BPO NETWORK Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 29 ocen.

BPO NETWORK Sp. z o.o.
4 29 6 1

Opinie o BPO NETWORK Sp. z o.o.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BPO NETWORK Sp. z o.o.

Grażyna

Słyszałam, że firma ma opinię bardzo dobrego pracodawcy!!

Henryk

Podpowiedzcie czy firma prowadzi rekrutację?

Karolina
@Henryk 24.06.2018 17:26

prawdopodobnie aktualnie ogłaszane oferty na stanowiska "rekruter zdalny" są ofertą bezposrednio od nich, a nie posrednictwem pracy.

Administrator

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz istotniejszą rolę. Czy tak samo jest w BPO NETWORK Sp. z o.o.? Podzielcie się informacjami, wyrażając swoją opinię na ten temat!

Anna
@Administrator 14.06.2018 10:08

BPO network to agencja posrednictwa/headhuntingowa. Rzeczowo oraz na temat odpowiedzieć mogą tylko zatrudnieni tam rekruterzy. Ja sama biorę udział w procesie rekrutacyjnym dla klienta BPO. Co do tego pośrednika, mogę wypowiedzieć się w samych superlatywach. Przeszłam preselekcję ale ostateczny wynik i tak będzie zależeć od klienta końcowego agencji BPO.

Gość

Polecam, łatwa aplikacja, szybki kontakt.

Jak to wygląda w praktyce

Mam pytanie- czy zawsze wynagrodzenie dla pracownika równe jest minimalnej krajowej? Ostatnio pojawiaja się również oferty z dość specyficznymi wymaganiami (dwa języki obce biegle, specjalista ds rekrutacji dla międzynarodowej korporacji - trochę dziwne byłoby dowiedzieć się ze to za 1400 netto) - warto aplikować?

Jak to wygląda w praktyce?
@oroboros 08.11.2017 01:04

@oroboros Przestań raz na zawsze mylić pojęcia. Tu są opinie o agencji bpo. Nie zeronapfron.pl, tylko bpo. To co tu reklamujesz to jakis tam teoretyczny konstrukt, który jeszcze nigdy nikogo nie zatrudnil. Popieram wypłatę minimum krajowego za minimum wysilku, ale BPO dla którego przecież nie pracujesz wymaga 100%zaangażowania na często wymagających stanowiskach, i też za minimum, ew po probnym 50zł brutto podwyżki. Jak chcesz pisać o zero na pfron, to poproś by właściciel tej firmy założył tu konto i pisz mu peany

pracownik769

Jak dla mnie firma jest w porządku, ekipa naprawdę fajna. Pracuję w BPO NETWORK już od ubiegłego roku. Kasa wypłacana na czas, umowa o pracę, jak pracownik się sprawdzi na okresie próbnym to przedłużają umowę. Uważam, że firma godna polecenia.

Stopień umiarkowany
@Stopień umiarkowany 05.05.2018 12:23

*na inwalidach

Pracownik

Niestety zawiodłem się na agencji BPO Network. Na początku kwietnia złożyłem swoje CV na jedno ze stanowisk oferowanych przez agencję. Przeszedłem przez wszystkie etapy rekrutacji (rozmowa, testy) i dostałem maila, że zostałem przyjęty do pracy. W ciągu kilku dni miał skontaktować się ze mną ktoś z kadr. Skontkował się? Oczywiście, że... nie. Zatem postnowiłem sam zadzwonić po ponad tygodniu i uzyskałem informację, że zatrudnienia zostały wstrzymane. Pytam się - dlaczego? „Nie wiem. Zostały wstrzymane”. Nie jest to poważne traktowanie pracownika/kandydata. Po co zawracacie ludziom d*** całym procesem rekrutacji, żeby na koniec powiedzieć „zatrudnienia zostały wstrzymane”? Czemu nie poinformujcie ich o tym sami tylko czekacie, aż człowiek sam zadzwoni i spyta się dlaczego milczycie? Zachowanie bardzo nie fair.

Stopień umiarkowany
@Pracownik 05.05.2018 00:19

Mylisz się, nie zostałem zatrudniony przez agencję bo mam li i jedynie umiarkowany stopień. Tak, u nich liczy się jak najwyższą doplata do pensji, czyli najlepiej i stopień znaczny, i schorzenie szczególne. W tej chwili pracuję bezposrednio u pracodawcy,nie przez żadną agencję. Brak profesjonalizmu u takich pośredników to niestety paskudna plaga. Staralem sie tylko usprawiedliwic tego czlowieka ktory byc moze obok profesjonalizmu nawet nie stal. Przecież na stronie widać ze zatrudniają młodych ludzi tuż po studiach - tak wynika ze zdjec pracownikow,tez żadnych kokosów im nie płacą. Jeżeli czules się nieprofesjonalnie/nieetycznie potraktowany to możesz zgłosić szefostwu osoby która Cię tak potraktowała. I nagrywać wszelkie "rozmowy rekrutacyjne".

Janett

Witam, Aplikowałam na stanowisko telemarketer. Miałam kilka rozmów, testów w tym zakresie. Pracownicy są bardzo mili i uprzejmi i spokojnie tłumaczą, jeśli coś jest nie zrozumiałe. Nastawienie pracowników do osoby starającej się o pracę, jest rzetelne i czuje się miłą atmosferę.

Stopień umiarkowany
@Janett 20.04.2018 10:20

Dostałaś pracę?

sylwester

złożyłem swoją aplikację i do mnie zadzwonili , już jestem zadowolony z konkretnej rozmowy z Panią Lilianą , a co będzie dalej czas pokarze.

Cezary1967

witam nie spotkałem się nigdy z bardziej kompetentną i rzeczową osobą niż Pan Paweł zdaje się, który zawsze ma wiele cierpliwości i konkretnie udziela rad i rzetelnych informacji na temat aktualnych ofert na stronie firmy. Serdecznie polecam rozmowę z tym Panem PŁACZKIEWICz, jednocześnie mam nadzieję że wreszcie i dla mnie uśmiechnie się los i znajdę dzięki tej firmie pracę Jak na razie czekam na zatrudnienie mnie jako analityk internetowy, ale brałem też udział w innych rekrutacjach. Rozumiem jednak że nie każdy może zostać przyjęty.

jarek

oczywiscie doceniam pozytywne opinie i jestem pełen podziwu. ale jesli ktos świadom dotacji z PEFRON I ICH WYSOKOSCI PRZY ODPOWIEDNICH STOPNIACH NIEPEŁNOSPRAWNOSCI PROPONUJE PRACE Z WŁASNYM KOMUPUTEREM I WŁASNYM STAŁYM ŁĄCZEM, TO BARDZO ŻLE ŚWIADCZY O PRACODAWCY,KORZYSTAJACYM Z NIEŚWIADOMOSCI,BYC MOŻE OSÓB ZAINTERESOWANYCH.... BARDZO NIE ŁADNIE ,WYKORZYSTYWAC NIESZCĘSCIE LUDZI DO ROBIENIA BIZNESU NIEWSPÓŁMIERNEGO DO DOCHODU TAKIEJ OSOBY....

Jak to wygląda w praktyce?
@Zatrudniony 30.03.2018 23:22

@zatrudniony - dostajesz ekwiwalent za użycie własnego komputera, internetu i pradu? Zwykle jest taki aneks do umowy. Oczywiście te koszty mogą być symobliczne,spotkałam się z kwotami od 6 (sic!)do 80zl/mc

michall

Złożyłem 2 razy do nich cv.Oddzwonił jakiś nieogarnięty pan,który nie wie z kim rozmawia,nie wie,na jakie stanowisko była aplikacja itd.Słabo,bardzo słabo.Zadaje pytania,a potem nie czeka na odpowiedzi,obiecuje,że "ktoś oddzwoni",a potem cisza.Wczoraj minęło 5 tygodni od jego telefonu.Firma to kpina!!!Nie polecam

Stopień umiarkowany
@realista 30.03.2018 23:28

Chodzi o to, że osoby z umiarkowanym stopniem nikt z tej agencji w żadnym wypadku w ogóle nie weźmie pod uwagę przy rekrutacji :) żerowanie na desperacji, ot co.

Sławomir.

Polecam, polecam. BPO Network to solidni ludzie tam pracujący. Panie wykonują pracę z całym zaangażowaniem i na pewno nie zostawią WAS POSZUKUJĄCY na LODZIE. Wiem co piszę. Naprawdę PANIE są solidne. Pan Płaczkiewicz to też osoba godna zaufania. Wszyscy mają duży współczynnik EMPATII.

Stopień umiarkowany
@Sławomir. 26.02.2018 22:46

Czy ktokolwiek z umiarkowanym stopniem pracuje za pośrednictwem agencji BPO Network?

Ola1997

POLECAM. Bardzo miiła i żetelna obsługa Infolinia sprawnie działa i pan Paweł Płaczkiewicz cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i radzi na jakie ogłoszenie o pracę zwrócić uwagę. Pozdrawiam załogę i więcej takich pracowników cierpliwych jak Pan Paweł

anonymous

Witam . Podobnie jak pani Krystyna choruję na stwardnienie rozsiane z tą różnicą ,że ja choruję od 20 lat mam wykształcenie farmaceutyczne policealne (to jest jedyne moje wykształcenie). Niestety SM praktycznie od razu "zabrało" mi nogi i ręce też nie są na tyle sprawne co kiedyś w wyniku tej choroby nie byłam w stanie nawet ukończyć stażu w aptece stałam się osobą niepełnosprawną (mam orzeczony stopień znaczny).Próbowałam nauczyć się szybkiego pisania na klawiaturze, ale rączki latają po niej jak chcą(spastyczność rąk). Pokładam wielką nadzieję w BPO NETWORK ,że odezwą sie do mnie z ofertą pracy .

Zainteresowana

BPO NETWORK to profesjonalista z bardzo dobrą opinią jako pracodawca. Właśnie aplikowałam i czekam!!

telepracownik

Pracodawca solidny, pracownicy uprzejmi i kompetentni. Mam nadzieje na dłuższą współpracę :)

Józefina

Z BPO dostałam telefon jakiś czas temu. Zadzwoniła Pani, przeprowadziła wywiad - bardzo fajnie się nam rozmawiało. Nie było spiny ani nic z tych rzeczy, poprosiła o orzeczenie ale odrazu zastrzegła że można zamazać pesel i inne wrażliwe dane. Uprzedziła, że na odpowiedź w sprawie pracy będzie trzeba trochę poczekać bo oni także czekają na decyzję klienta a to różnie trwa. Czekałam 2 tygodnie, po tym czasie dostałam ponowny telefon z informacją o spotkaniu z klientem. Termin spotkania został dopasowany do mnie, co bardzo mi odpowiadało. Poszłam i się udało :) pracuję. Ja ze swojej strony polecam BPO Network, wszystko było zrobione profesjonalnie i rzetelnie

Magda666
@Józefina 09.02.2018 09:52

u mnie podobnie sytuacja wyglądała jak u Józefiny. Zadzwoniła pani Monika w związku z aplikacją którą wysłałam dzień wcześniej. Bardzo miła osoba, spokojnie porozmawiałyśmy, wytłumaczyła wszystko a za kilka dni zadzwoniła aby umówić spotkanie z klientem. Co prawda nie zostałam zatrudniona, ale same podejście do kandydata ze strony BPO bez zastrzeżeń. Szukam dalej pracy, może następnym razem mi się poszczęści

Natalia

Bardzo fajna firma, mega plus za infolinię rekrutacyjna, dzwoniąc lub wysyłając wiadomość zawsze doczekamy się odpowiedzi, POLECAM !!

blindpeople

Bardzo pomocni ludzie. Próbują znaleźć każdemu pracę z takim samem serduchem- jak w jednej rekrutacji nie idzie, to do drugiej. Wraz ze znajomym polecamy (sam mi polecił panią, która go rekrutowała- bezproblemowo mogłam do niej zadzwonić i dowiedzieć się wszystkiego). Dziękuję!

MaxLynx

Bez wątpienia jest to firma budząca zaufanie i co rzadkie, solidna w dalszym toku współpracy.

Limba89

Polecam Pania Agnieszkę Grochala. Bardzo pomocna i miła osoba, która przeznaczyła mi dużo czasu :)

Bobinka
@Limba89 06.02.2018 16:01

O pani Agnieszce można by długo i ze szlaczkami, bo to naprawdę przemiła osóbka :))

serce1

Witam, mam prośbę, osoby, które aplikowały do firmy BPO NETWORK , piszcie jak to wygląda, czy zostaliście zatrudnieni, lub nie, po prostu piszcie na temat, pozdrawiam.

Bobinka
@kasia270789 05.02.2018 17:37

Podpisuję się pod każdym zdaniem... No, może z małym wyjątkiem dotyczącym daty zatrudnienia, jako iż swoją przygodę z tą - skądinąd świetną - firmą zaczęłam o miesiąc wcześniej, tj. w październiku 2017r. i też jestem mega zadowolona! :)

Zadowolony

Profesjonalnie, szybko, kontaktowo. Czytelna i przejrzysta strona www. Polecam współpracę.

Jolanta W.

Mi firma pomogła znaleść bardzo fajną pracę zdalną. Rekrutacja bardzo profesjonalna. Obiecali pomóc i pomogli. Dzieki temu moge pracować w domu i nie martwić się, że jako osoba chora będę dysryminowana. Dziękuje bpo, szczególnie Pani Agnieszce

Żaneta

Pracuję w BPO Network od kwietnia 2017 r. jestem bardzo zadowolona, praca jest ciekawa i dobrze płatna. Firma odpowiedzialnie podchodzi do rekrutacji, szanuje kandydatów i ich opinie, niestety nie każdy kandydat może być zatrudniony od zaraz...Moim zdaniem warto korzystać z ofert pracy Firmy BPO Network ponieważ pozwalają na znalezienie przyjaznego dla ON miejsca zatrudnienia.

BPO NETWORK Sp. z o.o.

Nie jest to pierwsza firma, w jakiej mam nie tyle okazję, ile Przyjemność (świadomie używam tego sformułowania:) pracować, ale zdecydowanie najlepsza! Przy całym swoim, de facto wieloletnim już doświadczeniu z różnymi pracodawcami jedno mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem: BPO Network oraz w ogóle cały pracujący tu zespół to najlepsze co mi się mogło przytrafić... I mówię absolutnie serio, bo tak fantastycznej atmosfery nie ma chyba nigdzie indziej, ale to tylko jedna z zalet. Pozdrawiam ciepło i polecam każdemu, z całą stanowczością ;) migotk@

Migotka

Cóż... Nie jest to pierwsza firma, w jakiej mam nie tyle okazję, ile Przyjemność (świadomie używam tego sformułowania:) pracować, ale zdecydowanie najlepsza! Przy całym swoim, de facto wieloletnim już doświadczeniu z różnymi pracodawcami jedno mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem: BPO Network oraz w ogóle cały pracujący tu zespół to najlepsze co mi się mogło przytrafić... I mówię absolutnie serio, bo tak fantastycznej atmosfery nie ma chyba nigdzie indziej, ale to tylko jedna z zalet. Pozdrawiam ciepło i polecam każdemu, z całą stanowczością ;)

Aneta K.

W firmie pracuję od listopada 2017r. Już po miesiącu moja umowa została przedłużona i jestem mega szczęśliwa. Codziennie można polegać na swoich przełożonych, gdy coś się dzieje...nie zostaje sama z problemem i razem potrafimy go rozwiązać. Zero dyskryminacji czy dziwnych podtekstów. Cieszę się, że mogę pracować w tej firmie, bo daje z siebie tyle ile mogę i mam nadzieję, że będzie mi dane pracować tu jak najdłużej. :)

Pracownik

Wysłałam cv na dwa stanowiska i na oba dostałam telefon, dokładne wyjaśnienie stanowiska. Pani poprosiła o podanie grupy lub kopie orzeczenia z wymazanym numerem pesel :) Po 2 dniach był telefon bezpośrednio od pracodawcy, który poprosił o wykonanie zdalnego zadania. Dwa tygodnie później zostałam zatrudniona. Osoby piszące ze firma wyłudza dane, piszą w złości bo nie przeszli 1 etapu rekrutacji.

middlesboruogh
@Pracownik 30.07.2017 17:35

niech zgadne l stopien znaczny

Zostaw opinię o BPO NETWORK Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BPO NETWORK Sp. z o.o.