3.1/5

Social Media

• Skierniewice

5. Opinie o Warszawska Akademia Medyczno-Techniczna Nauk Stosowanych

Opinie o Warszawska Akademia Medyczno-Techniczna Nauk Stosowanych Warszawa

Nie przegap nowości o Warszawska Akademia Medyczno-Techniczna Nauk Stosowanych!

Amica

07.03.2026 16:32

Współpraca z podmiotem trwała niespełna półtora roku. W tym czasie z pracy odeszło okolo 8 osób, często w mało sympatycznej atmosferze. Zrezygnowały wartościowe, ambitne i doświadczone osoby. Z (usunięte przez administratora)uczelni nie szanuje pracowników z pionu administracyjnego. Rotacja mówi sama za siebie.

12.03.2026 07:44

Nasza uczelnia funkcjonuje nieprzerwanie od 23 lat. Przez ponad dwie dekady konsekwentnie rozwijamy instytucję, tworząc profesjonalne, stabilne i odpowiedzialne środowisko pracy. Kilkanaście lat zatrudniania doświadczonych i wartościowych pracowników dowodzi, że kierujemy się zasadami normalności i dbałości o społeczność akademicką – a nie chaosem czy brakiem profesjonalizmu. Z przykrością odnotowujemy anonimowe sugestie dotyczące rzekomego „braku szacunku wobec pracowników” lub złej atmosfery. Komentarze pozbawione kontekstu, faktów i autorstwa pokazują przede wszystkim brak wiedzy o samej instytucji. Nieznajomość powodów zakończenia stosunku pracy z konkretnymi osobami nie jest oceną uczelni – jest jedynie odzwierciedleniem tego, że autor anonimowo komentuje coś, o czym nie ma żadnej wiedzy. W naszej uczelni, tak jak w każdej profesjonalnej instytucji, decyzje kadrowe i okoliczności rozstania z pracownikiem są w pełni chronione i nie są przedmiotem dyskusji osób postronnych. Brak tej wiedzy nie świadczy o uczelni, lecz jedynie o tym, że autor komentarza nie zna jej funkcjonowania i zasad zarządzania. W żadnej instytucji nie ma przyzwolenia na bierność czy brak zaangażowania. Rotacja pracowników wynika z indywidualnych decyzji, a nie z rzekomego „braku szacunku” czy złej atmosfery. Anonimowe opinie, które nie podają faktów ani źródła, mówią wyłącznie o osobie publikującej – i nie mają mocy oceniania uczelni, która od 23 lat działa transparentnie, profesjonalnie i odpowiedzialnie wobec swojej społeczności akademickiej. Stanowczo stajemy w obronie naszej kadry i studentów – żadna anonimowa opinia, pozbawiona wiedzy i faktów, nie podważy wizerunku instytucji, która konsekwentnie buduje stabilne i wartościowe środowisko pracy.

Sabina

25.07.2023 17:23

Interesuje mnie podjęcie pracy w biurze, może być stanowisko asystenta. Trafiłam na ofertę dodaną 5 lat temu. Myślę czy warto ewentualnie spróbować swoich sił. Jaka atmosfera panuje w biurze? Podpowie ktoś? Co do tematu zarobków może zna ktoś przynajmniej widełki?

26.07.2023 06:17

Szanowna Pani Sabino, na ten moment Uczelnia nie prowadzi żadnej rekrutacji. Opieramy się od lat na stabilnym zespole doświadczonych pracowników i nie widzimy aktualnie przestrzeni do tworzenia nowych miejsc pracy. Oczywiście zapraszamy do śledzenia aktualnych ofert pracy, które w razie konieczności publikujemy na ogólnopolskich portalach.
    @anulk

09.01.2023 13:31

Czy polecacie studiować chemię kosmetyczną na tej uczelni? Czy są problemy z zaliczeniami? Jaka jest jakość kształcenia? Jak wygląda podejście do studenta? Czy praktyki są zapewnione czy trzeba szukać na własną rękę? czy daje radę pogodzić pracę ze studiami stacjonarnymi? oraz Jak wygląda już potem sytuacja ze znalezieniem pracy na rynku kosmetycznym?

13.01.2023 11:18

z takimi pytaniami polecam udać się na forum opinieouczelniach.pl tutaj raczej jest forum dla pracowników

27.01.2023 14:07

akurat nie studiuję tutaj więc na resztę pytań nie odpowiem, ale mogę na pierwsze. Moim zdaniem warto, jeśli to coś co się interesuje to zdecydowanie masz po takim kierunku perspektywy.
    anulk

09.01.2023 13:35

Jak wygląda dokladnie sytuacja z przeniesieniem z kierunku inżynierskiego pokrewnego do chemii kosmetycznej gdzie część chemicznych przedmiotów się porywała? Czy przepisują je czy jest z tym problem? Trzeba zaczynać wszystko od nowa, jeśli na starej uczelni miało się te przedmioty już zaliczone?
    odp

11.01.2023 15:35

Co do tak szczegółowych kwestii, warto skontaktować się z Biurem Spraw Studenckich i tam pokierują gdzie zasięgnąć takich informacji. Pozdrawiam

27.01.2023 14:05

a z jakiego kierunku się przenosić jeśli mogę wiedzieć?
    Naro

12.12.2022 13:01

Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat kierunku Inżynieria Ochrony Zdrowia? Ciekawy kierunek? Jakie perspektywy?

26.01.2023 14:35

Tak jak ktoś wcześniej już tu pisał, pytania stricte studenckie lepiej kierować na forum opinieouczelniach.pl ponieważ tutaj w większości wypowiadają się pracownicy i kandydaci do pracy.

26.01.2023 14:36

Z tego co mi wiadomo, to tamto forum jest równie aktywne, więc warto tam kierować swoje pytania.
    Mary

04.01.2023 17:36

Witam, mam takie pytanie, co was przekonało do zatrudnienia się konkretnie tutaj? Jakie przewagi w porównaniu do konkurencji?
    Lijo

24.01.2023 13:43

a doświadczenie ma duże znaczenie?

26.01.2023 14:29

To również zależy od stanowiska...
    Lijo

24.01.2023 13:44

Jaki średnio staż pracy macie? W jakim przedziale wiekowym są pracownicy?
    Pampallini

25.01.2023 10:00

Średnio? To raczej ciężko tak powiedzieć. Ktoś by musiał policzyć, szacować, a umówmy się, komu by się chciało...Ja pracuję 2 lata.
    Pampallini

25.01.2023 10:01

Średnia wieku dość zróżnicowana, to też zależy o jakim obszarze mowa

13.01.2023 11:24

kochani, pytanie odnośnie tego jak mogę zgłosić się do pracy nauczyciela akademickiego? kończę doktorat na innej uczelni i planuję przeprowadzkę do Warszawy, ktoś mógłby powiedzieć jak tutaj aplikować?

19.01.2023 15:56

dziękuję bardzo, jakoś wcześniej tego nie zauważyłam

19.01.2023 15:57

dobrze, pozdrawiam!
    Gwiazda

19.12.2022 14:25

Na jakie stanowiska jest najwieksze zapotrzebowanie w firmie?
    ona

28.12.2022 15:16

Racja. No też tu chyba raczej stały skład pracuje i nie za często się pojawiają nowe oferty pracy..
    czaq

02.01.2023 14:50

też to zauważyłem, ale no co jakiś czas można posprawdzać co w trawie piszczy, a może akurat będzie jakieś ogłoszenie o pracę
    szerszen

10.11.2022 14:30

Jak z reguły kształtują się godziny pracy?
    no jak

16.12.2022 15:28

ale co to znaczy "kiedy się chce", no jak masz określone godziny pracy, to według nich pracujesz..
    czaq

02.01.2023 14:48

pewnie jak to będzie jakaś jednorazowa sprawa to nie, tak podejrzewam, bo każdemu coś może wypaść, byle nie nadużywać tego
    Ona

15.11.2021 21:22

Świetna atmosfera pracy. Jasno określone cele i zadania. Duże możliwości rozwoju i budowania własnej ścieżki rozwoju.
    Victor

05.10.2022 16:30

ach no i widzę że to dość stary wpis, czy ktoś może się wypowiedzieć jak jest obecnie?
    Mintaj

14.12.2022 12:12

mam nadzieje ze informacja aktualna
    Doktor

20.10.2022 14:04

Witam, widziałem ogłoszenie o poszukiwaniu nauczycieli akademickich. Wysłałem CV wraz publikacjami do Państwa, natomiast nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi. Orientuje się tu jakaś osoba ile mniej więcej mogę czekać na odpowiedź zwrotną? Pozdrawiam

08.12.2022 12:51

może niekoniecznie na forum ktoś chce mówić, czy odpowiedź była taka czy taka :)
    bastylia

09.12.2022 15:10

z pozytywna moze sie podzielic natomiast jak negatywna to watpie
    Rose

03.11.2022 13:29

Mam pytanie, gdyż ostatnio natrafiłam na ogłoszenie o pracę na stanowisku pracownik administracyjno-biurowy i chciałam dopytać czy jest może możliwość pracy w niepełnym wymiarze godzin? Niestety nie mam możliwości podjąć pracy na pełen etat, ale zastanawiam się nad aplikacją. Gdyby ktoś się wypowiedział czy jest taka opcja czy raczej poszukują kogoś tylko na pełen etat?
    nina

06.12.2022 08:30

długo tutaj pracowałeś?
    nina

06.12.2022 08:32

ogólnie jak oceniasz współprace?
    Magda D

28.10.2022 21:34

Chciałam się podzielić wrażeniami z rozmowy rekrutacyjnej, bo sama czytałam tu opinie i cieszę się, że miałam możliwość skonfrontować ich z rzeczywistością. Byłam na rozmowie w tym tygodniu. Rozmowa trwała 40 min.a może dłużej. Była podzielona na dwie części. W pierwszej otrzymałam dużo pytań o sobie. Miałam opowiedzieć o swoim doświadczeniu, które może być przydatne dla stanowiska, na który przyjmują, o swoich negatywnych doświadczeniach w poprzednim miejscu pracy, o tym czego oczekuje od pracodawcy, o charakter pracy, który chciałabym wykonywać. Bardzo tego dużo. Zaskoczeniem było to, że rozmowa nie była dla mnie stresująca, a dawała mi możliwość opowiedzenia o swoich osiągnięciach i oczekiwaniach. Osoba, z którą rozmawiałam naprawdę potrafi słuchać i zadaję ciekawe pytania - (nie wiem czy mozna tu podawac imie i nazwisko z kim sie rozmawiało). Pytania nie takie standardowe z internetu, a na pewno nie głupkowate, z którymi spotkałam się już na kilku rozmowach. W drugiej części spotkania mogłam wcielić się w rolę pytającego i dosłownie pytać o co tylko chciałam. I wykorzystałam okazję. Nie spotkałam się jeszcze z taką rozmową. Nie spotkałam się z tym, że od razu można dowiedzieć się wszystkiego. Polecam każdemu spróbować przejść taka rozmowę nawet jeśli nie planuje tu pracować. Ciekawe doświadczenia. Mam duża nadzieję, że zostanę zatrudniona.
    Maja

25.11.2022 15:04

ok, no pewnie zależy czy dużo cv im spłynie, ale dzięki za informacje, przynajmniej orientacyjnie będę wiedzieć co i jak
    bastylia

28.11.2022 14:39

tak że spokojnie, jak by ci bardzo zależało to myśle że można się odezwać do nich w razie czego
    Nimm

07.11.2022 10:13

Święta coraz bliżej, powiedzcie mi, czy są jakieś inicjatywy organizowane dla pracowników? Może jakaś wspólna wigilia, albo tzw. karpiowe?
    Nimm

07.11.2022 10:15

Ale ogólnie w sumie mogę rozszerzyć pytanie, o to jakie są dodatki, o ile w ogóle są ;)
    Pracujący

08.11.2022 14:04

Zazwyczaj mieliśmy zorganizowane spotkanie wigilijne, w tym roku spodziewam się, że też będzie.

07.11.2022 08:30

jakie umowy oferują w ramach godzin dydaktycznych dla osób w trakcie robienia doktoratu? czy to jest uop czy coś innego?

07.11.2022 08:32

Kompletnie nie wiem na jakiej zasadzie to działa i z tego co rozumiem, to dostaje się normalne wynagrodzenie za te godziny, prawda? Mógłby ktoś trochę wytłumaczyć mi sprawę jak to wygląda?

07.11.2022 08:41

Właściwie to nawet nie wiem czy robiąc doktorat na innej uczelni mógłbym uczyć tutaj, nie bardzo też wiem gdzie pytać o takie sprawy a w internecie znajduję sprzeczne informacje, mam nadzieję, że znajdzie się tu ktoś kto zna się na tych rzeczach

04.09.2022 13:05

Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie poszukuje pracownika na stanowisko Pracownik Administracyjno - Biurowy. Zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami z bezpośredniego spotkania z rekruterem. Wasza opinia może pomóc innym osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
    Samanta

04.11.2022 15:56

tak, te pytania zaskakują, ale tu już któraś osoba napisała, że ta rozmowa jest na poziomie, więc można aplikować
    Samanta

04.11.2022 15:58

sama też się spotkałam z tego typu pytaniami i aż się czasem zastanawiam jaki jest ich cel, więc dobrze że tu nie ma czegoś takiego
    Naboo

06.10.2022 13:19

Mam pytanie, jak wygląda sprawa z rozwojem? Mam na myśli szkolenia i poszerzanie kompetencji, czy odbywają się tutaj takowe?
    Mini

12.10.2022 14:44

czy o coś innego, bo nie do końca rozumiem
    Dany

14.10.2022 10:42

mało precyzyjne pytanie, zapewne najlepiej dopytać na rozmowie rekrutacyjnej na konkretne stanowisko

11.09.2022 13:42

Co sądzisz o atmosferze w firmie Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie? Ile można tam zarobić?
    ellla

04.10.2022 12:08

jest jakoś więcej niż jedno czy chodziło bardziej o dział może czy coś? no nie wiem...
    Naboo

06.10.2022 13:11

Wiesz co, możliwe, że chodziło o działy. Np. dziekanat jest biurem spraw studenckich, więc może w ten sposób się to rozdziela

09.08.2022 13:48

Czy są organizowane wyjazdy integracyjne?

23.09.2022 13:25

Jak coś będzie na horyzoncie, to dam znać, o ile nie zapomnę
    trogir

27.09.2022 18:58

Ok, i tak jeszcze nie pracuję, więc nie jest to aż tak istotne, ale dzięki, chętnie się dowiem

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Warszawska Akademia Medyczno-Techniczna Nauk Stosowanych?

Kontakt - Warszawska Akademia Medyczno-Techniczna Nauk Stosowanych

ul. Bitwy Warszawskiej 1920r. 18 02-366 Warszawa

Branża główna: Szkolnictwo wyższe

kate

05.09.2022 12:23

Rozmowa rekrutacyjna w tej firmie przeprowadzona przez Panią Dyrektor przebiegła dość szybko. Uważam jednak, że sztywne prowadzenie rozmowy nie służy zestresowanemu kandydatowi, wolałabym jednak przyjemniejszą atmosferę na rozmowie. Mogę zdecydowanie powiedzieć, że jest to jedna z gorszych rozmów jakie miałam. Zdecydowanie nie polecam.

09.09.2022 08:09

No ale z drugiej strony to szkoła, jak luźnej rozmowy byś oczekiwał po tego typu placówce? Normalne, ze muszą zbadać kompetencje, a nie napić się z tobą kawki i pożartować.

09.09.2022 08:18

Szybko wysnuwasz te wnioski, nie przepracowawszy tutaj ani dnia, ale cóż.
    Anx

20.04.2022 10:49

Hej. Jest tam gdzie zaparkować?

09.09.2022 08:12

Albo jest trolem internetowym i pisze farmazony, żeby tylko podburzać ;)

09.09.2022 08:12

To też niewykluczone, ale jaki w tym cel? Nie mam pojęcia.
    Asia

06.07.2022 09:23

Interesuje mnie czy macie tam jakiś punkt czy sklepik, w którym można kupić jakieś kanapki na śniadanie i dobrą kawę. Jest takie miejsce?

02.09.2022 08:35

Niektóre uczelnie tak mają, a nie potrafię się doszukać nigdzie

02.09.2022 08:36

Może też źle szukam, ciężko stwierdzić
    Nowy nabytek????

23.06.2022 16:53

Jestem tu od niedawna. Za krótko, by szczegółowo wszystko opisać, ale jak na razie mogę powiedzieć, że ludzie są w porządku. W niektórych działach czy biurach jest bardzo luźna atmosfera???? bardzo dużo się dzieje. Naprawdę sporo pracy, ale przynajmniej ciekawej pracy. Tu na pewno nie można się nudzić.
    Dory

20.07.2022 12:02

W praktyce również ;)
    Dory

30.08.2022 10:12

Pracuję już trochę dłużej, więc mogę się wypowiedzieć o stabilności i uważam, że ona jest

26.07.2022 11:38

wie ktoś jak jest z kwestią parkowania?

05.08.2022 08:28

Znalazłem wątek o parkingu w starszych wpisach

05.08.2022 08:28

Dzięki za odświeżenie pamięci!
    Agata

22.04.2022 18:47

Wcześniej jako Studentka. Dzisiaj jako Pracownik - gorąco polecam ;-) Świetne miejsce do pracy i budowania relacji przyjacielskich. Związana jestem z uczelnią od 10 lat i zmiana na plus jest widoczna. Zresztą obok takiego rozwoju nie można przejść obojętnie! Brawo dla Władz i całej administracji ????
    Wykładowca

23.06.2022 11:12

Szanowny były Pracowniku, nie jesteśmy po imieniu, stąd proszę o trochę kultury. Pracuję tu już kilka lat, a Pan/Pani zapewne pracował/a dość krótko patrząc na poziom wypowiedzi i zachowania.
    Deli

04.08.2022 15:36

To chyba czytaliśmy jakiś inny przekład, bo ja nie jestem w stanie się doszukać żadnych podobieństw.
    Aśka

06.07.2022 16:24

Czytam i nie wierze skąd pozytywna ocena :D Jestem ich studentem i nie mogę doszukać się zbyt wielu pozytywów, na pewno nikomu nie polecę tej uczelni, Widzę w komentarzach że uczelnia zachęca do wspólnych rozmów ale niestety w praktyce jest inaczej. Wiele koleżanek z roku miało i ma problemy i raczej nigdy nie są one pozytywnie rozpatrywane, robią problem na każdym kroku. Wszystko by uprzykrzyć życie studentom...

07.07.2022 16:28

Szanowna Pani, Nie możemy zgodzić się z Pani stwierdzeniem, iż Uczelnia nie rozwiązuje problemów. To po prostu nie prawda. Uczelnia przestrzega wszystkich norm prawnych i prawa powszechnie obowiązującego, co bezpośrednio ma przełożenie na podejmowane decyzje. Z przyjemnością wyjaśnilibyśmy Pani i/lub Pani koleżankom wszelkie niejasności i odpowiedzieli na wszelkie pytania. Zapraszamy do kontaktu: [email protected] w celu umówienia spotkania w zakresie, który uzna Pani za właściwy. Pracujemy całe wakacje, stąd mamy nadzieje do zobaczenia :-)
    r.

05.07.2022 18:18

Aktualnie jestem ich studentem, jedno co potrafię powiedzieć to PORAŻKA. Zajęcia praktyczne, ilość tyle co kot na płakał, przed egzaminem dyplomowym brak konkretów, dat.. jedyne co potrafią to ściągać czesne. Nie każdy wykładowca jest zły, są też bardzo w porządku osoby, które chcą przekazać wiedzę. Administracja strasznie tam leży.. Praktycznie ŻADNA osoba z mojej grupy nie wybrałaby ponownie tej uczelni. Odradzamy i przestrzegamy...

06.07.2022 08:24

Dzień dobry, Szanowny Panie, bardzo Nam przykro, że nie zdecydował się Pan na zgłoszenie swoich uwag bezpośrednio do Władz Uczelni, czyli do osób kompetentnych do zabierania głosu w sprawie jakości organizacji procesu kształcenia na studiach I i II stopnia. Przeciwnie zdecydował się Pan na anonimową wypowiedź, która tylko potwierdza, że nie zależy Panu na znalezieniu rozwiązania dla obecnej sytuacji. Tak, więc odnosząc się do programów studiów należy podkreślić, że wszystkie z nich spełniają wymogi obowiązującej ustawy Prawo o szkolnictwie wyższym i nauki, postawione dla kierunków o profilu praktycznym. Jeżeli ma Pan co do tego wątpliwości, to z miłą chęcią spotkamy się z Panem, wysłuchamy argumentów oraz odniesiemy się do nich na podstawie obowiązujących przepisów prawa regulującego funkcjonowanie uczelni wyższych w Naszym kraju. Jeżeli chodzi o wpłaty na poczet czesnego, to przypominamy, że samodzielnie wybrał Pan kształcenie na uczelni prywatnej, a co za tym idzie miał Pan pełną świadomość, że kształcenie jest odpłatne. Tak, więc zawierając z Uczelnią umowę o warunkach odpłatności zobowiązał się Pan do wnoszenia opłat za świadczoną usługę edukacyjną. Nie rozumiemy, więc zastrzeżeń, co do konieczności wnoszenia opłat właściwych dla konkretnego zarządzenia kanclerza. W przypadku organizacji procesu dyplomowania, wszystkie terminy regulowane są na podstawie obowiązujących w Uczelni: Regulaminu studiów oraz Regulaminu organizacji procesu dyplomowania. Administracja dostosowując się do zapisów obu dokumentów organizuje terminarz egzaminów dyplomowych, ale również składania prac dyplomowych. Dostęp do terminarza macie Państwo na stronie Uczelni: https://wsiiz.pl/dla-studenta/proces-dyplomowania/praca-dyplomowa Ponadto studenci mają możliwość zwrócenia się do Działu Nauki z prośbą o indywidualną organizację egzaminu dyplomowego np. ze względu na plany zawodowe, czy też wybraną dalszą ścieżkę kształcenia. Tak, więc jeżeli będzie miał Pan czas i ochotę na konstruktywną rozmowę, to Rektora Uczelni serdecznie na nią zaprasza. Prosimy o kontakt w celu umówienia terminu na adres: [email protected].
    Bbb

14.06.2022 17:14

Każdy kandydat powinien się dobrze zastanowić. Szkolenia indywidualne są oczywiście ale w czasie prywatnym o ile uda się takie szkolenie wyprosić. Nie dostaje się spisanych swoich obowiązków, bo tu robi się wszystko. A jak się czegoś odmówi to się wylatuje. (usunięte przez administratora) jest zimno a każą im stac na parkingu, nawet nie można nic zjeść przy biurku bo od razu mail z reprymendą. Ogólnie ciagla inwigilacja. Niestety nie ma tam przyjacielskiej atmosfery, każdy kto tak myśli i się otwiera zaraz wylatuje. Donosiciele w każdym dziale. W dodatku obgadują studentów. (usunięte przez administratora) Polecam szukać dalej, wszędzie jest lepiej.!!!
    Pracownik z długim stażem

23.06.2022 22:45

Opinię pisała osoba, która nie ma kompletnie pojęcia o funkcjonowaniu tej firmy i o relacjach w niej panujących. Co więcej, to niemerytoryczna opinia, a zwyczajny hejt, z którym ja jako długoletni pracownik się nie zgadzam. Niektóre sformułowania są wręcz komiczne...jedzenie przy biurku..pomijam, że to niehigeniczne ale wręcz niekomfortowe. Po coś mamy w pełni wyposażoną kuchnię. Obowiązki są omawiane na początku zatrudnienia, a także na bieżąco, w biurze, w którym się pracuje. Obowiązki są dzielone w zespole. Jak ktoś nie wie czym się ma zajmować, to ewidentnie nie wie po co przyszedł do pracy. Co to w ogóle znaczny, że robi się wszystko. Może czasem zastępuje się kolegów jak są na L4 czy urlopie, ale to normalne..przynajmniej ja tak uważam. Mogę jedynie potwierdzić, że pracy jest dużo i jest ona różnorodna. Nikt tego tu nie ukrywa. Pracujemy zespołowo i fakt, że nie zawsze każdemu to odpowiada. Szkolenia w czasie prywatnym to jakaś nowość. Przechodziliśmy jakiś czas temu szkolenia z Projektu i wszystko było w godzinach pracy, ale przecież nie o wszystkim wiem i może akurat jakieś szkolenie indywidualne mogło się odbyć, ale obstawiam że za konkretnym szkoleniem musiał optować pracownik. Ale nie ciągnę tematu, bo nie mam wiedzy. Autorowi również pomyliło się przygotowywanie na własny użytek przekąsek z serwowaniem jedzenia. Dobrze, że Cię nie było jak na dzień dziecka razem ze swoimi dzieciakami robiliśmy koktajle. A na dniach też planujemy robic zdrowe pasty na dzień walki z cukrzycą...I uwaga to inicjatywa pracowników jednego z biur. Pracodawca za wszystko płaci. Trzeba naprawdę nie rozumieć idei integracji, relacji, by czynić z tego zarzut. Co do stania na parkingu, to jakiś kolejny hit...dobrze, że teraz jest ciepło, to można sobie przed uczelnią na leżaku posiedzieć. Atmosferę tworzą ludzie w poszczególnych działach, więc trudno skomentować co autor miał na myśli. Skoro jest byłym pracownikiem, to zwyczajnie nie odnalazł się w zespole i postanowił wyrzucić swoje emocje w internecie obrażając swoich byłych kolegów. Niektóre sformułowania w ogóle nie powinny tu paść, więc jeśli autor posta za (usunięte przez administratora) uzna fakt, że poinformuję pracodawcę, że jest obrażany, to śmiało może nazwać mnie donosicielem. Ja doskonale wiem kto napisał ten post, ale takiej informacji (przynajmniej na razie) nie będę ujawniać, bo wierzę, że jak tylko autor przeboleje to, że już tu nie pracuje, to emocje opadną.
    tocca

17.03.2022 12:54

gdzie właściwie można znaleźć oferty pracy do tej placówki? bo szczerze mówiąc poległam na researchu...
    pex

23.06.2022 15:43

Absolutnie się nie. Może atmosferę odbierasz jako taką, bo sam ją wprowadzasz?
    pex

23.06.2022 15:44

Nie zgadzam*. Przepraszam, ucięło mi.
    loi

27.05.2022 08:44

Czy jakieś dodatkowe ubezpieczenie można tu otrzymać?
    odpowiedź

22.06.2022 11:01

Można, na całkiem spoko warunkach
    odpowiedź

22.06.2022 11:02

Akurat z tego korzystam

31.05.2022 16:50

Czy firma Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie oddzwania po zakończonej rekrutacji nawet w razie negatywnej odpowiedzi?
    bef

13.06.2022 09:35

ktoś tu gdzieś pisał, że taką dostał, więc chyba odpowiadają i w takim przypadku
    Mira

15.06.2022 09:18

oo, super, najwyraźniej gdzieś mi to umknęło, dzięki
    Karo

17.05.2022 14:58

W administracji na ile są umowy pierwsze podpisywane?
    Dexter

03.06.2022 12:06

Jest dość rozwinięty wątek na temat rozmów na tej stronie, temat był niedawno poruszany, więc poczytaj sobie
    Dexter

03.06.2022 12:07

Nie ma się czym stresować ;)
    U2

18.05.2022 10:40

Można liczyć na szkolenia? Mam na myśli inne niż te typowo wdrożeniowe
    U2

23.05.2022 11:10

Tylko tu chodziło mi też czy tymi szkoleniami są objęte wszystkie stanowiska. Czy na wszystkich jakieś szkolenia związane się mogą odbywać?
    zxc

24.05.2022 15:06

w zasadzie poprzednie odpowiedzi pośrednio odpowiadają na to pytanie
    alo

28.04.2022 10:53

Po jakim czasie można liczyć na feedback po rekrutacji?
    ...

14.05.2022 10:54

Rozmowa kwalifikacyjna ok, w porządku, ale potem już człowieka czeka kiepska atmosfera, ciągłe spiski i donosy...
    QueenBee

16.05.2022 10:39

ja tam się nie zgadzam z tą opinią.
    cherry

15.04.2022 14:06

czy jest możliwość rozwoju? mam na myśli jakieś szkolenia, czy występują, czy raczej niekoniecznie? mam tu na myśli takie uzupełniające, nie te wdrażające na stanowisko
    Mirka

09.05.2022 08:32

Aaa no to dobrze, czyli inwestują bardziej w rozwój pracowników
    Mirka

09.05.2022 08:34

No tak, zależnie od tematyki. I dzięki, tak nie wpadłam, żeby o to dopytać, a faktycznie istotne, żeby były w godzinach pracy, a nie jakoś dodatkowo
    Fretka

08.04.2022 15:03

Ile etapów ma rekrutacja i jak właściwie wygląda?
    pola

14.04.2022 11:08

o nauczycieli nie, ale przecież nie tylko oni tu pracują.
    Fretka

19.04.2022 10:08

Racja, nie pomyślałam, bo nie widziałam, żeby były inne ogłoszenia. Nadal będę wdzięczna za odpowiedź na pytanie.
    Instruktor

04.02.2022 22:15

Doskonale wyposażone pracownie kosmetologiczne, nowoczesna aparatura i profesjonalne marki kosmetyczne. Ambitni i pracownicy studenci. Świetna organizacja.
    Odp. Dante

08.04.2022 15:58

Szkolenia nie masz żadnego, wymagają od ciebie cudu i to dosłownie, najlepiej jakbyś myśla, jak "góra"... Nikt ci nic nie tłumaczy, tylko możesz usłyszeć "przeczytaj regulamin"...W pracy nie możesz nic powiedzieć, najlepiej jakbyś jadła przy biurku, chociaż nie, bo dostaniesz emaila z uwagą, ale jak będziesz jadła w socjalnym to też jest źle, bo wyszłaś... Katastrofa
    Odp. Dagmar

08.04.2022 20:13

Nie ma żadnych szkoleń wprowadzających. Zostajesz rzucona na głęboką wodę, na każde pytanie mam odpowiedź "poszukaj w regulaminie".
    Dante

06.04.2022 14:13

Czy wraz ze stażem pracy można liczyć na podniesienie zarobków, czy trzeba się upominać o podwyżki?
    soapy

07.04.2022 12:26

można, sami je podnoszą co jakiś czas, więc nie musimy się upominać

15.03.2022 15:06

Dzień dobry. Nie chcę być roszczeniowa, ale chciałabym się dowiedzieć, czy są tu jakieś dodatki przykładowo w formie premii za dobre wykonywanie obowiązków, albo jakieś paczki? Ogólnie tak zwane "benefity". Proszę mnie źle nie zrozumieć, narazie badam możliwości.
    Manul

04.04.2022 15:33

Spokojnie, pytanie o dodatki chyba jeszcze się nie kwalifikuje do roszczeniowości ;) To jest coś co warto wiedzieć.
    danti

05.04.2022 09:28

też tak uważam, że istotne jest co pracodawca może nam zapewnić

Zostaw merytoryczną opinię o Warszawska Akademia Medyczno-Techniczna Nauk Stosowanych