Merkury Market

3. Opinie o pracodawcach Ładna
  5. Opinie o Merkury Market

Opinie o Merkury Market Ładna

WebsiteIconMERKURY MARKET Sp. z o.o. Sp. k

Nie przegap nowości o Merkury Market!

Paul

15.04.2026 20:18

Na magazynie obsługuje cham, który chyba pracuje tam z przymusu. Nie chciało mu się wydać towaru więc w sposób zniechęcający i nieprzyjemny wymyślił że wszystkie worki są rozdarte i odprawił mnie z kwitkiem. Straciłem mnóstwo czasu na korektę i oddanie zapłaconej należności.

Merkury Market

16.04.2026 14:33

przepraszamy z góry za zachowanie Pana,prosimy o informację w jakiej lokalizacji-sklepie miało to miejsce?

Pan

29.04.2022 21:28

Bardzo miła obsługa, szczególnie mloda Pani w czarnych włosach która pomogła mi znieść zakupione lampy do samochodu. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomo

Andre

07.10.2021 11:12

Super sklep w Rzeszowie. Zamaeiałem umywalkę wszystko na czas, towar w całości. Polecam.
    Pablo

13.06.2021 17:38

Rozmowa o pracę umówiona telefonicznie. Kierownika z którym miałem rozmawiać nie było. Okazało się że ma w tym dniu urlop. Komunikacyjna porażka pomiędzy ustaleniami telefonicznymi a rzeczywistością. Stawka przedstawiona za pracę w delegacji to tragedia oraz umowa zlecenie przez jakiś okres. A kiedy umowa o pracę? Odpowiedziano mi że "nie wiadomo". Odradzam.
    Kierownik Marketu.

14.06.2021 15:00

Oddzwaniałem do Pana w poniedziałek, nie miał Pan wówczas żadnych pytań. Ma Pan również numer telefonu do mnie, ten z którego dzwoniłem, więc jak się Panu jakieś pytania pojawią można zawsze dzwonić i pytać, nie unikam odbierania telefonów. Niestety to jest firma prywatna i tutaj trzeba się wykazać żeby zarobić, ale jest to możliwe i każdy ambitny pracownik nie narzeka na pensję.
    Klientka

15.05.2021 23:35

Zakupy w tym sklepie to przyjemność. Towary w atrakcyjnych cenach, czysto, przestronne. Obsługa bardzo pomocna, szczególnie na dziale meblowym. Polecam!
    klient

08.04.2021 07:53

Zakupiłam kamień elewacyjny .Porażka!!!! Zamawiając kamień korzytałam z wzornika który znajduje się na sali sprzedażowej.Zostałam poinformowana że może się różnić odcień.Odebrałam zupełnie inny kolor ciemny nie mający nic wspólnego z wystawką.Merkury jest bez winy ponieważ podpisałam ze może być inny.Nie wprowadzajcie klientów w błąd bo to nie jest zmiana odcienia tylko koloru. Napewno nic u państawa nie kupię.I przestrzegam innych kilentów żeby nic nie kupowałi od Państwa na zamówienie,ponieważ nie ma zwrotów.
    ...

02.02.2021 01:24

Czy praca w merkury market w Ładnej jest po 12h? A jak wygląda praca w weekendy, są to jeden, dwa, trzy, cztery weekendy pracujące?

Kontakt - Merkury Market

Ładna

MERKURY MARKET Sp. z o.o. Sp. k
    Andrzej

29.01.2020 13:52

Byłem na rozmowie o pracę, kierownik przyjął mnie z 20 min. opóźnieniem, stwierdził, że to nie on daję te ogłoszenia o pracę, gdyż w tej chwili ma komplet i nikogo nie szuka. A te ogłoszenia niby centrala rozsiewa, a że ludzie chodzą na darmo to kogo to nie obchodzi... Mówił, że jakby coś sie zwolniło to może... Praca tam z tego co mówił to po 12 godzin na dzień żebu później były wybicia i wolne cały dzień, że niby ludzis to chwałą i chcą tak pracować - brzmi mało wiatygodnie. Jedyny plus tego kierownika co przeprowadzał rozmowe kwaligikacyjną - to to, że mówi prawde nie owija w bawełne na każdy temat.
    Szymon

23.06.2020 13:40

tam dają najniższą na umowie, reszta jak coś to w premii ale z tym roznie jest, raz ją dostajesz a raz nic nie masz

18.05.2020 17:35

Kupiłam w lutym płytki łazienkowe.Przy zakupie upewniałam się czy jest możliwość zwrotu nie wykorzystanych płytek.Dostałam od sprzedawcy twierdzącą odpowiedź z zaznaczeniem że musi być cała paczka.Dziś sprzedawca nie przyjął zwrotu uzasadniając że minął dwutygodniowy termin na zwrot./jedna paczka/Może ktoś z kierownictwa wyjaśni do kogo mam się zwrócić/Nadmieniam że dużo kupowałam w tym markecie ale w tej sytuacji był to ostatni zakup.
    Kinia

26.06.2019 07:48

Witam zamówiłam drzwi 26 maja 2019 r dziś jest 26 czerwiec i ich jeszcze niema......nie chcą mi wrócić zaliczy. Na fakturze odbioru jest data 19 czerwiec a kierownik tego udziału mi wciska kit że to przez Boże Ciało ma takie opużniennie. Nie polecam tego sklepu poraz kolejny raz się tam zawiodłam......
    Guo

07.02.2017 21:59

Potwierdzam ... odpowiedzialnosc materialna, grafik na 5 dni do przodu, praca po 12 godzin ... idzie zarobic ale trzeba uzbierac sobie nadgodzin ... raczej nie polecam .. no chyba ze ktos jest kawalerem i nie ma co robić w domu ...
    edrr

02.07.2016 10:44

@bejb jezeli bylbys zainteresowany praca u nich to maja teraz calkiem spora rekrtuacje na kilka stanowisk
    Były Pracownik

17.06.2016 18:53

Merkury Market to jedyna firma w Polsce a może i w Europie która nie ponosi żadnych strat w związku z jakimkolwiek uszkodzeniem czy kradzieżą towaru. Jeśli towar zniknie, uszkodzi go klient, zostanie przyjęty uszkodzony itp to za wszystko płacą pracownicy i nie ma absolutnie żadnej rzeczy w tym markecie której uszkodzenie czy kradzież przez kogokolwiek spowoduje stratę marketu bo wszystko i to absolutnie wszystko pokrywają pracownicy. W miesiącu pracuje się ponad 200 godzin bo jak ktoś nie podpisze że będzie pracował godziny nadliczbowe to w ogóle pracował nie będzie. Płaca zależy od działu i stanowiska ale na ogół jest to minimalna krajowa lub niewiele więcej plus nadgodziny. Grafik jest ustalany na tydzień do przodu czyli dopiero w piątek można się dowiedzieć jak się będzie pracowało w nadchodzącym tygodniu a i to często może ulec zmianie tak że o planowaniu sobie czegokolwiek można zapomnieć. Na początek dają umowę zlecenie na której może się trafić że pracuje się np 10 dni pod rząd. Nie polecam tego pracodawcy i uważam że ciężko znaleźć gorszego. Mój najszczęśliwszy dzień to ten w którym przestałem tam pracować.
    kkkk

30.10.2015 10:34

Ponawiam pytanie.Ktoś wie z jakiego powodu co kilka tygodni szukają pracownika na magazyn?
    kkkk

15.10.2015 11:31

Ktoś wie z jakiego powodu co kilka tygodni szukają pracownika na magazyn?

Zostaw merytoryczną opinię o Merkury Market