Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stomil

Pracowałeś w firmie Stomil i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
budyń - 2014-09-12 14:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [archie - 2014-09-11 18:22:20]:
z papierosami nic się nie zmieniło , tylko ciuchy w szatni śmierdzą. ja nie palę i tego nie pochwalam. jeśli pracujesz uczciwie i nie masz przyzwyczajeń komunistycznych że ci wszystko wolno to bha-powiec da ci spokój i na wiele oko przymknie. dotarł się i bywa nawet miły.martwcie się na P1 nowym liderem , co on wymyśli.pozdrawiam panie z kontroli i wypływek z Madzi zmiany.
zdjecie uzytkownika
kujawiak - 2014-09-13 02:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hyrts - 2014-08-31 13:30:01]:
Nie możliwe, dyrektora nie zwolnią za dobry jest. A samochód na tym stanowisku się należy. Piszesz, że 154 tyś? Na stanowisko dyrektora to nie wygórowany zakup, nie ma co się czepiać.
zdjecie uzytkownika
komuszysko - 2014-09-13 13:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kujawiak - 2014-09-13 02:46:33]:
za to co robi to dyrektor powinien zaporożcem, albo trabantem szwabskim jeździć,!!!! a nie insignią, ale z drugiej strony dobrze ,że dostali tylko insignie , bo miały być audi a6 nowe, ale szwaby nie pozwoliły i są tylko ople ;)))))
zdjecie uzytkownika
kujawiak. - 2014-09-13 16:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komuszysko - 2014-09-13 13:53:23]:
Myślę, że gdy przyjmiemy pensję takich dyrektorów na poziomie 20 000 do 40 000 zł miesięcznie to i to audi też można zaakceptować..
zdjecie uzytkownika
egonek - 2014-09-13 23:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto jest teraz liderem na P1 ?? juz nie ......... z Sanoka ??
zdjecie uzytkownika
koig - 2014-09-14 21:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kujawiak. - 2014-09-13 16:00:21]:
ale audi - nie ma i nie będzie!!!!! - dostały je szwaby u siebie - u nas w nekli są ople - i kropka !
zdjecie uzytkownika
bars - 2014-09-14 21:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [egonek - 2014-09-13 23:14:59]:
no właśnie kto jest teraz kierownikiem na P-1 ????? wie ktoś ?
podobno dyrektor łasił sie na kierownika p-1 dodatkowo....:)
zdjecie uzytkownika
Setnik - 2014-09-16 16:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest? Kierownik P1 jest na wylocie czy dyrektor.
zdjecie uzytkownika
kij - 2014-09-17 17:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Setnik - 2014-09-16 16:21:36]:
Kierownika na P-1 już dawno nie ma !!!! (chodzi o rom _ na )
A co do dyrektora to nie wiadomo - ale podobno też długo ma nie pociągnąć w tej firmie (jak zresztą w żadnej innej już nie pociągnie :) - wszędzie go niechcieli )
Ale puki co jest jak jest :( kasa kiepściutka, a roboty full , a podobno ma być jeszcze gorzej :(
w niemczech to na takich stanowiskach robotniczych jak my to mają raj ;) - byłem to wiem ;)
zdjecie uzytkownika
e tam - 2014-09-18 16:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale bym nie powiedzial ze na stanowiskach robotniczych za granica wszedzie jest taki raj, znaczy moze jak sie jest niemcem i sie pracuje z ogloszenia. bo jak sie jedzie zpolski jako posrednik to chyba nie jest tak kolorowo. byl moj znajomy i to co opowiadal to na prawde ludzkie pojecie przechodzi.
zdjecie uzytkownika
maciejek - 2014-09-20 10:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a powiedzcie mi czy nadal pracuje na P1 Witek z Sanoka ??
zdjecie uzytkownika
kij - 2014-09-22 18:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [e tam - 2014-09-18 16:58:08]:
zgodze się- mówiłem oczywiśćie o szwabach pracujących w aligatorze w niemczech (gingen)
zdjecie uzytkownika
zarząd - 2014-09-22 18:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podwyżki o średnio 5% dla wszystkich ! - od września :)
zdjecie uzytkownika
co? - 2014-09-23 22:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zarząd - 2014-09-22 18:05:21]:
przecież mają podnieśc najniższą krajową więc czy to napewno podwyżka?????
zdjecie uzytkownika
hj - 2014-09-24 10:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [archie - 2014-09-11 18:22:20]:
poczekaj do prawdziwej kontroli cwaniaczku...
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-09-24 13:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten brygadzista ktory parcuje u kobietach na gumkach nie powinien dostac ZADNEJ PODWYŻKI. TO jest LEWUS
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-29 11:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Darka.
Masz całkowiyta racje.
zdjecie uzytkownika
maciejek - 2014-10-04 11:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jest liderem na P1 ?? nie kierownikiem tylko liderem ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-04 12:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciejek - 2014-10-04 11:54:42]:
liderem jest Falgier, zastępcą Chmiel.
zdjecie uzytkownika
maciejek - 2014-10-04 20:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sie stalo z poprzednim liderem z Sanoka ??
zdjecie uzytkownika
podwyzka` - 2014-10-04 21:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejj serio z ta podwyżką gadacie w stomilu? ja dopiero się zaczynam o pracę rozglądać a tutaj takie informacje o podwyżkach na wejście. Interesujące tylko ile teraz będzie wynosiłą wypłata zwykłęgo pracownika na hali ;) napiszecie mi to konkretnie, wtedy od razu idę po robotę i kasa się będzie zgadzać ;)
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-10-05 10:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [podwyzka` - 2014-10-04 21:35:45]:
tak ludzi przyjmują a starzy i doświadczeni pracownicy nie mają co robić tylko rzuca się nimi z działu na dział, tam gdzie kiedyś było najwięcej pracy jest po 1 góra 2 osoby na zmianie, i ja się pytam po co nowych ludzi zatrudniać. A Dyro za moment będzie wystawiał nagany za niewyrabianie norm tylko z czego je wyrobić jak nie ma żadnego towaru.
zdjecie uzytkownika
obsrator - 2014-10-05 16:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@up
ano- tak jest !
co do tej podwyżki to była taka "nibypodwyżka", a nie podwyżka normalna, tylko to było takie wymuszenie podwyżki najniższej krajowej wymuszone przez państwo- tak to państwo wymusiło na stomilu (i wymusza/ć będzie) te podwyżki o kilkanaśćie/ złotych na miesiąc , ale dla akordowych robotników to i tak bez znaczenia - wypłata stoi w miejscu :(
zdjecie uzytkownika
taaaaa - 2014-10-05 16:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak- racja powinni dać podwyżki na akordzie, (stawki akordowe dla poszczególnych maszyn/stanowisk pozwiększać) a nie na godzinówkach - bo większość ludzi w tym zakładzie ma akord - i tych podwyżek nawet nie odczują.
Co z tego jak zakład każdemu przelał kilkadziesiąt złotych wyrównania ,a na następną wypłate nie będzie nic już :( (takie wyrównanie powinni co miesiąc dawać !!!! , a nie raz w roku !!!!)
wstyd !
zdjecie uzytkownika
tiker - 2014-10-20 11:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, a to wszyscy pracują w firmie na akord, myślałem, ze u nas w kraju to ju,ż się od tego odchodzi. Tak generalnie to nie wiem co jużrobić z tym wszystkim, bo jak ostatnio pracowalem na akord i zrezygnowałem z pracy to niestety kokosów nie dostawałem. Jaka tam jest płaca na tych stanowiskach akordowych?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x