brak logo

pass-pol

Sanok

Opinie o pass-pol

też mam dupie pass 2017-08-08 11:45
Nie polecam firmy pass to istne dziadostwo!
5
Krzysztof 2017-08-08 15:00
fabryka wyzysku
9
xxx 2017-08-08 18:57
I strasznego upadlania ludzi, jak długo jeszcze ludzie dacie się tak poniżać takim Lewickim i innym bydlętom?
7
szybki lopez z przysietnicy 2017-08-08 20:40
na którym wydziale pracuja dziewczyny z ukrainy
1
Tak jest 2017-08-08 21:07
lewicki to świnia pasa
9
Pała 2017-08-09 10:28
Wracaj do Świnoujścia świnio pasa
2
stonoga 2017-08-10 13:22
Beznadziejna firma, zastraszają pracowników zdecydowanie nie polecam !!
4
Cepa 2017-08-10 18:14
Dlaczego pracodawca chce Ukraińca ? Nie chce dać uczciwie zarobić Polakowi.
5
OLX 2017-08-10 18:35
Kogo wczoraj Tata Pass kazała zwonić na A1 bo sie telefonem bawił???
4
vader 2017-08-10 21:19
Zawsze była beznadziejna, tam liczyło się tylko włażenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cwaniakom, a szarak na takich miał tyrać!! O mobbing można skarżyć tych błaznów!!
5
Kruczek 2017-08-10 22:16
Więc na co czekasz ? Piszesz a nic nie robisz !!
1
Vader 2017-08-10 23:29
W Ch... J lat już tam nie Ty ram, Niewolnicy!! Ale pamiętam chamow!!
3
kolo 2017-08-11 00:50
byłem na montażu 4 lata to wiem ile się zarabia ,po roku doszedłem do wprawy i zarabiałem dobrze
1
Kamyk menda 2017-08-11 12:00
Najpierw musząci dac dojśćdo wprawy, bo jak bedziesz codziennie składał inny montaż to w życiu do wprawy nie dojdziesz, nie mówiąc już jak siedzisz 2 godziny i czekasz na materiał bo nie zszedł
3
kolo 2017-08-12 02:59
jak zaczynałem wszystko było bee Julian [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wacek ch ,\dostałem kredyt zaufania od prezesa nie wyrabiałem ale uczyłem się jak dziecko , dziś po kilku latach stwierdzam że tacy ludzie jak oni są ok. jak ktoś chce zarabiać to zarabia dobrze a jak ktoś przychodzi odwalić swoje a potem narzeka na wypłate to sorry nikt nikogo nie trzyma na siłe są inne firmy w okolicy typu Stomil
2
Wiesz jak jest . 2017-08-12 12:48
firma wykorzystuje pracowników. Wyzysk na montażu passie .
5
Kali 2017-08-12 13:24
Nie warto tu pracować .
5
Beni 2017-08-12 22:41
Taki prezes taka firma
2
Wiem to 2017-08-13 10:45
Ty znajomości dobre masz w tej firmie. Ja jak bym się nie wyrabiala w pracy, to już dawno bym nie pracowała. Więc nie wypisuj głupot, że dostałeś kredyt zaufania i uczyłes się jak dziecko. Teraz zarabiasz bo masz znajomości i dostałeś lepszą i lepiej płatna robotę. Nie wciskaj ludziom ciemnoty.
3
kolo 2017-08-13 12:24
nie mam żadnych znajomości pracuje tu 7 lat
Kolo 2017-08-13 17:34
gościu czemu podpinasz się pod mój nick
1
Ja 2017-08-14 10:02
To ja idę do passa pracować i liczę na kredyt zaufania od prezesa. Nie będę się wyrabial ale będę uczył się jak dziecko i licze na to, ze dobrze zarobie. Nie będę narzekał. Obiecuje. Odwalanie roboty to nie dla mnie, po co miałbym później narzekać, że mało zarabiam.
1
Człowiek ludzki 2017-08-14 12:51
A ja mam duży szacunek do ludzi, którzy odwalaja kawał ciężkiej, fizycznej roboty.
3
Na moim kanale opinia passa 2017-08-14 13:53
Polacy są rożni zależy na kogo trafisz, passie , firma kosztem zdrowia ludzi rozwija się szybciej , wydajność pracy za małe pieniądze za marne grosze do tego dochodzi dotacje na stworzenie nowego stanowiska pracy za to mają kasę , i zależy gdzie pracujesz passie jakie stanowisko .
4
X 2017-08-14 14:18
Oj, coś czuje ,że za niedługo zderzysz się z rzeczywistością i będzie bolało . Mała rada , rób swoje i nie bierz niczego na logikę , bo tam zwariujesz .
