brak logo

Catermed Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Catermed Sp. z o.o.

anonim 2011-07-01 15:17:45
powyższa wypowiedź hahahahahha bardzo dobra hahahaha chyba ktoś jescze nie wytrzeźwiał
1
Nuki 2011-10-27 11:04:18
Nieporozumienie - żadne inne słowo lepiej tej firmy nie opisze.
robol 2012-11-30 20:58:14
ta firma to porażka
gabriel 2013-10-04 13:32:46
Anonim a o jakich śmiesznych umowach jest mowa w przypadku Catermed? Chodzi mi o to czy to jest zlecenie czy co?
2014-01-20 23:10:14
Firma Catermet to żenada przed podpisaniem umowy skaczą nad Tobą i przytakują na wszystko co chcesz a poźniej wychodzi co innago , (usunięte przez administratora)MASAKRA jakaś nie polecam nikomu pracy w tej firmie !!!
nim 2014-02-16 12:27:20
hyzio, no na szpitalne jedzenie zawsze się narzeka, bo dieta i zazwyczaj nisko tłuszczowe jedzenie mało komu smakuje, także nie ma co zrzucać winy na catermed.
1
radek 2014-02-27 19:02:42
@hyzio, ciekawe skąd tyle wiesz, jakie jedzenie kupują i za ile, pewnie nigdy przy zakupach dla catermed nie uczestniczyłeś, nie napisałeś żadnej konkretnej informacji, zero liczb.
eddie 2014-03-10 21:36:42
Racje żywieniowe dla szpitali przecież zawsze są obliczone co do grama i kaloryczności, tam się trzyma dietę, nie porównujcie tego z Catermed z tym, co macie w domu.
2
gibon 2014-03-23 15:55:17
Ech, @jankiel strasznie dużo jadu w tej Twojej wypowiedzi. Co takiego zrobiła Ci ta szefowa, że jej tak nie cierpisz?
pot 2014-04-14 21:53:07
duża dziewczynka, a takie błędy w pisaniu... nie dziw się potem, że Ci nie płacą w Catermed. Obyś w cateringu takich błędów nie popełniała
odi 2014-06-19 18:31:29
jeżeli zarabiacie takie grosze w Catermedzie to napisz jeszcze po ile godzin dziennie pracujecie, bo chyba nie na cały etat?
odi 2014-06-22 16:07:33
jak zacznie im naprawdę przeszkadzać to w tak zdecydowany sposób to dopiero wtedy zaczną składać skargi
heniek 2014-09-04 11:31:37
Czy CATERMED płaci za tzw. dzień próbny?
zuras 2014-10-16 17:10:59
ja im akurat niczego nie współczuje bo i uważam , że raczej nie ma czego... wręcz przeciwnie praca w Catermedzie jest jak i każda inna. Łatwo pisać o pipie i sanepidach, każdy pisze o nich jeżeli widzi , że w pracy można mieć kontakt z pożywieniem. Nie znaczy to jednak , że od razu łamane są jakieś zasady
Szpital 2014-12-03 15:32:31
od 1 lisopada 2014 firma catermed objęła wyżywienie w Szpitalu gdańskim na Zaspie.....Opinie wkrótce :)
czas czas czas 2014-12-31 15:35:13
to teraz pewnie jak firma catermed objela to wyzywenie w szpitalu gdanskim to moze b eda potrzebowali nowych osob do pracy. o tym nie ma opini co tam w tym szpitalu ale dla mnei to nie jest istotne najwazniejsze jest to co sie dzieje w firmie i jak juz sie uda ze mnie przyjma to chcialbym wiedziec ile zarabiac bede?
ogolinek 2015-01-16 09:45:14
No właśnie. Można się zastanawiać czy nowy kontrakt jakoś znacząco poprawił sytuację finansową nie tylko firmy ale i samych pracowników. Domyślam się, że rąk do kasy to jest cała masa ale realnie patrząc powinno mieć to jakieś przełożenie. Ile teraz oferują nowym osobom, które zatrudniają, nie są to jakieś głodowe stawki?
2
Dzik 2015-01-30 21:55:08
A ja pracuje kilka miesiecy w kontrakcie konsorcjum i dziwią mnie te komentarze. Praca jak praca, może szału nie ma, ale normalnie
Tomo 2015-01-31 01:21:47
@Dzik, hej, a możesz napisac jeszcze kilka słów na temat pracy w Catermed? Bo jednak normalnie trochę mało mówi. Ile w ogóle catermed proponuje na start jeśli chodzi o pracę przy tym kateringu? Jest szansa tutaj na umowę o pracę, czy raczej nie ma co myśleć o takich rzeczach i wszystko na co można liczyć to zlecenie?
Dzik 2015-02-02 22:57:04
@Tomo, sluchaj, ja mam umowe o prace,, normalnie sie pracuje, jak Robisz nadgodziny to dostajesz wolny dzien. Mozesz zjesc obiad, jak masz problem to kiierowniczka idzie na reke. No fakt, na wyplate wczasow pod grusza czekasz I czekasz, ale wypPlata zawsze 10.
witer 2015-02-16 09:07:39
Przyznam szczerze, że po firmie Cetermed nie spodziewałem się żadnej umowy o pracę Rzadko który pracodawca mając zatrudnić osoby przy obsłudze wydarzeń decyduje się na umowie o pracę nie mówiąc że od razu się tego nie robi. Jednak to dobry prognostyk na przyszłość, firma powinna dbać o pracowników i to jest dobry tego przykład.
Tomo 2015-03-05 22:01:20
Dzieki za odpowiedzi i przepraszam, że dopiero teraz odpisuje. To te nadgodziny są oddawane zgodnie ze stosunkiem 1:1,5 czy jak? Bo chyba tak mówi kodeks pracy, że albo oddają 150% wypłaty albo w dniach wolnych czyli za 1 godzinę ma się 1,5 godziny. W końcu jest ta umowa o prace, czy nie, bo widze, że toya chyba pracował inaczej.
kumo 2015-03-22 02:04:11
Firma CATERMED Sp. z o. o. rozpoczęła działalność w marcu 2001 roku - oferując profesjonalne usługi w zakresie żywienia. Catermed działa na obszarze Polski Południowej (woj. małopolskie, śląskie, opolskie, świętokrzyskie oraz podkarpackie) , a pochodzą jak pewnie większość na forum już wie z Krakowa.
Lavik 2015-04-16 00:28:58
Jeżeli pracujesz 21 w tej firmie i stwierdzasz, że jest źle to czemu nie odszedłeś. Coś podejrzana jest Twoja wypowiedź. I nie wydaje mi się mało autentyczna.
gadanie 2015-04-30 04:09:27
każdy tutaj może napisać wszystko. JA potrzebuje potwierdzonej informacji na temat zakresu obowiązków. pilna sprawa- oby ktośsięzlitował i napisałto co potrzeba
Pracownik KSS 2015-05-25 13:01:17
Witam
Jestem długoletnim pracownikiem KSS im JP II .Znam zaistniała sytuację.

Pani pisząca powyższą opinie na temat firmy Catermed oraz jej brygadzistki została zwolniona z pracy w trybie natychmiastowym z powodu niesubordynacji, lekceważącego traktowania współpracowniczek i innych pracowników i niedogadywania się z załogą Catermedu. Mająca duże poparcie na swoim oddziale w osobie z rodziny uważała,że może obrażać wszystkich dokoła.Nie nadawała się do pracy w kolektywie.
Co do firmy Catermed - nie ma obowiazku w niej pracować.
1
Nela 2015-07-13 17:30:39
Hej Na jakie wypłaty można liczyć w firmie? Kocham gotować wszyscy znajomi zachwalają mnie. Jestem dość młodą osobą szybko się uczę myślę o pracy w gastronomii odszukałam ofertę POMOC KUCHENNA Poniżej link czy ktoś powie coś więcej o zarobkach możliwości zatrudnienia osoby młode początkujące? link : http://www.gowork.pl/praca/turystyka-hotelarstwo-gastronomia;b/krakow;l?oferta_opinie=konektia.pl66683
pracownica catermedu 2015-09-23 09:25:08
jestem chory psy..... w catermed jest ok,ok,ok
mania 2015-09-23 14:01:02
no czytam tak te komentarze. i wiadomo jak zwykle zdania sa podzielone. ale ja mimo wszystko chcialabym sprobowac. chociaz aktualnie widze ze do catermed nie prowadzi zadnych rekrutacji. wiec pewnie na narzekaniu pracownikow sie konczy. ale widac ze sie firma rozwija w koncu CATERMED Sp. z o. o. rozpoczęła działalność w marcu 2001 roku - oferując profesjonalne usługi w zakresie żywienia.
asd 2015-12-11 13:51:23
Branża jedzeniowa jak wiadomo nie jest łatwa i piękna, od zawsze budziła duże kontrowersje i tak widze jest i tym razem. @cobra 1977 to czemu tego nei zgłaszasz, a może jesteś z konkurencji
czakster 2015-12-13 14:21:54
Wiem,że przepisy kulinarne to tajemnica firmy jednak poproszę o przepis na niedzielną "kawę z mlekiem"?.
nuuu 2016-01-02 00:34:50
Catermed to bardzo popularna firma cateringowa, to po pierwsze. Znają się na rzeczy i wiedzą jak do klienta podejść. Widać po opiniach, że tragedii nie ma.
Dzielny Pacjent 2016-01-18 22:11:30
ŻENADA ROKU!!!!!!!
2
awik 2016-01-20 19:57:40
Według mnie mało jest teraz dobrych firm cateringowych. Wydaje mi się, że Catermed do takich należy, ale nie jadłem nic z ich ręki. Jedyne co mnie kusi, to ceny.
Alina 2016-04-02 08:06:06
Witam niedawno ukończyłam studnia z kierunku dietetyka i chciałabym podjąć pracę w zawodzie. Piszą o umowie o pracę na czas próbny, pracował ktoś u nich i powie mi ile trwa ten czas
igor 2016-04-04 08:27:24
@alina nawet jeśli ktoś kiedyś zaczynał podobnie, to nie znaczy, że tobie firma przedstawi takie same warunki. Musisz sama wysłać cv i pójść na rozmowę kwalifikacyjną, inaczej to będzie tylko gdybanie. Akurat w Szczecinie poszukują dietetyka, ale zwróć uwagę, że wymagają dwuletniego doświadczenia.
pilk 2016-04-06 08:36:04
igor, a mozesz powiedziec gdzienta oferta sie ukazala? na goworku niestety nic nie widze, a na ich oficjalnej stronie nic nie ma napisane.. chcialbym min. 2tys zarobic
1
dua 2016-05-08 11:43:16
chociaż zastanawia mnie to, czy oferta dalej jest aktualna, bo w sumie minął już miesiąc i w internecie faktycznie już nic się nie pojawia, może po prostu zatrudnili już kogoś na tę posadę :) podobno można na spokojnie powyżej 2000 zł zarobić z tego co wiem od kumpla
aga_man 2016-05-23 09:15:21
witam, poszukuje osób, które pracowały w catermedzie w Lublinie. Proszę o kontakt( usunięte przez administratora )
1
aga_man 2016-05-23 17:26:03
Bądź na mail aga_man@gazeta.pl
er 2016-06-17 22:04:20
@dua teraz to aktualna jest oferta na dystrybucje posiłków w Gdańsku wymagana jest chęć nauczenia się nazewnictwa i oznakowania diet stosowanych w Szpitalu Św. Wojciecha - - dbanie o higienę i jakość wykonywanych usług cateringowych, zaświadczenie do celów sanepid
maggie 2016-07-20 22:34:13
ja tam nie pamiętam żeby z jedzeniem były jakiekolwiek problemy, nie ma co słuchać hejterów moim zdaniem, jak ktoś szuka pracy to w firmie jest potrzebna teraz pomoc kuchenna w Krakowie, serdecznie polecam tego pracodawcę, nie zawiedziecie się, zaręczam
Zostaw swoją opinię o Catermed Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Catermed Sp. z o.o.