BPO NETWORK Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 32 ocen.

BPO NETWORK Sp. z o.o.
4 32 6 1

Opinie o BPO NETWORK Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Grzegorz

Jaką macie atmosferę w pracy? Warto aplikować?Można godziwie zarobić?

Jak to wygląda w praktyce

Mam pytanie- czy zawsze wynagrodzenie dla pracownika równe jest minimalnej krajowej? Ostatnio pojawiaja się również oferty z dość specyficznymi wymaganiami (dwa języki obce biegle, specjalista ds rekrutacji dla międzynarodowej korporacji - trochę dziwne byłoby dowiedzieć się ze to za 1400 netto) - warto aplikować?

Hm
@Jak to wygląda w praktyce 13.09.2017 11:33

Faktycznie dziwne za 1400 zł

Jak to wygląda w praktyce?

@Syla, znam dosc dobrze realia finansowe zatrudniania ON. Teraz praktycznie wszędzie (bez pośredników tez) niepełnosprawny zarobi minimalną krajową, niezależnie od stażu pracy,stanowiska i obowiazkow/odpowiedzialnosci/doswiadczenia, nie wspominając już o wielkości firmy i ew rozstrzale płacowym (pracownik z doplata pfron vs zwykly). To demotywujące. Wiem jak działa agencja pośrednictwa, kilkanaście do dziewieciu lat temu, na początku drogi zawodowej, byłam w ten sposob zatrudniana. Co dziwniejsze, nie zgarniali przy tym nie wiadomo jakiej prowizji. Bezpośredni pracownik zarobił może z 10% więcej ode mnie (lata 2006-9). Przy znacznym stopniu (osobiście mam znaczny; zreszta zwykle takich pracownikow najczedciej sie zatrudnia ze względu na wysokość doplat) pracodawca dostaje 1800zl dofinansowania (i doskonale o tym wie, w dużych firmach tez). Całkowity koszt pracy po stronie pracodawcy (pensja brutto plus obowiazkowe skladki ubezpieczeniowe) to okolo 2450zl przy pensji minimalnej. Zeby pracownik byl oplacalny, ma wypracowac od 700zl zysku w gorę. Praca agencji polega na zewnętrznej obsłudze "uzerania sie" z przestarzałym technicznie systemem obsługi dofinansowan pfron, obsłudze kadrowo-placowej oraz na zrekrutowaniu pracownika. Duże korpo w permanentym kryzysie wola nie powiekszac swoich macierzystych działów hr wiec te praktyki są opłacalne. Agencja pośrednictwa poszukuje na dość szeroki przekrój stanowisk. Informacja chociazby o widełkach płacowych podczas publikacji ogloszenia nie jest w tym kraju niestety przyjęta. Chyba zamiast narzekać, lepiej samemu dokształcic się z zewnetrznej obsługi dofinansowan do wynagrodzen i zaoferować takie usługi na własnych warunkach.

oroboros

hej tu nie chodzi o pensje tylko. Taka firma dostarcza większym firmom odpowiednia liczbę ON , żeby nie płaciła wysokiej kary na Pfron. Kwoty są milionowe dlatego w tych firmach tak na prawdę ON ie pracują, nie muszą skoro ktoś nie płaci 1 mln kary na Pfron. proceder dobrze wyjasnia fajny Pan na stronce zeronapfron pl

oroboros2

pensja minimalna jest wprowadzona by ON nie byli poszkodowani i była równość szans. obojetnie czy ktoś pracuje za trzech czy nic nie robi na umowie, dla Pfronu te wygladazę ładnie równo pracuja niby nie ma mobingu itd. generalnie polecam takie agencje dla ON dlatego że bierze się kase za nic. Dodatkowo osoby niepełnosprawne chętnie zgadzają się na pensje minimum, wszak maja dodatkowo renty. Za taka lekką pracę super dostosowaną do ON zus nie może odebrać rent. Szczególnie dotyczy to telepracy. pozdro !

