Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pała - 2014-11-13 18:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, nie wypisujcie takich bredni na forum, bo jak obcy to czytają to pomyślą, że tam nie przychodzi się harować tylko gzić po kiblach!!!!
A przecież tak nie jest.
zdjecie uzytkownika
pracownik średnio stary - 2014-11-14 00:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napisał bym coś na temat "naszej" firmy ale po co ci co pracują wiedzą o c b , jak nie to się z czasem dowiedzą a dla ludzi z zewnątrz jest wieczny audyt , samych radosnych chwil współpracownikom Pass Pol Sanok ps oby mikołaj o nas nie zapomniał i niech nie obniża już premii świątecznych :)
zdjecie uzytkownika
abcdefghij - 2014-11-14 11:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
walić premie swiateczne-co ci da 300 zł raz w miesiacu jak z roku na rok mniej zarabiasz.......bo cen lutecki nie kwapi sie podniesc-od 5 lat coraz mniej
zdjecie uzytkownika
ja wiem kto - 2014-11-20 23:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając te wasze wypociny to śmiać mi się chce. Przyjdź jeden z drugim na kotły (wulkanizacja) popracuj 10 -15 lat i zobaczymy co będziecie gadali
zdjecie uzytkownika
gryzon - 2014-11-21 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Guciu powiedz gdzie ta czarna pracuje co w kiblu ją zaliczyłeś, a z tą pracą to różnie jak ktoś chce zarobić to zarobi nigdzie za darmo pienioszków nie dostaniesz chyba ze masz p...y to tak
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-11-21 15:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gryzon - 2014-11-21 14:37:21]:
"pieniąszków"-naucz sie pisac plotkarzu i prawiczku
zdjecie uzytkownika
777 - 2014-11-21 15:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [666 - 2014-11-21 15:23:06]:
pienioszków-ale det,myslalem ze piszesię pieniążków-miernoto
zdjecie uzytkownika
likier "adwokat" - 2014-11-21 19:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ahtung ahtung - panowie,jest cel zapierniczac w pasie w jeden dzien za 135-mowie o tasmach a w drugi dzien zapierniczac tak samo za 60 lub mniej?po co?jesli jest srednia maxymalna na godzine 19 zl to po cos to jest...chyba-to jesli ja na montazu m-xxxx dam rade zapierniczajac i zarobic a na innym tak samo zapierniczam i nici z tego-po co to?pytam po co to?nowe montaze ...wycena z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikkt za frajer robic ze starych tasm nie bedzie.bo po co w jeden dzien zarabiac a w drugi dzien tracic-lage na wszystko polozymy.....zero podwyzek na laczenia...co to ma byc?chcecie drugie t.r.i?-pojdziemy za 1400 tam-pozdro,"ogarniety"
zdjecie uzytkownika
ajaxamsterdam - 2014-11-21 19:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
135 to jest super a jak masz 90 w drugi dzien 45?masz racje liker-jesli wy dajecie rade 135 jest super ale czemu nie na kazdym-zapierniczanie kosztuje-pass pol to mzonka i przeszlosc-nie piszcie tu gnoje o romansach bo zygac sie chce nie roby-juz dwa sa......
zdjecie uzytkownika
fiat 126p - 2014-11-21 19:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a strachy ze montaz pojdzie na slowacje....?zobaczymy czy oni beda takie normy robic jak my ....gdzie wy zyjecie?obroty pasa spadna na leb na szyje-bo takich jebakow jak w polsce to nie ma nigdzie-dobrze ze poruszyliscie temat......zbiezmy sie w kupe- w razie pod urzad pracy pojdziemy-walic to-ocknijcie sie ludziska z s klas i zapierdzialych foteli-jak nie my wy- nie istniejecie
zdjecie uzytkownika
matirx - 2014-11-21 22:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy gosc co wycenia ma na to uprawnienia???
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-22 04:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akord jest od tego zeby robic i je..ac, jak sie sanok nie podoba to wypad do swoich wiosek. tam lepiej zarobicie??????????????????????wiec morda w kubel
zdjecie uzytkownika
OMO - 2014-11-22 16:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-11-22 04:14:22]:
Owszem akord jest od tego, zeby jeb..c, wiec siadaj i pokaż na co Cie stać, na początek M5832,3 razy w tygodniu, a później M5987, żebyś sobie średnią podciągnął. Pozdro drobnomieszczaninie
zdjecie uzytkownika
toronto - 2014-11-23 09:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu poruszyl temat gosc.... tasmy co zarabiaja 140-cwelu a nie wiejskie glupki?co do dniowki nie mga dojsc-do xxx-wez sie korwo nie wypowiadaj bo na montazu nigdy nie byles a jak trzeba tocie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sam tam ulokuje
zdjecie uzytkownika
peter z Vader - 2014-11-23 10:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [toronto - 2014-11-23 09:22:25]:
I KUNDYS!
zdjecie uzytkownika
dla kundysa co mnie nazwal - 2014-11-23 11:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [peter z Vader - 2014-11-23 10:04:21]:
sam kurwo jestes kundlem-znajde cie,dorwe cie i zerzne cie-i.p.-bez problemu poznam jak sie szmato nie zabezpieczyles pod wzgledem "tropu".do tygodna-cwaniaku,bede znal twoje nazwisko i w tedy .....pojde siedzie-bo wiem za co-cwelu,nie wiesz z kim zada....ś....sanok górą-psi chuju
zdjecie uzytkownika
do kundysa - 2014-11-23 11:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
apropo dziwko-obys nie palil bo na palarni-zero skrupolow bedzie-chyba ze pod kamera-tam cie to ratuje bo w tytm przypadku tylko wyladujesz na wozku i to nie widlowym,zmien dostawce internetu na dniach bo cie cwelu zaje......ie......skonczy sie wypowiadanie smieci na forum
zdjecie uzytkownika
indefons-hihi - 2014-11-23 11:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przynajmniej na forum cos sie ruszylo-jestem za toba-ko"ll"ego z tasmy xxxx-strajk i chuj-dobre ostatni texty tu ida................panie mateuszu z pierwszej zmiany-wez ogarnij temat mati-masz niedziele wiec przemysl-bo na medyke cie wysla bez powrotnie........widze apropo ze pasowscy pracownicy siedza tu jak ktos poruszy temat-jestem z wami
zdjecie uzytkownika
niby-wolomin - 2014-11-23 12:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie miejcie ludzi na montazu za nic....siadz jeden z drugim-podziel kwote ema na 5 lub 10 zarabij za sztuke 15 gr lub 30 i pokaz na co cie stac aby osiagnac "cel"-zapraszamy.....wy z mistrzowki łajdaki ani nawet 20 zl byscie niezarobili-macie sanoczaan za nic?gownozjady?troche respektu i szacun dyla tasm...................pasowalo by a nie za scierwo nas macie-lulturury troche.
zdjecie uzytkownika
syryjczyk - 2014-11-23 13:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
baaaaa ,,,,,za te dwie pizdy wezcie sie z kociolkow?to ze one moga na przerwie byc lacznie podczas zmiany 4 godziny-?wyjebac na montaz-jesli jedna mowi ze przyszla do pracy z nudow-leb obciac
zdjecie uzytkownika
zaprzyjazniono-passsssssss - 2014-11-23 13:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie kamyk...wez sie za nie bo nas boli to.....one na 8 godzin pracy na stanowisku sa 4-tydzien temu widzialysmy jak jedna z tasm dala im wycwike -byly na kociolku lacznie za jednym razem 2,5 godziny
zdjecie uzytkownika
o tak - 2014-11-23 13:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to czytam az milo-w koncu ktos pisze od rzecz-jak kiedys widzialem wpisy 1 na dzien tak teraz widzde co chwile-b.dobrze-pozdrawiam poczzatkujacego-jestesmy z toba
zdjecie uzytkownika
babcia xxx - 2014-11-23 13:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
one traktuja cala zmiane na 3 godziny pracy w tym 2,5 sciemy a gdzie 5,5.......lans i pogaduszki na pietrze przez 5,5 godziny-mam to nagrane na telefonie-az bateria padla
zdjecie uzytkownika
leśny chomik - 2014-11-23 19:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajaxamsterdam - 2014-11-21 19:09:17]:
Naj lepiej wychodzą z robota ci którzy mają rodzinę z która można załatwić dobra robotę jeden dzień rebro a cztery dni 140
zdjecie uzytkownika
Rico co robi za friko - 2014-11-24 00:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopcy,panie w naszym passie jak chcecie dobry montaż to liżcie planistów po ja..ch i ku..sie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x