Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
6 latek - 2015-01-28 21:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
robimy od 4 lat za to samo na okordzie,myslicie ze jak podwyzszacie norme to my wiecej-kiedys sie ludzkie sily skoncza i nie bedzie sie dalo wiecej robic-zarabiamy co raz mniej z roku na rok pomimoze wiecej robimy-inflaacja gdzie?skonczcie odpierdalac tak bo na oku jestescie-ty lutecki dziadu-podwyzsz ceny bo cie "zajada" wy na "gorze" rowniez,ty masz na chalupie za 3 lekkie laczenia 18 groszya na montazu 6,8 zato samo gnigo,cisz sie ze jeszcze chodzisz caly
zdjecie uzytkownika
walepasa - 2015-01-29 08:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Passowiec pasowcowi nie równy. A co z takimi cwaniakami, z byłego autosanu co od razu poszli na warsztat, podczas gdy inni trafiali na montaż? Niby każdy ma naymontażu zaczynać. Widać sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
T i T - 2015-02-06 17:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odchodzimy z trójki. Dość. Z też.
zdjecie uzytkownika
rado - 2015-03-07 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
na montażu to samo jedna lepsza od drugiej, tak samo chodza i szczeza zeby do kazdego ... i pchaja sie na baty ... a te co lubia ogladac gazetki ze szminkami to co z nimi, bo tak nagle ucichlo.
zdjecie uzytkownika
kermit - 2015-03-17 16:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kiedy bony?
zdjecie uzytkownika
ABCR - 2015-03-20 00:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
na pietrze wszystkie dobre roboty poszly na chalupnictwo ciekawe dla czego
zdjecie uzytkownika
karlos sajz - 2015-04-17 17:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja pracuje se na kotle i zarabiam 2500 netto i mam wszystko gdzieś. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
karlos sajz - 2015-04-17 17:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuje se na kotle i zarabiam 2500 netto i mam wszystko gdzieś. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dżuma - 2015-04-19 12:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [karlos sajz - 2015-04-17 17:33:26]:
Nie pracujesz, tylko yebieszsz, a za 10 lat iinwalidą będziesz. Dobrze że masz wszysko gdzieś tylko gdzie bo napewno nie w głowie.
zdjecie uzytkownika
nonie - 2015-04-22 07:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Źle się dzieje w passie,oj źle najpierw niebieszczaki i bazanówka opanowaly firme, teraz co chwile przekręt na przekręcie...na łeb sobie pozwoliscie wejść...
sami tego passa konczycie, szkoda ze pod uwage nikt nie bierze tego ze to jedyna firma gdzie ma w miare zarobki:] oj ludzie ludzie..
zdjecie uzytkownika
2013 - 2015-04-29 08:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [karlos sajz - 2015-04-17 17:33:26]:
Co do pracy na kotłach .

1. Zależy na którym kotle robisz.
2. Zleży z kim robisz.
3. Zależy kto Ci tyłek chroni , aby Ci premii nie zabrali .
zdjecie uzytkownika
usfi - 2015-05-07 07:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie jest dobrze... Zaczęły się cięcia na wszystkich stanowiskach i chcą podobno zabrać wszystkim premię i dodatki- masakra
zdjecie uzytkownika
silny i głupi - 2015-05-07 20:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na razie to tylko propaganda. Dopóki firma jest zawalona robotą,robimy soboty i niedziele to nic się nie zmieni . Jezeli prezesem zostanie J.W.to wszystko jest możliwe.Teraz rozsiewają plotki bo ZZ wysłały pismo do Shwelmu o 13-tki.A jeśli to prawda to będziemy się zwalniać zwlaszcza jedyni pracujący w rodzinie.Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-08 09:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
I bardzo dobrze .że są te cięcia na stanowiskach. I tak wszyscy tam to przez znajomości się dostali:magazyny.speczarki tamoprinty itd. Witamy na montażu w akordzie. Tu czasem nie ma czasu zjesc a co dopiero przesiadywanie na jadalni i zabawy telefonami, bo trzeba bylo coś z czasem zrobic.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-05-13 15:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pasior pełną gębą - 2013-05-11 10:09:21]:
A ja sie zastanawiam ile tak mozna wyciagnac w pasie na reke np.taki zwykły robol jak to nazywacie,czy np kontroler..szukałem pracy i korcilo mnie ale gdy posluchalem ile moj kumpel zarabiał(jak sie zalil na zarobki - jest kontrolerem) to dalem sobie spokoj.
zdjecie uzytkownika
skib - 2015-05-31 22:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na kotłach pracuje praca ciężka i to bardzo zarabiam srednio 2500zł na reke ale te pieniadze nie sa adekwatne do tej pracy a jeśli ktos uważna ze nie mam racji zapraszam na kotły
zdjecie uzytkownika
X - 2015-06-17 13:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [skib - 2015-05-31 22:03:32]:
Zgadzam się , zarobki na kotłach to około 2,5 tyś zł za ''8 godzin ''. Jednak tak naprawdę na większości kotłach prace zaczyna się już 30 min wcześniej ( pełną parą) .

