GoWork.pl

2 Dodaj opinię
GoWork.pl
2 1111 327 5 1

Opinie o GoWork.pl

Filtruj opinie po kryteriach:

Pracodawca

 Opinia
@incepcja 05.01.2018 22:21

Bardzo się cieszymy, że chcesz dołączyć do zespołu GoWork.pl Nasze aktualne ogłoszenia rekrutacyjne znajdziesz tu: https://www.gowork.pl/praca/gowork.pl;pr Z pewnością wybierzesz dla siebie ciekawą ofertę. CV można też przesłać bezpośrednio do naszych rekruterów na adres: hr@gowork.pl Zapraszamy do aplikowania! Zachęcamy też do zapoznania się z historią i misją firmy tu https://www.gowork.pl/gowork.pl,1/o_firmie (obiecujemy to nie jest nudne ;) ) Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Pomocna?
Tak20Nie1
Robert W.
 Opinia

Właśnie zakońzyłem swoją współpracę z GoWork.pl Zmieniam pracę z powodu przeprowadzki, inaczej z przyjemnością bym tam ostał na dłużej :) Fantastyczny, zgrany zespół sprawia, że do pracy chce się przychodzić. Prowizje są dość wysokie, więc finansowo też byłem zadowolony. Pozdrawiam kolegów i koleżanki z biura i dziękuję za wspólną przygodę zawodową!

Pomocna?
Tak6Nie3
1
Janeczka90
 Opinia

Witam, ja byłam z Goworkiem na zleceniu w Niemczech jako opiekunka osoby starszej i w samych superlatywach wspominam zlecenie. Zostałam na święta - było to dla mnie ciekawe doświadczenie, bo może dla mnie nie było to taki piękny czas jak w Polsce w domu, ale przynajmniej podopieczna zaznała pierwszy raz atmosfery bożego narodzenia, za co bardzo dziękowała, Starałam się wszystko tak zorganizować, jak to jest u Nas, zaprosiliśmy na boże narodzenie rodzinę i widać było że byli bardzo pozytywnie zaskoczeni, bo u nich relacje są dość oziębłe. Ale wszystko się udało i mam nadzieję, że jeszcze uda mi się pojechać do takiej fajnej rodziny. Polecam organizacja super :)

Pomocna?
Tak30Nie4
1
Ania
 Opinia

Właśnie wróciłam z Niemiec. Pracowałam jako opiekunka osób starszych. Jestem zadowolona ze współpracy Polecam wszystkim.

Pomocna?
Tak44Nie5
1

Pracodawca

 Aktualność
Człowiek o nietuzinkowym poczuciu humoru, bawiącym do łez nawet najbardziej wyszukane gusta. 
Mężczyzna o magnetycznym głosie, który wykorzystywał już w dzieciństwie prowadząc autorską audycję radiową "Czekoladowa Lista Przebojów". 
Dusza towarzystwa, charyzmatyczny Team Leader i przede wszystkim wspaniały kolega z pracy! 
Taki właśnie jest Piotr- nasz bohater Maja. 
Piotrze, dziękujemy Ci za Twój profesjonalizm, codzienną radość i niewyczerpane pokłady pozytywnej energii, którymi się z nami dzielisz!

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Tymczasem w GoWork dobiegła końca kolejna akcja propagująca sport, tym razem wirtualny. :)
Fifa 2019, Playstation, napoje energetyczne, strategia, plany i My. 12 facetów dwie grupy, faza pucharowa i finał, a w nim Adrian motywujący Szczęsnego na bramce Juventusu i Maciek z dryblującym Salahem w ataku. Po 2 miesięcznej batalii puchar powędrował do Macieja! :)




Niby męska rozrywka, a kobiety bawiły się doskonale! Ekipa GoWork.pl życzy Wszystkim miłego weekendu! :)
Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
Świętowanie sukcesów przychodzi nam z taką samą łatwością jak ich osiąganie :)


Dobry wynik, równa się dobra zabawa w zgranym Zespole, przy świetnej muzyce, smacznej pizzy i orzeźwiających napojach ;)
Pomocna?
Tak1Nie2
Werus
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Witam, pracuje z Wasza firmą jako opiekunka starszych osób. Oceniam współprace jako bardzo dobra ponieważ wczesniej pracowałam także w dwóch innych firmach i niestety bardzo sie zawiodłam. Z Goworkiem wyjeżdżam regularnie na stałe zlecenie, firma opłaca transport, wypłaty przychodzą na czas a zlecenia są zgodne z opisem. Oferty macie ciekawe, oceniam firme bardzo dobrze.

Pomocna?
Tak2Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Werus 23.05.2019 17:19

Bardzo serdecznie dziękujemy za opinię, niezwykle cieszą nas takie odpowiedzi zwrotne - dzięki nim czujemy, że nasza praca ma sens i idziemy w dobrym kierunku! Pozdrawiamy i dziękujemy za dotychczasową współpracę! :)

Pomocna?
TakNie1
Edyta
 Opinia
@Werus 23.05.2019 17:19

Witam, ja również pracuje z firmą Gowork.pl już 4 rok i chwale sobie bardzo pracę w charakterze opiekunki jak i współpracę z firmą. Oby tak dalej. Polecam wszystkim zainteresowanym. Warto skorzystać, gdyż firma ma bardzo dużo ciekawych ofert.

Pomocna?
Tak1Nie1
Irka
 Opinia
@Werus 23.05.2019 17:19

Dzień dobry. na Gowork trafilam dzieki koleżance która chciała zmienić firme. Koleżanka pracowała w opiece już kilka lat i udało jej się namówić mnie na wyjazdy do Niemiec. Niestety czasem tak bywa że dopadają nas długi i musimy szybko zdobyć skądś pieniądze. Sama znalazłam sie w takiej sytuacji. Bardzo długo sie wahałam czy warto wyjeżdżać. Liczyłam że jakos uda mi sie uwinąc ze wszystkim w Polsce ale znalezienie dobrze platnej pracy w moim przypadku graniczylo wtedy z cudem. No i tak, od roku wyjezdzam do Niemiec jako opiekunka i jakoś sobie daję rade. Ciesze sie że trafilam na tą firme bo szybki mi coś znalezli a wspolpraca przebiega bez zarzutu.

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Irka 08.06.2019 14:01

Dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Aktualność
W GoWork.pl zawsze znajdziemy powód do świętowania. Tym razem postanowiliśmy obudzić w sobie ducha dzieciństwa i należycie uczcić Dzień Dziecka :)
A przecież każde dziecko
(małe i duże :P) wie, że nie ma lepszego sposobu na celebrację takiej okazji, niż kawałek smacznej i chrupiącej pizz ;) :)


Pomocna?
TakNie1
Marek
 Rekomendacja

Nie polecam. Tragiczne podejście do pracowników. I kasują wszystkie negatywne komentarze.

Pracodawca

 Opinia
@Marek 30.05.2019 13:40

Dziękujemy za Twoją opinię, niestety jest ona zbyt ogólna, żebyśmy mogli się do niej odnieść. Niemniej jest bardzo niepokojąca, dlatego chcielibyśmy zaprosić Cię do bezpośredniego kontaktu pod adresem e-mail: uwagi@gowork.pl Tylko dzięki temu będziemy mogli zbadać sprawę, by móc wrócić do Ciebie z odpowiedzią. Odnosząc się do kwestii negatywnych wpisów - nie ma możliwości, aby wpis o takim zabarwieniu, acz zgodny z prawem, zniknął z forum. Jesteśmy firmą otwartą na krytykę o ile jest ona konstruktywna, bo wyłącznie z takiej możemy wyciągać wnioski na przyszłość, by móc nieustannie usprawniać funkcjonowanie naszej firmy. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Pomocna?
Tak2Nie3
Magdalena
 Opinia

Macie jakieś śmieszne newsy na temat pracowników Gowork.pl - Warszawa? Może otwarły się jakieś stanowiska pracy, którymi chcecie się podzielić? Jak wygląda proces rekrutacji?

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Opinia
@Magdalena 29.05.2019 22:42

Wszystkie aktualności z życia naszej firmy pojawiają się na naszym profilu na który serdecznie zapraszamy! :) Natomiast otwarte procesy rekrutacyjne znajdzie Pani w zakładce "Oferty pracy". Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Pomocna?
TakNie
Edyta
 Opinia

Witam, Pracuje w Niemczech jako opiekunka z Gowork.pl juz 4 rok. Współpraca z firmą przebiega bezproblemowo. Oby tak dalej. Polecam wszystkim szukajacym dobrej i rzetelnej firmy. Maja wiele ciekawych ofert, więc warto skorzystać. Pozdrawiam????

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Edyta 29.05.2019 17:08

Pani Edyto, bardzo dziękujemy za dobre słowa pod adresem naszej firmy. Cieszy nas informacja, że dobrze się Pani z nami współpracuje i to już 4 lata! Życzymy dużo pomyślności. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Na pewno wiele razy zastanawialiście się, co można robić w sobotni poranek.  
My w GoWork.pl postanowiliśmy ten dzień zacząć od mocnego uderzenia, wystawiając swoją Drużynę na linii Runmageddonu! Niczym piłkarze, w 11-osobowym składzie 25 maja ruszyliśmy w bój z błotem.

Trudno w takim wydarzeniu wyróżnić indywidualność, gdyż cały Team wspólnie pokonywał wszystkie napotkane przeszkody, m.in. bieg przez bagna, ścianki wspinaczkowe, czołganie, "porodówka", a na koniec kąpiel w kontenerze z lodem… na orzeźwienie.

6 kilometrów, ponad 30 przeszkód i ogromna satysfakcja na mecie z ukończonego biegu, otrzymanej bandany i medalu. Najważniejsze jednak było to, że wspólnie mogliśmy przeżyć tą "hardcorową" przygodę.
Tak jak w codziennych obowiązkach wspieramy swoich Klientów, tak też na trasie nasi Mężczyźni dzielnie wspierali wszystkie napotkane Kobiety!
To był nasz pierwszy, ale nie ostatni bieg, zapewniamy!

Niebawem wywiad z inicjatorem i organizatorem naszego udziału w akcji - Marcinem Chęsiakiem oraz więcej zdjęć z trasy!

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Aktualność
Każdy z nas ceni sobie work-life balance, szczególnie kiedy weekend zbliża się wielkimi krokami.



A Ty jak zachowujesz równowagę między pracą a życiem prywatnym?
Pomocna?
Tak7Nie

Pracodawca

 Aktualność
Kolejny dzień i kolejny zadowolony pracownik w naszym zespole.



A Ty poza obowiązkami dobrze bawisz się w swojej pracy?
Pomocna?
Tak5Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Dziś dobra opinia od naszego Team Leadera z wieloletnim stażem, co tym bardziej nas cieszy. 



A Ty co cenisz w miejscu swojej pracy?
Pomocna?
Tak5Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Wczoraj nasz specjalny reporter "Sprawy dla GoWorkera", na tropie kolejnej opinii o naszym pracodawcy.



 A Ty jak odpowiedziałbyś na pytanie, za co lubisz pracę w swojej firmie? 
Pomocna?
Tak4Nie1

Pracodawca

 Aktualność
W tym tygodniu zapytaliśmy GoWorkowiczów za co cenią swoją pracę. Codziennie publikujemy nowy odcinek z mini wywiadem. 



A Ty za co lubisz swojego pracodawcę?
Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Aktualność
Na co dzień miłośniczka jednej z najmniejszych ras piesków świata- Chihuahua. Dumna właścicielka Marcela, przedstawiciela tego podgatunku. W GoWork.pl rekrutuje i opiekuje się nami podając pomocną dłonią, dzieląc się uśmiechem i zarażając pozytywną energią. Taka właśnie jest Halina- nasza Super Bohaterka kwietnia! Halinko, dziękujemy Ci za codzienną pracę, zaangażowanie i przyjaźń! :)


Pomocna?
Tak5Nie1
Kandydat
Nazwa działu: Finanse
 Opinia

Byłam na rekrutacji do działu wewnętrznego firmy, wszystko było ok, natomiast obiecane dać odpowiedź co to wyniku, oczywiście cisza, ani słowa nie odpisali tylko zarchiwizowali ofertę, wstyd dla firmy HR.

Pomocna?
Tak4Nie

Pracodawca

 Opinia
@Kandydat 15.05.2019 15:03

Szanowny Kandydacie, Dziękujemy za opinię jest to dla nas bardzo ważna informacja. W GoWork.pl dbamy o to by nasz proces rekrutacji był prowadzony profesjonalnie i dokładamy wszystkich starań by kandydaci byli zaopiekowani oraz dostawali informacje zwrotne na każdym etapie procesu rekrutacji. Prosimy o opisanie zaistniałe sytuacji (z podaniem działu do którego była złożona aplikacja) na adres: uwagi@gowork.pl Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Aktualność
Kolejny miesiąc wspólnej pracy za nami! :) 



Zgodnie z obowiązującą u nas tradycją- nagradzamy najlepszych i najbardziej zaangażowanych. 


Lubimy te regularne okazje do wspólnego świętowania! :)
Pomocna?
Tak8Nie

Pracodawca

 Aktualność
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami… Mimo szału świątecznych przygotowań, już dziś udało nam się znaleźć czas na „rodzinne” śniadanie. Lubimy takie momenty i cenimy wspólne chwile- wszak work-life balance jest bardzo ważny! :)

P.S. Niekwestionowaną królową naszego świątecznego stołu, stała się sałatka jarzynowa- już niedługo w każdym domu! Nie zabrakło faszerowanych jaj i tradycyjnych mazurków. Pierwsze śniadanie wielkanocne zaliczone! :)

Pomocna?
Tak7Nie3
Magda Opiekunka
 Rekomendacja

Zostałam z Goworkiem na Wielkanoc w Niemczech. Pierwszy raz od wielu lat spędziłam jakiekolwiek Święta z dala od swoich bliskich. Mimo tęsknoty udało się spędzić miłe chwil wraz z moimi podopiecznymi. I choć Święta były tu obchodzone w nieco inny sposób to będę je na pewno miło wspominać. Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy, Magdalena.

Pomocna?
Tak1Nie

Pracodawca

 Opinia
@Magda Opiekunka 25.04.2019 21:00

Dziękujemy za Pani opinię. Bardzo się cieszymy, że spędziła Pani miło święta, choć z dala od najbliższych. Pozdrawiamy i dziękujemy za współpracę! :)

Pomocna?
TakNie
paulina
Nazwa działu: Produkcja
 Rekomendacja

Jestem w tej firmie opiekunka osób starszych. Do goworku przeszłam z innej agencji w której zostałam oszukana i nie wyplacono mi pełnej wypłaty. Teraz jestem bardzo zadowolona bo gowork to firma uczciwa i wypłacalna. Dobre zarobki i mila obsluga. Cieszę się ze tu trafiłam.

Pomocna?
Tak2Nie

Pracodawca

 Opinia
@paulina 25.04.2019 20:33

Bardzo dziękujemy za Pani opinię. Niezwykle cieszą nas takie odpowiedzi zwrotne- dzięki temu czujemy, że nasza praca ma sens i idziemy w dobrym kierunku rozwoju! :)

Pomocna?
TakNie
Gosia
 Rekomendacja

Serwis mocno się rozwinął. Wygląda na to, że idzie to w dobrym kierunku.

Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Dzisiaj postanowiliśmy dokonać analizy predyspozycji zawodowych naszych pracowników. Po przeprowadzonych rozmowach kilku z nich odnalazło swoje powołanie w zupełnie innych branżach...


Odwiedźcie i również znajdźcie pracę idealną dla siebie :)
#pracamarzeń #gowork #primaaprilis #1kwietnia #żartywpracy
Pomocna?
Tak4Nie1
Robert W.
 Opinia

Właśnie zakońzyłem swoją współpracę z GoWork.pl Zmieniam pracę z powodu przeprowadzki, inaczej z przyjemnością bym tam ostał na dłużej :) Fantastyczny, zgrany zespół sprawia, że do pracy chce się przychodzić. Prowizje są dość wysokie, więc finansowo też byłem zadowolony. Pozdrawiam kolegów i koleżanki z biura i dziękuję za wspólną przygodę zawodową!

Pomocna?
Tak6Nie3
1

Pracodawca

 Opinia
@Robert W. 29.08.2018 09:53

Panie Robercie, dziękujemy za dobre słowa pod adresem naszej firmy. Cieszymy się, że dobrze się Panu z nami pracowało i życzymy samych sukcesów na dalszej drodze zawodowej. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Pomocna?
Tak1Nie
Lolek
 Opinia
@GoWork.pl 29.08.2018 10:28

Myślałem że macie luźną atmosferę i wszyscy są na "Ty".

Pomocna?
Tak3Nie1

Pracodawca

 Opinia
@Lolek 29.08.2018 11:50

Jesteśmy) Natomiast mamy duży szacunek do osoby "po drugiej stronie ekranu komputera" stąd taka forma zwrotu grzecznościowego. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Pomocna?
Tak3Nie3
Johny
 Opinia
@Robert W. 29.08.2018 09:53

Gdzie pracowałeś ? W którym oddziale ?

Pomocna?
TakNie1
Obserwator
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Robert W. 29.08.2018 09:53

(usunięte przez administratora) Taka opinia śmierdzi mi sztucznością i celowym wpisem mającym na celu tylko dodanie komentarza na koncie...

Pomocna?
Tak4Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Pracodawca

 Aktualność
Igrzyska…najstarsza i największa impreza sportowa, której celem jest szlachetne współzawodnictwo i budowanie wzajemnych relacji. W imię tych samych zasad organizujemy nasze GoWorkowe Igrzyska oparte na drużynowej grywalizacji! A wiecie kto był pierwszym zwycięzcą greckich Igrzysk? Akantos ze Sparty, który zwyciężył w biegu długodystansowym dolichos. U nas jest lepiej!

Pierwszą edycję GoWorkowych Igrzysk wygrał team Zbilansowane!

Do dziś wszyscy wspominamy niezapomnianą  "amerykańską domówkę", której organizacja pozwoliła im zdobyć przewagę i finalnie zwyciężyć w grywalizacji.

Nie wiemy jak świętował Akantos, ale nasze dziewczyny zrobiły to tak!


Swoją wygraną przeznaczyły na wspólną, zespołową integrację. Wybrały się na kręgle, kolację oraz... zobaczcie sami :) 
Pomocna?
Tak4Nie4
kasia
 Opinia

Widać że fajny klimat panuje, jaki to dział w gowork ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Janeczka90
 Opinia

Witam, ja byłam z Goworkiem na zleceniu w Niemczech jako opiekunka osoby starszej i w samych superlatywach wspominam zlecenie. Zostałam na święta - było to dla mnie ciekawe doświadczenie, bo może dla mnie nie było to taki piękny czas jak w Polsce w domu, ale przynajmniej podopieczna zaznała pierwszy raz atmosfery bożego narodzenia, za co bardzo dziękowała, Starałam się wszystko tak zorganizować, jak to jest u Nas, zaprosiliśmy na boże narodzenie rodzinę i widać było że byli bardzo pozytywnie zaskoczeni, bo u nich relacje są dość oziębłe. Ale wszystko się udało i mam nadzieję, że jeszcze uda mi się pojechać do takiej fajnej rodziny. Polecam organizacja super :)

Pomocna?
Tak30Nie4
1
Małgosia
 Opinia
@Janeczka90 09.01.2018 12:20

Witam. Pracuję w gowork od 5 miesięcy jako opiekunka osób starszych. Skończyłam licencjat na studiach pielęgniarskich i postanowiłam sobie zarobić. Wielu moich znajomych wyjeżdżalo za granicę na prace sezonowe przywożąc z zachodu dobre pieniądze. Ja wybrałam scieżkę po części związaną z moim zawodem. Zlecenie jest... nie zawsze bywa łatwo ;) mimo wszystko kiedy po miesiącu zobaczyłam pierwsze zarobione pieniądze, postanowiłam że na najbliższe miesiące uczynię sobie z tego źródło utrzymania. Zobaczymy ile czasu pojeżdżę ale na razie nie planuję zrywać współpracy :D

Pomocna?
Tak1Nie3
danuta p
 Opinia
@Janeczka90 09.01.2018 12:20

dlugi czas gowork kojarzylam wylacznie ze szkoly policealnej. nie wiedzialam ze oferuja tez prace w niemczech. skonczylam kurs opiekuna medycznego i wyjechalam do niemiec z tej firmy do opieki. pracuje juz ponad rok i bardzo dobrze oceniam wspolprace szczegolnie kordynatorke. firma zapewnia kilka fajnych bonusow umie docenic pracownika. super

Pomocna?
Tak1Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mmichalczyk771@gmail.com
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Bardzo dobra opinia

Pomocna?
Tak1Nie4
2

Pracodawca

 Aktualność
Wczoraj w GoWorku mieliśmy dwie okazje do świętowania – jedną planowaną, druga okazała się niespodzianką.
Nagrodziliśmy Kamila, naszego Helpdeska, który został Superbohaterem lutego. Zawsze możemy na niego liczyć.

Kamil gratulujemy!

Drugą okazją do świętowania była niespodzianka, którą dla męskiego GoWorkowego grona przygotowały kobiety. Każdy otrzymał „Certyfikat prawdziwego mężczyzny” ze spersonalizowanymi podziękowaniami i życzeniami z okazji Dnia Mężczyzny! Dziękujemy :D
Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Aktualność
Dziś święto wszystkich Kobiet

W GoWorku dbamy o to, by każdego dnia kobiety czuły się przez nas wyjątkowo docenione – ale dziś postaraliśmy się to szczególnie zaakcentować.
Przygotowaliśmy dla Pań kilka niespodzianek. Były życzenia, kwiaty i słodkości, ale prawdziwymi gwiazdami okazali się Grzegorz i Paweł, którzy występem wokalno-tanecznym ozdobili ten dzień.
W GoWorku kobiety stanowią ponad 55% pracowników naszej firmy #diversity

Życzymy wszystkim Paniom i każdej z osobna co najlepsze, zarówno na ścieżce zawodowej, jak i w życiu prywatnym ;)


#dzienkobiet #DiversityMatters #IWD2019 #internationalwomensday #gowork #gonotonlywork
Pomocna?
Tak4Nie1

Pracodawca

 Aktualność
Z okazji Tłustego Czwartku do naszego GoWorkowego biura zawitał Al Pączino i jego słodka ekipa!

Było smakowicie, ale postanowiliśmy także osłodzić sobie ten dzień zabawą, która polegała na zastąpieniu jednego słowa w tytule filmu, serialu albo fragmentu piosenki słowem „pączek”. Byliśmy kreatywni! 
;-)


Oto nasze najciekawsze pomysły: 


"Piraci z cukierni. Klątwa Czarnego Pączka"

"Nie ma nie ma pączka na pustyni, a przed nami jeszcze drogi szmat"
"Ogniem i pączkiem"
"Przez Twe pączki, Twe pączki wiśniowe olaszaaałem..." 
"A historii tego pączka i tak byś nie zrozumiał"


Szczególnie przypadła nam do gustu pączkowa piosenka:
"Głucha noc, noc głucha
pełna pączków ma lodówa,
to wiśniowa zawierucha
i posypka taka krucha -
pyszna że nie siada mucha.
Długa była noc i kleiła się ma sofa -
do wszystkiego lukier kleił się"
Pomocna?
Tak2Nie1
Jola
 Opinia

Pracuje w gowork jako opiekunka w Niemczech od paru miesiecy. Nie jest to super latwa praca a tak naprawde to zalezy gdzie sie trafi. Jesli ktos ma pojecie o opiece to na pewno sobie poradzi. Jesli ktos jedzie z mysla ze bedzie siedziec na czterech literach caly dzien no to raczej sie zawiedzie. Praca jak to praca ale pieniadze dobre. Firme polecam.

Pomocna?
Tak3Nie

Pracodawca

 Opinia
@Jola 19.02.2019 10:41

Pani Jolanto, dziękujemy za opinie i współpracę z GoWork.pl Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Pomocna?
TakNie

Pracodawca

 Aktualność
Luty to intensywny miesiąc w GoWork.pl. Obfitował w wiele sukcesów, dlatego nie zabrakło okazji do wspólnego świętowania!

Tym razem uczciliśmy rekordowy wynik naszego działu sprzedaży. Jesteśmy dumni z całego zespołu. Gratulujemy i trzymamy kciuki za jeszcze lepsze wyniki!

Oprócz tego, w tym miesiącu po raz pierwszy w historii akcji Superbohaterów nagrodę otrzymała kobieta! Cieszymy się, że na naszej tablicy sławy  w końcu zagościła płeć piękna. Wielkie brawa dla Angeliki! :)

A jak świętowanie wygląda w Waszej pracy? Podzielcie się swoimi pomysłami na celebrację firmowych sukcesów.
Pomocna?
Tak1Nie

Zostaw opinię o GoWork.pl - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny