Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marvel - 2015-05-29 23:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a trzynastki są?
zdjecie uzytkownika
A - 2015-05-31 19:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak i wata cukrowa też jest. Zawsze śieża .
zdjecie uzytkownika
tyu - 2015-05-31 22:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marvel - 2015-05-29 23:11:26]:
no co Ty killer!!!
to nie państwówka
zdjecie uzytkownika
m - 2015-05-31 23:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz wejdzie standard factory. Wszystko zmieni się na lepsze:) Wszyscy będą szczęśliwi:)
zdjecie uzytkownika
tymczasowy - 2015-06-01 09:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Nick
Dlaczego brak diety przy delegacji? Czy jest to zgodne z prawem?
zdjecie uzytkownika
solo - 2015-06-01 16:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem po rozmowie,mam iść na montaż jak tam jest? Powiedziano mi że jest jedna zmiana od 6 do 14 czy ma się to zmienić?
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-06-06 22:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solo - 2015-06-01 16:40:33]:
są dwie zmiany.
6-14
14-22
zdjecie uzytkownika
arash - 2015-06-07 15:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siema wszystkim. Aplikuję do magazynu. Ale mam tam kolegę montera i mówił, że mają jakąs zrytą kierowniczkę z kompleksami wyższości, która jest nie miła, chyba Karolina mógłby ktoś więcej napisac bo nie lubię z kompleksami ludzi, którzy niszczą innych. dzięki i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
farel - 2015-06-10 11:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej!
jak są płatne nadgodziny?
w tygodniu są 50% a w soboty 100%? Pracują tam na produkcji kobiety?
Jak wyglądają wyjazdy w delegację:jeżdżą na nie ludzie z produkcji,opłacalne
to jest i gdzie są te wyjazdy?
Proszę o odpowiedż
zdjecie uzytkownika
farel - 2015-06-10 13:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jeszcze jedno pytanie
na montażu jest produkcja taśmowa czy jednostkowa?
czy jest tak że jak się stanie to przez 8 godzin trzeba klepać to samo?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-06-19 18:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest produkacja taśmowa, przynajmniej tak było jeszcze jakiś czas temu, ale nie sądze, zeby cos się zmieniło w tej kwestii, teraz wszędzie na produkcji stawiają na czas i na szybkość tak naprawde. Poza tym moge Wam powiedzieć, ze zaroki też są niezłe, koło 2 tys, ale to na start, wiec moim zdaniem to i tak jest super kwota.
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-06-27 22:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@arash: Karoliny już nie ma, teraz jest kumaty ziom

@tymczasowy: Zgodne z prawem. Firma po prostu płaci 100% za Twoje jedzenie, więc chyba nie jest źle (w PL sam kupujesz), a papiery jak się naprodukowało (nakupowało) to trzeba rozliczać bo jak inaczej mają zwrócić - wszędzie tak jest. Przy wyjazdach zagranicznych 25% diety na "pozostałe wydatki" jeszcze się należy.
zdjecie uzytkownika
CYL - 2015-07-05 13:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arash - 2015-06-07 15:48:44]:
Witaj to prawda nie stety. Nadęta kobita, akcentująca swoją wyższośc i korporacyjnośc głupawą korpomową, fałszywa i perfekcjonistka. Przenosi swoje osobiste niepowodzenia życiowe do pracy. Były kierownik magazynu wysyłek, odszedł przez nią. Teraz ma piesków i wazeliniarzy. Odradzam...chyba że masz ADHD Ona takich lubi, ma od 4 lat tam swojego pieska..
zdjecie uzytkownika
Anonim 115 - 2015-07-09 13:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak u was wygląda praca jako operator HVOF, czy bd chcieli kogoś przyjąć i jak to wygląda z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
etykieta w biznesie - 2015-07-11 08:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największe zaskoczenie? Moda biurowa kobiet. Prowokacyjne obcisłe nanomini na szpilkach, głębokie dekolty, odkryte plecy i ramiona, itp., itd. Jak na firmę z branży lotniczej, kładącej nacisk na jakość i etykę - to wizerunek co najmniej nieprofesjonalny. Mylenie seksualności z kobiecością nie przystoi pracownikom TEJ branży.
zdjecie uzytkownika
rabit - 2015-07-11 21:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [etykieta w biznesie - 2015-07-11 08:56:31]:
Chyba masz poważnie wypaczone poczucie estetyki. Dekolt byłby może nie profesjonalny w klasztorze karmelitanek bosych choć pewnie tam można by się czepic że mają bose stopy a wiesz to może kogoś kręcić:) tak że zamiast patrzyć na kobiety w pracy proponuję Ci skupić się na swojej robocie bo to napewno będzie bardziej profesjonalne.
zdjecie uzytkownika
etykieta w biznesie - 2015-07-12 12:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rabit - 2015-07-11 21:05:52]:
Po Twojej wypowiedzi domyślam się, że, ze pracowałaś wcześniej w pubie, albo w remizie strażackiej i dziwi Cię fakt, ze pewne stroje w pewnych miejscach są nie na miejscu. Nie słyszałaś tez pewnie o dress code. Wiedz, ze niestosowny, zbyt sexowny, prowokacyjny ubiór pracowników - nie tylko oburza, budzi niechęć (nie zazdrość) i krępuje współpracowników, ale też wystawia nie najlepsze świadectwo o pracodawcy, który to toleruje. Do firmy tej przyjeżdżają goście - klienci, dostawcy, audytorzy,urzędnicy itp.. Widząc panie ubrane w stylu koktailowym, albo jak do klubu go-go - na pewno sa "zachwyceni".... Ale czy to profesjonalne? Nie, nie jest to profesjonalne.
zdjecie uzytkownika
rabit - 2015-07-12 14:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [etykieta w biznesie - 2015-07-12 12:50:03]:
Kobiety w UTC ubierają się w sposób elegancki i w dobrym guście. Myśle że gdybyśmy wszyscy skupiali się bardziej na porządnym wykonywaniu swoich obowiązków i rozwijaniu kompetencji zawodowych a mniej tym co kto ubrał na siebie czy innymi pilotami to wizerunek firmy w oczach tych wszystkich gości bardziej by na tym zyskał niż wydanie wszystkim mundurkow. Ale użyłaś słowa klucz "zazdrość" i tu sprawa dla mnie się wyjaśniła.
zdjecie uzytkownika
etykieta w biznesie - 2015-07-12 21:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rabit - 2015-07-12 14:56:07]:
Widzę, że ta "elegancja" desperacko podkreślająca tzw. "atuty kobiece" to Twój czuły punkt. Ponieważ o gustach się nie dyskutuje - śmiało lansuj swój styl. Nie bój się jednak poszerzać horyzontów na temat profesjonalnego wizerunku w pracy. Jest wiele książek i opracowań w internecie poruszających temat właściwego ubioru do pracy (w biurze). Jak Cie widzą - tak Cie piszą. Nie spodziewam się jednak, że zrozumiesz o co chodzi w temacie.
zdjecie uzytkownika
andreas - 2015-07-19 20:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.
czy ktos moze powiedzieć czy we Wrocławiu nadal są przyjęcia?
gdzie należy dostarczyć cv?
czy umowa jest przez agencje czy bezpośrednio przez firmę?
jak długo czeka się na ewentualną rozmowę i od rozmowy na przyjęcie do pracy?

z góry dzięki!
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-07-19 21:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że temat zszedł na boczne tory i powstała jakaś niepotrzebna dyskusja na temat ubioru kobiet... Nie wiem komu przeszkadza, że kobieta ma dekolt albo go nie ma, proponuję nie przywiązywać do tego zbytniej uwagi, co najwyżej ucieszyć oko przez chwile i iść dalej. Nie wina kobiet, że ich tak natura stworzyła.
zdjecie uzytkownika
eros - 2015-07-22 15:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno wstrzymane są przyjęcia na całą firme.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-07-22 16:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dlaczego są wstrzymane ? wiesz coś na ten temat ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nigdy więcej.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Jajajja - 2015-07-24 03:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wie ktos z was jak wyglada praca na stanowisku magazyniera w HS Wrocław i ile mozna zarobic na umowie o prace, a ile przez posrednika - manpower? Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
post - 2015-07-28 23:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno stwierdzic dlaczego wstrzymali przyjecia.
Nawet jak poszukasz ogłoszenia z HS to tylko dwa a było mulyum.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie
alert