GoWork.pl
3869

Opinie o GoWork.pl

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GoWork.pl

MA-T

Najlepszy portal do szkalowania pracodawców. Pracownik może pomówić każdego szefa, pozmyślać, okłamać, a dochodzenie prawdy nie jest takie proste. Poza tym serwis nie odpisuje na pytania mailowe. Mega misja polskiej przedsiębiorczości. GRATULACJE! Trzeba być dumnym z udostępnienia możliwości opluwania szefa nawet niezgodnie z prawdą!

miki
@anonymous 30.03.2018 21:12

Kompletna bzdura anonymous. Nawet jak pracodawca jest najlepszą firmą, to zawsze znajda się hejterzy chętni do obsmarowania.

anonymous

DLACZEGO GoWork podaje opinie anonimowych osób o nieistniejących firmach i pozwala identyfikować osoby których dane były w nazwach tych firm dawniej. Jeżeli każdy może podawać publicznie dane pracodawcy, nazwę na podstawie której można zidentyfikować byłego pracodawcę to dlaczego szkalujące osoby nie muszą podawać imion i nazwisk, tolerujecie cudownych donosicieli, tchórzliwych i opętanych nienawiścią, skrywacie ich adresy i numery telefonów? Portal Wasz Krzywdzi Ludzi! Jest to opinia wypełniająca znamiona opinii o charakterze bezprawnym.

Pracodawca
@GoWork.pl 27.04.2018 10:40

Tak - jak firma zamknie działalność; ale jak ją zawiesiła i prawie dwa lata nie już nie działa, a nadal pojawiają się wpisy „zaczepne” administratora go work z zapytaniem „co dzieje się w tej firmie” GO WORK to DNO!!!

Waldemar Dynia

Witam, skoro Gowork jest zwolennikiem swobodnej wypowiedzi, to dlaczego moja opinia o Goworku po kilku dniach została usunięta ? czyżby była dla Was niewygodna????? Natomiast przepuszczanie wypowiedzi cyt. "stachu ty kurwoooooo!!!!", "liżesz skwary (usunięte przez administratora) j wam w d u p ee ruc haj cie sie razem w pokoju ze stachem peda ły" maja niewiele wspólnego z opiniami o pracy i pracodawcy. Chyba, że to jest Wasz styl i Wasze standardy.

Grażyna

Jaką macie atmosferę w pracy. Widziałam sporo ofert pracy za granicą?

szef

A może WRESZCIE zaczniemy JAKO SZEFOWIE FIRM opisywać naszych cudownych, najuczciwszych, zawsze kompetentnych i najbardziej na świecie pracowitych PRACOWNIKÓW !!!!! DLACZEGO ten portal NIE STWORZY STRONY O PRACOWNIKACH? Jeżeli każdy może podawać publicznie dane pracodawcy, nazwę firmy na podstawie której można zidentyfikować pracodawcę to dlaczego dyrektorzy firm nie mogą podawać imion i nazwisk cudownych pracowników, ich adresów i numerów telefonów?

szef2
@szef 13.04.2018 19:22

Świetny pomysł ! zdecydowanie przychylam się do pomysłu Kolegi/Koleżanki :) Jeśli jedna strona ma prawo do czarnego PR, to dlaczego druga strona miałaby nie mieć takiej możliwości? :)

GoWork.pl
pracodawca

Dziś w GoWork.pl przy Żurawiej obchodziliśmy Europejski Dzień Śniadania :). Śniadanie to najważniejszy posiłek dnia, który dostarcza niezbędnej energii, aby nasz organizm mógł prawidłowo funkcjonować przez cały dzień. Warto zadbać o to, aby śniadania zawierały urozmaicone produkty ze wszystkich pięter piramidy żywnościowej. Większość z nas kojarzy śniadania z tradycyjną kanapką. Dziś sprawdziliśmy, jakie śniadania preferuje zespół GoWork.pl. Oprócz tradycyjnych kanapek i kawy, pojawiła się owsianka oraz dużo warzyw i owoców.

#GoNotOnlyWork

GoWork.pl
pracodawca

Dziś w GoWork.pl przy Żurawiej witaliśmy Wiosnę! Wprawdzie ta astronomiczna jest już z nami od wczoraj, ale postanowiliśmy uczcić jej "kalendarzowe" przybycie. Zaklinając mroźną jeszcze pogodę, nasz Zespół postawił na wiosenny, kolorowy wygląd. Mamy nadzieję, że nasz dzisiejszy look zachęci Szanowną Wiosnę do wprowadzenia przychylniejszej aury.

Mimo mroźnej temperatury w Gowork.pl nastroje już całkiem wiosenne :)

GoWork.pl
pracodawca
@Pedro 24.04.2018 21:38

Szanowny Panie, zapewniamy, że nie zatrudniamy aktorów do przedstawienia relacji z naszych imprez firmowych :-) Na zdjęciach są nasi pracownicy i ich autentyczne emocje. Sam Pan może się przekonać jak się u nas pracuje, dołączając do naszego zespołu https://www.gowork.pl/gowork.pl,1/pracuj_z_nami Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

OnlyB2B

Witam, jak wynika z regulaminu Gowork - to m.in. opinie o pracodawcach. Nie będę się rozpisywał jacy sfrustrowani czy zwolnieni pracownicy piszą "obiektywne" opinie, gdyż mam inne pytanie: 1. Dlaczego opinie napisana przez tzw. niezadowolonego Klienta danej firmy (nie pracownika) nie jest przez administratora usuwana. To chyba nie to miejsce. Miało być "opinie o pracodawcach", a Klienta firma nie jest pracodawcą. Sporo takich wpisów. Można zrozumieć, iż niezadowolony - chcący pozostać anonimowym - Klient wybierze portal Gowork, gdyż dodanie opinii jest tzw. bez żadnych logowań, czy podawania jakikolwiek danych. I stąd mamy Galów anonimów itp. W Google, aby ddać opinię trzeba się zalogować do swojego konta, co potencjalnych "hejtowców" i flustratów troszeczkę może odstraszać, a w drugą stronę przyciąga osoby, które nie obawiają się wyrażania swoich opinie nawet gdyby doszło do konfrontacji. Idąc tym takiem myślenia, to również gdybym był Klientem - Gowork - mógłbym wyrażać na tym serwisie swoje uwagi, spostrzeżenia, opinie itp. na temat świadczonych usług przez Gowork, czy też nie jest to właściwe miejsce? Uważam, że z pewnością taka informacją będzie przydatna dla współpracujących w ramach B2B, którzy nie zatrudniają pracowników, a mają opinie od Klientów, a co najlepsze od pracowników których nigdy nie mieli. Dobre ... Czekam na info PS. A co dopracowników wyrażających opinie, to może warto zbierać od nich chociaż e-maile jak Google (ale na tyn wyczyn chyba portal Gowork nie "stać" w końcu zostałby administratorem danych i .... w końcu te RODO ... lepiej prowadzić plotkarski serwis :)

OnlyB2B
@GoWork.pl 24.04.2018 14:43

Dziękuję. Teraz wiem, iż tak jak pisze w swoich odpowiedziach GoWork - a raczej pracownik - wszelkie "opinie mogą być dla (prz. aut. opiniowanego/firmy) źródłem cennych wskazówek". Tym "wspaniałym" cytatem kończę rozmowę w tym temacie.

Anita

Idealnych firm nie ma!! Trzeba polubi c pracę i będzie super!

anonymous
@Anita 15.04.2018 21:15

O ile szef lubi swoich- o ile ich w ogóle zna :)

Warszawianka

Strasznie mało płacą i do tego ciężko się pracuje

GoWork.pl
pracodawca
@Warszawianka 29.03.2018 22:21

Szanowna Pani, Udostępnienie przez Panią swojego miejsca pracy i opisu swoich uwag przesłane na wskazany wcześniej adres mailowy ma służyć wyłącznie wewnętrznym potrzebom doskonalenia jakości usług GoWork.pl i nie ma nic wspólnego z RODO. Owszem portal dba o bezpieczeństwo danych osobowych, gdyby miała Pani jakieś pytania w tym zakresie zapraszam do kontaktu z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych GoWork.pl – iod@gowork.pl Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Dzień dobry! My już po „jajeczku” w pracy, a Wy? Zerknijcie, jak bawiliśmy się w miniony piątek. Oprócz pyszności, które przygotowali pracownicy (bardzo polecamy tartę z białą czekoladą), mieliśmy też kolejną odsłonę naszego quizu wiedzy o GoWork.pl. Czy w każdej firmie jest tak, że to IT wie najwięcej na temat swojego pracodawcy? U nas quiz wygrali. A jak jest u Was?

Xxx

Witam jestem bardzo rozczarowany tym portal a szczegolnie opiniami ktrore może każdy wystawić tzn przykładem sa pomówienia na mnie oraz oczernianie na forach zakładu wraz z inicjałami i przezwiskami pisałem do nich i dzwoniłem oni twierdza że maja na to 20 dni jak można zwlekać z czymś taki a ogolnie z automatu ktoś z gowor powinien to przeczytac przed umieszczeniem na forum jest to poprostu żenada dla porownania fb usunał takie coś w 15 min a oni potrzebuja 20 dni wstyd tyle mam wam do powiedzenia.

GoWork.pl
pracodawca
@Xxx 20.03.2018 11:38

Dzień dobry, Dziękujemy za Pana opinię. Jeśli zaobserwował Pan na naszym forum opinię niezgodne z regulaminem, prosimy o niezwłoczne skierowanie szczegółowego opisu sytuacji (najlepiej załączając też link do wspomnianej wyżej opinii) do administratora serwisu na adres: admin@gowork.pl Pozdrawiamy, Zespół GoWork.

Mucha

Pewnie I tak nikogo ta opinion nie obejdzie !!!Wiele jednak osob ma podobnie zdanie.Szukam pracy jako opiekunka !!! ( nie tlumaczka jezyka niemieckiego!!!).Interesuje mnie pensja( godziny pracy)?W ogloszeniach...pensja1500€ !!! Po opisie zlecenia...pensja od 850 do 1100 !!! Dla idiotów te ogloszenia?

GoWork.pl
pracodawca
@Mucha 19.03.2018 15:52

Dzień dobry, Na naszej stronie internetowej http://www.opiekunka.gowork.pl/ znajdzie Pani wiele aktualnych ofert. Zachęcamy także do kontaktu mailowego opiekunka@gowork.pl nasi pracownicy udzielą szczegółowych informacji na temat pracy w Niemczech. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Alfred

Cześć, pragnę podzielić się swoim wpisem w wyniku działania tego wspaniałego portalu jakim jest gowork. Otóż niniejszy portal daje możliwość umieszczania obraźliwych wpisów co osobiście po prostu kocham. Dlatego też pozwolę sobie na chwilę szczerości oczywiście bez obraźliwych wpisów, które Gal Anonim vel administrator gotów natychmiast usunąć. Otóż ten wspaniały portal dla Pań i Panów frustratów jako jeden z niewielu w internecie pozwala na umieszczanie wyważonych oraz inteligentnych opinii na temat krwiopijców pracodawców i tym podobnym. Jakże wspaniale, że istnieje grupa ludzi dobrej woli, która tak mocno podkreśla wartości związane z wolnością słowa. Dlatego też pragnę w tych kilku grzecznych i wolnych słowach wyrazić swoją opinię na temat tego altruistycznego portalu. Otóż chciałbym jednoznacznie i niewątpliwie stwierdzić iż grupa gowork kompletnie nie zna się na tym co robi (niektórzy nazwaliby ich kompletnymi amatorami ale oczywiście nie ja). Co więcej trzeba bezstronnie stwierdzić, iż: 1. gowork: nie umożliwia młodym ludziom rozwoju 2. gowork nie zachęca w swoich ogłoszeniach osób homoseksualnych do aplikowania (homofobia?) 3. gowork nie ułatwia aplikowania osobom innego wyznania (katotalibat?) 4. gowork jednoznacznie faworyzuje osoby białe (brak ogłoszeń dla afroamerykanów - rasizm?). Oczywiście serdecznie zachęcam do merytorycznej dyskusji. Jestem przekonany, że grupa gowork jako obrońca wartości zapisanych w konstytucji RP nie usunie ANI JEDNEGO SŁOWA z mojej wypowiedzi ponieważ byłoby to działanie zdecydowanie bezprawne. serdecznie pozdrawiam

GoWork.pl
pracodawca
@JA 06.03.2018 13:49

Szanowny Panie, Portal GoWork.pl nie ma nic wspólnego z firmą Najgorsza praca. Wartością wyznawaną przez GoWork.pl jest dbanie jakościowe i merytoryczne informacje o pracodawcach. Jesteśmy świadomi nielegalnego zaciągania danych z naszego portalu przez wyżej wymienioną firmę i podjęliśmy w związku z tym odpowiednie kroki prawne. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Ania

Nie polecam, moja znajoma mówiła że pracowała i stwierdziła nigdy więcej katastrofa .

GoWork.pl
pracodawca
@Ania 14.03.2018 11:54

Pani Aniu, Dlaczego nie poleca Pani współpracy z GoWork.pl? Prosimy o skierowanie swoich uwag na adres mailowy: uwagi@gowork.pl Dbamy o jakość zatrudnienia i dobre warunki pracy w firmie, a Pani opinia może być dla nas źródłem cennych wskazówek. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Karolina

Podpowiedzcie jak pracuje się z firmą jako opiekunka w Niemczech?

GoWork.pl
pracodawca
@Karolina 08.03.2018 18:35

Pani Karolino, zachęcamy do zapoznania się z opiniami innych forumowiczów (np.: Zohra, Janeczka90, MarysiaT). Na stronie internetowej http://www.opiekunka.gowork.pl/ również znajdzie Pani wiele przydatnych informacji. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Obchodzony dziś Międzynarodowy Dzień Kobiet został ustalony w 1910 roku w Kopenhadze. Początkowo święto miało służyć krzewieniu idei praw kobiet, a także budowaniu społecznego wsparcia dla powszechnych praw wyborczych dla nich.
Współcześnie w ten dzień kobiety na niemal całym świecie obdarowywane są przez mężczyzn upominkami. W Polsce królują kwiaty na czele z goździkami i tulipanami. W GoWork.pl uznaliśmy, że odpowiednim prezentem będą również bony podarunkowe, które otrzymała każda przedstawicielka płci pięknej.
Nie ograniczyliśmy się jednak tylko do wręczenia upominków. Uznaliśmy, że dzisiejsze święto, to perfekcyjny dzień, by dowiedzieć się, jaki – według Pań – powinien być Gentelman GoWork.pl.

Zohre

Pracowałam w Niemczech przez krótki czas, po podpisaniu umowy z GoWork. Współpraca trwała króciutko z powodów obiektywnych, poza kontrolą stron. Firma wywiązała się z umowy wzorcowo. Zastrzeżenia można mieć co do transportu door-to-door, ale od minibusów nie wymaga się wygody tylko niskiej ceny. Umówiłam się z GoWork, że następnym razem dostanę zwrót ryczałtem, a wybiorę sobie przewoźnika wg swojego gustu i potrzeb. To oczywiście kosztuje. Ogólnie - firma wywiązała się z umowy w zakresie pośrednictwa w znalezieniu pracy. A o to przecież chodzi!

ja

Serwis działa poprawnie tylko dla osób które atakujących. Jesli jest sie ofiarą wymyslonych zarzutów nie jest to juz takie proste. Zostałem oczerniony przez osobe chora psychicznie która ujeła mnie z imienia w swoim chorym wpisie i co moge zrobic - czekac 21dni bo administrator ma duzo pracy. Zatrudnijcie wiecej administratorów jesli tak bardzo zalezy wam na jakosci usług.

GoWork.pl
pracodawca
@anonymous 27.02.2018 18:05

Szanowny Panie, Wszystkie zgłoszenia odnośnie do informacji pojawiających się na forum i naruszających regulamin prosimy kierować do administratora na wspomniany już adres: admin@gowork.pl. Ze względu na ochronę danych użytkowników forum, udostępnienie adresu IP odbywa się wyłącznie na wniosek organów ścigania. Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

GoWork.pl
pracodawca

Rozpoczynający ostatni tydzień karnawału tłusty czwartek wywodzi się z tradycji pogańskiej i symbolizował odejście zimy.

Słodkie dziś pączki jadano dawniej ze skwarkami. Miały one być jak najbardziej tłuste, tak by można się było nimi najeść przed 40-dniowym postem. W nim bowiem jedzono tylko postne potrawy.

Przez stulecia nie zmieniło się jedno – tłusty czwartek, to dzień łasucha, w którym diety i moda na bycie „fit” schodzą na dalszy plan. W GoWork.pl tradycyjne jedzenie pączków urozmaiciliśmy o wspólną zabawę, której celem było dowiedzenie się czegoś od drugiej osoby. Niektórzy mogli nawet rozpocząć naukę hiszpańskiego :)

A jak Wam mija ten słodki dzień? ;)

GoWork.pl
pracodawca

Luty rozpoczęliśmy nie tylko podsumowaniem naszych dokonań w poprzednim miesiącu, ale również kolejną imprezą integracyjną. Zanim jednak zabawa na dobre się rozkręciła, udekorowaliśmy nieco nasze biuro.

Każdy z nas miał możliwość zawieszenia ramek ze zdjęciami przedstawiającymi już zorganizowane przez nas eventy. Od teraz fotografie witają wszystkie osoby przybywające do naszej firmy.

Jak zwykle w przypadku GoWorkowych imprez nie zabrakło wspólnych śpiewów. Stałym elementem naszych spotkań staje się także gra w bilard.

O to, byśmy mieli energię bawić się do późnych godzin wieczornych zadbało z kolei Domino's Pizza.

T

nie polecam, (usunięte przez administratora)

incepcja

proszę o informację jaką drogę trzeba przejść aby z Wami współpracować i dołączyć do zespołu/ Pozdrawiam

GoWork.pl
pracodawca
@incepcja 05.01.2018 22:21

Bardzo się cieszymy, że chcesz dołączyć do zespołu GoWork.pl Nasze aktualne ogłoszenia rekrutacyjne znajdziesz tu: https://www.gowork.pl/praca/gowork.pl;pr Z pewnością wybierzesz dla siebie ciekawą ofertę. CV można też przesłać bezpośrednio do naszych rekruterów na adres: hr@gowork.pl Zapraszamy do aplikowania! Zachęcamy też do zapoznania się z historią i misją firmy tu https://www.gowork.pl/gowork.pl,1/o_firmie (obiecujemy to nie jest nudne ;) ) Pozdrawiamy, Zespół GoWork.pl

Janeczka90

Witam, ja byłam z Goworkiem na zleceniu w Niemczech jako opiekunka osoby starszej i w samych superlatywach wspominam zlecenie. Zostałam na święta - było to dla mnie ciekawe doświadczenie, bo może dla mnie nie było to taki piękny czas jak w Polsce w domu, ale przynajmniej podopieczna zaznała pierwszy raz atmosfery bożego narodzenia, za co bardzo dziękowała, Starałam się wszystko tak zorganizować, jak to jest u Nas, zaprosiliśmy na boże narodzenie rodzinę i widać było że byli bardzo pozytywnie zaskoczeni, bo u nich relacje są dość oziębłe. Ale wszystko się udało i mam nadzieję, że jeszcze uda mi się pojechać do takiej fajnej rodziny. Polecam organizacja super :)

GoWork.pl
pracodawca

Paweł, Senior Key Account Manager:

Cześć, pracuje w GoWork.pl od września 2017r.
Na początku zaskoczyły mnie koleżeńskie relacje, panujące między przełożonymi a pracownikami. Nie spodziewałem się, że taka atmosfera w pracy może być motywująca, a w tym miejscu to naprawdę działa!

Od pierwszego dnia duże i bardzo budujące wsparcie otrzymałem od mojego Team Leadera Łukasza i Trenera Mateusza. Uczestniczę w spotkaniach, w których mam możliwość przyswojenia wiedzy dotyczącej budowania relacji z klientami.

Mój team jest najmłodszym zespołem i mimo tego, że tak krótko ze sobą współpracujemy, mam wrażenie jakbym znał ich od zawsze. Klimat panujący w zespole jest niepowtarzalny – wiem co mówię. Tego nie da się opowiedzieć, to trzeba zobaczyć ;)

Bardzo ważne jest dla mnie to, że cały czas podnoszę swoje umiejętności, nie tylko w zakresie sprzedaży.

Interesuję się sztukami walki i sam kiedyś trenowałem Kick Boxing, dlatego akcje sportowe związane z Fitqbem są dla mnie motywujące. Świetne jest to, że poza zdrową rywalizacją między pracownikami możemy wziąć udział w takich akcjach jak „Idziemy do Aten”.



Jeżeli lubisz wyzwania i dobrą atmosferę – przyjdź i sam sprawdź.



Sprawdź również:

Kinga

W tym roku po raz pierwszy zdecydowałam się zostać na Święta Bożego Narodzenia na zleceniu - premia jest bardzo motywująca ;) Trochę mi jednak smutno ,że nie spędzę ich razem z rodziną :(

re
@Kinga 11.12.2017 10:45

Kasa albo rodzina. To twój wybór. Widocznie kasa dla ciebie ważniejsza..

