Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PMI Solutions Sp z o.o.

Pracowałeś w firmie PMI Solutions Sp z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Asia - 2008-10-21 08:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PMI Solutions Sp z o.o. jest firmą umożliwiającą rozwój pracownikom,osoby maja dużą swobodę działania ale jednocześnie pomoc w razie kłopotów. Uczysz się przez wykonywanie różnych obowiązków i jeśli istnieje w tobie potencjał to jest wykorzystywany i wzbogacany przez szkolenia lub przez nowe odpowiedzialne obowiązki ( podwyższenie poprzeczki)

Atmosfera i ludzie tam pracujący są niesamowicie pozytywnie nastawienia do świata. Jest to firma tworząca rodzinna atmosferę.

Wynagrodzenie jest uzależnione od doświadczenie i podlega negocjacji.

zdjecie uzytkownika
ruta - 2009-09-13 10:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale śmierdzący propagandą tekst!
zdjecie uzytkownika
Kronus - 2009-10-10 09:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepracowałem 3 miesiące w fimie za pośrednictwem PMI i muszę przyznać że PMI nie płaci na czas.Dziś jest 10 dzień miesiąca a ja nadal nie mam wypłaty na koncie.10 dnia miesiąca najpóźniej powinienem otrzymać wynagrodzenie wg kodeksu pracy a go nie otrzymałem.Sprawa trafi do sądu pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-10 22:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie najprosciej napisac o sobie pare milych zdan i w ten sposob sztucznie kreowac swoj wizerunek. Jesli ktos chce jednak poznac obiektywne opinie to prosze przeczytac opinie pracownikow (usunięte przez administratora). PMI Solutions zajmuje sie rekrutacja do tej firmy wiec jak na dloni widac jaki skutek przynosi ich praca. Zachecam do lektury.
zdjecie uzytkownika
peacemaker ;D - 2012-05-11 00:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby była jasność... Pmi zajmuje się między innymi dostarczaniem Pracowników swoim Kontrahentom. Praca \"w\" Pmi i \"poprzez\" Pmi to 2 różne rzeczy. Opinie będą tak samo różne jak różne są warunki pracy u Kontrahentów, na co Pmi nie ma już wpływu. Więc proponuję obrażać konkretniej :)
zdjecie uzytkownika
peacemaker ;D - 2012-05-11 00:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kronus - 2009-10-10 09:44:21

Przepracowałem 3 miesiące w fimie za pośrednictwem PMI i muszę przyznać że PMI nie płaci na czas.Dziś jest 10 dzień miesiąca a ja nadal nie mam wypłaty na koncie.10 dnia miesiąca najpóźniej powinienem otrzymać wynagrodzenie wg kodeksu pracy a go nie otrzymałem.Sprawa trafi do sądu pracy.
czyli 10tego dnia miesiąca do północy powinny być na koncie, a opinia napisana została 9:44. ... ;/
zdjecie uzytkownika
denak - 2013-05-18 17:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szukam jakiś aktualnych informacji na temt pracy w PMi Solutions ale widzę że wątek trochę się urwał. Bardzo proszę o pomoc bo jestem umówiony na rozmowę w sprawie pracy za parę dni. Jest tam jakiś system premiowy? Ile średnio sięzaraia miesięczie? Jaką dają umowę nowym osobom? Z góry dziękujęza pomoc.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PMI Solutions Sp z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x