@Zajunc to osób z poza grona znajomych nie poszukują tak?
Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?
Prezes browaru Kormoran w Olsztynie pan Mieczyslaw Mikulewicz,to osoba skorumpowana ktora w swoim czasie szukala dojscia do ludzi wplywowych,ktorzy za okazala kwote zalatwiliby zdanie egzaminu adwokackiego w Warszawie swojego syna Sebastiana Mikulewicza.Jego syn S.Mikulewwicz faktycznie zawalil egzamin adwokacki,ale jakims dziwnym trafem odwolal sie i zdal,co jest bardzo watpliwe ,jak to zrobiono i jakm cudem zdal,kto za tym stoi !!!!.
Dodatkowo byly prowadzone postepowania karne przeciwko prezesowi browar kormoran z Olsztyna grozb karalnych w komisariacie Raszyn,i we Wroclawiu komisariacie Wroclaw stare miasto.
Witam, interesuje mnie praca w Browar Kormoran. Nie mam za dużego doświadczenie takiej branży, ale chciałbym spróbować. Odwiedziłem ich stronę, ale nie mają zakładki Praca czy Kariera. Ktoś, coś wie czy po prostu wysłać do nich CV?
Pracujesz w firmie Browar Kormoran sp z o.o albo wiesz o niej kilka rzeczy od znajomych? Jesteśmy ciekawi Twojego zdania, napisz jak wygląda zatrudnienie w firmie!