brak logo

Catermed Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Catermed Sp. z o.o.

anonim 2011-07-01 15:17
powyższa wypowiedź hahahahahha bardzo dobra hahahaha chyba ktoś jescze nie wytrzeźwiał
3
Nuki 2011-10-27 11:04
Nieporozumienie - żadne inne słowo lepiej tej firmy nie opisze.
4
robol 2012-11-30 20:58
ta firma to porażka
2
heniek 2014-09-04 11:31
Czy CATERMED płaci za tzw. dzień próbny?
2
Szpital 2014-12-03 15:32
od 1 lisopada 2014 firma catermed objęła wyżywienie w Szpitalu gdańskim na Zaspie.....Opinie wkrótce :)
1
Dzik 2015-01-30 21:55
A ja pracuje kilka miesiecy w kontrakcie konsorcjum i dziwią mnie te komentarze. Praca jak praca, może szału nie ma, ale normalnie
Dzik 2015-02-02 22:57
@Tomo, sluchaj, ja mam umowe o prace,, normalnie sie pracuje, jak Robisz nadgodziny to dostajesz wolny dzien. Mozesz zjesc obiad, jak masz problem to kiierowniczka idzie na reke. No fakt, na wyplate wczasow pod grusza czekasz I czekasz, ale wypPlata zawsze 10.
Pracownik KSS 2015-05-25 13:01
Witam
Jestem długoletnim pracownikiem KSS im JP II .Znam zaistniała sytuację.

Pani pisząca powyższą opinie na temat firmy Catermed oraz jej brygadzistki została zwolniona z pracy w trybie natychmiastowym z powodu niesubordynacji, lekceważącego traktowania współpracowniczek i innych pracowników i niedogadywania się z załogą Catermedu. Mająca duże poparcie na swoim oddziale w osobie z rodziny uważała,że może obrażać wszystkich dokoła.Nie nadawała się do pracy w kolektywie.
Co do firmy Catermed - nie ma obowiazku w niej pracować.
3
pracownica catermedu 2015-09-23 09:25
jestem chory psy..... w catermed jest ok,ok,ok
czakster 2015-12-13 14:21
Wiem,że przepisy kulinarne to tajemnica firmy jednak poproszę o przepis na niedzielną "kawę z mlekiem"?.
aga_man 2016-05-23 09:15
witam, poszukuje osób, które pracowały w catermedzie w Lublinie. Proszę o kontakt( usunięte przez administratora )
1
aga_man 2016-05-23 17:26
Bądź na mail aga_man@gazeta.pl
maggie 2016-07-20 22:34
ja tam nie pamiętam żeby z jedzeniem były jakiekolwiek problemy, nie ma co słuchać hejterów moim zdaniem, jak ktoś szuka pracy to w firmie jest potrzebna teraz pomoc kuchenna w Krakowie, serdecznie polecam tego pracodawcę, nie zawiedziecie się, zaręczam
3
zlo 2017-01-24 20:35
Dlaczego nie pochlebne opinie o Catermedzie sa kasowane?
1
ABC 2017-02-16 18:29
A ja jestem bardzo zadowolona z pracy w tej firmie Oddział Łańcut Super ludzie!!! Kasa mogłaby być lepsza ale źle nie jest Jeśli ktoś się waha warto spróbować Każdy ma inne oczekiwania i odczucia W każdym mieście jest też inaczej U nas jest naprawdę ok
Jaś 2017-02-16 21:47
Kolejne opinie sa kasowane o całej tej firmie.Dobre układy maja.Nie ma sensu ostrzegac ludzi przed pracą u nich.
1
Zostaw swoją opinię o Catermed Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Catermed Sp. z o.o.