brak logo

Rojek Decor

Rybnik

Opinie o Rojek Decor

lechu 2016-05-19 14:45:40
no też wydaje mi się, że spokojnie można u konkurencji zarobić podobnie, ale chyba nie pojawiają sie teraz nowe oferty pracy od nich jak widze.
wdeche 2015-11-27 17:31:18
polecam firme, zarobki niezle. mozliwosc awansu, przyjazna atmosfera, szef wyrozumialy zwlaszcza dla magazynierow otacza ich szczegolna opieka. co chwila premie nawet nie wiadomo za co. polecam,
1
TakaKasia 2015-09-09 10:09:45
Zarobki florystek w niektórych działach są koło 8 zł na godzinę, nadmienię że kelnerki i sprzątaczki zarabiają 10...
ruda 2015-05-18 13:58:36
Podzielam opinie, nie obrazajmy DNA. Szkoda zdrowia,czasu.W tej firmie czlowiek sie uwstecznia.
spoko 2014-09-02 11:18:22
Dla mnie firma w porządku, pracowałem jakiś czas i mogę powiedzieć, że jest różnie w zależności od działu. Tak czy siak, tam gdzie ja pracowałem atmosfera była super i złego słowa nie powiem. Kasa mogła by być większa, no ale cóż...
Gdyby koszta pracy i podatki nie były tak wysokie, z wypłaty był bym zadowolony.
1
xxxxxx 2013-11-25 09:16:30
pracowalam tam pare ladnych lat.Ktos napisal DNO nie obrazajmy dna. Nie ma okreslenia na ta firme. Szef furjat, szefowa plociuch malo stabilna emocjonalnie. Pieniedzy tam nie zarobisz . Gdy przyjmowalam sie do pracy obiecano mi duzo wieksze pieniadze , premie , wyjazdy szkoleniowe. Nigdy takich pieniedzy nie widzialam na oczy. rada - omijac ta firma wielkim lukiem.
8
ja 2012-05-10 23:18:46
dno
1
BK 2009-05-18 10:51:53
Anonim, napisz coś o zarobkach,
4
Zostaw swoją opinię o Rojek Decor - Rybnik
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rojek Decor