Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stomil

Pracowałeś w firmie Stomil i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-07-09 13:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że mam doświadczenie i to całkiem spore, więc 'coś' tam umiem. nie spodziewałem się, że będę mógł mieć takiego farta. ;okej; powiesz mi jakie zarobiki ma mistrz produkcji, bo nie chcę być po prostu zwykłym pracownikiem. co do tych 'mistrzów' pracy to na prawdę zabawne, pewnie na oczy nikt nie widział suwmiarki. czego oni teraz w tych szkołach uczą, o jakiś gienderach albo innych bzdurach. jeśli są 3 zmiany to dla mnie idealnie, bo lubię mieć możliwość pracowania w różnych godzinach, żeby robić różne inne rzeczy.
zdjecie uzytkownika
rozbawiony. - 2014-07-13 00:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stefan - 2014-07-09 13:16:35]:
Śmiejesz się z ludzi z gumy, że nie potrafią mierzyć a ty analfab..to nie potrafisz nawet napisać poprawnie suwmiarka. :(
zdjecie uzytkownika
okej - 2014-07-15 16:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spox :) :P - ta ortografia to celowo była jak by co ... :)
ja sie z nickogu nie śmieje - ale mówie, bo wiem jak jest :)
co do zarobków to podałem kwoty netto na ręke, ale to że brygadzista zarobi 2 tysie netto to nie znaczy ,że "zwykły" praownik produkcyjny tyle nie ma ,,,,,...- a ma i to niektrórzy nawet więcej.... :) (serio !)
trza tylko odpowiednio sytuacje i "mentalność kierownictwa" wykorzystywać :) - po prostu odrobina sprytu i poniekąd "w dupsko włażenia komuś" - za przeproszeniem - czynią cuda !
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2014-07-16 12:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za 'cuda, cuda ogłaszają'? ja to chętnie bym zarabiał znacznie więcej niż dwa tysiaczki. chętnie się dowiem jak to wszystko dobrze wykorzystywać. w ogóle to ciekawi mnie czy dużo tam 'doświadczonych życiem' pracowników jeszcze pracuje, czy tylko sami młodzi. jak będę jedyny starszy to nie będę się dobrze czuł.
zdjecie uzytkownika
mieszko - 2014-07-17 13:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmieniając temat, co ma wspólnego stomil - poznań s.a. ze stomilem w budgoszczy, to są jakieś powiązane firmy? bo widzę ogłoszenie na przedstawiciela handlowego dla stomil - poznań s.a. na portalu internetowym
zdjecie uzytkownika
fgu - 2014-07-28 11:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej !!!- zmieniając temat ...?!
co jest z wypłatami tego "wczasowego" (pod gruszą):)) , bo zawsze jak sie dawało kartke tydzień, dwa przed wczasowym to kasa była już najpóźniej!!! w pierwszy dzień urlopu !!!
a teraz to jakieś kpiny!!!!!
albo dostaje się po tygodniu urlopu, albo na sam jego koniec... ?!?!
czy ten zakład już tak zhodzi na psy?!
pozdr
zdjecie uzytkownika
jurwit4 - 2014-08-03 12:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przed laty w tej firmie i miło wspominam tamte lata.Niestety nie mogę powiedzieć tego o zarobkach.Zawsze były niskie i z tego co czytam tak jest do dzisiaj.Decyzja o pożegnaniu tej firmy w 2000 roku była trafna.
zdjecie uzytkownika
2000 - 2014-08-04 17:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko 2000 rok był 14 lat temu, więc na prawdę minęło sporo czasu i mogło się wiele zmienić....i nie byłoby w tym nic dziwnego.
zdjecie uzytkownika
jurwit4 - 2014-08-07 20:42:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A można wiedzieć co się zmieniło w zarobkach? Obecnie pracuję w Solarisie i tu zarobki są prawie dwa razy wyższe, nie licząc oczywiście nadgodzin
zdjecie uzytkownika
grubas - 2014-08-08 17:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@up - to w tym solarisie ile wychodzisz bez nadgodzin?
Jeżeli byś miał mieć 2x tyle to hmmm zależy gdzie w stomilu robiłeś bo tu rozbieżność wypłat wielka od ok 1000zł do ok 2500zł czyli masz od 2-5 tys zł netto :P hehe
zdjecie uzytkownika
jurwit4 - 2014-08-09 20:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w somilu pracowałem w narzędziowni i w roku 2000 zarabiałem około 850.po przejściu do solarisa 1000 więcej
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-11 18:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coraz więcej ludzi się zwalnia,a szefostwo ma to gdzieś
zdjecie uzytkownika
były lakiernik - 2014-08-11 21:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-11 18:29:20]:
pracuję obecnie jako lakiernik proszkowy oczywiście już nie w stomilu od niedawna:) serdecznie pozdrawiam Pana Mirka, Panią Teresę, ekipę z wypływek, "Miśka", "Chmielusa", młode Panie z kontroli, kierownika działu P1, oraz przesympatyczną Panią Kadrową:) Firmę oceniam bardzo pozytywnie, dużo miłych osób, jeżeli chodzi o bhp dużo zrobiono jeżeli chodzi o walkę z pijaństwem. Jest możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego. Myśle że ogólnie jako oczywiście firma na krótko sprawdza się bardzo dobrze - motywacyjny system wynagradzania oraz ciekawa praca pełna wyzwań sprawia, iż jest to świetne rozwiązanie dla studentów, osób na emeryturze oraz młodzieży bez doświadczenia zawodowego lub poprostu jak w moim wypadku jako przystanek na dłuższą chwilę:) uczciwie wystawiam czwóreczkę z małym plusem:)
zdjecie uzytkownika
ZARZĄD SPÓŁKI ALLIGATOR - 2014-08-12 15:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
UWAGA !!! STOMIL PILNIE POSZUKUJE OSÓB DO KONTROLI, GDYŻ CI CO SĄ OBECNIE SIE NIE WYRABIAJĄ :( ! KAŻDY CHĘTNY PROSZE ZGŁASZAĆ SIE DO KADR !!! WYNAGRODZENIE OK 1300ZŁ NETTO ! NO ALE ROBOTA LEKKA, NIE MA AKORDU !
ZAPRASZAMY !
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-16 13:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos nowego dzieje się w firmie, nic nie piszecie
zdjecie uzytkownika
jkui - 2014-08-19 11:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to nic ?!
potrzebują kierownika produkcji na gumie...., a tak ponadto, to sporo wiary ostatnio do biór poprzyjmowali... :( - trza na nich teraz zarobić :( :P
ci to tam w biurach mają dobrze wypłaty po pare/kilka tys, klima, oranżadki itp.
a robol co- musi to wszystko utrzymać :(:P
zdjecie uzytkownika
k0ontrola - 2014-08-19 14:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta informacja o poszukiwaniach osob do kontroli jest prawdziwa? bo szczerze powiem, ze poszukuję lekkiej pracy ze stałą kasą bez akordu. nie chce się przemęczać a przyda się mi zarobić na studia zaoczne. mam nadzieje, że nie pracujecie w soboty ani niedziele i wolne w piątek po południu czasem można wziąć, żeby dojechać do szkoły na zajęcia. postanowiłem zostać w domu i tak własnie dojeżdżać bo bez sensu jest płacić za wynajem mieszkania i jeszcze całymi tygodniami uczyć się itylko móc pracować w weekendy. Wolę pracować w tygodniu mieć większą kasę i większe doświadczenia i uczyć się co któryś tydzień w weekend. Właściwie, to bierzecie każdego kto sięzgłosi - jesli tak to pewnie interesujące skutki takiej rekrutacji będą.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-19 23:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jkui a Witas na gumie jeszcze robi? Dawno go nie widzialem pozdrow chlopa
zdjecie uzytkownika
zarząd spółki alligator - 2014-08-20 10:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k0ontrola - 2014-08-19 14:07:27]:
tak tak aktualne - składać podanie do kadr, osobiśćie, lub na: info@alligator-polska.com z dopiskiem kontrola - potrzebujemy (wisi nawet ogłoszenia w gablotce na korytarzach firmy)
soboty i niedziele wolne - praca na 2-3 zmiany, idzie se zmiany dopasować tak , aby w piątek po południu mieć wolne i iść na rano by do szkoły zdążyć - były takie osoby.
zdjecie uzytkownika
zarząd - 2014-08-20 10:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety, ale zarobki ogólnie w kontroli są jakie są u nas czyli ok 1300zł netto (goła pensja), no ale nie narobisz się, na akordzie mają więcej do 2400 netto , no ale tu już trzeba robić - czyli wniosek prosty - albo mało robić i nie zarobić ,albo robić troszke więcej i zarobić konkretniej
zdjecie uzytkownika
egonek - 2014-08-22 19:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest teraz liderem na p1 na automatach ??
zdjecie uzytkownika
fgt - 2014-08-23 15:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety- nie ma teraz żadnego kierownika na gumie , bo "romka" już zwolnili - nie spisywał się (hurrraaaa!)- teraz zarząd szuka nowego kierownika na dziale p1 do zarządzania 120 osobami, prosze przesyłać oferty na adres spółki (wraz z oczekiwaniami finansowymi :))
zdjecie uzytkownika
bjk - 2014-08-30 21:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno zwalniają dyrektora, czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
postronny - 2014-08-31 10:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k0ontrola - 2014-08-19 14:07:27]:
ha ha Ty masz tylko dobre sztuki wkładać do dobrych i nie przeszkadzać w pracy maszynie, i pamiętaj, setka ludzi co najmniej na Ciebie pracuje żebyś Ty mógł to robić co robisz.
zdjecie uzytkownika
hyrts - 2014-08-31 13:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak- dyrektor niedługo jest do zwolnienia - za dużo kasy do siebie głabie ;)
teraz też- trzecią opla insignie kupili 2.0 diesel biturbo 195km za 154 tys zł ! - a ludzią na wypłaty nie chcą dać podwyżki - żal :(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski