brak logo

Fader Development Sp. z o.o.

Olsztyn

Opinie o Fader Development Sp. z o.o.

Zainteresowany 2015-12-28 14:39
No za wiele to sie nie dowiedziałem ,jakieś ogólniki ,wylewanie brudów.A ktoś z pracujących wypowie się?Nie wiem czy jechać,a jadą w styczniu.Ludzie , czy oni płacą? no i jak na chacie?
kolega 2015-12-28 18:19
Na kwaterach jest różnie trudno przewidziec jakie będa warunki teraz ekipa co w styczniu wyjedzie będzie na nowej kwaterze pokoje mają byc dwu osobowe ostatnia kwatera była taka sobie ubikacja wspólna wc na 7osób natrysk plus umywalka w kazdym pokoju plus gryzonie (myszy).Jeżeli chodzi o płatnosci to ostatnio były duże opóznienie ale wypłacone.Godzin nadliczbowych niema jeżeli sie pojawiom to za Bóg zapłac.Jeżeli takie warunki ci odpowiadają to tylko jechać żeby się przekonac to trzeba jechać swiat do odwaznych nalerzy.Powodzenia.
Zainteresowany 2015-12-29 13:47
dzięki Kolego czyli płacą ,no mieszkanie...może będzie bez gości.Kiepsko z tym opóźnieniem w płaceniu ,ale to było jedorazowo,czy często są opóźnienia?Może masz rację -przekonam się na miejscu.Mam nadzieję ,że ekipa ok?
kolega 2015-12-29 14:00
Co do chaty zgoda,ale burdel robią też mieszkańcy,co do kasy opóźnienie było jeden raz.Trzymajmy się prawdy.Za transport nie płacą to fakt, podobną chcą a nie mają ,he,he.Nadgodzin nie ma,pracować trzeba ciężko jak wszędzie,ale normy to brygadzista ustalił ,jak widział obiboka.Cha,cha.
kandydat 2016-03-26 21:30
Siemka chciałbym zaczerpnąc informacji na temat warunków płacowych i warunków pracy czy cos się zmieniło od czasu tych wpisów które nie są pochlebne dla pracodawcy.Czekam na opinie osób pracujących w tej firmie.
Były pracownik 2016-06-26 16:54
Firma jest w porządku.Trzeba tyrać ale płacą .jak ktoś chce dychę nie tu ,niuech szuka firmy co cały rok płaci 8-10 tys +diety + ch...co jeszcze.
Praca na promoncie ku...ciężka ale myślicieli nie wymaga.Dla mnie na dobry-
Legalnie , z ZUS-ami..Każdy szuka czego innego.Szukasz stałej pracy to tam.Co do mieszkań-ludzie wyśta chtba za granicą wcześniej nie byli.np. pkoje po 6 osób w hotelu , kibel na korytarzu.Narzekają cieniasy.
Jura 2016-08-15 21:26
No to znowu problem potrzeba fachowców do dociepleń bo obecni nie spełniają oczekiwań Luksenburczyków to fachowcy z łapanki.Niema się co dziwić przy takiej rotacji o oszukiwaniu na wypłatach to dziw że jeszcze bytuje na rynku pracy Fader i jego wspaniały i szlachetny właściciel który wysysa jak pijawka kasę z kieszeni ludzi najlepiej było by pracować za michę zupy to by uśmiech z ust nie schodził.Pracować nie polecam w tej firmie .Są fajniejsze firmy które można poszukać na internecie za lepszą kasę i niema problemu z wypłatami.
3
Piotr 2016-08-21 14:24
Nie ma fachowców ale nie tylko w Faderze .Ja całkiem zachwycony nie jestem ale pracowałem gorzej-bo problemy z pensjami byly takie ,że nie sku..nie płacił.Ja tera robię w Niemczech,inne zasady ,do płacamy do mieszkania ale pracujemy na metry i tu nikt nokogo nie oszuka.Tyrać trzeba.Wypłata co tydzień i diety .ale jak koles wszystko policzył to wyszło na jedno co w Faderze.Tylko tu wiadomo , ile komu i za co a tam nie wiesz jaką kasę weźmiesz i nie wiesz za co.Chata była lepsza.
1
Banan z Wyszkowa 2016-08-21 14:30
Rotacja jest wszędzie Jura.Żem w Poltrop reobił , w Interkadrze, to ludzie całymi brygadami zjeżdżali.Moj ziomal robił w tym Faderze.Tam wszystko na głowie postawione.Brygad nie mają , nikt nic nie wie.Jest jakiś kierowniczek ale też nic się dowiesz.ja nie byłem , tak mówił.
A jaką firmę polecasz?Chciałbym gdzieś dłuzej posiedzieć
Tylor 2016-08-21 14:40
sama chołota przyjeżdża.o dociepleniach na wełnie pojęcia niema ale browar wie gdzie kupić.Mnie wku..że piszą ci ,co na robocie sie nie znają a boli ,że robię na dociepleniach 10 lat i zarabiam jak stolarz co do nas przyjechał.Ja mogę pracować i 12 godzin ale żeby było jasne ponazywane ,że tyle i tyle masz za to.A tak to ja nie wiem ile mam zarobić .wszyscy po tak samo?Najgorzej,że nie ma fachowców-tylko za takich sie mają obiboki i brudne pijaki.No i nie ma szefa tak w praktyce.Rozglondam się ale języka nie znam a o wszytkich firmach piszą tak samo.To ktoś wie ,gdzie jest spoko?
1
German 2016-08-21 14:46
Szukaj bezpośrednio u niemca czy tam .gdzie jesteś.Pośrednik musi swoje wziąść i zawsze w takich firmach rotacje i lewusy.Fachowiec nie wytrzymie.
Farmona 2016-08-21 14:50
Ty jakiś poj..jesteś i pewnie bez roboty
mariusz 2016-09-04 13:36
Nierzetelny pracodawca, odradzam współprace, robią tam znajomi z okolic Częstochowy.
Teraz Belgia, Luxemburg na różnych budowach, głównie ścianki gips i elewacje.
Opóźnienia w wypłatach i to duże, obcinają jak chcą stawki, nikt nie wie na jakiej podstawie.
Soboty zamiast płacić więcej, to płacą jeszcze mniej niż na tygodniu.
Szefostwo kombinuje jak się da aby uciąć kasę. co chwile obiecują nową datę ze wypłacą i tak tydzień za tygodniem a kasy nie ma. Typowe cwaniaczki, ale niech sie nie zdziwią jak dostaną wezwanie do sądu, albo gorzej dla nich, jak się zbierze ekipa przed domem...
Jeździłem przez różne agencje pracy, czasem sie takie trafiają jak ta, typowe podejście "polaczków cwaniaczków", ale do czasu.
3
Pracujący 2016-09-04 18:04
Nie jesteśmy teraz w Belgii -od roku.Są opóźnienia ,ale wiemy o tym -tak płaci firma z Lux.Nie mówię ,że jest super ,ale nie przesedzaj Mariusz
1
Stan 2016-09-04 18:07
No,a najgorzej że super fachowcy zje..elewację ,a wzięli więcej niż ja zwykły murarz ,a pracował ja dobrze i wyadajnie.Kto dzieli tą kasą?
1
Tatar 2016-09-29 17:56
Podobno wzieli za dużo robót; dobrych ludzi za mało i się pojechali... Gonić muszą ,to i ludzie zap...a Ale u nas też doginamy tylko blisko pod własny dach i rodzina w komplecie; Czsami to też różnie ale bliżej 60km do arbeitu niż 1000. Jeden lubi to inny woli tamto, ale Kasiora to naa Sląsku malo lepsza ,słabo płaca, ch.. wie o co chodzi. Tyle że teraz restrują i płacą od razu bo się boja ,że się ludzie spienią i czesć. Ale sześciu nie ukrece i dojechac trzeba Bliżej ale za wlasne ; Kolega co u nich dłużej robi mowił ,że jest lepiej niż kiedyś ,że obleci ale jak tam robi co ma mówić;
Jason 2016-10-01 11:57
A to prawda, tacy fachowcy od elewacji..he,he
Wader 2016-10-01 12:00
Co Ty pier...?owszem opóźnienia mają ale zawsze infoirmują i kasa jest.Że brkuje szefa i niewiadomo kto za co ,to inna rzecz,ale pinądze wypłacają.chyba sie nudzisz koleś.
1
Tylor 2016-10-01 19:58
Mariusz jaki tydzień za tygodniem? Tyś chyba nie pracował i nikt nie pracowałnby jak tyle miał by na kasiurę czekać.\nie jest super ale pracowałem w gorszych firmach.Ty jakiś tępawy jesteś czy co.?Najgorzej jak banda baranów dochodzi do głosu.
Rafał Plich 2016-10-01 20:06
Taa Jura , Tobie pewnie płaca 2 tys euro i diety i masz sam pokój z łazienką i pracujesz 8 godzin , oczywi ście weekendy wolne,a nie- organizują tam wam weekendy-wycieczki, grile, imprezki,dziewczynki.No..nie każden tak trafia jak Ty Jura.He, he...
Ja w tej firmie nie pracowałem i nic o niej nie wiem ,ale jak czytam niektóre wypowiedzi to jak dzieci , co za granicą nie robiły.
1
G. 2016-10-02 10:50
Chłopie ,jakiej Belgii?!Co Ty piszesz? jaka agencja?Jacy znajomi z okolic,chyba ,że Białystok lub Płock to dla ciebie okolica częstochowy?ch,cha.Ja nie mówię ,że jest super,ale piszesz nieprawdę.Nagorzej że ci co pier...pracę na elewacji -pseudospece najwięcej biorą.To niesprawiedliwe.ale tera są inne problemy-chlanie jak zawsze ,wszędzie .Polaczek to ten pijus który chce zarabiać po 10 kawałków.
1
pracownik 2016-10-02 17:31
Problemy z kasą. na umowie co innego, a płacą mnie. Wymyślają jakieś dziwne bzdury(nieprawdziwe aby za coś obciąć. Co miesiąc z 500pln, 1000pln. Szef idiota, żeby mu sie kiedyś nie nazbierało. Doadtkowo cały czas opóźnienia. Co kogoś obchodzi że główny wykonawca nie płaci. Umowa jest z Faderem. A jak Fader niewypłacalny dla pracowników to niech firme zamknie.
Odradzam współprace.
5
Koleś 2016-10-06 01:07
Kolego, 500 pln i 1000 pln ci zabrali to pewnie zapiłeś i do roboty nie chodziłeś ? Z niczego, to się nie bierze. Mniej pij to będziesz lepiej zarabiał.
1
Tyl 2016-10-06 10:51
Pijak-każdy wie o kogo idzie
1
Góral 2016-10-06 10:56
do tego jak ktoś ma komornika to firma za niego nie zapłaci ,muszą zabrac z pensji.Są opóźnienia to prawda,ale 1500pln to zabrane masz za wódę lub długi,więc nie pier...ziomuś tyla flacha odstaw.
1
Robert 2016-10-18 10:09
Odradzam, zapewne większość pochlebnych opinii jest od pracodawcy.
Czy wy umiecie dodać swoją opinie a nie komentować czyjś wpis??
8
Gość 2016-10-23 17:46
Kolego Lecho, Stawka większa od czego? od polskiej stawki? oczywiście, ale pracujesz za granicą, więc to nie jest wysoka stawka. Biorąc pod uwagę że obcinają z wypłaty pod byle pretekstem regularnie.
Więc po co pracować w tej firmie za granicą, jak podobną wypłatę zarobisz będąc w Polsce, siedząc w domu.
1
pracownik 2016-10-27 15:08
Zwolnij się jak taka tragedia.Na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam siedzisz?
bolo 2016-10-28 19:09
firma cud
bolo 2016-10-28 19:15
co można powiedzieć o firmie w której tylko 3 osoby pracują od trzech lat a reszta miesiąc dwa góra trzy ito jeszcze okradzeni
1
bolo 2016-10-31 17:44
panie badora żeby pan wiedział , że takie zachowanie może odbić się czkawką
2
roger 2016-11-08 18:19
Bolo napisz do mnie na majla i daj nr tel do siebie bo mam parę pytań odnosnie firmy a widzę że jesteś w temacie. desekrator@op.pl
bolec 2016-11-16 17:33
dramat
3
bolec 2016-11-16 17:55
pracowalem tam 5 tygodni pierwsze 3 dni zapowiadaly sie nawet zachecajaco pozniej bylo tylko gorzej kwestia finansowa jak kazdy wie jest jest dramatyczna tak urywaja pieniadze za niby jakas nauke pracy i inne ich wymysły opoznienia wyplat sa i to spore i nikogo to nie obchodzi...radz se sam roboty maja tylko szkoda ze ludzi nie maja jak nie placa to nie maja nie ma co tu sie dziwic badora to jeden wielki oszust i buc jakiego nie ma....co do ekipy to ze 3 osoby sa wporzadku a reszta patrzy jak cie pod.er..olic...
a kierownik musi miec duza du..pe bo prawie wszyscy tam w nia wchodza pier...olne lizusy... odradzam jaka kolwiek wspolprace z ta firma i tym bucem badora....
7
bolo 2016-11-26 18:50
Ludzie nie dajcie się nabrać . Zwróćcie uwagę na zawieranie umowy BO obiecywane 6000 tys. jak się póżniej okaże to 4000 tys złotych , a nie daj Boże żeby wam się noga powinęła bo tak was BADORA obliczy że was braknie odradzam zawieranie jakichkolwiek umów z tą pseudo firmą
7
Braniak 2016-11-29 13:14
Bolo,Ty żyjesz ,jeszcze sieś nie zapił?Ano jedźta do Niemców i tam was koncertowo okradną.Rotacja jest bo lebry i pijusy przyjeżdżają .miodu nie ma ale jak dynksiarz zabiera głos to już przesada.a gdzie z osiem osób pracuje cały czas i jakoś im nie jest żle ale jak pijak i pseudo fachowiec z butlą za pasem przyjedzie to najwiecej ma do powiedzenia.Żenada
1
ja 2016-12-25 15:50
UWAGA!!!!!W TEJ FIRMIE NIE LICZĄ SIĘ UMIEJĘTNOŚCI TYLKO KTO DOBRZE WŁAZI DO DUPY KIEROWNIKOWI K.........I PRZED WYJAZDEM OBIECUJĄ PREMIĘ A I TAK NIE WYPŁACĄ ZAWSZE ZNAJDĄ JAKIŚ PRETEKST DO ZABRANIA JEJ . SZCZERZE ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!
7
Lukasz 2016-12-30 21:53
Ludzie jaka jest prawda o tej firmie piszcie co wiecie
Hahahhahaha 2016-12-31 08:58
Jak będziesz zdecydowany jechać to wez ze sobą komplet nazedzi , jakies oswietlenie, duzo tabletek uspokajających. Nie popełniaj zadnych błędów .Rób szybko i doskonale ,(twoje błędy na 100% wyjdą w przyszłości i będziesz za nie odpowiadał finansowo. Nie gadaj z ludzmi bo wszyscy są tak zesrani ze im premię przecie nie bagatelna zabiorą że i tak Ci nikt nic nie powie. Może Ci się uda 6600 w miesiąc zarobić .
Ale wez pod uwage ze roboty są po terminach a rzesza ludzi robiąca wcześniej czasami nie miała styczności z budowlanką co i widać po efektach ich pracy .Poprawek co nie miara a, główny wykonawca miłością do firmy nie pała. Jak masz nóż na gardle i potrafisz robić robotę szybko i solidnie możesz popróbować tego miodka.
9
Lukasz 2017-01-01 13:30
Po ile godzin sie pracuje?
Buhaha 2017-01-01 14:20
Od 7 do 17 wyjazd z kwatery 5,45 przyjazd 19
6
,'&#& 2017-01-01 14:41
Jakie sa prace i w jakim miescie?
bolo 2017-01-09 22:05
jak pojedziesz to konrad BEND ci wszystko wytłumaczy a po resztą nie czytałeś opisu wyżej gość który to pisał opisał wszystko ze szczegółami ja też się pod tym podpisuję
5
Prac 2017-03-21 14:46
Bolo aktywny bez roboty.więcej ludzi pracuje od dawna a od jakiegoś czasu fachowcy-stolarze ktorzy myślą że wszystko potrafią .Każden super pracownik a jak ma robic to nie wie jak wiertarkę włonczyć.Kierownik tzryma ludzi krutko ale wymaga ,maja poślizgi w płaceniu i to załamka -czekanie na kasę nie bawi. ale w końcu wypłacają.Pewnie tym po których trzeba poprawiac toi nie-cholera wi.Ogólnie bezchołowie.Ale znam gorsze firmy.
bolo 2017-04-11 17:24
Te pracownik co ty pier- sz przecież każdy wie że pod pracownika podszywa się BADORA albo ta pierdoła pani HALINKA !!!!!! Wy jeszcze Jesteście na rynku pracy ? ?????? Niemożliwe bo z tego co słyszałem to strasznie popłyneliście na lisażu i że w LUKSEMBURGU to roboty nie dostaniecie A już na pewno nie dostaniecie roboty u Tomasa Pirona . To jest po prostu żałosne jak będziecie ludzi OKRADAĆ to będzie jeszcze gorzej . PA , PA BADORA ZŁODZIEJU
3
Buhaha 2017-04-26 16:44
Zwiezle krótko i na temat! Brawo ty :-)
1
ja1234 2017-04-29 16:30
Nie polecam wyjazdu z tej firmy do pracy w Luksemburgu.Pani Marzena przedstawia wszystko w pieknych barwach,zakwatererowanie na niskim poziomie.Praca zadnej organizacji w niemilej atomsferze.Szkoda poniesionych kosztów.
4
Pracujący 2017-06-08 18:51
Tragedia tragedia,obiecują kokosy a lipa jak nic i klan z Częstochowy....Szkoda gadać omijać szerokim łukiem,oszukują na czym się da.A ta pani z biura to niezła kretaczka,kłamie w żywe oczy..Nie polecam.....
3
Pracujący 2017-07-25 09:05
Znów poszukują frajerów do pracy w luxemburgu,nie dajcie się namówić na super pracę??????!!!!!! Tragedia,tragedia zero profesjonalizmu totalne dno.i pieniądze słabe chyba że 1000 euro cię zadawala.Porazka uważajcie na ta firmę.
2
były pracownik 2017-08-30 23:48
Panowie poco te przepychanki na słowa kto pracował to wie że cwaniakiem jest Badora ale to że potrąca to trzeba zawdzięczać Badorego psu który się ukrywa za jego plecami wiecie o kim mowa kierownik w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wielki kondzio wiesniak z Olsztyna.Najwiekszy kasanowa przezywany przez Belgów a zawdzięcza swoimi zdolnościami jakie miały miejsce jak można po tem spojrzyć w oczy bliskiej osoby
Zostaw swoją opinię o Fader Development Sp. z o.o. - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fader Development Sp. z o.o.