Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
operator produkcji - 2014-11-21 21:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
4100 brutto + karta multi sport i zero szacunku. Na maszynach cnc
zdjecie uzytkownika
Ranyt - 2014-11-26 09:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zestaw może i rzeczywiście fajny, bo teraz mało gdzie takie pieniądze można zarobić, chociaż operatorzy muszą się szanować i nie godzić na podejmowanie pracy za jakieś mizerne pieniądze. Szkoda tylko, że nie można liczyć na normalne traktowanie pracownika, przecież wszyscy cały czas jadą na tym samym wózku i otacza firmę jeden wspólny cel więc po co psuć wszystko.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-11-29 20:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.
Czy może ktoś napisać coś o pracy w biurze? Jaka atmosfera? Parcie na suche cyferki czy jakoś normalnie?
Ogólnie polecacie czy macie zastrzeżenia?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dzikus - 2014-12-04 20:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2014-10-10 11:53:27]:
Zgadzam się z kolegą.
Donoszą każdy ile wlezie.na zasadzie donosisz awansujesz. Jak ktoś ma własne zdanie to wylatuje.Oni szukają stada owiec które będą pracowały i wykonywały najglupsze polecenia.
Dodatkowo każdy pracownik jest b ardzo mocno kontrolowany.czytaja maile i sprawdzają tel służbowe.
Jeżeli cos znajdą czekają aż nie będziesz potrzebny i do widzenia
zdjecie uzytkownika
krytyna pax - 2014-12-10 12:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
super, ktos się odważył i napisał ile się zarabioa na maszynach cnc, a na innych stanowiskach jakie sa stawki? ktoś się odwazy i ośmieli napisać? będe bardzo wdzięczna bo się zastanawiam nad pójściem do pracy do nich do hamilton, od razu mówię że pomimo płci pracy ciężkiej fizycznej się wcale nie obawiam
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-12-12 21:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie,

Posiada ktoś numer do biura HR? Czy moze jest on niewidoczny przy rozmowie
zdjecie uzytkownika
Wrocławiak - 2014-12-15 17:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie o prace na stanowisku operator cnc
jakie sa zarobki?
czy jest jakis socjal grusza premie itp?
jakie obowiazki na stanowisku?
czy jest szansa na nauke programowania?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-16 20:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wrocławiak - 2014-12-15 17:41:12]:
Socjal całkiem spoko: jest grusza, premia kwartalna maks 5%, multisport który jest dofinansowany, a teraz wchodzi pracowniczy program emerytalny. Programy piszą technolodzy.
zdjecie uzytkownika
odp - 2014-12-22 19:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-11-29 20:01:57]:
@zainteresowany
Przede wszystkim liczą się statystyki. A jakie biuro Cię interesuje?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-12-24 15:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiecie może na ile może liczyć nowo zatrudniony pracownik? chodzi mi oczywiście o podstawę plus ewentualne premie, skoro mówicie, że liczą się statystyki? i powiedzcie mi proszę czy są jakieś dodatki uznaniowe albo jakieś premie świąteczne? i jak w ogóle z socjalem ta firma ogólenie stoi moi drodzy?
zdjecie uzytkownika
and - 2014-12-27 13:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Aplikowalem na operatora produkcji. Rozmowa bardzo wymagająca jak na to stanowisko, siedzi Pani z HR z Panem z działu produkcji i są zadawane pytania w ciężkiej stresowej atmosferze, niestety nie pozwalają się wykazać, podczas całej rozmowy panuje przygnebiajaca atmosfera. Moim zdaniem przy tak wymagających rozmowach, powinni trochę poluzowac z tym znudzonym zachowaniem. Pracę dostałem, ale dzięki temu że wcześniej pracowałem na prawie identycznym stanowisku i mam kwalifikację. Dla mnie to jest praca przejściowa, bo szukałem czegoś na szybko po poprzedniej, zarobki są średnie, 2 poprzednie firmy na tych samych stanowiskach płaciły mi 30% więcej, ale lepsze to niż nic, po pewnym czasie pewnie przejdę do firmy z lepszymi warunkami, bo ciągle wysyłam aplikację. W UTC wydaje się panować dziwna nerwowa atmosfera, troszkę brakuje organizacji. Dla początkujących ciekawa propozycja, dla doświadczonych średnia. Chociaż wymagają doświadczenia. Tak czy inaczej we Wro jest dużo więcej firm z lepszymi warunkami, tylko trzeba uparcie aplikowac i nie przywiązywać się emocjonalnie do jednej pracy.
zdjecie uzytkownika
łosoś wąs - 2015-01-07 18:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro już wspomnieliście o rekrutacjach i działach HR to czy jest szansa żeby do tej firmy dostac się do HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O. do pracy? skończyłam kierunek studiów związanych z hr i marketingiem i właśnie świeżo po studiach szukam zatrudnienia w branży w temacie. jakie byłby wARunki takiego zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
HaHa - 2015-01-13 14:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby ktoś napisać coś więcej na temat przebiegu rozmowy? Jakich pytań się spodziewać itp. itd.
Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Konsultant - 2015-01-20 14:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakich widełach wahają się zarobki inżynierów HS?
zdjecie uzytkownika
Miku - 2015-02-05 01:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawet Hamilton na rynku polskim nie działa zbyt długo - raptem od 2009 roku. Chociaż jest to filia wielkiej amerykańskiej firmy, to na rynek wschodniej Europy postanowili wejść dopiero niedawno... Na swojej stronie zostawiają raptem formularz dla potencjalnych dostawców jeżeli ci chcieliby nawiązać współpracę.
zdjecie uzytkownika
lacky - 2015-02-09 21:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aplikowałem na stanowisko operator cnc , najpierw test z wiedzy ogólnej z rys tech i kilka pytań z kodu maszynowego, dodatkowo musiałem poskładać element na czas zgodnie z rys.na koniec kilka słów po Angielsku coś o sobie hobby zainteresowania potem powiedzieli mi ze jak do 2 tyg się odezwą to będzie kolejny etap.No i tak się stało po ok 10 dniach telefon ,tym razem zaproszony zostałem na rozmowę z kierownikiem-obeszło się bez testu spotkanie było krótsze powiedziałbym bardziej treściwe, wszystko to w bardzo luźnej atmosferze czekam na dalszy rozwój sprawy mają się odezwać do tygodnia jeśli wypadłem dobrze to witamy na pokładzie jeśli nie no cóż żyje się dalej.
zdjecie uzytkownika
Q - 2015-02-11 19:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lacky - 2015-02-09 21:40:15]:
~lacky odezwij sie do mnie na quentiim@gmail.com będe wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
lozik - 2015-02-19 08:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hamilton należy do amerykańskiej grupy z tym że zajmują się oni projektowaniem podzespołów i elementów pomocniczych silników lotniczych, które zapewniają zasilanie samolotu podczas startowania, lądowania jak i samego lotu. Technologia musi być naprawdę na najwyższym poziomie i nie ma tu miejsca na błąd. Ciekawe jakie doświadczenie trzeba przedstawić, żeby móc w ogóle myśleć o zatrudnieniu.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-02-19 12:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Q, jesli masz jakieś pytania to pisz tutaj, bo przez takie uciekania na kontakty via e-mail potem ludzie zadają te same pytania, a odpowiedzi brak i robi się bałagan na forum... Przez takie ucieczki na maila tracimy tez anonimowość, lepiej pisac tutaj, to i może ktoś inny Ci odpowie. W sumie ta rekrutacja taka standardowa, ciekawe jak trudne sa te testy z kodu maszynowego, czy to proste instrukcje, czy bardziej złożone procedury.
zdjecie uzytkownika
Myster2 - 2015-02-20 08:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam aktualnie poszukuje pracy jako operator maszyn i jestem zainteresowany pracy w Hamiltonie. Jakie jest w wynagrodzenie, czego wymagają od Ciebie,czy ciężko tam się dostać, czy ogólnie ludzie są zadowoleni z pracy tam.
zdjecie uzytkownika
Kot - 2015-02-24 06:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wymagany angielski do pracy jako zwyczajny operator?
Może jeszcze trzeba mieć miano szefa kuchni?
zdjecie uzytkownika
pracownik biurowy - 2015-02-28 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dzikus - 2014-12-04 20:12:15]:
Ogólnie to praca na nadgodzinach i to po kilkanaście godzin dziennie. Ciągle za mało, za wolno, a jak sie odezwiesz, to cie wyleją bez mrugnięcia okiem. Jeżeli ktoś idzie tam tylko dla kasy i ludzi ma w d.... to jest miejsce dla niego. Więcej kierowników niż pracowników. A jak ktoś dostaje po tyłku, to ten na dole.
zdjecie uzytkownika
eros - 2015-02-28 22:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na 10 podobno ośmiu chłopaków rzuciło podania.Słyszałem , że teraz trwają rozmowy z nimi.
No nie ma co się dziwić jak każą przyjść w sobotę lub w niedziele i oddają to za dzień wolny.Jeszcze jakby płacili to luz ale za wolne to spadajcie.
Czekam tylko jak wprowadzą system 4-brygadowy to z miejsca rzucam podanie i kilka osób z mojego działu też.A tak łatwo na nasze miejsce nie znajdą ludzi.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jestem niemiło zaskoczona. Nie polecam.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Zarząd Międzyzakładowego ZZ KP - 2015-03-02 07:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie, chciałym Was poinformować, że na dzień dzisiejszy należy do Międzyzakładowego ZZ OPZZ Konfederacja Pracy juz kilku pracowników HS Poland.
Jesteśmy dużym związkiem zawodowym, który skupia 300 pracowników WABCO Polska (bardzo podobny zakład, mieliśmy te same problemy kiedyś co Wy w tej chwili).
Obecnie zastanawimy się nad rejestracją związku zawodowego w Waszej firmie, moglibyśmy już to zrobić, ale uważamy, że kilku pracowników to za mało. Zapraszam Was zatem do kontaktu z nami. Poprzez stronę www.zwiazekzawodowy01-040.pl, facebooka https://www.facebook.com/pages/Mi%C4%99dzyzak%C5%82adowa-Organizacja-Zwi%C4%85zkowa-Konfederacja-Pracy/1405128659745138?ref=hl lub bezpośrednio do Przewodniczącego na adres email jarekg1976@wp.pl. Z naszej strony możecie liczyć na pełna anonimowość, Nasz związek bowiem zgodnie z prawem nie podaje nazwisk swoich członków. Jeśli zgłosi się do nas minimum dziesięciu pracowników w ciągu jednego dnia bedziecie mieli zarejestrowany związek zawodowy i Nasze pełne wsparcie. Pozdrawiamy Zarząd Związku Zawodowego OPZZ Konfederacja Pracy w WABCO Polska
zdjecie uzytkownika
Operator 3M - 2015-03-04 14:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, jutro idę na rozmowę do Mainpower, na operatora CNC do Hamiltona,tak mi powiedział Pan z Mainpowera, mówił że oni tylko rekrutują a umowa jest przez Hamiltona.
Czego można się spodziewać na rozmowie? Koleś który do mnie dzwonił mówił że przede wszystkim rysunek techniczny. Zobaczymy...
Zdam relację jak już będę po rozmowie.
Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HAMILTON SUNDSTRAND POLAND SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie