Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kftp

Pracowałeś w firmie kftp i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krejzy2012@interia.pl - 2012-09-28 03:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracują ludzie za grosze ale jakaś praca musi być ,wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
zdjecie uzytkownika
kasia - 2012-11-29 20:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też pracuję u [usuniete przez moderatora] i jest tak samo, banada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyciągniętych z buszu i tacy ludzie nami zarzadzają
zdjecie uzytkownika
qrwy - 2013-07-15 22:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-07-12 07:15:05

Czy w kftp Zabrze dają telefon służbowy?
tak dają i telefon i samochód służbowy na dojazd do pracy. dbają o pracowników!! hahahaha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 13:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy wiesz jak pracownicy firmy kffp są traktowani? czy są zadowoleni z pracy? ile tam zarabiają?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają pieniędzy?
zdjecie uzytkownika
kasiaa - 2013-08-20 12:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki są różne jednak na umowę zlecenie 1300zł na umowę o pracę pod kftp od 1400do 1600
zdjecie uzytkownika
kasiaa - 2013-08-20 12:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telefon dostają tylko ci na stanowiskach a jako pracownik to możesz dostac umowę zlecenie na kturej wykorzystują ludzi
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-08-31 12:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak można się tam dostać do pracy? Gdzie złożyć CV?
Zapraszam na GG 47894883
zdjecie uzytkownika
marti - 2013-09-07 21:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak atmosfera w samej pracy pomiędzy pracownikami? i jak szefowie traktują ludzi pracujących dla kftp?
zdjecie uzytkownika
Natty - 2013-10-07 21:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak wszystkie.. przepraszam, jak większa większość, firm w tym kraju ;p tym bardziej, że jak sama nazwa wskazuje, jest to fabryka, a w fabryce najważniejsza jest produkcja,norma, przepływ.. a ty jesteś tylko robotem który ma to ogarnąć i nie marudzić.. tyle ;p Nie wiem jak za granicą, ale w PL raczej nie liczyłbym na dobry zarobek, tym bardziej taki za który można się utrzymać i zabawić, czyli żyć tak jak człowieka do tego stworzono ;) nie ma też co liczyć na to, że pracodawca będzie dbał, albo doceniał pracownika.. tak wiec nie ma co marudzić, może i w kftp jest syf i [usuniete przez moderatora] sie zarabia, człowiek [usuniete przez moderatora] ale jak pójdziecie gdzie indziej to będzie to samo.. Ofc. byłym współpracownikom wali sie ścieme, że "aa.. tutaj to tak [usuniete przez moderatora] i w ogóle bajka".. niestety.. [usuniete przez moderatora] prawda :D
zdjecie uzytkownika
Orginalna - 2013-10-26 07:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] nawet nie widzisz podstawy!Pod-firma Axell tyle ci obiecuje a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przeproszeniem robią !! Nie masz płatnych urlopu L4 nic ci sie nie nalezy setki wypłacają po 4 miechach musisz przepracować 18 miesięcy by dostać się do KFTP inaczej nici a kierownicy zmiany traktuja ludzi jak jakis zwierzeta choć to też ludzie zero szacunku z ich strony ino chodza i drygu-ja !!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-12-20 02:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ogarniam wtrysków, ale wypowiem się jako były pracownik kontroli jakości w KFTP w Zabrzu. Zacznę od umowy. Pod Axellem dostaje się umowę zlecenie, czyli urlop ani L4 nie jest płacone. Zarabia się różnie, najniższa moja wypłata to 1178 złotych z groszami, największa coś ponad 1300 - kpina. No ale to jest na umowie, trudno. Co do samej pracy. Nie ma źle. Zależy jak się trafi ja długo skanowałem i skanowałem pod koniec pracy, dlatego też mnie zwolniono z powodem "decyzja odgórna, prezesa, to nie Twoja wina". Jeśli robi się coś pożytecznego, to znaczy, coś innego, niż skanowanie, to najprawdopodobniej z końcem roku, kiedy produkcja jest mała, nie zostanie się zwolnionym. Głupota, bo i tak od stycznia będą musiały być zatrudnione nowe osoby do skanowania, ale cóż - taka jest firma. Nie pracowało się źle, ludzie byli raczej okej, liderkę miałem fajną babkę, a ekipa ze zmiany też spoko. Szkoda tylko, że tak kijowo zwalniają ludzi, którzy za marne grosze zapierdzielają i starają się.
zdjecie uzytkownika
Bubuś - 2014-03-04 20:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wiola zadzwoniła do biura i upomnienie , bez rozmowy z pracownikiem skandal
zdjecie uzytkownika
jajeczko - 2014-05-13 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna rzecz , która niepokoi i jest wobec pracownika nie fer to to że można na pracownika powiedzieć co sie chce oskarżyć o wszystko , zarzucić mu wszelkie niedociągnięcia I NAWET Z PRACOWNIKIEM NIE POROZMAWIAĆ !! Szkoda że nasze władze wierzą w slowo powiedziane przez TeamL . czy Leam K. Oni mogą wszystko ... biegają latają udzielają sie do czasu aż jest ktoś z góry w zakładzie a potem totalna olewka . i jak coś jest żle to zawsze winny pracownik oni nie .. szkoda ze czasem 1 złosliwy głos decyduje o traktowaniu czy w ogóle o pracy w tej firmie . Praca jak praca .. nie narzekam . ale stosunki ludzkie złe ... szczególnie ten mądrala Ł. i jego biegające .. bez tel. ni rusz
zdjecie uzytkownika
DUCT RR EXTN - 2014-08-27 12:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na takie zarobki, to praca bajeczna ;)a takiego władka to ja dawno nie jadłem ;D
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-10-21 13:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciężka czy do odpowiedniego rozłożenia sił na cały dzien?> Jakos niezbyt specjalnie interesuje mnie tyranie po 12 godzin dziennie z chorym kregoslupem. Nie jestem leniem, ale nie jestem tez robotem i nie mam stalowych plecow. To nie te czasy, a jak mlodym sie teraz tak wydaje, to powodzenia na stare lata zycze
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-11-30 22:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Różnie bywa, jak młody jest wysportowany, siłownia mu nie obca i martwy ciąg robi 200 kg to pewnie na plecy i prostownik narzekać nie będzie, wręcz nie ma prawa według mnie i na starość sie to nie odbije. Czyli ogółem ciężko w kftp jest fizycznie, a tak to warunki sa akceptowalne? Przy tych 12 godzinach ile macie przerw na odpoczynek?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-01-22 19:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a czy oni jeszcze rekrutują czy nie? bo sam teraz szukam czegoś w miarę normalnego i nie wiem jak to zrobić.. szukam i tylko na jakieś dziwne ogłoszenia trafiam, a u nich widziałem całkiem porządne. Dajcie znać jak będzie ta rekrutacja, bo mówili, ze od nowego roku i chyba stanęłow końcu na niczym zupełnie.
zdjecie uzytkownika
Junbo - 2015-02-04 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiola ?? ona ma cos z deklem :)
zdjecie uzytkownika
jumboo - 2015-02-04 15:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stara - 2011-11-07 01:39:51]:
Stara jesteś piękna :)
zdjecie uzytkownika
topek - 2015-03-24 01:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, słyszałem gdzieś , że KFTP nie przyjmuje zgłoszeń do pracy w formie papierowej. Czy to rzeczywiście prawda ? bo jest to chyba dość niespotykana sytuacja obecnie. Właśnie interesuje się zatrudnieniem w tej firmie. Skusiła mnie ich oferta która obejmuje: ubezpieczenie na życie prywatną opiekę medyczną sekcje sportowe pakiet socjalny
zdjecie uzytkownika
wanda - 2015-04-08 19:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to ciekawa sprawa topek, ciekawe czy ktoś to z was tutaj potwierdzi bo jednak ja bym była za wysłaniem im formy papierowej mojego cv, nawet jestem gotowa do nich podskoczyć do siedziby firmy, bo jestem tradycjonalistką i muszę już na poczatku pokazać firmie i prracodawcy że bardzo mi zależy. ciekawe o co chodzi z tymi sekcjami sportowymi też
zdjecie uzytkownika
lesia - 2015-04-23 15:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również wolę wysłać im papierową wersję mojego cv. też chcę pokazać. natomiast podstawowe pytanie brzmi czy w siedzibie firmy przyjmą moje papierowe cv
zdjecie uzytkownika
lesia - 2015-04-23 15:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również wolę wysłać im papierową wersję mojego cv. też chcę pokazać. natomiast podstawowe pytanie brzmi czy w siedzibie firmy przyjmą moje papierowe cv
zdjecie uzytkownika
Anegdota - 2015-05-10 11:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem,wam jedno w tej pracy nic nie ma tylko czysty mobbing,niska płaca.Ktoś powinien zrobić z tym porządek np.PIP.Poza tym to szkoła przetrwania i testy jak w szkole żałosne.A szkoda mówić o team liderów,kierowniku działu i produkcji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kftp

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kftp?
Zadaj pytanie
alert