Opinie o GoWork.pl

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Za początki bilardu uznaje się XIII wiek, kiedy to w parkach średniowiecznej Francji arystokracja umilała sobie czas rozgrywkami, polegającymi na wbijaniu kul między słupki za pomocą zakrzywionego kija. Z czasem gra ewoluowała do obecnej formy, a pojedynki przeniesiono do zamkniętych pomieszczeń.

Partia bilardu to świetny, rozluźniający przerywnik, z czego zdajemy sobie sprawę w GoWork.pl. Między innymi dlatego do naszego biura dołączył właśnie zielony stół. Pierwszy GoWorkowy turniej padł łupem działu księgowości, który idealnie wyliczył kąty, pod którymi należy uderzać bile. Jak zawsze podczas takich wydarzeń nasz apetyt zaspokoiło Domino's Pizza.

Piotr

Mam dobre wspomnienia ze współpracy z firmą. Zawsze może wydarzyć się coś nieprzewidzianego ale tak po prostu bywa!!

Monika Kowacz ImpactJob

Witam, ponieważ nie reagujecie Państwo na moje reklamacje, pozwolę sobie napisać tu kilka słów. Od dnia 19.09 na wątku dotyczącym mojej firmy, tj. ImpactJob pojawiają się regularnie szkalujące i pomawiające mnie komentarze, które mimo tego, iż są niezgodne z Państwa regulaminem, są publikowane. Na prośby usunięcia ich na podstawie zasadnego uzasadnienia są traktowane opieszale. Początkowo byłam w stanie to zrozumieć, bo mam świadomość, że takich reklamacji macie Państwo dużo. Początkowo komentarze, mimo zwłoki były jednak usuwane. Od trzech dni pojawiło się na wątku ponad 20 szkalujących mnie personalnie i wulgarnych komentarzy, które zgłosiłam od razu, ale nie doczekałam się reakcji. Dziś wysłałam do Państwa mailem wniosek z dokładnym uzasadnieniem i również spotkałam się z brakiem reakcji. Komentarze są nadal publiczne,mimo ze zgodnie z art. 212 i 216 kodeksu karnego, są one karalne. A dodatkowo w pełni niezgodne z Państwa regulaminem. Komentarze te powodują dla mnie straty materialne, a Państwa opieszałość przyczynia się niestety do szerzenia się bezpodstawnej fali hejtu w internecie. Dodatkowo wspomnę, ze wielokrotnie otrzymywałam od Państwa ofertę pakietu VIP, który umożliwia moderację ogłoszeń, z którego nie korzystałam i nie mam zamiaru korzystać. Podsumowując uważam Wasz brak reakcji za totalny brak profesjonalizmu. Z poważaniem Monika Kowacz

Własciciel
@Monika Kowacz ImpactJob 13.10.2017 20:41
Witam, ponieważ nie reagujecie Państwo na moje reklamacje, pozwolę sobie napisać tu kilka słów. Od dnia 19.09 na wątku dotycz...

Jak podaje art. 212 Kodeksu karnego: „Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. Zgodnie z art. 23 Kodeksu cywilnego dobra osobiste człowieka, jak w szczególności zdrowie, wolność, cześć, swoboda sumienia, nazwisko lub pseudonim, wizerunek, tajemnica korespondencji, nietykalność mieszkania, twórczość naukowa, artystyczna, wynalazcza i racjonalizatorska – pozostają pod ochroną prawa cywilnego. Natomiast znieważenie za pomocą środków masowego komunikowania podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. Sąd Najwyższy przypomniał, ze znieważenie oznacza zachowanie, które polega na uczynieniu sobie z adresata pośmiewiska i wyraża wobec niego pogardę. Wyrok Sądu Najwyższego z dnia 8 marca 2012 roku, sygn. akt V CSK 109/11, OSNC 2012/10, poz. 119 Wpisz swoją odpowiedź

Monika Kowacz ImpactJob
@Własciciel 23.10.2017 13:41
Jak podaje art. 212 Kodeksu karnego: „Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostk...

Z mojej strony sprawa przeciwko osobie, która zamieszczała szkalujące mnie komentarze, została skierowana na drogę sądową, ale nie to było tematem mojej wypowiedzi. Mam nadzieję, że informacja, która od kilku dni pojawia się w serwisie (pracodawca nie może usunąć wypowiedzi) jest prawdziwa i będzie miała odbicie w rzeczywistości, a komentarza niezgodne z regulaminem nie będa już dopuszczane do publikacji. Pozdrawiam

Patryk

Niestety mimo ogromnych chęci, strasznie zwiodłem się na tej firmie. Kurs graficzny zaplanowany na koniec września do dnia dzisiejszego się nie odbył, przekładany z powodu braku chętnych (co w chwili obecnej wcale mnie nie dziwi). Nikt nie raczył oczywiście poinformować mnie o tym, że kurs zostaje przełożony, sam musiałem pisać i dopytywać czy się odbędzie. Oczywiście do dnia dzisiejszego nie ma żadnej reakcji ze strony firmy. Mam nadzieję, że odzyskam kwotę wpłaconą jako zaliczkę. NIE POLECAM!! Niestety strata czasu i nerwów.