GoWork.pl
pracodawca

Święta to czas magiczny, spędzany w rodzinnym gronie. Choć pozostało do nich jeszcze kilka dni, to w naszym biurze już czujemy ich atmosferę. GoWorkowa Wigilia okazała się świetną sposobnością do wspólnej zabawy. Zanim jednak przeszliśmy do śpiewania kolęd, nastąpiło rozdanie prezentów. Jednocześnie była to świetna okazja, by sprawdzić to, co wzajemnie wiemy na swój temat. Zanim obdarowywany otrzymał prezent, pozostali uczestnicy Wigilii na podstawie kilku haseł dotyczących jego osoby, zgadywali do kogo należy upominek. Jak na świąteczne spotkanie przystało, nie mogło zabraknąć pierogów oraz piernika.

kasia68

ja też byłam na spotkaniu w firmie, przyjęła mnie bardzo ciepła, młoda kobieta ;) wszystko mi wytłumaczyła, na wszystkie pytania odpowiedziała - to była rekrutacja na opiekunkę w Niemczech, dopiero zaczynałam z tą firmą, polecam!!!!!! pracuję z nimi już od 2,5 roku i wszystko się sprawdziło, a na dodatek z roku na rok jest coraz lepiej pracuję jako opiekunka, zawsze jeździłam na sprawdzone zlecenia wypłata na czas, a to najważniejsze ;)

MarysiaT

Witam wszystkich forumowiczów :) Ja mam bardzo dobre doświadczenia z tą firmą, parę miesięcy temu poszłam do oddziału w Warszawie gdzie tak naprawdę nie miałam w ogóle żadnej znajomości niemieckiego, a doświadczenie przy opiece nabyłam tylko opiekując się rodzicami - przez całe życie pracowałam jako księgowa :) Nie dość, że zaproponowali mi herbatę i atmosfera była bardzo miła, to dość szybko konsultant się mną zajął, nie musiałam czekać. Dostałam darmowe materiały do nauki języka niemieckiego, zaczęłam też rozważać udział w kursie języka niemieckiego w Goworku, który jest bardzo drogi... ale konsultant zaproponował mi pomoc w zdobyciu refundacji kosztów kursu w urzędzie pracy, gdzie dość szybko otrzymałam odpowiedź pozytywną :) Miałam też okazję porozmawiać z konsultantami na temat ofert pracy, powiedziałam od razu czego oczekuję ;) Niecały miesiąc później byłam już na zleceniu, szybko znaleźli mi ofertę :) jestem bardzo zadowolona! POLECIŁAM GOWORK koleżankom, które spotkałam na terenie Niemiec - wiem, że wyjeżdżają i też nie narzekają. Wypłata na czas, szybko dostałam kartę ubezpieczenia EKUZ, a mój konsultant jest ciepłą osobą, czasami dzwonię, żeby poplotkować. :)

GoWork.pl
pracodawca

Ewa, Senior Key Account Manager:

„Pracę w GoWork.pl rozpoczęłam w styczniu 2015 r. w Dziale Reporterów. Szybko awansowałam na team leadera, a następnie otrzymałam propozycję objęcia stanowiska Key Account Managera.
W tym czasie mogłam rozwijać własne umiejętności. Praca dodała mi pewności siebie. Koledzy żartują, że swoją postawą przełamuję stereotyp handlowca mężczyzny, ponieważ pod względem osiąganych wyników niemal zawsze jestem na podium.

Równocześnie z moimi zmianami, mogłam też obserwować rozwój firmy, która ewoluowała pod względem podejścia do pracownika oraz systemu wynagrodzeń. 

Wraz z osobami z mojej grupy tworzymy zgrany zespół. Bardzo cenię współpracowników za lojalność, za to, że możemy zawsze na siebie liczyć oraz za poczucie humoru. Nawiązaliśmy relacje, które nie ograniczają się do kontaktów służbowych. Przynajmniej raz w tygodniu wychodzimy razem na drinka, do kina, albo na trampolinę. Tutaj zawiązały się przyjaźnie na lata.

Ostoją naszej grupy jest Team leader - Grzegorz, który posiada niesamowitą wiedzę na temat produktu oraz Klientów. Mamy relacje partnerskie, więc nie muszę się obawiać w trudniejszych momentach mojej pracy.

Osoby, które dołączą do zespołu mogą nauczyć się ode mnie: samodyscypliny, konsekwencji w dążeniu do celu oraz profesjonalnego podejścia do Klienta.

Firma organizuje świetne spotkania integracyjne. Zapadła mi w pamięć pierwsza impreza w Akademii Go Cook oraz prywatka w stylu PRL, na której zostałam wybrana na Miss PRL. Teraz wykańczam swoje mieszkanie i myślę o nowym tatuażu :)

Zapraszam do naszego zespołu!"



Sprawdź również:

Zostaw opinię o GoWork.pl - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GoWork.pl