brak logo

Ms-System Sprzedaż Używanych Laptopów

Radom

Opinie o Ms-System Sprzedaż Używanych Laptopów

gc 2017-01-03 12:17
serdecznie polecam
sklep MSSYSTEM PHU
super obsługa
oskar 2017-01-03 12:25
kolejny udany zakup polecam mssystem phu
zurek 2017-01-03 12:28
witam my rowniez polecamy mssystem phu
na grzecznarowskiego 44/5

bardzo fajny sklep chyba jedyny taki
w radomiu
gustaw sz 2017-01-03 12:47
witam,laptop polecam sklep mssystem przy ulicy grzecznarowskiego 44
bardzo dobra obsluga sprzet idealnie trafiony w moje gusta.
polecam
:) 2017-01-03 14:07
witam my rowniez polecamy mssystem phu
na grzecznarowskiego 44/5

bardzo fajny sklep chyba jedyny taki
w radomiu
patryk k 2017-01-03 14:40
ale kopiujesz sobie opinie
te same dosłownie od różnych klientów? dziwne
i sam sobie wystawiasz?
po co to robisz - brak ci pochwał w domu a może żona cie nie dowartościowuje?

michał s 2017-01-03 15:10
cóż jezeli ktos kopiuje złe i wkleja to ja wklejam dobre :)
w sumie fajna zabawa :) pan od myszki jak sie okazuje mieszka blisko wiec
odwiedzi go policja ponieważ zapłacił fałszywą 100zł nie moge doczekać jego miny
miał pech bo stanął na wprost kamery autem:)
karma wraca ...
myk 2017-01-03 15:40
Witam
a w sklepie ma Pan kamerę?
miałem tylko drobne - kłamco!!!!!!!!!!!!!!!!
i zapraszam ta policje - chcesz mieć problemy?
i wiem ile i czym ci płaciłem
ale chcesz aby tylko za negatywne podejście do klienta i takie negatywne opnie
każdy ma do tego prawo
ale ty posuwasz się dalej
musisz kłamać i obrażać
jeszcze może coś wymyślisz
ja dalej chcesz to opinie będą teraz wszędzie
pozdrawiam i czekam na tą policje - smiecu warte he he he



michał 2017-01-03 16:04
taka wartosc własnie ma to forum jeden głupi człowiek za 20zł robi opinie:) bo mu sie wałek nie udał celowo kupił myszke żeby pieniadze fałszywe uprac:) pisz sobie pisz .
czemu nie przyjedziesz do sklepu wyjaśnić swoich żali hmmm? boisz sie udowodnij żę nie jestem synkiem mamusi tylko facetem i masz jaja:) ale jak połowa ludzi potrafisz pisac wszystko ale anonimowo i daleko stąd.zapraszam
wyzywasz mnie od smieci jeszcze wez sie spójrz w lusto pomysl a pozniej jak juz bedziesz jechał przeprosic wez szczotke i posprzataj plame oleju z tego smiesznego auta sprzed sklepu
slawek mucha 2017-01-04 15:20
ja tam polecam sprzedawce i sklep na grzecznarowskiego nigdy sie nie zawiodlem a kupuje od 7lat
sztuk wszystkich juz nie pamietam w kazdym razie kazda chodzi do dzis dzien
plecam
Bryndza 2017-01-09 17:59
co to za infolinia? 0700?
w media markt sa lapki z muzeum? w którym?
jurek 2017-01-10 12:07
ja dzisiaj kupilem della xps stan dobry
ma delikatne ryski ale to laptop uzywany juz 4letni
tyle dobrego ze bateria nowa na ktora dostalem gwarancje
sam laptop jest juz po gw wiec mam 30 dni
nie ma sie co dziwic laptop za 600zl :)
polecam jak najbardziej ten sklep
zadowlony 2017-01-10 16:39
odebralem dzis z naprawy ,inny serwis stwierdzil uszkodzenie dysku koszt 300zl
na grzecznarowskiego okazalo sie ze poprzedni serwis nie sprawdzil albo celowo dysk wysunał ze złacza w płycie\
zycie...
polecam
marcin 2017-01-10 21:10
ja też polecam sprzedawcę znam jeszcze z innego sklepu i zawsze sprzedawał sprzęt który potrzebował klient nigdy droższy jeżeli nie bo potrzeby .uwazam ze zna się na swojej pracy i wykonuje ja dobrze .
to że kupiłem laptopa na początku tygodnia nie ma znaczenia ważne że ten pierwszy kupiony jeszcze na Żeromskiego od niego 8lat temu działa do dziś.
witek k 2017-01-17 12:57
tez kupilem laptopa wczoraj na grzecznarowskiego w

Mssystem jestem zadowolony bo kupilem sprzet ktorego
potrzebowalem i dłuższy czas szukałem
laptop wyglada fajnie nie ma rys itp
najwazniejsze ze posiada pelna dokumentacje
co dla mnie znaczenie
mysle ze bede zadowolony
Bryndza 2017-01-17 15:19
ale zatrudnili Cię po zakupie czy przed?
tajemniczy k 2017-01-17 17:20
musze przyznac ze fajne maja tam te laptopy
nie kupilem bo sam sprzedaje ale bylem zobaczyc :)
mp 2017-02-28 13:47
kupilem tydzien temu laptopa na prezent byl uzywany ale msc. dziewczyna bardzo jest zadowolona ,mysli ze dostała nowego a ja jej z błedu nie wyprowadzam:)
polecam
ewcia87 2017-04-06 17:31
polecam, sprzęt super, obsługa również ... gorąco polecam ten sklep ;-)
patryk 2017-04-07 18:29
ja dzisiaj kupiłem
laptopa na komunię nowy kosztuje znacznie
więcej więc szukałem używanych Ale mało bez
śladów użytkowania i udało się na grzecznarowskiwgo
w mssystem
adi 2017-04-09 14:49
witam,wczoraj kupilem takiego laptopa W mssystem na grzecznarowskiego nowy kosztowal 2200zl
uzywany W Mssystem 1400 z gwarancja 18msc czy ktos moze powiedziec czy dobry zakup bo nie wiem sam,nie znam sie laptop ma byc do pracy w biurze ale tez do gier



Intel® Core™ i5 6gen 6200U 2,3 - 2,8 GHz
Liczba rdzeni procesora 2
Pamięć podręczna CACHE 3 MB
Ekran 15,6'', 1920 x 1080 pikseli
Ekran dotykowy nie
Pamięć RAM 8 GB, DDR4 2133 MHz
Dysk twardy 1000 GB, SATA 5400 obr/min
Grafika AMD® Radeon R5 M430 + Intel HD Graphics 520
Pamięć karty graficznej 2 GB


jezeli chodzi o sprzedawce to polecam jak najbardziej dobral laptop co do moim potrzeb
tylko ciekaw jestm czy sam laptop jest ok
jak narazie polecam
maciek strolinski 2017-04-12 17:01
Witam
ja z tego sklepu usług zawsze korzystałem
i raczej zmieniać nie bede jezeli chodzi o
zakup zawsze był laptop uzywany ale taki po
którym tego nie było widac
Serwis ok ,nie jest najtanszy
ale za dobra usługe trzeba w każdej
dziedzinie zapłacic odpowiednio
polecam
Bryndza 2017-04-12 17:32
i to jest podejście, trzeba zapłacić za dobrą jakość, teraz idź ireczkowi to wytlumacz, bo on tanio bierze za swoją nieprofesjonalną pracę
klinet 2017-04-12 17:47




Polecam.
marcin 2017-04-14 15:45
musze przyznac ze jezeli chodzi o uzywane laptopy to tam jest raczej
najsensowniejsze miejsce /laptopy sa zadbane widac ze nie stare
jak u reszty :)
kupilem i jestem zadowolony
agnieszka krystian 2017-04-15 23:26


my tez zadowoleni .
raczej polecamy obsługa ok laptop w cenie
niższej niż allegro .
waldek 2017-04-19 22:22
polecam .laptop fajny gwarancja jest podelko i reszta coz więcej chcieć
mssystem to chyba dobry wybór
pawel 2017-04-20 21:21


też kupiłem i jest ok
grzesio 2017-04-22 21:44


sklep jest spoko kupiłem rok temu działa.

polecam
tadek 2017-04-24 21:23
laptopy tam są ok
michal 2017-04-25 21:56


kupiłem dziś używany laptop "uzywany"wygląda jak nowy jestem bardzo zadowolony polecam
Wojtek 2017-05-05 19:18


tam laptopy są ok
widać że nie zjechane
zadbane kupiłem dziś kolejny
polecam
monika i marcin 2017-05-19 13:58


my kupilismy na komunie synowi
chyba nie wie ze uzywany bo wyglada jak nowy
cenowo 30%taniej gwarancja jest fabryczna nie chcielibysmy
sprawdzac:)
polecamy
adas 2017-05-21 18:13



również polecam
dobra obsługa i laptopy w dobrych cenach
Gajos B 2017-05-24 15:20



polecam,wszystkie laptopy u mnie w firmie sa z mssystem
Patryk k 2017-05-24 23:27
Też polecam.
Marzena rafal 2017-05-31 23:10
No my dziś kupiliśmy jesteśmy bardzo zadowoleni polecamy .
Kamil 2017-06-05 22:00
Polecam fajny sklep.doradzili wybrali kupiłem i jestem zadowolony czego więcej chcieć.
Irek gosia 2017-06-06 20:37



Też polecamy Irek Gosia mssystem phu jest ok
Pailins 2017-06-15 21:51


Też polecam system jest ok
Beata 2017-06-27 22:59
Tez polecam
Adrian 2017-07-05 23:02
Polecam.mssystem
Pati 2017-07-11 21:00
Rowniez polecam mssystem
Ela 2017-07-13 00:00
POLECAMY
Igor 2017-07-19 21:22
Bardzo fajny sklep laptopy jak nowe.polecam mssystem
wojtek k 2017-07-20 11:56
witam,serdecznie laptopa kupiłem rok temu
okazał sie swietnym zakupem wczoraj
kupiłem nastepny w dalszym ciagu sklep sprzedaje fajne tematy
gosia 2017-07-20 11:59
ja sie zastanawiam czy zakupic u nich cos takiego
prosze mi powiedziec czy sie oplaci ten sprzet
bede wdziewczna nie znam sie chodzi ze
parametry ma fajne



Biznesowy Laptop HP EliteBook 850 G2
Procesor I7 5600U
4gb ram,dysk SSD 120GB
Grafika Intel HD 5500
Matryca Full HD matowa dotykowa
klawiatura podświetlana
kamera,mikrofon
czytnik kart
usb 3.0,Display port
Windows 10 Profesional
gwarancja fabryczna 12msc
xxx 2017-07-20 12:05
polecam
cygan 2017-07-20 17:49


fajny komputer ale popros o jakis rabat albo gratis pewnie
sie zgodza.:)
Hp elitebook to jeden z najdroższych laptopow Biznesowych
wiec napewno warto.Jezeli chodzi o ten sklep to wszyscy znajomi kupili
i nikt sie nie sparzył.
jurek 2017-07-21 17:36
Coz tu gadac laptopy tam sa fajne widac ze nie po naprawach i zadbane cała moja firma tam kupuje
polecam
Zostaw swoją opinię o Ms-System Sprzedaż Używanych Laptopów - Radom
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ms-System Sprzedaż Używanych Laptopów