BPO NETWORK Sp. z o.o.

4 Dodaj opinię
BPO NETWORK Sp. z o.o.
4 45 104 5 1

Opinie o BPO NETWORK Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak1Nie
Natulka
Nazwa działu: Dział HR
 Opinia

Polecam z całego serca rozmowę z Panią Agnieszka, bardzo miła, kompetentna i cierpliwa wszystko wyjaśni i wytłumaczy nawet jeśli zdałam 3 razy to samo pytanie. Dawno nie byłam tak dobrze potraktowana z pełnym szacunkiem. Moja ocena to 10/5 ????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kingula
 Opinia

BPONetwork jest de facto miejscem gdzie mogę stawiać pierwsze kroki na rynku pracy. To tutaj poprzez charakter mojej pracy mogę mieć ciągły kontakt z ludźmi telefonicznie i na skype. Kontakt z innymi osobami również niepełnosprawnymi tak jak ja sprawia mi ogromną przyjemność. Jest to moje ,,Małe okienko na świat,, ponieważ jestem osobą z małej miejscowości. Firma daje mi możliwość rozwoju dzięki różnym rekrutacjom np. językowym. Atmosfera w zespole jest fantastyczna, każdy czuje się potrzebny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zatrudniony
 Opinia
@jarek 25.03.2018 18:17

Szanowny Panie . Wykonuję pracę tzw zdalnie czyli ze swego komputera i z domu co dla mego schorzenia jest jedyną realną formą dorobienia do renty i jestem z tej współpracy w pełni zadowolony. Natomiast jeżeli ktoś znalazł niszę na rynku i na tym zarabia ( pomagając nam) to co w tym złego ??? Zazdrościsz Pan załóż Pan konkurencję i zaproponuj lepsze warunki a do Pana wszyscy przejdą. Proste???Proste. Takie jest niestety prawo rynku. Tak było j, jest i będzie . Proponuję poczytać von Hayeka.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Katarzyna
 Opinia
@jarek 25.03.2018 18:17

Panie Jarku, na jakiej Pan podstawie zakłada wysokość wynagrodzeń pracowników, są bardzo różne, a prawo pracy nie zakazuje wykorzystywania komputera prywatnego pracownika do wykonywania pracy. Zatem opinia Pana wyrażona publicznie jest dla BPO bardzo krzywdząca i nie powinna mieć miejsca.

Pomocna?
Tak2Nie4

Pracodawca

 Aktualność
Bardzo prosimy o poświęcenie chwili i wypełnienie ankiety na potrzeby kandydatów oraz pracowników. Interesują Nas Wasze potrzeby. Chcemy dostosować Wasze potrzeby do naszych działań.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Niestety zawiodłem się na agencji BPO Network. Na początku kwietnia złożyłem swoje CV na jedno ze stanowisk oferowanych przez agencję. Przeszedłem przez wszystkie etapy rekrutacji (rozmowa, testy) i dostałem maila, że zostałem przyjęty do pracy. W ciągu kilku dni miał skontaktować się ze mną ktoś z kadr. Skontkował się? Oczywiście, że... nie. Zatem postnowiłem sam zadzwonić po ponad tygodniu i uzyskałem informację, że zatrudnienia zostały wstrzymane. Pytam się - dlaczego? „Nie wiem. Zostały wstrzymane”. Nie jest to poważne traktowanie pracownika/kandydata. Po co zawracacie ludziom d*** całym procesem rekrutacji, żeby na koniec powiedzieć „zatrudnienia zostały wstrzymane”? Czemu nie poinformujcie ich o tym sami tylko czekacie, aż człowiek sam zadzwoni i spyta się dlaczego milczycie? Zachowanie bardzo nie fair.

Pomocna?
Tak18Nie
Stopień umiarkowany
 Opinia
@Pracownik 28.04.2018 16:31

To agencja pośrednictwa i nie mieli wpływu na decyzję faktycznego pracodawcy, który rozmyślil się bez podania przyczyny. Pośrednik na infolinii mógł trafniej dobrać słowa ale sam pewnie był identycznie zaskoczony jak pan.

