne płatne chyba w maju choć bywało, że płacili na Boże Narodzenie. Patrząc na to wszystko można powiedzieć, że Firma raczej nie najgorsza. Jeśli chodzi o opinie na temat Lucjana, powiem szczerze, że raczej na pomoc tej osoby nie liczyłbym. Faktem jest, że miał (i chyba ma) dosyć spory staż pracy dla InPerson jednak bez obrazy dla mnie był jak kameleon - zresztą w COMPAXO Polacy mieli o nim podobne opinie i trzeba było uważać o czym się przy nim mówi. Ponoć jeśli ktoś mu podpadł to po wyjeździe na urlop raczej mógł się pożegnać z powrotem do pracy. Sam nie był i chyba nie jest święty (choć uczęszczał do kościoła) i co by tu nie mówić każda opinia o nim zawiera jakieś ziarno prawdy i jeśli będziecie z nim pracować, raczej uważajcie, bo może Was utopić w łyżce wody.
Outblast 2011-07-28 11:21:29
Witam
Ja przyjechałem w tamtym tygodniu do Bennekom w Nl i warunki są fatalne, w pokoju w którym mialem mieszkac na scianie znajduje sie grzyb. Podaje swoj link do strony ze zdjeciami. http://nk.pl/#profile/40938820/gallery
Miałem mieszkac w Bungalow ale na miejscu moim oczom ukazal sie pobudynek-stodola. Kiedy kierowca zawiozl mnie na miejsce (dodam ze w busie byli ludzie jadacy do Axella, Work Today, level One) stwierdzil ze to lipa tak samo jak reszta i zyczyli mi powodzenia. Nie bylem nawet jednego dnia w pracy . dodam ze cale mieszkanie nie jest warte nawet 20 eur. a zadaja 60 tygodniowo, na umowie przedwstepnej pisze Horalaan 8 a tymczasem budynek niema nadanego numeru, w pokoju bylo zimno ogrzewanie nie dziala w pozostalych grzeje ale nie zasze bedzie tam miejsce, gzryb na korytarzu, obok mieszkaja Wegrzy jedyni ludzie trzezwi. Nikt nie pilnuje i nie dozoruje budynku takze mozna robic co sie chce. Uwazam ze jesli robota ma byc w chlodzie to chociaz w domu powinno byc cieplo. Przestrzegam , podaje maila kontaktowego d(usunięte przez administratora)l i zapraszam na strone ze zdjeciami, In person stosuje praktyke ze jesli przyjedziecie w czwartek to od razu idziecie do roboty a jesli w niedziele to od razu zobaczycie fatalne warunki, Jestem za stary na takie dzialania firmy, Przestrzegam przed in person, jupiter,
gosc 2012-09-23 00:31:25
głupi jestes...113% to stawka godzinowa plus 13%tej stawki,wiec jakie 16?umiesz liczyc czy ci policzyc? reszty dokladnienie nie czytałem ale z tego co zerknolem to tak akurat trafiłes ale co sie dziwic,gdzie głaba wyslac jak liczyc nawet nie umie
on 2012-12-17 15:14:16
hehehe no masz rację niektórzy ludzie nie mają pojęcia o co chodzi w umowie którą podpisują :) później piszą takie głupoty.Nie mówie że biura nie oszukują ale jak się przeczyta takie komentarze to sobie samemu można wywnioskować co to za bałwan pisał :) pozdrawiam.
max 2014-01-15 21:00:46
myslicie ze pracujac przez Uitzendbureau zarobicie kokosy?tu sie mylicie.w polsce zarobicie o wiele mniej na raczke dostaniesz 1300 zeta i rob co chcesz,wiec nieplaczcie!ja pracowalem w inperonie pare latek i wszystko bylo ok.
