Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Catermed Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Catermed Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jankiel - 2014-03-26 20:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gibson a miałeś ztyczność z tą kobietą? bo ja tak pracowałem w taj firmie 5 lat i chwała że na kolejne 5 lat przegrała przetarg, odnoszenie sie tej kobiety do pracownikow jest ponizej krytyki, ale ktoś kiedys ja nagra i pojdzie to w swiat uwaga lub cos innego sie tym zainteresuje

eddie a racje i gramówka to nawet psy mają lepsza, karoryczności nie ma wszystko jest naciagane pic na wode foto montaż
zdjecie uzytkownika
modliszka - 2014-03-28 16:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nim - 2014-02-16 12:27:20]:
Racja,ktoś w końcu powinnien zainteresowac sie ta firma.Umowy śmieciowe,oszczędność na wszystkich środkach czystości,wyzysk pracownika.O etacie w tej firmie można zapomnieć chyba że ma sie orzeczenie o niepełnosprawności.Pracujesz 8 godzin dziennie,podlegasz kierownictwu a na papierze umowe masz o dzieło albo zlecenie.Wypłata netto to 1000zł co miesiąc,chyba że chodzi się na nocki to dodatkowo wpadnie jakieś 40-60zł.Kto chce tam pracować i mieć pieniądze,siedzi po cichu.Nieraz człowiek zgłosiłby to do inspekcji pracy,ale tam trzeba podac nazwisko bo anonimów nie respektują.
zdjecie uzytkownika
alicja1989krk - 2014-04-11 17:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma catermed jest nie normalna poniewaz wykorzystuje ludzi jak tylko moze, ludzie tam pracuja za marne grosze i na dodatek zadko wolne maja czyto normalne (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pot - 2014-04-14 21:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duża dziewczynka, a takie błędy w pisaniu... nie dziw się potem, że Ci nie płacą w Catermed. Obyś w cateringu takich błędów nie popełniała
zdjecie uzytkownika
60 plus - 2014-04-15 11:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma masakra.praca ciężka wszyscy by chcieli mieć wsztstko na juz .popędzają krzyczą a ludzie mają swoje lata.jedzenie okropne , przeterminowane produkty,bez smaku ciągle to samo.robaki bałagan.nowa pani kierownik dobra tylko w teorii o praktyce nie ma zielonego pojęcia.jedni brygadziści są ludźmi inni tragedia zero współpracy.nie polecam bo nawet zarobki głodowe . praca dla tych co nie maja na chleb a to im wystarczy.ps łódź
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-19 15:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to najgorsza firma jaką widziałam ,jedzenie sie wylicza np po 5,5deko wedliny na kolacje jaki człowiek tym sie naje ,wszystkie produkty to najtansze i najgorsz jakie tylko są,panadto kierowniczka potranca w wypłaty jakcb sie za dużo wody złurzyje ,ta kierowniczka jest podła i to bardzo ,na ludzkiej biedzie się bogaci ,pracownicy pracują na umowy o dzieło zarabia się nie całem 1000 zł a wymagają od złotych gór nie da sie tam pracować to jest masakra ,aby tylko ubliżyć ,wykorzystać ,i mieć jak nawiecej korzyść i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
odi - 2014-06-19 18:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-06-19 15:15:02]:
jeżeli zarabiacie takie grosze w Catermedzie to napisz jeszcze po ile godzin dziennie pracujecie, bo chyba nie na cały etat?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-20 13:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [modliszka - 2014-03-28 16:16:26]:
Witam,Modliszko mylisz się skarge w pip możesz złożyć anonimowo ,i Twoja skarga zostanie przyjęta i potraktowana dokładnie jak skarga osoby która poda swoje dane,z tą różnicą ze w przypadku anonimu ,,pani prezes nie będzie wiedziała kto złożył doniesienie o zaistniałych nieprawidłowościach,więc do dzieła teraz już nic Cię nie powstrzymuje,uważam że nawet powinnaś to zrobić,nigdy nie będziemy godnie zarabiac,dopóki będziemy tolerować takie rzeczy.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-06-20 14:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie,czytam i oczom nie wierze,jak piszecie o jakichs potrącenich i innych nadużyciach,mam wątpliwości czy jeszcze jesteście LUDŻMI ,zamiast tutaj wylewać bezproduktywnie swoje żale ,id [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeden z drugim do pipu ,albo wystarczy zadzwonić i pomóż sobie to nie wymaga wielkiego wysiłku,Do dzieł.Pozdrawiam.Robin Hood
zdjecie uzytkownika
odi - 2014-06-22 16:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2014-06-20 14:09:10]:
jak zacznie im naprawdę przeszkadzać to w tak zdecydowany sposób to dopiero wtedy zaczną składać skargi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-30 19:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest masakra nawet za wode potrancają to sa wyjeby a zresztą sami se poczytajcie wyżej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pojebka
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-07-14 12:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie pracujacy w catermed w razie jakiejś sprawy sądowej przeciwko firmie o np te robaki które ktoś wymienił o te nieświeże jedzenie,Wy pracownicy zostaniecie oskarżeni na równi ze swoimi prezesami,a dowody Waszej winy znajdują się między innymi na tym forum.Zmykajcie z tej firmy póki czas.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-04 11:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy CATERMED płaci za tzw. dzień próbny?
zdjecie uzytkownika
potrzebuję pracę - 2014-09-08 12:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba sobie daruję tę pracę. Jak mam truć ludzi w szpitalach co mają wyzdrowieć. Masakra! Właśnie przed chwilą dzwoniłam tam i umówiłam się na spotkanie. Widzę że szkoda czasu i lepiej sprzątać kible niż gotować dla szpitala. Boże do czego pieniądz skłania ludzi. No cóż nie będą mieli TAKIEGO dobrego pracownika jak Ja. A ja znajdę cos innego - uczciwego w ocenie przynajmniej większości obecnych i byłych pracowników. Podrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
saba - 2014-09-27 11:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porażka to mało powiedziane, tam jest potrzebny PIP i to od zaraz , charuje się za dwie osoby , zero kompetencji ze strony kirowniczki,co przekłada się na pracowników,brak porozumienia.zywność nie swieża (robale tez widziałam ) a nawet jej brak co skutkuje awanturami pomiędzy pracownikami, wymagania nie do udzwigniecia!!!!!!!! umowy o dzieło i zadnych praw!!! współczuje tym ludziom którzy tam pracują !!!!
zdjecie uzytkownika
zuras - 2014-10-16 17:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [saba - 2014-09-27 11:15:42]:
ja im akurat niczego nie współczuje bo i uważam , że raczej nie ma czego... wręcz przeciwnie praca w Catermedzie jest jak i każda inna. Łatwo pisać o pipie i sanepidach, każdy pisze o nich jeżeli widzi , że w pracy można mieć kontakt z pożywieniem. Nie znaczy to jednak , że od razu łamane są jakieś zasady
zdjecie uzytkownika
Szpital - 2014-12-03 15:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 1 lisopada 2014 firma catermed objęła wyżywienie w Szpitalu gdańskim na Zaspie.....Opinie wkrótce :)
zdjecie uzytkownika
czas czas czas - 2014-12-31 15:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to teraz pewnie jak firma catermed objela to wyzywenie w szpitalu gdanskim to moze b eda potrzebowali nowych osob do pracy. o tym nie ma opini co tam w tym szpitalu ale dla mnei to nie jest istotne najwazniejsze jest to co sie dzieje w firmie i jak juz sie uda ze mnie przyjma to chcialbym wiedziec ile zarabiac bede?
zdjecie uzytkownika
ogolinek - 2015-01-16 09:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Można się zastanawiać czy nowy kontrakt jakoś znacząco poprawił sytuację finansową nie tylko firmy ale i samych pracowników. Domyślam się, że rąk do kasy to jest cała masa ale realnie patrząc powinno mieć to jakieś przełożenie. Ile teraz oferują nowym osobom, które zatrudniają, nie są to jakieś głodowe stawki?
zdjecie uzytkownika
Dzik - 2015-01-30 21:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje kilka miesiecy w kontrakcie konsorcjum i dziwią mnie te komentarze. Praca jak praca, może szału nie ma, ale normalnie
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-01-31 01:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dzik, hej, a możesz napisac jeszcze kilka słów na temat pracy w Catermed? Bo jednak normalnie trochę mało mówi. Ile w ogóle catermed proponuje na start jeśli chodzi o pracę przy tym kateringu? Jest szansa tutaj na umowę o pracę, czy raczej nie ma co myśleć o takich rzeczach i wszystko na co można liczyć to zlecenie?
zdjecie uzytkownika
Dzik - 2015-02-02 22:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomo, sluchaj, ja mam umowe o prace,, normalnie sie pracuje, jak Robisz nadgodziny to dostajesz wolny dzien. Mozesz zjesc obiad, jak masz problem to kiierowniczka idzie na reke. No fakt, na wyplate wczasow pod grusza czekasz I czekasz, ale wypPlata zawsze 10.
zdjecie uzytkownika
toya - 2015-02-09 10:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W żaden sposób nie jestem zależny od tej dziadowskiej firmy pracuje na swój własny rachunek min serwisuje maszyny gastronomiczne również w catermed i jedno co mogę powiedzieć to to ze wszystkie negatywy niestety są prawdziwe . Nie podejmujcie tam pracy !!!! Wiem ze z praca jest ciężko ale nie za wszelka cenę. Ktoś powie łatwo ci mówić masz firmę to masz z czego żyć i to prawda ale na Boga omijajcie ten smród ,a wiem co mowie uwierzcie mi zwłaszcza ze naprawiam im maszyny od kilku lat
zdjecie uzytkownika
witer - 2015-02-16 09:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam szczerze, że po firmie Cetermed nie spodziewałem się żadnej umowy o pracę Rzadko który pracodawca mając zatrudnić osoby przy obsłudze wydarzeń decyduje się na umowie o pracę nie mówiąc że od razu się tego nie robi. Jednak to dobry prognostyk na przyszłość, firma powinna dbać o pracowników i to jest dobry tego przykład.
zdjecie uzytkownika
Beta - 2015-02-25 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzenie wstrętne!!!!!kto to gotuje!!!!!!jak można patcjentom w szpitalach podawac takie pomyje!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Catermed Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Catermed Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie