Tutlo

Etapy rekrutacji

Nasze kursy

Biura

• Skierniewice

5. Opinie o Tutlo Sp. z o.o.

Tutlo

Nie przegap nowości o Tutlo Sp. z o.o.!

Mariusz

28.11.2019 22:22

(usunięte przez administratora) pani rozmawiała ze mną o 20: 20 i zapewniała ze te 359 zł to jednorazowe ale ja daje i dlatego to z całego serca i łzami w oczach pisze Pozdrawiam

09.12.2019 13:23

Drogi Panie Mariuszu, opisana tu sprawa nie jest dla nas jasna, więc prosilibyśmy o wiadomość prywatną ze szczegółami zaistniałej sytuacji na [email protected] Pozdrawiamy serdecznie!

29.11.2019 17:20

09.12.2019 13:21

Dziękujemy za opinię. Będziemy wdzięczni za podanie informacji co było powodem niezadowolenia, wtedy moglibyśmy zareagować i odnieść się do Pana uwag. Prosimy o kontakt z nami pod [email protected] lub +48 (22) 247 20 45. Pozdrawiamy!
    Maria

03.12.2019 13:31

Odradzam nauki w szkole językowej TUTLO nie polecam umowy są agresywne i przy okazji podpisuje się kredyt na naukę koszty są ogromne za naukę 8616 zł + odsetki konsultantki używają różnych chwytów do mnie dzwonią po kilka razy na dzień i w nocy (usunięte przez administratora)

09.12.2019 13:19

Pani Mario, zapewniamy, że zawieranie umów z naszą firmą zawsze odbywa się w sposób klarowny – przed podpisaniem umowy każdy może zapoznać się z nią i przeanalizować treść, a w załączniku wyszczególnione są najważniejsze zapisy, tj. okres zobowiązania, zasady dotyczące wypowiedzenia czy też warunki korzystania z platformy. Jeśli uważa Pani, że coś było niezgodne z tym co piszemy, to oczywiście zapraszamy do kontaktu na [email protected]. Chętnie odpowiemy na Pani wątpliwości.
    Ciekawa

14.10.2019 17:01

Bardzo proszę o opinię pracownika firmy Tutlo jak wygląda praca na stanowisku sprzedawcy. Czy dobrze się pracuje? Jaka umowa i zarobki?
    Luiza Lektorka

18.11.2019 12:35

Witaj, w Tutlo pracuje się dobrze, masz pełne świadczenia, zarabiasz stałą pensję, oraz prowizję od sprzedaży. Jako rozmówca również z tego co słyszałam, dobrze się zarabia, godziny pracy są z góry omawiane. Mi się dobrze tu pracuje, nie zmieniłabym pracy. Często jeździmy na różne eventy, mamy pakiet medyczny w dobrej cenie. Myślę, że Ci się tu spodoba.
    tom

13.11.2019 10:28

Dolonalem wplaty -nie rozpocząlem kursu i po 3,5 miesiaca nie otrzymalem zwrotu pieniedzy
    Zespół HR Tutlo

13.11.2019 17:49

Dziękujemy za opinię na temat naszej firmy. Jesteśmy zaniepokojeni zaistniałą sytuacją i chcielibyśmy ją jak najszybciej wyjaśnić. Priorytetem naszych działań jest satysfakcja klientów, dlatego też chcielibyśmy poprosić o wiadomość prywatną ze szczegółami sprawy na [email protected] Pozdrawiamy serdecznie!
    Kaśka

30.08.2019 23:02

Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego oprócz umowy ze szkołą żądają podpisania umowy kredytowej na dwa lata? Co właściwie sprzedają????
    Żółta

13.10.2019 15:29

sprzedają kurs za który płaci się co miesiąc za pośrednictwem banku, zamiast przelewać pieniądze bezpośrednio na konto firmy.

08.10.2019 11:24

Jaki dress code obowiązuje w Tutlo Sp. z o.o.?
    Żółta

13.10.2019 15:27

brak drees code'u
    Kamil

12.09.2019 13:47

A nie miało tu być opinii o pracy? A duża część ludzi pisze tu o o swoich zadowoleniu z kursów! Jakby sami chcieli siebie zachwalać na tym portalu. Strasznie dziwne... Moderator swoją drogą powinien to usunąć. Jak się tu w ogóle pracuje? Szukam wiarygodnej opinii.
    Blabla

13.10.2019 10:47

Dokładnie, opinie o kursie są zdecydowanie nie na miejscu. Gdzie jest #administrator? Jak tak, to o innych firmach takie głupoty byłyby usuwane, a tutaj? Czyżby hajs się zgadzał? Chyba, że teraz jest to forum o pracy oraz o kursach i szkoleniach ;)
    Kursant

02.10.2019 13:58

Jeżeli oczekują Państwo usług i kontaktu pełnych profesjonalizmu, to na pewno nie we współpracy z firmą Tutlo. Zero kontaktu przy naprawdę ważnych sprawach, łamanie danego słowa i olewanie potrzeb klienta. Czy tak zachowuje się firma pełna profesjonalizmu? Wątpię.
    Donata

08.08.2019 16:43

Ja też mogę się podpisać pod tym, że zajęcia w Tutlo są naprawdę wygodne. Nie czekam , tylko wchodzę na platformę, łączę się ze native spikerem i działam. A te 20 minut, które poświęcam, bardzo szybko mijają. Raz tylko musiałam wyjść w trakcie lekcji, ale nie straciłam minut. A te 5400 na cały plan to naprawdę dużo moim zdaniem. Nauczę się języka raz dwa.
    Kamilka Kowalna

07.08.2019 09:17

Jestem zadowolona z zajęć w Tutlo. Wybieram sobie termin, zawsze mam wsparcie lektora, ale również w razie choroby, mogę odłożyć lekcje na później. Nie spodziewałam się, że kiedyś wprowadzą tak wygodny sposób nauki języka angielskiego. Postawy już nam, teraz wchodzę powoli w business English.
    Ktosiek

30.07.2019 23:49

Zadzwoniono do mnie z firmy z oddziału w Warszawie, Pani była skłonna rozmawiać nawet po godzinie 19 - work life balance części biurowej chyba nie istnieje w takim razie. Rozmowa rekrutacyjna już w firmie to odpytanie z całego wypisanego doświadczenia, nawet stażu, o który nikt nie pytał - dziekuję za tę lekcje, usunięto to z CV :) Panie rekrutujące widać było, że nie mają zbyt dużego doświadczenia w HRach, choć na szczęście uniknęły głupich pytań typu gdzie widzisz siebie za milion lat, za to plus. Do końca same nie wiedziały na jakie stanowisko będą rozpatrywać moją kandydaturę - dobrze byłoby to wiedzieć przed uzyskaniem możliwości zadawania pytań przez kandydata. Rozmowa nieco chaotyczna, nie robiąca najlepszego wrażenia. Zatrudnienie B2B bez Vatu, sztywne godziny pracy. Feedback - choć miał być na dniach, minęły prawie dwa miesiące od spotkania, a informacji zero. Dosłownie, zero informacji na ten temat. Przykre, bo dosyć że stracony czas można było wykorzystać w inny sposób, to firma olała kompletnie fakt, że ktoś dla nich serio poświecił czas. Profesjonalizm HRu kuleje, bardzo kuleje, dopóki firma nie zastanowi się nad tym i nie uświadomi sobie, że HR jest serio istotnym aspektem w firmie, a zatrudnianie osób bez ŻADNEGO doświadczenia nie będzie dużą korzyścią dla firmy. I dla kandydatów tych bardziej wymagających.
    Zespół HR Tutlo

31.07.2019 13:29

Szanowna/y Pani/Panie Bardzo dziękujemy za szczerą opinię. Cenimy informacje zwrotne dotyczące naszej pracy, ponieważ dzięki nim możemy poprawiać standardy panujące w firmie. Pragniemy przeprosić za brak obiecanej informacji zwrotnej. W Tutlo dokładamy wszelkich starań, by Kandydaci otrzymywali feedback po każdym etapie rekrutacji. Zdajemy sobie sprawę jak istotne jest to, by szanować czas Kandydatów i trud, jaki wkładają w udział w naszej rekrutacji. Obecnie sprawdzamy, na jakim etapie i z jakiego powodu doszło do opisanej przez Panią/Pana sytuacji. Pragniemy dołożyć wszelkich starań, by podobna sytuacja nie miała już miejsca w przyszłości. Jako firma zdajemy sobie sprawę, jak ogromne znaczenie ma dobrze funkcjonujący dział HR. Na tym obszarze również dokładamy wszelkich starań, by nasze działania były profesjonalne i rzetelne, a nasi pracownicy zapewniali Kandydatom komfort na każdym etapie rekrutacji. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za Pani/Pańską opinię i ze swojej strony zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, by podobne sytuacje nie miały już miejsca w Tutlo.
    Aleksandra

26.07.2019 18:23

Taka praca bardzo mi odpowiada i sprawia dużo satysfakcji. Zarobki też są na odpowiednim poziomie. Zawsze z chęcią zaczynam zajęcia.
    Mariusz

21.07.2019 15:24

Jestem tutaj mniej więcej od pół roku. Nie powiem, dobrze mi się pracuje. Warunki pracy też są dobre. Nie mam na co narzekać.
    Tomasz

18.07.2019 22:19

Nareszcie praca, która mi daje tak dużo satysfakcji. Pracuję już ponad rok i bardzo sobie chwalę warunki i elastyczny czas pracy.
    Anita

17.07.2019 19:18

Z tej pracy jestem bardziej niż zadowolona. Pracuję w dogodnych godzinach, wynagrodzenie zawsze jest na czas. Lubię tę pracę.
    Magda

26.06.2019 21:03

Jestem pracownikiem od roku. Jak dotąd z pracy jestem bardziej niż zadowolona. Wypłaty sę realizowane na czas, a grafik jest niezwykle elastyczny. Jak ktoś chce, to bez problemu wyjdzie na swoje.
    Klara

26.06.2019 00:22

Jako pracownik, który poświęcił się swojej pracy w firmie Tutlo przez rok, mogę śmiało polecić taki kurs dla osób, które chcą nauki właśnie 1:1. W grupowych zajęciach zawsze ktoś jest na czele a ktoś na szarym końcu. Wile osób po kilku miesiącach nauki namawiało swoich najbliższych do nauki. Miło wspominam ten czas, jednak przyszła pora na nowe wyzwania. :)
    Karolina

17.06.2019 20:55

Zarobki adekwatne do włożonej pracy. Grafik elastyczny. Jak najbardziej polecam, platforma za pomocą której naucza się uczniów jest prosta w obsłudze. Serdecznie polecam!
    madzia

10.06.2019 22:57

pracuję od trzech miesięcy i na tą chwilę jestem zadowolona :) zarobki są na satysfakcjonującym poziomie, platforma za pośrednictwem której prowadzone są zajęcia również jest bardzo intuicyjna.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Tutlo?

Kontakt - Tutlo Sp. z o.o.

Świętego Leonarda 1 lok. 8 25-311 Warszawa

Branża główna: Nauka języków

mk

08.06.2019 13:08

Jak wygląda praca w dziale sprzedaży? Cele są realne do osiągnięcia?
    Tomek

05.06.2019 22:46

Nie narzekam :) Jak ktoś chce pracować i stara się wypełniać swoje obowiązki starannie, jest doceniany
    Kamila

05.06.2019 22:08

Ja pracuję tutaj już kilka miesięcy i jestem zadowolona. Fajna atmosfera i przyjaźni ludzie, zawsze chętnie pomogą w razie potrzeby. Wiadomo, praca to praca, jak przychodzisz i robisz swoje to jest w porządku ;)!
    potencjalny pracownik

04.06.2019 11:11

(usunięte przez administratora) I mam pytanie do kogoś kto pracuje w dziale Handlowym: jaka atmosfera, są jakieś targety do wyrobienia, jak się pracuje?
    Maciek

18.05.2019 06:38

Jak najbardziej polecam - naprawdę dobra szkoła językowa, z każdą lekcją zauważam postępy w nauce.
    Tomek

05.05.2019 08:16

Super szkoła z fajnym tokiem nauczania . Polecam osobom które wola naukę online i są systematyczne .
    Jowita

30.04.2019 09:57

Genialne rozwiązanie dla osób zabieganych w swoim życiu, zaledwie 20 minut dziennie o dowolnej porze jest w stanie przynieść zamierzone efekty. Nie muszę nigdzie dojeżdżać, tracić czasu na stanie w korkach. Jestem bardzo zadowolona z prowadzenia zajęć i wiedzy lektorów, którą przekazują ją nam- kursantom.
    Jowita

30.04.2019 09:56

Renata

27.04.2019 20:35

Jak najbardziej szkoła godna polecenia ! Już po pierwszej lekcji wiedziałam ze dobrze trafiłam . Nauka idzie gładko jak narazie i już dużo się nauczyłam a to dopiero 3 miesiące nauki .
    Justyna

26.04.2019 23:32

Świetny poziom nauczania. Odbywam zajęcia kilka razy w tygodniu i już zauważam efekty, polecam!
    Martyna

26.04.2019 22:49

Nauka prosta, nieskomplikowana, z każdymi zajęciami rejestruję postępy. Jak dla mnie, w chwili obecnej nie ma lepszej szkoły językowej.
    michał

25.04.2019 21:15

5/5 :) nauka języka z Tutlo to czysta przyjemność! na zajęcia nie trzeba umawiać się wcześniej, dodatkowo są one prowadzone przez profesjonalistów, polecam!

25.04.2019 21:06

Cieszę się, że skorzystałem z Tutlo. Nauka języka za pośrednictwem tej platformy jest prosta i nieskomplikowana!
    Marysia

24.04.2019 19:48

Ja zapisałam się na kurs dopiero niedawno. Jestem zaledwie po kilku lekcjach ale już bardzo mi się podoba! Dużo sobie przypominam i sporo się uczę. Ogromny plus za elastyczne godziny nauki- które w zasadzie skusiły mnie do podjęcia nauki. Podoba mi się również struktura 20 minutowych lekcji, która według mnie jest optymalna.
    Karolinaa

24.04.2019 15:50

Mam okazję już pół roku uczyć się języka angielskiego razem z Tutlo i moja przygoda potrwa na pewno dłużej. Zajęcia są prowadzone w bardzo miły i przyjazny sposób, dzięki czemu mam większą śmiałość do używania języka. Widzę u siebie dużo większe postępy niż na wklepywaniu suchej wiedzy na zajęciach grupowych. Zabieram się za to o takiej porze, która mi najbardziej pasuje, bez konieczności umawiania się, czy też zapisywania. Niewykorzystane minuty przechodzą na kolejny miesiąc, więc dzięki temu nic nie tracę :)
    Elkaaa

24.04.2019 11:53

Mega fajna szkoła. Poleciła mi ja moja przyjaciółka i dzięki niej wiem ze dobrze trafiłam bo ona w ciągu roku umie angielski lepiej niż w innej szkole przez 3 lata . Ja już po 4 miesiącach widze poprawę w mojej mówię . Fajne jest to ze lekcje są po 20 min i o dowolnej porze .
    Karol

23.04.2019 19:33

Nie żałuję zapisania się na kurs. Obsługa platformy nie sprawia mi żadnych problemów, efekty w postaci lepszej znajomości języka już zauważam.
    Wojtek

23.04.2019 18:20

Szkoła bez wątpienia warta polecenia. Cieszy mnie, że na zajęcia nie trzeba zapisywać się wcześniej. Nauka nie sprawia żadnych trudności, dużą zasługą są pewnie lekcje, które trwają 20 minut, a nie 45 jak to zazwyczaj bywa.
    Michał

21.04.2019 21:40

Szkoła nie ma sobie równych. Najbardziej cieszy mnie, że nie muszę uczestniczyć w zajęciach stacjonarnie, bo pewnie nie wygospodarowałbym na to czasu. Zajęcia prowadzone online są jednak fajną alternatywą.
    Mateo

21.04.2019 21:39

Odkąd uczę się w Tutlo, moja znajomość języka znacznie wzrosła. Cieszę się, że skorzystałem z oferty tej szkoły językowej.

Zostaw merytoryczną opinię o Tutlo Sp. z o.o.