Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Catermed Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Catermed Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nuki - 2011-10-27 11:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieporozumienie - żadne inne słowo lepiej tej firmy nie opisze.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2012-03-09 15:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ma pozytywną opinie ?? u kogo,bo chyba nie u pracowników.
Bezstresowa praca ??? już kilka osób, pracę w tej firmie przypłaciło ciężką depresją i stresem...To jakaś kpina...Żałosne,czyżby ktoś z zarządu "zabawiał się" wpisywaniem takich peanów na swoją cześć ???
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2012-03-14 09:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TA FIRMA TO JEST NIEPOROZUMIENIE.COS CO NIGDY NIE POWINNO POWSTAC Z NORM MORALNYCH I ETYCZNYCH. A PANIA KTORA ZWIE SIE PREZESEM TO DOPIERO MA TUPET. LUDZI TRAKTUJE JAK SMIECI.JEJ TON I POGARDLIWE SPOJRZENIE SWIADCZY O TYM ZE NIE POWINNA PRACOWAC Z LUDZMI.
zdjecie uzytkownika
robol - 2012-11-30 20:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-31 22:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam ze wspólnymi siłami powinniśmy zrobić cos z ta firma!!! Ich śmiesznymi umowami jakie dawają ludziom prawdopodobnie maja zająć się dziennikarze z krakowa i katowic. Sprawa moze zostac naglosniona w mediach
zdjecie uzytkownika
gabriel - 2013-10-04 13:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim a o jakich śmiesznych umowach jest mowa w przypadku Catermed? Chodzi mi o to czy to jest zlecenie czy co?
zdjecie uzytkownika
aś - 2014-01-20 23:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Catermet to żenada przed podpisaniem umowy skaczą nad Tobą i przytakują na wszystko co chcesz a poźniej wychodzi co innago , vc - prezes (usunięte przez administratora) MASAKRA jakaś nie polecam nikomu pracy w tej firmie !!!
zdjecie uzytkownika
hyzio - 2014-01-27 18:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gabriel - 2013-10-04 13:32:46]:
umowy o prace, jak wszedzie smieciowe, dziennikarze niech pochodza po szpitalach i innych instytucjach wtedy sie dowiedza od pacjentow jak wspaniale ta firma ich "zywi',jakie produkty kupuja i za jakie pieniadze, zal tylko tych chorych w szpitalach!!!!!
zdjecie uzytkownika
nim - 2014-02-16 12:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hyzio, no na szpitalne jedzenie zawsze się narzeka, bo dieta i zazwyczaj nisko tłuszczowe jedzenie mało komu smakuje, także nie ma co zrzucać winy na catermed.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-02-27 19:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hyzio, ciekawe skąd tyle wiesz, jakie jedzenie kupują i za ile, pewnie nigdy przy zakupach dla catermed nie uczestniczyłeś, nie napisałeś żadnej konkretnej informacji, zero liczb.
zdjecie uzytkownika
jankiel - 2014-03-04 18:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma CARERMED jest najgorszą firmą cateringową, (usunięte przez administratora) to i w jakich ilościach proponują racje zywieniowe jest opłakane, bo najlepiej tylko zeby szpitale płaciły a chory byli na głodówach, zatrudnione grona dyrektorów i pod dyrektorów każdego działu jest pomyłką, tworza tylko papetologie. Oszczedzaja nawet na papierze toaletowym, na płynach do mycia i dezynfekcji a wszystkie niezgodności i nieprawidłowosci załatwia pani zwana pani prezes która wie kiedy i komu co dac (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
eddie - 2014-03-10 21:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racje żywieniowe dla szpitali przecież zawsze są obliczone co do grama i kaloryczności, tam się trzyma dietę, nie porównujcie tego z Catermed z tym, co macie w domu.
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-03-23 15:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech, @jankiel strasznie dużo jadu w tej Twojej wypowiedzi. Co takiego zrobiła Ci ta szefowa, że jej tak nie cierpisz?
zdjecie uzytkownika
jankiel - 2014-03-26 20:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gibson a miałeś ztyczność z tą kobietą? bo ja tak pracowałem w taj firmie 5 lat i chwała że na kolejne 5 lat przegrała przetarg, odnoszenie sie tej kobiety do pracownikow jest ponizej krytyki, ale ktoś kiedys ja nagra i pojdzie to w swiat uwaga lub cos innego sie tym zainteresuje

eddie a racje i gramówka to nawet psy mają lepsza, karoryczności nie ma wszystko jest naciagane pic na wode foto montaż
zdjecie uzytkownika
modliszka - 2014-03-28 16:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nim - 2014-02-16 12:27:20]:
Racja,ktoś w końcu powinnien zainteresowac sie ta firma.Umowy śmieciowe,oszczędność na wszystkich środkach czystości,wyzysk pracownika.O etacie w tej firmie można zapomnieć chyba że ma sie orzeczenie o niepełnosprawności.Pracujesz 8 godzin dziennie,podlegasz kierownictwu a na papierze umowe masz o dzieło albo zlecenie.Wypłata netto to 1000zł co miesiąc,chyba że chodzi się na nocki to dodatkowo wpadnie jakieś 40-60zł.Kto chce tam pracować i mieć pieniądze,siedzi po cichu.Nieraz człowiek zgłosiłby to do inspekcji pracy,ale tam trzeba podac nazwisko bo anonimów nie respektują.
zdjecie uzytkownika
alicja1989krk - 2014-04-11 17:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma catermed jest nie normalna poniewaz wykorzystuje ludzi jak tylko moze, ludzie tam pracuja za marne grosze i na dodatek zadko wolne maja czyto normalne (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pot - 2014-04-14 21:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duża dziewczynka, a takie błędy w pisaniu... nie dziw się potem, że Ci nie płacą w Catermed. Obyś w cateringu takich błędów nie popełniała
zdjecie uzytkownika
60 plus - 2014-04-15 11:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma masakra.praca ciężka wszyscy by chcieli mieć wsztstko na juz .popędzają krzyczą a ludzie mają swoje lata.jedzenie okropne , przeterminowane produkty,bez smaku ciągle to samo.robaki bałagan.nowa pani kierownik dobra tylko w teorii o praktyce nie ma zielonego pojęcia.jedni brygadziści są ludźmi inni tragedia zero współpracy.nie polecam bo nawet zarobki głodowe . praca dla tych co nie maja na chleb a to im wystarczy.ps łódź
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-19 15:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to najgorsza firma jaką widziałam ,jedzenie sie wylicza np po 5,5deko wedliny na kolacje jaki człowiek tym sie naje ,wszystkie produkty to najtansze i najgorsz jakie tylko są,panadto kierowniczka potranca w wypłaty jakcb sie za dużo wody złurzyje ,ta kierowniczka jest podła i to bardzo ,na ludzkiej biedzie się bogaci ,pracownicy pracują na umowy o dzieło zarabia się nie całem 1000 zł a wymagają od złotych gór nie da sie tam pracować to jest masakra ,aby tylko ubliżyć ,wykorzystać ,i mieć jak nawiecej korzyść i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
odi - 2014-06-19 18:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-06-19 15:15:02]:
jeżeli zarabiacie takie grosze w Catermedzie to napisz jeszcze po ile godzin dziennie pracujecie, bo chyba nie na cały etat?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-20 13:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [modliszka - 2014-03-28 16:16:26]:
Witam,Modliszko mylisz się skarge w pip możesz złożyć anonimowo ,i Twoja skarga zostanie przyjęta i potraktowana dokładnie jak skarga osoby która poda swoje dane,z tą różnicą ze w przypadku anonimu ,,pani prezes nie będzie wiedziała kto złożył doniesienie o zaistniałych nieprawidłowościach,więc do dzieła teraz już nic Cię nie powstrzymuje,uważam że nawet powinnaś to zrobić,nigdy nie będziemy godnie zarabiac,dopóki będziemy tolerować takie rzeczy.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-20 14:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie,czytam i oczom nie wierze,jak piszecie o jakichs potrącenich i innych nadużyciach,mam wątpliwości czy jeszcze jesteście LUDŻMI ,zamiast tutaj wylewać bezproduktywnie swoje żale ,id [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden z drugim do pipu ,albo wystarczy zadzwonić i pomóż sobie to nie wymaga wielkiego wysiłku,Do dzieł.Pozdrawiam.Robin Hood
zdjecie uzytkownika
odi - 2014-06-22 16:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-06-20 14:09:10]:
jak zacznie im naprawdę przeszkadzać to w tak zdecydowany sposób to dopiero wtedy zaczną składać skargi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-30 19:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest masakra nawet za wode potrancają to sa wyjeby a zresztą sami se poczytajcie wyżej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pojebka
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-14 12:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pracujacy w catermed w razie jakiejś sprawy sądowej przeciwko firmie o np te robaki które ktoś wymienił o te nieświeże jedzenie,Wy pracownicy zostaniecie oskarżeni na równi ze swoimi prezesami,a dowody Waszej winy znajdują się między innymi na tym forum.Zmykajcie z tej firmy póki czas.pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Catermed Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x