Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Catermed Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Catermed Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robol - 2012-11-30 20:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka
zdjecie uzytkownika
gabriel - 2013-10-04 13:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim a o jakich śmiesznych umowach jest mowa w przypadku Catermed? Chodzi mi o to czy to jest zlecenie czy co?
zdjecie uzytkownika
aś - 2014-01-20 23:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Catermet to żenada przed podpisaniem umowy skaczą nad Tobą i przytakują na wszystko co chcesz a poźniej wychodzi co innago , (usunięte przez administratora)MASAKRA jakaś nie polecam nikomu pracy w tej firmie !!!
zdjecie uzytkownika
nim - 2014-02-16 12:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hyzio, no na szpitalne jedzenie zawsze się narzeka, bo dieta i zazwyczaj nisko tłuszczowe jedzenie mało komu smakuje, także nie ma co zrzucać winy na catermed.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-02-27 19:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hyzio, ciekawe skąd tyle wiesz, jakie jedzenie kupują i za ile, pewnie nigdy przy zakupach dla catermed nie uczestniczyłeś, nie napisałeś żadnej konkretnej informacji, zero liczb.
zdjecie uzytkownika
eddie - 2014-03-10 21:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racje żywieniowe dla szpitali przecież zawsze są obliczone co do grama i kaloryczności, tam się trzyma dietę, nie porównujcie tego z Catermed z tym, co macie w domu.
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-03-23 15:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech, @jankiel strasznie dużo jadu w tej Twojej wypowiedzi. Co takiego zrobiła Ci ta szefowa, że jej tak nie cierpisz?
zdjecie uzytkownika
modliszka - 2014-03-28 16:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nim - 2014-02-16 12:27:20]:
Racja,ktoś w końcu powinnien zainteresowac sie ta firma.Umowy śmieciowe,oszczędność na wszystkich środkach czystości,wyzysk pracownika.O etacie w tej firmie można zapomnieć chyba że ma sie orzeczenie o niepełnosprawności.Pracujesz 8 godzin dziennie,podlegasz kierownictwu a na papierze umowe masz o dzieło albo zlecenie.Wypłata netto to 1000zł co miesiąc,chyba że chodzi się na nocki to dodatkowo wpadnie jakieś 40-60zł.Kto chce tam pracować i mieć pieniądze,siedzi po cichu.Nieraz człowiek zgłosiłby to do inspekcji pracy,ale tam trzeba podac nazwisko bo anonimów nie respektują.
zdjecie uzytkownika
alicja1989krk - 2014-04-11 17:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma catermed jest nie normalna(usunięte przez administratora) ludzie tam pracuja za marne grosze i na dodatek zadko wolne maja czyto normalne (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pot - 2014-04-14 21:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duża dziewczynka, a takie błędy w pisaniu... nie dziw się potem, że Ci nie płacą w Catermed. Obyś w cateringu takich błędów nie popełniała
zdjecie uzytkownika
odi - 2014-06-19 18:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli zarabiacie takie grosze w Catermedzie to napisz jeszcze po ile godzin dziennie pracujecie, bo chyba nie na cały etat?
zdjecie uzytkownika
odi - 2014-06-22 16:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zacznie im naprawdę przeszkadzać to w tak zdecydowany sposób to dopiero wtedy zaczną składać skargi
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-04 11:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy CATERMED płaci za tzw. dzień próbny?
zdjecie uzytkownika
potrzebuję pracę - 2014-09-08 12:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba sobie daruję tę pracę. Jak mam truć ludzi w szpitalach co mają wyzdrowieć. Masakra! Właśnie przed chwilą dzwoniłam tam i umówiłam się na spotkanie. (usunięte przez administratora). Boże do czego pieniądz skłania ludzi. No cóż nie będą mieli TAKIEGO dobrego pracownika jak Ja. A ja znajdę cos innego - uczciwego w ocenie przynajmniej większości obecnych i byłych pracowników. Podrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
zuras - 2014-10-16 17:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja im akurat niczego nie współczuje bo i uważam , że raczej nie ma czego... wręcz przeciwnie praca w Catermedzie jest jak i każda inna. Łatwo pisać o pipie i sanepidach, każdy pisze o nich jeżeli widzi , że w pracy można mieć kontakt z pożywieniem. Nie znaczy to jednak , że od razu łamane są jakieś zasady
zdjecie uzytkownika
Szpital - 2014-12-03 15:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 1 lisopada 2014 firma catermed objęła wyżywienie w Szpitalu gdańskim na Zaspie.....Opinie wkrótce :)
zdjecie uzytkownika
czas czas czas - 2014-12-31 15:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to teraz pewnie jak firma catermed objela to wyzywenie w szpitalu gdanskim to moze b eda potrzebowali nowych osob do pracy. o tym nie ma opini co tam w tym szpitalu ale dla mnei to nie jest istotne najwazniejsze jest to co sie dzieje w firmie i jak juz sie uda ze mnie przyjma to chcialbym wiedziec ile zarabiac bede?
zdjecie uzytkownika
ogolinek - 2015-01-16 09:45:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie. Można się zastanawiać czy nowy kontrakt jakoś znacząco poprawił sytuację finansową nie tylko firmy ale i samych pracowników. Domyślam się, że rąk do kasy to jest cała masa ale realnie patrząc powinno mieć to jakieś przełożenie. Ile teraz oferują nowym osobom, które zatrudniają, nie są to jakieś głodowe stawki?
zdjecie uzytkownika
Dzik - 2015-01-30 21:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje kilka miesiecy w kontrakcie konsorcjum i dziwią mnie te komentarze. Praca jak praca, może szału nie ma, ale normalnie
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-01-31 01:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dzik, hej, a możesz napisac jeszcze kilka słów na temat pracy w Catermed? Bo jednak normalnie trochę mało mówi. Ile w ogóle catermed proponuje na start jeśli chodzi o pracę przy tym kateringu? Jest szansa tutaj na umowę o pracę, czy raczej nie ma co myśleć o takich rzeczach i wszystko na co można liczyć to zlecenie?
zdjecie uzytkownika
Dzik - 2015-02-02 22:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tomo, sluchaj, ja mam umowe o prace,, normalnie sie pracuje, jak Robisz nadgodziny to dostajesz wolny dzien. Mozesz zjesc obiad, jak masz problem to kiierowniczka idzie na reke. No fakt, na wyplate wczasow pod grusza czekasz I czekasz, ale wypPlata zawsze 10.
zdjecie uzytkownika
witer - 2015-02-16 09:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam szczerze, że po firmie Cetermed nie spodziewałem się żadnej umowy o pracę Rzadko który pracodawca mając zatrudnić osoby przy obsłudze wydarzeń decyduje się na umowie o pracę nie mówiąc że od razu się tego nie robi. Jednak to dobry prognostyk na przyszłość, firma powinna dbać o pracowników i to jest dobry tego przykład.
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-03-05 22:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za odpowiedzi i przepraszam, że dopiero teraz odpisuje. To te nadgodziny są oddawane zgodnie ze stosunkiem 1:1,5 czy jak? Bo chyba tak mówi kodeks pracy, że albo oddają 150% wypłaty albo w dniach wolnych czyli za 1 godzinę ma się 1,5 godziny. W końcu jest ta umowa o prace, czy nie, bo widze, że toya chyba pracował inaczej.
zdjecie uzytkownika
kumo - 2015-03-22 02:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma CATERMED Sp. z o. o. rozpoczęła działalność w marcu 2001 roku - oferując profesjonalne usługi w zakresie żywienia. Catermed działa na obszarze Polski Południowej (woj. małopolskie, śląskie, opolskie, świętokrzyskie oraz podkarpackie) , a pochodzą jak pewnie większość na forum już wie z Krakowa.
zdjecie uzytkownika
Lavik - 2015-04-16 00:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli pracujesz 21 w tej firmie i stwierdzasz, że jest źle to czemu nie odszedłeś. Coś podejrzana jest Twoja wypowiedź. I nie wydaje mi się mało autentyczna.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Catermed Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Catermed Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie