Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-11-29 20:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TO JA BARDZO CHCIAŁBYM BYĆ KIEDYŚ KONTROLEREM BO WYGLĄDA NATO ŻE KJ SĄ BOGAMI ZNAJĄ KAŻDY MONTAŻ OD ZERA DO SAMEGO KOŃCA I WIEDZĄ WSZYSTKO TWOIM ZDANIEM SĄ TO NAD LUDZIE- DEBIL!A POZA TYM TEN ZAKŁAD TO JEST JEDNA WIELKA DZIECINADA NIE ROZUMIEM TYCH KART NIEZGODNOŚCI NOTATEK JEŚLI COŚ SPIEPRZĘ TRZEBA ZABRAĆ PREMIĘ A NIE JAKIEŚ ŚWISTKI BARDZO MNIE CIEKAWI POMYSŁODAWCA TEGO DEBILIZMU DZIECINADA JAKICH MAŁO I JESZCZE PRZY TYM WASZ BEK SŁYCHAĆ ZMIEŃ PAMPERS BO ŚMIERDZI.
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2015-11-29 22:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
KJ powinien znać każdy montaż produkowany na jego wydziale bądź przez niego odbierany, jeżeli nie jest w stanie przeprowadzić szkolenia krok po kroku a odbiera dany montaż to na jakiej podstawie wystawia tematy i nazywany jest kontrolerem jakości. Zdaje tez sobie sprawę ze sporo kJ piastuje swoje urzędy po znajomości i dlatego nie są w stanie wytłumaczyć procesu produkcji danego em. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-11-29 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-11-29 20:10:15]:
nikt nie mówi że są bogami ale jeżeli nie zrobi szkolenia, nie sprawdzi pierwszej wykonanej sztuki i coś będzie źle to potem się to kończy tymi kartami niezgodności a przecież można tego uniknąć
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-11-29 23:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-11-29 20:10:15]:
ej więc skoro KJ nie zna montażu to co? chodzi i sobie wybiera które montaże będzie odbierał? według mnie to jego praca polega na znajomości montaży wykonywanych na jego wydziale bo jak miałby ocenić jakość czegoś o czym nic nie wie
zdjecie uzytkownika
pracownik-jeszcze - 2015-11-30 11:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Niepaląca - 2015-11-21 22:45:16]:
i tu masz racje ale matoly z mistrzowki nie wiedza ze,jak nie bedzie pracownikow to i ich niebedzie pracownik z kotlow taka robote znajdzie wszedzie ale nieroby z mistrzowki takiej roboty zero odpowiedzialnosci za taka kase to nie znajda nigdzie chyba niema nigdzie firmy ktora by placila zanic
zdjecie uzytkownika
Jaguarro - 2015-11-30 23:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
do pracownik jeszcze

taki jestes kozak to zapraszamy na planowanie i mistrzowke, zobaczymy na co cie stac i jaka bedziesz mial odpowiedzialnosc przed pracodawcami z Niemiec !!! tylu osobom sie proponowalo chodz na mistrzowke planowac to wszyscy jakos zgodnie odpowiadali ze wola rypac na montazu i w syfie. chodz cwaniaku, ujawnij sie i pokaz na co cie stac. z takim mozgiem i podejsciem to tylko na montaz sie nadajesz!!!!!!!!! trudno....
zdjecie uzytkownika
wicek - 2015-12-01 17:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Jaguarro - 2015-11-30 23:26:17]:
czemu jest tak zaplanowane ze dostaje się zlecenia na wykonanie 2 montaży określoną liczbę sztuk nie warte nawet 20zl?
zdjecie uzytkownika
rbr - 2015-12-01 23:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bo to są tzw. Rebra i robisz cala zmianę 2 ,3 roboty takie to tak właśnie wychodzi. I z innej beczki dlaczego nikt w tej firmie nie panuje nad pracownikami KJ . Oni robia co chca,jak maja ochote to ci odbiora a jak nie to podbija zozruch nie widzac nawet pierwszej sztuki. I tyle go widziałeś. A czas na romsnse x kobietami zawsze maja. Pozniej wyrób zostaje.na nastepna zmianę i nagle brak spinki itp i karta niezgoniezgodności juz czeka.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2015-12-02 20:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [rbr - 2015-12-01 23:38:21]:
to ja codziennie takie rebra klepie i wychodzi 40-50 zł...
zdjecie uzytkownika
a - 2015-12-07 16:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy daja "mini bony" ze zwiazków zawodowych?
zdjecie uzytkownika
szpinak - 2015-12-08 02:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rbr na pewno praca na zmiany jest ciężka, ale na pewno są za to dobre zarobki. Może wiecie czy oprócz tego są jakieś bonusy dla pracowników? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
snk - 2015-12-08 10:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jemu nie chodziło o zmiany tylko że klepiesz dwie lub trzy roboty przez jedna zmiane a jak ci się rebra trafia to nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
Haha - 2015-12-09 12:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jajcarz?
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-12-09 14:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś mi opiszę jak wygląda praca na a11?
zdjecie uzytkownika
a - 2015-12-09 16:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
majcher daje przedswiateczne bony?
zdjecie uzytkownika
prapracownik - 2015-12-09 19:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [a - 2015-12-09 16:10:24]:
Co łakomisz się na te 50 zł. ???
Jest przecież informacja, że kasa została przeznaczona na fundusz strajkowy !
zdjecie uzytkownika
a - 2015-12-10 16:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prapracownik - 2015-12-09 19:54:44]:
nie lakomie bo 3 ke zarabiam ale co sie nalezy trzeba brac
zdjecie uzytkownika
prapracownik - 2015-12-13 09:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A na jakiej podstawie się należy ?
zdjecie uzytkownika
sakan - 2015-12-18 21:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwazniejsze dla mnie jest to aby mieć stałą umowę a przede wszystkim dogadać się z nowym zespołem. Reszta jest do wypracowania z pracodawcą,a le chyba plus taki że jest ustępliwy ?
zdjecie uzytkownika
kazda pod jednym - 2015-12-19 00:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kazda tasma pisze sobie co dziennie ile zarabia...wie ile sztuk=ile kasy,jesli od lutego wejdzie nowy system i bez premi bedzie mniej kasy-cienko to wrozymy firmie-dobrze napisane?bedzie mniej sztuk lub zwolnienia-bo nikt kto robil tyle co zawsze i zarabial 3000 a teraz ze "robil" to samo a zarabial 2700 to lipa.Pan Czerwinski dobrze chce ale Raichel nie wie o co chodzi-punkty?hehe,zdrowia i pomyslnosci w pasie.Jesli nikt nie chce aby pracownik w pasie na "jebaczce" tracil lub zyskal to po co to wszystko?co chcecie nas bez wiedzy uwalic o 200 stowy?kazdy bierze biling-Panie Czerwinki,znies to bo to nie ma sesu-napisz maila......bez "eeesęsu" to jest-niemiec nigdy nie skuma o co chodzi w robocie....polak robi ale bez age.Nikt na nikogo robiłnie bedzie a tym bardziej -grupy i robil w punktach na kogos---zart na bok -punkty za laczenia?chyba jestescie nie w temacie od lat wielu lub gracie wariata-wesołych swiat równiez-gang pass-bani...na łikendzie
zdjecie uzytkownika
Mo2 - 2015-12-28 13:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma wejść system bez premii i w ogóle? No i co teraz bo własnie na premiach jedzie się tam najlepiej, swoją drogą pracuje tam jeszcze Baśka czy się już zwolniła
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-12-30 22:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaguarro - 2015-11-30 23:26:17]:
Tez się nad tym zastanawiam
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-12-30 22:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja sie ciagle zastanawiam jak to jest teraz na dziale BMW,zmienilo sie cos przez ten rok czy nic ciekawego?
zdjecie uzytkownika
baranek - 2015-12-31 14:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mo2 kadra zawsze może się zmienić, ważne tylko, żeby atmosfera wciąż dopisywała. Właśnie, też mnie ciekawi, czy pojawiły się benefity świąteczne, bo ktoś mówił o podwyżkach? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tancior - 2016-01-10 18:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiedy na A11 2 zmiany ??? Wszyscy coś gadają że mają być a nikt nic konkretnego nie wie. Może tutaj się czegoś dowiem :)
zdjecie uzytkownika
job twoja mać - 2016-01-11 19:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak tam łory i małomiasteczkowi jebiec.e za marne grosze dalej??!tak trzymać do emerytury jeszcze tylko czterdzieści lat pracy na kotłach i montazu
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-01-13 00:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak jebiemy-ale teraz w tasmach za 3000-dyszlu nie robie za 1500
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-13 21:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kurde odlać już się nie można nawet spokojnie bo kolejka żeby w kiblu zapalić....
zdjecie uzytkownika
Bubu - 2016-01-16 07:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Lemingi nie siedzą po toaletach. Lemingi mają składać montaże, SZYBKO I dobrze za 1300 z uśmiechem na twarzy bijąc pokłon niemieckiemu panu asowi
zdjecie uzytkownika
Mo2 - 2016-01-17 15:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja też słyszałem o podwyzkach @baranek że podobno mają iśc niezłe pieniądze, ciekaw jestem czy to prawda czy tylko takie słodkie słówka, warto potwierdzić, dam znać
zdjecie uzytkownika
lutek - 2016-01-21 18:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no i wspaniały brygadzista z I zmiany,cały czas kombinował jak robić w balona niebieskiego,spał po kątach,a teraz wielki specjalista na kotłach poliamidowych .Ale może niebawem los się odmieni i doceni gościa .
zdjecie uzytkownika
młody - 2016-01-22 00:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
na polyamidach to w ogóle brygadziści co jeden to lepszy!ale tak to jest jak sie da stanowisko burakom po zawodówce.nie ważne kwalifikacje a ważne żeby liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niebieskiemu. PS. PODOBNO JEDEN Z BRYGADZISTÓW MINOŁ SIĘ Z POWOŁANIEM PONIEWAŻ BARDZO LUBI ROBIĆ ZDJĘCIA ZZA OKIEN.NO KUR.. PAPARAZZI
zdjecie uzytkownika
Ktosiek - 2016-01-22 08:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UWAGA ! UWAGA! Dzisiaj rano koło sklepu Intermarshe znalazłam przepusetkę. Właściciel przepustki będzie mógł ją odebrać na mistrzówce na hali A8 na trzeciej zmianie.
zdjecie uzytkownika
Ktosiek - 2016-01-22 10:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiaj rano koło sklepu Intermarshe a dokładnie koło bankomatu PBS znalazłam przepustkę. Właściciel przepustki może odebrać ją na mistrzówce na hali A 8 na trzeciej zmianie .
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-01-24 19:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Czy moze ktos powiedziec jak wyglada praca w tej firmie daj my na to chociaz na montazu i czy sa jakies jakies przyjecia do tej firmy
zdjecie uzytkownika
lutek - 2016-01-26 08:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może wiesz jak wygląda praca w obozach pracy,w tym zakładzie jest jeszcze
gorzej, tego nie można nazwać w żaden sposób ani obozem , ani pracą .
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-01-26 08:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiem ale chcialbym sie gdzies moze na chwile zalapac. i chcialbym sie dowiedziec jak to tam dziala. jak wyglada sama robota jaka atmosfera jest tam i wogole
zdjecie uzytkownika
Ktosiek - 2016-01-26 10:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trafny komentarz :D
zdjecie uzytkownika
tasmociąg - 2016-01-27 00:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w zwiazkach mozna kupic ten zajebisty kalendaż?
zdjecie uzytkownika
pracus - 2016-01-27 13:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota jest w porządku, dobra firma, stabilna - są różne fajne dodatki socjalne. Dla tych którzy chcą pracować jest w porządku. Niezadowolonych zawsze jest wszędzie dużo wiec też i takie opinie jak na tym forum. Ale większość ludzi tu nie pisze bo nie ma potrzeby.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-01-27 15:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada praca jest jakies przeszkolenie na dane stanowisko czy tylko od razu wala na gleboka wode. Jaka atmosfera tam panuje. O kase nie pytam bo wiadomo kokosow to tam chyba nie ma
zdjecie uzytkownika
MŁODY - 2016-01-27 17:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli ktoś lubi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kadrusom to jak najbardziej badaje się do tej firmy;) w każdym obozie musi być przecież jakiś KAPO...
zdjecie uzytkownika
mont..... - 2016-01-30 00:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podobno-nie ma urlopów,tylko na zadanie.....to dlaczego jesli dzwonie mowia tylko uz a jak patrze to co dziennie ktos ma uw?aha czyli mi sie nie nalezy? bo rzeczywiscie chory jestem?to ja musze uz brac a pozniej z tego ktos ma myslec rozne coda?( usunięte przez administratora )jestescie na tej mistrzowce-podpisano (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lutek - 2016-01-30 09:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracus - 2016-01-27 13:37:32]:
Panie pracuś jakie to są te dobre dodatki.Może - 10% premii,a może pytanie niebieskiego-do kiedy ma pan umowę o pracę-,albo nagana za chęć pracowania w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Klakier - 2016-01-31 19:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To co się dzieje na chałupie to szczyt chamstwa.Państwo I.W.Z. przeszli samych siebie.Oczywiście ktoś im w tym pomógł- wiadomo kto.Zresztą cały zakład wie co jest grane i o co chodzi,mówią o tym wszędzie. Tylko szkoda że ktoś na tym ucierpiał niesłusznie.Szkoda Jej.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-02-01 19:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozniej czekamy na prezesa od 7 rano po wyplacie i czekamy na koperty doplat nawet caly dzien do naszych strat - netto a strata bedzie wielka a my odzyskamy-zwiazki stanely za nami,nawet jak to gadanina, pracownik nie odpusci swojej straty
zdjecie uzytkownika
my tez - 2016-02-01 20:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nam 100 za malo wyjdzie to bedzie dym a ty mowisz o 700 nikt nie da swojej piatki...nawet bo z jakiej.lub jakim prawem moje pieniadze maja motywowac kogos- w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to mam-y,gdzie ja pracuje? u alberta-to co zarobie mam miec-inaczej zwolnic sie niktnie zwolni ale jak trzeba to najnizsza krajowa-czyli 8 dni pracy i mamy w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] doplaty nie bedzie
zdjecie uzytkownika
Si - 2016-02-04 21:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mietek - 2015-12-09 14:12:30]:
Całkiem pozytwnie, o ile jesteś poza wzrokiem pewnego pana w okularach :) Ale czy Pan przypadkiem nie pracuje już na a11? :D
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Składa się CV i dostaje się telefon, żeby zgłosić się po skierowanie na badania. Po załatwieniu formalności i wysłuchaniu przemówienia propagandowego zostaje się szczęśliwym pracownikiem.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
shaggy - 2016-02-10 00:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
do młodej-nowej,nie chlap tyle jezorem bo stołka braknie...... to nie jest rewia mody.
zdjecie uzytkownika
dwa cycki i sucha dupa - 2016-02-10 23:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta ona mysli ze jest nie wiem kim-wiesniara zapluta....zeby sie nie przejechala z tym swoim zagrzanym stalkiem....co cala hala o tym huczy,sama se podcina galąz na ktorej jeszcze dobrze nie usiadła...ale rbr-y tak mają.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie pass-pol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert