Ms-System Sprzedaż Używanych Laptopów

Radom

Opinie o Ms-System Sprzedaż Używanych Laptopów

xxx 2016-12-31 14:32:46
było mi ten muszki nie sprzedawać tylko wygonic.pozdrawiam i polecam pracownik media m.
1
klient 2017-01-01 14:48:46
bardzo fajny sklep


polecam
jaro 2017-01-02 20:48:04
polecam tym razem kupiłem tańszy laptop ale wygląda ładnie Bateria sprawną brak rys .
no i gwarancja
łukasz 2017-01-02 22:04:24
Uwaga na ten sklep,Gwarancja nie obejmuje uszkodzenia płyty głównej i karty graficznej! Proszę brać gwarancje tylko na piśmie! bez takiej gwarancji praktycznie sklep po 14 dniach może odmówić naprawy! Zakupiony sprzęt był po naprawie i po miesiącu padła grafika!
patryk 2017-01-02 22:06:58
Omijajcie szerokim łukiem ten "rzekomy" serwis. Facet sprzedaje stary sprzęt twierdząc, że jest nowy. Niestety dałem się wmanewrować. Obsługa fatalna - niemiły, arogancki prostak - mam na myśli właściciela. A serwis rzekomy bo facet sprzedaje lipę, a kiedy go się przyciśnie to naprawia owszem ale nie sam, a robią to chłopaki ze Słowackiego nad Żabką - bo sam nie potrafi.
paul 2017-01-02 22:08:09
Również zakupiłem sprzęt u tego sprzedawcy, który okazał się uszkodzony. Gwarancja, która miła być producenta oczywiście była fikcją, więc sprzętu nie można było naprawić. Obsługa nie miła, chamska, arogancka. Wziąć pieniądze i tylko tyle ich interesuje. Chcesz mieć spokojną głowę omijaj ten żałosny serwis
Klient 2017-01-02 22:10:10
Witam. Zakupiony laptop w tej "niby firmie" odmówił posłuszeństwa po miesiącu pracy. Uszkodzona płyta. Po wymianie płyty pseudo właściciel zażądał dopłaty 200 za niby uszkodzony dysk twardy, który niby został podmieniony. (żal mi tego człowieka chyba jego problemy osobiste przekłada na firmę - jakby go kobieta zdradzała :) ) Inny serwis w Radomiu dokonał naprawy i niby uszkodzony, podmieniony dysk twardy okazał się w pełni sprawny, a naprawa polegała na zmianie ustawień w biosie i nagle komputer zaczął działać, zbędna wymiana za 200 pln. NIE POLECAM. CHAMSTWO. Słoma z butów wystająca to mało powiedziane. Omijać miejsce szerokim Łukiem. Naciągacze nic wiecej.
bogdan 2017-01-03 12:14:15
Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka Bardzo Polecam !!!!
gc 2017-01-03 12:17:34
serdecznie polecam
sklep MSSYSTEM PHU
super obsługa
oskar 2017-01-03 12:25:49
kolejny udany zakup polecam mssystem phu
zurek 2017-01-03 12:28:13
witam my rowniez polecamy mssystem phu
na grzecznarowskiego 44/5

bardzo fajny sklep chyba jedyny taki
w radomiu
gustaw sz 2017-01-03 12:47:45
witam,laptop polecam sklep mssystem przy ulicy grzecznarowskiego 44
bardzo dobra obsluga sprzet idealnie trafiony w moje gusta.
polecam
:) 2017-01-03 14:07:30
witam my rowniez polecamy mssystem phu
na grzecznarowskiego 44/5

bardzo fajny sklep chyba jedyny taki
w radomiu
patryk k 2017-01-03 14:40:32
ale kopiujesz sobie opinie
te same dosłownie od różnych klientów? dziwne
i sam sobie wystawiasz?
po co to robisz - brak ci pochwał w domu a może żona cie nie dowartościowuje?

michał s 2017-01-03 15:10:12
cóż jezeli ktos kopiuje złe i wkleja to ja wklejam dobre :)
w sumie fajna zabawa :) pan od myszki jak sie okazuje mieszka blisko wiec
odwiedzi go policja ponieważ zapłacił fałszywą 100zł nie moge doczekać jego miny
miał pech bo stanął na wprost kamery autem:)
karma wraca ...
myk 2017-01-03 15:40:19
Witam
a w sklepie ma Pan kamerę?
miałem tylko drobne - kłamco!!!!!!!!!!!!!!!!
i zapraszam ta policje - chcesz mieć problemy?
i wiem ile i czym ci płaciłem
ale chcesz aby tylko za negatywne podejście do klienta i takie negatywne opnie
każdy ma do tego prawo
ale ty posuwasz się dalej
musisz kłamać i obrażać
jeszcze może coś wymyślisz
ja dalej chcesz to opinie będą teraz wszędzie
pozdrawiam i czekam na tą policje - smiecu warte he he he



michał 2017-01-03 16:04:10
taka wartosc własnie ma to forum jeden głupi człowiek za 20zł robi opinie:) bo mu sie wałek nie udał celowo kupił myszke żeby pieniadze fałszywe uprac:) pisz sobie pisz .
czemu nie przyjedziesz do sklepu wyjaśnić swoich żali hmmm? boisz sie udowodnij żę nie jestem synkiem mamusi tylko facetem i masz jaja:) ale jak połowa ludzi potrafisz pisac wszystko ale anonimowo i daleko stąd.zapraszam
wyzywasz mnie od smieci jeszcze wez sie spójrz w lusto pomysl a pozniej jak juz bedziesz jechał przeprosic wez szczotke i posprzataj plame oleju z tego smiesznego auta sprzed sklepu
slawek mucha 2017-01-04 15:20:08
ja tam polecam sprzedawce i sklep na grzecznarowskiego nigdy sie nie zawiodlem a kupuje od 7lat
sztuk wszystkich juz nie pamietam w kazdym razie kazda chodzi do dzis dzien
plecam
Bryndza 2017-01-09 17:59:23
co to za infolinia? 0700?
w media markt sa lapki z muzeum? w którym?
jurek 2017-01-10 12:07:20
ja dzisiaj kupilem della xps stan dobry
ma delikatne ryski ale to laptop uzywany juz 4letni
tyle dobrego ze bateria nowa na ktora dostalem gwarancje
sam laptop jest juz po gw wiec mam 30 dni
nie ma sie co dziwic laptop za 600zl :)
polecam jak najbardziej ten sklep
zadowlony 2017-01-10 16:39:16
odebralem dzis z naprawy ,inny serwis stwierdzil uszkodzenie dysku koszt 300zl
na grzecznarowskiego okazalo sie ze poprzedni serwis nie sprawdzil albo celowo dysk wysunał ze złacza w płycie
zycie...
polecam
marcin 2017-01-10 21:10:48
ja też polecam sprzedawcę znam jeszcze z innego sklepu i zawsze sprzedawał sprzęt który potrzebował klient nigdy droższy jeżeli nie bo potrzeby .uwazam ze zna się na swojej pracy i wykonuje ja dobrze .
to że kupiłem laptopa na początku tygodnia nie ma znaczenia ważne że ten pierwszy kupiony jeszcze na Żeromskiego od niego 8lat temu działa do dziś.
witek k 2017-01-17 12:57:51
tez kupilem laptopa wczoraj na grzecznarowskiego w

Mssystem jestem zadowolony bo kupilem sprzet ktorego
potrzebowalem i dłuższy czas szukałem
laptop wyglada fajnie nie ma rys itp
najwazniejsze ze posiada pelna dokumentacje
co dla mnie znaczenie
mysle ze bede zadowolony
Bryndza 2017-01-17 15:19:47
ale zatrudnili Cię po zakupie czy przed?
tajemniczy k 2017-01-17 17:20:32
musze przyznac ze fajne maja tam te laptopy
nie kupilem bo sam sprzedaje ale bylem zobaczyc :)
1
Zostaw swoją opinię o Ms-System Sprzedaż Używanych Laptopów - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ms-System Sprzedaż Używanych Laptopów