Syla 25
@oroboros2 08.11.2017 01:10

Oroboros2 Powiedz gdzie jest taka praca, w której bierzesza kase za nic? Chetnie się tam zrekrutuję. Jak nie byli poszkodowani? Nie wiem o czym piszesz? Ja mam dziecko na utrzymaniu, problemy ze zdrowiem i nie przyznano mi renty. Jestem osoba wykształconą i po tym jak mi oznajmiono, że to co teraz zarabiam to jest maksimum to stwierdziłam, że najwyższy czas zacząć szukać normalnej pracy. Uwierz mi, że ciężko utrzymać rodzinę z takiej pensji. Do tego w pewnej agencji nawet nie zapytano mnie na co jestem chora i moje stanowisko jedynie pogorszyło mój stan zdrowia, więc nie wiem w jaki sposób dostosowują te stanowiska? Ich to g**** obchodzi, abyś się tam zatrudnił. Po za tym dam Ci przykład. Pracownik w firmie X zarabia 3500 zł netto, ten sam pracownik z agencji dla ON zarabia 1800 zł, mając ten sam zakres obowiązków w tej samej firmie. Tylko dlatego, że jest osobą niepełnosprawną? Sprawiedliwe? Dla mnie nie, a to przykład z życia. Oczywiście nie wszędzie tak jest i wszystko zależy od wykształcenia i doświadczenia. Co prawda są też plusy takich agencji, bo człowiek ma 10 dni urlopu więcej i pracuje 7, a nie 8 godzin. To się chwali, tylko co z tego, jak nie ma szans na godne zarobki. Jak ktoś ma rentę i mu to wystarcza to jego wybór.

Syla 25
@Jak to wygląda w praktyce? 31.10.2017 16:04

Jak to wygląda w praktyce? Nie narzekam, tylko dzielę się swoimi doświadczeniami. Trzeba negocjować na początku lub po okresie próbnym z agencją i firmą, u której się pracuje. Nawet pod pretekstem rezygnacji. Ja co umowę dostawałam podwyżkę, dopiero wtedy jak mówiłam, że następnej nie podpiszę. I zawsze trzymali mnie do samego końca i po terminie dawali mi tą podwyżkę z bólem serca. Prezes pewnej agencji prawie zawału dostał, że go tak naciągnęłam. Po za tym mam wrażenie, że ON zgadzają się na to, bo wychodzą z założenia, że nie zasługują na więcej. Znam wiele osób niepełnosprawnych, które są bardziej efektywne niż zdrowi pracownicy, a zarabiają mniej. To mnie boli bardzo, no ale taka polityka. Jedynie mogę prosic abyscie negocjowali stawki do tego progu rentowego. Ja bylam glupia i kiedys zgodzilam sie na 1200 zł, bo mi wpierali , że jak na pierwsza prace to duze pieniadze (bez renty). Człowiek był młody i naiwny i niestety się tam zasiedziałam, tylko dlatego, że miałam niskie poczucie własnej wartości. Co prawda z agencją BPO NETWORK nigdy nie współpracowałam. Moje doświadczenia dotyczą zupełnie innej agencji. Na te forum trafiłam przypadkiem, bo chciałam zobaczyć opinie o nich, czy też jest taka masakra jak w innych agencjach i się trochę tu rozgadałam :)

oroboros2
@Syla 25 06.12.2017 11:42

ON zgadzaja sie na pensje minimalne zeby nie stracic renty. co ma powiedzieć orzecznik zus jak ciężko chory przyszedł by na komisje i powiedział że zarabia 3000 brutto

Agnieszka
@Jak to wygląda w praktyce 13.09.2017 11:33

Nie zawsze. Zależy od stanowiska. Można podać ile by się chciało zarabiać

Jak to wygląda w praktyce
@Agnieszka 30.01.2018 12:25

między "oczekiwaniem" a stanem faktycznym jest subtelna różnica. wsrod niepelnosprawnych z wyksztalceniem i znajomoscia jezyków panuje duża depseracja i yaka sama konkurencja konkurencja, wiec zatrudniona zostanie osoba proponujaca stawke minimalna. zaraz po studiach tez bylam tak zdesperowana na ciekawą pracę , że zadowalalo mnie minimum, po 12 latach pracy jednak za minimum niestety nie utrzymam rodziny, chocbym nie wiem jak się starała.

Jak to wygląda w praktyce?
@oroboros 08.11.2017 01:04

@oroboros Przestań raz na zawsze mylić pojęcia. Tu są opinie o agencji bpo. Nie zeronapfron.pl, tylko bpo. To co tu reklamujesz to jakis tam teoretyczny konstrukt, który jeszcze nigdy nikogo nie zatrudnil. Popieram wypłatę minimum krajowego za minimum wysilku, ale BPO dla którego przecież nie pracujesz wymaga 100%zaangażowania na często wymagających stanowiskach, i też za minimum, ew po probnym 50zł brutto podwyżki. Jak chcesz pisać o zero na pfron, to poproś by właściciel tej firmy założył tu konto i pisz mu peany

eka
@oroboros2 08.11.2017 01:10

nie wszyscy mają renty

Grażyna

Słyszałam, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!

Henryk

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację?

Karolina
@Henryk 24.06.2018 17:26

prawdopodobnie aktualnie ogłaszane oferty na stanowiska "rekruter zdalny" są ofertą bezposrednio od nich, a nie posrednictwem pracy.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w BPO NETWORK Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Anna
@Administrator 14.06.2018 10:08

BPO network to agencja posrednictwa/headhuntingowa. Rzeczowo oraz na temat odpowiedzieć mogą tylko zatrudnieni tam rekruterzy. Ja sama biorę udział w procesie rekrutacyjnym dla klienta BPO. Co do tego pośrednika, mogę wypowiedzieć się w samych superlatywach. Przeszłam preselekcję ale ostateczny wynik i tak będzie zależeć od klienta końcowego agencji BPO.

Gość

Polecam, łatwa aplikacja, szybki kontakt.

pracownik769

Jak dla mnie firma jest w porządku, ekipa naprawdę fajna. Pracuję w BPO NETWORK już od ubiegłego roku. Kasa wypłacana na czas, umowa o pracę, jak pracownik się sprawdzi na okresie próbnym to przedłużają umowę. Uważam, że firma godna polecenia.

Stopień umiarkowany
@pracownik769 07.02.2018 13:31

Przy dopłatach z PFRON pieniądze dla pracownika na czas to niestety konieczny wymóg. Zasada działania agencji jest taka,ze oprócz optymalizacji pfron biorą tez duze pieniądze od samego pracodawcy. I na inwalidow za minimalna krajowa zarabiają całkiem nieźle.

Stopień umiarkowany
@Stopień umiarkowany 05.05.2018 12:23

*na inwalidach

Pracownik

Niestety zawiodłem się na agencji BPO Network. Na początku kwietnia złożyłem swoje CV na jedno ze stanowisk oferowanych przez agencję. Przeszedłem przez wszystkie etapy rekrutacji (rozmowa, testy) i dostałem maila, że zostałem przyjęty do pracy. W ciągu kilku dni miał skontaktować się ze mną ktoś z kadr. Skontkował się? Oczywiście, że... nie. Zatem postnowiłem sam zadzwonić po ponad tygodniu i uzyskałem informację, że zatrudnienia zostały wstrzymane. Pytam się - dlaczego? „Nie wiem. Zostały wstrzymane”. Nie jest to poważne traktowanie pracownika/kandydata. Po co zawracacie ludziom d*** całym procesem rekrutacji, żeby na koniec powiedzieć „zatrudnienia zostały wstrzymane”? Czemu nie poinformujcie ich o tym sami tylko czekacie, aż człowiek sam zadzwoni i spyta się dlaczego milczycie? Zachowanie bardzo nie fair.

Stopień umiarkowany
@Pracownik 28.04.2018 16:31

To agencja pośrednictwa i nie mieli wpływu na decyzję faktycznego pracodawcy, który rozmyślil się bez podania przyczyny. Pośrednik na infolinii mógł trafniej dobrać słowa ale sam pewnie był identycznie zaskoczony jak pan.

Pracownik
@Stopień umiarkowany 02.05.2018 14:18

„Zaskoczony”... nawet się uśmiałem... to jest cyrk, a nie agencja... a przykro mi to pisać, bo tak być nie powinno... nie dość, że płacą grosze to jeszcze chcą, żeby z utęsknieniem czekać na odpowiedź od nich... ja jestem generalnie im wdzięczny, że się rozmyślili, bo przez tę ich długą zwłokę i brak odpowiedzi znalazłem pracę u normalnego, poważnego pracodawcy za ponad dwa razy większą pensję... także ja nie mam na co narzekać. Przykre jest natomiast to, że są ludzie, tacy jak Ty, którzy bronią takiego nieprofesjonalizmu. Z takim brakiem szacunku do siebie nie liczcie na to, że oni nabiorą szacunku do nas, niepełnosprawnych. Po takim zachowaniu ta agencja jest skreślona w moich oczach na zawsze, bo jak popychadło nie dam się traktować.

Stopień umiarkowany
@Pracownik 05.05.2018 00:19

Mylisz się, nie zostałem zatrudniony przez agencję bo mam li i jedynie umiarkowany stopień. Tak, u nich liczy się jak najwyższą doplata do pensji, czyli najlepiej i stopień znaczny, i schorzenie szczególne. W tej chwili pracuję bezposrednio u pracodawcy,nie przez żadną agencję. Brak profesjonalizmu u takich pośredników to niestety paskudna plaga. Staralem sie tylko usprawiedliwic tego czlowieka ktory byc moze obok profesjonalizmu nawet nie stal. Przecież na stronie widać ze zatrudniają młodych ludzi tuż po studiach - tak wynika ze zdjec pracownikow,tez żadnych kokosów im nie płacą. Jeżeli czules się nieprofesjonalnie/nieetycznie potraktowany to możesz zgłosić szefostwu osoby która Cię tak potraktowała. I nagrywać wszelkie "rozmowy rekrutacyjne".

Janett

Witam, Aplikowałam na stanowisko telemarketer. Miałam kilka rozmów, testów w tym zakresie. Pracownicy są bardzo mili i uprzejmi i spokojnie tłumaczą, jeśli coś jest nie zrozumiałe. Nastawienie pracowników do osoby starającej się o pracę, jest rzetelne i czuje się miłą atmosferę.

Stopień umiarkowany
@Janett 20.04.2018 10:20

Dostałaś pracę?

sylwester

złożyłem swoją aplikację i do mnie zadzwonili , już jestem zadowolony z konkretnej rozmowy z Panią Lilianą , a co będzie dalej czas pokarze.

Cezary1967

witam nie spotkałem się nigdy z bardziej kompetentną i rzeczową osobą niż Pan Paweł zdaje się, który zawsze ma wiele cierpliwości i konkretnie udziela rad i rzetelnych informacji na temat aktualnych ofert na stronie firmy. Serdecznie polecam rozmowę z tym Panem PŁACZKIEWICz, jednocześnie mam nadzieję że wreszcie i dla mnie uśmiechnie się los i znajdę dzięki tej firmie pracę Jak na razie czekam na zatrudnienie mnie jako analityk internetowy, ale brałem też udział w innych rekrutacjach. Rozumiem jednak że nie każdy może zostać przyjęty.

jarek

oczywiscie doceniam pozytywne opinie i jestem pełen podziwu. ale jesli ktos świadom dotacji z PEFRON I ICH WYSOKOSCI PRZY ODPOWIEDNICH STOPNIACH NIEPEŁNOSPRAWNOSCI PROPONUJE PRACE Z WŁASNYM KOMUPUTEREM I WŁASNYM STAŁYM ŁĄCZEM, TO BARDZO ŻLE ŚWIADCZY O PRACODAWCY,KORZYSTAJACYM Z NIEŚWIADOMOSCI,BYC MOŻE OSÓB ZAINTERESOWANYCH.... BARDZO NIE ŁADNIE ,WYKORZYSTYWAC NIESZCĘSCIE LUDZI DO ROBIENIA BIZNESU NIEWSPÓŁMIERNEGO DO DOCHODU TAKIEJ OSOBY....

Katarzyna
@jarek 25.03.2018 18:17

Panie Jarku, na jakiej Pan podstawie zakłada wysokość wynagrodzeń pracowników, są bardzo różne, a prawo pracy nie zakazuje wykorzystywania komputera prywatnego pracownika do wykonywania pracy. Zatem opinia Pana wyrażona publicznie jest dla BPO bardzo krzywdząca i nie powinna mieć miejsca.

jak to wyglada w praktyce
@Katarzyna 28.03.2018 13:04

prawo stanowiace o telepracy przewiduje ekwiwalent za sprzet telepracownika i prawdopodobnie agencja BPO przestrzega tych przepisow. czyli wyplaca co miesiac dodatekdo pensji za korzystanie z wlasnego łacza internetowego i komputera. sama omijam pracodawców próbujących obejsc ten przepis.

