brak logo

Catermed Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Catermed Sp. z o.o.

anonim 2011-07-01 15:17
powyższa wypowiedź hahahahahha bardzo dobra hahahaha chyba ktoś jescze nie wytrzeźwiał
3
Nuki 2011-10-27 11:04
Nieporozumienie - żadne inne słowo lepiej tej firmy nie opisze.
6
robol 2012-11-30 20:58
ta firma to porażka
3
heniek 2014-09-04 11:31
Czy CATERMED płaci za tzw. dzień próbny?
6
Szpital 2014-12-03 15:32
od 1 lisopada 2014 firma catermed objęła wyżywienie w Szpitalu gdańskim na Zaspie.....Opinie wkrótce :)
2
Dzik 2015-01-30 21:55
A ja pracuje kilka miesiecy w kontrakcie konsorcjum i dziwią mnie te komentarze. Praca jak praca, może szału nie ma, ale normalnie
Dzik 2015-02-02 22:57
@Tomo, sluchaj, ja mam umowe o prace,, normalnie sie pracuje, jak Robisz nadgodziny to dostajesz wolny dzien. Mozesz zjesc obiad, jak masz problem to kiierowniczka idzie na reke. No fakt, na wyplate wczasow pod grusza czekasz I czekasz, ale wypPlata zawsze 10.
Pracownik KSS 2015-05-25 13:01
Witam
Jestem długoletnim pracownikiem KSS im JP II .Znam zaistniała sytuację.

Pani pisząca powyższą opinie na temat firmy Catermed oraz jej brygadzistki została zwolniona z pracy w trybie natychmiastowym z powodu niesubordynacji, lekceważącego traktowania współpracowniczek i innych pracowników i niedogadywania się z załogą Catermedu. Mająca duże poparcie na swoim oddziale w osobie z rodziny uważała,że może obrażać wszystkich dokoła.Nie nadawała się do pracy w kolektywie.
Co do firmy Catermed - nie ma obowiazku w niej pracować.
4
pracownica catermedu 2015-09-23 09:25
jestem chory psy..... w catermed jest ok,ok,ok
czakster 2015-12-13 14:21
Wiem,że przepisy kulinarne to tajemnica firmy jednak poproszę o przepis na niedzielną "kawę z mlekiem"?.
aga_man 2016-05-23 09:15
witam, poszukuje osób, które pracowały w catermedzie w Lublinie. Proszę o kontakt( usunięte przez administratora )
4
aga_man 2016-05-23 17:26
Bądź na mail aga_man@gazeta.pl
maggie 2016-07-20 22:34
ja tam nie pamiętam żeby z jedzeniem były jakiekolwiek problemy, nie ma co słuchać hejterów moim zdaniem, jak ktoś szuka pracy to w firmie jest potrzebna teraz pomoc kuchenna w Krakowie, serdecznie polecam tego pracodawcę, nie zawiedziecie się, zaręczam
4
zlo 2017-01-24 20:35
Dlaczego nie pochlebne opinie o Catermedzie sa kasowane?
3
ABC 2017-02-16 18:29
A ja jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie Oddział Łańcut Super ludzie!!! Kasa mogłaby być lepsza ale źle nie jest Jeśli ktoś się waha warto spróbować Każdy ma inne oczekiwania i odczucia W każdym mieście jest też inaczej U nas jest naprawdę ok
2
Jaś 2017-02-16 21:47
Kolejne opinie sa kasowane o całej tej firmie.Dobre układy maja.Nie ma sensu ostrzegac ludzi przed pracą u nich.
2
Paulina 2017-04-04 15:44
@Jaś, jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany, to musiał być on niezgodny z Regulaminem GoWork.pl
anonimowa 2017-07-07 20:43
Witam serdecznie ,

Chciałabym sie podzielić moimi doświadczeniami z firmą Catermed odnosnie pracy. Pracowałam w niej na stanowisku technologa żywności/specjalistki ds HACCP. Nie wiem czy to stanowisko obecnie istnieje, najpierw dostałam umowe na 3 miesiace na okres próbny, umowa o pracę, zajmowałam się głównie uaktualnianiem już istniejącej księgi HACCP, wyjazdami do placówe,k szpitali i kontrolowaniem kuchni, zeby pracować na tym stanowsku trzeba dobrze jezdzic samochodem bo to praca w terenie była, Same obowiazki mnie nie przerazałay a atmosfera jaka w tej firmie panowała. ( usunięte przez administratora ), dziewczyny które z nia pracowały tez były podenerwowane kazdego dnia, one same aby utrzymac pracę zawsze wygryzały osobe na tym stanowisku i zawsze sie specjalista co jakis czas zmieniała niestety,, ogolnie odradzam pracy w tej firemce atmosfera nieciekawe , marne pieniadze i duzo stresu to na tyle jak ktos ma swoje doswiadczenia to prosze opisac
5
Anonim 2017-07-21 10:04
Zgadzam się z przedmówczynią. Bardzo zła atmosfera w pracy. Człowiek który zdecyduje się na pracę w tej firmie jest cały czas zestresowany, ( usunięte przez administratora )Pieniądze marne, atmosfera straszna. Myślę,że niech się każdy zastanowi czy chce pracować w takim stresie.
zbyszek.kamstudio@gmail.com 2017-09-21 10:23
wyjątkowo nieuczciwa firma nastawiona na wykorzystywanie pracownika wszelkimi możliwymi sposobami włącznie ze stosowaniem mobingu, o czym doskonale wie kadra kierownicza z Krakowa. Łamanie prawa w stosunku do pracowników jest normą, normą akceptowana przez Kierownictwo firmy.

Firma "zatrudnia" na umowach zlecenie dzieląc je na dwie - aby nie osiągnąć minimum ustawowego. W ten sposób oszczędza na składkach na fundusz pracy = ok 55 zł/miesięcznie, co skutkuje brakiem prawa do zasiłku po odejściu z pracy.

Atmosfera w firmie w Szpitalu Jana Pawła II koszmarna, kierowniczka (brygadzistka) zawłaszcza sobie życie prywatne pracowników, zastrasza, obraża stosując jednocześnie podwójne standardy personalne.
anonim 2017-09-27 15:54
Nienormalna firma

Zamiast zatrudnić Polaków za normalne pieniądze woli zatrudniać ukrainki które w zasadzie nic nie robią i udają że nierozumieją co się do nich mówi. Wcale się nie dziwię że wuyniki finansowe spadły o 50% przy takim zarządzaniu. Prezesa nieudacznika to powinno si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zbity pysk i zatrudnić menagera z umiejętnościami w zarządzaniu
Zostaw swoją opinię o Catermed Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Catermed Sp. z o.o.