Pratt & Whitney

Kalisz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 80 ocen.

Pratt & Whitney
3 80

Opinie o Pratt & Whitney

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pratt & Whitney

Zuzanna

@Michał Aktualne oferty pracy umieszczone są w zakładce "Praca" na stronie internetowej Pratt & Whitney. Tutaj masz odnośnik do aktualnej oferty w Kaliszu: http://www.kariera.pwpoland.com/#jobe_306 Daj znać czy aplikowałeś i ewentualnie jak przebiegał proces rekrutacji.

   
Michał

Chciałbym się przyjąć do Pratta w Kaliszu, czy trwają teraz jakieś przyjęcia? Bo słyszałem że jest jakaś nowa hala.

   
Zuzanna

@Olek co sugerujesz twierdząc, że byli pracownicy chcą dokuczyć firmie? Jaka jest Twoje zdanie o pracy w Pratt & Whitney? @Danelza Czy zmiany o których piszesz spowodowały, że nie dostajecie wynagrodzenia w wyznaczonym terminie? Jeżeli termin nie jest przekroczony to nie można firmie zarzuć postępowania niezgodnego z umową lub działania na niekorzyść pracowników.

   
Danelza

To skandal. Dopóki zakład przelewał wynagrodzenia pracowników były one co najmniej dzień prędzej. Teraz wynajęli jakąś firmę ,która przetrzymuje wynagrodzenia do ostatniego dnia ,widocznie mają z tego korzyść.

   
ddds

Jeśli faktycznie przełożeni łamią regulamin to wyślijcie kilka maili do Kanady. Ile to zajmie?kilka godzin?.Niech wam ktoś przetłumaczy proste oświadczenie napisane przez prawnika o nierównym traktowaniu czy coś w ten deseń.W najgorszym wypadku będziecie w plecy parę złotych-bo jak faktycznie taka słaba pensja to niczym nie ryzykujecie. Dodajcie kilka szczegółów o zaniedbaniach kierownictwa(nieskorzystanie z ofert stażu) i powiedzcie że niewykluczacie podjęcia kroków prawnych i nagłośnienia sprawy w mediach.Takie firmy boją się takich rzeczy, bo dywidendy prezesów spadają razem z cenami akcji. Słaba kondycja firmy oznacza niechęć wszelkiej maści kontrahentów do zawierania umów długoterminowych.Taniej im wyjdzie nie wywlekać brudów i rozgonić towarzystwo-ci menadżerowie dla tych prezesów są tylko tanią siłą roboczą, i o ile nie łatwo jest takiego utrącić ze stołka to przenieść już łatwiej. Możecie poprosić o niezapowiedziany audyt.

   
Zuzanna

@under369, masz dowody na twierdzenia o nepotyzmie występujące w Pratt & Whitney? To dość poważne oskarżenie, oczywiście nie twierdze, ze nieprawdziwe. Ale dobrze w takim miejscu publicznym jak forum podać dowody na taki stan rzeczy.

   
dsa
@Zuzanna 06.09.2017 10:20

Nepotyzm w korpo to normalne.To nie państwówka.

   
Olek

Niestety byli pracownicy chcą bardzo dokuczyć firmie!!

   
Pracownik

Zapomniałem dodać że to bardzo rodzinna firma. Wielką przyjemnością byłoby zobaczenie wielu drzew genealogicznych. Panuje tuning w pracy z amerykańskiej korporacji, tylko wypłatę trzeba brać w złotówkach

   
8 lat w pratt

Na początek pytanie: Ile tam już dni bez wypadku? W tej fabryce na porządku dziennym hipokryzja i fałsz. Cała kadra chodzi z pytaniem:"co powie Kanada?" A tak na prawdę, to gdzie oni pracę znajdą? Powiadal im zmyslony, że on sobie poradzi. A reszta świadoma swoich braków trzyma się stołków i potakuje. Teraz wojtkowi. Do następnego kryzysu w branży lotniczej. A wtedy będą się żegnać, oj będą. Bo nie znają dnia ani godziny.

   
byly pracownik

Atmosfera pracy zła. Ludzie są napędzani jakimś strachem, wmawiane jest wszystkim ze jest ciężko i masz robić, jak kogoś zakapujesz to masz spokój, jak coś powiesz to masz o wiele gorzej niż inni. Nawet jak są błedy, problemy to nie należy o nich mówić. Do tej pracy trzeba się psychicznie nadawać, upodlić się i galopować jak nakazują ( walczyć z tym systemem nie ma sensu)." Szkolą" tylko tych ludzi co mają znajomości, reszta musi sobie radzić sama. Podobnie jest z awansami. Z czasem przepracowanym w tej firmie zanika odporność na głupotę, wtedy trzeba odejść. Ja niepolecam, chyba, że ktoś nie ma wyboru. Powodzenia nowi pracownicy.

   
szukający pracy

Co sądzidzie o dziale Lean albo o kontroli jakości na zakład nr 2? Jaka atmosfera, warunki?

   
Janusz

Pratt & Whitney to dobry pracodawca i chciałbym sie tu zaczepić do pracy. Podpowiedzcie jak się pracuje?

   
Lalala
@Janusz 21.03.2018 23:42

To jest bardzo ciężka praca. W ciągu 1 miesiąca schudłem 10 kg.

   
Nadjaaa

Jakie są zadania młodszego operatora maszyn i na jakie pieniądze w tej firmie może liczyć?

   
Rezolutny58
@Nadjaaa 24.02.2018 09:22

Praca tylko dla odważnych.Nie bojących się nowych wezwań.Po kilku latach można nawet bez znajomości dobrze zarobić.Tylko trzeba wiedzieć jak to zrobić'Pracowałem 15 lat jako operator i dawałem sobie radę nawet z mistrzami ,podporządkowując ich sobie.Ich bronią zwyciężyłem .

   
MTP

Witam, na jaką linię szukają technologa? ktoś jest w stanie się wypowiedzieć coś więcej o pracy? Pozdrawiam

   
Adamus-5

Z jakiego banku płacą pensję? Muszę założyć konto i chcę w tym samym banku, żeby pieniądze były od razu

   
To tak działa leniu
@To nie tak działa człeniu 19.01.2018 14:15

Japa koniosraju

   
Gośka technolog

Witam, proszę o opinie na temat pracy technologów

   
technolog
@Gośka technolog 07.04.2017 14:20

Bardzo polecam. Technolog.

   
Filip

Czy dobrze się wam pracuje w firmie? Dawno nie pisaliście a interesuje mnie praca w firmie.

   
worker

Pracuje od 10 lat. wcześniej operator, a od kilku lat jestem pracownikiem biurowym i przyznać trzeba że straszny przyrost administracji. Z kasą nie ma szału bo pensja 3000-3200 netto to nie jest szał z takim stażem i wykształceniem, a w szczególności w firmie która ma o sobie wysokie mniemanie. Przy awansach "podwyżki" często kuriozalne. może gdy masz jakieś układziki. Kierownictwo generalnie ok ale widać że mają dużą porcje szkoleń coachingowych i na każdym kroku stosują lub próbują stosować metodyki ze szkoleń. Znajomości nie mam ale jakoś sobie w firmie daje rade. Nie ukrywam, że przeglądam oferty pracy w Kaliszu i okolicy.. Zakład pracy można polecić jako zdobycie cennego doświadczenia w firmie z dobrą reputacją wśród innych pracodawców. Na dłuższą metę zależy kto czego oczekuje. pozdrawiam

   
worker
@ee 28.08.2017 21:08

uwież, że 3tys to nie jest szał jak do 10 każdego miesiąca masz 2tys różnych zobowiązań. przechodziłem od najniższego szczebla rozpoczynając od młodszego operatora. wiem ze ludzie zarabiaja tam dużo więcej. przychodzą nowi "menago" i na dzień dobry ponad 8tys brutto to jak wyglada to 3 tys po 10latach na różnych szczeblach... tak jak pisalem dobra firma dla mlodych na poczatek kariery zawodowej- niewazne na jakim stanowisku pracujesz. zarząd nie widzi albo nie chce widziec ze za chwile braknie fachowców z prawdziwego zdarzenia na produkcje

   
Prattowiec

Ja jestem zadowolony i to barzo

   
Byb

Witam, na jakie wynagrodzenie może liczyć pracownik produkcji? Ciężko się dostać? Praca ciężka? Duży nawał pracy?

   
Zuzanna

@ee nie jestem zatrudniona w Pratt & Whitney, generalnie - z firmą nie mam żadnego związku. Po prostu są pewne kwestie na forum, które często nie są obudowane w wystarczające wyjaśnienia i pozostawiają niedopowiedzenia. Odnośnie kwestii awansów - w czasie Twojego zatrudnienia nikt w firmie nie awansował?

   
Zuzanna

@ee a czy kiedykolwiek rozmawiałaś z przełożonymi w Pratt & Whitney o ewentualnej podwyżce? To często właśnie główny problem rozbieżności finansowej na tych samych stanowiskach w wielu firmach - są pracownicy, którzy nie boją się negocjować i mówić głośno i swoich oczekiwaniach.

   
ee
@Zuzanna 19.09.2017 19:14

Oczywiście, wielokrotnie poruszałam temat. Nawet usłyszałam, po co mi pieniądze albo, że pieniądze nie są najważniejsze! Podejrzewam, że pracujesz w pwk. No wspaniale, że bronisz firmy, ale nie zmienisz sytuacji i tego, że wiele osób nie ma siły i ochoty pracować w tej firmie. Byłam w tej firmie o 3,5 roku za długo, a kwestia finansów to jeden z aspektów. W tej firmie prędzej, czy później pada temat podwyżek, awansów i nic z tego nie wynika. Więc sorry. Ciekawe, jak to jest, że ludzie odchodzą z pwk, awansują błyskawicznie, a w pwk było to niemożliwe.

   
Zuzanna

@ee ale w takim razie skąd wynikają te różnice w wynagrodzeniu? Oczywiście - są stanowiska, na których zarabia się więcej i mniej. Ale czy na wysokość wynagrodzenia w Pratt & Whitney wpływa coś jeszcze?

   
ee
@Zuzanna 29.08.2017 21:40

Z mojego doświadczenia napiszę tak: ja i kolega z działu pracowaliśmy dokładnie na identycznych stanowiskach, staż pracy niemalże identyczny ( różnica tylko kilku miesięcy), mało tego ja miałam doświadczenie z poprzedniej pracy, które bylo bardzo potrzebne na tym stanowisku, a kolega nie miał praktycznie żadnego. Ja zarabiałam 2100 zł, on 3200 zł. Sam chwalił się swoją premią kwartalną. Przy założeniu, że wyniosla 5% nietrudno wyliczyć ile zarabiał. Na początku myślałam, że się przechwala, ale okazało się, że to prawda. On chodził i śmiał się (dosłownie) z takich osób jak ja, a z opinii moich znajomych z tej firmy wynika, że nie byłam sama z taką pensją. Naprawdę różnice na tym samym stanowisku potrafią być kosmiczne. Potwierdzają to moi znajomi, którzy są ciężko zniesmaczeni swoimi zarobkami w porównaniu z pensją wielu osób z firmy i już odeszli z pwk albo intensywnie szukają pracy. Gdybym miała chociaż te 3000 zł to byłabym przeszczęśliwa, ale niestety takie zarobki były dla mnie nieosiągalne. Może po 20 latach pracy doczekałabym się takiej pensji.

   
Zuzanna

Bardzo dziękuje za odpowiedź @worker, dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy to bardzo ważne informacje. Najbardziej istotna jest informacja o dofinansowaniu studiów, zarówno dla osób, które już studiują i chcą się zatrudnić, jak i dla pracowników, którzy chcą podciągnąć swoje kwalifikacje.

   
Zuzanna

Dobrze, że w ogóle można liczyć na awans i na podwyżkę @worker to na duży plus dla firmy. Na co oprócz tego może liczyć pracownik Pratt & Whitney? Czy są jakieś dodatkowe benefity i socjal?

   
worker
@Zuzanna 10.08.2017 09:56

socjal ok. dodatek na swięta i wypoczynek kwoty w zaleznosci od zarobkow. karta benefit multisport ( tutaj oplata miesięczna od 35zl) premia kwartalna 15% podstawy - nie jest latwo dostac pełną premie. dużym plusem jest możliwosc skorzystania z dofinansowania na studia - zaklad pokrywa w 100% czesne za studia (sa jakies limity ale powinno spokojnie starczyc)

   
Czorny

O firmie świadczy nie tylko podejście do swoich pracowników ale i inwestowanie w nowe, młode i pełne pasji pokolenie przyszłych fachowców. A co robi firma Pratt. Ma możliwość rekrutacji w kaliskiego wyższej szkole zawodowej nowych kadr. Ludzi którzy chcą związać przyszłość i karierę z tą firmą. Szkoła załatwia letnie staże dla studentów za które płaci unia, a szanowny pratt a właściwie jeden z ich pracowników zlewa temat idzie na urlop i nie finalizuje umowy z PWSZ. Studenci podpisują umowy ze szkołą i jednocześnie dowiadują się że pratt ma ich gdzieś bo Pan czy Pani odpowiedzialna za to jest na urlopie i ma gdzieś że nie dopełnił swoich obowiązków dzięki czemu iluś studentów ewentualnych przyszłych pracowników zostało na lodzie. Prawo Panie prezesie. Pogratulować takiej kadry. Pogratulować dawania przykładu studentom, że przyszłym kadrów kierowniczym, że jak mają w przyszłości postępować z ludźmi, którzy którzy kształcą się za własne pieniądze, żeby mu zostać waszymi pracownikami i rozwijać waszą firmę. Panie prezesie, może Pana pracownicy wezmą przykład)ład z dawnego WSK, że które nie tylko krztałciło swoje kadry ale i je szanowna łódź. Wy nie ponosić kos, tów nauki tych studentów, którzy nie tracić na staże letnich a macie to głęboko w (d). Nie rozumiem takiej polityki kadrowej. Ja osobę która zawalił sprawę podpisania umowy z PWSZ kalisz, że zwolnił bym natychmiast. To jest brak szacunku nie tylko dla ty h studentów ale i do ich rodziców którzy ciężką pracą finansują ich naukę. To jest brak szacunku dla Kalisza i ludzi którzy swoim zaangażowaniem powołali do życia PWSZ po to między innymi żeby zapewnić Wam wykwalifikowane kadry. Wstyd Panie prezesie.

   
Zuzanna

@córka na stronie internetowej firmy znajdziesz numery do najważniejszych działów firmy jak i również adres mailowy @teolog, długo już pracujesz w firmie Pratt & Whitney? Mówisz, że ciężko jest o awans w firmie?

   
Teolog

Nie życzę nikomu pracy w tej firmie. Prosta zasada, jak nie masz znajomości to g. tu osiągniesz, mozesz siedzieć i 50 lat a bedziesz robić za g. pieniądze na g. stanowisku i musisz tolerować różne elementy, które siedzą w tej firmie tylko dzięki właściwemu DNA.jakoś ludzie poza firmą świetnie sobie radzą, awansują a tu tylko zwodzą ludzi i co rok ta sama śpiewka dla naiwnych

   
córka

witam, macie może jakiegoś maila do zarządu;dyr personalnego czy jakiekolwiek innego? Mam awaryjną sytuację i muszę napisać odwołanie dla taty który nie jest w stanie sam tego zrobić a ja nie jestem w stanie znaleźć do nich kontaktu poza tel na stronie. Ktoś coś? jakieś wskazówki?

   
dr Watson

co innego mówi się oficjalnie, a co innego robi się w praktyce. Słupki najważniejsze, najważniejsze żeby pokazać przed Kanadą jaka to wspaniała firma i 0 niedociągnięć, a jaka jest prawda to każdy widzi, problemy zamiata się pod dywan, a jeszcze można dostać ciężkiego kopnika w d.. za zasady, które niby są wyznawane w tej firmie, warunki zatrudnienia i kasa dobre dla tych, co mają znajomości, reszta ma warunki takie jak w innych firmach w Kaliszu, a czasem nawet gorsze.To jest chyba najbardziej przereklamowana firma w tym mieście

   

Zostaw opinię o Pratt & Whitney - Kalisz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pratt & Whitney