1
Na moim kanale 2017-08-14 15:29
Odgrażać mi się klatce ?
Piotr 2017-08-14 18:12
Ja pracuje na montażu nie jest tak źle rób swoje i ż czasem każdy dochodzi do wprawy początki są ciężkie po roku idzie się przyzwyczaic
1
Ja 2017-08-14 20:27
Z rzeczywistością już się zderzylem, mimo to robię swoje, wszystko biorę na logikę i z Bożą pomocą nie zwariowalem.
2
Na moim kanale 2017-08-15 22:17
buduj arke!
Ja 2017-08-16 09:16
Zbudujmy razem.
1
Na moim kanale 2017-08-16 15:09
Sam sobie budujesz z bożą pomocą , Suszek Nawałnica Burza Chojnice , tam drewna tyle dziwni ludzie tu pracują passie pewnie jesteś biskup na montażu :D
1
Jk 2017-08-17 14:47
Do tych co narzekają tak bardzo na pass.
Wydaje mi się że to garstka ludzi których rodzice przegonili z przed gierek komputerowych bo darmozjadów nie będą utrzymywać. Jedyna i pierwsza praca to praca w pass-ie i wydaje im się że to szczyt wysiłku człowieka a tak naprawdę nic w życiu nie robili oprócz gapienia się w monitor.
Tych co znam i pracują już bardzo długo robią swoje, dobrze zarabiają i cieszą się że mają fajna dobrze płatną pracę jak na Sanok. Ale jest jeden warunek. Musi się chcieć robic, mieć cel i motywację do pracy. A z doświadczenia wiem że najwięcej do powiedzenia mają i najbardziej narzekają lenie śmierdzące, nieroby i nieudaczniki którzy nie mogą albo im się nie chce wyrobić normy. Jeżeli Ci się nie podoba to nikt nie trzyma Cię na siłę! Droga wolna i nie siej fermentu.
3
Przyszly pracownik 2017-08-17 15:20
Jak jest na wydziale a1
Obcy 2017-08-17 15:29
Pracowałem tej firmie 2 lata na montażu , najgorsza praca na montażu passie, band [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kontroli jakości , tej firmie trzeba mieć znajomości .
3
fan black metalu 2017-08-17 18:03
Ale p...lisz leszczu, pass to najgorszy syf w, który można wdepnąć. Nie polecam nikomu, daleko od tych kretynów!!
3
Aaaaa 2017-08-17 19:49
także obóz pracy przymusowej pracy na montażu .
3
Nick 2017-08-17 21:45
Gdzieś po drodze minełeś się z prawdą, większość tych twoich młodych po prostu uznaje że lepiej jechać za granicę niż jbać za 1400, na montażu a2 większość to już pracownicy przedemerytalni. Reszta wydziałów jak narazie się broni, zobaczymy ile...
1
Jk 2017-08-18 00:22
@fan Black metalu
Pracujesz w pass'ie? Po czym to oceniasz? Jeżeli pracujesz to się zwolnij jeżeli warunki Ci nie odpowiadają i nie becz jak ciota!!! Jakoś 2800 ludzi pracuje w pass-ie. Gdyby było tak źle to wszyscy by się zwolnili, wyjechali za granicę albo poszli do innych firm. Nikt nikogo nie trzyma na siłę ani nie karze pracować w pass-ie.
6
Wawa 2017-08-18 12:28
Praca w Paweł to najgorsze co może być.. Ludzie traktowani są strasznie, nikt z niczym sie nie liczy...Nowi pracownicy są zdani na siebie, nikt nie interesuje sie tym żeby cokolwiek wytłumaczyć, a jak zostanie puszczony jakiś błąd detalu gumy to są gnębieni..Pracowałam tak trochę bo moja psychika tego napięcia i stresu nie wytrzymała...Ustawiacze na zmianie są chamscy i ciągle naburmuszeni. Atmosfera i warunki pracy które tam panują niszczą człowieka, nie jest się w stanie tam długo wytrzymać.Odradzam pracę w PASSIE .
3
Wawa 2017-08-18 12:35
Praca w Passie to najgorsze co może być.. Ludzie traktowani są strasznie, nikt z niczym sie nie liczy...Nowi pracownicy są zdani na siebie, nikt nie interesuje sie tym żeby cokolwiek wytłumaczyć, a jak zostanie puszczony jakiś błąd detalu gumy to są gnębieni..Pracowałam tak trochę bo moja psychika tego napięcia i stresu nie wytrzymała...Ustawiacze na zmianie są chamscy i ciągle naburmuszeni. Atmosfera i warunki pracy które tam panują niszczą człowieka, nie jest się w stanie tam długo wytrzymać.Odradzam pracę w PASSIE .
4
Mati 2017-08-18 12:54
PATOLOGIA!!!!! Firma ta kiedyś może była ok na dzień dzisiejszy robią z pracowników śmieci i taka jest prawda .
4
Przyszly pracownik 2017-08-18 13:11
Ale dalej nikt mi nie odpowiedział jak jest na wydziale a1??co sie tam dokladnie robi? Moze zle wcześniej zadalam pytanie ,bo nie chodzi mi o atmosferę ,tylko o PRACĘ jaka jest? Bo wszyscy narzekacie a dalej tam pracujecie skoro jest tak beznadziejnie to idźcie do Japończyków na Zaslaw tam napewno będziecie zadowoleni
1
Jk 2017-08-18 13:44
Widocznie masz słabą psychikę. Może trzeba się udać się psychologa albo psychiatry albo zmienić lekarza lub prochy. Ja tam niczego takiego nie zauważyłem. Jeżeli masz problem ze zrozumieniem co się do ciebie mówi i wymaga to faktycznie ta praca nie jest dla ciebie. Dziwne że większość pojmuje szybko, niektórym może trzeba więcej poświęcić czasu ale się w koncu "docierają". Grunt to trzeba chcieć a nie na wszystko i wszystkich narzekać.
1
joł joł 2017-08-18 15:18
Nie bądź taki mądry. Ten twój cyniczno - mędrkowaty styl jest wypisz wymaluj passowski. Gadanina w stylu: jak wam tak źle to się wszyscy zwolnijcie albo że ktoś ma słabą psychikę to niech się leczy, to są porady pseudopsychhologiczne lokalnego potomka chłopów pańszczyźnianych który nic a nic mądrego nie ma do powiedzenia.Kochanieńki, ci ludzie nie mogą się wszyscy zwolnić i wyjechać , bo tu mają rodziny i zobowiązania oraz warunki materialne im na to nie pozwalają. W Polsce chyba obowiązuje jakieś prawo pracy które powinno chronić pracownika przed mobbingiem, Jeśli piszą,że jest masakra, to sygnał ze powinny się tym zając instytucje w rodzaju Państwowej Inspekcji Pracy, A to że w tym zakładzie znajomym znajomych jest lżej od całej pozostałej masy to każdy to w Sanoku wie. Na koniec odradzam Ci udzielania wszelkich porad, lepiej wyjdzie Ci obsługa cepa.
8
Fiut 2017-08-18 15:39
Nasrałem ci na buty KJ
fan black metalu 2017-08-18 16:50
Bardzo dobrze powiedziane, niech ci wielcy rządzący tym kołchozem spojrzą prawdzie w oczy, ludzie mają was już dość tylko z czegoś muszą żyć a w tym "bidnym" Sanoku alternatywy nie ma, niestety!!
6
V8 2017-08-19 12:04
Doslowne dziadostwo...nie Firma,a jeżeli chodzi o prace tam..odradzam..normalni ludzie nie pracuja tam dlugo,zostaja ci ktorzy wciskaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i donosiciele...ja obecnie nie spotkalam sie z taka atmosfera jaka tam panuje...żal...
4
edgar alan poe 2017-08-19 21:52
No niestety...na rynek pracy wchodzi właśnie pokolenie bezstresowo wychowane.Drą ryja cwaniakują, nie można od nich nic wymagać,nijacy z włosami na bok ,zero pokory, mama i tata da,Golf 4 i dres,aż rzygać się chce.Wychuchane maminsynki.To nie jest miejsce dla ciot!!! Tu trzeba zakasać rękawy i zap.....ać!
1
szybki bil 2017-08-20 00:03
Ci młodzi wychowani na grach komputerowych są manualnie sprawni, sprawniejsi od starych dziadów. Nauczyli by się wiele, gdyby tylko jaśnie państwo zechciało przeprowadzić rzetelne szkolenie i dało realny czas na opanowanie czynności. A jak zależy komuś na ciągłej rotacji, to pracownikom nowym ciągle daje się nowe elementy potem następne. Oni mają chaos a nie naukę. A potem do widzenia ,pod pozorem, że są nieudacznikami i że się nie sprawdzili. Przecież każdy widzi pokrętność takie polityki. Kumacie ???
3
Internetowy 2017-08-20 16:07
A olać ich! niech sobie szukają następnych frajerów co będą robić za te śmieszne pieniądze
1
Zostaw swoją opinię o pass-pol - Sanok
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol