Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stomil

Pracowałeś w firmie Stomil i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-01-30 22:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BA!!!! - 2014-12-04 12:02:01]:
mam nadzieję, że już to zgłosiłeś do inspekcji pracy? Wielkie brawa dla ciebie chociaż jeden odważny w tej firmie!!!
zdjecie uzytkownika
@up - 2015-02-05 09:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@up - nie firmie tylko FERMIE :P:O :) !!!! - bo inaczej tego zagładu nazwać nie można - no okej może jeszcze słowo BARŁÓG pasuje !:P
zdjecie uzytkownika
bele ble - 2015-02-10 20:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gadacie, narzekacie a i tak robicie... po co wam to? i tak na nic wiecej was nie stać wiec grzeczniutko i cichutko:) pogadacie, pogadacie a i tak zatańczycie jak wam zagrają:)
zdjecie uzytkownika
@up - 2015-02-15 16:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@up dokładnie!
teraz mają niby zwalniać ludzi, bo im za dużo reklamacji przychodzi (pewnie przez ten ich felerny sap.....;P:) - niech patrzą na siebie , i cieszą sie ,że wogóle ktoś tam im robi , a nie zwalniają, tak naprawde ostatnią rzeczą jaką idzie zrobić jest zwolnienie pracowników , bo to oni de fakto są NAJCENNIEJSI - nowych dobrze wyszkolonych z "wprawą" już się tak szybko nie znajdzie (o ile wogóle...:P:) , a inne firmy już "pukają do drzwi wrześni" - nadchodzą cięzkie czasy dla stomilu - oj bardzo ciężkie, a uni chcą zwalniać za reklamacje !!! pffff!
zdjecie uzytkownika
@up - 2015-02-19 17:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@up - Błąd !
Teraz przyjmują!
potrzebują łącznie 23 osoby
-12 operatorów na obrubke gumy
-7 operatorów aut tokarskich
-2 do kontroli
-2 mechaników

także o zwolnienie sie nie bój :) !
zdjecie uzytkownika
budyń - 2015-02-25 17:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [@up - 2015-02-19 17:02:26]:
tak przyjmują , ale ludzie odchodzą , ci stali i ci nowi. dużo ludzi narzeka i ma już dosyc . najniższa krajowa za pracę w akordzie? jest coraz gorzej i coraz gorzej jest człowiek traktowany ,i nie chodzi tu o przestrzeganie przepisów ale o szacunek do ludzi ciężko pracujących w tym totalnym syfie , brudno , śmierdzi . wiem że niektórzy powiedzą że mogę tu nie pracowac, ale nie każdy jest młody , przebojowy , i tu się kółko zamyka . bo muszę ciężko pracowac za takie pieniądze i nawet jeśli człowiek walczy o swoje to ten który zdobył jakieś lepsze stanowisko od ciebie zrobi się bydlakiem i jeśli ma korzyści z ciebie to ci okaże że jesteś śmieciem. życzę tym którzy znajdą pracę lub czekają aż otworzą volswagena , dużo szczęścia i powodzenia
zdjecie uzytkownika
noname - 2015-03-01 12:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [budyń - 2015-02-25 17:36:25]:
Zgadzam się z Pańską wypowiedzią, najbardziej przykuło moją uwagę '' szacunek do drugiego człowieka '' w tym przypadku jest to szacunek od kierownika działu do pracownika.Zero szacunku, człowiek jest traktowany jak śmieć. Pracuję tam dopiero od kwietnai 2014 roku ale już mam dość, trzeba będzie poszukać czegoś innego...
zdjecie uzytkownika
stękanie - 2015-03-13 22:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [noname - 2015-03-01 12:52:15]:
stękasz i stękasz.. to po co tam robisz? ktoś cie zmusza? nie odpowiada ci to nie musisz robic. widocznie lubisz byc tak traktowany.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-28 14:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stękanie - 2015-03-13 22:33:37]:
o ile się nie mylę jest to strona do zamieszczania swoich opinii na temat danej firmy , a nie do ubliżania innym , jeśli komuś nie odpowiada że ktoś krytykuje to niech nie wchodzi na forum tylko pracuje ( ale uczciwie) w biurowcu!. ktoś kto ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wysiedzoną na stołku ,nie zrozumie robola zarabiającego grosze w niemieckiej firmie. więc więcej szacunku .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-08 10:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie zakład poszukuje do pracy:
-operatorów automatów tokarskich - wynagrodzenie netto 1500zł - 6 osób potrzeba
-operatorów urządzeń obrubki gumy - wynagrodzenie netto 1400zł - 5 osób potrzeba
-nastawiacz urz obrubki gumy - wynagrodzenie netto 1800zł - 1 osoby potrzeba
-kierownik działu P-1 - wynagrodzenie netto 6000zł - 1 osoby potrzeba
-niedługo potrzebny będzie też lider jakośći do laboratorium - wynagrodzenie netto 2800-3500zł
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-04-09 09:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na prawdę nie polecam, ta praca to szaleństwo, czy to w biurze czy na produkcji. Dyrektor to wariat. Prowadzi mobbing na każdym kroku. Tylko krzyki, nerwy i straszenie. A jak ktoś potrzebuje wsparcia to widzi zamknięte drzwi i brak kontaktu ze strony Dyrektorka!!
Zarobki w granicach najniższej krajowej na akordzie to kpina!
Najlepsi ludzie sami odchodzą gdy coś innego znajdą.
Pracownicy boja się odezwać, bo kto się postawi szefowi od razu zwalniany jest.
Nie polecam. Jak chcesz iść do obozu pracy za marne grosze to zapraszam do tej firmy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-10 10:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no- no - z tym "Zarobki w granicach najniższej krajowej na akordzie to kpina!"
to nie do końca prawda - bo np. na dziale WELTEN po 1900zł netto mają :) :P - także jest to najlepiej płatny dział w tym zakładzie :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-11 21:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nieprawda - na dziale BERLIN też mamy po 1900zł netto :P
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-22 17:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no panowie kierownicy do boju jutro AUDIT
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-05-13 12:28:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Kto wie ile odciąga Stomil za strój roboczy ?
zdjecie uzytkownika
thenorthremembers - 2015-05-13 17:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie rekrutacyjna rewolucja.pl Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Zapraszam :)
zdjecie uzytkownika
=) - 2015-05-29 16:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wie ile w tym rok wynosi wakacyjnie??
zdjecie uzytkownika
oleńka - 2015-06-02 19:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@=) to ciekawe, napisz prosze cię co to jest to wakacyjne, czy jakaś premia czy coś innego.interesujące. chętnie się do nich załapię za cv ale najpierw muszę zdementować plotki czy naprawdę tak jest że mpłaci się za strój roboczy, a konretnie na dziale produkcyjnym przy obróbce gumy bo wiem że są takie stanowiska i bardzo mnie interesują
zdjecie uzytkownika
nergal - 2015-06-13 20:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oleńka - 2015-06-02 19:27:01]:
Ty naturalna blondynka czy przefarbowana ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-15 23:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
pomik - 2015-07-15 23:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W stomilu można się teraz zatrudnić, no ale niestety tylko na produkcji w tej chwili. W Bydgoszczy kokretnie, przynajmniej ostatnio widziałem takie ogłoszenie, może jest jeszcze aktywne, aczkolwiek nie jestem pewien, jeśli chodzi natomiast o samą firmę, to wydaje mi się, że jednak warto jest przynajmniej spróbować.
zdjecie uzytkownika
=) - 2015-07-16 11:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pomik - 2015-07-15 23:22:28]:
narazie nie bo nawed na maszynach tyle roboty nie mam
zdjecie uzytkownika
gghfdfh - 2015-08-12 20:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie teraz sie p;ozp;isywali na wyjazd do giengen,wiekszość ludzie bez ambicji ,takie negatywne cwele,ludzie odpiszczie sie bo jestescie uważani za tych dupków z którymi nie warto gadać.
zdjecie uzytkownika
senator - 2015-08-17 15:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a uklady są wszędzie - np STOMIL Bydgoszcz -FIRMA ZEWNĘTRZNA wstawia na teren Stomilu maszynę WATER JET cięcie wodą- i ta tez firma zarabia na usługach dla stomilu na jej terenie jak by Stomil nie mógł zainwestować nawet w używaną taka mszynę. A kto obsługuje maszynę ? (osoba ściśle związana magazynem)
gdzie tu gospodarka gdzie logika gdzie jakieś związki kto się godzi na coś takiego - no cóż koperta pojemna.......
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 20:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-19 20:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [senator - 2015-08-17 15:44:35]:
takie życie, a odnośnie pytania o logikę, to gdzie jest logika w pisaniu o Stomilu Bydgoszcz na "forum" o Alligator Polska? Który wcześniej był Stomilem, ale już nie jest, a powiązania między Stomilami w Polsce już raczej żadnego nie ma.
zdjecie uzytkownika
jaśko - 2015-08-29 21:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wam, szukam jakiś osób, które aktualnie pracują w stomilu, znalazłem parę ofert pracy i jestem zainteresowany i w sumie chyba zaaplikuję na podane stanowiska, ale ciekawi mnie jak sprawy mają się, że tak to powiem "od kuchni" w stomilu, czy wypłata jest na czas i jak atmosfera w pracy, bo to też ważna kwestia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Stomil?
Zadaj pytanie
alert