BPO NETWORK

3.7/5

• Czym się zajmujemy?
  • Prawa niepełnosprawnych
  • Korzyści ze współpracy z nami
  • Nasze ostatnie osiągnięcia
  • Social Media

Czym się zajmujemy?

Prawa niepełnosprawnych

Korzyści ze współpracy z nami

Nasze ostatnie osiągnięcia

Social Media

5. Opinie o BPO NETWORK Sp. z o.o.

Opinie o BPO NETWORK Warszawa

Nie przegap nowości o BPO NETWORK Sp. z o.o.!

Natulka

28.03.2019 12:40

Polecam z całego serca rozmowę z Panią Agnieszka, bardzo miła, kompetentna i cierpliwa wszystko wyjaśni i wytłumaczy nawet jeśli zdałam 3 razy to samo pytanie. Dawno nie byłam tak dobrze potraktowana z pełnym szacunkiem. Moja ocena to 10/5 ????????

23.11.2022 07:47

pensje zależą od stanowiska na które się aplikuje
    Patrycja

26.05.2023 21:00

Witam
    Kingula

18.01.2019 10:58

BPONetwork jest de facto miejscem gdzie mogę stawiać pierwsze kroki na rynku pracy. To tutaj poprzez charakter mojej pracy mogę mieć ciągły kontakt z ludźmi telefonicznie i na skype. Kontakt z innymi osobami również niepełnosprawnymi tak jak ja sprawia mi ogromną przyjemność. Jest to moje ,,Małe okienko na świat,, ponieważ jestem osobą z małej miejscowości. Firma daje mi możliwość rozwoju dzięki różnym rekrutacjom np. językowym. Atmosfera w zespole jest fantastyczna, każdy czuje się potrzebny.
    Zatrudniony

30.03.2018 23:22

Szanowny Panie . Wykonuję pracę tzw zdalnie czyli ze swego komputera i z domu co dla mego schorzenia jest jedyną realną formą dorobienia do renty i jestem z tej współpracy w pełni zadowolony. Natomiast jeżeli ktoś znalazł niszę na rynku i na tym zarabia ( pomagając nam) to co w tym złego ??? Zazdrościsz Pan załóż Pan konkurencję i zaproponuj lepsze warunki a do Pana wszyscy przejdą. Proste???Proste. Takie jest niestety prawo rynku. Tak było j, jest i będzie . Proponuję poczytać von Hayeka.
    Katarzyna

28.03.2018 13:04

Panie Jarku, na jakiej Pan podstawie zakłada wysokość wynagrodzeń pracowników, są bardzo różne, a prawo pracy nie zakazuje wykorzystywania komputera prywatnego pracownika do wykonywania pracy. Zatem opinia Pana wyrażona publicznie jest dla BPO bardzo krzywdząca i nie powinna mieć miejsca.

P

29.01.2026 17:28

Czy jako osoba bez orzeczenia o niepełnosprawności, mogę przesłać swoje CV? W wymaganiach jest zapis „mile widziane”, ale szanuję czas Państwa i swój, dlatego wolę zapytać. Serdecznie pozdrawiam

31.01.2026 14:34

Tak, jednak 99% projektów które robimy mamy dla osób z niepełnosprawnością.

10.12.2025 14:17

dot. oferty Informatyk z orzeczeniem o niepełnosprawności - praca zdalna. Na portalu widnieje informacja "Opublikowano: 10.12.2025" (tego samego dnia dzwonię) - okazuje się, że oferta już nieaktualna (mimo tego jest info: Oferta wygasa za:88 dni). Pani telefonicznie miła informuje, że mogę przesłać ofertę, bo może będą kogoś poszukiwać w przyszłości niemniej ta oferta już nieaktualna. Także przed wysłaniem zgłoszenia sugeruje skontaktować się telefonicznie, aby sprawdzić, czy warto aplikować. 😊

12.12.2025 13:56

Dzień dobry, dziękujemy za Pana komentarz i zwrócenie uwagi na tę sytuację. Proces rekrutacyjny i zatrudnienie przebiegły wyjątkowo szybko i nie zdążyliśmy jeszcze zamknąć ogłoszenia na portalu. Cieszymy się, że kontakt telefoniczny przebiegł miło, i potwierdzamy — zawsze warto do nas zadzwonić, aby upewnić się co do aktualności ogłoszenia. Z przyjemnością przyjmujemy również CV do przyszłych procesów rekrutacyjnych. Dziękujemy za opinię — pomaga nam ulepszać nasze działania rekrutacyjne. Pozdrawiamy, Zespół BPO Network

05.08.2025 11:48

Czas pracy osoby niepełnosprawnej – wszystkie ulgi i przywileje 2025
    Czas pracy niepełnosprawnych to jeden z najważniejszych elementów systemu wsparcia zawodowego w Polsce, który oferuje konkretne korzyści zarówno pracownikom z orzeczeniem o niepełnosprawności, jak i pracodawcom. Zrozumienie tych regulacji może znacząco wpłynąć na efektywność zatrudniania osób niepełnosprawnych, optymalizację kosztów PFRON i ogólne koszty prowadzenia działalności gospodarczej

W tym artykule znajdziesz:

• • Jak działają podstawowe regulacje czasu pracy niepełnosprawnych i jakie są limity godzinowe?

• • Przywileje w pracy - kompletny katalog uprawnień organizacyjnych dla osób z orzeczeniem

• • Czas pracy osoby niepełnosprawnej - urlopy, zwolnienia i dodatkowe przywileje urlopowe

• • Elastyczny czas pracy niepełnosprawnych - nowoczesne rozwiązania i zatrudnianie na home office

• • Dokumentacja czasu pracy - co musi wiedzieć każdy pracodawca zatrudniający osoby niepełnosprawne?

• • Praktyczne wskazówki zarządzania czasem pracy niepełnosprawnych w organizacji

• • Przyszłość pracy dla osób z niepełnosprawnością - trendy i innowacje na lata 2025+

Czas pracy niepełnosprawnych - podstawowe regulacje

Polskie prawo pracy przewiduje szczególne regulacje dotyczące czasu pracy osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.
    Podstawowe limity czasu pracy:
    • 7 godzin dziennie – maksymalny dzienny czas pracy

• 35 godzin tygodniowo – limit tygodniowy

• Dotyczy dwóch stopni niepełnosprawności – Wykluczone są osoby z lekkim stopniem niepełnosprawności. Skrócony czas pracy dotyczy tylko stopnia znacznego i umiarkowanego.

Ta regulacja ma fundamentalne znaczenie dla organizacji pracy w firmach praktykujących zatrudnianie osób z niepełnosprawnością. Czas pracy osoby niepełnosprawnej nie może być arbitralnie wydłużany przez pracodawcę, co stanowi istotną ochronę prawną dla pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności.

Ważne: Skrócony czas pracy nie oznacza proporcjonalnego obniżenia wynagrodzenia. Praca dla osób z niepełnosprawnością opiera się na zasadzie pełnego wynagrodzenia za przepracowane godziny, co czyni ten system atrakcyjnym zarówno dla pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności, jak i pracodawców szukających wykwalifikowanych specjalistów.

Przywileje w pracy - organizacja czasu dla osób niepełnosprawnych

System prawny przewiduje szereg dodatkowych przywilejów w pracy, które mogą być wykorzystywane w zależności od potrzeb i charakteru schorzenia.
    Elastyczność godzin pracy:

• Możliwość ustalania indywidualnych godzin rozpoczęcia i zakończenia pracy

• Dostosowanie rytmu pracy do potrzeb zdrowotnych

• System pracy zadaniowej zamiast godzinowej

Pracownicy niepełnosprawni mają prawo do dodatkowych przerw w pracy, które mogą być wykorzystywane na rehabilitację, wizyty lekarskie czy po prostu regenerację sił. Te przerwy są wliczane do czasu pracy osoby niepełnosprawnej i podlegają normalnej płatności, co stanowi istotny przywilej w pracy dla pracowników z orzeczeniem. Takie regulacje pokazują, że zatrudnianie osób z niepełnosprawnością może być korzystne dla wszystkich stron.

Pracownicy z orzeczeniem o niepełnosprawności

• Praca zdalna – możliwość wykonywania obowiązków poza biurem
    • Elastyczne przerwy – dostosowane do potrzeb rehabilitacyjnych
    • System zadaniowy – koncentracja na rezultatach, nie na godzinach
    Istotnym przywilejem jest również możliwość pracy w systemie zadaniowym dla pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności, gdzie liczy się rezultat, a nie czas spędzony w biurze. To rozwiązanie sprawdza się szczególnie dobrze w przypadku pracy zdalnej czy zadań wymagających koncentracji, pokazując jak praca zdalna dla osób z niepełnosprawnością może być efektywnie organizowana.

Czas pracy osoby niepełnosprawnej - urlopy i dodatkowe przywileje

Osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności mają dostęp do znacznie szerszego pakietu urlopowego niż pozostali pracownicy.
    Urlop osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności:

• 10 dni roboczych rocznie – Nie dotyczy osób ze stopniem lekkim. Musisz przepracować rok od dnia otrzymania orzeczenia, aby nabyć te 10 dni

• Brak ograniczeń czasowych – można wykorzystać w dowolnym termini

• Pełne wynagrodzenie – na standardowych zasadach

Dodatkowo, pracownicy niepełnosprawni mogą korzystać ze zwolnień na badania profilaktyczne i zabiegi rehabilitacyjne bez konieczności wykorzystywania urlopu wypoczynkowego. To istotne udogodnienie dla pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności, które pozwala na utrzymanie dobrego stanu zdrowia bez uszczerbku dla życia zawodowego. Takie przywileje w pracy pokazują, jak praca z orzeczeniem może być efektywnie wspierana przez pracodawcę.

Orzeczenie o niepełnosprawności - co daje w zakresie zwolnień:

1. Badania profilaktyczne

2. Zabiegi rehabilitacyjne

3. Konsultacje specjalistyczne

4. Urlopy bezpłatne w przypadku pogorszenia stanu zdrowia

System przewiduje również możliwość uzyskania urlopu bezpłatnego w przypadku pogorszenia stanu zdrowia czy konieczności intensywnej rehabilitacji. Takie rozwiązania wymagają uzgodnień z pracodawcą, ale stanowią ważne zabezpieczenie dla pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności i pokazują, jak praca z orzeczeniem może być elastycznie dostosowana do potrzeb zdrowotnych.

Elastyczny czas pracy niepełnosprawnych - nowoczesne rozwiązania

Współczesny rynek pracy coraz bardziej docenia elastyczność, a regulacje dotyczące czasu pracy niepełnosprawnych często wyprzedzają ogólne trendy w tym zakresie

Popularne rozwiązania w 2025 roku:

• Praca zdalna Możliwość wykonywania obowiązków poza biurem, szczególnie skuteczna w przypadku osób z ograniczeniami mobilności czy potrzebujących specjalistycznego sprzętu.

• Elastyczne godziny Dostosowanie rytmu pracy do naturalnych cykli energii i potrzeb zdrowotnych pracownika.

•  System zadaniowy Koncentracja na rezultatach zamiast na godzinach spędzonych w biurze.

Pracodawcy mogą wprowadzać systemy pracy hybrydowej, gdzie część zadań wykonywana jest w biurze, a część w domu – szczególnie skuteczne przy zatrudnianiu niepełnosprawnych na home office. Taka organizacja pracy często zwiększa produktywność i satysfakcję z pracy, jednocześnie obniżając koszty operacyjne firmy i optymalizując koszty PFRON.
    Sukces w liczbach: Firmy stosujące elastyczne formy pracy dla osób niepełnosprawnych odnotowują średnio 30% mniejszą rotację pracowników z orzeczeniem i 25% wyższą satysfakcję z pracy.
    Kluczowe jest zrozumienie, że elastyczność w organizacji czasu pracy niepełnosprawnych często przekłada się na wyższą efektywność i mniejszą absencję chorobową, co przynosi korzyści całej organizacji zatrudniającej osoby z niepełnosprawnością.

Czas pracy osoby niepełnosprawnej - kontrole i dokumentacja

Prawidłowe dokumentowanie czasu pracy osoby niepełnosprawnej to kluczowy element systemu, który może przynieść znaczące korzyści finansowe pracodawcy w ramach PFRON dla firm. Dokładna ewidencja jest fundamentem dla optymalizacji kosztów PFRON.

Pracownicy z orzeczeniem o niepełnosprawności - dokumentacja czasu pracy:

• Dokładna ewidencja godzin pracy

• Rejestracja przerw rehabilitacyjnych

• Dokumentacja urlopów dodatkowych

• Zapiski dotyczące elastycznych form pracy

Prowadź szczegółową dokumentację nie tylko dla celów formalnych, ale również dla optymalizacji kosztów PFRON i procesów wewnętrznych. Analiza danych dotyczących czasu pracy niepełnosprawnych może pomóc w lepszym planowaniu zadań i zasobów ludzkich.
    >Rada Eksperta<

Pracodawcy powinni również pamiętać o regularnym szkoleniu kadry zarządzającej w zakresie przepisów dotyczących pracy z orzeczeniem o niepełnosprawności. Niewiedza w tym obszarze może prowadzić do niepotrzebnych konfliktów czy nawet konsekwencji prawnych, a także utraty możliwości uzyskania dofinansowań dla osób niepełnosprawnych

kliknij w obrazek a przeniesie cie do artykułu o schorzeniach specjalnych i szczególnych

PFRON dla pracodawcy - jak obniżyć wpłaty i uzyskać dofinansowania

System czasu pracy osób niepełnosprawnych wiąże się z konkretnymi korzyściami finansowymi dla pracodawców

Zwolnienie z wpłat na PFRON - mechanizmy oszczędności:
    • Obniżenie wpłat na PFRON – nawet do 100% w niektórych przypadkach

• Refundacje wynagrodzeń – częściowe pokrycie kosztów zatrudnienia

• Dofinansowania adaptacji – wsparcie przy dostosowaniu stanowisk pracy

• Wsparcie szkoleń – finansowanie rozwoju zawodowego pracowników

Te korzyści finansowe mogą być szczególnie istotne dla małych i średnich przedsiębiorstw, gdzie każda optymalizacja kosztów ma bezpośredni wpływ na rentowność działalności.

Czas pracy niepełnosprawnych - praktyczne wskazówki dla pracodawców

Skuteczne zarządzanie czasem pracy osób niepełnosprawnych wymaga przemyślanej strategii i odpowiedniego przygotowania organizacyjnego.

Zatrudnianie osób niepełnosprawnych - strategie zarządzania zespołem:

• Elastyczne systemy planowania – dostosowane do indywidualnych potrzeb

• Sprawiedliwy podział zadań – uwzględniający możliwości wszystkich pracowników

• Właściwa komunikacja – otwarta i bezpośrednia

• Regularne ewaluacje – monitorowanie efektywności i satysfakcji

Kluczowe jest zrozumienie, że elastyczność w organizacji czasu pracy niepełnosprawnych często przekłada się na wyższą efektywność i mniejszą absencję chorobową, co przynosi korzyści z zatrudniania niepełnosprawnych całej organizacji. Pracownicy z orzeczeniem o niepełnosprawności, którzy mogą dostosować rytm pracy do swoich potrzeb zdrowotnych, są zazwyczaj bardziej zaangażowani i lojalni wobec pracodawcy praktykującego zatrudnianie osób z niepełnosprawnością.

Praca dla osób z niepełnosprawnością - trendy i przyszłość 2025+

Regulacje dotyczące czasu pracy osób niepełnosprawnych stale ewoluują, dostosowując się do zmieniających się realiów rynku pracy.

Praca niepełnosprawnych - inteligentne systemy zarządzania czasem:

• Rozwój technologii wspomagających – automatyczne planowanie i monitoring

• Sztuczna inteligencja – optymalizacja harmonogramów pracy

• Aplikacje zdrowotne – integracja z systemami zarządzania czasem

• Wirtualna rzeczywistość – nowe możliwości pracy zdalnej

Można spodziewać się dalszego rozwoju technologii wspomagających, które będą ułatwiać zarządzanie czasem pracy i monitorowanie efektywności. Systemy automatycznego planowania, aplikacje do zarządzania zdrowiem czy narzędzia do komunikacji zdalnej będą coraz bardziej dostępne i zaawansowane.

Wizja przyszłości

Do 2030 roku zatrudnianie niepełnosprawnych na home office stanie się standardem dla 80% osób z orzeczeniem, a systemy AI będą automatycznie dostosowywać harmonogramy do indywidualnych potrzeb zdrowotnych pracowników niepełnosprawnych.

Przyszłość należy do organizacji, które potrafią skutecznie łączyć korzyści z zatrudniania niepełnosprawnych z nowoczesnym podejściem do zarządzania czasem pracy osoby niepełnosprawnej
    News image
    gaelka

20.06.2025 09:43

Nie rozumiem jaki jest sens wysyłania maila "Nowa oferta pracy BPO NETWORK Sp. z o.o." z ok. 20 tymi samymi ofertami pracy na jednej i jedynej stronie?

02.07.2025 17:55

Jako że praca jest zdalna to dodajemy na różne woj.

02.07.2025 09:03

Proszę bądźcie uważni wybierając pracę za pośrednictwem tej firmy. Połowa opisywanych korzyści to nieprawda. Nie ma wsparcia. Szukają wykwalifikowanych inżynierów oferują im pensję nieco wyższą od minimalnej krajowej a z obowiązkami ciężko się połapać. Na awans nie ma szans. To ladnie zapisane. Zwłaszcza w firmie SE

02.07.2025 16:53

Nasza firma oferuje każdemu pracownikowi na jego prośbe pomoc psychologiczną, pomoc kadrową, prawną. Wynagrodzenie jest zależne od stanowiska. Na kilkadziesiąt osób ON w firmie prawie każda w miedzy czasie dostala awans. Pensje rozną z roku na rok i firma robi zmiany do zmian średniej krajowej. Każdy pracownik dostaje roczną premie. Ma też dostęp do wszelkiego rodzaju szkoleń. Inżynierów szukamy tylko dla jednego managera a firma ma ich wielu.

15.05.2025 11:20

STOP wydatkom na PFRON! Legalny sposób na całkowite zwolnienie z opłat dla Twojej firmy

[Artykuł zaktualizowany:  2025 - Eksperci BPO Network ds. optymalizacji kosztów PFRON]

Redukcja kosztów PFRON poprzez zatrudnianie osób niepełnosprawnych
    Prowadzisz firmę zatrudniającą co najmniej 25 pracowników na umowę o pracę? Jeśli tak, to prawdopodobnie co miesiąc tracisz znaczące środki finansowe na obowiązkowe wpłaty do PFRON. Co zrobić żeby nie płacić na PFRON? Istnieje w pełni legalny sposób na zmniejszenie zobowiązania na PFRON, a nawet całkowite zwolnienie z wpłat na PFRON!

Ile pieniędzy traci Twoja firma na składki PFRON?
    Dla zobrazowania sytuacji, firma zatrudniająca 100 pracowników bez osób z niepełnosprawnościami w swoim zespole musi wpłacać miesięcznie na PFRON aż 20 675,92 zł plus 4 849,91 zł podatku. Łącznie daje to 25 525,82 zł miesięcznie, co w skali roku przekłada się na ogromną kwotę 306 309,85 zł.

To środki PFRON, które zamiast wspierać rozwój Twojego przedsiębiorstwa, odpływają z firmowego budżetu! Jak zmniejszyć wydatki na PFRON? Odpowiedź jest prostsza niż myślisz.

Obniżenie wpłaty na PFRON - skuteczne rozwiązanie
    Najskuteczniejszym rozwiązaniem problemu wysokich składek jest zatrudnienie osób niepełnosprawnych. Już dwie osoby z niepełnosprawnością mogą całkowicie wyzerować Twoje zobowiązania wobec PFRON! Dzięki temu:

• Osiągasz zwolnienie z PFRON i oszczędzasz nawet 300,000 zł rocznie

• Uwalniasz środki na rozwój przedsiębiorstwa

• Inwestujesz w kadry i nowe technologie

• Budujesz silniejszą pozycję rynkową

• Uzyskujesz dodatkowe dofinansowania do wynagrodzeń

Zatrudnianie osób niepełnosprawnych - korzyści biznesowe i społeczne
    Praca osób niepełnosprawnych w Twojej firmie to nie tylko optymalizacja kosztów PFRON, ale również świadome działanie wspierające społeczną odpowiedzialność biznesu. W dzisiejszych czasach klienci, partnerzy biznesowi i potencjalni pracownicy coraz częściej zwracają uwagę na wartości reprezentowane przez firmy.

Badania pokazują, że firmy zatrudniające osoby z niepełnosprawnościami:

• Notują o 28% wyższy zysk netto

• Mają o 30% wyższy wskaźnik retencji pracowników

• Cieszą się o 89% wyższą lojalnością klientów

Dzięki zatrudnieniu osoby niepełnosprawnej:

• Wzmacniasz reputację firmy jako odpowiedzialnego pracodawcy

• Tworzysz zróżnicowany i zaangażowany zespół

• Budujesz pozytywną kulturę organizacyjną

• Uzyskujesz dostęp do dofinansowania z PFRON i refundacji składek ZUS

• Zyskujesz lojalnych i zmotywowanych pracowników

BPO Network - Twój partner w redukcji kosztów PFRON
    W BPO Network specjalizujemy się w kompleksowym wsparciu firm w zakresie zatrudniania osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Jako profesjonalna agencja zatrudnienia i firma rekrutacyjna pomagamy przejść przez cały proces rekrutacji i optymalizacji kosztów PFRON w sposób efektywny.

Co oferuje nasze pośrednictwo pracy?
    Kompleksowe wsparcie rekrutacyjne

• Tworzenie przyciągających uwagę ogłoszeń o pracę dla osób z orzeczeniem

• Stały kontakt z naszym zespołem rekrutacyjnym

• Cotygodniowe raporty postępów w rekrutacji

• Aktywne poszukiwanie kompetentnych pracowników niepełnosprawnych

• Dostęp do rozbudowanej bazy kandydatów

• Aktywizacja zawodowa osób niepełnosprawnych

Pełna obsługa administracyjno-kadrowa

• Naliczanie wynagrodzeń

• Zarządzanie urlopami

• Wystawianie umów o pracę, zaświadczeń i świadectw pracy

• Przygotowywanie deklaracji dla ZUS, US, GUS, PFRON

• Kompleksowe rozliczenia z instytucjami państwowymi

• Przygotowywanie rocznych deklaracji PIT 11/40

• Pomoc w dofinansowaniach i wnioskach o dotacje PFRON

Gwarancja satysfakcji

• Specjalistyczne wsparcie w zatrudnianiu osób z niepełnosprawnością

• Gwarancja zastąpienia kandydata, jeśli nie spełni oczekiwań

• Profesjonalizm, zaufanie i dyskrecja w całym procesie współpracy

• Przygotowanie na ewentualne kontrole PFRON

Dlaczego warto wybrać BPO Network?

Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów z wieloletnim doświadczeniem w dziedzinie kadr, płac oraz redukcji kosztów PFRON. Każdego klienta traktujemy indywidualnie, dostosowując nasze rozwiązania do specyficznych potrzeb Twojej firmy.

Realne korzyści ze współpracy:

• Jak nie płacić składki na PFRON? - Oferujemy pełną eliminację kosztów PFRON - oszczędności sięgające setek tysięcy złotych rocznie

• Profesjonalna rekrutacja - dostęp do wykwalifikowanych kandydatów z różnym stopniem niepełnosprawności (w tym ze znacznym stopniem niepełnosprawności)

• Praca zdalna z orzeczeniem - możliwość zatrudnienia pracowników w systemie zdalnym

• Kompleksowa obsługa kadrowo-płacowa - oszczędność czasu i redukcja obciążeń administracyjnych

Co zmniejsza wydatki na PFRON? Zacznij oszczędzać już dziś!

Nie trać więcej pieniędzy na obowiązkowe wpłaty do PFRON! Jak zredukować wydatki na PFRON? Skontaktuj się z nami, aby dowiedzieć się, jak możemy pomóc Twojej firmie w optymalizacji kosztów poprzez zatrudnienie osób niepełnosprawnych.

Niezależnie od tego, czy Twoja firma działa w Warszawie (PFRON Warszawa) czy w innym mieście Polski, nasi specjaliści pomogą Ci spełnić warunki do uzyskania zwolnienia z PFRON oraz dodatkowych korzyści związanych z zatrudnianiem osób z różnymi rodzajami niepełnosprawności.

BPO Network - Partner, na którego możesz liczyć w redukcji kosztów PFRON!

Skontaktuj się z nami i dowiedz się, jak możemy pomóc właśnie Twojej firmie!

07.04.2025 09:55

Pierwsze wrażenie ma ogromne znaczenie podczas rozmowy rekrutacyjnej. Może zadecydować o dalszym przebiegu spotkania i wpłynąć na ostateczną decyzję pracodawcy. Dla osób z niepełnosprawnością, podobnie jak dla wszystkich innych kandydatów, kluczowe jest przygotowanie i pewność siebie. Oto kilka wskazówek, jak zrobić dobre pierwsze wrażenie na rekruterze.
     1. Przygotowanie to podstawa
    Przed rozmową warto dokładnie zapoznać się z ofertą pracy, działalnością firmy oraz jej kulturą organizacyjną. Przeanalizuj swoje doświadczenie i zastanów się, jak pasuje ono do wymagań stanowiska. Jeśli rozmowa odbywa się online, sprawdź wcześniej sprzęt, połączenie internetowe i oświetlenie.
    2. Profesjonalny wygląd i mowa ciała
    Ubiór powinien być dostosowany do charakteru pracy i branży. Nawet jeśli rozmowa odbywa się zdalnie, zadbaj o schludny wygląd. Ważna jest również mowa ciała – utrzymuj kontakt wzrokowy, uśmiechaj się i unikaj nerwowych gestów.

3. Pewność siebie i pozytywne nastawienie
    Pierwsze kilka minut rozmowy często decyduje o dalszym jej przebiegu. Warto rozpocząć od pewnego siebie, ale naturalnego przywitania. Dobrze jest przygotować krótką autoprezentację, w której podkreślisz swoje umiejętności i doświadczenie.
    4. Jasna i rzeczowa komunikacja
    Mów wyraźnie i spokojnie. Staraj się unikać zbyt długich odpowiedzi i skupiaj się na konkretach. Jeśli rekruter zapyta o Twoją niepełnosprawność, możesz odpowiedzieć krótko i rzeczowo, koncentrując się na możliwościach, a nie ograniczeniach.

5. Przygotowanie do najczęstszych pytań
    Warto przećwiczyć odpowiedzi na typowe pytania rekrutacyjne, takie jak: „Proszę opowiedzieć o sobie”, „Jakie są Pana/Pani mocne strony?” czy „Dlaczego chce Pan/Pani pracować na tym stanowisku?”. Dzięki temu będziesz czuć się pewniej.

6. Zadawanie pytań rekruterowi
    Zadawanie pytań na końcu rozmowy świadczy o Twoim zaangażowaniu. Możesz zapytać o zakres obowiązków, ścieżki rozwoju w firmie czy kulturę organizacyjną. Jeśli masz konkretne potrzeby związane z niepełnosprawnością, możesz również delikatnie zapytać o możliwe dostosowania miejsca pracy.

7. Podziękowanie po rozmowie
    Pod koniec spotkania warto podziękować za poświęcony czas i wyrazić zainteresowanie stanowiskiem. Możesz również wysłać krótkiego maila z podziękowaniem, co dodatkowo zapunktuje u rekrutera.
    Dobre pierwsze wrażenie zależy od przygotowania, pewności siebie i profesjonalnego podejścia. Kluczowe jest pozytywne nastawienie oraz jasna i rzeczowa komunikacja. Dzięki odpowiedniemu przygotowaniu zwiększysz swoje szanse na sukces w procesie rekrutacji.????

#niepełnosprawność #rozmowaoprace #pracazdalna
    Sebastian

20.02.2025 19:36

bardzo profesjonalna firma, łatwy kontakt, szybka rekrutacja.

08.04.2024 05:14

Witam, widzę u Państwa kilka ofert wystawionych. Każda może dotyczyć innego stopnia niepełnosprawności. Proszę mi powiedzieć, które opcje w 100% zdalne byłyby odpowiednie dla osób z zespołem Downa? Pytam dla osoby z rodziny. Jako Młodszy Specjalista w Zespole Mediacji można dać radę?

08.04.2024 12:06

W ogłoszeniu jest napisany typ pracy.

23.04.2024 13:57

Umowa o pracę. Praca zdalna.
    krys

22.03.2024 18:24

czy bez doświadczenia komputerowego mozna uwas znależć pracę przez komputer zdalnie czy nie proszę o odpowiedz

09.03.2024 06:41

Widzieliście już może te ofertę dla asystenta w dziale HR z orzeczeniem o niepełnosprawności? Może też ktoś aplikował lub wie coś więcej i by na spokojnie napisał co i jak? myślę nad złożeniem CV.

11.03.2024 08:17

Zapraszamy do kontaktu.

05.11.2023 20:33

Wysłałam CV ze wszystkimi swoimi danymi, łącznie z informacją o statusie osoby niepełnosprawnej. Pani Ilo.. zadzwoniła do mnie informując że w sumie na to ogłoszenie już nie zbierają CV ale skoro wysłałam i ogłoszenie nadal aktualne to mogę aplikować ale na inną ofertę. Wysłała informację mailowo łącznie z formularzem, wszystkie dane ponownie wypełnione. Minęło ponad 3 tygodnie nie dostałam ani jednej informacji zwrotnej ani od Pani Ilo… ani od firmy do której składałam CV, pomimo kilku mailow. Omijać szerokim łukiem, wydaje mi się że zbierają i wyłudzają tylko dane pod pretekstem pracy.
    Agnieszka Grochala

06.11.2023 09:08

Dzień dobry, A w jakim celu nam potrzebne Pani dane? Proszę przedzwonić do Pani Ilony. My rekrutujemy dla firm zewnętrznych i ten kolejny kontakt nie jest zależny od Nas.
    M.

22.02.2024 20:49

Obiecano mi pomóc znaleźć pracę, jeden telefon i od tamtej pory cisza, mija już pół roku. Daje mi to solidne podstawy aby uznać to za zwykłe wyłudzenie danych.

23.02.2024 13:39

Proszę zadzwonić do naszego inspektora RODO w razie jakiś niepewności :) Wacław Rosa 519 331 108 [email protected]

23.02.2024 13:42

Wystarczy email z prośbą o usunięcie danych. Nie możemy nikomu dać pracy. Możemy wysłać CV, skierować uwagę pracodawców na danego kandydata, ale nie przejdziemy za niego rozmowy rekrutacyjnej.

Oferty pracy - BPO NETWORK Sp. z o.o.

Specjalista/Specjalistka ds. fakturowania z orzeczeniem o niepełnosprawności - praca zdalna

Krosno Odrzańskie

4806 - 5800 PLN / m

Asystent/Młodszy Specjalista ds. Administracji i Raportowania (K/M) z orzeczeniem o niepełnosprawności -praca zdalna

Międzychód

5500 - 6000 PLN / m

Asystent/Asystentka HSEQ z orzeczeniem o niepełnosprawności - praca zdalna

Sandomierz

4806 - 5100 PLN / m

Specjalista/Specjalista ds. Kadr z orzeczeniem o niepełnosprawności praca stacjonarna w biurze

Warszawa

5200 - 5500 PLN / m

Specjalista ds. sprzedaży telefonicznej (K/M) z orzeczeniem o niepełnosprawności - praca zdalna

Nowogród

4806 - 4806 PLN / m

Asystent/Asystentka ds. kadr z orzeczeniem o niepełnosprawności - praca zdalna

Nysa

4806 - 5300 PLN / m

07.10.2023 10:38

Można tu dostać jakieś dofinansowanie rachunku za internet? Oferują prace zdalną i chcą stałego łącza internetowego w domu. Ale to pracownik sam za to płaci i firma nie daje dodatku do tego? Może premie sa formą rekompensaty za internet? Mi chodzi o prace jako Młodszy Specjalista w Zespole Operational Project Support, CTS.
    homeoffice

14.12.2023 23:58

czyli premie sa zależne od warunkow zatrudnienia u klienta, a o co chodzi z tymi Waszymi dodatkami? to takie gwarantowane ustawą 15 minut przerwy wiecej, i 10 dni dodatkowego urlopu dla ozN ze znacznym/umiarkowanym stopniem?

15.12.2023 09:28

Premie -zależy o jakie stanowisko chodzi. Niektóre firmy mają premie miesięczne, inne roczne, jeszcze inne od sukcesów. Dodatki od BPO Network to dostęp do prawnika, psychologa, kadrowej, opieka z naszej strony, pomoc w rozliczeniu pit, dofinansowaniach do sprzętu czy edukacji. 10 dni dodatkowe tak jak według przepisów. Osoby z grupą lekką również mile widziane. Niektóre firmy z którymi pracujemy dodają 10 dni urlopu również dla grupy lekkiej.
    Aleksandra

29.11.2023 10:37

Witam, czy jeśli w ofercie pracy jest podany wymóg znajomości języka angielskiego, to jest to wymóg konieczny do danego stanowiska? nie aplikować wtedy? chodzi mi o zdalne stanowisko albo na młodszy księgowy, księgowy, asystent lub pracownik administracyjny, mam umiarkowany stopień, ale nie znam angielskiego :(

01.11.2023 09:35

Czy możliwa jest praca zdalna w firmie BPO NETWORK Sp. z o.o. w przypadku pracy jako Pracownik Administracyjno - Biurowy?

02.11.2023 08:44

W przypadku tej oferty nie, ale na tego samego typu pracę tak :)

17.11.2023 13:42

Taką decyzję podjęła firma zatrudniająca - niestety

11.05.2023 10:04

Bardzo fajna firma, miły kontakt i fajnie że firmę prowadzą również osoby niepełnosprawne.
    A.

12.04.2023 23:19

Dzień dobry. Posiadam znaczny stopień niepełnosprawności na czas nieokreślony. Posiadam dwudziestoletnie doświadczenie w pracy administracyjno-biurowej. Nikt nigdy nie skontaktował się ze mną ws. pracy. Także niekoniecznie firma jest nastawiona jedynie na stopień umiarkowany, czy znaczny.

13.04.2023 10:08

Rekrutujemy dla firm z którymi współpracujemy. i dzwonimy do tych osób które spełniają warunki rekrutacji. Jesteśmy nastawieni na osoby, których umiejętności są równe z wymaganiami jakie są stawiane na konkretne stanowiska. Na naszej stronie jest kilka numerów telefonu - zawsze można przedzwonić lub napisać email.
    M

14.04.2023 12:23

Ja też wysłałam swoje CV do firmy, ale przeglądając oferty, widzę, że są duże wymagania, dlatego większość z nas nie spełnia warunków. Mimo ponad 20 letniego doświadczenia w pracy biurowej i posiadania orzeczenie z umiarkowanym stopniem że schorzeniem szczególnym nigdy nie dostałam oferty od firmy
    Regina

25.02.2023 19:56

Czy jest to agencja pracy zdalnej dla osob z orzeczeniem o niepelnosprawnosci w stopniu znacznym, ze schorzeniami szczegolnymi? Czym agencja BPO Network Sp. z o.o wyróżnia się na tle konkurencji, tj.innego pośrednictwa pracy dla OzN?

27.02.2023 07:43

Rekrutujemy osoby z każdym orzeczeniem o niepełnosprawności. Wyróżniają Nas na pewno wynagrodzenia które oferujemy oraz to że firmę prowadzą tylko osoby z niepełnosprawnością.

13.04.2023 09:11

Proszę o nie wprowadzanie w błąd. Mamy wiele rekrutacji gdzie wręcz pierwszeństwo mają osoby z grupą lekką.

28.03.2023 10:09

Czy zdarzają się nadgodziny w BPO NETWORK Sp. z o.o.?

28.03.2023 11:20

nie- bardzo pilnujemy zasad pracy dla osób z niepełnosprawnością

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BPO NETWORK?

14.03.2023 17:45

15.03.2023 09:11

Na każde pytanie emailowe odpowiadamy. Nie odpowiadamy na prośby typu priv na facebook oraz nie odpowiadamy na prywatne wiadomości na facebook ponieważ obowiązuje Nas RODO. W każdym ogłoszeniu jest podany kontakt telefoniczny do osoby zajmującej się rekrutacją oraz 2 adresy email.
    Oferta pracy administracyjnej

03.11.2022 20:27

Cześć, apkikowalam na stanowisko pracownik administracji. Czy zakladanie konta w banku jako wymóg podpisania umowy to normalny proces w tej firmie ?

04.11.2022 08:56

U nas nie ma takiego procesu. Prowadzimy normalne rekrutacje. Nasza firma nazywa się BPO Network.

27.02.2023 08:13

Pani Maju ''normalne" znaczyło, że my nie prosimy nikogo o żadne konta. Ta rekrutacja dotyczyła firmy Network Kadry. To nie jest nasza firma. Nazywamy się BPO Network i nie prosimy kandydatów o zakładanie kont.

29.09.2022 12:47

30.09.2022 08:18

Nasza firma nazywa się BPO Network. Nie nazywamy się Network kadry. Oskarża nas Pan/Pani o coś nie związanego z naszą firmą.
    coraz-zabawniejsze-te-oferty

06.09.2022 12:16

czy na wolnym rynku osoby biegłe w SAP to na pewno zarabiają 3010 brutto? Dlaczego stanowisko "specjalisty ds wsparcia administracyjnego ze znajomością SAP", ang B2/C1 i bardzo dobrym Excelem ma tak niskie wynagrodzenie? Chodzi o ofertę z początku września 2022. Zlitowalibyście się chociaż, oferując przyszłoroczną pensję minimalną, a nie tegoroczną, mamy trzy miesiące do końca roku.

12.09.2022 08:00

Nasza firma każdą rekrutacje robi szybko. Żadna szanująca się firma nie poda na wysokim stanowisku jakie jest wynagrodzenie. Nasza firma pośredniczy w rekrutacji i każda osoba która do nas aplikuje jest pytana o wynagrodzenie jakie chce otrzymać. Prosimy nie wprowadzać kandydatów w błąd.
    Wymijajace uzasadnienie

12.09.2022 15:21

Dobrze, że Pani/Pana szefostwo wypowiedzialo się już niżej. Znam posredników podajacych widełki, nawet w expressowych rekrutacjach, gdy idealnego kandydata mają po max 4godzinach.Tak naprawdę wystarczyłby dobry, konkretny, skuteczny brief i transparentność obu stron procesu. Można to wypracować... lub olać.
    Magdalena

30.08.2022 15:36

Bardzo polecam współpracę z BPO Network, rozmowa wstępna z firmą była przeprowadzona ze mną już następnego dnia po wysłaniu aplikacji, cały proces rekrutacyjny odbył się w bardzo przyjaznej atmosferze i finalnie doprowadził do rozpoczęcia współpracy z międzynarodową korporacją. Pracownice z firmy BPO Network są bardzo pomocne na każdym etapie rekrutacji. Gorąco zachęcam wszystkich do próbowania swoich sił w rekrutacjach prowadzonych przez tą firmę.

07.09.2022 07:39

Dziękujemy :)
    Magdalena

30.08.2022 15:09

Kontakt - BPO NETWORK Sp. z o.o.

ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7B 02-366 Warszawa

Branża główna: Rekrutacja i HR
    Aga

18.02.2021 20:45

Witam, jak można się z państwem skontaktować w sprawie pracy w busko zdrój, w inny sposób jak wypełnienie formularza zgloszeniowego?

11.08.2022 09:53

można zadzwonić, napisać email albo przyjść do naszego biura w Warszawie na naszej stronie są wszystkie opcje kontaktu www.bponetwork.pl
    umiarkowany

13.11.2019 22:44

to nie ja bylem autorem tamtego oskarżającgo zdania, ale hmmmm czy "powszechchnie praktykowana selekcja ze wzgledu na stopien niepelnosprawnosci" (jakoś doswiadczenie i kwalifikacje nie są na 1szym miejscu, ciekawe dlaczego ;) )jest etyczna? bo nie jest przestepstwem tylko smutnym elementem polskiej rzeczywistosci. prawda taka, że pracodawca/posrednik bierze pod uwage wylacznie ludzi z najwyzsza kwota dofinansowania/odpisu plus (kolejny warunek konieczny) z rejonu o ogromnym bezrobociu takze wsrod osob zdrowych plus (kolejny warunek komnieczny) osobę ugodowa na tyle, żeby nie chciala żadnych podwyżek z minimalnej krajowej rownież po pozytywnym przejsciu okresu probnego. a rekrutują Państwo również na stanowiska wymagające kwalifikacji i doświadczenia. wiec idealny kandydat to gleboko niepelnosprawny wyksztalcony desperat z Polski Z(jak zadupie) na utrzymaniu rodzicow, bo minimalna przy glebokiej niepelnosprawnosci i kosztach zwiazanych ze zdrowiem/sprzetem do pracy to smieszne grosze.
    Megi

02.08.2022 18:44

A skąd się wzięła kwota 11tys? Byłam przekonana, że za znaczny jest ok 1900, umiarkowany 1200, lekki 450, miesięcznie.
    @PotrójnyOdpisPFRON

10.08.2022 15:30

@Megi: Chodzi o przedsiebiorstwa i organizacje ktore nie zatrudniają wymaganej liczby 6% OzN na pokladzie, wtedy płacą skladki PFRONowi. BPO wspolpracuje głównie z dużymi firmami, ktore dorzucają do budzetu PFRON i optymalizuje im te kary. Pieniadze w PFRON tak jakby jednak musza sie skądś najpierw brać, nieprawdaż? Kasę "z" biorą różne Januszexy, Zpchy, ZAZy itp. Ktoś jednak musi wpłacać, żeby ta kasa była.

04.08.2022 15:17

Jak wyglądał proces rekrutacyjny w firmie BPO NETWORK Sp. z o.o. na stanowisko Specjalista Ds. Rozwoju? Podziel się swoją opinią.

05.08.2022 07:51

Stanowisko jest nowe, nie odbyła się jeszcze żadna rozmowa. My jako BPO robimy pierwszą rozmowę z kandydatem. Mamy za zadanie sprawdzić na ile dana osoba spełnia wymagania stawiane pod dane stanowisko. Selekcjonujemy 3-4 osoby. Kolejny etap to rozmowa bezpośrednio z firmą i wybór 1 pracownika.
    Darek

07.07.2022 16:35

Witam serdecznie w tym tygodniu złożyłem do Państwa aplikacje razem z orzeczeniem. Mam pytanie czy jest jakaś szansa na odpowiedź od państwo pozytywną czy nawet negatywna ? Pozdrawiam

08.07.2022 10:00

To zależy na jakie stanowisko. Jest sezon urlopowy. Prosimy napisać do Nas email na [email protected]
    Kandytat

09.02.2022 23:24

Jesli oferta posiada "Mile widziane aktualne orzeczenie o stopniu niepełnosprawności" czy są szanse że bez orzeczenia rownież ktoś się skontaktuje, czy raczej nie? Pozdrawiam

16.05.2022 08:31

Dzień dobry, Nasza firma rekrutuje tylko i wyłącznie osoby z niepełnosprawnościami. Zastrzegamy sobie również prawo do kontaktu z wybranymi osobami. Pisze Pan, że nie wysłał nam CV, a następnie, że nie dostał odpowiedzi. Jak mamy odpowiedzieć na nie wysłane CV?
    Andrew

30.06.2022 23:47

Prosze przeczytac jeszcze raz i zwrocic uwagę na przecinek, który postawiłem po słowie "nie". "Czemu nie, (przecinek) wysłalem CV". Mam nadzieje, ze to tylko takie drobne przeoczenie, i na drugi raz osoba na stanowisku managera jakoś da radę przeczytać poprawnie, pozdrawiam Państwa.

07.06.2022 17:17

Firma BPO NETWORK Sp. z o.o. poszukiwała ostatnio pracowników na stanowisko Asystent Działu Księgowości. Czy dalej można tam aplikować?

08.06.2022 08:11

tak, do końca tygodnia zapraszamy do aplikacji

21.03.2021 09:16

Czy rozmowa rekrutacyjna w BPO NETWORK Sp. z o.o. odbywa się również w języku angielskim?
    MarekR

16.05.2022 16:51

Super
    Zalezy jakie stanowisko

27.05.2022 18:32

@kazimierz jak chcesz byc lektorem j.ang (czasem szukają zdalnych nauczycieli), to raczej komunikatywnie to za mało. Ale do obslugi klienta ten poziom wydaje się OK.

27.01.2022 12:58

Firma BPO NETWORK Sp. z o.o. poszukiwała ostatnio pracowników na stanowisko Pracownik Biurowy. Czy dalej można tam aplikować?
    CzęśćOfertToFikcja

20.05.2022 16:31

Rozumiem, że maja Państwo płacone za wprowadzanie w błąd, i takie są Wasze odgórne wytyczne, ale to stawia Was w szalenie niekorzystnym świetle jako pośrednika pracy. W ulamek sekundy da się znaleźć powiązania miedzy Zdalni.pl (czyli jedną z Waszych inicjatyw) a Fundacją Edukacji Informatycznej.

23.05.2022 08:12

Na stanowiska typu praca biurowa zawsze można do Nas aplikować bo bardzo często szukamy właśnie po tego typu pracę.
    Justys

22.05.2022 12:19

Wysłałam wiele CV na oferty pracy i nikt nawet do mnie nie oddzwonił i nie zaproponował pracy więc gdzie tu troska o osoby z grupą:(?

17.05.2022 13:45

17.05.2022 14:19

Mamy 11 000 osób w bazie :) jak szukamy pracownika to zazwyczaj mamy odpowiednią osobę w przeciągu kilku dni. Łatwo jest napisać na firmę zły komentarz (anonim) tylko dlatego, że nie spełnia się warunków stawianych przez pracodawcę.

04.02.2022 13:35

W Nowogród BPO NETWORK Sp. z o.o. rekrutuje na stanowisko Specjalista Ds. Windykacji. Aplikowałeś na ofertę? Podziel się swoimi wrażeniami ze spotkania z przedstawicielami firmy. Napisz, na co potencjalni kandydaci mogą zwrócić uwagę zanim udadzą się na rozmowę kwalifikacyjną.

05.02.2022 11:18

To jest praca zdalna
    Bodzio

24.02.2020 12:22

Witam Pozwolę sobie na krótka opinię, aplikowałem do jednej z ofert związanych z dziedziną IT, mam kierunkowe wykształcenie niepełnosprawność znaczną specjalną, sprzęt komputerowy przystosowany do mojej niepełnosprawności oraz ogrom chęci do pracy. Po kilku dniach po złożeniu aplikacji skontaktowała się ze mną Pani i po miłej kilkunastominutowej rozmowie poinformowała mnie że na tym etapie wszystko jest na najlepszej drodze do kontaktu z pracodawcą w celu już szczegółowych warunków oraz zakresu pracy, tym bardziej że miałem wcześniej kontakt z bliźniaczym projektem. I w tym momencie moja przygoda i radość z nowego wyzwania się skończyła, nikt więcej się nie odezwał, czekałem dzień. tydzień dwa tygodnie odrzuciłem ofertę z Urzędu Pracy bo nie była zgodna z moim wykształceniem i pasją. Trudno, rozumiem że moje doświadczenie było za małe albo zdjęcie na C.V nie odpowiadało, może to że oferowałem za darmo sprzęt komputerowy i łącze nie wiem nie rozumiem dlaczego nie stać Państwa na jeden krótki telefon lub nawet sms że nie aktualne, nie łudź się a poza tym życie napisało ci taki scenariusz że powinieneś się przyzwyczaić do kolejnych kopniaków. Pomimo tego życzę Państwu sukcesów,i głęboko wierzę że tylko mnie spotkała taka "niezręczność" a tak informacyjnie UP znalazł mi pracę, jestem dumnym dozorcą i mam w pracy dwa pieski i myślę że radość w ich oczkach jak się spotykamy jest więcej warta niż telefon od Was z jakąkolwiek informacją. Pozdrawiam

05.11.2021 10:03

Mamy 4 adresy email, 4 numery telefonu. Można do nas zadzwonić albo napisać. Nie obiecujemy nigdy, że komuś znajdziemy pracę bo jesteśmy pośrednikiem i żadna z Nas nie decyduje ostatecznie kto dostanie prace. Niektóre rekrutacje trwają długo, ale jak się kończą to każdy dostanie od Nas email.
    Elżbieta

01.02.2022 15:11

Uważam,że informacja o zakończeniu rekrutacji na konkretnym etapie i podziękowanie za rozmowę czy spotkanie to podstawa.Tutaj tego zabrakło i stąd moje poparcie dla pana BODZIO.
    Konrad

21.01.2022 20:26

Zauważyłem że są rózne opinie o pracy w BPO nawet podobno pojawiła się firma w Tarnobrzegu, myślę że poradzę sobie !

24.01.2022 07:56

Nigdy nie mieliśmy współpracy z firmą w Tarnobrzegu. Proszę pamiętać, że BPO zajmuje się poszukiwaniem pracy w innych firmach - rzadko szukamy do Nas.
    Kandydat Klient

30.11.2021 11:16

Czy firma BPO Network posiada dyrekcję? zależy mi na rozmowie, a Pani I.. nie jest w stanie sobie ze wszystkim poradzić. Pozdrawiam
    Manager rekrutacji

30.11.2021 12:33

tak, managera numer na stronie www

Zostaw merytoryczną opinię o BPO NETWORK Sp. z o.o.