Druga sprawa to przerwa w pracy . Większość pracowników na kotłach na jadalnie pewni by już nie trafiła ;) Jedzenie odbywa się na szybko przy kotle , lub kanapki wracają nierzadko do domu ( zwyczajnie nie było czasu ich zjeść ) .

Praca jest do zniesienia , ale nie jest dla każdego .
Najgorszy okres to pierwsze 6-12 miesięcy . W tym czasie trzeba sobie wyrobić technikę,tak aby w miarę możliwość odciążyć mięśnie które dostają w kość. Poznać setki form i wiedzieć jak się do nich zabrać .

Najważniejsze , nie dać sobie ''zryć'' głowy . Gdyż okazji w Pass-Polu do tego nie brakuje. Hehe i nie brać za dużo tam na logikę... ;)
zdjecie uzytkownika
john - 2015-06-23 20:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Mistrz L. - 2014-12-12 17:33:32]:
Panie mistrz L ,a gdzie Ty miałeś zasadę 3S na początku założenia firmy jak przynosiłeś alkohol do pracy i chlałeś go częstując kolegów żeby na Ciebie pracowali bo nie radziłeś sobie na kotłach.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-06-27 23:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Pan L. i młody właściciel tej firmy wkońcu doprowadzą do upadku tej firmy.ciągłe zastraszanie,ciągła obserwacja i infiltracja,rosnące wymagania wobec pracowników, brak możliwości dorobienie pieniędzy przez pracę dodatkową oraz brak podwyżek doprowadzą do tego że wkońcu zabraknie rąk do pracy!!!niech zarząd ratuje tą firmę puki czas bo gdy braknie nas PRACOWNIKÓW to i na wasze pensje nie będzie kto miał zapracować
zdjecie uzytkownika
werker - 2015-07-04 14:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
To jest jakaś patologia co się dzieje, odkąd stary prezes odszedł-przez dwa miechy sobót nie puszczają, a teraz nagle sobota, niedziela i zmiany po 12 godzin frajerzy...ale są tacy po będą chodzić, wlazodupy...układy i układziki-wypierdzielić brygadzistę ze stanowiska, tylko za to, że jakiś typ się telefonem bawił, a innych brygadzistów co śpią na zmianach to naganą się traktuje...nowy brygadzista wykazać się chce to robi błazna z siebie i lezie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] L.-ludzie są cierpliwi, ale do czasu-coś nie widać już kolejek pod zakładem do pracy
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-07-10 22:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pan L. to chamidło po zawodówie, pisać poprawnie nie umie a zarządza ludźmi.
Beznadziejna firma, beznadziejni ludzie. Sami kapusie i dupowłazy z dala od tego czegoś!!
zdjecie uzytkownika
sendo - 2015-07-20 21:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [werker - 2015-07-04 14:56:13]:
@werker, widać frustracje po Twojej wypowiedzi i to , że nie potrafisz spojrzeć krytycznym okiem na samego siebie. Wyrzucili Cię , bo widocznie te przerwy na telefonik i inne bzdety robiłeś nieumiejętnie i tak , żeby osoby odpowiedzialne za zatrudnianie pracowników to widziały. Inni robią to bardziej skrycie...
zdjecie uzytkownika
ari - 2015-07-25 15:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiadomo kto pisze po kiblach już nie jaki GUMIŚ z mercedesa ponoć magazynierzy przewertowali karty pracy i okZALO sie że to on . MASAKRA!~!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko zalezy w jakim okresie przyjdziesz ze cv. Jesli firma bedzie miala zamowienia i bedzie robota to Cię wezna najwyzej jak nie bedziesz wyrabiaj akordu to po 3 miesiacach Cie zwolnia.
W tej firmie wazne sa znajomosci jak je masz to nie zginiesz a jak nie masz masz przerabane, musisz sam sobie poradzic i sie wykazac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
yoyo - 2015-07-25 17:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szkoda gadać Firma jest TRAGICZNA, cały czas zastraszanie, nie da się normalnie pracować
zdjecie uzytkownika
bonoumo - 2015-07-25 18:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
dojade go ;*
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pass-pol?
Zadaj pytanie
alert