Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rojek Decor

Pracowałeś w firmie Rojek Decor i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
karola - 2016-04-17 16:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam,że stawki jakie podajecie na forum są bardzo przybliżone w innych firmach florystycznych. Najważniejsze jest to by umowa była oraz zgadzałą się wypłata, Chociaż wiele osob chwali równiez atmosfere jaka tam panuje, zastanwiam się cyz można odbyc u nich praktyki ze szkoły.
zdjecie uzytkownika
misia - 2015-12-10 17:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wdeche ma racje, ze zarobki sa niezłe, bo przyjmuja ludzi młodych na umowe o prace i zaorbki to są od 10 do 15 zł na godzine, wiec wydaje mi się, ze to na plus jest.
zdjecie uzytkownika
wdeche - 2015-11-27 17:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam firme, zarobki niezle. mozliwosc awansu, przyjazna atmosfera, szef wyrozumialy zwlaszcza dla magazynierow otacza ich szczegolna opieka. co chwila premie nawet nie wiadomo za co. polecam,
zdjecie uzytkownika
Ceznor - 2015-09-22 02:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli generalnie rzecz biorąc to niby wielkiej bidy z tymi zarobkami nie ma, ale patrząc na ilość wydatków współczesnego Polaka to też nie ma się czym chwalić wśród znajomych... Patrząc na to szerzej to chciałbym mieć pewność, że dostanę jakąś sensowną umowę. Czy każdy od razu dostaje umowę o pracę ?
zdjecie uzytkownika
TakaKasia - 2015-09-09 10:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki florystek w niektórych działach są koło 8 zł na godzinę, nadmienię że kelnerki i sprzątaczki zarabiają 10...
zdjecie uzytkownika
ruda - 2015-05-18 13:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BK - 2009-05-18 10:51:53]:
Podzielam opinie, nie obrazajmy DNA. Szkoda zdrowia,czasu.W tej firmie czlowiek sie uwstecznia.
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-09-02 11:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla mnie firma w porządku, pracowałem jakiś czas i mogę powiedzieć, że jest różnie w zależności od działu. Tak czy siak, tam gdzie ja pracowałem atmosfera była super i złego słowa nie powiem. Kasa mogła by być większa, no ale cóż...
Gdyby koszta pracy i podatki nie były tak wysokie, z wypłaty był bym zadowolony.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2013-11-25 09:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
pracowalam tam pare ladnych lat.Ktos napisal DNO nie obrazajmy dna. Nie ma okreslenia na ta firme. Szef furjat, szefowa plociuch malo stabilna emocjonalnie. Pieniedzy tam nie zarobisz . Gdy przyjmowalam sie do pracy obiecano mi duzo wieksze pieniadze , premie , wyjazdy szkoleniowe. Nigdy takich pieniedzy nie widzialam na oczy. rada - omijac ta firma wielkim lukiem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-05-10 23:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dno
zdjecie uzytkownika
BK - 2009-05-18 10:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Anonim, napisz coś o zarobkach,

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Rojek Decor!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rojek Decor
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert