Aktualne opinie o 4812 cateringach. Zobacz opinie aktualnych i byłych pracowników na temat warunków pracy, rekrutacji czy atmosfery w firmach z branży: Cateringi oraz opinie klientów dotyczące oferowanych produktów i usług.
Rukola Catering (Rukola Sp. Z O.O.)
Bojano
Praca spoko sama w sobie. Auto masz pod dom, więc tak jak skończysz pracę tak wracasz. Jeśli będzie dobrze Ci szło i zaczniesz ogarniać, to będziesz szybko kończył nawet w 4h (zależne od trasy) minus to kierownik, który ma wszystko gdzieś. Drugi minus to jak już zaczniesz ogarniać, to licz się z tym, że będą to wykorzystywać i co chwilę ci coś dowalać typu: adresy ktore nie są na twojej trasie ani po drodze, dadza ci trase na której nigdy nie jechałeś bez powiadomienia dowiadujesz się na miejscu, co chwilę jakieś przekręty. Kiedyś ktoś mi powiedział, że jak dasz kierownikowi palec on weźmie ci całą rękę, teraz mogę się z tą osobą zgodzić. praca spoko, ale tylko jak już jesteś w trasie i rozwozisz catering, tak to nie polecam, ale też nie odradzam. Najwyżej się przekona ktoś na własnej skórze. Dobrze wspominam tylko ludzi z biura i niektórych kierowców.
Zdzisław Pasternak Usługi Gastronomiczne Przyjęcia Wesela Bankiety Catering
Trąbki Wielkie
Interesuje mnie praca w sklepie przy Świętojańskiej. kiedyś wiem, że publikowano ofertę dla dwóch sprzedawców. Możliwe ze będą jeszcze kogoś szukać? w tamtejszym opisie znalazła się jakaś premia, więc ciekawią mnie zarobki. podacie widełki?
"NIRO" Sp. z o.o.
Lubin
W ofercie dla pomocy kuchennej piszą o mile widzianej książeczce czy też nawet doświadczeniu. jeśli tak to po jakim czasie udaje się ja wyrobić i kogoś przeszkolić? W jaki sposób samo szkolenie wygląda?
ABC na Kołach Sp. z o.o.
Komorniki
pracowałam około 1 roku i niestety z przyczyn zdrowotnych zrezygnowałam ale polecam. Fakt trzeba się najeździć i nagadać ale można spokojnie zarobić
Krzysztof Rogalewski
Włocławek
Jest szansa, że zatrudnią handlowca? zależy mi na pracy nawet na częśc etatu, niestety dostać w okolicy coś ostatnio to jakiś koszmar, niedługo to chyba wcale pracy nie będzie :( Usłyszałam o tej firmie od znajomego, może tutaj chociaż?
Firma Handlowa Pajda Gastronomia Catering Kamil Miodowski
Kajetany, Kolonia
Chce dopytać o stanowisko kucharza. Jestem po gastronomiku i mam doświadczenie w pracy z żywnością i w restauracji. Ktoś wspomniał że fajna i zgrana ekipa a właśnie zależy mi na bezstresowej atmosferze. Wiadomo czy będą przyjmować w najbliższym czasie albo jak wyślę CV w ciemno to zostanie wzięte pod uwagę?
Catermed Sp. z o.o.
Kraków
Teraz gdy tak patrzyłam po Gdańsku za pracą wyskoczyła mi oferta dla kucharza do zakładu spożywczego. Interesuje mnie szersze odniesienie się do widełek placowych, bo opisano je jako 4,000 – 6,500 zł z czego wynika ta rozbieżność?
Tabaka Tomasz Tim
Wrocław
Pracuję w tej firmie na kuchni i jakoś ani razu nie słyszałam takich słów. Z moim doświadczeniem na innych kuchniach wręcz śmiało mogę stwierdzić, że lepiej trafić nie mogłam. Załoga pomocna na czele z Szefem kuchni jak i zastępcą. ☺️
PD Fit Damian Drozdowski
Skrybicze
Pisząc o weekendzie masz na myśli też prace w niedzielę czy tylko soboty wchodzą w grę. Rozumiem że stawka na piekarza jest do 30 zł netto za godzinę. A za dni świąteczne jest wyższa czy to co napisali w ogłoszeniu to maks?
Fudeko S.A.
Gdynia
Interesuje się zatrudnieniem jako specjalista ds. kadr i płac, głownie dlatego, że posiadam tylko roczne doświadczenie, które obecnie jest wymagane a przynajmniej tak wynika z treści. proszę mi tylko przy tym powiedzieć jeszcze, czego można spodziewać się na samej rozmowie? w jakiej formie jest ona przeprowadzana?
Catering Marcin Łańcucki
Gdańsk
Hejka. :) Pana firma pokazała mi się w tych okolicznych cateringowych w Gdańsku ale nie odszukało mi w samych Googlach jakichś szczegółów. Co więc się gotuje i czy pomoc kuchenna jest przyjmowana?
Dagmara Osman HK Team
Kraków
Nie polecam tej firmy nikomu , szef kuchni się wyżywa na wszystkich i stosuje (usunięte przez administratora) a kierowniczka nie lepsza , wyzywa się na ludziach bo ją szef kuchni wkurzy . Odradzam to miejsce
Delight Borys Kuźbik
Straszyn
Niestety robi tylko dobre wrażenie, ale zapomina się rozliczać. Niestety ma już kilka postępowań sądowych z nakazami płatności. Walka z wiatrakami. Nie polecam
Gastro Team
Warszawa
Wiecie coś o aktualnych rekrutacjach, bo ja też widziałam oferty w sieci np. dla pomocy w gastronomii, kucharzy, ale to stare ogłoszenia. Obecnie szukają pracownika do kuchni albo nawet do pracy biurowej np. z obsługą klienta? Jbc to dajcie znać, gdzie sa te rekrutacje.
