PZL Mielec - A Sikorsky Aircraft Company

Mielec

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 35 ocen.

PZL Mielec - A Sikorsky Aircraft Company
2 35 6 1

Opinie o PZL Mielec - A Sikorsky Aircraft Company

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZL Mielec - A Sikorsky Aircraft Company

Aneta

@Gond To dosyć nieprofesjonalne ze strony tej firmy. A jak długo już pracujesz w PZL Mielec - A Sikorsky Aircraft Company? Co oprócz tej kwestii możesz nam powiedzieć o specyfice pracy w tym miejscu? @Zzz Pamiętaj, że na forum należy wypowiadać się w sposób kulturalny. Chciałbyś coś dodać na temat specyfiki pracy w PZL Mielec - A Sikorsky Aircraft Company?

Gond

Dobrze nie będzie skoro mistrzem na produkcji zostaje dwudziestoparolatek bez pojęcia o czymkolwiek a mający tylko mamę i jej przyjaciela na wysokich stanowiskach !!! Większość stanowisk biurowych w tej firmie jest obsadzona przez " swoich " i jak jest w firmie to każdy widzi....

Gond
@Esteban 09.07.2018 12:43

Są ludzie którzy pracują na produkcji i 10 lat a pracują jak by się dopiero uczyli. Mistrzami powinny zostawać osoby które na produkcji pracują po ponad 20 lat i gdzie trzeba będzie to staną i będą robić jak kogoś braknie

Andrzej

No i porazka,mialy byc wolne piątki i beda, tylko dla biurowych.Zrobili Was w konia i tyle,zakladam sie ze gdyby to sprawdzic to 9 na 10 wejsc na h3 nie slychac zadnego mlotka ale kiedy jest zapowiedziane ze beda mierzyc poziom halasu to wszystkie mlotki na hali byly w ruchu.Mam nadzieje ze mimo wszystko od 2019 roku na produkcji rowniez beda wolne piatki,skoro w Ameryce sie dalo to i u nas musi.

Zzz
@Andrzej 05.07.2018 22:13

Powiem wprost - chłopie przestań (usunięte przez administratora) i weź się czymś zajmij innym niż spamowanie na tej stronie.

Aneta

@Co to kogo Rozumiem i dziękuję Ci za odpowiedź. Czy zatem uważasz, że warto tam aplikować? @Olga Tak, firma PZL Mielec - A Sikorsky Aircraft Company prowadzi otwartą rekrutację. Zobacz tutaj http://www.pzlmielec.pl/kariera/ Jakie stanowisko Cię interesuje? @anonymous Dobrze byłoby, jakbyś jednak poparł swoje zdanie jakimś argumentami. Dlaczego tak uważasz?

Mateusz
@Aneta 29.06.2018 21:06

czytaj starsze posty to zobaczysz co sie tam dzieje, jaki mobbing i wyzysk pracownikow, tak sie tylko trzymaja na stanowiskach swoi, gdzie bys nie trafil otacza cie rodzina, reka reke myje i tyle, jak w pilce noznej :) pracuje tu tylko bo moim kierownikiem jest moj kolega :) ale sie niedlugo zwalniam takze moze to czytac :)

Andrzej

Panie Prezesie mam nadzieje ze wprowdzi Pan te wolne piatki,przeciez to ze niby na h3 sa przekroczenia halasu to jedno wielkie oszustwo osob ktore nie chca tego systemu.

aspekty
@Andrzej 14.06.2018 13:00

Pana odpowiedź Panie @Andrzej troszkę niestosowna. Każda osoba ma prawo wyrazić swoje zdanie. Można również Panu tak odpowiedzieć. Skoro nie odpowiadałby Panu np. inny system pracy też proszę się zwolnić. Pańska odpowiedź "MI" daje już bardzo dużo do myślenia. Sam fakt przeorganizowania wielu aspektów, przy tak dużej firmie dla pewnego "widzi mi się firmy" wprowadza chaos. Kolejny powód - praca precyzyjna, przy samolotach, które mają być bezpieczne. 8 godzin pracy. Znikąd się to nie wzięło. Pracowanie ponad normę przy takich zadaniach? Zmęczenie robi swoje.. proszę wykonywać precyzyjne otwory przez 9-12 godzin. Osoby posiadające małe dzieci będą musiały stanąć przed pewnymi dylematami. Nie twierdzę, że nie do rozwiązania. Większość pracowników firmy stanowią osoby z pokolenia "starszego" lub z dłuższym stażem oraz z umowami na stałe. Łatwo również zgadzać się z takim system przy pracy w biurze, która w porównaniu do pracy na hali znacząco się różni. Osoby młode, aktywne zawodowo, system ten na pewno nie zatrzyma. Sam fakt, że już przy aktualnym systemie jest bardzo duża rotacja pracowników. W efekcie, znając realia panujące na firmie, zamiast wolnego piątku znajdzie się miejsce na nadgodziny. Nie twierdzę, iż sytuacja ta będzie miała miejsce wszędzie, ale w większości przypadków zapewne.

Gb

Na początek same plusy. Wypłaty regularne , nawet przed czasem. Bony lub premie na święta , prywatna opieka medyczna , dodatkowy fundusz emerytalny . Karnety multisport , dopłaty do wycieczek , imprezy integracyjne dla całych rodzin . Na hali ciepło w zimie a w lecie dają dodatkowo wodę jak są wyższe temperatury. Etyka na wysokim poziomie , a przynajmniej na pierwszy rzut oka. W sumie nic tylko składać cv . Tak mogłem doradzać jeszcze 4 - 5 lat temu. Niestety z roku na rok robi się co raz gorzej i nie zanosi się na lepiej. Kiedyś była fajna atmosfera i ludzie byli w porządku , a dzisiaj przez tą głupią politykę poganiana ludzi , obcinania czasów i rzucania ludźmi z jednego stanowiska na drugie zrobiła się taka atmosfera że rzygać się chce na samą myśl że trzeba iść do pracy . Mało kto ci pomoże , każdy patrzy tylko na siebie . Nawet na imprezy ludzie nie bardzo chcą przychodzić , a jak przyjdą to tylko po to żeby wybrać jedzenie za bony i idą do domu. Może w biurach jest inaczej ale na produkcji siekiera wisi w powietrzu. Co roku obcinają czasy a nie robią żadnych usprawnień. To jest chore . Pośpiech to jest dobry przy kopaniu rowów a nie przy montażu śmigłowców i samolotów którymi latają ludzie. W narzędziowni pustki i wiecznie czegoś brakuje a na dodatek jeszcze ta urocza pani która bazyliszka i meduzę by wzrokiem zabiła . Źle się dzieje na tej firmie i żal na to patrzeć. Układy i rodzinne skoki po stanowiskach . Ludzie na kierowniczych stanowiskach zamieniają się tylko stołkami i nie bardzo mają pojęcie czym się zajmują. Brak ludzi decyzyjnych z wiedzą i doświadczeniem. Na mistrzów wybiera się ludzi nie z doświadczeniem tylko takich pogniaczy bojących się kierownika. Mistrzowie nie mówią o problemach kierownikowi bo się boją. Kierownik nie mówi o problemach dyrektorom bo po co . Lepiej się chwalić sukcesami bo to procentuje. Dyrektorzy nie mówią o problemach prezesowi bo głupio się przyznać do swojej nieudolności i że się nie panuje nad sytuacją. Efekt jest taki ,że prezes pewnie wysłuchuje samych pozytywów i nie ma pojęcia co się wyprawia na dole. W przeciwnym wypadku pewnie sporo osób by musiało poszukać nowej pracy. Jest tyle osób, że jak się pojawia problem to jeden patrzy na drugiego i każdy z nich czeka aż ktoś inny coś wymyśli. Istna paranoja. Biurokracja w stopniu paraliżującym . Zero elastyczności . Szkoda słów na to co się tu dzieje. Była taka fajna firma a robi się coś co cudem jeszcze funkcjonuje i żal na to patrzeć. Jeśli ktoś się za to nie weźmie to nie wróżę długiej przyszłości temu zakładowi. Ludzie sami się zwalniają i tu nie chodzi tylko o względy finansowe, ale o tą paraliżującą głupotę wyzierającą z każdej strony . Kasa też oczywiście się liczy bo po co robić w firmie gdzie wymagają precyzji jak za te same pieniądze można zostać wykładowcą chemii na uniwersytecie tesco.

St.
@Gb 07.03.2018 22:38

Ok.szacun za odwagę Potwierdzam w 100%

Jerzy

Jakieś cenne wskazówki dla kandydatów?

Olga

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje?

Esteban
@Olga 11.06.2018 19:07

Tutaj zawsze jest rekrutacja

anonymous

Obskurantyzm na każdym kroku

anonymous

A po okresie probnym ?

Esteban
@anonymous 30.05.2018 13:38

Zalezy czy lapiesz o co w tym wszystkim chodzi,bo to nie jest prosta robota a koszty zlej jakosci ogromne

Bartek

Ile dostane na start jako monter

oo
@Bartek 29.05.2018 20:13

3000 brutto

Bartek

Witam ile dostane na start jako monter

Aneta

@Waldi jesteś już po rozmowie rekrutacyjnej? Jak poszło? Podzielisz się swoimi pierwszymi wrażeniami? Czy obecni i byli pracownicy firmy PZL Mielec mogą napisać coś o panującej atmosferze i warunkach pracy w firmie? Jak się Wam pracuje? Jesteście zadowoleni, czy może macie jakieś zarzuty do tego pracodawcy?

Co to kogo
@Aneta 25.05.2018 10:19

Atmosfera to zależy w którym miejscu. Na produkcji jest co raz gorsza . W biurach trochę lepiej ale też już nie to samo co kilka lat temu. Same rodzinne układy i znajomości

Wiktor

Jaką macie atmosferę w pracy?

Lol
@Wiktor 16.05.2018 20:45

Ujową .

Gt

Widze ze sa jeszcze braki w biurach.Porazka.

Waldi

Dzięki za szybką odpowiedź. Wiem że trochę mecze.... ale zastanawiam się w takim razie czy jakby mnie zapytali ile chce zarabiać na stanowisku analityka czy mogę powiedzieć 4200 zl brutto. Czy to za dużo jak na mielec ? Proszę o podpowiedz

Jacek
@Waldi 11.05.2018 19:27

Hej, miałeś już może tą rozmowę? Również zostałem zaproszony i zastanawiam się, jak przebiegałą rozmowa.

Esteban

Kiedy skoncza sie kabiny skonczy sie i ten zaklad.

anonymous
@Gfh 09.04.2018 22:07

Dopóki coś ludzie będą klepać, zawsze będzie się oplacać, tutaj jest pensja w złotówkach nie w dolarach....

Waldi

Mam rozmowę w pracy na stanowisku analityk finansowy. Obecnie pracuje w firmie Kirchoff. Na jaką wynagrodzenie mogę liczyć? czy dostanę min. 3000 zł brutto? Bardzo prosze o odpowiedź, bo nie wiem czy ryzykować z odejścia z obecnej firmy?

Esteban
@Waldi 09.05.2018 12:16

3000 brutto na pewno dostaniesz.

Witek

Wróżbitom dziękujemy za ich wróżby. Firma działa i ma się dobrze!

Esteban
@Witek 20.04.2018 21:56

Zobaczymy e 2019 czy bedzie miala sie tak dobrze,kto ma wiedziec ten wie o co chodzi.

Opinodawca

Totalny ALKOHOLIZM tolerowany przez ... !!! Ten kto pije ten tam pożyje!!!

Jasiek

Jak ktoś dobrze wykonuje swoją pracę to mu nikt nie będzie przeszkadzał. Chyba , że rozmija się z pracą?

mawa
@Jasiek 17.03.2018 23:28

komentarz Jasiek to pewnie ktorys z kierownikow albo z rodzinnej miejscowosci

fafd

w tej firmie się nie da pracować!!! w szczególności w biurach, jeszcze zależy gdzie się trafi, układy układziki rodinka syn prezesa szkoli się w firmie zona prezesa ma swoja przychodnie pod firma, zbiurki pieniędzy na makasia pewnie tez rodzinne i związki zawodowe opłacasz je a i tak cie wywala :)

Minos

Prosze napiszcie cos o tej firmie, ja tez mam tam rozmowe i mam dylemat bo obecnie pracuje w innej firmie i nie wiem czy warto zmieniac, prosze pomóżcie

A weź pan
@kolega 01.03.2018 15:55

Co ci zrobił ten człowiek że pakujesz go w to szambo ? No chyba że jesteś pracownikiem kadr i naganiasz ludzi .

Profesor

Zatrudniono mnie rok temu za stawkę poniżej 2600 zł, obiecywano ogromne podwyżki przy przedłużaniu umów. I tak teraz mam 2750 zł brutto i umowę na czas nieokreślony. W kadrach mi powiedziano żebym się cieszył bo i tak mam dużo :) Koledzy mają podobne stawki do mojej . Zaś fachowcy którzy tam pracują po 6-7 lat dorobili się już 3000 zł brutto ! Jestem przy montażu śmigłowców z ogromną odpowiedzialnością jaką jestem obarczony. Zastanawiam się gdzie aplikować ,do warzywniaka w Biedronce czy Tesco ? Wszyscy doradzają mi biedronkę bo tam też jest jak w pzlu Multisport i opieka medyczna prywatna z tą różnicą że premię co miesiąc w pzlu niestety nie. No i stawkę na poczatek trochę większa jak mam teraz po roku pracy. Myślę że dam sobie radę z układaniem ziemniaków i marchewki skoro radzę sobie przy śmigłowcach...

rafael

Witam, mam pytanie odnośnie wspolpracy z lockheed martin, amerykanska firma zbrojeniowa. jestem przed rozmowa o prace z lockhead martin na stanowisku IT help desk z miejscem pracy w Mielcu. czy ktos sie orientuje cos o tej pracy i jakie sa zarobki?

Sebastian

Zwiazki zawodowe w tej firmie nie sa od tego zeby sprzeciwiac sie zarzadowi lub walczyc o lepsze pieniadze dla pracownikow,oni to takie bardziej biuro podrozy i organizatorzy imprez.Decyzja o zmianie systemu pracy na 99% juz jest podjeta (mi to pasuje) wiekszosci zalogi nie.Praca (produkcja) ciekawa,atmosfera w brygadzie zalezy od ludzi na jakich sie trafi w wiekszosci jest spoko,choc czasem mozna trafic na wybitnych cymbalow ktorzy odbieraja chec do pracy w tej firmie np.pan Z.B z H-3 przez ktorego zwolnilo sie juz kilka osob.Mistrzowie(ta nazwa powinna byc zmieniona na cos w stylu administrator,dozorca lub lacznik) z calego działu W51 jest kilku spoko gosci ktorym nie poprzestawialo sie w glowie pod wplywem pseudo szkoleń i kierownika(to juz temat na dluzszy tekst) najgorsi to ci ambitni bardziej niz sie od nich wymaga ktorzy maja spaprany leb korporacyjnymi przepisami i zero ludzkiego podejscia.Najlepiej po prostu ich zlewac i przytakiwac.Kontrola-100% prawdy napisal tam ktos na dole,najlepsze jest to ze chyba sama dyrekcja zdala sobie sprawe ze niektorzy z nich to totalne odloty i dyskretnie niby pod pretekstem awansu lub innych zadan odsuwaja ich od produkcji.Ogolnie to na 1500 osob tam pracujacych 500 to pracownicy fizyczni tak ze laziorow jest multum i mysle ze to bedzie gwozdz do trumny dla tej firmy,skonczy sie black hawk w amerykanskiej armii skonczy sie Pzl,sami nie sa w stanie nic sprzedac ani sciagnac jakiejs kooperacji.ps.zapomnialem o najwazniejszym pieniądze na montazu to niewiele ponad 2000 netto.

PZL

Zapraszamy na naszą stronę, zakładka kariera

anonymous

Witam, Znalazłam właśnie ofertę pracy w PZL Mielec (umowa na zastępstwo): Inżynier badań i prób (specjalność chemia) Orientuje się może ktoś jak tam się pracuje w laboratorium, jaka atmosfera i jakiego rzędu są zarobki? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gienek

W tym roku mają wprowadzić 9cio godzinny system pracy i co drugi piątek wolny...

anonymous
@Gienek 17.01.2018 11:04

Nie tak szypko są jeszcze związki

bez znaczenia

Sama firma jako taka jest w miarę ok. Wypłacalna , niezły socjal , dopłaty do wycieczek , bony , karnety na basen , prywatna opieka medyczna i kilka innych kwiatków rosnących na wielkiej stercie obornika przykrytego pięknym zielonym trawniczkiem. Są tu różne wydziały i fakt - w niektórych ludzie mają jak pączki w maśle ( głównie ci na górze ) . W biurach jako tako - nie narobisz się i też kokosów nie zarobisz chyba że masz tam kogoś z rodziny wyżej postawionego. Na produkcji niby nie jest źle ale czasami dramat to mało powiedziane. Sama praca jak najbardziej w porządku ale atmosfera tak wredna że 70 % ludzi sama się zwalnia po pierwszym roku . Tutaj trzeba mieć po prostu wszystko głęboko bo inaczej psychicznie można się wykończyć . Jeśli jesteś młodym ambitnym człowiekiem który chciały tutaj coś poprawić , usprawnić itp to gwarantuje ci, że nawet z najlepszymi chęciami i oceanem cierpliwości skapitulujesz najdalej po 2- 3 latach i zwyczajnie dasz sobie spokój. Zaczniesz pracować jak reszta mając wszystko gdzieś albo zwolnisz się i poszukasz innej pracy. Przełożeni to kompletna porażka . Mistrzowie zastraszeni przez kierownika a na dodatek większość z nich nie ma pojęcia o pracy którą nadzorują. Dawniej mistrz to był człowiek z dużym doświadczeniem który pomógł , pokazał jak coś zrobić, a czasem sam założył fartuch i coś zrobił . Dzisiaj mistrz to tylko administrator czasu pracy i poganiacz ,który w niczym ci nie pomoże i szkoda ich o cokolwiek pytać. Może jeden na 10 ma jakąś wiedzę praktyczną . Reszta to młode ludziki zastraszone i nie potrafiące nic innego jak tylko gadać o wyrobieniach . Kierownik - następny debeściak . Przychodzi do niego mistrz mówiąc " mamy problem na produkcji" i co usłyszy od kierownika ? Otóż usłyszy ,że od problemów to jesteście wy ,a jego interesują same sukcesy. Kontrola jakości - koleś piekarz cukiernik z zawodu dodatkowo brat jakiegoś tam kierownika zostaje kontrolerem w zakładzie lotniczym nie odróżniając nita od śruby . Większość z nich nie ma chyba 30-tki i nigdy nie pracowali na montażu, żeby jakiekolwiek doświadczenie złapać. Nieraz się zastanawiałem jakim cudem to wszystko funkcjonuje i jeszcze nie upadło. Pewnie głównym powodem jest to że pracownicy zarabiają tak mało , że firma jest w stanie się utrzymać nawet gdy na jednego fizycznego przypada 3 osoby w biurze. Jak jest jakiś problem na produkcji to zbiera się kilkunastu kierowników , technologów , konstruktorów , dyrektorów i bóg wie kto jeszcze . Chodzą , siedzą , debatują , przerzucają się winą odbijając piłeczkę od jednego wydziału do drugiego, a żaden nie pomyśli jak problem rozwiązać no bo po co ? Łatwiej powiedzieć że u nas jest dobrze , a źle jest u kogoś innego. Może by coś wymyślili gdyby byli kompetentni i chętni do współpracy . Książkę by tu można napisać tylko czy to ma sens ? Podsumowując - zatrudniasz się na własne ryzyko. Może trafisz dobrze a może będziesz przeklinał dzień w którym złożyłeś CV . Firma z historią , dużymi możliwościami i szansami na rozwój ale niestety przez nepotyzm i obsadzanie stanowisk osobami niekompetentnymi ( rodzinka znajomi) powoli stacza sie ku przepaści choć na górze wciąż gra orkiestra jak na tytaniku. Gdyby tą firmę wziął jakiś prywaciarz to nigdy w życiu nie pozwolił by na taką niegospodarność i głupotę jaka tam panuje. Może ktoś się kiedyś temu przyjrzy z bliska i zmieni coś na lepsze czego sobie , pracownikom jak i wszystkim chętnym by tam pracować życzę z okazji nadchodzących świąt.

fff
@Mistrz produkcji 20.12.2017 20:27

to nie atmosfera ta firma przymuje tylko na rok za najnizsza krajowa a jak przesiedzisz dluzej to masz panie przej...e!!!

Zostaw opinię o PZL Mielec - A Sikorsky Aircraft Company - Mielec

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PZL Mielec - A Sikorsky Aircraft Company