Zatrudniony
@jarek 25.03.2018 18:17

Szanowny Panie . Wykonuję pracę tzw zdalnie czyli ze swego komputera i z domu co dla mego schorzenia jest jedyną realną formą dorobienia do renty i jestem z tej współpracy w pełni zadowolony. Natomiast jeżeli ktoś znalazł niszę na rynku i na tym zarabia ( pomagając nam) to co w tym złego ??? Zazdrościsz Pan załóż Pan konkurencję i zaproponuj lepsze warunki a do Pana wszyscy przejdą. Proste???Proste. Takie jest niestety prawo rynku. Tak było j, jest i będzie . Proponuję poczytać von Hayeka.

Jak to wygląda w praktyce?
@Zatrudniony 30.03.2018 23:22

@zatrudniony - dostajesz ekwiwalent za użycie własnego komputera, internetu i pradu? Zwykle jest taki aneks do umowy. Oczywiście te koszty mogą być symobliczne,spotkałam się z kwotami od 6 (sic!)do 80zl/mc

michall

Złożyłem 2 razy do nich cv.Oddzwonił jakiś nieogarnięty pan,który nie wie z kim rozmawia,nie wie,na jakie stanowisko była aplikacja itd.Słabo,bardzo słabo.Zadaje pytania,a potem nie czeka na odpowiedzi,obiecuje,że "ktoś oddzwoni",a potem cisza.Wczoraj minęło 5 tygodni od jego telefonu.Firma to kpina!!!Nie polecam

axe
@michall 19.07.2017 17:20

firma poluje na 1 grupe inwalidzka, i okrada pfron z milionów zł, wysłać donos do pfron !

na razie poszukujący pracy
@axe 12.11.2017 20:26

... jak ktoś chce pomóc znaleźć pracę dla ON i jeszcze trochę kasy przytulić to cóż ... takie życie. Ja im nie żałuję . Mam nadzieję, że pracę znajdę taką którą jestem w stanie wykonywać w domu. Cóż z tego, że za mniejsze pieniądze alee. zawsze 1. Dodatkowy grosz 2. Mam co robić i nie będę myślał tylko o bólu 3 . Komuś się przydam.

Katarzyna
@michall 19.07.2017 17:20

Pan owszem mógł zadzwonić dwa razy, ale odnośnie dwóch stanowisk najprawdopodobniej, może warto zadzwonić do Nas, a nie wypisywać szkalujące wypowiedzi. Nikt nie zapewnia kandydatów o zatrudnieniu bowiem tylko pracodawca takie zobowiązanie podejmuje. Brak kontaktu z Naszej strony najprawdopodobniej wynika z niepodjęcia decyzji przez pracodawcę. Mamy wiele osób zatrudnionych z Naszych procesów rekrutacyjnych. Pozdrawiam

realista
@axe 12.11.2017 20:26

Taaak polują na tzw JEDYNKĘ. Ze SZCZELBĄ chodzą i SZCZELAJĄ . Człowiecze ogarnij się.))))

Stopień umiarkowany
@realista 30.03.2018 23:28

Chodzi o to, że osoby z umiarkowanym stopniem nikt z tej agencji w żadnym wypadku w ogóle nie weźmie pod uwagę przy rekrutacji :) żerowanie na desperacji, ot co.

Sławomir.

Polecam, polecam. BPO Network to solidni ludzie tam pracujący. Panie wykonują pracę z całym zaangażowaniem i na pewno nie zostawią WAS POSZUKUJĄCY na LODZIE. Wiem co piszę. Naprawdę PANIE są solidne. Pan Płaczkiewicz to też osoba godna zaufania. Wszyscy mają duży współczynnik EMPATII.

Stopień umiarkowany
@Sławomir. 26.02.2018 22:46

Czy ktokolwiek z umiarkowanym stopniem pracuje za pośrednictwem agencji BPO Network?

Ola1997

POLECAM. Bardzo miiła i żetelna obsługa Infolinia sprawnie działa i pan Paweł Płaczkiewicz cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i radzi na jakie ogłoszenie o pracę zwrócić uwagę. Pozdrawiam załogę i więcej takich pracowników cierpliwych jak Pan Paweł

anonymous

Witam . Podobnie jak pani Krystyna choruję na stwardnienie rozsiane z tą różnicą ,że ja choruję od 20 lat mam wykształcenie farmaceutyczne policealne (to jest jedyne moje wykształcenie). Niestety SM praktycznie od razu "zabrało" mi nogi i ręce też nie są na tyle sprawne co kiedyś w wyniku tej choroby nie byłam w stanie nawet ukończyć stażu w aptece stałam się osobą niepełnosprawną (mam orzeczony stopień znaczny).Próbowałam nauczyć się szybkiego pisania na klawiaturze, ale rączki latają po niej jak chcą(spastyczność rąk). Pokładam wielką nadzieję w BPO NETWORK ,że odezwą sie do mnie z ofertą pracy .

Zainteresowana

BPO NETWORK to profesjonalista z bardzo dobrą opinią jako pracodawca. Właśnie aplikowałam i czekam!!

telepracownik

Pracodawca solidny, pracownicy uprzejmi i kompetentni. Mam nadzieje na dłuższą współpracę :)

Józefina

Z BPO dostałam telefon jakiś czas temu. Zadzwoniła Pani, przeprowadziła wywiad - bardzo fajnie się nam rozmawiało. Nie było spiny ani nic z tych rzeczy, poprosiła o orzeczenie ale odrazu zastrzegła że można zamazać pesel i inne wrażliwe dane. Uprzedziła, że na odpowiedź w sprawie pracy będzie trzeba trochę poczekać bo oni także czekają na decyzję klienta a to różnie trwa. Czekałam 2 tygodnie, po tym czasie dostałam ponowny telefon z informacją o spotkaniu z klientem. Termin spotkania został dopasowany do mnie, co bardzo mi odpowiadało. Poszłam i się udało :) pracuję. Ja ze swojej strony polecam BPO Network, wszystko było zrobione profesjonalnie i rzetelnie

Jolka
@Józefina 09.02.2018 09:52

ja tez polecam

Magda666
@Józefina 09.02.2018 09:52

u mnie podobnie sytuacja wyglądała jak u Józefiny. Zadzwoniła pani Monika w związku z aplikacją którą wysłałam dzień wcześniej. Bardzo miła osoba, spokojnie porozmawiałyśmy, wytłumaczyła wszystko a za kilka dni zadzwoniła aby umówić spotkanie z klientem. Co prawda nie zostałam zatrudniona, ale same podejście do kandydata ze strony BPO bez zastrzeżeń. Szukam dalej pracy, może następnym razem mi się poszczęści

Natalia

Bardzo fajna firma, mega plus za infolinię rekrutacyjna, dzwoniąc lub wysyłając wiadomość zawsze doczekamy się odpowiedzi, POLECAM !!

blindpeople

Bardzo pomocni ludzie. Próbują znaleźć każdemu pracę z takim samem serduchem- jak w jednej rekrutacji nie idzie, to do drugiej. Wraz ze znajomym polecamy (sam mi polecił panią, która go rekrutowała- bezproblemowo mogłam do niej zadzwonić i dowiedzieć się wszystkiego). Dziękuję!

MaxLynx

Bez wątpienia jest to firma budząca zaufanie i co rzadkie, solidna w dalszym toku współpracy.

Limba89

Polecam Pania Agnieszkę Grochala. Bardzo pomocna i miła osoba, która przeznaczyła mi dużo czasu :)

Bobinka
@Limba89 06.02.2018 16:01

O pani Agnieszce można by długo i ze szlaczkami, bo to naprawdę przemiła osóbka :))

serce1

Witam, mam prośbę, osoby, które aplikowały do firmy BPO NETWORK , piszcie jak to wygląda, czy zostaliście zatrudnieni, lub nie, po prostu piszcie na temat, pozdrawiam.

Syrenka
@serce1 07.12.2017 10:48

BPO Network – Oferta dla Firm BPO Network to agencja pracy specjalizująca się w rekrutacji pracowników pełnosprawnych i niepełnosprawnych na Polskim rynku pracy. Nasza firma wykorzystuje możliwości optymalizacji Business Process Outsourcing do usprawnienia i minimalizowania kosztów w firmach Klientów związanych z procesami administracyjno-kadrowymi. Do grona zadowolonych klientów należą: – KRK Partnerzy sp. z o.o. – Content Hero sp. z o .o. – Migtel sp. z o.o. BPO Network rekrutuje a pracujesz min dla tych firm wymienionych powyżej.

Agnieszka
@serce1 07.12.2017 10:48

Zostałam zatrudniona :) Po okresie próbny dostałam znaczną podwyżkę. Pracuje w firmie od roku.

Marek
@Syrenka 12.12.2017 12:08

Tak to działa, Powiązane ze sobą podmioty. Trafne spostrzeżenie. Natomiast co do warunków płacowych, możesz i znać 3 języki, mieć 10 lat doświadczenia, a jak mantra usłyszysz wynagrodzenie na poziomie najniżej krajowej:) Jest to nie do przebrnięcia.

Misior
@Agnieszka 30.01.2018 12:17

Okres próbny trwał 1 miesiąc i po tym okresie znaczna podwyżka;)))

kasia270789
@serce1 07.12.2017 10:48

pracuje od 10.11.2017r. opinie na temat firmy mam pozytywną trafiłam na wspaniałą grupę ludzi z którymi świetnie się pracuje i czas milej leci oraz na wspaniała przełożoną która we wszystkim nam pomaga mam nadzieje ze uda mi się tu zostać jak najdłużej :)

Agnieszka
@Misior 01.02.2018 10:06

Tak :) Złe opinie zawsze dotyczą osób które nie miały po prostu kwalifikacji lub nie sprawdziły się na danym stanowisku. Potem piszą negatywne komentarze.

Bobinka
@Agnieszka 06.02.2018 16:03

Nic dodać, nic ująć!

Bobinka
@kasia270789 05.02.2018 17:37

Podpisuję się pod każdym zdaniem... No, może z małym wyjątkiem dotyczącym daty zatrudnienia, jako iż swoją przygodę z tą - skądinąd świetną - firmą zaczęłam o miesiąc wcześniej, tj. w październiku 2017r. i też jestem mega zadowolona! :)

Zadowolony

Profesjonalnie, szybko, kontaktowo. Czytelna i przejrzysta strona www. Polecam współpracę.

Jolanta W.

Mi firma pomogła znaleść bardzo fajną pracę zdalną. Rekrutacja bardzo profesjonalna. Obiecali pomóc i pomogli. Dzieki temu moge pracować w domu i nie martwić się, że jako osoba chora będę dysryminowana. Dziękuje bpo, szczególnie Pani Agnieszce

Żaneta

Pracuję w BPO Network od kwietnia 2017 r. jestem bardzo zadowolona, praca jest ciekawa i dobrze płatna. Firma odpowiedzialnie podchodzi do rekrutacji, szanuje kandydatów i ich opinie, niestety nie każdy kandydat może być zatrudniony od zaraz...Moim zdaniem warto korzystać z ofert pracy Firmy BPO Network ponieważ pozwalają na znalezienie przyjaznego dla ON miejsca zatrudnienia.

BPO NETWORK Sp. z o.o.

Nie jest to pierwsza firma, w jakiej mam nie tyle okazję, ile Przyjemność (świadomie używam tego sformułowania:) pracować, ale zdecydowanie najlepsza! Przy całym swoim, de facto wieloletnim już doświadczeniu z różnymi pracodawcami jedno mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem: BPO Network oraz w ogóle cały pracujący tu zespół to najlepsze co mi się mogło przytrafić... I mówię absolutnie serio, bo tak fantastycznej atmosfery nie ma chyba nigdzie indziej, ale to tylko jedna z zalet. Pozdrawiam ciepło i polecam każdemu, z całą stanowczością ;) migotk@

Migotka

Cóż... Nie jest to pierwsza firma, w jakiej mam nie tyle okazję, ile Przyjemność (świadomie używam tego sformułowania:) pracować, ale zdecydowanie najlepsza! Przy całym swoim, de facto wieloletnim już doświadczeniu z różnymi pracodawcami jedno mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem: BPO Network oraz w ogóle cały pracujący tu zespół to najlepsze co mi się mogło przytrafić... I mówię absolutnie serio, bo tak fantastycznej atmosfery nie ma chyba nigdzie indziej, ale to tylko jedna z zalet. Pozdrawiam ciepło i polecam każdemu, z całą stanowczością ;)

Aneta K.

W firmie pracuję od listopada 2017r. Już po miesiącu moja umowa została przedłużona i jestem mega szczęśliwa. Codziennie można polegać na swoich przełożonych, gdy coś się dzieje...nie zostaje sama z problemem i razem potrafimy go rozwiązać. Zero dyskryminacji czy dziwnych podtekstów. Cieszę się, że mogę pracować w tej firmie, bo daje z siebie tyle ile mogę i mam nadzieję, że będzie mi dane pracować tu jak najdłużej. :)

Zostaw opinię o BPO NETWORK Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BPO NETWORK Sp. z o.o.