Bua Box Patrycja Janowska
Wrocław
W internecie szukałam jakis ofert pracy od firmy, ale nie widziałam niczego. I dlatego pisze, bo nie wiem, czy obecnie nikogo nie szukają, czy po prostu nie zatrudniają nikogo poza właścicielem? Działają w branży cateringowej, a ja zajmowałam się organizacją imprez od lat, więc coś tam wiem o gastro.
Krzysztof Siemionowski
Wieczfnia Kościelna
Zastanawiam się teraz co to za catering, bo z Kuklina jestem i zatrudnienia szukam. Już jako pomoc kuchenna już sobie dorabiałam więc ciekawa jestem tego co się u Pana gotuje, to praca na miejscu czy jakaś bardziej mobilna?
Bankiet Wiesław Królak
Wilcze Kąty
Zdecydowanie nie polecam współpracy z tym Panem. Mimo pierwszego dobrego wrażenia słoma wystaje z butów . Totalny brak szacunku dla pracowników , wymagania dotyczące kilku stanowisk naraz płacą minimalna chociaż dla tego Pana to i tak za dużo .
DO & CO Poland Sp. z o. o.
Warszawa
Życzą sobie od kandydatki na Księgową min. 5-letniego doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku. A ile wtedy płacą za spełnienie tych, wypisanych w ogłoszeniu, życzeń?
Cooking Business Rafał Urbański
Warszawa
Choć firma jest z mojej okolicy - ul. Drzeworytników na Bemowie, co wyświetla się w wyszukiwarce firm - to jej nie kojarzę. A że jestem świeżo po gastronomiku, nazwa zaś kojarzy się z kulinariami, to wpadłem tu zapytać, z jakimi kwalifikacjami zatrudniają? I jak się z właścicielem układa współpraca?
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe s.c. Henryk Kowalski Janina Kowalska
Piotrków Trybunalski
witam, widziałam, że w zeszłym roku były prowadzone nabory na pracownika obsługi cateringu. Praca mnie zainteresowała, ponieważ była wtedy możliwa na 1 / 2 etatu. czy to dalej możliwe? jedynie taka forma by była dla mnie odpowiednia i z lokalizacja mi po drodze. w tym zakresie z godzinami wszystko jest ok?
P.H.U. Presto Grzegorz Sołoducha
Pyrzyce
Hej, pomoc kuchenna jest jeszcze przyjmowana? widziałam dawniejsza ofertę i chciałam się rozejrzeć za czymś aktualnym. Wiem z niej, że można być już na początku na umowie o pracę na okresie próbnym, stad zainteresowanie. kiedy podpisuje się coś na stale?
Tomasz Coufał Restauracje i Katering Karmnik
Kraków
Miałem doswiadczenie wspolpracowac z ta firma oraz jej pracownikami. Wszystko zorganizowane bardzo chaotycznie i nieprofesjonalnie. Wolałbym dalej pracować w dostawie duzej firmy spod niebieskiego logo aniżeli tam. Nie polecam. Własciciel, zachowanie nowobogackie i pseudo erudyta.
Arini Cafe Sp. z o.o.
Rzeszów
A ja już kiedyś się zastanawiałam właśnie czy bez doświadczenia tez biorą na obsługę klienta. czyli w pewnym sensie tak? tylko ja to bym liczyła jednak na przeszkolenie, żeby jakoś ten temat jednak ogarniać to całe jedzenie. Jak na razie nie są obowiązkowe?
Maison Charlotte Sp. z o.o.
Warszawa
Aplikował ktoś przez ich stronę, nawet gdy nie ma aktywnej oferty? Jest taka mozliwość, ale ciekawi mnie czy faktycznie ktoś z kadr się do mnie odezwie. Chodzi mi o stanowisko kierowcy/dostawcy, bo kojarzę że kiedyś mieli taką ofertę i była tam możliwość podpisania umowy o prace. Stawki chyba nie podali, gdyby ktoś z dostawców mi przybliżył stawki, i czy na stanowisku też są te systemu motywacyjne w formie konkursów będę wdzięczny. Pozdro
Restauracja Żelazówka Mariusz Jacek Fornalski
Sochaczew
Cześć, szukając pracy wpadłam na ich stronę na FB, ponoć zajmują się też obsługą imprez, wesel i tym podobnych. Jakie jest zapotrzebowanie na obsługę sali, kelnerki, są rekrutacje raz na jakiś czas? Nie mam doświadczenia jeszcze w obsłudze dużych imprez, byłby to problem czy nie patrzą na staż pracy?
Natura Catering Jolanta Sielczak
Kowale
Polecam cetering, nasze dzieci jadają w szkole i przedszkolu i sa zadowolone (wiadomo że jest czasem coś czego nie lubią ale to norma jak to każde dziecko) ja korzystałam na święta w sytuacji podbramkowej i też byłam zadowolna. Smaczne bardzo fajnie przygotowane.
Mag-Catering Sp. z o.o.
Chorzów
Jak obecnie sytuacja wygląda na etacie managera restauracji, bo akurat znalazłem tylko stare ogłoszenie sprzed kilku miesięcy. Zależy mi na pracy, ale proszę o realną ocenę jakie mam szanse. Spoko, że można jeszcze wyrobić płatne nadgodziny, ale wolę jednak znać stawkę zanim złożę cv.
Catering Simone Vespoli
Wałbrzych
Warunki pracy tragiczne. Właścicielka okropnie bezczelna. (usunięte przez administratora) na wypłacie. Higiena pracy nie istnieje. Powinni to zamknąć!!
Firma Cateringowa Pankowski Bogusław Pankowski
Bydgoszcz
No bez umowy to ja się pracy nie podejmę, a ktoś tu napisał, że chyba jej nie było. czy to prawda? a nawet jeśli to na jakiej zasadzie zatrudniają się aktualne osoby? szukam pracy jako pomoc kuchenna u nas w Bydgoszczy, czy tu do cateringu na takie stanowiska przyjmują? Oferty mi się nie pokazały
Tejws Maria Forever
Czerwonka Szlachecka
Hej, znalazlam w necie, że firma zajmuje się kateringiem. Szukam pracy, a mam doświadczenie choćby w pracy jako kucharz, więc mogłabym pomóc w przygotowywaniu posiłków. Rozpatrują cv wysyłane spontanicznie na maila? Bo żadnych ogłoszeń do internetu chyba nie wstawiali. W jakich dniach i godzinach w ogóle pracujecie?
Business Emotion Sp. z o.o.
Warszawa
Hej. ;) widziałam te zeszłoroczna wzmiankę o osiągalnych prowizjach. w tym roku ile w praktyce mogą wynieść, czy przybliżycie je sumarycznie? I czy będą może jeszcze prowadzone nabory dla architektów w najbliższym czasie? mam jedna ofertę ale jest już wygasła
Szyszka Chmielu Sp. z o.o.
Warszawa
Nie polecam, okradaja pracowników zabierając napiwki, nie szanują ludzi a jak się zwolnisz to obsamarowuja.A Pani ma kuchni to to jeden wielki (usunięte przez administratora)
Terella Teresa Wawak
Kozy
Jest komunikat z tego miesiąca na FB-kowej stronie firmy, że od od 22 kwietnia do 12 maja nie będą przyjmować zamówień na ciasta i torty, z przyczyn osobistych-zdrowotnych. Ile tu jest więc rąk do pracy? I czy, jako świeży absolwent gastronomika mógłbym tu uczyć się poprzez pracę, a jednocześni zarabiać?
Black Monkey Sp. z o.o.
Warszawa
Wyjazdy, imprezy czy spotkania integracyjne organizowane są min. raz w roku.
Impel Catering
Wrocław
Hej, jak wygląda sprawa zatrudnienia się na kuchnie? O stanowisku pomocy kuchennej konkretniej myślę. Kiedyś pokazywała mi się taka oferta w internecie, ale teraz po wejściu na stronę po wejściu w sekcje z karierą pokazują mi się ogłoszenia niezwiązane z gastronomią. Zastanawia mnie powód
Pol-Trans Catering Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe
Mierzęcice
Zastanawiają mnie zarobki kierowcy ciężarówki, mam ofertę z zeszłego roku i niczego o nich w nią nie wpisali. Tu po komentarzach podobnie widzę, że nie odnosicie się zbyt specjalnie do tego stanowiska. z opisu oferty wiem, że to podstawa i nadgodziny. Ile więc ich wychodzi tak w praktyce?
Income Invest Spólka z Ograniczoną Odpowiedzialnością
Poznań
Dziś odświeżono ofertę dla hostessy i w zasadzie dlatego tu jestem a wy piszecie o tym, że styczeń jeszcze nie został tu nikomu opłacony. Czy to prawda? każdego to dotyczy? Zainteresowałam się ogłoszeniem, bo piszą w nim o zarobkach do 20,000 zł, tyle chciałabym zarobić, komuś się ostatnio udało?
Lunch Service D. Cyran P. Sobczak Dariusz Cyran
Michałowice-Osiedle
Pracowałam w dziale handlowym. P.Piotr odpowiedzialny za ten dział potrafił nierzadko doprowadzać pracowników do łez. (usunięte przez administratora) presja. Nie trzymał się ustaleń. Część wynagrodzenia płacił pod stołem. Był pracownik zatrudniony na 1/4 etatu, a resztę dostawał do ręki. Gdy wybuchła pandemia, zwolnił wszystkich jak leciało. Nawet pracowników pracujących np od 4 lat. Rzeczywiście pieniądze były na czas. Atmosfera na kuchni była słaba, ludzie byli skłóceni, a osoba odpowiedzialna za kuchnię P. Dariusz udawał, że nie widzi problemu.
Maria Lińczowska Firma Gastronomiczno Kateringowa
Dąbie
Zastanawiam się nad tym czy Pani od lat ma stałą ekipę na kuchni. Wstępnie szukam pracy w myślenickim a okazuje się, że kiedyś przez stronę urzędu był ktoś szukany na pomoc do Kędzierzynki. Powiedzcie mi co to za kuchnia?
Wiesz Co Jesz Kamil Borowiec
Łódź
Haha potwierdzam..co to za (usunięte przez administratora) Wszyscy prawie na czarno. Jedzenie jakies stare ludziom wciskaja. Kilometrowka 50 gr to zart jakis. Teraz tez jezdze swoim autem i mam 1 zl. Kierownik tez dobry bajerant... szkoda czasu. Lepiej poszukac powaznej firmy. Jest takich duzo z cateringiem i o wiele lepsze warunki. Ja tak zrobilem. Powodzenia
Rebus Sp. z o.o.
Dąbrowa Nowa
A człowiek z orzeczeniem ma też szansę na wyższą wypłatę? PFRON jednak coś tam firmom dorzuca przecież... A w ogóle to jaka pracę może ktoś z grupą wykonywać? Tylko praca na kuchni, czy w doradztwie, administracji też.
Kia patecki
Kraków
To ile, tak mniej więcej, można dostać pod tym stołem? I co masz na myśli pisząc, że pensja się nie zgadza? Daj znać, czy jest ona za coś obcinana, czy po prostu mniej płacą... Dobrze byłoby wiedzieć, jak oni to tłumaczą.
Paweł Krochmal
Libertów
Mam pytanko, jak Hyper Speed działa, że jest to catering a jednocześnie indywidualna działalność gospodarcza właściciela? On się jedynie dowozem zajmuje? Pracy na kuchni tutaj nie znajdę? :/
Po Świecie Kuchni - Krzysztof Cisek
Bielsko-Biała
Ile się zarabia u tych państwa na kuchni jako pomoc, nie jako szef czy kucharz? Widzę pod fajsbuku, że praca wre, a ja osobiście to świetne robię pierożki z koronkowym brzegiem ;)
Lunchspot Sp. z o.o.
Warszawa
Tak jak zostało teraz niedawno stwierdzone w trakcie pracy nie może zabraknąć optymizmu by dobrze szło w sprzedaży. zastanawiam się jak teraz Pracodawca dba o mobilizacje wśród pracowników? Sami również robią coś teraz z atmosfera? integracje i tym podobne?
Przedsiębiorstwo Społeczne Tabgha Sp. z o.o.
Przemyśl
kiedyś też mi ta oferta dla kierowcy się wyświetlała o której tu pisali. pojawiła się informacja, że to rozwożenie jedzenia po szkołach i przedszkolach. To ja kto w wakacje wygląda? kierowca nie ma pracy? wszystko normalnie będzie płacone?
U Anuli Anna Ignaciuk
Świdnica
Mam doświadczenie w pracy na kuchni. Chętnie bym się tutaj przyjęła. Dajcie znać, czy jest to praca zmianowa i w jakich godzinach się tutaj pracuje. Poza tym, na jakie wynagrodzenie można liczyć, jeśli jest się doświadczonym kucharzem? :)))
Sebastian Andruszko Twój Czas Na Obiad
Poznań
W tym roku chyba nie było przyjęć, a przynajmniej tak widziałam po postach na FB. W każdym razie może mi ktoś wstępnie już napisać na jaką umowę można się dostać? Będę szukać teraz pracy w gastro w Poznaniu i catering z Czechosłowackiej mi wyskoczył w oferowanych ale coś tu pusto...
Eden Cateringi
Słupsk
Katering napewno ma swojego kierowcę do rozwożenia posiłków. Ogólnie szukam pracy w okolicach firmy właśnie i wpadłem zapytać czy może ktoś wie coś na temat pracy. Jakie warunki zatrudnienia tacy kierowcy mają, szczególnie chodzi mi żeby mieć stabilna umowę o pracę? Jest w firmie taka możliwość? Trzeba mieć doświadczenie w kateringach czy po prostu posiadanie prawka starczy?
Eko Planet Kamil Nadulski
Lublin
Pracowalam tam 3 dni i nikomu nie polecam. Zawsze byly jakies problemy, szefowa kuchni jesli tak mozna ja nazwac nie szanuje pracownikow terroryzuje ludzi i nimi pomiata, wszyscy z tamtad uciekaja. Naprawde nie polecam nikomu
Jol-Mark Sp. z o.o.
Gliwice
Jest jakaś oferta na magazyniera od firmy. Tylko nie wiem, czy wymagają uprawnień na wózek widłowy? Nie znalazlem tego w ogłoszeniu, a mam takie uprawnienia i ciekawi mnie czy z tym mam większe szanse na pracę. No i też fajnie by było jakby ktoś potwierdził widełki z ogłoszenia, podali tam 4500-5500 brutto. Z góry dziękuję za odpowiedź:)
Gastro Team Catering Katarzyna Kuranowska
Warszawa
Witam, czy firma nadal zajmuje się cateringiem dla szkół ? Aktualnie szukam czegoś dodatkowego do zarobienia jestem z wykształcenia kucharka i pochodzę z Warszawy. Widziałam godziny pracy 8-16, czy one faktycznie obowiązują ?
Jakub Czyżewski Lawendowy Dwór
Pszczółki
Potwierdzam co napisał/ła przedmówcę/ni facet wydaje sie mieć problem psychiczny ze sobą co odbija się na relacjach z pracownikami. Trochę trąci tam (usunięte przez administratora)u tego Pana Jakuba. Świadczy o tym duża rotacja pracowników od menedzęrów po osoby z kuchni czy kelnerów i recepcjonistek. I te jego odzywki niby w formie żartu, ale infantylne i nieśmieszne. Dziwny typ! Może ma kasę, ale brak klasy!
Smartlunch Sp. z o.o.
Wrocław
5 odchodzących z firmy w 2023 to według was dużo? na proporcje do 80 osób w skali roku nie wiem czy to taki ogromny wynik. Teraz to ciekawią mnie przy tym te dostępne oferty z takiego portalu, w sumie są trzy dodane jeszcze w lutym. czy możliwe, że publikowane są ze względu na rozwój? jaki występuje?
Zajazd Pod Złotym Okoniem Marek Grabowski
Serock
Opinii brak, ponieważ pracuje tam dużo osób z rodzinny. Nikt nie wstawi żadnej opinii żeby nie narazić się właścicielom. Zatrudnią Cie na czarno albo na 1/4 etatu.
Best Piotr Dzwonnik
Piotrków Trybunalski
Moi Drodzy, Pan Piotr działa przy weselach sam?:D Czy ma tam swoich pracowników? Zastanawiam się czy jest możliwość załapać się na współpracę, nawet na zasadzie pojedynczych zleceń w sezonie np. W branży weselnej/eventowej trochę już pracuje, ale na małą skalę.
Polskie Stowarzyszenie Na Rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną Koło w Szczecinie
Szczecin
Nie ma w zasadzie opinii? czy na temat pracy w biurze przy Rostockiej mógłby ktoś napisać parę słów? właśnie specjalista ds. administracyjno-biurowych jest poszukiwany, myślę by złożyć CV. Proszę o opis warunków zatrudnienia czy praca będzie raczej spokojna? Na taka atmosferę liczę
Grzemi Sp. z o.o.
Poznań
Niestety bardzo złe traktowanie pracownika, brak szacunku i wyrozumiałości do drugiej osoby przez przełożonych. Praca po 16/17 godzin z rzędu to jest nie tak istotne, bo na to się człowiek zgodził i wiedział o tym, więc spoko. Po prostu się pracuje po tyle czasu i to warto powiedzieć. Są trudności bardziej jeśli chodzi o właścicieli i osoby zarządcze (nie wszyscy oczywiście) to bardzo nie przyjemne osoby nie szanujące drugiej osoby z brakiem kultury osobistej. -Po 14 godzinach pracy nie można usiąść na 5 minut, a też było dużo nie przyjemnych sytuacji. Mówią, żeby oszczędzać nogi, ale przychodzi co do czego to i tak, że chodzić tam cały czas, żeby nie widzieli, że stoicie w jednym miejscu. (nie ważne, że macie porobione co trzeba) Ja to nazwę oczekują, żeby cały czas robić efekt, że pełno pracy, a nie daj boże, że chwilę usiądziesz. (Zakazane), ale osoby, które się tam trafiły do pracy też nowe to dobrze się pracowało :). -Jedna była na moich oczach sytuacja jak kobieta jeszcze kontaktowała się dowiedzieć czy wszystko dobrze z jej dziećmi przed snem. Podszedł właściciel i powiedział, że jeszcze raz zobaczy telefon i zostaje zwolniona,(po 8-9 godzinach pracy) a on jej nic nie zapłaci i może wyjść się więcej nie pokazywać. Zrobił tak nie tylko Jej. -Jest zdecydowanie więcej takich sytuacji, bo była dziewczyna, która chodziła na wysokich obcasach już 12-13 godzin i zmieniła za zgodą menager'a, ale z drugiej strony był też właściciel/menager, który skrytykował buty dziewczyny i ubiór do płaczu. -Nie ma co przeżywać, spokojnie to nic, bo to, że klną co drugie słowo przełożeni to trzeba wziąć pod uwagę, że to normalny sposób komunikacji do pracowników i ogólnie. -Ale jeśli jesteście młodą ładną dziewczyną to nie ma problemu, bo ten sam manager co popędza inną dziewczynę do pracy, z drugą flirtuje i nie robi żadnego problemu, bo może sobie usiąść i odpocząć ona. Generalnie uważałbym jeśli jesteście zatrudnieni przez tą firmę, wiem, że organizują również męskie granie, więc jeśli bierzecie tam udział to poczytajcie czy czasem ta firma nie jest Waszym pracodawcą. Jeśli tak to ja osobiście oddałbym dokumenty nie podpisane i wyszedł. Jakby co nie ma też takiej tragedii jest jeden posiłek co jest na plus. Jeśli potraficie dobrze nie wchodzić drogę szefostwu i omijać ich szerokim łukiem to praca nawet oki. Są też przyjemne sytuacje jak np. po 12 godzinach pracy zgłodniałem to mogłem zjeść, co miłe było. W każdym razie życzę powodzenia wszystkim, którzy tam pracują. Z mojej strony cieszę się, że to pierwsze i ostatnie spotkanie takie w pracy. P.S Zapewniają, że wypłata będzie wcześniej, ale to nie prawda, wyślą ostatniego dnia do kiedy mają wysłać przelew, ale płacą. Miłego dnia ????
Viol Group Sp. z o.o.
Gdańsk
Kompletnie nie kojarzę tego cateringu a właśnie przeglądam potencjalne opcje na prace w Gdańsku. Już robiłem jako dostawca i szukam ofert na dorobienie. Znacie firmę? Tylko gotują czy może również rozwożą? Niby 3 lata są na rynku a ciężko mi odszukać ofertę
Krak-Food Usługi Gastronomiczne Marcin Sroka
Kraków
Nie polecam pracy w tej firmie, brak wypłat na czas, zadłużenie u dostawców, zamieszanie brak organizacji pracy
Restauracja i Pizzeria Pyszności Po Całości Tomasz Gąsiorek
Siedlce
Właśnie pracy po punktach z gastro w Siedlcach dla dziewczyny szukam, widziałem że oferta była od Pracodawcy dla pomocy kuchennej, z tym że dość dawna. W tym momencie jak patrzę po tych wpisach to mam rozumieć, że to już na bank nieaktualne jest? A co z pracownikami?
Krzysztof Szwejkowski Prosto z Mazur
Giżycko
Widzę, że firma zajmuje się przygotowywaniem cateringów. Chętnie zatrudniłbym się do pracy na kuchni. Czy firma w ogóle kogoś przyjmuje? Jeśli tak, to czy trzeba mieć jakieś doświadczenie związane z gastronomią? A może jest szansa, aby zatrudnić się do przyuczenia? Napiszcie.
Meridian S Sp. z o.o.
Poznań
To jak teraz z tymi wypłatami, są na czas? Szukają konserwatora teraz, no ale chciałbym jednak dostawać przelewy zgodnie z harmonogramem. Zapewniają umowę o pracę, tylko nie wiem za jaką stawkę. Coś więcej niż minimalna można wyciągnąć jeśli mam też uprawnienia? Jakie macie dodatki pozapłacowe, jest choćby prywatna opieka medyczna opłacana przez firmę?
PPHU Smakosz Agnieszka Barszcz
Warszawa
Płatne rolki do terminali to jedno, ale brak szacunku ze strony szefostwa stanowił główny problem. Dodatkowo, system wypłat ratalnych był nieefektywny, co prowadziło do częstych opóźnień w płatnościach, co znacznie utrudniało utrzymanie stabilności finansowej.Doświadczenia z obiema szefowymi były nieprzyjemne z powodu ich arogancji, wulgarnego zachowania oraz zakłamania. To stworzyło toksyczną atmosferę w miejscu pracy, utrudniając efektywną współpracę i wpływając negatywnie na motywację pracowników. Firma niestety nie posiada strony internetowej, utrudniając potencjalnym klientom dostęp do informacji. Dodatkowo, brak możliwości kontaktu telefonicznego z szefową sprawia, że rozwiązanie problemów czy uzyskanie odpowiedzi staje się trudne. Sytuacja komplikuje się jeszcze bardziej z powodu braku widoczności szefa – jest on niemal jak widmo, co wpływa negatywnie na komunikację i efektywność w miejscu pracy. Choć sytuacja z szefowymi była trudna, to miło zauważyć, że w firmie są również normalne osoby, takie jak sympatyczna i pomocna Wiolka. Jej profesjonalizm przy realizacji zamówień oraz pozytywne podejście do pracy sprawiały, że można było zawsze liczyć na nią. A także Pan Mariano jego miłe podejście, uśmiech i gotowość do rozmowy tworzą kontrast wobec agresywnego zachowania szefostwa. I od samego rana pozytywnie zakręcona Kasia pomocna wesoła przeciwieństwo gwiazd z biura. Działania takich pracowników dodają pozytywnej energii w miejscu pracy.
Catering Manufaktura Smaków Mateusz Sasak
Przygodzice
Jakość wyśmienita, jedzonko pyszne polecam z całego serducha, obsługa przemiła,wszystko świeżutkie paluszki lizać. Pozdrawiam cały zespół.
La Stella
Warszawa
Faktycznie tak jest, że nikt nie sprząta w lokalu? Bo jeśli tak to skąd braliby się w nim obecnie klienci? Czy ich liczba mogła spaść odkąd ta tutaj opinia została opublikowana? Zastanawiam się też nad tym kto ostatecznie rozlicza pracowników z ich pracy, czy są sprawdzane jakiekolwiek wyniki? Niby to opinia sprzed ponad polowy roku i do teraz nic się nie pojawiło. Są do dziś jakieś zmiany?
Body Chief Sp. z o.o.
Poznań
Tak sobie tu weszłam, bo jest rekrutacja w internecie na posadę specjalista ds. operacyjno-finansowych. Napisali, ze ta praca jest stacjonarna. No a jak ja mam małe dziecko i od czasu do czasu chciałabym popracować z domu, to firma jest pod tym kątem elastyczna? Np. takie obowiązki jak redagowanie pism czy opracowywanie analiz mogłabym robić zdalnie?
Awangarda Catering Sp. z o.o.
Kietrz
Uwaga, uwaga i jeszcze raz uwaga na Panią Annę!!!!! Nie wypłaca należnej pesji!!!! Pracujesz uczciwie, a Pani Anna stwierdzi, że ma to gdzieś!!!!!!!!
Antoni Urbański Gastropol
Poznań
Fajna atmosfera w pracy, zżyty zespół ludzi dla którego nie ma rzeczy niemożliwych. Indywidualne podejście do potrzeb klienta, pyszne jedzenie. Dużym benefitem jest codzienny gratisowy obiad dla pracowników.
Magdalena Guroś
Nowy Sącz
NIE POLECAM TEJ RESTAURACJI Z CALEGO SERCA...WLASCICIELKA NIE MILA JEDZENIE CHYBA DOWOZI Z BIEDRONKI A NOSI SIE JAK.... Z ROBIENIEM SUSHI TO ONA NIE MA POJECIA STANOWCZO ODRADZAM'' ODRADZAM''ODRADZAM''
Look-Cook Milena Wójcikiewicz Catering
Legionowo
Polecam pracodawcę, Pracowałam ponad dwa lata. Bardzo miły i przyjazny zespół atmosfera w pracy rodzinna.
Appetito Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Barbara Winkler
Żory
Gdzie w Żorach znajduję się zakład produkujący kanapki Appetito?
Ever Catering Sp. z o.o.
Warszawa
Witam Odradzam!!! Odradzam!!! Wielkie obiecanki co do wynagrodzenia a także co do czasu!!! Nagle okazuje się ,że kierowniczka jest niekompetentna ! Obiecuję i mówi to co ślina na język przyniesie a niczym się to ma do rzeczywistości. Mówię tu o fili żabka Malopole. Godziny nocne dodatek hhh....obiecywany bo nigdy nie wypłacony. Pracuje się wtedy gdy jest potrzeba nawet po 16 godzin dziennie a później wolne....porażka ,wyzysk...już nie wspomnę o kadrach jak dzwonisz o cokolwiek dopytać to łaskę wielką robią by udzielić jakiejkolwiek informacji ale cóż się dziwić jak nie mają wiedzy i jak same mówią muszą zaczerpnąć wiedzy w internecie ????
TAJM Sp. z o.o.
Łódź
Witam, Aplikowałem do działu logistyki, rozmowa przebiegła w bardzo miłej atmosferze , dostałem info że skontaktują się ze mną w kolejnym tygodniu. Od 1,5 msc żadnego kontaktu mimo zapewnień że będzie feedback. Telefonu też nie odbierają, trochę słabo, nikt nie oczekuje od razu zatrudnienia ale kultura wymagałby chociaż dać znać co do rekrutacji szczególnie że zapewniali że kontakt będzie bankowo :)
Piotr Piekarczyk Pizzeria Od Zmroku Do Świtu
Kraków
Kierowca zarabia 20 zł na rękę ( praca od 19.15 do nawet 4.00 ) Praca bez umowy jakiejkolwiek co może być dla niektórych dużym plusem. Samochody pizzeri w kiepskim stanie ( Oply Astra ) ale systematycznie naprawiane jak już jest całkiem źle. Dostawa całe miasto plus wioski okalające dlatego preferowana szybka jazda. Właściciel, który jest co noc w pizzeri szuka osób idealnych ( o wszystko się czepia, nie toleruje najmniejszej pomyłki więc szybko zostaniesz nazwany "(usunięte przez administratora)") co patrząc na stawkę jest trochę niedorzeczne. Jeśli ktoś cierpi na bezsenność, nie chce wykazywać dochodu dodatkowego i ma w nosoe to jak jest traktowany to może przyjść.
Katering U Lusi Lucyna Płochocka
Warszawa
Jadłem z tąd żarcie tyłka nie urywa bez fajerwerków są lepsze cateringi na terenie warszawy jest tyle firm cateringowych lepszych na terenie wawy że jest w czym.wybierać babka luci jest miła fajna wygadana pozytywnie zakręcona ale smykałki do gotowania z córką nie ma ale dajmy om szanse może z czasem zatrudnią dobrego kucharza który tknie ducha w ten jak na razie.pseudo catering
Art' Impression Catering Sp. z o.o.
Warszawa
Podwyżki udzielane są przynajmniej raz w roku i zależą od sytuacji finansowej firmy i ustaleń w zawartych kontraktach. Wesołych Świąt!????????????
Usługi Gastronomiczne Handel Admar Furmanek Adam
Płock
Brak słów na tą firmę jestem byłym pracownikiem i nie polecam po pierwsze jakość mięsa zostawia wiele do życzenia i ogółem produktów a o traktowaniu pracownikow to już się nie mówi. Zero szacunku co chwilę ktoś przychodzi i odchodzi bo tu się nie da pracowac godnie...
Gołębiewski Krzysztof Gołębiewscy Catering Restauracja Mieszczańska
Toruń
No słaba ta restauracyjka. Nie wygląda tak jak na zdjęciach...
Pierogi Krzycka Dagmara Śmiłowska
Wrocław
Milion rzeczy w jednym momencie, człowiek nie wie w co ręce włożyć, na prośbę o złożenie maszynki do mielenia odpowiedziałam że nie mam kiedy tego zrobić bo cały czas coś robię i przecież nie stoję w miejscu tylko cały czas pracuje, "właścicielka" stwierdziła że na nią krzyczę i poskarżyła się mężowi wywracając oczami, nie jestem człowiekiem konfliktowym na nikogo nie krzyczałam, natomiast właścicielka jest osobą bardzo konfliktową i marudna, wszyscy pracownicy od niej uciekają ponieważ cały czas stwarza problemy i konflikty, również cały czas narzeka na dosłownie wszystko, jak można nie mieć ludzi do pracy i jeszcze tak bardzo ich nie szanowac, nie rozumiem tego, moja współpraca z tym człowiekiem trwała 2 dni.
Wiesława Pacyga P.H.U. Catering Przystań
Budzów
Obsługa przemiła, wyroby smaczne, same superlatyw. Firma rewelacyjna
Stołówka Hapi Piotr Możdżeń
Skawa
Catering marnej jakości. Jedzenie okropne momentami obrzydliwe. Tłuste. Psu strach by było dawać a jeśli by dostał to by się tego nie tknął. A przecież odbiorcami są dzieci w szkołach i przedszkolach. W mielonych grubo mielonych można znaleźć nawet całe kości. Racuchy grube niedosmażone jak z gliny. Podobnie placki ziemniaczane. W surówkach dużo cukru. Schabowy podeszwa. Można by tak mnożyć przykłady! Robią na ilość jak dla (usunięte przez administratora) a nie na jakość. Nie polecam!
Paulis Catering Joanna Pauli
Sulmierzyce
Idź i się przekonaj.... Czytasz na necie opinie klientów... tu czytasz pracowników... Atmosfera straszna, bo właścicielka przewstrnetna.. Zatrudnienie tylko na czarno... Gdyby sanepid widział te brudne zamrażarki w piwnicy bez podłogi.... Żałuję że tam pracowałam.... Wstrętne miejsce i sami podpierdalacze
Rafał Pacuła Eco Value
Kraków
Są też fajni ludzie tam oczywiście, były dobre i złe momenty ale niestety była też zła atmosfera w pracy i problemy z wypłatą w terminie. Sami musicie sie przekonać:)
Jakub Freitag
Gliwice
Niestety opinie o straszeniu po złożeniu wypowiedzenia są zgodne z prawdą. Kontakt z szefostwem ogólnie jest utrudniony można dzwonić pisać i oczekiwać na odpowiedź bądź kontakt dniami albo się w ogóle nie doczekać natomiast w momencie kiedy człowiek postanawia zakończyć współpracę kontakt po wysłaniu informacji jest natychmiastowy, wymyślanie niesamowitych powodów do straszenia brakiem wynagrodzenia czy też sądem System pracy jest dość dziwny a kwestia etatu pozostawia wiele do życzenia Jest znaczna różnica między ustaleniami podczas rozmowy rekrutacyjnej a pozniejsza współpraca min. Ilość godzin, okres trwania zlecenia i późniejsze przejście na umowę o pracę. Podczas rozmowy nie jest również poruszana kwestia postoju podczas świąt w grudniu gdzie pracownik musi wykorzystać swój urlop bądź wziąć urlop bezpłatny Dni ustawowo wolne od pracy tj majówka 1.11 nie są wolne od pracy ani dodatkowo płatne, jednocześnie nie otrzymujemy dnia wolnego do wybrania za to że pracowaliśmy w świeto. Rotacja jest bardzo duża Nie polecam współpracy
Tu Kuba s.c.
Łódź
@Pracodawca zwalnia pracownika z dnia na dzień, nie informując o wypowiedzeniu umowy. Jeździ się za swoje własne pieniądze, usterki w samochodzie itd na własną kieszeń, żadnego dodatku paliwowego. Plus dniówki które zależały od sprzedaży towaru...więc jeżeli chodzi o mnie punkty marne, pieniądze też, żadnego dodatku do paliwa, zwolnienie z dnia na dzień i pozostawienie pracownika bez pieniędzy. Jeszcze tak nędznej firmy i organizacji jak ta, to nie widziałam!
Eatfit24.Pl Jadwiga Małgorzata Mieszkowicz
Olsztyn
Polecam pracodawcę! Bardzo ! Pracowałam 7 miesięcy, było Bardzo dobrze, idealna atmosfera, świetna szefowa. Wynagrodzenie na czas, dodatkowo posiłki w pracy. Stała ekipa pracowników, ja musiałam odejść ze względu na wyprowadzkę. Wszyscy byli szkoleni, na to był duży nacisk - na podnoszenie kwalifikacji. Jakbym mieszkała w Olsztynie - od razu bym wróciła
Pizza w Dechę Natalia Graf
Poznań
Pizza smaczna cieple dostawa na czas a nawet przed czasem .Lecz kebab tortilla musicie sie nauczyc lepiej to robic bez smaku jakis taki
Pus Sp. z o.o.
Ornontowice
Nie. Szef dużo obiecuje a tak naprawdę nie ma wpływu na to co jest w grafiki. Zależy czy zatrudnia się pa k na kuchni, kelnerka czy na flapsowni/lampowni/metanomierzach. Na metanomierzach na szybie III idą z zmiana. Na lampowni na III też raczej idą z zmiana, ale bywa różnie. A na flapsowni jak chce kierowniczka. Na metanach wolne za sobotę i niedzielę do wybrania, urlop też bez problemu się dostanie. Lampownia to samo. Flapsownia to porażka z urlopem czy zamiana w grafiku. Cieszę się, że odeszłam do SiGu.
Smaczne Jadło Radosław Pietruszczak
Tomaszów Mazowiecki
Również jadłam te pierogi, kupione w Inter Marche w Aleksandrowie Ł. Przepyszne!
Mirosław Cichoń Patryk Pizza Na Telefon
Ruda Śląska
Najsmaczniejsza pizza na świecie mimo że mam problemy z żołądkiem nigdy mi nic nie zaszkodziło Szczególnie jak się przyjedzie na stajnię jest się w zimnie i w głodzie to pizza smakuje najlepiej
Pyszna Pizza Paulina Bryzek
Jastków
Pracowałem tam i polecam miła atmosfera i przede wszystkim szefostwo szanuje pracowników
Sordyl Renata Decoris
Kęty
Witam … chce poinformować ze Pani G. Jest nie miła i kombinuje na kasie . Proszę sie jej przypatrzyć ze strony szefa . Dramat . Dziwi was ze nie ma sprzedaży ? Nie miła!!!!
Pyszoty Izabela Wojdyła
Komorniki
Zla jakość serwowanych posiłków. Brak dobrej komunikacji i współpracy.
Domir Catering Adriana Andrusieczko
Świeszyno
A czy ktoś wie czy poszukują do pracy na pół etatu?pomóc kuchenna
Dieta Care Agnieszka Zielińska
Mierzyn\koszalin
Uważam, że catering od Pani Agnieszki był najlepszy ze wszystkich jakie istniały w przedszkolu. To, że słynny placek był przypalony czy ciemny banan wyciągnięty z chodzi uważam za jednorazowy „wyskok”. Banan z chłodni w ciepłym zawsze będzie ciemny. Czasami jak się zagadany placek tez się nam przypali. I nie wierzę, że każdy robi to tak idealnie . Teraz jest Corner i wieżowców ilość cukru?!?! Pani Agnieszka podawała własne wypieki - jednym smakowały innym mniej. A teraz mamy kupnego zwykłego sztucznego paczką czy rogalik 7days! U Pani Agnieszki owoc był owocem, a u CornerHouse to przetworzony owoc (zawsze wszystko z cukrem). Zaznaczę, że od kwietnia dowozi jedzenie Corner. To, że zmieniła się firma przetargowa to jedno, ale stricte jest ten sam dostawca.