brak logo

pass-pol

Sanok

Opinie o pass-pol

Obserwator 2016-06-13 11:01:20
Skoro podajesz się za szefa,to powinieneś wiedzieś, co dzieje się na A11 i A8.Reaguj sobie.Powodzenia
1
pogromca słomy w bucie 2016-06-14 20:17:38
ej wsioki spuszczacie się w opiniach na 100 podstron a tu tylko chodzi 0 1300-2200 zl miesięcznie a wy myślicie ze Boga za reke złapali ahaha w Niemczech to mowia na was ach szkoda was dobijac p.s. wymiencie auta bo te wasze wieswageny są wsiowe!!
1
Rudy 2016-06-14 22:24:27
a co z brygadzista z wulkanizacji, slyszalem ,ze zapisywal swoich do pracy na sobote a wcale ich w pracy nie bylo a kase im naliczano jak za nadgodziny, ponoc proceder trwal od kilku miesiecy, nim sie kapneli.
8
wed 2016-06-17 21:30:12
@Rudy no ale przeciez teraz nie maja ofert pracy..
yyyy 2016-06-19 12:28:54
podobno na razie jest na urlopie... potem pewnie walnie L4 i do zwolnienia. A zastąpił go Pan któremu zabrali Prawko za szybką jazde.... hehe kto wie o kogo chodzi ręka do góryyyy:)
5
Mo2 2016-06-19 12:50:14
Hej! Czy jest Pass-Pol spoko? Moim zdaniem bardzo, świetna firma, która jest w stanie poradzić sobie nawet w dzisiejszych czasach, a przecież wiadomo, że tak prosto nie jest.
Rocco 2016-06-20 14:59:12
Rudy
rgt 2016-06-20 15:16:39
@Mo2 no pewnie ze nies jest teraz to na prawede ciezko jest znalezc jakas ciekawa dobrze platna prace
1
Rocco 2016-06-22 15:12:11
Rudy.Ciekawe czy czerpal z tego jakies korzyści wpisujac za ludzi obecnosc. Sprawa powinna trafic do prokuratora.Kazdej kur... wie sie urwie.
2
45ty 2016-06-22 15:23:15
no wlasnie ciezkoe ejst..a nie tylko ciekawa ale i tez dobrze płatna prace gdzie mozna sie jakos rozwinac
pracownik 2016-06-24 13:04:16
apeluje do Pana Kierownika w sprawie warunkow pracy na montazu a 11. pseudo klimatyzatory kompletnie nie wystarczajace na ta hale , 2-3 osoby siedzace blisko wentylatora faktycznie czuja efekt , reszta sie gotuje.efektywnosc znaczaco maleje w takich warunkach a mozliwosc popelnienia bledu jest duzo wieksza.wiem ze lato ze cieplo itd ale specyfika tej hali w polaczeniu z wysoka temperatura sprawia ze naprawde ciezko jest normalnie pracowac. prosba zatem o zastanowienie sie co mozna by bylo jeszcze zrobic .z gory dzieki :)
10
ert 2016-06-24 13:11:04
mysle ze w kazdej pracy jest szansa na to zeby sie rozwinac po to tez miedzy innymi podjemuje sie prace..choc o jakiegos czasu w ogole zadnych ofert pracy tutaj nie bylo..nie wiecie czy bedzie rekrutacja?
1
Świnia menda i złodziej 2016-07-01 21:59:15
Polny ostatnio audytował po spęczarkach i kotłach poliamidowych.Od razu było widać że nie ma zielonego pojęcia o podstawach tej roboty,a że audyt zrobili w ostatni dzień miesiąca to znaczy że nie chodzi wcale o jakość ale o uwalenie jak najwięcej ludzi.Pytał się o takie rzeczy,że można go było śmiechem zabić.Jak mu tłumaczyłem dlaczego to i tamto to patrzył jak szpak w pi...de . Potem lewus chodzi w okularach i liczy chorobowe.Patologia!Gnębią tych niedobitków,co chcą jeszcze tu pracować.Koniec na horyzoncie...
11
dawid 2016-07-02 09:41:31
A jednak w dalszym ciągu firma zatrudnia pracowników i jak widzę ty też nadal pracujesz..nie rozumiem skoro są takie fatalne warunki i firma zbliża się ku końcowi to w ogóle po co ty zachodu żeby jeszcze pracować?
1
pozd 2016-07-02 11:00:24
Chłopaki, takie sprawy nalezy chyba zgłaszać osobiscie do kierownika a nie na forum robic apelacje w tych sprawach.
2
snk 2016-07-09 18:53:18
polecieli sobie z czerwcowym wypłatem , dziesiąty w niedziele a kasy nie ma nadal..... żenada
12
ama 2016-07-09 21:13:56
Widocznie nie pokazuje się żadna oferta pracy @zg, bo wszystkim odpowiada bieżąca atmosfera w firmie. To najlepszy dowód na to, że idą ku sukcesowi. Jak pracownicy są zadowoleni, to od razu praca inaczej idzie. Ale czy wypłata jest na czas? Pozdrawiam
1
kolo 2016-07-14 18:52:54
to jedna wielka ściema ten pass oni udają że płacą a my że pracujemy
4
ama 2016-07-14 19:02:57
Super, że tak ma być @walkir, ale wiesz może czy wypłata jest terminowa? Z góry dziękuję za odpowiedź.
nsabsa 2016-07-19 00:41:51
Czy wie ktoś jakie zarobki są na magazynie ?
romek 2016-07-19 09:40:28
Na magazynie to można róznie zarobić - to wszytko zależy od tego jak wygląda tutaj liczba godzin, bo jedni zarobią więcej a inni mniej. Na pewno jednak można tak koło 2- 3 tys zarobić z tego co wiem, ale moze niech jeszcze pracownicy to potwierdza tak już dla pewności jednak.
dsasad 2016-07-20 12:09:46
Z tego co słyszalem w Passie pogorszyły sie zarobki . Jest masa zwolnień a na kotłach pracują nawet kobiety ? Ile w tym prawdy ?
3
rutka 2016-07-20 12:16:59
@romek a dysponujesz może informacją na jakich konkretnie stanowiskach możesz tyle kolego zarobić? z góry dzięki za odpowiedź, ja szukam u was pracy jako specjalista ds zastosowań informatyki obecnie.
kotły.,.;. 2016-07-21 16:34:28
dsasad TAK na kotłach pracują też kobiety i tj wszystko chore!
Zarobki są takie same jak 10 lat temu!Gdyby nie Związki Zawodowe to już dawno byłaby czterobrygadówka i jeden wielki syf...
Ludzi się w tej wielkiej firmie nie szanuje ma się ich za nic!
Wiekszość gdyby tylko miała gdzie to już dawno by stąd uciekła...!
12
M 2016-07-22 11:49:43
Jeśli chodzi o Sanok to jestem na tak bardzo mocno
1
nick 2016-08-06 12:32:35
za cyrka nie bylo takiego cyrku jak za wilusza
13
dawid 2016-08-06 12:34:03
Jakby ludzi nie szanowali to by nie pozwolili na związki zawodowe @kotły... a poza tym piszesz, że nie ma gdzie uciec bez przesady produkcji jest parę można się zwolnić
2
kotły.,.;. 2016-08-08 19:55:36
dawid - tak produkcji jest parę ale jak ludzie pracują już parę lat to mają dodatki np staż pracy i nie opłaca im się iść na inną produkcję bo wiadomo - najniższa krajowa i tyle.
Jak wszyscy wiecie już nawet obcokrajowcy u nas pracują (Ukraińcy) a to dobrze dla nas nie wróży (każdy chyba wie dlaczego).
Tak więc Pass- Pol już nie jest tak interesujący jak kiedyś - dawniej bo jest coraz gorzej, a Związki Zawodowe dbajcie o nas o pracowników.
4
dawid 2016-08-09 10:55:17
Ja to nie rozumiem no i co w tym złego, że pracują u was obcokrajowy @kotły.... no sorry ale czasem to są lepsi specjaliści od was więcej wiedzą a czasem i nawet zarabiają więcej. Nie rozumiem dlaczego traktujesz to jak wyznacznik tego, że w firmie jest źle
2
robiący za mało 2016-08-11 23:29:03
nie jestem rasistą ale ukraincy w naszej firmie to reakcja na brak chetnych ludzi do pracy w pass z sanoka i okolic .Dlaczego?bo czesto placa jest ponizej wartosci wykonanej pracy. 500+ doprowadzil do tego ze za brama nie stoi 10 na twoje miejsce i super ale nasze szefostwo w dupie ma 500+i jego nastepstwa , rozwiazanie , za wschodnia granica jest 20 chetnych na twoje miejsce szary pracowniczku.ponoc maja tez kleic gumki na montazu niedlugo , i teraz juz wiem czemu magazyn na a8 wyglada jak wiezienie o zaostrzonym rygorze .....zeby ukraincy nie wyniesli polowy magazynu heh, lokalny patriotyzm pelna geba , swoich gnebic besztac traktowac jak smieci a zatrudniac takich ktorzy beda wdzieczni ze wogole pracuja i siedziec cicho ..........szkoda do niczego dobrego to nie doprowadzi a zdawalo mi sie ze powoli wszystko zmierza w dobrym kierunku
8
werty 2016-08-12 10:31:12
to wszystko zależy od charakteru nie od pochodzenia
2
Gość 2016-08-12 22:55:31
Jak za cyrka pracowałeś po kolana w wodzie na kotlach to ci było lepiej? Jak ci zabierali duzo premii za chorobowe, nic nie dawali za obecność, nie zapewnili chłodzenia na halach w lecie itd itd Możesz napisać list żeby tamten cyrk wrocil ale wiekszosc ludzi nie chce...
1
dv 2016-08-13 10:18:14
no to tez prawda rozni ludzie i rozne podjescie do pracy
ona 2016-08-16 14:42:33
Niby są przyjęcia ale ich nie ma zdecydować się nie mogą. Niby nie ma dla pań a ost przyjęli. Jak to mówią nie masz znajomości to się nie dostaniesz. Równouprawnienie więc trzeba iść na kotły :D pozdrawiam ;)
1
romek 2016-08-16 16:37:16
Specjalista Zastosowań Informatyki tylko jest u nich poszukiwany. Nie wiem tylko jak wygląda praca u nich, bo podobnosam proces rekrutacyjny jest dosyć trudny.
Nick 2016-08-21 21:27:29
Plusy
- zarobki ( jak na Sanok, mimo wszystko )

Minusy
- cała reszta (dla przyjemności nikt tam nie przychodzi)
5
Admin0997 2016-08-21 21:34:35
Taki jak rekin to przychodzi
romek 2016-08-22 15:38:42
Nie wiem jak u nich można teraz się załapać.. ostatnio widziałem oferte pracy jako Specjalista Zastosowań Informatyki tylko że to było dosc dawno.. nie wiem czy można u nich dobrze zarobić, no ale podobno u nich mozna i na podstawie mieć 3 tysiace normalnie.
1
Nick 2016-08-23 09:21:29
Podstawa to w zasadzie najniższa krajowa ( 1400-1500).

Reszta to dodatki : np

- premia 30% ( uznaniowa *** )
- stanowiskowy ( +- 600zł np kotły(raczej, nie wszystkie działy )
- szkodliwy (tz. guma, kilkaset złotych (na kilku działach ))
- stażowy od 180zł+ ( po 'podwyżce' , naliczany od 2 lat pracy)
- absencja chorobowa (ok. 120zł miesięcznie***)
- socjal

Podaje to orientacyjnie z pamięci.

Magiczne 3 000 zł , owszem. Najszybciej na kotłach,piecach z pełną premią i sobotą (kilkoma).

Wynagrodzenie atrakcyjne . Jak i kłody pod nogami .
5
kardiola 2016-08-23 09:31:25
a wiecie na jakie warunki zatrudnienie konkretnie może liczyć Specjalista Zastosowań Informatyki? sądzę że jest ogłoszenie w sieci ale nie wiem czy aktualne
Ala 1990 2016-08-23 11:44:34
A czy są teraz jakieś przyjęcia dla kobiet ?
romek 2016-08-23 14:19:08
wydaje mi się, ze tu nie ma rozrózninia w rerkutacji jeśli chodzi o rozróznienie na płeć.. jest oferta jako Specjalista Zastosowań Informatyki jeszcze.
Mim 2016-08-23 16:03:06
Są przyjęcia na montaż ????
ba 2016-08-23 16:27:33
romek ta oferta jest z marca, niestety temat już nieaktualny. niestety tez ofert pracy od nich nie ma na ich stronie internetowej i nie wiem gdzie ich moge szukać - ktoś mi da prosze jakieś namiary na takie miejsce?
Adek 2016-08-23 23:44:31
Witam panowie chciałbym się dowiedzieć czy są przyjęcia na montaż? Czy warto składać podanie? I jeżeli ktoś robi na montażu to co dokladnie się tam robi? I czy trzeba chodzić soboty , niedziele? Proszę o szczerą i prawdziwą odpowiedz.
1
pozd 2016-08-24 13:29:43
Jak nie złożysz to przeciez nie bedziesz wiedział, sprobuj wyslac cv, pewnie sie odezwa jakby kogos poszukiwali.
2
Adek 2016-08-24 17:33:23
Dzięki;)
gruba 2016-08-24 22:09:50
@ pozd moim zdaniem jak nie ma na stronie to nie ma
luck 2016-08-25 10:11:26
weźcie się za konkretne pytania i iluzje, czemu w sierpniu mając 20 st C na zewnątrz w nocy , na hali jest 27 st C to oni zaczęli grzać na A-8 w kaloryferach itd jakby była zima na -20 st C , czy nie szkoda im pieniędzy na to ?przyjdzie co do czego żeby podwyżki były dla pracowników to nie ma , wiecznie bieda jest w Passie , ale dobrze żeby euro gut stało, na ciepło w grzejnikach ich stać hehe a i tak ludzie mają otwarte okna bo w kiblach wali na max i nic to Wam nie da, liczne ogłoszenia są na stronie Passa do przyjęcia do firmy, mnóstwo ludzi pisze swoje CV i podania ale nic z tego , a dlaczego ? tj firma "rodzinna Pass Pol" przyjmują tylko swoich ziomków,pracowników z rodziny itd .......
1
lilia 2016-08-25 11:03:22
@ luck - chyba cie nie zaskocze za spejcalnie jak ci powiem że w niemalże każdej firmie poszukuje sie oszczednosći i niestety na czym można najłatwiej oszczedzić? Pyatnie retoryczne, ale powiem - najwieksze zawsze sa koszta personalne i tam niestety szukane są oszczędności
Zostaw swoją opinię o pass-pol - Sanok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol