brak logo

Omega Logistic Sp.j. Iwona Zagórska Jacek Zagórski

Warszawa

Opinie o Omega Logistic Sp.j. Iwona Zagórska Jacek Zagórski

d.onet.pl 2015-01-18 23:06
Nie wiem o co chodzi ja pracuję w firmie od 3 lat wypłata jest na czas a takie wpisy uskuteczniają Ci którzy nie chcieli pracować i olewali wsxystko a teraz mają pretensje do całego świata
kurier 2015-02-16 12:38
Wiem tylko,że są tacy którym nie chce się pracować i do tych pewnie
kolego należysz,wiesz dobrze że zleceń jest niewiele w porównaniu do siódemki i
dhl popracuj tam tam i zobacz jak się pracuje naprawdę.
W każdej firmie znajdzie się ktoś niezadowolony,który chciałby brać kasę za nic
i ty pewno do takich należysz.Powodzenia leniu w nowej pracy.
d.onet.pl 2015-04-02 15:24
Leniwy to Ty byłeś taki pseudokurier dlatego nie zagrzałeś miejsca,a teraz
wypisujesz te głupoty-widać nie znalazłeś dotąd pracy,ale nie ma się co dziwić,
z twoim podejściem do pracy nikt cię nie zatrudni,dlatego masz tyle wolnego czasu i piszesz co ci ślina na język przynosi.A w odpowiedzi mnie nie jest nikt winny kasy,rzucaj oszczerstwa dalej-powodzenia.
miro 2015-07-29 19:30
Jest super miła atmosfera pieniądze zawsze na czas.Nie ma się do czego przyczepić.Soboty i niedziele wolne a nie tak jak w innych firmach.
Adam 2015-08-29 01:22
Pracuję w Omedze od samego początku w tym roku minie 11lat jest super kasa zawsze na czas pozdrowienia z Łodzi
nowy 2015-09-10 14:37
Pracuję od 3 miesięcy wszystko w najlepszym porządku.
Wszystko tak jak na rozmowie kwalifikacyjnej.
Polecam wszystkim
obecny 2015-09-24 13:15
Polecam,polecam,polecam wszystkim fajna ekipa
atmosfera ok. finanse zawsze terminowo-wszystkiego dobrego
oby tak dalej
mały 2015-11-28 00:24
Hej 11lat minęło gratulacje dla firmy utrzymać się tyle na rynku w tych trudnych czasach to niewątpliwy sukces widzimy się na imprezie oby każda firma była taka pełny szacun
Niebywałe 2016-06-28 10:59
Wszystkie komentarze negatywne zostały usunięte i pozostały tylko te pozytywne. Ciekawa sprawa
oszukany 2016-08-22 18:25
Firma, która nie płaci swoim pracownikom i oszukuje klientów to jest solidna firma? W takim razie jesli komus to odpowiada to właśnie ją polecam... Gorszego dziadostwa na rynku to jeszcze nie było... Gdyby byla taka dobra to nie zgłosiłaby do portalu internetowego aby usuwać negatywne komentarze... Ludzie obudźcie się... To oszuści...
cdn 2016-09-04 22:21
@ oszukany - skoro twierdzisz, że firma nie wypłaciła Ci należych pien iędzy, to czy zgłoisłes się z tą sprawa do sądu? Bo - jak zakładam - miałeś jakąś umowę, która poświadczyłaby że powinienś te pieniądze jednak otrzymać? bede wdzięczna za info zwrotne
OSZUKANY 2 2017-04-07 10:37
hejka teraz tylko krótko oszukany ma 100 % racji pracowałem tam i są mi winni sporo kasy walczę o zwrot ale coś się ociągają hahahah więc za chwilę PÓŁ WARSZAWY SIĘ DOWIE PRAWDY ALBO CAŁA NAPEWNO BĘDZIE CDN POZDRAWIAM PANA ZAGÓRSKIEGO
Były pracowbik 2017-06-19 12:23
Brak słów, nawet nie próbujcie tam pracować a zwlaszcza na zleniu w innych miastach. Niewyplacalna firma.
OSZUKANY 2017-08-16 16:36
UWAGA OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ Z DALEKA DLA ZAINTERESOWANYCH WIĘCEJ INFO
Andrzej 2017-09-09 23:29
Pełen pozytyw polecam wszystkim
Kasa na czas i to niemała
A tym wszystkim "oszukanym" polecam pracę w dhl-u chociaż po wpisach na tej stronie jestem
przekonany że to jeden autor.
Jak pójdziesz do dhl to zobaczysz co to prawdziwa praca od 7.00 do 22.00 i 50 stopów.
T oszukany 2017-09-10 21:23
hahahahaha Andrzejowi to ty jestes winny sporo kasy oszuscie jeden i jeszcze telefonu n ie odbierasz od chlopaka bo chce odzyskac swoje zarobione pieniadze i jeszcze masz czelnosc podawac sie za niego zawsze byles beszczelny panie zagorski i skoncz juz pierdzielic glupoty bo jaka to ty masz wspaniala firme jeden wielki walek nic wiecej nikomu nie polecam pracowalem tam porazka
Julita 2017-09-22 18:04
Misją forum jest zbieranie opinii na temat pracodawcy. Mogą być pozytywne jak i negatywne. Ważne, aby były merytoryczne i były pomocne osobom interesującym się daną firmą. @OSZUKANY 2 może zwlekanie z wypłatą zaległego wynagrodzenia wynika z chwilowych problemów w firmie Omega Logistic? Jak ta sprawa wygląda na ten moment? @Były pracowbik @OSZUKANY możecie rozwinąć swoje opinie, dlaczego nie polecacie tego pracodawcy, z czego ten stan wynika?
Zostaw swoją opinię o Omega Logistic Sp.j. Iwona Zagórska Jacek Zagórski - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega Logistic Sp.j. Iwona Zagórska Jacek Zagórski