Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mistrz L. - 2014-12-12 17:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zasada "3S" nieroby!!!
zdjecie uzytkownika
.utas - 2014-12-15 13:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ciekawa chcesz pracować w Passie, musisz mieć układzik, a później całować kogo trzeba po rękach i q.
zdjecie uzytkownika
drdd - 2014-12-17 15:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co się tam dzieje? Moja dziewczyna pracuje tam od roku, jest zadowolona z pracy. Jaka praca jest to jest, ale przynajmniej jest.
zdjecie uzytkownika
przepychacz - 2014-12-18 18:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [drdd - 2014-12-17 15:36:52]:
Jak pasztet to może, jakoś dycha. Jak ładna, nie siedzi w biurowcu i jest zadowolona z pracy to hmmmm......... :)
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna - 2014-12-19 09:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Głodnemu chleb na myśli! Zresztą mężatki są najgorsze !
zdjecie uzytkownika
WIARA - 2014-12-19 14:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
CO TO ZA FIRMA GDZIE SIĘ TAK WSZYSCY NIENAWIDZĄ? NIGDY NIE BĘDZIE DOBRZE JAK TAK DALEJ BĘDZIE!!!
zdjecie uzytkownika
Lucjan - 2014-12-22 12:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [WIARA - 2014-12-19 14:10:27]:
To nie firma. W tym kraju jest już, chyba taki klimat, że każdy każdego nienawidzi i w łyżce wody by drugiego utopił. Nie wymagaj od firmy tego czego nie ma poza nią.
zdjecie uzytkownika
mobbingowany - 2014-12-22 22:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Lucjan - 2014-12-22 12:46:36]:
Ta firma i ludzie w niej to największe gówno w Sanoku i to coś się rozrasta, (usunięte przez administratora)!!!
zdjecie uzytkownika
Amen - 2014-12-23 11:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [mobbingowany - 2014-12-22 22:09:47]:
Normalni długo w tej firmie nie "popracują". Jak nie jesteś fałszywym .ujem, donosicielem, krętaczem nie masz tam czego szukać. A jeśli już nie masz wyjścia i masz IQ wyższe niż 100 idziesz tam, a to po 3 miechach, jak Ci umowę przedłużą uciekaj na chorobowe na 6 miesięcy i w tym czasie szukaj pracy w innym miejscu, ale uwaga...... w tym rejonie nie masz alternatywy..... więc wracasz z podkulonym ogonem i modlisz się żeby Cię passownicy przyjęli na A1 A2 i ryją ci czachę aż stanie się taki jak oni, no chyba że masz rodzinę za granicą tego nędznego padołu zwanego Polską, która Cię przygarnie.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-12-31 11:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie co z tym głosowaniem na temat podwyżek?bo cisza jak makiem zasiał
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-12-31 18:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dziewczyna - 2014-12-19 09:17:18]:
Oj tak,tak!!Niejedną rodzinę i to nie swoją już rozwaliły!!I jeszcze się mnożą!!
zdjecie uzytkownika
aadxswdfef - 2015-01-09 22:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiecie co z tymi przelewami??
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-14 11:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla zainteresowanego-m.o dojdzie po i.p
zdjecie uzytkownika
hałas - 2015-01-17 09:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-14 11:41:01]:
Tak się boisz, że normalnie napisać nie potrafisz?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-27 00:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oszczędności na montażu tak ??! A w biurze ? W biurze to teraz jest tyle osob ze nie wiadomo co robią . Jak wyjdzie kilka na montaż to nie wiadomo kto to jest i po co ! Chodzą miedzy stołami i nic z tego nie wiedzą .
zdjecie uzytkownika
prapra - 2015-01-27 20:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-27 00:33:02]:
Nie pieprz. Jak kiedyś w biurze była jedna kadrowa to też wszyscy (usunięte przez administratora)mieli pretensje.













zdjecie uzytkownika
zenon - 2015-01-28 12:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda że pan L.....cki odchodzi z firmy ?
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-01-28 13:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lu..cki czy Le..cki??
zdjecie uzytkownika
angel of death - 2015-01-28 20:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [??? - 2015-01-28 13:18:22]:
Jeden i drugi kawa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a! Dobrze, że jednego karierowicza mniej!!!
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-01-28 21:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [angel of death - 2015-01-28 20:23:23]:
A ja nie wierzę w odejście ani jednego ani drugiego!
zdjecie uzytkownika
6 latek - 2015-01-28 21:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
robimy od 4 lat za to samo na okordzie,myslicie ze jak podwyzszacie norme to my wiecej-kiedys sie ludzkie sily skoncza i nie bedzie sie dalo wiecej robic-zarabiamy co raz mniej z roku na rok pomimoze wiecej robimy-inflaacja gdzie?skonczcie odpierdalac tak bo na oku jestescie-ty lutecki dziadu-podwyzsz ceny bo cie "zajada" wy na "gorze" rowniez,ty masz na chalupie za 3 lekkie laczenia 18 groszya na montazu 6,8 zato samo gnigo,cisz sie ze jeszcze chodzisz caly
zdjecie uzytkownika
walepasa - 2015-01-29 08:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Passowiec pasowcowi nie równy. A co z takimi cwaniakami, z byłego autosanu co od razu poszli na warsztat, podczas gdy inni trafiali na montaż? Niby każdy ma naymontażu zaczynać. Widać sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
T i T - 2015-02-06 17:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odchodzimy z trójki. Dość. Z też.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko zalezy w jakim okresie przyjdziesz ze cv. Jesli firma bedzie miala zamowienia i bedzie robota to Cię wezna najwyzej jak nie bedziesz wyrabiaj akordu to po 3 miesiacach Cie zwolnia.
W tej firmie wazne sa znajomosci jak je masz to nie zginiesz a jak nie masz masz przerabane, musisz sam sobie poradzic i sie wykazac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
konkurencja - 2015-02-22 08:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
I wszystko jasne Pan J.L. podobno ma problemy ze wzrokiem dlatego w pracy pomaga mu skanerka z magazynu pani K... ze zmiany Pana Kamyka, która pracuje u niego ma lewo jako KABEL. Dlaczego akurat ona to proste jest wredna, brzydka to nikt na nią uwagi nie zwraca i tylko ona w pracy ma na wszystko czas. Gratulujemy awansu...
zdjecie uzytkownika
wszystko widze wszystko wiem - 2015-02-25 11:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
tak ta skanerka k... to cwaniara jedna wyszczekana jak rasowa suuuka wypieprzyć taka na montaż niech się czepi roboty niech zapieeeerdala to nie będzie miała czasu na ploteczki i szczerzenie zebow do chlopow
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pass-pol?
Zadaj pytanie