GoWork.pl
pracodawca
@Patryk 10.11.2017 00:07
Niestety mimo ogromnych chęci, strasznie zwiodłem się na tej firmie. Kurs graficzny zaplanowany na koniec września do dnia dzis...

Panie Patryku, bardzo nam przykro, że nie mógł Pan wziąć udziału w kursie. Jego uczestnicy jednak zawsze, na kilka dni przed planowanym rozpoczęciem kursu, są informowani (w sposób telefoniczny czy mailowy, o ile podane w zgłoszeniu dane są prawidłowe) o jego odwołaniu lub zmianie terminu ze względu na niewystarczającą liczbę chętnych. Taka informacja znajduje się w regulaminie, o czym mówi punkt 8. Jednocześnie w przypadku rezygnacji zawsze zwracamy pełną kwotę wpłaconych pieniędzy.

GoWork.pl
pracodawca

Dotarliśmy do Aten, w których zasmakowaliśmy regionalnego przysmaku, jakim jest pyszna baklawa. To, co jednak urzekło nas najbardziej, to pogoda. Podczas, gdy w Polsce temperatura wynosi około czterech stopni, w Atenach oscyluje w granicach dwudziestu! To dla nas wystarczający powód, by zostać tam dłużej i przedłużyć nieco naszą FitQb'ową rywalizację :)

Hellada to jednak nie tylko piękne widoki i świetna kuchnia, ale również bogactwo utworów literackich. Właśnie dlatego nasze greckie biuro zostało podzielone na kilka zespołów, których zadaniem było przygotowanie krótkich utworów odnoszących się do sportowej rywalizacji, Grecji oraz GoWorka.

GoWork.pl
pracodawca

Wiele osób postrzega poniedziałki jako najcięższe dni w tygodniu. Koniec weekendu, a tym samym powrót do pracy bywają trudne.

W GoWork.pl, to deszczowe rozpoczęcie tygodnia nie było jednak powodem do depresji, wręcz przeciwnie. Właśnie w takiej aurze celebrowaliśmy uruchomienie nowej strony naszego Serwisu. Oczywiście z tej okazji nie mogło zabraknąć tortu - wiecie jak jest w IT: u nas działa ;) - oraz szampana. W powietrzu, zamiast przygnębienia dało się zatem wyczuć ogromny entuzjazm i zapał do pracy. Wszystko dlatego, że właśnie ten dzień był pierwszym, kiedy cały Zespół mógł skorzystać z możliwości udoskonalonej strony. Mamy nadzieję, że podobnie jak nam przypadnie ona Państwu do gustu!

Anonimowy

Nowa odsłona strony jest o wiele lepsza niż poprzednia

nieśmiały

Super firma, super atmosfera

Анна

От чистого сердца могу порекомендовать работников школы полицеальной во Вроцлаве! Мало того что работницы очень улыбчивые и профессионально подходят к своей работе, так мне ещё там же на месте посоветовали где в городе можно дёшево сделать перевод документов. Девчата рассказали какие документы нужны для оформления карты пребывания и сразу же выдали справку о статусе ученика школы . Сейчас я уже хожу на занятия и могу смело сказать что тут всё тоже на должном уровне - все материалы на месте и много практических занятий. С перспективы времени (когда я только приехала во Вроцлав и ничего не знала о оформлению документов) помощь работников школы считаю бесценной!

GoWork.pl
pracodawca
@Анна 18.10.2017 14:28
От чистого сердца могу порекомендовать работников школы полицеальной во Вроцлаве! Мало того что работницы очень улыбчивые и пр...

Здравствуйте Анна, Мы очень рады, что поддержка наших сотрудниц из отдела во Вроцлаве вам пригодилась. Для нас очень важно, чтобы наши заграничные ученики получали должную поддержку и всю необходимую информацию о пребывании и обучению в новой стране. Благодарим за положительный отзыв о качестве обучения в нашей школе. Желаем вам и в дальнейшем приятного обучения в GoWork.pl С уважением, Группа GoWork.pl Treść przetłumaczona: Polecam wrocławską placówkę! Oprócz tego, że dziewczyny są uśmiechnięte i mają profesjonalne podejście do pracy, dodatkowo już na miejscu w oddziale dostałam informacje gdzie w mieście mogę najtaniej przetłumaczyć dokumenty. Dziewczyny powiedziały mi jakie papiery są potrzebne do karty pobytu i od razu dostałam zaświadczenie o statusie ucznia. Teraz kiedy już uczęszczam na zajęcia do tej szkoły śmiało mogę powiedzieć, że tu też wszystko jest na odpowiednim poziomie - wyposażenie sal i dużo praktycznych zajęć. Z perspektywy czasu (gdy przyjechałam do kraju i nic nie wiedziałam o tym jak w Polsce odbywa się legalizacja pobytu) wsparcie pracowników szkoły okazało się bezcenne! Odpowiedź serwisu: Dzień dobry Anno, bardzo się cieszymy że wsparcie naszych współpracowników Wrocławia okazało się pomocne. To dla nas bardzo ważne by uczniowie zagraniczni otrzymywali należyte wsparcie i niezbędne informacje odnośnie do pobytu i edukacji w nowym kraju. Dziękujemy za pozytywną opinię o jakości kształcenia w naszej szkole. Życzymy dalszej przyjemnej nauki w Szkole Policealnej GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Jak żyło się w czasach PRL-u? Czarno-biały telewizor, kartki na żywność, puste półki sklepowe oraz „mały fiat” – bardzo często właśnie tak postrzegamy te lata. Przede wszystkim jednak, tak jak w każdej epoce, tak i w PRL-u ludzie chcieli się bawić, śmiać i tańczyć.

W GoWork.pl przenieśliśmy się do tych czasów i w naszej akademii kulinarnej Go Cook urządziliśmy zabawę rodem z PRL! Nie zabrakło konkursu na najlepszą kreację i śpiewów najpopularniejszych piosenek z tego okresu. Zobaczyliśmy również co moglibyśmy robić, gdyby przyszło nam żyć właśnie wtedy! Zanim jednak na dobre rozpoczęliśmy zabawę przy sprowadzanych, zagranicznych trunkach, posililiśmy się specjalnością naszych czasów - niezawodnej na takie okazje Domino's Pizza.

robol

Co to za firma która płaci pracownikowi dopiero 21 następnego miesiąca, przecież to pańszczyzna. W Angli tak też jest?

GoWork.pl
pracodawca
@robol 27.09.2017 20:51
Co to za firma która płaci pracownikowi dopiero 21 następnego miesiąca, przecież to pańszczyzna. W Angli tak też jest?...

Szanowny Panie, W firmie GoWork.pl wszystkie wynagrodzenia są wypłacane w terminie. Bardzo prosimy o rozwinięcie swojego komentarza i wysłanie dokładnego opisu sytuacji na skrzynkę uwagi@gowork.pl Po otrzymaniu wiadomości na pewno zweryfikujemy podane w niej informacje i zajmiemy się rozwiązaniem zaistniałego problemu. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Zastanawialiście się kiedyś jaka odległość dzieli Warszawę i Ateny? W linii prostej to około 1600 km. Właśnie taki dystans zamierzamy pokonać w najbliższych miesiącach w ramach aplikacji FitQb. Realizując ten cel – niezależnie od rodzaju wykonywanej aktywności fizycznej - przeznaczymy 2000 zł na wsparcie Domu Dziecka im. Janusza Korczaka w Warszawie.

Nastrój zdrowego, sportowego współzawodnictwa udzielił nam się jednak już dziś. Urządziliśmy sobie zatem małą rywalizację dotyczącą słynnych postaci i obiektów istotnych dla warszawskiego sportu :)

pracodawca

Nie rozumiem dlaczego na stronie z opiniami jako pierwsze nie wyświetlają się opinie dodane jako ostatnie, gdy ma się niewiele opinii to a początku są posty sprzed wielu lat a nie te ostatnie. Wiadomo że często w firmach dużo się zmienia i z czasem mają lepsze opinie ale pracownik widzi te stare i nawet nie zjeżdża na dół strony by przeczytać bieżące info. Ogólnie opinie po 2-3 latach to powinny znikać bo są już nieaktualne

GoWork.pl
pracodawca
@pracodawca 09.08.2017 10:39
Nie rozumiem dlaczego na stronie z opiniami jako pierwsze nie wyświetlają się opinie dodane jako ostatnie, gdy ma się niewiele...

Szanowny Panie, bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami. Jak słusznie Pan zauważył na pierwszych stronach wątków pojawiają się najstarsze komentarze. Jednak użytkownik wchodząc na wątek danej firmy zostaje przeniesiony do ostatniej jego strony, zawierającej najbardziej aktualne opinie. Oczywiście ma Pan rację, że w ciągu 2-3 lat firma może przejść swego rodzaju metamorfozę, a tym samym wiele komentarzy może być już nieaktualnych. Nie oznacza to jednak, że tracą one na znaczeniu - wręcz przeciwnie. Z czasem nabierają one jeszcze większej wagi. Pokazują czy zmiany, które zaszły w firmie są korzystne i doprowadziły do rozwoju firmy oraz stworzenia przyjaznego miejsca pracy. To bardzo istotne, gdyż może się okazać, że firma, która owiana była dawniej tzw. złą sławą wyciągnęła wnioski z popełnionych błędów, a to świetny prognostyk na przyszłość oraz bardzo cenna wskazówka dla użytkowników. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Podobno w dobrym towarzystwie czas szybko mija. To tłumaczyłoby dlaczego nawet się nie zorientowaliśmy, a upłynął rok odkąd nasze biuro zmieniło lokalizację z ulicy Zielnej na Prostą. Z tej okazji nie tylko podsumowaliśmy ostatnie, wyjątkowo owocne 12 miesięcy, ale również urządziliśmy mały quiz. Co wiemy o GoWork.pl oraz o sobie nawzajem? W tym wyjątkowym dniu nie mogło zabraknąć również urodzinowego tortu.

Były pracownik

Moja przygoda z goworkiem wyglądała troche inaczej. Musialem zakończyć wspolprace, bo przeprowadzałem się do innego miasta. Wspolprace z goworkiem wspominam jednak bardzo dobrze, przede wszystkim ze względu na zespol, z którym pracowałem. Fajny jest też system premiowy dla handlowcow. W dobrym miesiącu premia podwajala mi wyplate.

Salesman
@Były pracownik 31.07.2017 08:23
Moja przygoda z goworkiem wyglądała troche inaczej. Musialem zakończyć wspolprace, bo przeprowadzałem się do innego miasta. Wsp...

Co masz na myśli mówiac „fajny system premiowy”. Ja jestem handlowcem z kilkuletnim doswiadczeniem w B2B i zastanawiam się nad aplikowaniem do Goworka. Pracowałem w firmie, w której było straszne ciśnienie na wynik i chciałbym uniknąć takich miejsc. Wiadomo, że pieniądze są ważne, ale nie kosztem spokoju psychicznego. Może powiesz coś więcej o atmosferze? Dużo tu relacji z jakichś imprez, czy faktycznie jest tam tak luźno?

GoWork.pl
pracodawca
@Salesman 08.09.2017 15:07
Co masz na myśli mówiac „fajny system premiowy”. Ja jestem handlowcem z kilkuletnim doswiadczeniem w B2B i zastanawiam się nad...

Szanowny Panie, System premiowy w GoWork.pl stworzony jest w taki sposób, że umożliwia handlowcom uzyskanie zarobków na poziomie 8-10 tys. zł. Oczywiście wiele zależy od ich zaangażowania oraz umiejętności sprzedażowych. Są to jednak kwoty jak najbardziej realne do uzyskania. Jest to możliwe również dlatego, iż dbamy o atmosferę i staramy się stwarzać przyjazne miejsce pracy, którego przejawem są chociażby wspomniane przez Pana akcje pracownicze. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Historia Międzynarodowego Dnia Przyjaźni sięga lat 30. ubiegłego wieku. Do jego upowszechnienia przyczynił się jednak pochodzący z Paragwaju dr Bracho, który w 1958 roku założył fundację na rzecz przyjaźni. Rozwój technologii sprawił, że z czasem święto zaczęto obchodzić również poza Ameryką Południową. Od 2011 roku, Międzynarodowy Dzień Przyjaźni celebrowany jest 30 lipca - w tym roku przypada więc w niedzielę.

W GoWork.pl nie mogliśmy jednak przegapić takiej okazji na wspólną zabawę i postanowiliśmy świętować go już dziś. Ponownie zamieniliśmy więc koszule na luźne t-shirty. Przede wszystkim jednak dowiedzieliśmy się, co sądzą o nas koledzy i koleżanki z pracy. Nie ograniczyliśmy się jednak tylko do dzielenia się swoimi spostrzeżeniami, ale jako dowód wzajemnej sympatii obdarowaliśmy się również drobnymi upominkami.

Stylehair@gmail.com

Witam jeżeli ktoś może sobie pozwolić na wieczne zmianę planow to i duża cierpliwość to mogą państwo skorzystać ze szkoleń go work Ja jestem bardzo zawiedziona ze 3 raz mi już odlowuja szkolenia tłumacząc ze grupa jest nie pelna

GoWork.pl
pracodawca
@Stylehair@gmail.com 27.07.2017 13:20
Witam jeżeli ktoś może sobie pozwolić na wieczne zmianę planow to i duża cierpliwość to mogą państwo skorzystać ze szkoleń go w...

Szanowna Pani, bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Kursy mogą zostać odwołane, jeśli nie zbierze się odpowiednia liczba osób. W naszej ofercie znajduje się duża liczba kursów i szkoleń i nie zawsze każde z nich dojdzie do skutku. Jednocześnie kursanci są informowani o takiej możliwości. Zachęcamy Panią do wysłania swoich uwag na adres: uwagi@gowork.pl Pozwoli nam to wyciągnąć wnioski i uniknięcie takich sytuacji w przyszłości. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

ROBERT

Firma prowadzi forum o pracodawcach sama mając bardzo słabe opinie na temat jakości obsługi klientów. Niewiarygodna, nieprofesjonalna, bardzo droga ws tosunku do wartości jaką daje.

GoWork.pl
pracodawca
@ROBERT 30.06.2017 14:37
Firma prowadzi forum o pracodawcach sama mając bardzo słabe opinie na temat jakości obsługi klientów. Niewiarygodna, nieprofesj...

Szanowny Panie Robercie, Dziękujemy za Pana opinię. Każda opinia jest dla nas cenna – to one pozwalają nam zmieniać się na lepsze. Niemniej jednak nie zgadzamy się z Pana opinią. Współpracujemy z wieloma firmami, które są zadowolone z jakości świadczonych przez nas usług. Nasze ceny są dostosowywane do klienta. Jeśli chciałby Pan otrzymać więcej informacji na ten temat, zachęcamy Pana do kontaktu: marketing@gowork.pl Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Choć pierwszy dzień lata mamy już za sobą, to w GoWork.pl nową porę roku przywitaliśmy z dwudniowym opóźnieniem. Mimo iż pogoda nas nie rozpieszczała, postanowiliśmy zamienić  koszule i marynarki na t-shirty i spodenki. Wszyscy poczuliśmy letnią atmosferę, podczas której nie mogło zabraknąć chłodzących napojów oraz dzielenia się wakacyjnymi planami. Te ostatnie uwieczniliśmy nawet na samodzielnie stworzonych pocztówkach ;)

#GoNotOnlyWork

GoWork.pl
pracodawca

Kolejna Fitqbe'owa rywalizacja w GoWork.pl zakończona! Tym razem to mężczyźni byli górą i w okresie rywalizacji (2-12 czerwca) spalili więcej kalorii. Panie również miały jednak swoją przedstawicielkę na podium.

Choć już samo bycie "fit" jest odpowiednią nagrodą i motywacją do dalszych działań, to na najlepszych uczestników czekały upominki.

#GoNotOnlyWork #GoFit

Evitka

Ja też jestem dzieckiem.

GoWork.pl
pracodawca

W GoWork.pl w stu procentach podpisujemy się pod stwierdzeniem, że lepiej jest dawać niż dostawać, zwłaszcza jeśli jest to związane z Dziećmi. W ich święto postanowiliśmy sprawić radość tym, którzy potrzebują jej najbardziej. Nasz Zespół intensywnie pracował nad przygotowaniem laurek dla Dzieci z Domu Dziecka nr 2. im. dr Janusza Korczaka w Warszawie, przy okazji świetnie się przy tym bawiąc. Z całą pewnością tego dnia wielu z nas na nowo odkryło w sobie cząstkę dziecka. Nie poprzestaliśmy jednak na laurkach i życzeniach, do których dołączyliśmy sporą ilość prezentów.

Viola

Gdzie można znaleźć opinie o nieuczciwych pracownikach- dlaczego oczerniacie tylko pracodawców umieszczając wpisy, które spowodują reakcja drugiej strony , sami nakręcacie ludzi do pisania bzdur a potem dzwonicie do pracodawców i proponujecie, że usunięcie wpisy tylko trzeba Wam zapłacić. Wiem ze macie sporo spraw w sadzie .

olo
@GoWork.pl 31.05.2017 09:13
Szanowna Pani, nasz portal jest miejscem, w którym każdy użytkownik ma możliwość wyrażenia swojej opinii o pracodawcach, nie...

"możliwość wyrażenia swojej opinii o pracodawcach, niezależnie czy są one pozytywne, czy negatywne – zależy nam na przedstawianiu rzetelnych informacji związanych z pracodawcami" proszę mi w takim razie wytłumaczyć znikanie postów , samych negatywnych , w temacie o firmie Proficool Fans , do niedawna było ponad 90 postów jednym z ostatnich był post o zakończeniu działalności biura , czy to jest post w jakiś sposób naruszający regulamin ? zresztą wcześniej również tajemniczo znikały posty opisujące sytuację w w/w firmie .

GoWork.pl
pracodawca
@olo 02.06.2017 16:45
"możliwość wyrażenia swojej opinii o pracodawcach, niezależnie czy są one pozytywne, czy negatywne – zależy nam na przedst...

Szanowna Pani, jak wspomnieliśmy, moderacji podlegają tylko wpisy niezgodne z regulaminem naszego serwisu. Jeśli jednak zaobserwowała Pani zdarzenie, o którym wspomina, bardzo prosimy poinformować o tym naszego administratora, dostępnego pod adresem: admin@gowork.pl Co więcej, wszelkie uwagi można również zgłaszać na adres: uwagi@gowork.pl Po otrzymaniu wiadomości na pewno zweryfikujemy podane w niej informacje i zajmiemy się rozwiązaniem zaistniałego problemu. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Evitka

Szanowni Państwo, Nie chodzi tu bynajmniej o promocję wywiadów,lecz o promocję Waszego serwisu.Polega to na tym,że Pan i reszta zespolu bierzecie płyty mini CD lub kasety do dyktafonu .Następnie każdy pracownik czyli Administrator,reporterzy i redaktorzy ma przydzieloną swoją płytkę lub kasetkę.Kiedy to się stanie wszyscy pracownicy nagrywają coś od siebie.Następnie rozsyłacie to po całej Polsce.Co zatem Wam odpowiada bardziej?jakie nośniki?

xxxx
@GoWork.pl 26.05.2017 10:16
Szanowna Pani, aktualnie priorytetowe jest dla nas podejmowanie innych działań, wobec czego nie planujemy inicjatyw, o który...

pisze opinie o pracodawcy aby ostrzec przed podjeciem pracy a opini jak nie ma tak nie ma ,

GoWork.pl
pracodawca
@xxxx 06.07.2017 21:13
pisze opinie o pracodawcy aby ostrzec przed podjeciem pracy a opini jak nie ma tak nie ma ,

Szanowny Panie, bardzo prosimy o wysłanie zgłoszenia na adres: admin@gowork.pl W wiadomości należy uwzględnić wątek, którego dotyczyły Pana opinie. Nasi administratorzy po zapoznaniu się z Pana wiadomością wrócą do Pana z odpowiedzią zwrotną. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Evitka

W ramach mojej akcji,,Nauka bez barier

GoWork.pl
pracodawca
@Evitka 24.05.2017 20:18
W ramach mojej akcji,,Nauka bez barier

Szanowna Pani, bardzo dziękujemy za propozycję, jednak aktualnie nie planujemy promocji wywiadów w wersji audio. Będziemy pamiętać o Pani propozycji, jeśli ulegnie to zmianie. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

W GoWork.pl dbamy i propagujemy zdrowy tryb życia. Dostarczanie odpowiedniej dawki witamin w połączeniu z aktywnością fizyczną, pozytywnie wpływa na funkcjonowanie naszych organizmów. Przekłada się to na lepsze samopoczucie oraz zwiększa efektywność. Co więcej, czujemy się mniej zmęczeni nawet w najbardziej krytycznych momentach dnia. Dlatego też dziś, nie tylko doładowaliśmy swoje organizmy solidną dawką witamin dostarczoną przez Owoce w Pracy, ale również rozpoczęliśmy współpracę Fitqbe. Ta nowoczesna, a zarazem prosta w użyciu platforma pobudzi aktywność fizyczną naszego Zespołu, a dodatkowo zagwarantuje dobrą zabawę i zdrową rywalizację. Dzień owoców okazał się również świetną okazją, by każdy z nas podzielił się swoim życiowym hasłem przewodnim. Czy któreś z nich dotyczy dotyczy zdrowego trybu życia? Zobaczcie sami!

Evitka

Bardzo mi przykro,ale listownie nie mogę.Jestem prawie niewidoma.Pozdrawiam.

Evitka

Bardzo mi przykro,ale nie mogę wysyłać maili,bo mi poczta nie działa,.Czy można jakoś inaczej?

GoWork.pl
pracodawca
@Evitka 05.05.2017 21:00
Bardzo mi przykro,ale nie mogę wysyłać maili,bo mi poczta nie działa,.Czy można jakoś inaczej?

Szanowna Pani, zgodnie z §10 pkt. 1 regulaminu serwisu GoWork.pl wszelkie reklamacje dotyczące świadczonych Usług, a także sposobu działania Serwisu należy zgłaszać listownie na adres zarządcy treści ul. Żurawia 47, 00-680 Warszawa, bądź za pomocą poczty elektronicznej na adres: admin@gowork.pl . Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

agata

Nie rozumiem dlaczego GW tutaj się reklamuje. Myślałam że tutaj możemy wpisywać swoje uwagi dot. współpracy z GW. Jeżeli chcą się reklamować to niech zrobią to w zakładce "aktualności" albo "galeria" albo.... ?

GoWork.pl
pracodawca
@agata 01.05.2017 18:03
Nie rozumiem dlaczego GW tutaj się reklamuje. Myślałam że tutaj możemy wpisywać swoje uwagi dot. współpracy z GW. Jeżeli chcą...

Szanowna Pani Agato, wątki opiniotwórcze o pracodawcach służą nie tylko do wyrażenia swojej opinii na temat pracy w danej firmie, ale również interakcji użytkowników z przedsiębiorstwem. Umożliwia to zdobycie rzetelnych informacji związanych z zatrudnieniem w firmie. Aktualności, o których Pani wspomniała wzbogacają wątek – pokazują jak wygląda zatrudnienie u konkretnego pracodawcy oraz oddają atmosferę tam panującą. Takie wydarzenia umieszczane są w stosownej zakładce („aktualności”), jednak równolegle pojawiają się na wątku z opiniami, przeplatając tym samym pojawiające się wpisy. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Evitka

Ja zawsze jadam śniadanie.I to porządne!

GoWork.pl
pracodawca

Dziś Europejski Dzień Śniadania, czyli najważniejszego posiłku dnia. Niestety coraz częściej o tym zapominamy i jemy w biegu lub – co gorsza – w ogóle pomijamy ten posiłek w swojej diecie. Między innymi z tego powodu organizatorzy europejskiej kampanii „Breakfast is Best”, postawili sobie prosty cel, zgodnie z którym, do 2020 roku wszystkie kraje Unii Europejskiej wprowadzą politykę promującą codzienne jedzenie śniadania, jako elementu zdrowego stylu życia.

W GoWork.pl zdajemy sobie sprawę jak ważne dla naszego prawidłowego funkcjonowania jest pierwszy posiłek dnia. Zanim jednak skosztowaliśmy śniadań przygotowanych przez Kreatorów Smaku, urządziliśmy małą zabawę, pokazującą jak ważnym aspektem w kontaktach interpersonalnych jest prawidłowa komunikacja. Właśnie dlatego zabawiliśmy się dziś w głuchy telefon. Co z tego wyszło? Przekonajcie się sami!

Evitka Załamana

Jeżeli jakiś hejter obraził mnie wna Waszej stronie,a nie mogę się do Was zwrócić za pośrednictwem maila,nie mieszkam w Warszawie i nie poruszam się sama,bo jestem prawie niewidoma-co obić?Dla uściślenia dodam,że był to hejter,który podpisał się jako GK w opiniach o Coca Coli,a jego post brzmiał tak,,Nie no,twój post jest rzeczywiście przydatny dla osób potrzebujących pracy.Czysta hipokrycja.

GoWork.pl
pracodawca
@Evitka Załamana 23.04.2017 11:31
Jeżeli jakiś hejter obraził mnie wna Waszej stronie,a nie mogę się do Was zwrócić za pośrednictwem maila,nie mieszkam w Warszaw...

Szanowna Pani, prosimy o zgłoszenie wyżej opisanej sytuacji na adres: admin@gowork.pl . Administracja naszego serwisu w najbliższym czasie zajmie się rozwiązaniem zgłoszonej przez Pani sprawy. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Evitka

W takim razie w jakiej formie przeprowadziliście wywiad z pracodawcą -ZtM Warszawa -Poczta Polska?

GoWork.pl
pracodawca
@Evitka 18.04.2017 11:25
W takim razie w jakiej formie przeprowadziliście wywiad z pracodawcą -ZtM Warszawa -Poczta Polska?...

Szanowna Pani, nie możemy udzielić tak ścisłych informacji, ponieważ są to kwestie poufne. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Dziś pod naszym biurem pojawił się Mobilny Punkt Poboru Krwi, a wraz z nim możliwość pomocy osobom, które tego potrzebują. Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa w Warszawie zaopatruje w krew szpitale, kliniki oraz instytuty, które dokonują skomplikowanych zabiegów, do których przeprowadzenia niezbędna jest krew. GoWorkowicze ochoczo oddawali swoją krew, do czego zachęcamy również Was!

Evitka

Używacie dyktafonu do wywiadów?Jeśli tak to jakiego?Mającego wbudowaną pamięć czy na mikrokasety?

GoWork.pl
pracodawca
@Evitka 13.04.2017 20:28
Używacie dyktafonu do wywiadów?Jeśli tak to jakiego?Mającego wbudowaną pamięć czy na mikrokasety?

Szanowna Pani, reporterzy naszego serwisu przeprowadzają rozmowy w różnych formach w zależności od preferencji osób udzielających wywiadu. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Dzień Czekolady to świetna okazja do wspólnej zabawy. Tego dnia nie tylko wzajemnie obdarowaliśmy się łakociami, ale przede wszystkim mieliśmy okazję dowiedzieć się o sobie czegoś więcej. Tablica, na której zapisywaliśmy takie informacje wypełniła się w ekspresowym tempie. Dzień czekolady okazał się również świetną sposobnością do odwiedzenia naszych przyjaciół z drugiego oddziału serwisu GoWork.pl i zaproszenia ich do celebracji tego słodkiego dnia. Już dziś możemy Was zapewnić, że przy okazji kolejnych takich dni na pewno do nich wrócimy i pokażemy Wam jak wygląda praca w kolejnej naszej placówce.

GoWork.pl
pracodawca

Do Wielkanocy pozostało już tylko kilka dni. W naszym biurze świąteczna atmosfera zagościła jednak nieco wcześniej. Wspólne spotkanie okazało się również świetną sposobnością do zabawy, w tym między innymi do sprawdzenia swojej wiedzy o GoWork.pl. Niektórzy pochwalili się także swoimi umiejętnościami wokalnymi ;)

Evitka

Na czym umieszczacie wywiady?

GoWork.pl
pracodawca
@Evitka 06.04.2017 18:44
Na czym umieszczacie wywiady?

Szanowna Pani, wywiady z pracodawcami znajdzie Pani na naszym portalu w odpowiedniej zakładce: http://www.gowork.pl/pracodawca-wywiad Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Niezadowolony

Witam , Dlaczego Go Work moderuje opinie wyslane przez pracowników ,myslaem ze tutaj chodzi o opinie i ostrzezenia dotyczace pracodawcow ,a widze ze co nie lezy danej firmie to jest nie przepuszczane ,jezeli tak to po (usunięte przez administratora) ten portal ,czyzby dla kasy ,zle opinie to sie likwiduje i za to kasa leci . Pozdrawiam

GOŚC
@Niezadowolony 05.04.2017 16:57
Witam , Dlaczego Go Work moderuje opinie wyslane przez pracowników ,myslaem ze tutaj chodzi o opinie i ostrzezenia dotyczace pr...

HEJ, TO DZIAŁA TAK - JAK PRACODAWCA ZAPŁACI TO DOSTAJE UPRAWNIENIA ADMINISTRATORA I MOŻE SOBIE KASOWAĆ NIEWYGODNE WPISY, I WIELU PRACODAWCÓW SIĘ DAJE ZŁAPAĆ NA TO. POTRZEBA SIĘ ZASTANOWIĆ KOMU NAPRAWDĘ TAKIE STRONY SŁUŻĄ?

GoWork.pl
pracodawca
@GOŚC 17.07.2017 13:53
HEJ, TO DZIAŁA TAK - JAK PRACODAWCA ZAPŁACI TO DOSTAJE UPRAWNIENIA ADMINISTRATORA I MOŻE SOBIE KASOWAĆ NIEWYGODNE WPISY, I WI...

Szanowny Panie, niezależnie od charakteru wpisu nasz portal nie daje możliwości ich płatnego usuwania. Podstawą do tego jest niezgodność komentarzy z regulaminem naszego serwisu. Żadna firma nie otrzymuje również uprawnień administratora. Z kolei jeśli chodzi o poruszony przez Pana aspekt płatności, to miał Pan zapewne na myśli usługę Złotego Profilu, która umożliwia pracodawcom rozbudowę profilu o 8 dodatkowych zakładek i przedstawienie swojej działalności szerokiemu gronu użytkowników, którzy zapoznają się z opiniami zawartymi na wątku. W żadnym wypadku nie jest to jednak równoznaczne z możliwością usuwania wpisów. Jeśli chciałby Pan uzyskać więcej informacji na temat funkcjonowania naszego serwisu, zachęcamy do kontaktu: marketing@gowork.pl Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Evitka

Bardzo lubię słodycze,ale nigdy nie próbowałam muffinek.

Zdzich

Jak na renomowaną firmę posiadającą szeroki zakres wiedzy z prawa polskiego i nie tylko. Doświadczenie budują na łamach wypowiedzi na blogach i forach internetowych. Ukierunkowani są tylko i wyłącznie na sobie.Zapominają o jednej zasadzie Prawo działa w dwie strony. W dobie dzisiejszej techniki i cybernetyzacji świata laik potrafi założyć taką firmę.

GoWork.pl
pracodawca

Muffinki świetnie sprawdzają się jako słodki dodatek do porannej kawy. Właśnie w ten sposób potraktowaliśmy je w GoWork.pl w Światowy Dzień Muffinka. Swoją obecną sławę zawdzięczają angielskiemu piekarzowi Samuelowi B. Thomasonowi, który po emigracji do Nowego Jorku zaczął wypiekać je zgodnie ze starym przepisem swojej matki. Muffinki z dodatkiem proszku do pieczenia i w obecnym kształcie grzybka zaczęto piec w drugiej połowie XIX wieku. To był strzał w dziesiątkę. Świat zakochał się w tych smakołykach, które zaczęto jeść o każdej porze dnia.

Yoko

Nie mam jeszcze wyrobionego zdania, wysłałam swoje cv jako trener szkoleń. Odpowiedzi nie uzyskałam. Yoko

Evitka
@Yoko 22.03.2017 18:55
Nie mam jeszcze wyrobionego zdania, wysłałam swoje cv jako trener szkoleń. Odpowiedzi nie uzyskałam. Yoko...

nie martw sie.Napewno Cię przyjmą.

GoWork.pl
pracodawca

Mimo iż pogoda za oknem wciąż bywa kapryśna, to wkrótce ulegnie to zmianie. Do GoWork.pl zawitała dziś Wiosna, która obiecała, że temperatury już wkrótce wzrosną! ;) Trudno żeby było inaczej – przywitaliśmy ją wyjątkowo ciepło, przygotowując przy swoich miejscach pracy wiosenne kąciki. Twórcy najciekawszych z nich zostali przez Nią obdarowani słodkimi upominkami.

GoWork.pl
pracodawca

W piątek nasze biuro, w którym celebrowaliśmy dzień św. Patryka, zmieniło swój kolor na zielony! Moc atrakcji, świetne towarzystwo, a to wszystko wzbogacone o ulubione trunki Irlandczyków ;)

O to, aby podczas świętowanie nie zabrakło nam sił zadbało z kolei Domino's Pizza.

Wanda

Brak PITu! Nie wypłacone bonusy za święta za pracę w Niemczech! (usunięte przez administratora) Nie polecam!

GoWork.pl
pracodawca
@Wanda 19.03.2017 14:41
Brak PITu! Nie wypłacone bonusy za święta za pracę w Niemczech! (usunięte przez administratora) Nie polecam!...

Szanowna Pani Wando, dziękujemy za zgłoszenie zaistniałej sytuacji. Prosimy o wysłanie wiadomości z opisem problemu na pity2016@gowork.pl nasz zespół na pewno się z Panią skontaktuje i pomoże uregulować sprawę. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Szanowna Pani, Każdy użytkownik może zobaczyć komentarz na forum, pracodawca oczywiście również. Nie oznacza to, że trafi on na pewno na dany wpis. Jeżeli firma zechce się ustosunkować do danego komentarza może to jak najbardziej zrobić. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Evitka

Jestesście świetni.Mam do Was dwa pytania. 1.wspomnieliście,że pracodawcy mają wgląd w moją opinię.Ale jeśli dodałabym opinię o nowej firmienp.Stefpol to czy pan Stefek,pracodawca terj firmy będzie miał wgląd w moją opinię? 2Kiedyś pisałam opinię o Szaruga P.U.h.w Dynowie.Dlaczego nikt mi nie odpisał?Czy to może znaczyc,że nikt tam nie zagląda?Proszę o jak najszybsza odpowiedż.

GoWork.pl
pracodawca

Pierwowzorem Dnia Kobiet były obchodzone w starożytnym Rzymie Matronalia, czyli święto przypadające na pierwszy tydzień marca, związane z macierzyństwem i płodnością. Mężowie obdarowywali wtedy swoje żony upominkami i spełniali ich życzenia.

Jak powiedział Pierre de Brantome - "Świat bez kobiet byłby jak ogród bez kwiatów", a my w pełni się z tym zgadzamy.

W dniu Waszego święta życzymy Wam wszystkiego co najlepsze, zarówno na ścieżce zawodowej, jak i w życiu prywatnym. A jak celebrowaliśmy ten dzień w GoWork.pl? Zobaczcie sami!

#GoNotOnlyWork #DzienKobiet

Kadi

Dobra firma wysokie prowizję jeśli ktoś umie sprzedawać może zarobić dobre pieniądze. Są dwie siedziby Prosta i Żurawia tak więc w samym centrum przy samym wyjściu z metra. Za mało imprez integracyjnych.

Zostaw opinię o GoWork.pl - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GoWork.pl