Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stomil

Pracowałeś w firmie Stomil i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-04-08 18:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc mam pytanie czy beda u Was przyjmowac w najblizszym czasie kobiety do pracy na produkcji lub w biurze? Szukam pilnie pracy
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-04-08 19:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy sianko dadzą na święta . Możę ktos na forum wie.I kiedy dadza.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-04-08 19:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym sie dostac na gume tam gdzie kobiety robia do góry bo słyszałem że sa bardzo dobre zarobki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-08 20:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasę na święta dadzą.tak jak zawsze przed świętami - czyli w wielki piątek. ile? nie wiadomo. co do pracy to raczej nie będą przyjmowali tylko zwalniali.
zdjecie uzytkownika
pracownik69 - 2014-04-10 11:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co się ostatnio tam dzieje to jest tragedia. Zarobki Dno! Człowiek od BHP to niereformowalny psychopata. Na święta będzie pewnie po 35zł, a nawet jakby było więcej to będzie to tylko zaliczka ściągnięta z następnej wypłaty. Człowiek się narobi, stara się, a tu ledwo co minimalną dostanie. To już nawet śmieszne nie jest. Tylko usiąść i płakać. Czemu tak jest? Nikt ci nie odpowie na to pytanie albo wmawia się, że za mało zrobione. Odradzam...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-10 15:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik69 - 2014-04-10 11:12:36]:
to jest kropla w morzu to co piszesz.
zdjecie uzytkownika
do gosia - 2014-04-10 16:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Czesc mam pytanie czy beda u Was przyjmowac w najblizszym czasie kobiety do pracy na produkcji lub w biurze"

gosiu !!!!! na produkcji będą zwalniać! , na montażu u dziewczyn na górze już dwie zwolniono!
a co do pracy w biurze - to pomarzyć - dobra rzecz !!!:P:) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zajączek wielkanocny - 2014-04-10 16:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SIEMA!
PO ILE NA ŚWIĘTA WIELKANOCNE W TYM ROKU ???
oby mi tylko starczyło na jajka i na baranka :P
myśle że 2-3 stówki netto będzie.... i że nie będzie podziału na to kto ile robi, ile chorował itp.
ŚWIĘTA SĄ DLA WSZYSTKICH RÓWNE!!!!
zdjecie uzytkownika
robol - 2014-04-10 16:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do "To co się ostatnio tam dzieje to jest tragedia. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
z maszyn - 2014-04-10 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam tą opinie. (usunięte przez administratora) wszechobecny bałagan, (usunięte przez administratora) zwolnienia są i będą bo załatwiją ludzi na cacy. na maszynach dramat jest. obojętnie jak by się nie robiło i tak minimalna. klejownia spalona, teraz jest na lakierni. Lakiernia wielkości klitki. Jak tam lakiernik może pracować jak tam wejść nie idzie. też ładnie go urządzili. wszędzie oszczędności, brak podstawowych narzedzi do pracy, niekompetencja, nierzetelność, niehlujstwo, bałaganiarstwo, hamstwo,brak profesjonalizmu, chaos, brak współpracy, kierownictwo wogóle bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
zrzuta na wielkanoc - 2014-04-10 20:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z tą spalnoą klejownią? rozumiem że z z zajączkowego składamy się na naprawę?
zdjecie uzytkownika
budyń - 2014-04-11 15:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zajączek wielkanocny - 2014-04-10 16:05:46]:
150 brutto + 100 jeśli nie chorowałeś zajczku
zdjecie uzytkownika
ghu - 2014-04-11 16:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do jarek
"Chciałbym sie dostac na gume tam gdzie kobiety robia do góry bo słyszałem że sa bardzo dobre zarobki."

Na górze na montażu zaworków babki mają 1400zł netto - jak to są dla ciebie ekstra zarobki to jakie są kiepskie zarobki wg ciebie?:)
1400zł netto - to i tak sporo - biorąc pod uwage ilość wykonywanej tam pracy i to ,że najcięższą rzeczą którą one tam muszą zrobić jest... przyjśćie i wysiedzenie w robocie ! ::P , a tak to dwie godzinki drzemki w robocie, kawki herbatki itp. - one powinny max 800zł brutto jeszcze - mieć za taką robote :)
a niektóre babki na maszynach tyrają i mają 1100zł netto -??!!!! gdzie tu logika ?
zdjecie uzytkownika
fejk - 2014-04-11 16:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
połowa ludzi w tej firmie jest niepotrzebna!!!
kiedyś kilka naśćie lat temu w biurze siedziało 10 osób (a teraz siedzi 100) i było lepiej - była kasa na remonty , naprawy maszyn , na premie dla pracowników, lepiej o bezpieczeństwo dbano....
a teraz :P - lepiej nie gadać

a kierownik z P-1(usunięte przez administratora) - CHłopie! - daj zarobić pracowniką bo bez nich leżycie i kwiczycie !!!! - gdyby nie oni to nawet peżota swego nowego byś nie miał czym zatankować ! :P
zdjecie uzytkownika
zajączek wielkanocny - 2014-04-11 17:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [budyń - 2014-04-11 15:25:37]:
okej budyniek - serio? - deczko mało.... :(
powinno być to co mówisz plus np 2-3 stówki w bonach np. do tesco czy biedronki !
zdjecie uzytkownika
z wypłaty - 2014-04-11 19:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-04-10 15:18:07]:
a co myślałeś? że z nastepnej wypłaty nie bedziesz miał ściągnięte? ludzie chyba myśliście że każda firma to Caritass. śledzika nie spróbujecie, możecie powąchać jedynie z daleka:)no i obyć się smakiem ze śliną do samej ziemi:) z podstawy nie zabiorą, ale jak ktoś chce się wykazywać i robić akord to zapraszam, zobaczycie jak się opłaca jak wam odciągną:)
zdjecie uzytkownika
cała prawda - 2014-04-12 23:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naiwność ludzi mnie naprawdę przeraża. przecież i tak i tak to będziecie mieli odciągnięte jak nie przy następnej wypłacie to przy akordzie i zamiast 10% dostaniecie 5% i nawet tego nie zauważycie. zrozumcie w końcu że pula na wypłaty jest taka sama. żeby ktoś zarobił innemu trzeba zabrać. przykre jest jak ludzie pytają o coś na zająca - przecież to bez znaczenia ile dostaniecie i tak do oddacie.miejcie trochę godności osobistej. jest 21 wiek a jednak wciąż trafiają się naiwni ludzie którzy wciąż wierza że coś można w życiu dostać za darmo, dlatego nie dziwcie się ludzie że jesteście tak traktowani jak nadal wierzycie w bajki.
zdjecie uzytkownika
galijczyk - 2014-04-15 22:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za darmo to teraz mozna zwolnienie dostac.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-16 08:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
behapowiec szuka w toaletach damskich do zwolnienia. jeszcze trochę i trzeba będzie się tłumaczyc ile podpasek można na zmianie założyc. a może jeszcze go nikt nie posądzł o molestowanie? co facet robił w damskim kiblu? czy przepisy na to zezwalają? nie jest to łamanie jakiś praw? gdzie intymnośc?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-08
Żródło: nuzle.pl
Łódź
(Łódzkie)
Poszukujemy pracownika sezonowego do serwisu opon osobowych.Wskazane doświadczenie przy wymianie opon.
zdjecie uzytkownika
5 letnim stazem - 2014-04-16 10:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy kasa na swieta.Wiecie cos moze i po ile.
zdjecie uzytkownika
=) - 2014-04-16 17:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [galijczyk - 2014-04-15 22:22:54]:
nawed na zwolnienie czeba zasłuzyc... jak cie za pierszym razem nie wyjebia to beda szukac dzury w całym
zdjecie uzytkownika
darko - 2014-04-16 20:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik: Nie pisz bzdur przechodziłem wtedy koło tej sytuacji, i ta dziewczyna co paliła w łazience to robiła to przy lustrze w pierwszym pomieszczeniu, a on wcale nie był w kiblu damskim, tylko dziewczyna która do nigo wchodziła otwarła drzwi a on ja po prostu zauważył
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2014-04-16 20:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby nie paliło się w ubikacjach to nie było by problemu, że ktoś zostaje złapany, ja osobiście nie pale ale ten smród w tej damskiej ubikacji cholernie mi przeszkadza. Wszystkie rzeczy mam prześmiergnięte od papierosów. Zastanówcie się ludzie z tym paleniem po tych ubikacjach.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-04-16 20:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
problem z papierosami i paleniem po ubikacjach damskich i w szatniach jest nie dozniesienia, codziennie smierdzą mi zeczy, już mam tego dość. palarnia jest dwa metry od kibla, a ludzie jeszcze nie dorośli żeby do niej chodzić.
słyszałam podobno że maja zalozyc czujke dymu. Może wreszcie ten problem się skończy. osobiście jestem za karaniem takich ludzi.
zdjecie uzytkownika
co mozna dostać za darmo - 2014-04-18 10:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [galijczyk - 2014-04-15 22:22:54]:
no i oczywiście w (usunięte przez administratora) mozna też za darmo dostać w gratisie:)ale to też trzeba sobie zasłużyć:) no i to chyba pełen pakiet rzeczy jakie w gratisie można dostać:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
37 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x