Pomocna?
Tak5Nie1
Pracownik
 Opinia
@Stopień umiarkowany 02.05.2018 14:18

„Zaskoczony”... nawet się uśmiałem... to jest cyrk, a nie agencja... a przykro mi to pisać, bo tak być nie powinno... nie dość, że płacą grosze to jeszcze chcą, żeby z utęsknieniem czekać na odpowiedź od nich... ja jestem generalnie im wdzięczny, że się rozmyślili, bo przez tę ich długą zwłokę i brak odpowiedzi znalazłem pracę u normalnego, poważnego pracodawcy za ponad dwa razy większą pensję... także ja nie mam na co narzekać. Przykre jest natomiast to, że są ludzie, tacy jak Ty, którzy bronią takiego nieprofesjonalizmu. Z takim brakiem szacunku do siebie nie liczcie na to, że oni nabiorą szacunku do nas, niepełnosprawnych. Po takim zachowaniu ta agencja jest skreślona w moich oczach na zawsze, bo jak popychadło nie dam się traktować.

Pomocna?
Tak13Nie
Stopień umiarkowany
 Opinia
@Pracownik 05.05.2018 00:19

Mylisz się, nie zostałem zatrudniony przez agencję bo mam li i jedynie umiarkowany stopień. Tak, u nich liczy się jak najwyższą doplata do pensji, czyli najlepiej i stopień znaczny, i schorzenie szczególne. W tej chwili pracuję bezposrednio u pracodawcy,nie przez żadną agencję. Brak profesjonalizmu u takich pośredników to niestety paskudna plaga. Staralem sie tylko usprawiedliwic tego czlowieka ktory byc moze obok profesjonalizmu nawet nie stal. Przecież na stronie widać ze zatrudniają młodych ludzi tuż po studiach - tak wynika ze zdjec pracownikow,tez żadnych kokosów im nie płacą. Jeżeli czules się nieprofesjonalnie/nieetycznie potraktowany to możesz zgłosić szefostwu osoby która Cię tak potraktowała. I nagrywać wszelkie "rozmowy rekrutacyjne".

Pomocna?
Tak15Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stopień
Nazwa działu: Dział HR
 Opinia
@Pracownik 05.05.2018 00:19

A można prosić o namiary na pracodawce u którego Pan pracuje ? też bym się tam zgłosił

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Umiarkowany
 Opinia
@Stopień 01.03.2019 12:44

Nie zatrudniają zdalnie, to duże firmy z zagranicznym kapitałem z polskimi oddzialami w W-wie. Nazwy firm na literkę O lub M. Jak na analityka danych z biegłymi kilkoma jezykami obcymi to i tak o wiele za dużo podpowiedzi.

Pomocna?
TakNie
VELPIT
Nazwa działu: Dział HR
 Opinia
@Pracownik 05.05.2018 00:19

Zgadzam się z tobą (bo jak popychadło nie dam się traktować.) tylko jak to zrozumiemy jes rozgoryczenie że są takie osoby które swym zachowaniem i działaniem czynią drugiemu coś nie do przyjęcia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jarek
 Opinia

oczywiscie doceniam pozytywne opinie i jestem pełen podziwu. ale jesli ktos świadom dotacji z PEFRON I ICH WYSOKOSCI PRZY ODPOWIEDNICH STOPNIACH NIEPEŁNOSPRAWNOSCI PROPONUJE PRACE Z WŁASNYM KOMUPUTEREM I WŁASNYM STAŁYM ŁĄCZEM, TO BARDZO ŻLE ŚWIADCZY O PRACODAWCY,KORZYSTAJACYM Z NIEŚWIADOMOSCI,BYC MOŻE OSÓB ZAINTERESOWANYCH.... BARDZO NIE ŁADNIE ,WYKORZYSTYWAC NIESZCĘSCIE LUDZI DO ROBIENIA BIZNESU NIEWSPÓŁMIERNEGO DO DOCHODU TAKIEJ OSOBY....

Pomocna?
Tak13Nie
Katarzyna
 Opinia
@jarek 25.03.2018 18:17

Panie Jarku, na jakiej Pan podstawie zakłada wysokość wynagrodzeń pracowników, są bardzo różne, a prawo pracy nie zakazuje wykorzystywania komputera prywatnego pracownika do wykonywania pracy. Zatem opinia Pana wyrażona publicznie jest dla BPO bardzo krzywdząca i nie powinna mieć miejsca.

Pomocna?
Tak2Nie4
jak to wyglada w praktyce
 Opinia
@Katarzyna 28.03.2018 13:04

prawo stanowiace o telepracy przewiduje ekwiwalent za sprzet telepracownika i prawdopodobnie agencja BPO przestrzega tych przepisow. czyli wyplaca co miesiac dodatekdo pensji za korzystanie z wlasnego łacza internetowego i komputera. sama omijam pracodawców próbujących obejsc ten przepis.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Zatrudniony
 Opinia
@jarek 25.03.2018 18:17

Szanowny Panie . Wykonuję pracę tzw zdalnie czyli ze swego komputera i z domu co dla mego schorzenia jest jedyną realną formą dorobienia do renty i jestem z tej współpracy w pełni zadowolony. Natomiast jeżeli ktoś znalazł niszę na rynku i na tym zarabia ( pomagając nam) to co w tym złego ??? Zazdrościsz Pan załóż Pan konkurencję i zaproponuj lepsze warunki a do Pana wszyscy przejdą. Proste???Proste. Takie jest niestety prawo rynku. Tak było j, jest i będzie . Proponuję poczytać von Hayeka.

Pomocna?
Tak2Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jak to wygląda w praktyce?
 Opinia
@Zatrudniony 30.03.2018 23:22

@zatrudniony - dostajesz ekwiwalent za użycie własnego komputera, internetu i pradu? Zwykle jest taki aneks do umowy. Oczywiście te koszty mogą być symobliczne,spotkałam się z kwotami od 6 (sic!)do 80zl/mc

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
byly pracownik ZPCH
 Opinia
@jarek 25.03.2018 18:17

Pracodawca zatrudniający zdalnie pracownika z niepełnosprawnością otrzymuje dotację na utworzenie stanowiska pracy ,sprzęt łącze internetowe.Otrzymując kasę z Pefron nie ponosi kosztów zatrudnienia . Jest to zwykłe oszukaństwo. PRACODAWCA MA OBOWIĄZEK PONOSIĆ KOSZTY ZAOPATRZENIA W SPRZĘT

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@jarek 25.03.2018 18:17

Panie Jarku, czy Pan zdaje sobie sprawę z tego, że my jako agencja nie zatrudniamy tylko z dotacji PFRON?

Pomocna?
TakNie
zerujpfron
 Opinia
@BPO NETWORK Sp. z o.o. 28.03.2019 12:23

zatrudniacie ludzi z potrojnym i poczwornym odpisem pfron. to są kwoty rzedu 6000-7000. koszt pracodawcy 2800-miesiac. zostaje tak ze 3-4 tys. zarobku na JEDNYM pracowniku. co miesiac. brawo!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak1Nie
Małgosia 55
Nazwa działu: Dział HR
 Opinia

Jeszcze moja 5/5.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Małgosia 55
 Opinia

Dziękuję za pomoc i empatię którą otrzymałam od całego zespołu a szczególnie od pani(usunięte przez administratora). Jest to bardzo miła i wyrozumiała osoba. Ma bardzo profesjonalne przygotowanie do swojej pracy, przy tym nie przestała być Dobrym Czlowiekiem. Co jest szczególnie ważne w kontakcie z osobami niepełnosprawnymi. Za to bardzo dziękuję i polecam wszystkim poszukującym pracy i potrzebującym pomocy w jej otrzymaniu. Ja już ją mam. Pozdrawiam. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Natulka
Nazwa działu: Dział HR
 Opinia

Polecam z całego serca rozmowę z Panią Agnieszka, bardzo miła, kompetentna i cierpliwa wszystko wyjaśni i wytłumaczy nawet jeśli zdałam 3 razy to samo pytanie. Dawno nie byłam tak dobrze potraktowana z pełnym szacunkiem. Moja ocena to 10/5 ????????

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maciej
Nazwa działu: Dział HR
 Opinia

Bardzo polecam, bardzo dziękuje Pani Agnieszce za cierpliwość do mnie i tysiąca pytań na które zrozumiałe odpowiedziała ;)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adode
 Opinia

Możecie coś napisać o operatorze chce? Widziałem ogłoszenie że szukają, jakie zarobki?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Adode 28.01.2019 08:17

Widziałeś, że stanowisko operatora maszyn CNC dotyczy osób, które mają orzeczenie o niepełnosprawności? Czy masz takie orzeczenie i chciałbyś spróbować swoich sił na tym stanowisku? W ogłoszeniu na to stanowisko widnieje informacja o tym, że pracodawca wymaga od potencjalnych kandydatów doświadczenia na podobnym stanowisku. Czy takowe doświadczenie masz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bpo Network
 Opinia
@Marek 29.01.2019 10:25

W naszych ogłoszeniach jest napisane czy dotyczy to osób tylko niepełnosprawnych czy każdego typu pracownika. Pensja na to stanowisko waha się miedzy 2500 zł brutto, a 4000 zł brutto na okres próbny w zależności od spełnianych wymagań pracodawcy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bpo Network
 Opinia
@Adode 28.01.2019 08:17

2500-4000 zł brutto

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Opinia
@Bpo Network 31.01.2019 11:53

2500-4000 zł zależy od umiejętności i spełnianych wymagań

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Marek 29.01.2019 10:25

To stanowisko nie dotyczyło osób z niepełnosprawnością

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Pomocna?
Tak1Nie
Hildegarda S.
 Opinia

Przez dłuższy okres czasu byłam bezrobotna i całkowicie straciłam nadzieję, że znajdę jakąkolwiek pracę. Przypadkowo trafiłam na ogłoszenie BPO Network, wysłałam swoje CV. Już następnego dnia zadzwoniła do mnie Pani z rekrutacji i przedstawiła mi szczegóły oferty. Bardzo miło wspominam tę rozmowę. Od tego telefonu do zatrudnienia minęło kilka tygodni w czasie których udało mi się załatwić wszelkie formalności. Jestem wdzięczna tej firmie za to że dała mi nadzieję, że nawet beż wysokich kwalifikacji jestem wartościową osobą na rynku pracy i że nie wolno się poddawać w poszukiwaniach. Gorąco polecam firmę BPO Network.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia
@Hildegarda S. 18.01.2019 11:31

Mogłabyś napisać, na jakie stanowisko aplikowałaś w przypadku ogłoszeń o pracę dodawanych przez firmę BPO NETWORK? Chciałbym, abyś napisała nieco więcej o samej rozmowie rekrutacyjnej. Czy osoba, która zadzwoniła do Ciebie, zadawała pytania, które miały sprawdzić Twoją wiedzę przydatną na tym stanowisku pracy, czy raczej była to rozmowa ogólna? Odpowiedz proszę, jak to wyglądało.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kingula
 Opinia

BPONetwork jest de facto miejscem gdzie mogę stawiać pierwsze kroki na rynku pracy. To tutaj poprzez charakter mojej pracy mogę mieć ciągły kontakt z ludźmi telefonicznie i na skype. Kontakt z innymi osobami również niepełnosprawnymi tak jak ja sprawia mi ogromną przyjemność. Jest to moje ,,Małe okienko na świat,, ponieważ jestem osobą z małej miejscowości. Firma daje mi możliwość rozwoju dzięki różnym rekrutacjom np. językowym. Atmosfera w zespole jest fantastyczna, każdy czuje się potrzebny.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Michał
 Opinia

Witam, Ja pracuję w tej firmie od niedawna ale naprawdę nie żałuję decyzji. Praca ciekawa pozwalająca na kreatywność i rozwój pracownika. W firmie panuje super atmosfera i wszyscy dobrze się rozumieją. Serdecznie polecam

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Adrian
 Opinia

Dzięki BPO Network udało mi się znaleźć zatrudnienie. Posiadam pracę w której mogę się rozwijać, umowa jest spisana na jasnych zasadach a wynagrodzenie wypłacane terminowo. Ludzie którzy tam pracują naprawdę naprawdę chcą pomóc - przez cały proces rekrutacji byłem z nimi w stałym kontakcie a przeprowadzone rozmowy były rzeczowe i profesjonalne. Polecam.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maria

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja

Firma przyjazna. Z całego serca chcą pomagać znaleźć pracę ON. Szukają zawsze najlepszych rozwiązań. Polecam bardzo.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Glapus
 Opinia

Pracuje w BPO od niedawna i powiem szczerze bardzo fajna praca miła atmosfera wspaniali ludzie nie mogę narzekać Polecam serdecznie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ilona
 Opinia

Pracuję w BPO Network ponad 1,5 roku, nie ma żadnych problemów z wynagrodzeniem, atmosfera w pracy jest super. Czego więcej można wymagać od pracodawcy. Jak do tej pory firma moje oczekiwania spełnia w 100 %.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BPO NETWORK Sp. z o.o.
Nazwa działu: Dział HR
 Opinia

MEGA POZYTYWY I SAME SUPERLATYWY! Bo tylko na takie zasługuje firma, o której jest tutaj mowa. Nie jest to pierwsza firma, w jakiej mam nie tyle okazję, ile Przyjemność (świadomie używam tego sformułowania) pracować, ale zdecydowanie najlepsza! Przy całym swoim, de facto wieloletnim już doświadczeniu z różnymi pracodawcami jedno mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem: BPO Network oraz w ogóle cały pracujący tu zespół to najlepsze co mi się mogło przytrafić... I mówię absolutnie serio, bo tak fantastycznej atmosfery nie ma chyba nigdzie indziej, aczkolwiek to tylko jedna z jakże licznych jej zalet. Pozdrawiam serdecznie i polecam każdemu z całą stanowczością!! :) Bogusia

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niczego
 Opinia

Nie jestem zadowolony, bo nie zatrudniają osób do pracy na stanowisku. Zero rekrutacji :/

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alicja
 Opinia
@Niczego 29.11.2018 22:17

Ja akurat zostałam zatrudniona przez nich :) 3.01 zaaplikowałam do nich, 4.01 zadzwoniła rekruterka żeby porozmawiać, był to pierwszy etap rekrutacji. 7.01 miałam kolejną rozmowę i po niej dostałam informację że będę zatrudniona. Miałam już rozmowę z kadrami które wzięły moje dane do spisania umowy. Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy gdyż u mnie poszło wszystko ekspresowo :)

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jak to wygląda w praktyce
 Opinia

Mam pytanie- czy zawsze wynagrodzenie dla pracownika równe jest minimalnej krajowej? Ostatnio pojawiaja się również oferty z dość specyficznymi wymaganiami (dwa języki obce biegle, specjalista ds rekrutacji dla międzynarodowej korporacji - trochę dziwne byłoby dowiedzieć się ze to za 1400 netto) - warto aplikować?

Pomocna?
Tak25Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hm
 Opinia
@Jak to wygląda w praktyce 13.09.2017 11:33

Faktycznie dziwne za 1400 zł

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jak to wygląda w praktyce?
 Opinia

@Syla, znam dosc dobrze realia finansowe zatrudniania ON. Teraz praktycznie wszędzie (bez pośredników tez) niepełnosprawny zarobi minimalną krajową, niezależnie od stażu pracy,stanowiska i obowiazkow/odpowiedzialnosci/doswiadczenia, nie wspominając już o wielkości firmy i ew rozstrzale płacowym (pracownik z doplata pfron vs zwykly). To demotywujące. Wiem jak działa agencja pośrednictwa, kilkanaście do dziewieciu lat temu, na początku drogi zawodowej, byłam w ten sposob zatrudniana. Co dziwniejsze, nie zgarniali przy tym nie wiadomo jakiej prowizji. Bezpośredni pracownik zarobił może z 10% więcej ode mnie (lata 2006-9). Przy znacznym stopniu (osobiście mam znaczny; zreszta zwykle takich pracownikow najczedciej sie zatrudnia ze względu na wysokość doplat) pracodawca dostaje 1800zl dofinansowania (i doskonale o tym wie, w dużych firmach tez). Całkowity koszt pracy po stronie pracodawcy (pensja brutto plus obowiazkowe skladki ubezpieczeniowe) to okolo 2450zl przy pensji minimalnej. Zeby pracownik byl oplacalny, ma wypracowac od 700zl zysku w gorę. Praca agencji polega na zewnętrznej obsłudze "uzerania sie" z przestarzałym technicznie systemem obsługi dofinansowan pfron, obsłudze kadrowo-placowej oraz na zrekrutowaniu pracownika. Duże korpo w permanentym kryzysie wola nie powiekszac swoich macierzystych działów hr wiec te praktyki są opłacalne. Agencja pośrednictwa poszukuje na dość szeroki przekrój stanowisk. Informacja chociazby o widełkach płacowych podczas publikacji ogloszenia nie jest w tym kraju niestety przyjęta. Chyba zamiast narzekać, lepiej samemu dokształcic się z zewnetrznej obsługi dofinansowan do wynagrodzen i zaoferować takie usługi na własnych warunkach.

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oroboros
 Opinia

hej tu nie chodzi o pensje tylko. Taka firma dostarcza większym firmom odpowiednia liczbę ON , żeby nie płaciła wysokiej kary na Pfron. Kwoty są milionowe dlatego w tych firmach tak na prawdę ON ie pracują, nie muszą skoro ktoś nie płaci 1 mln kary na Pfron. proceder dobrze wyjasnia fajny Pan na stronce zeronapfron pl

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oroboros2
 Opinia

pensja minimalna jest wprowadzona by ON nie byli poszkodowani i była równość szans. obojetnie czy ktoś pracuje za trzech czy nic nie robi na umowie, dla Pfronu te wygladazę ładnie równo pracuja niby nie ma mobingu itd. generalnie polecam takie agencje dla ON dlatego że bierze się kase za nic. Dodatkowo osoby niepełnosprawne chętnie zgadzają się na pensje minimum, wszak maja dodatkowo renty. Za taka lekką pracę super dostosowaną do ON zus nie może odebrać rent. Szczególnie dotyczy to telepracy. pozdro !

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Syla 25
 Opinia
@oroboros2 08.11.2017 01:10

Oroboros2 Powiedz gdzie jest taka praca, w której bierzesza kase za nic? Chetnie się tam zrekrutuję. Jak nie byli poszkodowani? Nie wiem o czym piszesz? Ja mam dziecko na utrzymaniu, problemy ze zdrowiem i nie przyznano mi renty. Jestem osoba wykształconą i po tym jak mi oznajmiono, że to co teraz zarabiam to jest maksimum to stwierdziłam, że najwyższy czas zacząć szukać normalnej pracy. Uwierz mi, że ciężko utrzymać rodzinę z takiej pensji. Do tego w pewnej agencji nawet nie zapytano mnie na co jestem chora i moje stanowisko jedynie pogorszyło mój stan zdrowia, więc nie wiem w jaki sposób dostosowują te stanowiska? Ich to g**** obchodzi, abyś się tam zatrudnił. Po za tym dam Ci przykład. Pracownik w firmie X zarabia 3500 zł netto, ten sam pracownik z agencji dla ON zarabia 1800 zł, mając ten sam zakres obowiązków w tej samej firmie. Tylko dlatego, że jest osobą niepełnosprawną? Sprawiedliwe? Dla mnie nie, a to przykład z życia. Oczywiście nie wszędzie tak jest i wszystko zależy od wykształcenia i doświadczenia. Co prawda są też plusy takich agencji, bo człowiek ma 10 dni urlopu więcej i pracuje 7, a nie 8 godzin. To się chwali, tylko co z tego, jak nie ma szans na godne zarobki. Jak ktoś ma rentę i mu to wystarcza to jego wybór.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Syla 25
 Opinia
@Jak to wygląda w praktyce? 31.10.2017 16:04

Jak to wygląda w praktyce? Nie narzekam, tylko dzielę się swoimi doświadczeniami. Trzeba negocjować na początku lub po okresie próbnym z agencją i firmą, u której się pracuje. Nawet pod pretekstem rezygnacji. Ja co umowę dostawałam podwyżkę, dopiero wtedy jak mówiłam, że następnej nie podpiszę. I zawsze trzymali mnie do samego końca i po terminie dawali mi tą podwyżkę z bólem serca. Prezes pewnej agencji prawie zawału dostał, że go tak naciągnęłam. Po za tym mam wrażenie, że ON zgadzają się na to, bo wychodzą z założenia, że nie zasługują na więcej. Znam wiele osób niepełnosprawnych, które są bardziej efektywne niż zdrowi pracownicy, a zarabiają mniej. To mnie boli bardzo, no ale taka polityka. Jedynie mogę prosic abyscie negocjowali stawki do tego progu rentowego. Ja bylam glupia i kiedys zgodzilam sie na 1200 zł, bo mi wpierali , że jak na pierwsza prace to duze pieniadze (bez renty). Człowiek był młody i naiwny i niestety się tam zasiedziałam, tylko dlatego, że miałam niskie poczucie własnej wartości. Co prawda z agencją BPO NETWORK nigdy nie współpracowałam. Moje doświadczenia dotyczą zupełnie innej agencji. Na te forum trafiłam przypadkiem, bo chciałam zobaczyć opinie o nich, czy też jest taka masakra jak w innych agencjach i się trochę tu rozgadałam :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oroboros2
 Opinia
@Syla 25 06.12.2017 11:42

ON zgadzaja sie na pensje minimalne zeby nie stracic renty. co ma powiedzieć orzecznik zus jak ciężko chory przyszedł by na komisje i powiedział że zarabia 3000 brutto

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Agnieszka
 Opinia
@Jak to wygląda w praktyce 13.09.2017 11:33

Nie zawsze. Zależy od stanowiska. Można podać ile by się chciało zarabiać

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jak to wygląda w praktyce
 Opinia
@Agnieszka 30.01.2018 12:25

między "oczekiwaniem" a stanem faktycznym jest subtelna różnica. wsrod niepelnosprawnych z wyksztalceniem i znajomoscia jezyków panuje duża depseracja i yaka sama konkurencja konkurencja, wiec zatrudniona zostanie osoba proponujaca stawke minimalna. zaraz po studiach tez bylam tak zdesperowana na ciekawą pracę , że zadowalalo mnie minimum, po 12 latach pracy jednak za minimum niestety nie utrzymam rodziny, chocbym nie wiem jak się starała.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Jak to wygląda w praktyce?
 Opinia
@oroboros 08.11.2017 01:04

@oroboros Przestań raz na zawsze mylić pojęcia. Tu są opinie o agencji bpo. Nie zeronapfron.pl, tylko bpo. To co tu reklamujesz to jakis tam teoretyczny konstrukt, który jeszcze nigdy nikogo nie zatrudnil. Popieram wypłatę minimum krajowego za minimum wysilku, ale BPO dla którego przecież nie pracujesz wymaga 100%zaangażowania na często wymagających stanowiskach, i też za minimum, ew po probnym 50zł brutto podwyżki. Jak chcesz pisać o zero na pfron, to poproś by właściciel tej firmy założył tu konto i pisz mu peany

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
eka
 Opinia
@oroboros2 08.11.2017 01:10

nie wszyscy mają renty

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Grażyna
 Opinia

Słyszałam, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Henryk
 Opinia

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Karolina
 Opinia
@Henryk 24.06.2018 17:26

prawdopodobnie aktualnie ogłaszane oferty na stanowiska "rekruter zdalny" są ofertą bezposrednio od nich, a nie posrednictwem pracy.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w BPO NETWORK Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anna
 Opinia
@Administrator 14.06.2018 10:08

BPO network to agencja posrednictwa/headhuntingowa. Rzeczowo oraz na temat odpowiedzieć mogą tylko zatrudnieni tam rekruterzy. Ja sama biorę udział w procesie rekrutacyjnym dla klienta BPO. Co do tego pośrednika, mogę wypowiedzieć się w samych superlatywach. Przeszłam preselekcję ale ostateczny wynik i tak będzie zależeć od klienta końcowego agencji BPO.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gość
 Opinia

Polecam, łatwa aplikacja, szybki kontakt.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik769
 Opinia

Jak dla mnie firma jest w porządku, ekipa naprawdę fajna. Pracuję w BPO NETWORK już od ubiegłego roku. Kasa wypłacana na czas, umowa o pracę, jak pracownik się sprawdzi na okresie próbnym to przedłużają umowę. Uważam, że firma godna polecenia.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stopień umiarkowany
 Opinia
@pracownik769 07.02.2018 13:31

Przy dopłatach z PFRON pieniądze dla pracownika na czas to niestety konieczny wymóg. Zasada działania agencji jest taka,ze oprócz optymalizacji pfron biorą tez duze pieniądze od samego pracodawcy. I na inwalidow za minimalna krajowa zarabiają całkiem nieźle.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stopień umiarkowany
 Opinia
@Stopień umiarkowany 05.05.2018 12:23

*na inwalidach

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janett
 Opinia

Witam, Aplikowałam na stanowisko telemarketer. Miałam kilka rozmów, testów w tym zakresie. Pracownicy są bardzo mili i uprzejmi i spokojnie tłumaczą, jeśli coś jest nie zrozumiałe. Nastawienie pracowników do osoby starającej się o pracę, jest rzetelne i czuje się miłą atmosferę.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Stopień umiarkowany
 Opinia
@Janett 20.04.2018 10:20

Dostałaś pracę?

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sylwester
 Opinia

złożyłem swoją aplikację i do mnie zadzwonili , już jestem zadowolony z konkretnej rozmowy z Panią Lilianą , a co będzie dalej czas pokarze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Cezary1967
 Opinia

witam nie spotkałem się nigdy z bardziej kompetentną i rzeczową osobą niż Pan Paweł zdaje się, który zawsze ma wiele cierpliwości i konkretnie udziela rad i rzetelnych informacji na temat aktualnych ofert na stronie firmy. Serdecznie polecam rozmowę z tym Panem PŁACZKIEWICz, jednocześnie mam nadzieję że wreszcie i dla mnie uśmiechnie się los i znajdę dzięki tej firmie pracę Jak na razie czekam na zatrudnienie mnie jako analityk internetowy, ale brałem też udział w innych rekrutacjach. Rozumiem jednak że nie każdy może zostać przyjęty.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o BPO NETWORK Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny