Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sendo - 2015-07-20 21:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [werker - 2015-07-04 14:56:13]:
@werker, widać frustracje po Twojej wypowiedzi i to , że nie potrafisz spojrzeć krytycznym okiem na samego siebie. Wyrzucili Cię , bo widocznie te przerwy na telefonik i inne bzdety robiłeś nieumiejętnie i tak , żeby osoby odpowiedzialne za zatrudnianie pracowników to widziały. Inni robią to bardziej skrycie...
zdjecie uzytkownika
ari - 2015-07-25 15:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiadomo kto pisze po kiblach już nie jaki GUMIŚ z mercedesa ponoć magazynierzy przewertowali karty pracy i okZALO sie że to on . MASAKRA!~!!
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2015-07-25 17:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szkoda gadać Firma jest TRAGICZNA, cały czas zastraszanie, nie da się normalnie pracować
zdjecie uzytkownika
bonoumo - 2015-07-25 18:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dojade go ;*
zdjecie uzytkownika
zakapior - 2015-08-02 21:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma robi się pazerną korporacją,wydusić z roboli ile się da trochę gorszych zwolnić ,liczy się ZYSK,liżudupki zostaną,totalna kontrola,nawet twardziele wymiekają odradzam nowym,dno!
zdjecie uzytkownika
ohoho - 2015-08-03 11:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma juz dawno zeszla pod psy bo "na" to zawsze była-zobaczymy co teraz sie bedzie działo dopiero....
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-08-03 13:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niezle rzeczy tutaj idzie posluchac
zdjecie uzytkownika
tancior - 2015-08-06 17:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No, panie Maślak to w sobotę zatańczymy..... zbójnickiego z ciupagami.
zdjecie uzytkownika
blondi - 2015-08-09 16:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)niech cwaniak sam usiadzie i zlozy to co daje ludziom do roboty. jak zarobi 20 zl za 8 godzin to mu sie odechce.
zdjecie uzytkownika
Nyluś - 2015-08-11 07:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miało być 2,5% jest 10-20% za błahostki. Nóż się w kieszenie otwiera.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-08-11 09:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to nie wiecie ze firma dązy do zarobków 1600.....ludzie odejda i na pewno nie bedą się starac,czy zrobi 500 szt czy 300-pełna w y j e b k a
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-12 21:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie strasznie narzekacie, przecież nikt Was tam nie trzyma. Kto chce może się zwolnić!
Osobiście pracuje W PASS-ie ponad 3 lata i wiele zależy czy w ogóle komuś się chce robić czy nie. Druga sprawa to predyspozycje danego pracownika. Sam osobiście znam osoby, które nie dawały sobie rady na montażu (szczególnie osoby po 40), złożyły podania na kotły, sprawdzili się tam i śmigają sobie spokojnie. Co do wyceny montaży to fakt, że nie jest to przemyślane. Na jednym przez 8h zarobisz 140zł, a na innym 40zł taki urok...
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-08-13 00:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedys bylo duze ciśnienie na wydajność ale teraz to już masakra, ludzie już dawno zapomnieli co to jest przerwa śniadaniowa - przynajmniej widać że się wzieli teraz za różnych obiboków pochowanych w różnych miejscach i duzo ich przenosą na prawdziwa produkcje - nareszcie sie ktoś za to wziol - moze sie nauczą roboty
zdjecie uzytkownika
hym - 2015-08-13 07:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hyba jestes z tasmy bo gdybys na solo robil to tak byś się nie wypowiadał-ty zarobisz 140 czasem 120 czasem 80 i wielka bieda?a jak juz masz rebro to pewnie urlop....więc ścisnij ryj
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-08-13 11:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak strasznie narzekacie na pracodawcę,ale na darmowe piwko i bigosik polecieliście wszyscy,biedaki!!
zdjecie uzytkownika
burek - 2015-08-20 10:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wszyscy i nie biedaki chyba ze o sobie mówisz
zdjecie uzytkownika
azzor - 2015-08-20 11:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Wszyscy"Kolego uwierz że są jeszcze ludzie z godnością i stać ich na kiełbaskę.Nie tylko na taką z "Biedronki"po terminie.
zdjecie uzytkownika
bella - 2015-08-20 12:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [burek - 2015-08-20 10:28:28]:
Ja swoim pracownikom podnoszę pensję i dopłacam do wypoczynku wakacyjnego dzieci,a nie czaruję darmowym żarełkiem.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-27 20:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co sądzicie o a8?cos godnego odnotowania czy taka sama patologia jak na innych halach?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 22:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
jestMOC - 2015-08-27 22:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak tam panowie z poglesza sobie radzą ? hehe
zdjecie uzytkownika
PRACOW - 2015-09-02 22:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [X - 2015-06-17 13:38:26]:
Firma sięga dna nigdzie na świecie w gospodarce rynkowej jakość nie idzie w parze z ilością ale ale u nas większość mądrych brygadzistów i mistrzów o jakości niema zielonego pojęcia na miejscu nowego prezesa zresztą starego wcześniej tez wywalił bym to towarzystwo na zbity pysk mało tego oskarżył bym ich o działanie na szkodę firmy iż 90-at procent braków ,reklamacji itp.jest właściwie ich zasługą .jeszcze tylko taka jedna aluzja panowie mistrzowie ,brygadziści,i ci z fantazyjnymi pomysłami my prace zawsze gdzieś znajdziemy ale wy taka prace za takie pieniądze gdzie nie robicie praktycznie nic zero odpowiedzialności to już nie znajdziecie -a może się znajdzie jakiś ślepy prezes.Pracuje tam 18-cie lat ale takiego dziadostwa jeszcze nie było.
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-09-03 10:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z PRACOW w/w...... a druga sprawa apropo poglesza-kto przyjdzie przez poglesz jak nawet przez urzad pies z kulawą nogą nie jest zainteresowany pracą tutaj-taki ktoś ma pracowac na akord? wam się chyba poprzestawiało w dyniach nie odwracalnie.....nowa gwardia nie ma pojęcia o jebacz..ce więc na montazu porobi tydzien max...w tej firmie dążą do najniższej krajowej lub 1600-nikt tu nie bedzie jeba...ł jesli kiedys zarabiał co najmniej 2000 ponad.Obudzcie sie nie roby z mistrzówki i wyżej-ludzie bedą odchodzić albo zero staran-a jesli montarz zbojkotuje to wy lecicie na zbity pysk pod urzad pracy....powo ;-)
zdjecie uzytkownika
niesmialy1980 - 2015-09-03 21:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ponoć w niedziele przyjeżdża młody Pass bo jest aż tak źle... bus za busem...i nigdzie nie ma chętnych do pracy w pasie, ani przez "Poglesz" ani przez urząd pracy
Dawnie to było zaszczytem jak się pracowało w Passie a teraz wstyd się przyznać...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko zalezy w jakim okresie przyjdziesz ze cv. Jesli firma bedzie miala zamowienia i bedzie robota to Cię wezna najwyzej jak nie bedziesz wyrabiaj akordu to po 3 miesiacach Cie zwolnia.
W tej firmie wazne sa znajomosci jak je masz to nie zginiesz a jak nie masz masz przerabane, musisz sam sobie poradzic i sie wykazac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 08:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-09-04 08:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chętnych nie ma i nie bedzie,bardziej niech sie zamartwiają tym ze ludzie bedą odchodzic-cwaniactwa nadejdzie kres
zdjecie uzytkownika
pracownik ze stażem - 2015-09-04 11:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niesmialy1980 - 2015-09-03 21:32:05]:
masakra! ludzie zarabiamy mniej niż 15 lat temu w tej firmie. Przecież mamy takie same potrzeby i takie same żołądki. Gdzie są związki zawodowe ??? siedzą cichutko ??? A ostatnie pogłoski o zabieraniu premii za chorobowe 5 % za każdy dzień- pytam raz jeszcze gdzie związki zawodowe ??? Rozgoryczony pracownik
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pass-pol?
Zadaj pytanie
alert