1
wasyl 2014-02-04 09:31:14
Pracowałem w in person w 2007 i 2008 i było w miarę .Wtedy były tygodniówki i szło zarobić nawet 370euro na tydzień.Wakacyjne i urlopowe po zabraniu 50 procent płacili mi po 3 dniach od zjazdu ,wtedy było OK ale ludzi traktowali żle .Po rozmowie o kasie za godzine zbywali ,byłem od nich 7 razy i powiem że i tak chyba najleprza firma w jakiej byłem bo są gorsze .Wtedy szło zarobić 1400euro na miesiąc,solarisy były czytelne .Jestem zdziwiony tym że wypłaty co 4 tygodnie
Laka 2014-04-12 00:48:46
Może wystarczająco w stosunku do wielkości firmy? Według mnie nie są na tyle dużą firmą, żeby mieć nie wiadomo ile ofert i nie wiadomo ile umów z innymi firmami do pośrednictwa pracy.
zyga 2014-05-06 18:29:48
Hej mam zamiar dostać się do firmy in person w Lelystad ale czytając wasze wypowiedzi to masakra był ktoś w Lelystad pracował tam.Jak tam się pracuje jakie warunki,zarobki itp.Dziękuję i Pozdrawiam.
satanael 2014-10-21 20:13:20
Witam ! Nie polecam tej firmy , banda złodziei i oszustów , ja i moim znajomi którzy pracowali przez tą firmę co tydzien jak tylko pojawiał się koordynator na zakładzie nie dostawali albo solarisów (bo koordynator rzekomo zapomniał zabrać ) albo byly jakies dziwne potrącenia , albo komuś za paliwo nie oddali , wiecznie jakiś problem . Zarobki wręcz śmieszne , ludzie z innych agencji się z nas smiali że pracujemy przez takie szambo - za 50 h wychodziło się nie cale 250 eu gdzie pracujac przez Work Support w tej samej firmie mięsnej ludzie dostawali od 350 do 400 eu tygodniowo . Latwo policzyc ile traciliśmy .
zawiedziona 2014-12-15 11:44:24
in person to cwaniacy.Zatrudniaja ok 40 osob wiecej do pracy na zmiane ,potem starzy pracownicy siedza w domu ,a nowi probuja pracowac ,operatorzy nie moga sie wyrabiac z produkcjami ,bo zatrudniaja dziadkow po 50ce ktorzy nie andazaja tak na maszynie jak ludzie mlodsi.A in person zadowolone bo ma zysk z tego ,ze zatrudnia ludzi z uwv lub po 50ce .Na solarisach ludzie ktorzy nie mieszkaja na domkach maja za nie potracane ,jak pojdziesz do biura oddadza Ci pieiadze ,ale ile jest takich ludzi co nie zwraca uwagi na solaris.Probuja jak moga by tylko jak najwiecej kasowac dla siebie !gnoje
zabka 2015-01-15 13:35:52
Droga zawiedziona . Znajac zycie i realia pracy w Holandii to napewno sie nie nadawalas do pracy a teraz obracasz to wszystko na IP. Kazdy moze popoelnic blad kazdy jest czlowiekiem. Pracuje przez ta firme bardzo bardzo dlugo . Wszystko mam na czas jest pomylka na salarisie mam ja jutro na koncie . Po kzdej pauzie jaka mam wracam z powrotem , zawsze otrzymuje odpowiednie UWV , IP udziela im wszystkich informacji a nawet pomaga . Dlatego zawsze sa ludzie i ludziska , zawsze beda na kazdego psioczyc aby sobie humor poprawic . Z tego co slysze od znajomych ktorzy pracuja gdzie indziej kazdy pracodawca ma plusy i minusy ale jedno sie liczy bynajmniej dla mnie a jest to to ze zawsze znajda czas na rozmowe , ze mnie wysluchaja i ze zawsze mozna sie dogadac. Stawki nie wygorowane ale atmosfera tez sie liczy a takze to ze traktuja mnie jako pracownika a nie jako smiecia z Polski tak jak inne firmy
marcin 2015-03-07 20:12:38
Lelystad- daj sobie na luz jesli nie chcesz robic za grosze... Ale to twoj wybor. Pozdro
Julas 2015-04-27 09:41:36
Witam wszystkich. Ja mam tylko tylko takie pytanie czy w tej firmie jest praca przy rybach? tzn pakowanie ryb do wiaderek przy zmianie nocnej??? pozdrawiam
gość 2015-10-10 01:05:24
Mam ofertę pracy przy pakowaniu drobiu w niemczech , miejscowość Haren ...

Czy wie ktoś może coś jak tam jest z wypłatami i mieszkaniami ... ???
gość2015 2015-10-16 19:55:39
Też dostałem od nich ofertę pracy przy pakowaniu drobiu ,niby umowa na warunkach niemieckich, właśnie w „Haren" w DE blisko granicy holenderskiej i jakby ktoś napisał jakie tam warunki mieszkaniowe i ile wyjdę na czysto tzn. po odliczeniu kosztów mieszkania i dojazdu ???

Pozdrawiam
2
były pracownik 2015-11-01 16:40:45
Zapomniałem napisać jeszcze o pseudo-koordynatorach którzy mają wszystko gdzieś ,jak już będziecie na miejscu to nie odbierają telefonów , jeśli będziecie mieli problem czy coś pilnego to radźcie sobie sami .
Ludzie dowiadują się w ostatniej chwili na jaką zmianę i czy wogóle maja iść do pracy i często jeszcze samemu trzeba dzwonić albo pisać sms-y żeby łaskawie nas poinformowali !!!
Dają wolne w tygodniu i to często więcej niż 1 dzień , bo niby mało pracy jest a jednocześnie ściągają nowe osoby z Polski !!!
Ubezpieczenie zdrowotne w tej firmie to wielki przekręt , niektórzy po 3 miesiącach dostali karty do lekarza , lecz nie obejmuje ono wizyt u dentysty , także jak was ząb zaboli to płacicie 100% z własnej kieszeni ...
Firma Concept plus GmbH do której traficie za pośrednictwem inperson z Raciborza jest typowym szwabskim wyzyskiwaczem dla głupich polaczków ślązaków bez języka
Szkopy pozatrudniali sobie tanią tępą siłę roboczą i dla nich to jest ok .
4
Paffeuu 2015-11-16 10:52:08
Zgadzam się z przedmówcą.
Co do samego bólu przedłużenia pleców poprzednika... Jest kilka poziomów ubezpieczenia zdrowotnego w NL, żadne z grupowych ubezpieczeń nie obejmuje wizyt u dentysty. Douczcie się zanim zaczniecie pisać te wszystkie bzdury, bo w ogólnym rozrachunku wychodzicie na tym wszystkim o wiele gorzej od tych "tępych Ślązaków bez języka", ale Ślązaków, którzy w ciągu dalszym mają pracę i zarabiają, a wy siedzicie z ręką w nocniku... Zapytajcie się samych siebie, jakiej w ogóle oczekujecie pracy i płacy? Ja rozumiem, trzeba być ambitnym, ale znajcie też swoje miejsce i cenę...
1
gość 2015-11-16 21:54:44
Ale tu wyraźnie jest mowa o firmie Concept plus GmBH , która zatrudnia tylko na terenie Niemiec a nie Holandii i w takim przypadku Niemieckie ubezpieczenie zdrowotne wg. prawa niemieckiego musi obejmować usługi dentystyczne .
Osobiście odradzam wszystkim pracę w „śmieciowych agencjach holenderskich" , które przyjmują tylko po to żeby zarobić na wynajmowaniu kwatery firmowej kosztującej często 350-400€ tygodniowo !!!

Pozdrawiam
1
gosc 2015-11-25 14:40:53
Szczerze nie pracowalam przez ta firme,ale odnosnie ubezpieczenia zdrowotnegoto najpierw trzeba sie zapoznac z prawem jakie obowiazuje w Holandii,a potem sie wypowiadac w tej kwestii.Pracujac w Holandii przez jakiekolwiek biuro posrednictwa pracy posiada sie ubezpieczenie podstawowe,a co za tym idzie wlasne ryzyko to ponad 800 euro-zalezne od firmy w jakiej jestes ubezpieczony-czytaj firmy ubezpieczeniowej,zadne ubezpeczenie podstawowe NIE OBEJMUJE DENTYSTY!!!!Ponadto do Concept plus GmbH byles oddelegowany do pracy,a firma ktora Cie zatrudnila byl In Person.
pytająca 2016-01-11 16:22:31
Witam, mam pytanie odnośnie pracy w IP a dokładnie chodzi o prace w Niemczech przy pakowaniu drobiu. czy ktoś tam był i może podzielić sie opinią .Jakie są warunki mieszkaniowe.
paniedajpanspokoj 2016-02-10 14:26:54
macie jakies informacje bo wisi ogloszenie?
max 2016-04-26 12:35:34
hej czy ktos jedzie z tej agencji 2 maja do den haag " hello fresch" do pracy na stanowisko PRACOWNIK PRODUKCYJNY ????
1
77743 2016-04-27 18:21:37
witam , ja sie wybieram , na ten termin co ty max , na razie powiedzieli mi ze termin zostal przesuniety na 6 maja ?
Adriana30 2016-04-28 16:14:23
witam ja tez mialam jechac w ten weekend ale dzisiaj zadzwonila mi babka i przesunela termin na 6 maja, ogolnie jakie warunki wam przedstawila itd?
Mower 2016-08-25 13:39:19
Witam czy ktoś wybiera się do Den Haag z agencji IP wyjazd został przesunięty na 7 września .
Lidia 2016-08-26 18:26:56
Miałam jechać do miasta Haga w Holandii do pracy na produkcji ,ale przekładany jest wyjazd jeden drugi trzeci raz czy ktoś jedzie 15 września z tej firmy in person ?? zrezygnowałam z pracy z myślą wyjazdu do pracy ,a nie siedzenie i czekanie ,a może ten wyjazd to jakiś mit ? jeśli ktoś też wybiera się w tym terminie lub już z tej firmy wyjeżdżał to bardzo proszę o odpowiedź.
Rozczarowany 2016-09-05 17:23:48
Witam , mieliśmy jechać do pracy najpierw 31 sierpnia i pracować od 2 września ,ale kilka dni wcześniej odwołano wyjazd przełożono go na 7 a później na 6 września . Z dziewczyną zrezygnowaliśmy w sierpniu z pracy po to by jechać do Holandii z firmy In Person dzisiaj jest 5 września dzień przed wyjazdem my spakowani pieniądze wymienione na start w euro kasa podporządkowana tylko pod wyjazd i po 16 godzinie dzwoni kobieta z firmy In Person ,że wyjazd został odwołany my oboje jesteśmy w szoku bo zaufaliśmy firmie nie wiem co mamy teraz zrobić . Jeśli ktoś też miał wyjechać i wyjazd został odwołany to jesteśmy ciekawi co usłyszeliście .
Koleś 2016-09-05 17:58:37
po odliczeniu wszystkiego wyjdziesz 80e tygodniowo na rękę zależy też w jakiej pracy
1
krzys1996 2016-09-06 12:35:00
Witam rozczarowany,
Oferty sie zmieniaja, ja tez czekalem i mialem przesuwane.
ale jade, jak dostane info,
jedziesz tez?
Rozczarowany 2016-09-06 21:55:14
Tak pomimo ,że umawiany wyjazd nie doszedł do skutku to firma InPerson zaproponowała nam alternatywę w postaci wyjazdu do innej pracy i innego kraju niż wcześniejszy wyjazd . Mam nadzieje ,że ten wyjazd dojdzie do skutku w tedy z czystym sumieniem napisze ,że firma InPerson nie zostawia ludzi z którymi się umawia na lodzie ;) pozdrawiam
Rozczarowany 2016-09-07 14:03:36
Jasne ,że super takie sytuację psują lub budują renomę firmy .
Izka19 2016-09-10 13:05:11
Pracowałam przez in person prawie 2 lata i nie miałam na co narzekać. Praca ok tak samo jak zarobki i mieszkanie ! Nie rozumiem ludzi którzy narzekają na tę firmę no chyba że jadą na wakacje a nie do pracy, także polecam bardzo. Wypłaty co tydzień, wakacyjne na czas, a i co jeszcze moja najlepsza tygodniówka wynosiła 420 euro z nadgodzinami oczywiście a normalnie 340-360 na czysto.
1
izka19 2016-09-10 13:08:16
żal mi cię powiem tyle !!!
1
xoxo 2016-10-04 13:07:29
WItam,

czy ktoś jeszcze wybiera się w połowie października na pracę produkcyjną do Den Haag przez In person?

Pozdrawiam serdecznie
bajer 2016-10-13 19:23:54
ja si wybieram 15.10
t54 2016-10-13 19:39:20
@bajer ale gdzie dokładnie się wybierasz? bo nie doprecyzowałeś niestety tego w swojej wypowiedzi a powiem Ci szczerze że ja na chwilę obecną nie widzę żeby firma prowadziła jakąkolwiek rekrutację teraz
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy In Person Sp. z o.o. - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy In Person Sp. z o.o.