Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-08-11 22:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mati nie cwaniakuj! Powiedz lepiej sam ile zarabiasz wszystkim w Pasie za siedzenie na mistrzówce!!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-13 09:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czytam te wasze opinie w części się zgodzę na montażu zawsze trza było dać siebie wszystko i pomyśleć jak sobie to ułatwić bo jak będzie się robić jak jest w tych zeszytach z opisem montażu to nawet1/2 normy nie wyrobisz ,fakt faktem pass ma 30% pracowników zbytecznych tak było od zawsze jak ja tam pracowałem pozdrowienia dla betoniarki ,Janusza ,Bobka ,Krzyśka
zdjecie uzytkownika
info - 2014-08-26 09:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dodatkowa kwota z "funduszu motywacyjnego" nie będzie opodatkowana a pod uwagę będą brani wszyscy pracownicy a nie tylko Ci z dopłatami.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-08-26 13:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytajac te komentarze mozna miec watpliwosci czy aby na produkcji atmosfera byla zdrowa. Nie zazdroszcze jezeli sa osoby skutecznie niszczace atmosfere bad relacje miedzy pracownikami. Powinni wlasnie o nie zadbac bo to wzglednie gwarantuje lepsze wyniki w firmie i powinno rowniez dla pracownikow, ale czy tak bedzie..?
zdjecie uzytkownika
jam wasz pan wiesnioki!! - 2014-08-27 11:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
3eba byc niezle jebnietym zeby w pasie z wiesniakami robic !!!!
zdjecie uzytkownika
blabla - 2014-08-29 13:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co moze zdrowi sa Ci co u japonca na 4brygadowce zapieprzaja za marne gorsze i po kiblach sie graja?? Owszem sa tu ludzie nie całkiem zdrowi ale sa i Ci normalni wiec nie obrazaj jesli sam ich nie znasz. ;] moge sie zalozyc ze za niedlugo sam do passa przyjdziesz i bedziesz prosil o posadke nawet na montazu jak Japoniec splajtuje
zdjecie uzytkownika
baldach - 2014-08-29 14:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Japonie to tez jedno wielkie gow.o!!!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-09-08 10:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam od Października idę na Montaż jako że jestem nowy czego mam się spodziewać? Proszę o jakieś rady lub wskazówki. Dzięki
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-08 20:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na początek najlepiej nerwosol a potem... to juz medycyna nawet nie pomoże... obóz,obóz,obóz...powodzenia przyda ci sie napewno :)
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-09-09 09:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tymi dodatkami motywacyjnymi to jest tak;
Gość za kare dostał solówki, później dalej został przywrócony na tzw. "fuchę", skąd wzrost średniej akordowej.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-09-11 16:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeszcze jedno jakbym miał wybór pomiędzy montażem a wulkanizacją(kotły) co wybrać?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-12 09:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Łysy,wez sie w koncu za planowanie do( usunięte przez administratora )i poczytaj sobie cennik.
zdjecie uzytkownika
c-block - 2014-09-12 10:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy beda przyjecia?ktos juz jest po badaniach?
zdjecie uzytkownika
putin - 2014-09-12 11:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dokladnie,koles planuje ilosci w porywach do 40 zlotych,zero rozeznania,montaze wyciaga z 2-giej wojny swiatowej a nawet secesyjnej
zdjecie uzytkownika
szansa - 2014-09-23 12:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem kobietą mam tu jakieś szanse na pracę?
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-09-23 15:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,jestem kilka miesiecy po badaniach do passa,czy ktos wie kiedy cos ruszy z przyjeciami?
zdjecie uzytkownika
oczekująca - 2014-09-24 14:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy robiłas?.......ja tez czekam juz dlugo na telefon
zdjecie uzytkownika
jjjjjjj - 2014-09-24 20:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli jestescie kobietami i chcecie pracowac w tej firmie to stanowczo odrazam...kobiety nie sa tu szanowane ...prawie kazda traktuja jak smiecia bez szacunku no chyba ze jestes zona kogoś z wyższej polki :]
zdjecie uzytkownika
Wiarus - 2014-09-24 21:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jjjjjjj - 2014-09-24 20:31:21]:
Faceci nie mają lepiej, przynajmniej nie ci bez znajomości. Nie szanuje się ludzi za ich pracę. Będą wami pomiatać gówniarze bez wykształcenia i pojęcia o robocie, którzy mają stołki tylko dzięki ciotko, wujkom, czy Bóg wie kim jeszcze. Wy jeśli nie macie tam nikogo, nie awansujecie, choćby nie wiem co, pozostaniecie beduinami z montażu. Nie iddżcie tam chyba, że nie macie już innego wyjścia. A te bajki o zarobkach po 3000 to nie wierzcie, bo są albo w biurach, albo na kotłach gumowych. Montaż to 1300 zł za charówkę na 3 zmiany. Kokosy że hoho
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-26 09:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale ten pass to badziewie-robie tam nie długo a czego me uszy słyszą........roboty zalatwiane,wtyki i tylko tyle-dobrze tu pisali....ze kto nie ma wtykow u planistow zarobi 1200 z doplatą.....i to na 3 zm.
zdjecie uzytkownika
asdsa - 2014-09-26 13:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-09-26 09:35:24]:
Kazdy na poczatku rebro robi,myslales ze przyjdzieszz i odrazu wszystkie fuchy dostaniesz hahaha
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-09-26 15:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jjjjjjj - 2014-09-24 20:31:21]:
gdzies w czerwcu i czekam,czekam,czekam .....
zdjecie uzytkownika
Wiarus - 2014-09-27 11:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [asdsa - 2014-09-26 13:09:29]:
Rebro to robią chłopaki bez znajomości. Na własne oczy widzę jak niektórzy nowi, przychodzą i z miejsca dniówki, albo same fuszki lecą, codziennie, tak, że nie pieprz głupot chłopcze, że każdy na początku ma pod górkę. W tej firmie albo od razu masz dobrze, albo cały czas pod górkę.
zdjecie uzytkownika
wieczne L4 - 2014-09-30 18:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam to i mi sie smiac chce :D miej wyje.ane a bedzie Ci dane. Chłopie, babo. Wezmiesz na rebrach pokazesz ze dużo zrobisz to będą Ci to dawać :D a zdrowie stracisz xD nie ma jakiejść uniwersalnej rady na Pass-pol bo to nie firma, to stan umysłu xD tu z m-5600 ze zwrotu robi sie 3 inne montaze xD ludzie nie ma co sie denerwowac bo to szkoda xD
zdjecie uzytkownika
fufufu... - 2014-09-30 20:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalam o gumowym uchu...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x