Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o pass-pol

Pracowałeś w firmie pass-pol i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Maciej Błascak - 2014-11-24 19:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie narzekać bo na swięta zamiast szynki będzie kaszanka!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Lanek - 2014-11-26 01:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cóż, jeżeli potraficie się tylko obrzucać wzajemnie wyzwiskami i kolejnymi epitetami to wiele tłumaczy dlaczego tak ciężko w pass-polu zbudować odpowiednią atmosferę. Nie mówię, że wszystko tu jest złe, ale warto zastanowić się co zrobić aby wróciła ona do nieco bardziej normalnego stanu niż prezentowała się tak jak dotychczas.
zdjecie uzytkownika
kj - 2014-11-26 09:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panowie,teraz w naszej firmie mozna pic bezkarnie bo chodz wydmuchasz prawie jeden promil to co najwyzej na montazu wyladujesz. Wiec pytam po co ta cala szopka z alkomatami????????
zdjecie uzytkownika
do palacza - 2014-11-26 10:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [palacz - 2014-11-24 17:14:54]:
alropo ja cie inteligentnie dorwe....za ten post-kropka,bajda pawel.
zdjecie uzytkownika
w/w - 2014-11-26 10:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do palacza - 2014-11-26 10:35:12]:
przejezyczenie wyrazowe j/w-dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] patrzac na wyzej wymieniony post
zdjecie uzytkownika
Montaż - 2014-11-27 18:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam wszystkich z montażu !
Powiedzcie mi co to jest za zmuszanie przyjścia w sobote - to jest ewidentnie mobbing !
Chcesz przyjść idziesz nie chcesz nie idziesz a nie że przychodzi cz.......i czy kto inny i pie...li ci poemat - zastraszanie że hoho że jak w sobote nie przyjdziesz to zobaczymy w przyszłym tygodniu rebrami cie postraszymy że nie zarobisz co to ma być ? Twoimi pieniędzmi ktoś do c..ja rządzi?
Przyjdz na montaż siadaj i rób rebro i zarób 20zł za sobote a nie dupe grzejecie na mistrzówce !
Pokażcie że się da z rebra zrobić fuche w sobote i zarobić i zachęćcie ludzi żeby mieli motywacje w sobote robić albo sami sobie róbcie ciekawe jak długo 'jak to mówi zasada 5S ' MOTYWACJA

MY CHŁOPAKI Z TAŚM CHCEMY BYĆ NA RÓWNI TRAKTOWANI ALE NIE JAK BEDUINY Z CHIN ZROZUMCIE TO I NIE ZASTRASZAJCIE NAS BO STĄD PÓJDZIEMY SAMI BO CO NOWY MONTAŻ TO GÓRA 30 40 ALBO 50ZŁ ZA JE..CZKE CAŁĄ ZMIANE !

MY CHCEMY NORMALNIE PRACOWAĆ JAK POLACY NIE JAK CHINCZYKI ZA MISKE RYŻU

Wypie....ić L.......go bo to przez niego zarabiamy jak wyżej napisałem.

A do Pana Prezesa zwracam się aby prześwietlił osobiście Mistrzówke bo co nie którym to wydaje sie że są nie wiadomo kim i nie wiadomo co im wolno! Zaczynając od planistów po brygadzistów a już na mistrzu kończąc XIX wiek
Dawno rotacji ludzi tam nie było może to pomoże!!

No i jeszcze jedno jeśli pracownik na kacu przychodzi do pracy to takiego się zwalnia!? A KONTROLER to świętość że degraduje się go na montaż ???
Gdzie tu jest sprawiedliwośc ?????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-27 19:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
panu L... który ustala wyceny nowych montaży poprzewracało się w dupie. pracownik który wyrabia średnio 1,5 normy na większości montaży to na nowych montażach zarabia co najwyżej 50 zł. to chyba powinno coś dać co niektórym do myślenia prawda? jeśli L...i dalej w ten sposób będzie wyceniał nowe emy to rzeczywiście zarobimy miskę ryżu na dniówkę!!! niech obniży swoje chałupnictwo
zdjecie uzytkownika
iq 130 - 2014-11-28 15:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
....stary....mam dwa filmiki + jedno nagranie-juz od roku,czekam "na te jedna chwile"jedna wodka,drogie o rozmowach planisty z pewna tasma( miesiecy temu 3)tak stary-jak to czytasz to osrany pewnie juz jestes i............... zainteresowani dowiecie nie dlugo,ale ty drzyj cieciu z mistrzowki
zdjecie uzytkownika
brandys - 2014-11-29 02:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich passowskich niewolników, to co macie to sami sobie na to zasłużyliście, nie potraficie godnie domagać się normalnych płac-ograniczone myślenie o większą kasę już na wejściu strach zapytać mam na myśli tych wszystkich cyborgów, którzy na swoich wiochach poletka z cebulą i baranki mają , dla których zwykły urlop za granicą (przeważnie tańszy niż w Polsce) to jak pogoda dla bogaczy więc trzeba ryć 200 % normy - idioci po to aby za chwilę je góra znowu podwyższyła, a potem nie stać was na leczenie bo przecież stawy, kręgosłup, płuca i mózgownica siada. Doświadczenie, wykształcenie, bardzo dobra znajomość języka obcego też się kompletnie nie liczy, bo sami żeście do tego doprowadzili mówiąc że będziecie pracować za cokolwiek - czyli miskę ryżu...i owszem nauczyliście górę że więcej jak miskę ryżu nie można proponować.fuj
zdjecie uzytkownika
laska - 2014-12-02 17:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeśli dobre emy chcecie mieć, trzeba czasem wypiąć...
zdjecie uzytkownika
Daniel Szałankiewicz - 2014-12-03 22:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [laska - 2014-12-02 17:04:52]:
I to jest właśnie bardzo trafne podsumowanie "niemieckiej" "firmy" Pass-Pol.Wiadome osoby Pozdrawiam,a mojemu "ulubieńcowi" życzę szczęścia w nieszczęściu...........
zdjecie uzytkownika
zrzeszeni - 2014-12-05 01:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
myslicie ze w tym m-cu-ktos bedzie robil raz za 110-bo o 130 zapomnijmy a pozniej za 40?i tak doplata i tak...........jak nigdy beda doplaty -takie moji drodzy czasy nas czekaja,zapomnijcie o zarobkach typu powyzej dwa ,nie ktorzy powyzej dwa piecset-a po za tym i tak sie na nowych emach nie da nawet zarobic 60 70 zl-walic jebaczke,wiecej desek,obnizcie emy,obnizcie laczenia,stemplowanie dajcie za frajer.............powiedzcie w koncu ludziom-"damy wam 1300"bedziemy robic nawet nie normy bo sie juz nie da wiec po co sie wysilac............pozdro-my tasmy trzymamy juz pomalu sztame na wielu zmianach-pomalutku.......
zdjecie uzytkownika
zrzeszeni - 2014-12-05 01:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i znowu w 10-ciu- 45 zl bedzie-jak dobrze pojdzie,walimy to
zdjecie uzytkownika
montage - 2014-12-05 11:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wy piszecie-sie denerwujecie.....my czytamy sie wk.....amy-jesli nadal tak bedzie bedziemy pracowac adekwatnie do danego dnia.kropka
zdjecie uzytkownika
szara myszka - 2014-12-05 23:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to wszystko to nic! slyszeliście, że gwiazdorzy odpowiedzialni za planowanie produkcji na montażu wydają własny kalendarz? Teraz to podobno będzie taka coroczna edycja coś jak Michelin albo Prelli :)) żeby go dostać trzeba mieć dobrą średnią na DWM więc do dzieła koledzy....starajcie się:)
zdjecie uzytkownika
blablala - 2014-12-06 00:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba Pirelli :) no ciekawe z tego co wiem w kalendarzu Pirelli występują półnagie kobiety...a w tym z planowania to ze niby kto ma wystąpić bo jakos nie widze tu tych passowskich kobiet w rolach głoownych
zdjecie uzytkownika
cięty i do celu-pamietajcie-filmik - 2014-12-06 03:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
planisci to moga wydac kal do porcelany jedynie i mocz do analizy-a pozniej jeden drugiego wyda-jeszcze chwila
zdjecie uzytkownika
alfa i omega - 2014-12-06 03:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
apropo tej czarnej? zaciazyla?czy tylko rekraacja?
zdjecie uzytkownika
lovers - 2014-12-06 15:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alfa i omega - 2014-12-06 03:17:29]:
zapytaj jej kolezanki z "tasmy"
zdjecie uzytkownika
Mistrz L. - 2014-12-12 17:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zasada "3S" nieroby!!!
zdjecie uzytkownika
.utas - 2014-12-15 13:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ciekawa chcesz pracować w Passie, musisz mieć układzik, a później całować kogo trzeba po rękach i q.
zdjecie uzytkownika
drdd - 2014-12-17 15:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się tam dzieje? Moja dziewczyna pracuje tam od roku, jest zadowolona z pracy. Jaka praca jest to jest, ale przynajmniej jest.
zdjecie uzytkownika
przepychacz - 2014-12-18 18:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [drdd - 2014-12-17 15:36:52]:
Jak pasztet to może, jakoś dycha. Jak ładna, nie siedzi w biurowcu i jest zadowolona z pracy to hmmmm......... :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wszystko zalezy w jakim okresie przyjdziesz ze cv. Jesli firma bedzie miala zamowienia i bedzie robota to Cię wezna najwyzej jak nie bedziesz wyrabiaj akordu to po 3 miesiacach Cie zwolnia.
W tej firmie wazne sa znajomosci jak je masz to nie zginiesz a jak nie masz masz przerabane, musisz sam sobie poradzic i sie wykazac
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Dziewczyna - 2014-12-19 09:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Głodnemu chleb na myśli! Zresztą mężatki są najgorsze !
zdjecie uzytkownika
WIARA - 2014-12-19 14:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CO TO ZA FIRMA GDZIE SIĘ TAK WSZYSCY NIENAWIDZĄ? NIGDY NIE BĘDZIE DOBRZE JAK TAK DALEJ BĘDZIE!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pass-pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy pass-pol?
Zadaj pytanie
x