Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasparof - 2016-03-08 23:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ktoś puścił fame ze ten miesiac jeszcze po staremu liczony podobno......chyba ze tak specjalnie gadają a bedzie po nowemu-dla sprawdzenia czy ludzie sie skumają juz teraz ze mniej zarobili czy nie skumają.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-03-11 19:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale jak to tez miesiąc po staremu liczony @kasparof? Nie wiem dokładnie jak to wygląda a z chęcią się dowiem, bo wysłałem cv na specjalistę zastosowań informatyki i możliwe, że niedługo będę pracować z wami na tych zasadach. Fajnie, że dają prywatną opiekę medyczną i szkolenia.
zdjecie uzytkownika
kasparof - 2016-03-11 23:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jacek - 2016-03-11 19:01:11]:
ja mowie o montazu....nowy obiboku
zdjecie uzytkownika
nao - 2016-03-12 17:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jacek - 2016-03-11 19:01:11]:
Jacek,prywatna opieka medyczna i szkolenia ?? Na pewno chodzi Ci o Pass-Pol ?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-03-13 16:32:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałam się zapytać Państwa kiedy firma zacznie zacznie zatrudniać kobiety bo byłam składać papiery to mi powiedzieli że kobiet narazie nie przyjmują
Więc kiedy?Bo chcę pracować a nie mam gdzie iść do pracy
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracowNIK - 2016-03-13 17:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo koleżanko chyba nie masz znajomości i dlatego.Tu nie liczy sie kolejnosc podań lub kwalifikacje, tylko stopień pokrewieństwa fo kogoś kto wysoko na stołku już jest.
zdjecie uzytkownika
and - 2016-03-13 20:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na tego specjalistę zastosowań informatyki? Najważniejsze, jest to, że oprócz benefitów socjalnych można liczyć na umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2016-03-14 16:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Monika musisz mieć zajomości żeby przyjęli Cię do passa :)
zdjecie uzytkownika
huherko - 2016-03-15 20:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ktosiek mówisz że trzeba mieć aż znajomości? Może jak ktoś dobrze wypadnie na rozmowie kwalifikacyjnej i ma dobre gadane to udałoby się i bez znajomości ;)
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-03-16 11:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam się za wygadaną osobę, mam wyższe wykształcenie i uważam się również za inteligentną. Ale ja nie mam znajomości żadnych ...
zdjecie uzytkownika
Beduin - 2016-03-17 12:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Monika - 2016-03-16 11:12:37]:
Ja tam pracuje jakiś czas, dostałem się bez znajomości, trzeba wiedzieć jak zagadać i do kogo. Też jestem po studiach ale to żaden atut i lepiej się nie przyznawać do innych "kolegów, koleżanek" kapo, aczkolwiek kariery tam nie zrobisz bez tarcia/poparcia. Ładne dziewczyny mają tam...ciężko, sami playboye.
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2016-03-17 20:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bez znajomości będzie Ci ciężko dostać się do pracy w passie :)
zdjecie uzytkownika
dawid - 2016-03-17 20:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio już nie przesadzajcie z tymi znajomościami to po co zatem dodawali by ogłoszenia o pracę skoro tylko to kogo znasz się liczy? teraz szukają spec.od zastosowań informatyki i myślę, że właśnie warto aplikować!
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2016-03-18 17:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukają chłopaków, kobietom trudniej dostać się do pracy w passie
zdjecie uzytkownika
werty - 2016-03-19 20:33:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jezeli ktos sie zna na rzeczy to pewnie ze mozna aplikowac a no i masz racje @ktosiek ze męzczynom latwiej jest znalezc prace na takim stanowisku niz kobietom
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2016-03-20 13:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiem, że mam rację bo sama tam pracuje i bez poparcia nie dostałabym się do pracy w passie :)
zdjecie uzytkownika
;-) - 2016-03-21 09:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktosiek - 2016-03-20 13:37:02]:
aleś ty głupia-przeciez kazdy wie kim jestes
zdjecie uzytkownika
bot - 2016-03-21 20:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to o jakim poparciu mowa, bo ja czegoś tu nie rozumiem. Firma wrzuca ofertę np. na specjalistę zastosowań informatyki i nie piszą, że kobietom mówią NIE :)
zdjecie uzytkownika
ciasto - 2016-04-01 13:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że to na razie jedyne ogłoszenie pracy @bot, jest szansa na odpowiedni awans i benefity socjalne i to jeszcze w ramach umowy o pracę. Ale jaka jest atmosfera? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maz-i-arz - 2016-04-02 17:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej a SWEDRY dalej się trzymają razem za ręce jak nikt nie patrzy ?
zdjecie uzytkownika
trevor - 2016-04-04 10:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w ofercie pracy dla specjalisty zastosowań informatyki nie ma takiej informacji @bot, na jakiej podstawie to twierdzisz, pracujesz w tej firmie i wiesz to na pewno?
zdjecie uzytkownika
ojojojoj - 2016-04-05 01:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zastosowanie informatyki itd itp-co wy gledzicie?to pass albo jebiesz i masz 3 tysie na mont albo sciemniasz i masz 1500 lub 2 z kawalkiem na dniowce z dodatkiem-przestan juz gosciu pisac bzdety-przyjdz i zacznij od montazu
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-04-06 10:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że jednak jest u nich oferta pracy jako Specjalista Zastosowań Informatyki, ale potrzeba mieć już tutj wyższe wykształcenie z tego co widziałem i to mnie matrwi.
zdjecie uzytkownika
taaa - 2016-04-06 11:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [romek - 2016-04-06 10:53:58]:
i gosciu pierwszenstwo po kądzieli-zapomnij
zdjecie uzytkownika
mały - 2016-04-06 21:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2016-04-06 10:53:58]:
Niestety trzeba się było uczyć, pomyśleć o przyszłości, ja za ostatnie pieniądze studiowałem ale teraz za to nie mogę narzekać na ich brak wręcz odwrotnie.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2016-04-07 00:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
słowacja,pracownicy dostali extra kase co nie są tak wydajni jak my-lecz my polacy tez pule dostalismy ale gdzie ta kasa teraz dla pracowników-między kogo poszła?a nam sciemniacie na montazu o reklamacjach itp-my tez chcemy od niemca naszą dole i nie jego dobrą wole a premie-dawać kase bo dostaliscie rownież aby rozdzielic-a skad wiem? wiem-miedzy sobą?nie tym razem...100 osób?przyjąć....hehe-dobre sciemy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-09 14:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [to ja - 2016-04-07 00:00:04]:
Ale Ty "to ja" pierdzielisz, jak ta przkupka na bazarze !!!
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-04-13 17:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-04-09 14:10:29]:
po ile te zimnioki?...po tyle ile byli....a po ile byli?...hym- po tyle ile sooo
zdjecie uzytkownika
hym - 2016-04-20 02:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy happy? co taka cisza?
zdjecie uzytkownika
juz wiem - 2016-04-20 02:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy poprostu tylko potraficie nazekac po szatniach....sam słysze....ale zeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zarobic to sie nie chce-szkoda mi was-wszystko zle-zarobki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robata zła,wykaz sie jeden z drugim i da rade.....a nie ruchy jak mucha w smole-tak sie na akordzie nie pracuje-nie pasi to nie nazekaj jeden z drugim ze ledwo 2000-jak sie ma takie podejscie do akordu nikt za darmo nie dołozy-nie jest dobrze bo nie,,,ale nazekaniem nie wskoracie-cieszcie miche ,nie pasuje to spadowa-bo przez was reklamacje
zdjecie uzytkownika
taa - 2016-04-20 02:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"Fonemon"-"szasa"---nie doswiadczeni ...zyciem
zdjecie uzytkownika
ziom - 2016-04-20 11:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Normalnie szla.. g mnie trafia. Jedni zapi....lają a drudzy w trakcie godzin pracy na automatach w Alibabie. Bed... narczyk już przeginasz. Sprawe zgłaszam do Prezesa niech widzi jak jego pracownicy tyrają w pocie czoła. Są też inni ale zobaczymy jak się sprawa potoczy.
zdjecie uzytkownika
niesmialy - 2016-04-20 13:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ziom - 2016-04-20 11:48:42]:
A co tam się znowu dzieje na A8 na ATQ??? Kolejna afera?
zdjecie uzytkownika
świadek - 2016-04-21 00:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolego masz rację wiele razy przed praca bedac w okolicach autosanu widzialem tych naszych pseudo inżynierów co kursuja miedzy halami i na maszynach albo zakupy w galerii . A drugi zwykly robol zeby zarobic nie ms czasu sie odlac nie mówiąc o jedzeniu . Czy pan Pass tolerowal by to .........
zdjecie uzytkownika
tez niesmialy - 2016-04-21 00:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No cos bylo . Jak ktoś coś wie niech pisze . Wiem Tyle ze ta malenka cwaniara wyleciala ..
zdjecie uzytkownika
A8 - 2016-04-21 19:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy nadal chlapko robi kanapki scierwinskiemu a ten chodzi zazdrosny po hali że ma gorsze i zabrania spożywania ? Odp...
zdjecie uzytkownika
ino jo - 2016-04-22 00:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszyscy maja -my tez chcemy.Mają logistic-my chcemy miec - JebakoF....hehe
zdjecie uzytkownika
A2 - 2016-04-22 08:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie kiedy Pass przyjedzie , już sworuja z porzadlami
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-04-22 09:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pass będzie w niedzielę do piątku i ma sprawdzać porządki na stanowiskach pracy....mam nadzieję że się będzie czepiał przełożonych a nie zwykłych szarych pracowników.....
zdjecie uzytkownika
Taki tam - 2016-04-22 11:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś coś wie o nowej hali na autosanie czy to prawda że mają tam przenieść całe A2 i biurowiec ???
zdjecie uzytkownika
Zły - 2016-04-22 13:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Project Manager w Passie to człowiek, który myśli, że jak weźmie dziewięć kobiet, to urodzą dziecko w miesiąc.
zdjecie uzytkownika
niesmialy - 2016-04-22 13:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Taki tam - 2016-04-22 11:21:29]:
zaczynają ją remontować a z biurowcem to prawda też mają się przenieść ponoć już na wakacjach. Tylko nie wiadomo którego roku heheh
zdjecie uzytkownika
Pracownik były - 2016-04-22 13:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wolę brzuch od piwa niż garb od pracy w PASSie. Ludzie pojebani tam pracują plotkaze i podp.....lacze Masakra ta firma to obóz pracy z której nie ma kołaczy....:
zdjecie uzytkownika
Taki tam - 2016-04-22 15:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chałupnictwo też przenoszą na nową halę ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-04-22 23:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Taki tam - 2016-04-22 15:46:06]:
ponoć też tylko na tą mniejsza hale
zdjecie uzytkownika
o matko - 2016-04-23 09:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać jacy ludzie pracują wvpassie, jeden z drugim nie potrafi zdania poprawnie namisać i nie wiadomo o co komu chodzi
zdjecie uzytkownika
a 8 - 2016-04-25 16:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o matko - 2016-04-23 09:16:31]:
zdania namisać? dobry jestes. Widać własnie po tobie jacy pracują
zdjecie uzytkownika
o matko - 2016-04-25 19:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [a 8 - 2016-04-25 16:07:25]:
Zwykla literówka o ile wiesz co to znaczy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie ma rekrutacji. Składa się CV i dostaje się telefon, żeby zgłosić się po skierowanie na badania. Po załatwieniu formalności i wysłuchaniu przemówienia propagandowego zostaje się szczęśliwym pracownikiem.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
rozpusta - 2016-04-28 17:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam nikomu o zdrowym rozsądku pracy w kołchozie zwanym pasem, gdzie same przydupasy ścierwińskiego i hab hab mają dobrze a jeden jak i drugi ledwo po zawodówce i uważają się za wielkich kierowników, żałosne... planiści jakieś inne przywileje mają, siedzenie na fb w trakcie pracy albo pierdole*ie z dziewczyną 2 godziny na magazynie co to ma być ? ;/ ludzie zap*erdalają za marne grosze na tym montażu a te dwa pedały chodzą uprzykrzając życie, za niedługo oddychać zabronią i tak bardzo świeżym pasowskim powietrzem... gdzie są pochłaniacze na A8? gdzie jest BHPowiec skoro tak dbają o czystość i higienę pracy przy stanowisku, chora firma która inwestuje w nowe hale niż w pracowników, życzę szybkiego upadku. Panie Czerwiński bo wiem zj*bie że to czytasz sam się chwaliłeś może w pasie jesteś zasranym kierownikiem ale poza nim szarym człowieczkiem który na widok znajomych pracowników z montażu spierdala jak by się czegoś bał hahaha
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-04-29 17:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu chłopczyku usunąłeś wpis?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie pass-pol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert