brak logo

Stomil

Nekla

Opinie o Stomil

brygadzista 2017-02-21 19:14
popieram- racja - minimum 2800-3000zł netto ! - dla pracowników za taką prace!
sir 2017-02-22 18:34
wsszędzie dobrze gdzie nas nie ma !:)- uciec ale dokąd ? - oto jest pytanie- aby nie wpaść z deszczu pod rynne !:)?
PRACOWNIK 2017-02-22 23:14
Zła praca nie jest Ale Kierownictwo razem z Dyrektorm DO WYMIANY..2500 minimum do Reki KAZDY POWINIEN ZAROBIC>A nie jak ludzie zarabiaja po 1600 żł
garsia 2017-02-23 18:32
DOKŁADNIE !- czyli.... - wszyscy razem brać wypowiedzenia w łape i szturmem do dyrektora!!!!! - i wtedy albo "rybki albo akwarium" - albo ma pracowników ,ale musi im godnie płacić, albo...- ma "akwarium" - w którym jedynymi rybkami będzie on i jego biurowi....- tyle ,że bez pieniędzy :(- bo kto na nich zarobi..... :(??? - NO KTO ?!
Także do dzieła! - niedługo zobaczą co to znaczy odchodzenie masowe pracowników! - dopiero sie zacznie.....
BUDYŃ 2017-02-24 15:32
CHYBA MARZYSZ!!! ZNAJDŹ CHOCIAŻ JEDNEGO KTÓRY Z TOBĄ ZŁOŻY WYPOWIEDZENIE
Volkswagen Poznań Sp. z o.o. Umowa o pracę na czas 2017-02-24 22:42
TY !!!!! :P:P:P
ej śmiertelni wrogowie postanawiają połączyć siły 2017-02-24 22:43
witam serdecznie:
obecnie zakład w nekli potrzebuje na stanowiska:
-specjalista do spraw kontrolingu
-kontroler jakośći
-mechanik
-elektryk

podania można składać w dziale kadr i płac
gość 2017-02-25 11:51
ogarnij sie ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tym spamowaniem !!!
2
Nie jestem robotem Prywatność - Warunki 2017-02-25 18:59
Nie jestem robotem
Prywatność - Warunki
1
gość 2017-02-27 16:10
szkoda juz wchodzić na tą strone z powodu tego spamera niedorozwoja
a administracja tej strony pewnie nic z tym nie zrobi
były pracownik 2017-02-28 21:35
W kwestii kierownictwa na pierwszy ogień do odstrzału powinien iść J.J zwany "celebrytą". Nie ma większego podpi...alacza, cwaniaka i dupowłaza. Napuszony i sztywny, kursuje między swoim biurem a dyrektorskim gabinetem, a tam... donosi, skarży, napuszcza dyra i daje "dobre" rady. Dla dyra jest nieoceniony, bo dyrek zaślepiony. J.J. to mistrz robienia wrażenia, że coś się wie, coś się umie, ale to tylko wrażenie. Celebryta jest typowym darmozjadem, biorąc za swoją pozorną pracę 7-8tys. netto, ujeżdżając służbowym samochodem (bardzo głęboko musiał komuś wejść). Jak to się ma do ciężko pracujących ludzi na produkcji?
7
0,1% 2017-03-01 12:54
Zgadzam się w 100%. Celebryta J.J to kawał s...ki i k....y. Ja też przez niego odszedłem z tego kołchozu. Pracowałem w biurze i wiem co nie co ;).
Ale co z tego. Dyrektor produkcji szanuję i lubi BMW Biernych Miernych Wiernych nic nie wnoszących do firmy idio....ów.
2
była_stomilka 2017-03-01 21:52
Szkoda ze przez takie zera jak J.J. odchodzą z firmy wartościowi, myślący i doświadczeni ludzie. Ten szkodnik niszczy zakład od środka a dyr jest w niego zapatrzony, żenada. Warto wspomnieć o podrywach pana J.J. Oblech zwalcza kryzys wieku średniego gruchając z pracownicami (ode mnie prawie w pysk nie dostał). Jakiś czas temu wydało się że posuwa blondynę z działu sprzedaży, z tego co się dowiaduję (Poznań jednak nie jest taki duży), to nadal trwa i to intensywnie. Dziwne że jej kierowniczka toleruje ten chory układ.
4
gość 2017-03-02 20:07
ciekawe jakie teraz beda wypłaty za luty oby znów nie było jaj jak ostatnio ..........
1
pracownik 2017-03-02 20:39
Celebryta J.J. nawet zatrudnił do swojego biura młodziutką dziewczynę. Dziewczyna nosi głowę wysoko i pewnie zarabia krocie za chodzenie po hali jak na wybiegu!
1
Film – utwór audiowizualny, składający się ze scen 2017-03-03 12:16
potrzeba pracowników do biurowca!:
-księgowa/y
-specjalista do spraw zakupów
-specjalista do spraw obsługi klienta
-specjalista do spraw kontrolingu

ponadto na stanowiska:
-kontrola jakośći
-mechanik
-elektryk
-operator automatów tokarskich
-magazynier


Ale wiara sie na produkcje nie garnie do roboty :(
- do biurowca prędzej! :P:)
1
akord 2017-03-03 12:17
niedługo podwyżki?
1
tak to prawda kultura władz czyli zarządu w tej fi 2017-03-03 12:18
podobnie jak ten niemiec tomas czy jak mu tam - też idzie w ślady J. J. - ponoć ta z którą obecnie kręci to na walentynki samochód od niego dostała ! - LOL!
2
Urodziła się we Florencji. Od ponad 25 lat mieszka 2017-03-03 12:20
ano- teraz widać co może pieniądz - i jakie te babsztyle są cwane- aby sie dobrze ustawić w życiu , na kasiore lecieć - a reszta sie nie liczy.
1
Domi 2017-02-07 21:45 Ktoś może napisać kiedy jest 2017-03-03 12:24
onie będą musieli prędzej czy później popodnosić te wypłaty.... - zmusi ich do tego i konkurencja i brak rąk do pracy!- a za co rozbudowujący sie biurowiec utrzymią?
1
ZAJĄC 2017-03-03 12:25
Wiadomo coś po ile na zajączka?
1
Króliczek 2017-03-03 13:42
Tak składamy się po 120 pln.
Astronomiczne[edytuj] doba (dzień) = 24 godziny = 2017-03-04 18:18
? - nie rozumiesz pytania !
1
Podróżowanie w czasie – przemieszczanie się w przó 2017-03-04 18:20
Na wielkanoc podobno po 300 zł netto .... - niewiele :( - choć i tak więcej niż w zeszłym roku! - cieszcie sie!
1
Hibernacja jest strategią pozwalającą uniknąć ener 2017-03-04 18:21
nie narzekajcie !- ważne , że coś zapłacą !, w marcu podwyżki!
1
Diapauza – to wywoływany czynnikami zewnętrznymi, 2017-03-04 18:22
taaaa- przyśniło ci sie o tych podwyżkach pewno :):P!
1
Czarna dziura – obszar czasoprzestrzeni, którego z 2017-03-04 18:25
wszystko będzie!- tylko pytanie - kiedy?!
1
Promieniowanie elektromagnetyczne (fala elektromag 2017-03-04 18:29
ten dodatek za niehorowanie już jest, co miał być? - ponoć 3-4 stówki mieli dać - brutto....
1
Fale radiowe (promieniowanie radiowe) – fale elekt 2017-03-04 18:30
wszystko będzie!
1
Pochodził z rodziny chłopskiej. Jego ojciec Marcin 2017-03-05 19:19
i nie ma nic ! :(
1
Do grona jego uczniów zaliczają się: Henryk Barycz 2017-03-05 19:21
ale stomilu nie ma ?
1
Mieszkanie komunalne (dawniej w ustroju komunistyc 2017-03-09 19:55
Dziękujemy za wspaniałe życzenia wielkanocne! i oczekujemy $$$ świątecznych :)
1
Nmk69 2017-03-10 23:25
W Bridgestone nowi maja na szkoleniach po 3tys
Kalwaria Zebrzydowska – miasto w południowej Polsc 2017-03-12 12:02
@up ?
1
Od 2014: Ósmy plan i The Voice of Poland[edytuj] N 2017-03-12 12:04
co wam po podwyżkach jak jest akord ?! - tylko zmiany w akordzie coś dadzą $ - inaczej nic z tego możecie mieć i 30 zł netto na godzine , a i tak na wypłate 1500zł ! :(:)
1
Słońce i zimna, krystalicznie czysta woda to najle 2017-03-12 12:06
Racja- tylko zmiany w akordzie coś dadzą/lub jego zniesienie i ustalenie dla wszystkich stałej pensji - choć tak naprawde to i tak z tym akordem to ściema zasada jest tylko jedna - nie ważne ile i czego zrobisz- to i tak nie.... zarobisz !:( - smutna prawda w tym zakładzie. - więc nie ma co sie wysilać - zrobić minimum i w pieriod!
1
III. Ceny i zapłata Oznaczona w zamówieniu cena j 2017-03-12 12:08
najbliższe wypłaty będą nieco wyższe..... - o świąteczne/zajączkowe 300zł
1
Parafia św.Antoniego w Łaźniewie została erygowana 2017-03-13 16:23
Niedługo premie:
-coroczna za obniżenie brakowośći
-za niehorowanie
-na święta
1
taków na działalność Związku Walki Zbrojnej pod ko 2017-03-13 18:43
ja mam 1700 i tak tak zarabiamy tak duże pieniądze że nie ma z czego oszczędzać jak grosz grosza goni od wypłaty do wypłaty nie liczę tych co się po przemianach na chapali a robotnik jak był dziadem przed przemianą to został dziadem i po przemianach to moja opinia i nie wszyscy muszą się ze mną zgadzać ale za to mamy więcej chemii w sklepach niż za socjalizmu i się tuczymy
1
Specjalista do spraw controllingu 2017-03-14 16:14
a ja mam 2100 i nadal za mało to jest , wiec sie zwalniam i ide do kołchozu VW za lepsze pieniądze robić
Kiszona kapusta Z przepisów mojej Babci. Co?! Z 2017-03-15 19:15
ino uważaj , bo teraz vw zwalnia i nie płaci za nadgodziny! - ludzie uciekają, bo za 2500zł dojeżdżać daleko im sie nie chce....
1
Amoebozoa Lühe, 1913, przywrócony przez Cavalier-S 2017-03-15 19:16
wiadomo coś kiedy znoszą akordy?
1
aBiskup Rzymu a Synod[edytuj] Papież jest zwierzch 2017-03-15 19:18
starych pracowników nie ruszą już- im do emrytury niedaleko....!
1
Edward Kubrak[edytuj] Edward Kubrak Ilustracja Edw 2017-03-15 19:21
Powiem tak , rotacja pracowników jest OGROMNA. Dlaczego? Przyjdziecie to zobaczycie sami. Pozdrawiam przyszłych kolegów.
1
Chodzisz w VW na 3 zmiany: tydzień rano potem tydz 2017-03-15 19:23
Chodzisz w VW na 3 zmiany: tydzień rano potem tydzień nocki i ostatni tydzień popołudnie. To jest system 15 zmianowy czyli od poniedziałku do piątku. 17 zmianowy system: dodatkowo na zmianie rannej i popołudniowej sobota jest dniem pracy w zamian za to dostajesz dni wolne w tygodniu. W momencie przyjęcia dostaniesz kalendarz zmianowy w którym jest wyszczególnione kiedy masz dzień wolny. Majster tobie powie w jakiej grupie jesteś i wg. tego możesz sobie sprawdzić kiedy masz wolne. Zdarzy się czasami, że trafisz dzień wolny akurat w sobotę na rano lub popołudnie ale większość masz w tygodniu.
2
Grabowo Królewskie Sklep Ogólno-Przemysłowy Joach 2017-03-19 22:31
Grabowo Królewskie
Sklep Ogólno-Przemysłowy Joachimiak Ewa Umowa na okres próbny 200.00 PLN
1
DZIĘKUJEMY ZA DODANIE WYPOWIEDZI Otrzymuj powiadom 2017-03-19 22:32
DZIĘKUJEMY ZA DODANIE WYPOWIEDZI
1
y o partiach w związku z aferą łapówkarską w CDU. 2017-03-20 12:00
ludzie niedługo z vw będą uciekać do stomilu.... :)
3
Zegar – przyrząd do ciągłego pomiaru czasu. Ze wz 2017-03-24 09:49
Obecnie poszukujemy:
-elektryk
-mechanik
-operator urządzeń obróbki gumy
-księgowa
-specjalista do spraw controllingu
-kontrola jakości
1
Pokochaj wygodę i oszczędności z Orange Love Anna 2017-03-26 15:05
podwyżki tuż tuż ....!
1
Zostaw swoją opinię o Stomil - Nekla
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil