brak logo

TML-Service Sp. z o.o.

Konin

Opinie o TML-Service Sp. z o.o.

zasłonka 2017-04-10 14:24
Jak wytłumaczysz się znajomym, że nie bzykałaś się, z kim popadnie. Dzięki tym panią tak może być postrzegana, każda z pracujących w TML. Teraz ich bronisz a jak porównają ciebie do nich to będziesz je mieszała z błotem, żeby siebie wybielić.
Popo 2017-04-13 12:56
Ale z tym kablowaniem to jest winna tylko biuro to oni namawiają ludzio żeby donosili na innych i nawet proponują im kasę ale ta żałosne
kinia 2017-04-14 13:33
hm.... kazdy ma troche racji ,ogolnie to polska chołota jedzie sie tam dowartosciowac, pan SZOPA MA WYJEBANE NA WSZYSTKO,i licza sie jego przydupasy,,,takie osoby jak okoń a. czy walczy.....wicz j......tfu firma przez takich duzo traci.....
Hhhhhhh 2017-04-15 20:57
Powiem tak kiedyś było tak dużo stałych pracowników i było jak w rodzinie aż się chciało tam jechać teraz jest totalna porażka ludzie zmieniają się cały czas ciągle nowi dlaczego oceńcie sami
Adrian 2017-04-16 10:42
A jelopie dla tego że większość nowych zaczyna pracę a większość stałych się ustatkowala i pracuję w PL mówię większość i nie ma tu różnicy starzy długo pracujący rodzina. Każdy gdzieś musi pracować oby życ więc nie piszcie pierdolonych bzdur bo i tak jest sporo starych osób tzn długo pracujacych. Jak popatrzyła to z kobiet większość ułożyła sobie życie i mają dzieci w PL i jak mają pracować faceci chcą bliżej rodzin a jak nie to kobiety je zmuszają bo tu odpierdalali ile chcieli każdy dłużej pracujący dobrze wie np. Robson Lukasz Zajac itp. I kobiety nie były lepsze jak prawie nocny Duisburg Niunia, Śmiałek P. Itd
Anna122 2017-04-16 12:32
Popieram przykre lecz prawdziwe.
Gggg 2017-04-18 11:59
A co ty ruszasz ty starych pracowników to chodzi teraz jak tam jest czy warto jechać i jaka KASA bo nie wie czy tam jechać po przeczytaniu tych wszystkich opinii
Popo 2017-04-24 13:59
Wszystkie te pożal się Panie Boże agencji to jeden wielki obuz pracy lepiej szukać czegoś innego niż tam sie męczyć żadnej agencji pracy
Redfg 2017-04-25 20:53
No na 500 plus lepiej iść hehe już nikomu się nie chce pracować ta Polska upadnie
Damian 2017-04-27 02:58
Jak widzę takie wpisy to podziękuję za agencję gość mówi że w biurze czarują kłamią że na miejscu wychodzi co innego w odpowiedzi dostaje że pojechał do roboty ???? A co to ma wspólnego do tego że ktoś jest oszustem i z ?? Teraz że to nie Majorka naprawdę?? A klimat jest ważny to definiuje motywację dobre samopoczucie i tym samym wyniki w pracy ignoranci i osoby i małej świadomości emocjonalnej tylko nie zdają sobie z tego sprawy ,i tak pozytywne opinie zapewne piszą w biurach ,ja się szanuje chce pracować ale nie dam się wykorzystać bo w Belgii dom zapewniał mi pracodawca za darmo wi-fi łazienka wszystko było świetny standard cały dom dla pracowników wiadomo dbałość była bo też my jesteśmy pracownikami nie bydłem kasa około 350zl dniowka a to że pracy nie ma nie do pomyślenia wręcz było jej tyle że bywało ciężko ale jak mam ciężko pracować to za pieniądze a nie dać się dymac
Hjhgg 2017-04-27 08:21
Napisz przy czym i ile godzin w tej Belgi pracowałeś bo w Niemczech też tyle zarobisz ale w budowlance i nie pierdol głupot ja w Belgii dachy robiłem i wcale łatwo nie jest i podobną sumę miałem za 12 godzin bez przerw a że dom za darmo się zgodzę ale nie tak do końca to wszystko było już wkalkulowane. Bo stawki minimalne oraz branżowe są inne
Pawel1972 2017-04-27 13:16
HAHA w Belgi dom od pracodawcy darmowe wszystko ( Wifi ) itd. człowieku co ty piszesz takie warunki są może w 5 % pracodawców to nie pisz głupot. 60% osób wyjeżdżających za granice Wifi nawet w domu niema tylko jak korzysta to tylko z komórki, więc czy to w Belgi czy Niemczech mogą sobie także taka karte zakupić a nie wymagać od kogoś tak jak piszesz że większość komentarzy pisze biuro jaki by miało w tym cel tylko oby rozkręcać dialog zastanów się, to te negatywy piszą może ludzie którzy nie radzą sobie z swoim życiem i wszystko co im się w życiu nie udało zganiają na innych. Ja tu kiedyś pracowałem i nie narzekałem obecnie pracuję w PL bo mnie sytuacja powrotu zmusiła więc jak czytam te żałosne wylewy nieudaczników to jak ma w PL być dobrze jak większość by tylko siedzieć chciała i nic nie robić.
Annaejd 2017-04-27 15:28
Dokładnie dobre przykre prawdziwe
nowy 2017-04-29 09:18
Jak TML radzi sobie z płatnościami obecnie
euro 2017-04-29 11:52
to jest roznie byl czas ze kasa byla na czas i taz tak bylo ze spuzniali sie nawet kilka tygodni twierdzac ze katrachenci nie placa wiec jakies ryzyko jest
Enny 2017-05-02 10:44
Co ty pierdolisz że kilka tygodni kilka razy może około 10 dni ale obecnie jest ok nawet dziwne bo ostatnio większość ja też :) dostalem kasę już ostatniego dnia miesiaca.
Hhhhhhh 2017-05-03 10:35
Ty pierdolisz jak ostadniego dnia miesiąca to na przykład za cały przepracowany kwiecień to od razu ostadniego kwietnia dostałeś kase ale brednie przecież nawet by ci nie zdążyli naliczyc Wszystkich godzin hahahaha
KHJJHJH 2017-05-03 11:34
Nie wiem czy tu pracujesz czy pracowałeś ale tak było teraz w piątek i dzieje sie chyba z dwa miesiące że większość dostała kasę już czy godziny sie zgadzają tego jeszcze nie sprawdzałem ale jak co to te dwa dni nadpłacą bo była sobota i niedziela a inni np. w marcu dostali za wszystkie godziny 31.03.2017 czyli w piątek i Marek do nas wydzwaniał do której tego dnia pracujemy.

Więc jak nie wiesz to głupot nie pisz bo jak podkreślam tak chyba dzieje sie od dwóch miesięcy. Ja dostałem 28.04. Piątek i sobie to policzę i sprawdzę a ci co dostali w Marcu to mówili że było ok.
Tak więc co szkoda że fotek nie można tu wrzucać to bym wydruk z datami wrzucił. Niedowiarki i Heiterzy.
Nowy 2017-05-03 15:20
Słyszałem że za urlopy wszystkim nie wypłacili bujda czy prawda
kama 2017-05-03 19:31
bujda
Hhhhhhh 2017-05-03 20:57
Prawda za urlopy to musisz się prosić że wypłacił i busy narzucają a my za nie płacimy czy to sprawiedliwe ocencie sami
xxxxx 2017-05-03 21:11
urlopy prawda i busy tez prawda ja za busa place nie oni lepiej tam nie jechac
jkhdqkjdgkjsah 2017-05-04 12:45
To jak placisz i ci nie pasuje to czemu sie nie zwolnisz tylko dalej jezdzisz.
Temat stary jak rzeka ktos wyżej opisywał czemu jest tak z tym busem.
Mój brat tam jeździ i jakoś sobie radzi wiec wolność każdy jakąś ma i może pracę zmienić , CHYBA ŻE DO ŻADNEJ INNEJ SIĘ NIE NADAJE Beeeeeeee
Hhhhhhh 2017-05-04 17:11
Nie zwolnie sie bo tu jest takie pijaństwo a ja lubie wypić i kurestwo też jest i poruchac można jeszcze zostanie choć szczerze nie podoba mi sie ich podejście do ludzi
Hgggggg 2017-05-04 17:25
To masz fajnie ale może zapytaj czy nie mają etatu w burdelu to byś mógł poruchac i sam byś był ruchany pewnie beeee a jak byś coś wypił to nikt by uwagi nie zwracał , bo jak cwella ruchają za darmo bo to lubi to nikt na zawartość podchmieleni a nie będzie zwracał uwagi. A po drugie atmosferę i całe podejście do ludzi z strony przełożonych itd. generują pracownicy to więc sam sobie odpowiedziałeś dlaczego jest źle jak ty jesteś jednym z najgorszych sortów jakie mogły się tam trafić. Bez obrazy dla normalnych pracowników bo takich jest całkiem spora ilość. PS. Urlopowicz.
Anna94 2017-05-04 19:17
A jak można do pijaków podchodzić na łeb wywalić bo tylko innym opinie w ten sposób wypracowują.
Hhhhhhh 2017-05-06 10:30
Nie denerwuj sie pracowniku biura bo żaden pracownik co pracuję fizycznie tak nie broni tej śmieszne firmy a pijaństwo jest kurestwo jest i ty tego nie zmienisz a ja tam jestem na miejscu i widze co sie dzieje przykład że tu jestem ostatni komunikat z biura o ciapatych fajny szopa był dobry teraz ja jak zobacze jakis obcokrajowców i tak dalej hahahaha
Hddh 2017-05-06 12:08
Hehe jaki z biura biuro to omijam łukiem a ciapatych mają rację chyba że jedna z tych lub jednym z tych co lubi kutasy ciapate to super życzę syfa
Krefeld 2017-05-06 15:47
Ja też tu pracuję i mieszkam na Krefeld i co nie którzy mają rację jak chodzi o ciapatych , i się nie dziwię szopie ze nie pozwala na odwiedziny takich elementów tak było na Kamp lintfort a później włamania i kradzieże. To się nie dziwcie że tak do nas podchodzą a pijaństwo to odrębna sprawa i nie na każdym mieszkaniu więc kto pije i narzeka na wszystko to jego sprawa. A jeśli nie podoba się firma to zmień pracę proste ja tu znam dużo pożarnych ludzi lecz przykre ale są i menele
Nowa 2017-05-10 14:33
TML szuka ludzi do praca nie dajcie sie nabrać na ciepłe słówka jak biurze bo w rzeczywistości jest dużo gorzej
Karollle 2017-05-10 16:23
Jakie słówka robota to robota jak ktoś chce to pracuję jak nie to nie i nie musisz żalów wylewać jak jesteś nieudacznikiem ja tam pracowałam i nie było źle.
nowa 2017-05-21 17:58
A co z florą i Tasmanem pracujecie tam czy nie
mmmmmm 2017-05-21 20:07
flory niema tasman jest ale cieko roboty niema za duzo duzo jest wolnego
ksdnladn 2017-05-21 21:11
Jak za dużo wolnego jak cały czas nas gdzieś wysyłajają flory już dawno nie ma ale i dobrze bo godziny terazprzynajmniej sa
pracownik 2017-05-21 21:32
tml oglasza sie na olx bo na LM juz ludzi nie maja nie dajcie sie nabrac na ladne gatki u biurze
Pracownik 2017-05-22 13:00
Co prawda to prawda w Wielkopolsce. Juz ludzi nie mają do pracy tak to jest jak sie nie szanuje ludzi tak jak to robi ta firma i ten cały ich szopa menadżer hahahaha
Karrin 2017 2017-05-22 14:00
a gdzie ogólnie ludzi szanują napisz jak jesteś taki mądry, ja tu pracuje i nie narzekam jak nie piję i się ludzko zachowuję to problemów nie mam, problemy to stwarzają ci którzy jadą tu tylko po to oby się odchamić, tak więc nie obrażaj normalnie pracujących, ja jestem obecnie na urlopie i wracam z powrotem.
A te negatywy typu (zła firma , jak oni ludzi traktują, szopa jest taki, ) zastanówcie się bo już dawno nie było głupich sytuacji z ich strony, a wszystko to to piszą byli wiecznie nie zadowoleni każdy w Krefel i Lulingen i innych miejscach o ty wie pokroju "Robson , Łukasz J. itd." a najlepiej to też zacznijmy Nazwiskami i skąd jest opisywać jak tu się kto zachowuje kto z kim pije i się kurwi, za co wyleciał albo dlaczego się zwolnił.
A firmie proponuje zgłosić donoś do Prokuratury o namierzenie adresu ip. i kto tak hejtuje to jest szybka reakacja i pociągnięcie do odpowiedzialności hehe. Pozdrawiam pracujących i normalnych nie pracujących po prostu jak ktoś chce pracować to będzie pracować, a swoje żale do wywalajcie kochankom itp. nieroby
2000 2017-05-22 20:54
Dokładnie ją wróciłem właśnie z pracy , i nie wiem czego się sądzicie ja nie narzekam pracuje i jest ok też nie wiem o co loto. Tak jak mówisz to hejtowanie to starzy pracownicy prawdopodobnie.
Bhvjc 2017-05-23 18:27
Starzy pracownicy to juz mają inne życie i to co było to sie skończyło niema co do tego wracać
Bdhxhxj 2017-05-23 20:11
Tak nie ma co to po co oni wracają do hejtowanie każdy wie.
Nowa 2017-05-24 12:31
Daj przykład kto to robi
Admin Marins2000 2017-05-24 13:26
Się domyśl wiekszość wie lecz nie chce mówić hehe bo po co hejtowanie to przestępstwo i może kogoś drogo kosztować więc jak piszesz to tylko to co możesz w razie czego udowodnić bo jak nie to może spotkać nie miła niespodzianka a namierzenie takiej osoby to dla Prokuratury pikuś więc się lepiej zastanowić , ja jak coś piszę to tylko to na co wiem że miało miejsce i mam na to wystarczającą ilość wiarygodnych świadków bo tu każdy jest WIELKI ale w sądzie to już nie tak różowo, a jak ktoś przegra to następne proces Cywilny o zwrot kosztów i odszkodowań za takie zniesławienia.
Regulamin GoWork też o tym mówi i wszystkich adresy IP są przechowywane dla służb Policji i Prokuratury.

http://www.gowork.pl/regulamin

Kodeks Karny
art. 216 Kodeksu karnego, który ustanawia karę za znieważenie – w tym za zniewagę uczynioną za pośrednictwem Internetu. Zgodnie z tym przepisem kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku
Patole 2017-05-25 07:20
Tak to jest jak patola dostała 500+, 3 dzieciaków - 4 w drodze, to po co do pracy?
W dupach się przewraca i żadnej pracy się nie szanuje. Większość negatywnych komentarzy piszą nieroby, degeneraci i jest to niestety prawda.
Ja pracuję tu już 4 lata, robię swoje i nikt się do mnie nie sra.
Ania565 2017-05-25 09:15
Dokładnie ją też ale trochę krócej i nie jest źle. Zeczywiscie jak słyszę komentarze niektórych 2 lub 3 x 500 plus i wystarczy im najniższa krajowa i jest ok to masakra patologia na max. Ja wolę tu pracować i więcej zarobić, ciekawe jak zabiorą kiedyś te 500 to będzie płacz
Ewelllyn 2017-05-25 14:10
Marins2000 ma rację TML większość wpisów powinno zgłosić do zarządu GoWork o podanie adrsow IP oraz zgłosić te pomówienia do Prokuratury to by co nie którym się narobiło.
Ja tam pracowałam i tak źle jak tu piszą wcale nie jest o czepianie się Szopy do ludzi bez przyczyny to nie widziałam ani jednego przypadku. Jak ktoś jedzie i pije i pijany do pracy chodzi to się nie dziwię ale to jest odrębna sprawa. Pozdrawiam ludzi z Kamp Lintfort .
uaaaa 2017-05-25 16:28
Jest kurewstwo i poruchać lubisz? Nazywasz to kurewstem i ruchasz bez zobowiązań? Taka sama z ciebie ku....wa :D
Ch...a używasz jak mopa. Standard wśród polskiego chłopstwa za granicą. Rodziny w Polsce, a w Niemczech czy Holandii wielkie ruchacze :D
Zero szacunku mam do takich szmaciaków jak ty.
Pracowali z tej agencji na ubraniach w Geldern, magazyn Nacke. Fajna praca. Przyszli z TML panowie i uciekli bo nie dawali rady zwykłych pudełek składac czy zamówień zbierać :D Chowali sie w toalecie i koordynatorki musiały pukać do drzwi :D
To jest właśnie praca polskich siusiaków i lewusów za granicą.
Haha
1
Kaxs 2017-05-26 10:03
Dokładnie a poźniej płaczą jaka firma zła jakie tam jest wykorzystywanie, jak ktoś jest lewusem to lewusem będzie do końca życia.
1
nnhhg 2017-05-27 10:45
Problem wyjazdów to to że przy jakim kolwiek wolnym to po alkoholu to kobiety więcej odpierdalają, przykład tych ostatnich lezbijek. Tak więc każdy lub większość spuszcza się z smyczy za granicą, i jak się coś sypnie to taka osoba rzuca pracę z dnia na dzień i żale wylewa na firmę, tylko z kierownictwa jeszcze nie widziałem nikogo oby nam w pyski lał lub sadzał na jakieś dupie. Więc co do ściemniania że tu jest tak źle bo to żeczywiście żałosne.
2
Vzbxb 2017-06-03 15:03
Dokładnie jak się chce pracować to się będzie czy to w TML czy gdzie indziej. A nie robow coraz więcej.
2
Nowy 2017-08-16 08:09
Witam co słychać w TML do jakiej pracy teraz werbują
Zostaw swoją opinię o TML-Service Sp. z o.o. - Konin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TML-Service Sp. z o.o.