Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
serio - 2014-11-12 19:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta CZARNA to wymysł :D
zdjecie uzytkownika
pała - 2014-11-13 18:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, nie wypisujcie takich bredni na forum, bo jak obcy to czytają to pomyślą, że tam nie przychodzi się harować tylko gzić po kiblach!!!!
A przecież tak nie jest.
zdjecie uzytkownika
pracownik średnio stary - 2014-11-14 00:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napisał bym coś na temat "naszej" firmy ale po co ci co pracują wiedzą o c b , jak nie to się z czasem dowiedzą a dla ludzi z zewnątrz jest wieczny audyt , samych radosnych chwil współpracownikom Pass Pol Sanok ps oby mikołaj o nas nie zapomniał i niech nie obniża już premii świątecznych :)
zdjecie uzytkownika
abcdefghij - 2014-11-14 11:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
walić premie swiateczne-co ci da 300 zł raz w miesiacu jak z roku na rok mniej zarabiasz.......bo cen lutecki nie kwapi sie podniesc-od 5 lat coraz mniej
zdjecie uzytkownika
ja wiem kto - 2014-11-20 23:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czytając te wasze wypociny to śmiać mi się chce. Przyjdź jeden z drugim na kotły (wulkanizacja) popracuj 10 -15 lat i zobaczymy co będziecie gadali
zdjecie uzytkownika
gryzon - 2014-11-21 14:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Guciu powiedz gdzie ta czarna pracuje co w kiblu ją zaliczyłeś, a z tą pracą to różnie jak ktoś chce zarobić to zarobi nigdzie za darmo pienioszków nie dostaniesz chyba ze masz p...y to tak
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-11-21 15:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gryzon - 2014-11-21 14:37:21]:
"pieniąszków"-naucz sie pisac plotkarzu i prawiczku
zdjecie uzytkownika
777 - 2014-11-21 15:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [666 - 2014-11-21 15:23:06]:
pienioszków-ale det,myslalem ze piszesię pieniążków-miernoto
zdjecie uzytkownika
likier "adwokat" - 2014-11-21 19:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ahtung ahtung - panowie,jest cel zapierniczac w pasie w jeden dzien za 135-mowie o tasmach a w drugi dzien zapierniczac tak samo za 60 lub mniej?po co?jesli jest srednia maxymalna na godzine 19 zl to po cos to jest...chyba-to jesli ja na montazu m-xxxx dam rade zapierniczajac i zarobic a na innym tak samo zapierniczam i nici z tego-po co to?pytam po co to?nowe montaze ...wycena z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikkt za frajer robic ze starych tasm nie bedzie.bo po co w jeden dzien zarabiac a w drugi dzien tracic-lage na wszystko polozymy.....zero podwyzek na laczenia...co to ma byc?chcecie drugie t.r.i?-pojdziemy za 1400 tam-pozdro,"ogarniety"
zdjecie uzytkownika
ajaxamsterdam - 2014-11-21 19:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
135 to jest super a jak masz 90 w drugi dzien 45?masz racje liker-jesli wy dajecie rade 135 jest super ale czemu nie na kazdym-zapierniczanie kosztuje-pass pol to mzonka i przeszlosc-nie piszcie tu gnoje o romansach bo zygac sie chce nie roby-juz dwa sa......
zdjecie uzytkownika
fiat 126p - 2014-11-21 19:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a strachy ze montaz pojdzie na slowacje....?zobaczymy czy oni beda takie normy robic jak my ....gdzie wy zyjecie?obroty pasa spadna na leb na szyje-bo takich jebakow jak w polsce to nie ma nigdzie-dobrze ze poruszyliscie temat......zbiezmy sie w kupe- w razie pod urzad pracy pojdziemy-walic to-ocknijcie sie ludziska z s klas i zapierdzialych foteli-jak nie my wy- nie istniejecie
zdjecie uzytkownika
matirx - 2014-11-21 22:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy gosc co wycenia ma na to uprawnienia???
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-22 04:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akord jest od tego zeby robic i je..ac, jak sie sanok nie podoba to wypad do swoich wiosek. tam lepiej zarobicie??????????????????????wiec morda w kubel
zdjecie uzytkownika
OMO - 2014-11-22 16:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-11-22 04:14:22]:
Owszem akord jest od tego, zeby jeb..c, wiec siadaj i pokaż na co Cie stać, na początek M5832,3 razy w tygodniu, a później M5987, żebyś sobie średnią podciągnął. Pozdro drobnomieszczaninie
zdjecie uzytkownika
niby-wolomin - 2014-11-23 12:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie miejcie ludzi na montazu za nic....siadz jeden z drugim-podziel kwote ema na 5 lub 10 zarabij za sztuke 15 gr lub 30 i pokaz na co cie stac aby osiagnac "cel"-zapraszamy.....wy z mistrzowki łajdaki ani nawet 20 zl byscie niezarobili-macie sanoczaan za nic?gownozjady?troche respektu i szacun dyla tasm...................pasowalo by a nie za scierwo nas macie-lulturury troche.
zdjecie uzytkownika
o tak - 2014-11-23 13:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to czytam az milo-w koncu ktos pisze od rzecz-jak kiedys widzialem wpisy 1 na dzien tak teraz widzde co chwile-b.dobrze-pozdrawiam poczzatkujacego-jestesmy z toba
zdjecie uzytkownika
leśny chomik - 2014-11-23 19:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ajaxamsterdam - 2014-11-21 19:09:17]:
Naj lepiej wychodzą z robota ci którzy mają rodzinę z która można załatwić dobra robotę jeden dzień rebro a cztery dni 140
zdjecie uzytkownika
wszystkowiedzący - 2014-11-24 16:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Taśma 3 wejście się za robotę a nie obrażanie i wyzywanie ludzi przecież za to wam nikt nie zapłaci i w końcu pasuje się nauczyć poprawnie pisać bo wstyd takie błędy ortograficzne robić.
zdjecie uzytkownika
palacz - 2014-11-24 17:14:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A no właśnie Panowie z tej taśmy: H ... Z... i B... to tylko na palarni urzędują,a innym to czas potrafią obliczać.
zdjecie uzytkownika
Maciej Błascak - 2014-11-24 19:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie narzekać bo na swięta zamiast szynki będzie kaszanka!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Lanek - 2014-11-26 01:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cóż, jeżeli potraficie się tylko obrzucać wzajemnie wyzwiskami i kolejnymi epitetami to wiele tłumaczy dlaczego tak ciężko w pass-polu zbudować odpowiednią atmosferę. Nie mówię, że wszystko tu jest złe, ale warto zastanowić się co zrobić aby wróciła ona do nieco bardziej normalnego stanu niż prezentowała się tak jak dotychczas.
zdjecie uzytkownika
kj - 2014-11-26 09:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie,teraz w naszej firmie mozna pic bezkarnie bo chodz wydmuchasz prawie jeden promil to co najwyzej na montazu wyladujesz. Wiec pytam po co ta cala szopka z alkomatami????????
zdjecie uzytkownika
what? - 2014-11-26 10:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odwalcie sie od naszej tasmy 3....od nas.....co inkognito piszecie,przyjdz-powiedz "?co sracie..po nas?zobaczcie prace naszą.......jakis problem?podpisano Paweł Bajda.tasma nr 3.ja sie nie boje przeznac do postu..cygary na palarni-owszem?jakis problem?tywoje?ja nazekam?moji nazekaja?nie,! to wypierdalac?nie pisze tu ale chyba zaczne
zdjecie uzytkownika
do palacza - 2014-11-26 10:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [palacz - 2014-11-24 17:14:54]:
alropo ja cie inteligentnie dorwe....za ten post-kropka,bajda pawel.
zdjecie uzytkownika
w/w - 2014-11-26 10:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do palacza - 2014-11-26 10:35:12]:
przejezyczenie wyrazowe j/w-dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] patrzac na wyzej wymieniony post
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x