Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Evi - 2014-07-04 00:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro do tej pory były 13tki to dlaczego w tym roku miałoby nie być? Co by nie mówić, przydałyby się ;)
zdjecie uzytkownika
mjs - 2014-07-04 01:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak zwykle pewnie coś we wrześniu dadzą :) pozdrawiam A-11
zdjecie uzytkownika
Kostek - 2014-07-04 08:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We wrześniu? Miałem nadzieję, że kasę tutaj dostajecie bliżej świąt, żeby nie zdążyć jej za wiele wydać.
zdjecie uzytkownika
szwejk - 2014-07-04 11:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Co do opini sądzę że tu pewnie każda praca na montażu była by dobra tylko kwestia norm które są wróżone z fusów,gość siedzi i normy ustala,mam propozycję żeby najpierw sam chociaż jedną sztukę zmontował i zobaczył jaka jest skala trudności i ile czasu mu to zajmie a potem niech normy ustala,a po drugie śmiać mi się chce jak mówią o dopłatach,jakie dopłaty,czy ktoś z was by robił jakiś biznes jak by musiał do tego dopłacać?tylko oto chodzi żeby najniższą krajową płacić.
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-07-07 12:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Prost - 2014-07-01 14:17:06]:
gdzie sie dowiedziales?
zdjecie uzytkownika
kevin - 2014-07-09 20:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co są przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-07-09 23:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ciekawe szwejku bo są firmy, które też ledwo zipią a płacą uwaga uwaga ŚREDNIĄ KRAJOWĄ. Coś nie do osiągnięcia dla niektórych.
zdjecie uzytkownika
f - 2014-07-12 11:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mati - 2014-07-09 23:27:28]:
Podaj przykład takich firm?
zdjecie uzytkownika
nie ma - 2014-07-16 01:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I trzynastek nie będzie
zdjecie uzytkownika
Owocny - 2014-07-16 08:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co by nie mówić, może i warunki się znacznie pogorszyły, ale trzeba być dobrej myśli, że Pass-pol zdobędzie trochę więcej rynku. W końcu przemysł motoryzacyjny będzie się wciąż rozwijał, a oni ze swoimi produktami jak węże gumowe, łączniki plastikowe, zawory etc. są ponadczasowi. Inną kwestią są warunki zatrudnienia, które nie wszystkim mogą odpowiadać. Nie mniej jednak uważam, że warto powalczyć o swoje, tym bardziej, że tyle lat są na rynku, że ich działalność pracownikowi może tylko przynieść wymierne korzyści - w końcu tworzą m. in. dla Forda, BMW, Volvo czy VW. Kierunki rozwoju są chyba wymarzone.
zdjecie uzytkownika
łebski - 2014-07-16 16:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za krótko naplecie robisz w pasie
zdjecie uzytkownika
bo - 2014-07-17 00:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Ty 13 nie zobaczysz i nawet premi calej nie masz łebski. Ha ha
zdjecie uzytkownika
dżeronimo - 2014-07-18 17:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może o co chodź w tej firmie teraz??? Jakieś przenosiny, wszyscy zestresowani, audi robią na dole, taśmy po rozdzielał i. Czemu to służy, będązzwalniać???
zdjecie uzytkownika
j eba ny - 2014-07-20 14:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zwolnia to beda srac pod siebie,juz 4 lata temu zakładali od nowa tasmy.......madrzy...a ty dyszlu 'owocny' .......nie wiem jak wyglada 25 procent premi a co dopiero byc bez niej mutancie-dluzej robie jak ci sie zdaje kwasie-a co do 13 stek to sie nalezaly-jesli pracujesz z 4 lata to sie cwoku nie odzywaj bo go..w no wiesz o firmie.........-łebski-
zdjecie uzytkownika
rysiek - 2014-07-21 12:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda ze administracja dostała 13 tylko w tajemnicy przed zwykłymi robolami???
zdjecie uzytkownika
robak - 2014-07-21 18:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prawda
zdjecie uzytkownika
Pracownik Administracji - 2014-07-22 08:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, prawda, ja już swoją przepiłem nawet.
zdjecie uzytkownika
zajadły - 2014-07-22 16:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ty "owocny" zatkalo ci dupsko.......skasowales u moderatora........p...i zzz da,jak twoja produkcja zaworów? w pasie? błaznie-skasuj tez swoje......jak to kargule "gadali" - szkoda
zdjecie uzytkownika
łysy - 2014-07-23 13:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem że administracja dostała co najmniej po 2000zł 13stki niektórzy nawet po 2800zł ale to zależy kto ile donosił. E wiecie co to za nowa ruda pinda na piętrze??
zdjecie uzytkownika
zwykły - 2014-07-27 20:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co myślicie o tych premiach motywacyjnych?coś mi się zdaje że to posłuży do podniesienia norm za jakiś czas
zdjecie uzytkownika
f - 2014-07-27 22:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zwykły - 2014-07-27 20:29:10]:
oczywiście że to o to chodzi !!!! NIe dajcie się nabrac!!!! Pozwolą zarobić przez miesiąc może dwa a później podniosą normy!!!!
zdjecie uzytkownika
czujny - 2014-07-28 09:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak te premie bedą razem z wypłatem i podatek zeżre je i tak-wiecie kiedy bedą?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-28 11:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiorą innym żeby dać tym niemotom. Do tej pory nic ich nie motywowało żeby zarobić więc i teraz nic im nie pomoże
zdjecie uzytkownika
zwykły - 2014-07-30 18:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli będą chcieli dać te premie to wiadomo że komuś wezmą,nawet mandatami na to zarobią i tak może być że komuś dadzą z 2 mandaty a potem gość dostanie premie i będzie cieszył że dostał premie,a to nie żadna premia tylko to co zarobiłeś
zdjecie uzytkownika
nie podatny - 2014-08-01 00:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
........a ja cos juz wiem..........panowie (kolego) z planowania.........-nastepny bedzie na temat........juz dwóch poleciało...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski