brak logo

PMI Solutions Sp z o.o.

Wrocław

Opinie o PMI Solutions Sp z o.o.

tak trzymac 2016-05-18 19:15:45
No i to super, że nastąpiła poprawa i jest rozwój @Arlek.
Arlek 2016-04-17 19:06:59
Mi się wydaje, że firma ma się w tym momencie bardzo dobrze, lepiej nie było w sumie od wielu miesięcy
arturek 2014-12-10 18:57:40
Witam. Złożyłem aplikację do PMI bo wiem, że zespół to doświadczeni specjaliści w zakresie kadr, płac, prawa pracy i rekrutacji. 
Dążą do wypracowania najlepszych metod organizacji pracy, a także komunikacji z odbiorcami usług. Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej od pracowników firmy. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć coś więcej na temat funkcjonowania tej działalności...
denak 2013-05-18 17:47:31
Szukam jakiś aktualnych informacji na temt pracy w PMi Solutions ale widzę że wątek trochę się urwał. Bardzo proszę o pomoc bo jestem umówiony na rozmowę w sprawie pracy za parę dni. Jest tam jakiś system premiowy? Ile średnio sięzaraia miesięczie? Jaką dają umowę nowym osobom? Z góry dziękujęza pomoc.
3
peacemaker ;D 2012-05-11 00:06:22
Kronus - 2009-10-10 09:44:21

Przepracowałem 3 miesiące w fimie za pośrednictwem PMI i muszę przyznać że PMI nie płaci na czas.Dziś jest 10 dzień miesiąca a ja nadal nie mam wypłaty na koncie.10 dnia miesiąca najpóźniej powinienem otrzymać wynagrodzenie wg kodeksu pracy a go nie otrzymałem.Sprawa trafi do sądu pracy.
czyli 10tego dnia miesiąca do północy powinny być na koncie, a opinia napisana została 9:44. ... ;/
peacemaker ;D 2012-05-11 00:02:12
Żeby była jasność... Pmi zajmuje się między innymi dostarczaniem Pracowników swoim Kontrahentom. Praca \"w\" Pmi i \"poprzez\" Pmi to 2 różne rzeczy. Opinie będą tak samo różne jak różne są warunki pracy u Kontrahentów, na co Pmi nie ma już wpływu. Więc proponuję obrażać konkretniej :)
1
anonim 2011-03-10 22:23:15
Oczywiscie najprosciej napisac o sobie pare milych zdan i w ten sposob sztucznie kreowac swoj wizerunek. Jesli ktos chce jednak poznac obiektywne opinie to prosze przeczytac opinie pracownikow (usunięte przez administratora). PMI Solutions zajmuje sie rekrutacja do tej firmy wiec jak na dloni widac jaki skutek przynosi ich praca. Zachecam do lektury.
1
Kronus 2009-10-10 09:44:21
Przepracowałem 3 miesiące w fimie za pośrednictwem PMI i muszę przyznać że PMI nie płaci na czas.Dziś jest 10 dzień miesiąca a ja nadal nie mam wypłaty na koncie.10 dnia miesiąca najpóźniej powinienem otrzymać wynagrodzenie wg kodeksu pracy a go nie otrzymałem.Sprawa trafi do sądu pracy.
ruta 2009-09-13 10:13:57
Ale śmierdzący propagandą tekst!
1
Asia 2008-10-21 08:44:00
PMI Solutions Sp z o.o. jest firmą umożliwiającą rozwój pracownikom,osoby maja dużą swobodę działania ale jednocześnie pomoc w razie kłopotów. Uczysz się przez wykonywanie różnych obowiązków i jeśli istnieje w tobie potencjał to jest wykorzystywany i wzbogacany przez szkolenia lub przez nowe odpowiedzialne obowiązki ( podwyższenie poprzeczki)

Atmosfera i ludzie tam pracujący są niesamowicie pozytywnie nastawienia do świata. Jest to firma tworząca rodzinna atmosferę.

Wynagrodzenie jest uzależnione od doświadczenie i podlega negocjacji.

1
Zostaw swoją opinię o PMI Solutions Sp z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PMI Solutions Sp z o.o.