Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stomil

Pracowałeś w firmie Stomil i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ZARZĄD SPÓŁKI ALLIGATOR - 2014-08-12 15:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
UWAGA !!! STOMIL PILNIE POSZUKUJE OSÓB DO KONTROLI, GDYŻ CI CO SĄ OBECNIE SIE NIE WYRABIAJĄ :( ! KAŻDY CHĘTNY PROSZE ZGŁASZAĆ SIE DO KADR !!! WYNAGRODZENIE OK 1300ZŁ NETTO ! NO ALE ROBOTA LEKKA, NIE MA AKORDU !
ZAPRASZAMY !
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-16 13:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cos nowego dzieje się w firmie, nic nie piszecie
zdjecie uzytkownika
jkui - 2014-08-19 11:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to nic ?!
potrzebują kierownika produkcji na gumie...., a tak ponadto, to sporo wiary ostatnio do biór poprzyjmowali... :( - trza na nich teraz zarobić :( :P
ci to tam w biurach mają dobrze wypłaty po pare/kilka tys, klima, oranżadki itp.
a robol co- musi to wszystko utrzymać :(:P
zdjecie uzytkownika
k0ontrola - 2014-08-19 14:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta informacja o poszukiwaniach osob do kontroli jest prawdziwa? bo szczerze powiem, ze poszukuję lekkiej pracy ze stałą kasą bez akordu. nie chce się przemęczać a przyda się mi zarobić na studia zaoczne. mam nadzieje, że nie pracujecie w soboty ani niedziele i wolne w piątek po południu czasem można wziąć, żeby dojechać do szkoły na zajęcia. postanowiłem zostać w domu i tak własnie dojeżdżać bo bez sensu jest płacić za wynajem mieszkania i jeszcze całymi tygodniami uczyć się itylko móc pracować w weekendy. Wolę pracować w tygodniu mieć większą kasę i większe doświadczenia i uczyć się co któryś tydzień w weekend. Właściwie, to bierzecie każdego kto sięzgłosi - jesli tak to pewnie interesujące skutki takiej rekrutacji będą.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-19 23:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jkui a Witas na gumie jeszcze robi? Dawno go nie widzialem pozdrow chlopa
zdjecie uzytkownika
zarząd spółki alligator - 2014-08-20 10:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k0ontrola - 2014-08-19 14:07:27]:
tak tak aktualne - składać podanie do kadr, osobiśćie, lub na: info@alligator-polska.com z dopiskiem kontrola - potrzebujemy (wisi nawet ogłoszenia w gablotce na korytarzach firmy)
soboty i niedziele wolne - praca na 2-3 zmiany, idzie se zmiany dopasować tak , aby w piątek po południu mieć wolne i iść na rano by do szkoły zdążyć - były takie osoby.
zdjecie uzytkownika
zarząd - 2014-08-20 10:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety, ale zarobki ogólnie w kontroli są jakie są u nas czyli ok 1300zł netto (goła pensja), no ale nie narobisz się, na akordzie mają więcej do 2400 netto , no ale tu już trzeba robić - czyli wniosek prosty - albo mało robić i nie zarobić ,albo robić troszke więcej i zarobić konkretniej
zdjecie uzytkownika
egonek - 2014-08-22 19:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest teraz liderem na p1 na automatach ??
zdjecie uzytkownika
fgt - 2014-08-23 15:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety- nie ma teraz żadnego kierownika na gumie , bo "romka" już zwolnili - nie spisywał się (hurrraaaa!)- teraz zarząd szuka nowego kierownika na dziale p1 do zarządzania 120 osobami, prosze przesyłać oferty na adres spółki (wraz z oczekiwaniami finansowymi :))
zdjecie uzytkownika
bjk - 2014-08-30 21:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno zwalniają dyrektora, czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
postronny - 2014-08-31 10:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k0ontrola - 2014-08-19 14:07:27]:
ha ha Ty masz tylko dobre sztuki wkładać do dobrych i nie przeszkadzać w pracy maszynie, i pamiętaj, setka ludzi co najmniej na Ciebie pracuje żebyś Ty mógł to robić co robisz.
zdjecie uzytkownika
hyrts - 2014-08-31 13:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak- dyrektor niedługo jest do zwolnienia - za dużo kasy do siebie głabie ;)
teraz też- trzecią opla insignie kupili 2.0 diesel biturbo 195km za 154 tys zł ! - a ludzią na wypłaty nie chcą dać podwyżki - żal :(
zdjecie uzytkownika
frank - 2014-09-02 18:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie czytam te wasze wpisy. i tak siezastanawiam czy przypadkiem na tego kierownika nie iść do rpacy. tylko zalezy jakie warunki trzeba spełniać, bo ja nie chce dużo kasy za to wszystko, tylko czy trzeba mieć wyksztalcenie? ja jestem w porzadku facet i chcialbym zarzadzac ludzmi i zarabiac na tym jakies pieniazki.
zdjecie uzytkownika
Bubu - 2014-09-03 06:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taa do rzadzenia kazdy,namíeszac. malo jest tych z mozgiem
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-09-07 17:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu nas w tym miesiącu wyrolowali na wypłate :( - eeetam ! - niech się cieszą (puki mogą :P:) bo takich co im tyle zrobią i za taką niewielką pensję to już nie znajdą !!!!dlatego też dyrekcjo/kierownictwo !!! - pracownicy są dla was najważniejsi- bez nich leżycie i basta! Dbajcie o nich i płaćcie im uczciwie, bo jak wy będziecie udawać ,że płacićie to pracownicy będą udawać że pracują itd.- a wtedy źle sie to skończy, bo pracownik robote znajdzie, a zakład już takich i tylu ludzi do pracy szybko nie znajdzie !
PAMIĘTAĆ !!!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-10 21:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzumiem ze Romka juz nie ma" a to szkoda" gdzie firma znajdzie drugiego takieg naiwniaka , a co z bhp -owcem cos malo o nim slychac czyzby wyluzowal czy sieje taki postrach ze az strach o nim pisac ?
zdjecie uzytkownika
archie - 2014-09-11 18:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownika Romana już nie ma zrezygnował, a behapowiec pilnuje porządku i za to mu płacą, nie było do tej pory takiego porządku na zakładzie, a po drugie wreszcie jest spokój z papierosami w ubikacjach i alkoholem.
zdjecie uzytkownika
P - 2014-09-11 18:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki sa dla dobrych pracownikow , gruszki 13 nastka to wymysł socjalizmu wtedy to robota szła
zdjecie uzytkownika
budyń - 2014-09-12 14:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [archie - 2014-09-11 18:22:20]:
z papierosami nic się nie zmieniło , tylko ciuchy w szatni śmierdzą. ja nie palę i tego nie pochwalam. jeśli pracujesz uczciwie i nie masz przyzwyczajeń komunistycznych że ci wszystko wolno to bha-powiec da ci spokój i na wiele oko przymknie. dotarł się i bywa nawet miły.martwcie się na P1 nowym liderem , co on wymyśli.pozdrawiam panie z kontroli i wypływek z Madzi zmiany.
zdjecie uzytkownika
kujawiak - 2014-09-13 02:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hyrts - 2014-08-31 13:30:01]:
Nie możliwe, dyrektora nie zwolnią za dobry jest. A samochód na tym stanowisku się należy. Piszesz, że 154 tyś? Na stanowisko dyrektora to nie wygórowany zakup, nie ma co się czepiać.
zdjecie uzytkownika
komuszysko - 2014-09-13 13:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kujawiak - 2014-09-13 02:46:33]:
za to co robi to dyrektor powinien zaporożcem, albo trabantem szwabskim jeździć,!!!! a nie insignią, ale z drugiej strony dobrze ,że dostali tylko insignie , bo miały być audi a6 nowe, ale szwaby nie pozwoliły i są tylko ople ;)))))
zdjecie uzytkownika
kujawiak. - 2014-09-13 16:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komuszysko - 2014-09-13 13:53:23]:
Myślę, że gdy przyjmiemy pensję takich dyrektorów na poziomie 20 000 do 40 000 zł miesięcznie to i to audi też można zaakceptować..
zdjecie uzytkownika
egonek - 2014-09-13 23:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto jest teraz liderem na P1 ?? juz nie ......... z Sanoka ??
zdjecie uzytkownika
koig - 2014-09-14 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kujawiak. - 2014-09-13 16:00:21]:
ale audi - nie ma i nie będzie!!!!! - dostały je szwaby u siebie - u nas w nekli są ople - i kropka !
zdjecie uzytkownika
bars - 2014-09-14 21:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [egonek - 2014-09-13 23:14:59]:
no właśnie kto jest teraz kierownikiem na P-1 ????? wie ktoś ?
podobno dyrektor łasił sie na kierownika p-1 dodatkowo....:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x