BPO NETWORK Sp. z o.o.

3.4 Dodaj merytoryczną opinię

Opinie o BPO NETWORK Sp. z o.o.

Monika
Pracownik

W BPO NETWORK pracuję już prawie 4 lata. Przez ten czas dostałam szansę na rozwój o jakim wcześniej nawet nie myślałam. Są tu olbrzymie możliwości na realizację swoich pomysłów, szefostwo wspiera na każdym etapie. Zespół jest mega zgrany, wszyscy się lubią i pomagają sobie. Praca tutaj to naprawdę super sprawa ????

2
wiiiii
Kandydat
 Pytanie
@Monika

Czy można aplikować do ZESPOŁU BPO?

Manager rekrutacji
Pracownik
@wiiiii

Można, ale nie do działu rekrutacji bo mamy full

1
wiiiii
Kandydat
 Pytanie
@Manager rekrutacji

Czyli na jakie stanowiska i czy są w formie zdalnej?

Joanna
Klient
 Pytanie

Jestem osobą niepełnosprawną stopień umiarkowany i aktualnie poszukuje pracy. Czym zajmuję się państw firma?

Joanna
@Joanna

Podłączę się pod pytanie. Ktoś coś wie? Czy aktualnie poszukują osób z orzeczeniem albo czy w ogóle jest możliwość aby w najbliższej przyszłości się starać o pracę w BPO NETWORK?

Agnieszka
Pracodawca
@Joanna

Bezpośrednio w BPO szukamy tylko chemika z uprawnieniem do nauczania. Poza jako pośrednik mamy bardzo dużo stanowisk.

Pracownik
Pracownik
@Joanna

zapraszamy na naszą stronę :)

pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Pracownik

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021, OKOŁO GODZ. 12.00 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

1
Agnieszka BPO Network
Pracownik
 Pytanie

Pracuje bezpośrednio w BPO Network i to już mój 4 rok. Jestem zachwycona pracą i tym jaki cudowny zespół pracuje ze mną. Staramy się pomóc każdemu kto się do Nas zgłasza mimo, że nie jest to łatwe. Nie zawsze się nam udaje. Prowadzimy firmę mając swoje niepełnosprawności (i nie są to osoby najbardziej chore i z wykształceniem). W ciągu tych 4lata pomogłyśmy znaleźć pracę setkom osób. Stworzyłyśmy stronę Pracodawca z sercem gdzie poszerzamy wiedzę na temat niepełnosprawności i zatrudniania osób takich jak my. To co my z naszej strony robimy to tworzymy notatkę o Was, podpowiadamy jak zmienić CV żeby było atrakcyjniejsze. Podsyłamy klientom, firmom które znamy. Czasem jest tak, że ten pracodawca się nie odezwie- ma do tego prawo. Czasem prosi o chwile czasu na decyzje. Wtedy my otrzymujemy komentarze tutaj, że się nie odzywamy itd. Nasze numery są ciągle dostępne. Można też napisać email. Nic nie jest ignorowane. Zawsze wkładamy serce w swoją pracę i tak będzie do ostatniego dnia w BPO :) Zapraszamy do rozmowy z nami i kontaktu BPO Network

pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Agnieszka BPO Network

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021, OKOŁO GODZ. 12.00 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

1
Pytanie
 Pytanie

Jakie są mocne strony pracodawcy BPO NETWORK Sp. z o.o.?

Agnieszka
Pracodawca
@Pytanie

BPO Network nie jest pracodawcą, jest pośrednikiem

pracownik
Pracownik
@Pytanie

NIE MA ŻADNYCH

1
Andzia
Pracownik

Praca, którą wykonuję dzięki BPO Network bardzo mi odpowiada. W firmie panuje luźna. fajna atmosfera, ludzie są życzliwi i pomocni. I co ważne, pieniążki są na czas. Dobra Firma :)

3
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Andzia

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021, OKOŁO GODZ. 12.00 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

Nikola
Pracownik

Jestem bardzo zadowolona z pracy Bardzo miła atmosfera, dobrze się pracuje. Najlepsza praca zdalna jaką dotąd mialam Bardzo polecam

2
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Nikola

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021, OKOŁO GODZ. 12.00 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

Dominika
Pracownik

Wspaniała firma,która daje nam chęci do życia i możliwości pracy:)

4
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Dominika

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021, OKOŁO GODZ. 12.00 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

1
Iskra Daniel
Pracownik

Zbyt wiele nie napiszę, za krótko pracuję ale firma spoko. Pozdrawiam

4
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Iskra Daniel

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021, OKOŁO GODZ. 12.00 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

1
Lena
Pracownik

BPO NETWORK jeśli chcesz czuć że się rozwijasz to firma jest odpowiednim miejscem dla ciebie. Pracują w niej ludzie którzy znają się na swojej pracy i z pełnym profesjonalizmem pomagają Ci wdrażać się w powierzone obowiązki. Każdy dzień przeprowadzony w BPO Network sprawia że czujesz się spełniony w sferze zawodowej. W firmie pracuje bardzo dużo osób z niepełnosprawnością co pozwala Ci na prawdziwie domową atmosferę. Jeśli chodzi o kadrę i team lider zawsze możesz liczyć na ich wsparcie są do dyspozycji przez cały dzień twej pracy więc w razie jakichkolwiek pytań nie musisz się głowić tylko od razu uzyskujesz rozwiązanie nawet najtrudniejszej sytuacji. Więc jeśli chcesz pracować w miłej atmosferze i dodatkowo spełniać się zawodowo naprawdę zapraszamy i polecamy pracę u nas. A przekonasz się że każda pozytywna opinia jest całą prawdą o BPO NETWORK. Gorąco polecam pracę w tej że firmie.

4
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Lena

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ

1
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Lena

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021, OKOŁO GODZ. 12.00 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

1
Pytanie
 Pytanie

W dzisiejszych czasach pracownicy coraz częściej oczekują od firmy zapewnienia benefitów pozapłacowych. Jak wygląda ten aspekt w BPO NETWORK Sp. z o.o.? Interesuje mnie praca jako Konsultant Ds. obsługi klienta, na takie ogłoszenie właśnie trafiłam na GoWork.pl 27 lipca.

4
pracownik
Pracownik
@Pytanie

W DZISIEJSZYCH CZASACH AŻ ROI SIĘ OD NIBY-PRACODAWCÓW WYZYSKIWACZY NIEPŁACĄCYCH NAWET NAJNIŻSZEJ KRAJOWEJ, WSZYSCY SZUKAJĄ 'PRACOWNIKA' TYLKO NIEWIELU WYPŁACA WYPŁATY I WOGÓLE JEST UCZCIWYCH

1
Agnieszka
Pracodawca
@Pytanie

BPO jest pośrednikiem wiec benefity zależą od stanowiska na które się aplikuje. Każdy pracodawca ma swoją własną ofertę

2
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Agnieszka

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021, OKOŁO GODZ. 12.00 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

1
Mariusz
Pracownik

Bardzo miła i spokojna atmosfera w pracy. Przyjaźni ludzie. Wynagrodzenie na czas. Polecam :)

3
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Mariusz

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021, OKOŁO GODZ. 12.00 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

1
dodolores
Pracownik

Firma ,która nie jest obojętna na potrzeby ludzi. Jest wspaniałą firmą,która pobudza ludzi do życia i działania zwłaszcza pozytywnego.

4
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@dodolores

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ, W DNIU 26.01.2021 POSYPAŁA SIĘ PRODUKCJA

2
Łukasz
Pracownik

Miła atmosfera w pracy, bardzo pomocni ludzie. Tolerancyjne i uprzejme osoby w biurze i kadrach.

3
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Łukasz

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ

2
Mucha77
Pracownik

Witam serdecznie, zespół BPO Network to kreatywni pełni energii i zaangażowania ludzie , którzy stawiają sobie ambitne cele i dążą do nich cały czas. Jeśli tylko poszukujecie państwo pracy to z czystym sumieniem mogę stwierdzić iż dział rekrutacji BPO Network dokona wszelkich starań aby sprostać waszym oczekiwaniom. Ja sam osobiście poszukiwałem pracy po przez tą firmę i z efektów jestem bardzo zadowolony ponieważ stałem się członkiem tej firmy . Moja opinia jest dowodem na to iż warto zaufać tej drużynie profesjonalistów i powierzyć im swoją ścieżkę zawodowego rozwoju. Życzę powodzenia wszystkim w poszukiwaniu pracy.

4
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Mucha77

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ

Marzena Surówka
Pracownik

Złożyłam kiedyś cv z propozycją ze znalezieniem miejsca pracy. Bardzo się bałam z powodu doświadczeń jak są traktowane osoby z niepełnosprawnością na rynku. Niemniej jednak okazało się że nie potrzebnie. Dzięki nim znalazłam świetną pracę. Kontakt z osobami bardzo rzetelny i prawidłowy. Zdobyłam jeszcze większe doświadczenie :) i wiem kiedy mam o siebie walczyć. Naprawdę warto!

3
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Marzena Surówka

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ

2
Pani K
Kandydat

Tak zgadzam się co do tego, że na aplikację powinna być odpowiedź. Z własnego doświadczenia wiem, że Firma BPO Network odpowiada na każdą aplikację jeśli nie kontakt telefoniczny, to jest wysyłany imali. Pani w rekrutacji powiedziała, że także trzeba sprawdzać pocztę ponieważ, też wysyłają info na imali. BPO Network jest agencją pracy i wywiązują się solidnie ze swoich obowiązków, zawsze coś doradzą podpowiedzą. To pracodawcy ucinają kontakt. Pracują tam bardzo miłe panie. Polecam.

3
Wiola
Pracownik
 Pytanie

Witam ???? Pracuję w firmie BPO NETWORK prawie miesiąc więc stosunkowo krótko jednak co już mogę powiedzieć to to, że osoba, która się ze mną kontaktowała w trakcie rekrutacji była bardzo miła i rzetelna, cierpliwie pomogła na każdym etapie a w razie jakichkolwiek pytań zawsze można było liczyć na szybką odpowiedź. Co więcej? Panuje fajna atmosfera, nie czuć żadnego zbędnego napięcia, również koordynator jest bardzo sympatyczną osobą i w razie jakichkolwiek pytań śmiało można się do niego zwrócić ???? praca w tej firmie jest moją pierwszą pracą i naprawdę mi się podoba ????

2
Pytanie
 Pytanie

Czy BPO NETWORK Sp. z o.o. organizuje staże dla studentów?

Agnieszka
Pracodawca
@Pytanie

nie

Bogusia vel Migotka
 Rekomendacja

Krótko i na temat: BPO NETWORK jest to najlepsza firma w jakiej kiedykolwiek przyszło mi pracować, dlatego też z czystym sercem i pełnym przekonaniem mogę polecić ją każdemu, kto tylko posiada orzeczenie o znacznym lub umiarkowanym stopniu niepełnosprawności i aktualnie szuka pracy. Nie zwlekaj więc ani chwili i jak najszybciej zgłoś swoją aplikację - powodzenia! :)

5
pracownik stopień znaczny

Ja tam nie narzekam. Zbyt wiele lat przepracowałem jako pracobiorca jak i pracodawca. W każdym miejscu pracować trzeba. Tutaj jest mi dobrze, nie mam powodów do narzekań.

2
pracownik
Pracownik
 Pytanie
@Bogusia vel Migotka

KTO TO WPISAŁ? NAJWYRAŹNIEJ BPO NETWORK WPISAŁO >>> SE REKLAMĘ

Agnieszka
Pracownik

Tworzylam zespół BPO Network Wkladamy prace i serce w to co robimy. Staramy sie o każdą osobę. Nie zawsze starcza nam czasu. Nie zawsze program wysle nan email do kandydata, ale robimy co mozemy. Od paru lat zalazłysmy setkom osób z niepełnosprawnoscią prace.

1

Zostaw merytoryczną opinię o BPO NETWORK Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

Często zadawane pytania

  • Jak się pracuje w BPO NETWORK Sp. z o.o.?

    Zobacz opinie na temat firmy BPO NETWORK Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 35.

  • Jakie są opinie pracowników o pracy w BPO NETWORK Sp. z o.o.?

    Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 23, z czego 17 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

  • Jakie są opinie klientów o firmie BPO NETWORK Sp. z o.o.?

    Liczba opinii klientów firmy BPO NETWORK Sp. z o.o., to 5, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a, 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

  • Jak wygląda rekrutacja do firmy BPO NETWORK Sp. z o.o.?

    Kandydaci do pracy w BPO NETWORK Sp. z o.o. napisali 5 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

BPO NETWORK Sp. z o.o.