Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oczekująca - 2014-09-24 14:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy robiłas?.......ja tez czekam juz dlugo na telefon
zdjecie uzytkownika
jjjjjjj - 2014-09-24 20:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jesli jestescie kobietami i chcecie pracowac w tej firmie to stanowczo odrazam...kobiety nie sa tu szanowane ...prawie kazda traktuja jak smiecia bez szacunku no chyba ze jestes zona kogoś z wyższej polki :]
zdjecie uzytkownika
Wiarus - 2014-09-24 21:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jjjjjjj - 2014-09-24 20:31:21]:
Faceci nie mają lepiej, przynajmniej nie ci bez znajomości. Nie szanuje się ludzi za ich pracę. Będą wami pomiatać gówniarze bez wykształcenia i pojęcia o robocie, którzy mają stołki tylko dzięki ciotko, wujkom, czy Bóg wie kim jeszcze. Wy jeśli nie macie tam nikogo, nie awansujecie, choćby nie wiem co, pozostaniecie beduinami z montażu. Nie iddżcie tam chyba, że nie macie już innego wyjścia. A te bajki o zarobkach po 3000 to nie wierzcie, bo są albo w biurach, albo na kotłach gumowych. Montaż to 1300 zł za charówkę na 3 zmiany. Kokosy że hoho
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-09-26 09:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ale ten pass to badziewie-robie tam nie długo a czego me uszy słyszą........roboty zalatwiane,wtyki i tylko tyle-dobrze tu pisali....ze kto nie ma wtykow u planistow zarobi 1200 z doplatą.....i to na 3 zm.
zdjecie uzytkownika
asdsa - 2014-09-26 13:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-09-26 09:35:24]:
Kazdy na poczatku rebro robi,myslales ze przyjdzieszz i odrazu wszystkie fuchy dostaniesz hahaha
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-09-26 15:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jjjjjjj - 2014-09-24 20:31:21]:
gdzies w czerwcu i czekam,czekam,czekam .....
zdjecie uzytkownika
Wiarus - 2014-09-27 11:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [asdsa - 2014-09-26 13:09:29]:
Rebro to robią chłopaki bez znajomości. Na własne oczy widzę jak niektórzy nowi, przychodzą i z miejsca dniówki, albo same fuszki lecą, codziennie, tak, że nie pieprz głupot chłopcze, że każdy na początku ma pod górkę. W tej firmie albo od razu masz dobrze, albo cały czas pod górkę.
zdjecie uzytkownika
wieczne L4 - 2014-09-30 18:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czytam to i mi sie smiac chce :D miej wyje.ane a bedzie Ci dane. Chłopie, babo. Wezmiesz na rebrach pokazesz ze dużo zrobisz to będą Ci to dawać :D a zdrowie stracisz xD nie ma jakiejść uniwersalnej rady na Pass-pol bo to nie firma, to stan umysłu xD tu z m-5600 ze zwrotu robi sie 3 inne montaze xD ludzie nie ma co sie denerwowac bo to szkoda xD
zdjecie uzytkownika
fufufu... - 2014-09-30 20:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Slyszalam o gumowym uchu...
zdjecie uzytkownika
fuck - 2014-10-01 12:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [fufufu... - 2014-09-30 20:14:00]:
na kazdej zmianie jest......jak i wtyki i inne "ścierwa" pasowskie
zdjecie uzytkownika
Wiarus - 2014-10-02 17:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [fufufu... - 2014-09-30 20:14:00]:
I to nie jedno, nawet nie wiesz kiedy osoba z którą pracujesz, wbije Ci nóż w plecy aby zapunktować..., nie pisząc już o innych kapo
zdjecie uzytkownika
Wh - 2014-10-03 12:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A z tymi gumowymi uszami to macie racje,pracujesz z kims dlugi dlugi czas tu wszystko wporządku do rany przyłóż a jak odejdzie na krok do innego stanowiska lub do kibla nawet to tak napier...na Ciebie ze glowa mala, co Ci ludzie potrafia wymyslic aby tylko zebrac punkty i zgnoic niewinna osobe, ale na koncu kazdego czeka to samo i predzej czy pozniej te gumowe ucha sami siebie nawzajem powkopują tylko czekać i patrzeć jak nadchodzi ich kres.Kazdy ma prawo do pracy ale niektorzy mysla ze jak maja wtyki to sa rowniejsi, a gów..no prawda
zdjecie uzytkownika
zamęt - 2014-10-11 16:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
poruszcie sprawe na mistrzowce aby zakupic bialy tusz zamiast farby-paranoja
zdjecie uzytkownika
echo - 2014-10-13 14:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy wraca najlepsza ( usunięte przez administratora ),wie ktoś może??bo nie ma z kim się zabawić??
zdjecie uzytkownika
x y z - 2014-10-13 15:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
która to?z jakiej zmiany?
zdjecie uzytkownika
do xyz - 2014-10-14 11:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x y z - 2014-10-13 15:58:35]:
Idź chlopie na A11 masz co chcesz
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-10-15 08:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
które to tępe cixx sobie oglądały katalog szminek jak właściciel przyszedł?? trzeba być już idiotą żeby sie tak dać wkopać no i od następnego dnia montażyk za kare
zdjecie uzytkownika
A-11 - 2014-10-15 12:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co mam co chcę na A-11? Jakieś szczegóły, namiary?
zdjecie uzytkownika
321 - 2014-10-15 16:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Macie racje z tym ogladaniem katalogu to juz przeginka i to na poczaku zmiany kiedy wiedzialy ze audyt jest - widac kto pracuje w passie i jak sie tam dostal. A na drugi dzien tesc,maz tatuś juz u prezesa siedzial zeby ''swoja'' dalej wrócic na wulkanizacje...parodia. Baby opanujcie sie. To nie kawiarnia zeby kawke pic i gazetki ogladać!!!
zdjecie uzytkownika
fufu... - 2014-10-16 19:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To na montazu beda teraz tylko czytac papier toaletowy i to na akordzik...
zdjecie uzytkownika
jjjj - 2014-10-18 05:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech przyjmuja wiecej ludzi z wiosek:D niebieszczany to potęga!
zdjecie uzytkownika
rudda - 2014-10-19 22:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co dokladnie chodzi z tym katalogiem i kto tak narozrabial ?
zdjecie uzytkownika
iiii - 2014-10-21 12:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjjj - 2014-10-18 05:45:52]:
Oj potęga,potęga!!!Ta najlepsza już chyba niedługo wraca!!Aż dziw,że mąż się nie boi!?Niech ją zabezpieczy,bo rodzinka może się powiększyć!!A chętni już się oblizują!!!
zdjecie uzytkownika
chetnadopracy - 2014-10-21 14:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich, na bezrybiu i rak ryba. Ja bym poszła tam troche popracowac bo naparwde potrzebuje teraz grosza w domu. Niech tkoś powie oni tam zatrudniaja na umowe u siebie czy przez agencje ?
Czy przez Agencje sa jakies gorsze warunki ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-21 14:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
która to taka?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x