Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
farel - 2015-06-10 13:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jeszcze jedno pytanie
na montażu jest produkcja taśmowa czy jednostkowa?
czy jest tak że jak się stanie to przez 8 godzin trzeba klepać to samo?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-06-19 18:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest produkacja taśmowa, przynajmniej tak było jeszcze jakiś czas temu, ale nie sądze, zeby cos się zmieniło w tej kwestii, teraz wszędzie na produkcji stawiają na czas i na szybkość tak naprawde. Poza tym moge Wam powiedzieć, ze zaroki też są niezłe, koło 2 tys, ale to na start, wiec moim zdaniem to i tak jest super kwota.
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-06-27 22:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@arash: Karoliny już nie ma, teraz jest kumaty ziom

@tymczasowy: Zgodne z prawem. Firma po prostu płaci 100% za Twoje jedzenie, więc chyba nie jest źle (w PL sam kupujesz), a papiery jak się naprodukowało (nakupowało) to trzeba rozliczać bo jak inaczej mają zwrócić - wszędzie tak jest. Przy wyjazdach zagranicznych 25% diety na "pozostałe wydatki" jeszcze się należy.
zdjecie uzytkownika
CYL - 2015-07-05 13:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arash - 2015-06-07 15:48:44]:
Witaj to prawda nie stety. Nadęta kobita, akcentująca swoją wyższośc i korporacyjnośc głupawą korpomową, fałszywa i perfekcjonistka. Przenosi swoje osobiste niepowodzenia życiowe do pracy. Były kierownik magazynu wysyłek, odszedł przez nią. Teraz ma piesków i wazeliniarzy. Odradzam...chyba że masz ADHD Ona takich lubi, ma od 4 lat tam swojego pieska..
zdjecie uzytkownika
Anonim 115 - 2015-07-09 13:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak u was wygląda praca jako operator HVOF, czy bd chcieli kogoś przyjąć i jak to wygląda z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
etykieta w biznesie - 2015-07-11 08:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największe zaskoczenie? Moda biurowa kobiet. Prowokacyjne obcisłe nanomini na szpilkach, głębokie dekolty, odkryte plecy i ramiona, itp., itd. Jak na firmę z branży lotniczej, kładącej nacisk na jakość i etykę - to wizerunek co najmniej nieprofesjonalny. Mylenie seksualności z kobiecością nie przystoi pracownikom TEJ branży.
zdjecie uzytkownika
rabit - 2015-07-11 21:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [etykieta w biznesie - 2015-07-11 08:56:31]:
Chyba masz poważnie wypaczone poczucie estetyki. Dekolt byłby może nie profesjonalny w klasztorze karmelitanek bosych choć pewnie tam można by się czepic że mają bose stopy a wiesz to może kogoś kręcić:) tak że zamiast patrzyć na kobiety w pracy proponuję Ci skupić się na swojej robocie bo to napewno będzie bardziej profesjonalne.
zdjecie uzytkownika
etykieta w biznesie - 2015-07-12 12:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rabit - 2015-07-11 21:05:52]:
Po Twojej wypowiedzi domyślam się, że, ze pracowałaś wcześniej w pubie, albo w remizie strażackiej i dziwi Cię fakt, ze pewne stroje w pewnych miejscach są nie na miejscu. Nie słyszałaś tez pewnie o dress code. Wiedz, ze niestosowny, zbyt sexowny, prowokacyjny ubiór pracowników - nie tylko oburza, budzi niechęć (nie zazdrość) i krępuje współpracowników, ale też wystawia nie najlepsze świadectwo o pracodawcy, który to toleruje. Do firmy tej przyjeżdżają goście - klienci, dostawcy, audytorzy,urzędnicy itp.. Widząc panie ubrane w stylu koktailowym, albo jak do klubu go-go - na pewno sa "zachwyceni".... Ale czy to profesjonalne? Nie, nie jest to profesjonalne.
zdjecie uzytkownika
rabit - 2015-07-12 14:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [etykieta w biznesie - 2015-07-12 12:50:03]:
Kobiety w UTC ubierają się w sposób elegancki i w dobrym guście. Myśle że gdybyśmy wszyscy skupiali się bardziej na porządnym wykonywaniu swoich obowiązków i rozwijaniu kompetencji zawodowych a mniej tym co kto ubrał na siebie czy innymi pilotami to wizerunek firmy w oczach tych wszystkich gości bardziej by na tym zyskał niż wydanie wszystkim mundurkow. Ale użyłaś słowa klucz "zazdrość" i tu sprawa dla mnie się wyjaśniła.
zdjecie uzytkownika
etykieta w biznesie - 2015-07-12 21:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rabit - 2015-07-12 14:56:07]:
Widzę, że ta "elegancja" desperacko podkreślająca tzw. "atuty kobiece" to Twój czuły punkt. Ponieważ o gustach się nie dyskutuje - śmiało lansuj swój styl. Nie bój się jednak poszerzać horyzontów na temat profesjonalnego wizerunku w pracy. Jest wiele książek i opracowań w internecie poruszających temat właściwego ubioru do pracy (w biurze). Jak Cie widzą - tak Cie piszą. Nie spodziewam się jednak, że zrozumiesz o co chodzi w temacie.
zdjecie uzytkownika
andreas - 2015-07-19 20:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
czy ktos moze powiedzieć czy we Wrocławiu nadal są przyjęcia?
gdzie należy dostarczyć cv?
czy umowa jest przez agencje czy bezpośrednio przez firmę?
jak długo czeka się na ewentualną rozmowę i od rozmowy na przyjęcie do pracy?

z góry dzięki!
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-07-19 21:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że temat zszedł na boczne tory i powstała jakaś niepotrzebna dyskusja na temat ubioru kobiet... Nie wiem komu przeszkadza, że kobieta ma dekolt albo go nie ma, proponuję nie przywiązywać do tego zbytniej uwagi, co najwyżej ucieszyć oko przez chwile i iść dalej. Nie wina kobiet, że ich tak natura stworzyła.
zdjecie uzytkownika
eros - 2015-07-22 15:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno wstrzymane są przyjęcia na całą firme.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-22 16:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego są wstrzymane ? wiesz coś na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
Jajajja - 2015-07-24 03:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wie ktos z was jak wyglada praca na stanowisku magazyniera w HS Wrocław i ile mozna zarobic na umowie o prace, a ile przez posrednika - manpower? Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
post - 2015-07-28 23:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno stwierdzic dlaczego wstrzymali przyjecia.
Nawet jak poszukasz ogłoszenia z HS to tylko dwa a było mulyum.
zdjecie uzytkownika
UTAS - 2015-08-13 07:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjęcia we Wrocławiu są, podobno najlepsze... W ostatnim czasie rekrutacje były wstrzymane tylko z powodu sezonu urlopowego, pracownicy firmy też mają prawo do brania w nich udziału. Firma potrzebuje wielu dobrych pracowników, tylko nie można się poddawać, każdy jest kowalem własnego losu.
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-08-13 22:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [UTAS - 2015-08-13 07:32:01]:
ciekawa hipoteza...
zdjecie uzytkownika
tyimy - 2015-08-13 23:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [UTAS - 2015-08-13 07:32:01]:
Propaganda
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 11:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-17 11:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [UTAS - 2015-08-13 07:32:01]:
Hahaha, myślał by kto :P Ciekawe tylko, dlaczego tyle osób się zwalnia? Podobno dział konstrukcyjny się wykrusza. Chyba nie dacie rady zatrudnić tych 350 osób do końca tego roku ;P
zdjecie uzytkownika
PracownikU - 2015-08-17 17:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-08-17 11:56:10]:
Dziwne, ja nie słyszałem aby "tyle" osób się zwalniało, w dodatku jak piszesz z działu konstrukcyjnego i to "podobno", normalnie śmiech na sali. Podobno to babka na oko zmarła w szpitalu ale wiadomo ktoś zawsze będzie siać propagande i pisać głupoty bo mu się w życiu nie układa. Jaki masz w tym cel? nie wiem ale dam ci radę. Wejdź sobie na inne firmy i zauważ, że zawsze znajdzie się jakiś leń z dwiema lewymi rękami któremu nic nie pasuje i pisze takie rzeczy. Jak ci nie pasuje towarzystwo to zmień podwórko a nie narzekaj. Widocznie w Polsce nie ma godnej dla tych osób pracy....
zdjecie uzytkownika
chozigu - 2015-08-19 00:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inna sprawa to fakt, że jakby dział po dziale się w firmie rozsypywał to momentalnie firma zaczęłaby robić jakieś głupie i proste błędy, a do tego raczej nie mogą dopuścić. Według mnie może i dałoby się znaleźć co nieco żeby się przyczepić, ale na siłę nie ma co szukać tym bardziej, że zatrudniają i tak sporo ludzi, więc nie daliby rady na raz wszystkiego pozmieniać.
zdjecie uzytkownika
Antos - 2015-08-28 04:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale to jest fenomen, pracuje od kilku miesiecy na produkcji, i za każdym razem jak ktoś przychodzi nowy na ten sam dział, to samo stanowisko, to dostaje mniejszą pensję. Dwa razy słyszałem o takich akcjach, raz jak przyszli nowi na produkcję, to sami opowiadali ile mają pensji. Teraz słyszałem że też poszło w dół, i podobno są różnice w okolicach 400zl.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nigdy więcej.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 08:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
pensja - 2015-08-28 08:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Antos - 2015-08-28 04:58:18]:
A nie uważasz, że wynagrodzenie zależy od tego ile się powie na rozmowie? Dodatkowo może jeden drugiemu ściemnia bo już też miałem takich aparatów. Mówił ile dostaje a w rzeczywistości miał inną kase.

Z innej beczki. Niedawno zauważyłem, że na stronie xyz znowu pojawiły się nowe oferty pracy, czy blokada została już zdjęta?
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-08-30 12:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy wejdzie ten 3 miesięczny okres rozliczeniowy, czy teraz weekendy będą pracujące, bez dodatku 100 % - jak to będzie wyglądało ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert