Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Daniel Szałankiewicz - 2014-12-03 22:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [laska - 2014-12-02 17:04:52]:
I to jest właśnie bardzo trafne podsumowanie "niemieckiej" "firmy" Pass-Pol.Wiadome osoby Pozdrawiam,a mojemu "ulubieńcowi" życzę szczęścia w nieszczęściu...........
zdjecie uzytkownika
zrzeszeni - 2014-12-05 01:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
myslicie ze w tym m-cu-ktos bedzie robil raz za 110-bo o 130 zapomnijmy a pozniej za 40?i tak doplata i tak...........jak nigdy beda doplaty -takie moji drodzy czasy nas czekaja,zapomnijcie o zarobkach typu powyzej dwa ,nie ktorzy powyzej dwa piecset-a po za tym i tak sie na nowych emach nie da nawet zarobic 60 70 zl-walic jebaczke,wiecej desek,obnizcie emy,obnizcie laczenia,stemplowanie dajcie za frajer.............powiedzcie w koncu ludziom-"damy wam 1300"bedziemy robic nawet nie normy bo sie juz nie da wiec po co sie wysilac............pozdro-my tasmy trzymamy juz pomalu sztame na wielu zmianach-pomalutku.......
zdjecie uzytkownika
zrzeszeni - 2014-12-05 01:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i znowu w 10-ciu- 45 zl bedzie-jak dobrze pojdzie,walimy to
zdjecie uzytkownika
montage - 2014-12-05 11:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wy piszecie-sie denerwujecie.....my czytamy sie wk.....amy-jesli nadal tak bedzie bedziemy pracowac adekwatnie do danego dnia.kropka
zdjecie uzytkownika
szara myszka - 2014-12-05 23:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to wszystko to nic! slyszeliście, że gwiazdorzy odpowiedzialni za planowanie produkcji na montażu wydają własny kalendarz? Teraz to podobno będzie taka coroczna edycja coś jak Michelin albo Prelli :)) żeby go dostać trzeba mieć dobrą średnią na DWM więc do dzieła koledzy....starajcie się:)
zdjecie uzytkownika
blablala - 2014-12-06 00:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba Pirelli :) no ciekawe z tego co wiem w kalendarzu Pirelli występują półnagie kobiety...a w tym z planowania to ze niby kto ma wystąpić bo jakos nie widze tu tych passowskich kobiet w rolach głoownych
zdjecie uzytkownika
cięty i do celu-pamietajcie-filmik - 2014-12-06 03:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
planisci to moga wydac kal do porcelany jedynie i mocz do analizy-a pozniej jeden drugiego wyda-jeszcze chwila
zdjecie uzytkownika
alfa i omega - 2014-12-06 03:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
apropo tej czarnej? zaciazyla?czy tylko rekraacja?
zdjecie uzytkownika
lovers - 2014-12-06 15:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [alfa i omega - 2014-12-06 03:17:29]:
zapytaj jej kolezanki z "tasmy"
zdjecie uzytkownika
Mistrz L. - 2014-12-12 17:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zasada "3S" nieroby!!!
zdjecie uzytkownika
.utas - 2014-12-15 13:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ciekawa chcesz pracować w Passie, musisz mieć układzik, a później całować kogo trzeba po rękach i q.
zdjecie uzytkownika
drdd - 2014-12-17 15:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się tam dzieje? Moja dziewczyna pracuje tam od roku, jest zadowolona z pracy. Jaka praca jest to jest, ale przynajmniej jest.
zdjecie uzytkownika
przepychacz - 2014-12-18 18:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [drdd - 2014-12-17 15:36:52]:
Jak pasztet to może, jakoś dycha. Jak ładna, nie siedzi w biurowcu i jest zadowolona z pracy to hmmmm......... :)
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna - 2014-12-19 09:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Głodnemu chleb na myśli! Zresztą mężatki są najgorsze !
zdjecie uzytkownika
WIARA - 2014-12-19 14:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
CO TO ZA FIRMA GDZIE SIĘ TAK WSZYSCY NIENAWIDZĄ? NIGDY NIE BĘDZIE DOBRZE JAK TAK DALEJ BĘDZIE!!!
zdjecie uzytkownika
Lucjan - 2014-12-22 12:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [WIARA - 2014-12-19 14:10:27]:
To nie firma. W tym kraju jest już, chyba taki klimat, że każdy każdego nienawidzi i w łyżce wody by drugiego utopił. Nie wymagaj od firmy tego czego nie ma poza nią.
zdjecie uzytkownika
mobbingowany - 2014-12-22 22:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Lucjan - 2014-12-22 12:46:36]:
Ta firma i ludzie w niej to największe gówno w Sanoku i to coś się rozrasta, (usunięte przez administratora)!!!
zdjecie uzytkownika
Amen - 2014-12-23 11:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [mobbingowany - 2014-12-22 22:09:47]:
Normalni długo w tej firmie nie "popracują". Jak nie jesteś fałszywym .ujem, donosicielem, krętaczem nie masz tam czego szukać. A jeśli już nie masz wyjścia i masz IQ wyższe niż 100 idziesz tam, a to po 3 miechach, jak Ci umowę przedłużą uciekaj na chorobowe na 6 miesięcy i w tym czasie szukaj pracy w innym miejscu, ale uwaga...... w tym rejonie nie masz alternatywy..... więc wracasz z podkulonym ogonem i modlisz się żeby Cię passownicy przyjęli na A1 A2 i ryją ci czachę aż stanie się taki jak oni, no chyba że masz rodzinę za granicą tego nędznego padołu zwanego Polską, która Cię przygarnie.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-12-31 11:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie co z tym głosowaniem na temat podwyżek?bo cisza jak makiem zasiał
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-12-31 18:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dziewczyna - 2014-12-19 09:17:18]:
Oj tak,tak!!Niejedną rodzinę i to nie swoją już rozwaliły!!I jeszcze się mnożą!!
zdjecie uzytkownika
aadxswdfef - 2015-01-09 22:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiecie co z tymi przelewami??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-14 11:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla zainteresowanego-m.o dojdzie po i.p
zdjecie uzytkownika
hałas - 2015-01-17 09:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-14 11:41:01]:
Tak się boisz, że normalnie napisać nie potrafisz?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko zalezy w jakim okresie przyjdziesz ze cv. Jesli firma bedzie miala zamowienia i bedzie robota to Cię wezna najwyzej jak nie bedziesz wyrabiaj akordu to po 3 miesiacach Cie zwolnia.
W tej firmie wazne sa znajomosci jak je masz to nie zginiesz a jak nie masz masz przerabane, musisz sam sobie poradzic i sie wykazac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-27 00:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oszczędności na montażu tak ??! A w biurze ? W biurze to teraz jest tyle osob ze nie wiadomo co robią . Jak wyjdzie kilka na montaż to nie wiadomo kto to jest i po co ! Chodzą miedzy stołami i nic z tego nie wiedzą .
zdjecie uzytkownika
prapra - 2015-01-27 20:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-27 00:33:02]:
Nie pieprz. Jak kiedyś w biurze była jedna kadrowa to też wszyscy qooorwa mieli pretensje.













Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pass-pol?
Zadaj pytanie
x