MERKURY MARKET Sp. k

• Pustyny
  • Miejsce Piastowe
Cieszyn - Merkury Market
Dębica - Merkury Market
Jarosław - Merkury Market Jarosław
Jasło - Merkury Market
Żywiec - Merkury Market

3. Opinie o pracodawcach Krosno
  5. Opinie o MERKURY MARKET Sp. z o.o. Sp. k

Opinie o MERKURY MARKET Sp. k Krosno

Nie przegap nowości o MERKURY MARKET Sp. z o.o. Sp. k!

ja232

20.11.2015 09:12

Wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do MM na stanowisko Pracownik Administracyjny, jeżeli ktoś był na takiej rozmowie u nich proszę o informację nt. przebiegu rozmowy...

21.10.2015 10:46

Madzik

22.10.2015 14:41

Kasa, jak na sklep OK, tylko rozchodzi się o rodzaj umowy. Jak studiowałam, miałam 20 lat, to mi nie przeszkadzało odnawiać każdą umowę zlecenie co miesiąc, ale teraz kiedy okres studiów jest historią, a na głowie rodzina, dziecko, to jednak stawiałabym na bardziej stabilną pracę nawet za 1300 zł, ale z normalną umową o pracę.
    adik

22.10.2015 12:43

Witam, chciałem wiedziec jak rozmowy kwalifikacyjne w Krosnie na stanowisko kierownika marketu. Mam tam jechac ale nie wiem czego się spodziewac. Jest sens w ogóle się tam wybierac?
    wybór

04.10.2015 20:08

do nie zadowolonych i maruderów, załózcie swoje firmy, zatrudnionym dajcie po 5 tys zł, w zamian nic nie wymagajcie zobaczymy jak będiecie działać na rynku
    polski kapitalista

09.10.2015 20:52

Masz racje. Zasadniczo biznes po polsku to takie coś ze albo ty wyzyskujesz kogoś albo ktoś wyzyskuje ciebie...nie powiesz mi chyba ze polski rynek pracy to nie jest patologia. Czy pensje niewystrajające nawet na wynajem małego mieszkania nie mówiąc o kosztach życia to jest rzecz normalna ? Zastanów się gdzie żyjesz zamiast chrzanić bzdury. Ludzie nie wymagają kokosów ludzie chcą tyle zarabiać aby normalnie funkcjonować. Merkury ma się chyba niezłe bo ciągle otwiera nowe markety.
    que

02.10.2015 09:45

Powodzenia:)
    dcv

27.09.2015 07:35

Na Polskie masakaryczne warunki finansowe to już 3 tyś zl jest kosmiczna kasą,mimo że te 3 tyś jakiejs wielkiej wartości przy obecnych cenach nie mają.To jest problem całej polskiej gospodarki i niewolniczych płac więc trudno oczekiwać ze Merkury będzie płacił po 5 tyś na miesiąc skoro mninimalna w Polsce wynosi 1200 zł.Merkury jak na Polskie warunki i tak sie wybija jesli chodzi o płace.

24.09.2015 17:46

nie ma opiniii
    LennyFace

23.09.2015 18:01

Studiuję logistykę i chciałbym zapytać, czy w sytuacji, gdy przeszedłbym na zaoczne da radę wynegocjować warunki bym mógł w soboty nie pracować tylko dymać na uczelnię? Jak to jest? Da radę ogarnąć tę fuchę i studia? Bo wiem że z godzinami jest ciężko...
    smieszek

23.09.2015 08:05

nie J. Papiez tylko J. Papierz, takto prawda firma Merkury wykupiła czesc sklepów sieci BAUMAX
    mostowiak

21.09.2015 19:41

witam.czy to prawda ze J.Papiez wkracza na czeski rynek??
    Warunki Pracy

18.09.2015 19:44

Witam podobno w Merkurym Kraków pracujecie po 40 godzin tygodniowo ? Dużo wam pensje z tego tytułu obcieli ?
    Ala

17.09.2015 14:44

Mam pytanie co do warunków zatrudnienia w Krakowie- jakie są stawki na umowie? Czy takie jak przy rekturacji obiecywał MM- czyli za pełny etat 1600 netto plus GWARANTOWANA premia (2000 netto minimum z podstawą)? Bo w innych marketach wiem że premia uznaniowa, a te 1600 owszem, jest, ale za 48 godz. tygodniowo...
    Jan

13.09.2015 13:39

Proszę o wypowiedzi jak wygląda praca na stanowiskach kierowniczych? czytając posty nie wygląda kolorowo, ale to raczej zależy od Kierownika. Za tydzień idę na rozmowę do Krosna, chciałbym trafić na któryś z Waszych marketów i zmienić wiele z tych opinii na pozytywne.
    Asiunia

10.09.2015 18:33

wie ktoś może kiedy bedzie otwarcie Merkurego w Rybniku ? chce sie zgłosić a nigdzie nie widze kiedy zacznie działąć
    xxx

10.09.2015 12:36

bzdurą jest że pracuje się 6 na 7 dni. Pracuje się 5 dni. 48 godz / tydz. i 2 dni wolnego. pracuje się systemem 12 10 8 6 co daje 48 godz w tyg. Prawda jest taka , że wszędzie trzeba pracować. W każdej pracy są plusy i minusy. Dobrze jest dopóki się kasa zgadza- a tu każdego 10- tego pieniądze są na koncie i to całkiem niezłe. A jak ktoś chce leżeć, lub pić kawę ,a nie pracować i dostawać 3000zł to niestety nie w Merkurym. Da się zarobić nawet i 3100, ale trzeba też dać coś od siebie, a nie tylko oczekiwać i żądać.
    czarny7

02.09.2015 09:00

Witam Ile jest w stanie zarobić kierownik marketu, pracujący w systemie rotacyjnym na kilku sklepach ?
    Mika

24.08.2015 17:42

Cześć, mam pytanie odnośnie pracy w dziale inwestycji, bo pojawiła się oferta pracy w tym dziale na kilku portalach. Czy ktoś może mi więcej powiedzieć jak wygląda praca biurowa w siedzibie firmy? Jaka atmosfera i czy dużo ludzi pracuje na tym dziale, starych, młodych? itp. Proszę o szczere odpowiedzi. Pozdrawiam.
    Mika

26.08.2015 18:24

Witam, odpowie ktoś na moje pytanie? Proszę was...
    Piorek

14.08.2015 09:48

Witam wszystkich chce podjac prace w Merkurym na Słowacji czy moze ktos sie wypowiedziec na ten temat interesuje mnie wszystko ;)

07.08.2015 22:09

!!!!!!!!!!!!!!!!

08.08.2015 21:48

nie zgadzam się z Tobą dla mnie praca w Merkurym to taka sama praca jak inna. A ty chyba nie masz nic ciekawszego do roboty jak komentowanie bezsensownie pracowników którzy tam pracuję. To samo ALADYN zastanów się co piszesz widocznie mało znasz M.W skoro tak o nim piszesz łatwo jest pisać o kimś kłamstwa tylko może w takim razie ty napiszesz jak sie nazywasz i kto tak oczernia M.W. JAK DLA MNIE TO CHAMSTWO!!!!!
    super

03.08.2015 23:25

Powiem szczerze ze pracuje w Merkurym i nie narzekam. Ekipa faja z każdym można się dogadać każdy pomoże. co do kierowników też nie mam zastrzeżeń jak DO M.W jak i do T.M jak się ma jakiś problem chętnie wysłuchają i pomogą.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MERKURY MARKET Sp. k?

Kontakt - MERKURY MARKET Sp. z o.o. Sp. k

Czajkowskiego 51 38-400 Krosno

Branże: Sprzedaż detaliczna
    tak tak

25.07.2015 18:18

Witam wczoraj po raz pierwszy robiłem zakupy w Żywcu w Merkurym i powiem szczerze że na początku byłem wrogo nastawiony wcześniej przeczytałem opinie. Ale po zrobieniu zakupów jestem nastawiony pozytywnie i powiem wam nie wierzcie w to co piszą. obsługa na dziale z drzwiami bardzo miłą potrafią podejść do klient. Co do kasy kasjerka w czarnych włosach obsłużyła mnie bardzo szybko była bardzo uśmiechnięta w trakcie kasowania potrafi zagadać do klienta co się ceni bo w np. castoramie czegoś takiego nie ma.
    !!!!!

25.07.2015 17:27

Powiem szczerze że aż mnie kręci jak czytam te opinie ja robię w Merkurym i jestem zadowolony z pracy. pracownicy tam pracujący są bardzo fajni. Kierownicy również chętnie pomogą jak jest problem :) Więc nie rozumie dlaczego osoba :-(( tak źle pisze o kierowniku po samym czytaniu można wywnioskować że pracujesz tam i wypisujesz takie rzeczy jak możesz potem spojrzeć mu w oczy. co do drugiego kierownika nie mam zastrzeżeń dla mnie jest spoko chodzi po markecie pogada czasami się czegoś doczepi ale w końcu to kierownik.
    klieeent

22.07.2015 20:38

Witam mam okazje robic zakupy w Żywcu w merkurym i powiem szczerze ze jestem zadowolony sprzedawcy z działu perfekcyjnie udziela informacji. Co do kasjerek popieram jjjjj i to w 100 % kasjerka ta przy schodach o ktorej jest nowa jest naprawde ogarnieta udzieliła mi informacji na wszystko o co ja zapytalem. Koleżanka obok niestety nie byla w stanie udzielic informacji dlatego przekierowala mnie do kasy obok gdzie zostalem bardzo dobrze obsłużony takie powinny byc usmiechniete i ogarniete. Napewno będę robił zakupy w tym sklepie bo jest tam naprawde dobra obsługa. Po N
    tak sobie

22.07.2015 13:08

dla zainteresowanych: idzie na krótki okres próbny(tak jak ja, można się do gadać), i sami oceńcie, gdybym uwierzył w to co tu piszą nadal byłbym bez pracy, większości normalnie wiadomo wszystko ma swoje plusy i minusy, ale ponad 2tyś, bez problemu się tu zarabia, a robić trzeba wszędzie, a frustrowani biedaczki nie wprowadzajcie ludzi w błąd, bo każdy ma swój rozum, jak jednemu z drugim się nie podoba to nie znaczy ze wszystkim.
    brutto

22.07.2015 16:24

Rozumiem ze masz na myśli kwotę brutto ?
    jjjj

20.07.2015 23:15

Ludzie zastanówcie się co wypisujecie co prawda nies bylam na Cieszynie ale w Żywcu robie zakupy czesto i jestem bardzo zadowolona z obsługi.Dzisiaj stojąc w kolejce dziewczyna siedząca na kasie na dole po prawej stronie( przy schodach) kasowala klientów starannie a co najważniejsze szybko dzięki czemu kolejka sie skracała. Osoba przede mna miala zwrot,kiedy przyszedł kierownik wydawał sie sympatyczny widać było sympatie miedzy min a dziewczyna co wykonywała zwrot.wiec nie moge zrozumiec krytyki. Koleżanka obok taka bladynka kasowała wolniej wiec klienci zaczeli przechdzic na kase obok. Ale kazdy sie uczy. W tym sklepie wyczuwa sie taka ''domową antosferę,, przyuważyłam to miedzy kasjerkami co dzisiaj kasowały jak i u niektorych sprzedawców z dzialu. Wiec przemyślcie co wypisujecie bo ja jestem zadowolona z obslugi w Żywcy.
    .......

21.07.2015 19:50

aż miło czytać twój komentarz bardzo rzadko się zdarza by miłe słowa ktoś napisał na temat nas- pracowników (po prostu większość to właśnie ci byli pracownicy którzy narzekają na firmę), każdy robi co w swojej mocy nie nasza wina że zatrudniają nie które osoby, które faktycznie nie dają rady, ale cóż zrobić nie my od zatrudniania jesteśmy.... i dokładnie tak jak piszesz chcemy by była u nas domowa atmosfera większość z nas na pewno jest tego zdania, i trzymamy się od początku razem.
    ??/;

06.07.2015 15:58

sprostowanie byłam pozytywnie i dalej jestem do pracy pozytywnie nastawiona:P Kierownicy są w porządku a nie w każdym zakładzie pracy tak jest :P
    Test

22.06.2015 09:50

A moze zaczniemy pisac ile pracowników odeszło w każdym miesiàcu z kazdego marketu ? Dla niedowiarków ?? Widze ze ktoś próbował zrobić sztuczny tłok , jeśli jesteś taki obyty powiedz w którym markecie pracujà na czas .... nie bede ci wiecej pisał bo masz przestoje 70% według statystyk nic nie robisz to z czego chcesz mieć wynagrodzenie ?systemu kolego nie oszukasz hehe
    mm

18.06.2015 08:42

Merkury to jedna z lepszych firm, pozdrawiam pracowników
    Frustrat

18.06.2015 06:22

Pod jakim kątem ?
    buraki

17.06.2015 23:05

Merkury to jedna z lepszych firm, pozdrawiam pracowników
    g

17.06.2015 22:34

Merkury to jedna z najlepszych sieci na rynku
    mm

17.06.2015 18:50

Merkury to jedna z lepiej płacących sieci.
    xxx

17.06.2015 10:53

potwierdzam
    paweł

13.06.2015 23:19

He he znam gościa co dostał bezprocentową pożyczkę i został zwolniony i nagle został z problemem spłaty pożyczki gdy nie ma roboty W REGIONIE GDZIE NIE MA ROBOTY. Faktycznie zajebi...ty przywilej. Bony na święta ... zł i to "niektórzy". Socjal? Jaki socjal!? Prawda jest taka, że brakuje wam ludzi do roboty bo jadą za granicę gdzie jest normalność. Bezrobocie was ratuje jak ktoś wyżej pisze. I podkreślam, że szanuję ludzi, którzy pracują na rodzinę w markecie bo z czegoś trzeba ją trzeba utrzymać. Ale to nie jest spełnienie ich marzeń.
    sceptyczny

15.06.2015 11:11

Ty jesteś upośledzony umysłowo ? mało tego ze pleciesz w kółko to samo to jeszcze nie potrafisz przeczytać ze zrozumieniem prostego tekstu. Wiem jak będzie twoja odpowiedz - " Merkury to jeden z lepiej płacących marketów" Coś jeszcze ?
    V

15.06.2015 11:24

Merkury to jeden z lepiej płacących marketów - frustracie z bożej łaski,ha ha pisać pisać, bo mało

08.06.2015 19:38

jeden z lepszych i najprężniej rozwijających się Marketów - polecam można zarobić dobre pieniądze.
    ?

22.05.2015 12:38

po trzech dniach faktycznie dostałem obiecane gwarantowane 1800 na rękę na magazynie, załoga bardzo pozytywni ludzie dobra atmosfera, chętnie pomagają.
    do zaintrygowany

16.05.2015 14:27

Nie w Rosji ale w Polsce potrafią trzymać bez umów na zleceniu po 2 lata, a pensje dają kiedy chcą, może akurat mieszkasz w lepszym rejonie ale wierz mi są takie miejsca pracy dla.
    zaintrygowany

16.05.2015 18:27

A w Merkurym jak jest ? Tez dostaniesz zlecenie. Umowa o prace jak będziesz miał sporo szczęścia. O normalnym urlopie zapomnij - dają go jak chcą. Pracujesz w weekendy. Odpowiadasz materialnie za wszystko. W każdej chwili możesz wylecieć bez uzasadnienia wystarczy ze podpadniesz za jakąś bzdurkę. Popracujesz tam to eis przekonasz ze wlazłeś prawdopodobnie w jeszcze większe g..o.

13.05.2015 21:59

Na tą chwilę to jeden z lepiej płacących marketów, jak będzie tak że będę mógł przebierać to skorzystam.

09.05.2015 19:31

...

10.05.2015 21:22

Różnica jest taka, że za granicą "dymają" (jak to mądrze określiłeś)cię za konkretne pieniądze a ciebie krajowy mądralo rodacy dymają za śmieszne pieniążki z których ciężko rachunki opłacić, nie napiszę już o godnym życiu!
    zac

08.05.2015 21:27

jak tam wygląda praca w Krakowie? Zaczął ktoś? - bo mam zamiar aplikować.

Zostaw merytoryczną opinię o MERKURY MARKET Sp. z o.o. Sp. k