brak logo

Rojek Decor

Rybnik

Opinie o Rojek Decor

lechu 2016-05-19 14:45:40
no też wydaje mi się, że spokojnie można u konkurencji zarobić podobnie, ale chyba nie pojawiają sie teraz nowe oferty pracy od nich jak widze.
karola 2016-04-17 16:29:53
powiem wam,że stawki jakie podajecie na forum są bardzo przybliżone w innych firmach florystycznych. Najważniejsze jest to by umowa była oraz zgadzałą się wypłata, Chociaż wiele osob chwali równiez atmosfere jaka tam panuje, zastanwiam się cyz można odbyc u nich praktyki ze szkoły.
misia 2015-12-10 17:19:07
@wdeche ma racje, ze zarobki sa niezłe, bo przyjmuja ludzi młodych na umowe o prace i zaorbki to są od 10 do 15 zł na godzine, wiec wydaje mi się, ze to na plus jest.
wdeche 2015-11-27 17:31:18
polecam firme, zarobki niezle. mozliwosc awansu, przyjazna atmosfera, szef wyrozumialy zwlaszcza dla magazynierow otacza ich szczegolna opieka. co chwila premie nawet nie wiadomo za co. polecam,
1
Ceznor 2015-09-22 02:15:41
Czyli generalnie rzecz biorąc to niby wielkiej bidy z tymi zarobkami nie ma, ale patrząc na ilość wydatków współczesnego Polaka to też nie ma się czym chwalić wśród znajomych... Patrząc na to szerzej to chciałbym mieć pewność, że dostanę jakąś sensowną umowę. Czy każdy od razu dostaje umowę o pracę ?
TakaKasia 2015-09-09 10:09:45
Zarobki florystek w niektórych działach są koło 8 zł na godzinę, nadmienię że kelnerki i sprzątaczki zarabiają 10...
ruda 2015-05-18 13:58:36
Podzielam opinie, nie obrazajmy DNA. Szkoda zdrowia,czasu.W tej firmie czlowiek sie uwstecznia.
spoko 2014-09-02 11:18:22
Dla mnie firma w porządku, pracowałem jakiś czas i mogę powiedzieć, że jest różnie w zależności od działu. Tak czy siak, tam gdzie ja pracowałem atmosfera była super i złego słowa nie powiem. Kasa mogła by być większa, no ale cóż...
Gdyby koszta pracy i podatki nie były tak wysokie, z wypłaty był bym zadowolony.
1
xxxxxx 2013-11-25 09:16:30
pracowalam tam pare ladnych lat.Ktos napisal DNO nie obrazajmy dna. Nie ma okreslenia na ta firme. Szef furjat, szefowa plociuch malo stabilna emocjonalnie. Pieniedzy tam nie zarobisz . Gdy przyjmowalam sie do pracy obiecano mi duzo wieksze pieniadze , premie , wyjazdy szkoleniowe. Nigdy takich pieniedzy nie widzialam na oczy. rada - omijac ta firma wielkim lukiem.
5
ja 2012-05-10 23:18:46
dno
1
BK 2009-05-18 10:51:53
Anonim, napisz coś o zarobkach,
3
Zostaw swoją opinię o Rojek Decor - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rojek Decor