MEYER TOOL POLAND sp. z o.o.

Adres: Inwestorska 7, 62-800 Kalisz

NIP: 6182038223 KRS: 0000260628

MEYER TOOL POLAND sp. z o.o.
3 79 6 1

Opinie o MEYER TOOL POLAND sp. z o.o.

Deco

Witam. Jak wygląda praca na maszynach cnc? Czy warto się starać o takie stanowisko we firmie? Jak wygląda na początek płaca?

Cnc
@Deco 11.01.2019 18:34

Daj sobie spokój, wybierz lepiej Pratta.

deco
@Cnc 15.01.2019 19:32

Dlaczego nikt nie odpisuje ? Tak źle tam jest ? zewnatrz zakład wygląda super widać że nowy ładny

Dixi
@deco 16.01.2019 17:46

Nie ważne jest opakowanie ale to co w środku :)

starszypracownik

W firmie atmosfera jest zła, z roku na rok coraz gorsza. W kwestii premii można powiedzieć tylko tyle że była. Kwoty były wielce niezadowalające jeśli popatrzymy na nawał pracy i nowych wdrożeń. Dyrekcja zawsze mówiła, że mamy niższe pensje niż Pratt ale biorąc pod uwagę premie roczne wszystko się wyrównuje. Ta było kiedyś, teraz premie są rzędu minimalnego wynagrodzenia i ni jak ma się to do premii z sprzed dwóch lat. Kwestia podwyżek, no cóż są od czasu do czasu ale głównie dostają ją młodzi pracownicy i rodzina i znajomi. Są osoby które dostały w ciągu 12 miesięcy 3-4 podwyżki. W pracowników doświadczonych i starszych dyrekcja już nie inwestuje ze względu na to, że cytuję dyrekcję „starzy pracownicy już nic się nie nauczą, oni się już nie rozwijają”, tylko dyrekcja zapomniała, że ten stary pracownik musi wyszkolić tego młodego. Nie tędy droga Panie dyrektorze. W firmie jest tyle pracy że dyrekcja rozważa wprowadzenie czterobrygadówki aby potencjał maszyn był maksymalnie wykorzystany,a;e jak na razie to nie ma wystarczającej liczby pracowników. Zobaczymy co przyniosą najbliższe miesiące ale śmiem twierdzić że trochę ludzi odejdzie z firmy. Młodzi na pewno odejdą bo w Pracie dostają dużo większe wynagrodzenie. Starzy pracownicy też już mają dość tej firmy, myślę że w najbliższym czasie także zaczną odchodzić. Dyrekcja na spotkaniach mydli oczy, przechwala się uruchomieniami, ilościami sprzedanych części, nowymi klientami a niestety pracowników docenić nie potrafią. Kiedyś to była amerykańska firma z tradycjami, teraz czuję się jakbym pracował u polskiego prywaciarza.

starszypracownik
@starszypracownik 09.12.2018 11:24

Cała prawda o naszej firmie.

Zniesmaczony.
@starszypracownik 09.12.2018 12:09

Wszystko w temacie. Mydlenie oczu i obiecanie złotych gór. W zamian za to różnica w zarobkach między pracownikami pracującymi 2 A 12 lat wynosi miejscami 100zl...

Zawiedziony
@Zniesmaczony. 10.12.2018 12:08

Tylko weź pod uwagę fakt że my młodzi z mistrzami nie piliśmy i nas gnają do roboty a wy starzy pracownicy w 80% macie gdzieś ich polecenia. A co najgorsze jesteście nie do ruszenia. Jakie wy macie układy z mistrzami? Młody pracownik w normalnej szanującej ludzi firmie a przede wszystkim patrzącej na wyrobienie powinien dostać nawet te 100zł więcej od ciebie o ile oczywiście ściemniasz jak większość starych. Nie chcę cię urazić bo nie wiem z jakiego działu jesteś. W sumie to po takiej premii wszyscy powinniśmy zejść do poziomu ludzi najmniej robiących.

lekki_powiewny_wiatr
@Zawiedziony 10.12.2018 13:07

Takie jest dzikie prawo życia kolego. Chyba nie wyobrażasz sobie sytuacji w której młody pracownik dyryguje i "wie lepiej" co można a czego nie. Niestety starsi pracownicy maja to do siebie że posiadają coś czego żadna szkoła nie nauczy " doświadczenie". Jednakże w całym tym bałaganie prawdą niestety jest że firma nie docenia ludzi z "doświadczeniem" ambitnych itp. Dlaczego stary pracownik z biegiem lat przestaje być ambitny ? No bo jak go nie zachęcisz niczym mocno stymulującym to po co? Młody pracownik ma tą głupią cechę że jest "naiwny " i wierzy że coś to da - jednak do czasu. Nie mówię tutaj tylko o grupie leserów i totalnych ignorantów którzy chcieli by mieć płacone już za sam fakt ze chciało im się rano wstać. Tych nie brakuje. Szkoda tylko tych którzy zostali w jakiś sposób niedocenieni a mieli potencjał. Szkoda.

doświadczony
@starszypracownik 09.12.2018 11:24

Taśma poszła w górę. Pierwszy doświadczony pracownik dziś złożył wypowiedzenie, czekamy na innych i ruchy dyrekcji :)

Sławek
@Zawiedziony 10.12.2018 13:07

Panie zawiedziony. Gdyby nie starszy pracownik to byś w Kraszewicach dla paleciarza gwoździe podawał. tyle w temacie Wszyscy piłują się a na spotkaniu kwartalnym będzie cisza jak makiem zasiał.

Święty
@Sławek 11.12.2018 22:42

I co Sławek, jak na spotkaniu świątecznym? No co same (usunięte przez administratora) były i biura. Pracownicy fizyczni nie mieli ochoty słuchać życzeń. Więc nie było pytań do dyrekcji bo nikt nie chciał rozmawiać.

robotnik
@doświadczony 10.12.2018 16:26

i bardzo dobrze że poszła w górę , nie czekaj i nie patrz na innych i ruchy dyrekcji

robotnik
@Sławek 11.12.2018 22:42

a wiesz czemu jest cisza ,Panie z okolic Brzezin , bo dyrektor każdą krytykę bierze do siebie zbyt osobiście i dlatego nie potrafi rozmawiać z ludźmi

Nikt
@robotnik 05.01.2019 10:05

Trzech tokarzy już się zwolniło, a słychać plotki, że to nie koniec.

były

nic oprócz uścisku ręki dyrektora się nie liczy

fuks

kto pracuje w tej firmie to wie ze rodzina jest najwazniejsza podwyzki ktore ostatnio byly terz dostala rdzina a pracownicy co staraja sie wykonywac swoje obowiazki sumiennie zostaja niezaowarzeni prmie w tymroku smiech na sali .szkoda nerw na to co sie dzieje w tej firmie dobrze to juz bylo zobaczymy jakie beda reakcje pracownikow firam to nie biuro i komputer ale ludzie ktorzy pracuja na rzecz tej firmy

on
@fuks 07.12.2018 20:19

Od kiedy premia jest obowiązkiem? Dostałeś to sie ciesz, a jak sie nie podoba, to odejdź.

Kik
@on 07.12.2018 22:52

Zmowa

Se eu
@on 07.12.2018 22:52

Ale to już było i nie wróci więcej..,..

Katarzyna
@Se eu 08.12.2018 00:15

Czy na pewno jest tak, jak mówisz? Premie uznaniowe/okazjonalne najczęściej otrzymują pracownicy, którzy rzetelnie wykonują swoje podstawowe i dodatkowe obowiązki. W niektórych firmach zapisane są szczególne wytyczne dotyczące tego, co pracownik musi zrobić, by premię otrzymasz. Czy tak jest również w przypadku MEYER TOOL POLAND? Jeżeli uważasz, że niesłusznie nie otrzymałeś premii, może warto zapytać szefostwo, co było przyczyną takiej decyzji?

Zawiedziony

Cały rok przerobiłem bez zwolnienia lekarskiego, wyrobienie zawsze miałem mimo krótkiego stażu pracy. Koledzy z działu po kilka tygodni na zwolnieniach lekarskich, ściemniają jak mogą a umieją to robić bo są starymi pracownikami, ich wyrobienia nie dotyczą dostali dwa razy większą premię ode mnie. Teraz śmieją mi się w twarz. Wszystko w temacie. Dziękuję dyrektorowi za motywację na 2019r.

Zixi
@Zawiedziony 08.12.2018 15:11

Po ostatnich doświadczeniach można az całą pewnością stwierdzić że nie opłaca się być uczciwym ani pracowitym, sciemniacze najlepiej na tym wychodzą, mają wszystko w nosie a pieniążki takie same, śmieją się uczciwym naiwniakom w twarz,. I gdzie tu sprawiedliwość, czy nikt naprawdę tego nie widzi.

Zzzkkkyyu

Co się stało z tą firmą, kiedyś ludzie byli dumni mogąc tam pracować. Firma dbała o pracowników, teraz wszystko się pozmieniało. Okres świąteczny zamiast cieszyć dla wielu ludzi jest okresem bardzo,smutnym. Szkoda. Może kiedyś zrozumieją że bez kapitalu ludzkiego i odpowiedniego podejścia nic się nie zbuduje.

Zainteresowany

Firma poszukuje pracownika na stanowisku inzyniera jakosci - moglby ktos powiedziec jak wyglada praca inzyniera jakosci oraz jakie wynagrodzenie mozna oczekiwac od tej firmy bylbym wdzieczny pozdrawiam

Katarzyna
@Zainteresowany 02.11.2018 14:43

Czy możesz powiedzieć, czym konkretnie zainteresowała Cię oferta pracy na tym stanowisku, że zwróciłeś na nią swoja uwagę? Po prostu poszukujesz pracy w zawodzie i znalazłeś informacje o wolnych wakatach w MEYER TOOL POLAND? A może słyszałeś dobre opinie na temat firmy już wcześniej i sam chciałbyś rozpocząć tam pracę? Wszyscy jesteśmy bardzo ciekawi Twojego zdania.

Zainteresowany
@Katarzyna 05.11.2018 19:02

Hm chciałem uzyskac odpowiedź od kogos kto tam pracuje a nie odpowiadać co kieruje moim zainteresowaniem. Firma mnie zaciekawiła swoim asortymentem który produkują stąd moje zapytanie. Pozdrawiam

Katarzyna
@Zainteresowany 09.11.2018 15:32

Nie chciałam byś odebrał źle mój komentarz. Chciałam podtrzymać dyskusje na forum, ponieważ aktywne wątki są częściej odwiedzane przez użytkowników. Dziękuje, że mimo wszystko odpowiedziałeś na moje pytanie. Mam nadzieję, że ktoś z użytkowników niebawem udzieli Ci informacji.

Operator paleciaka

A takie sranie macie w tej firmie. Każdy gada, że jest tak źle a robi coraz więcej osób. Pracuje jako operator i w porównaniu do poprzednich stanowisk w innych firmach mam tutaj świetne luzy, nikt (usunięte przez administratora) nie zawraca, kasa się zgadza co miesiąc (co prawda zawsze mogłaby być wyższa heh). A co do zarządu to nie mam zarzutów, kierownictwo w tej firmie naprawdę przyjazne dla pracownika, tutaj się szanuje swojego człowieka. Jak ktoś tutaj na forum narzeka i pisze, jaka to ta firma jest(usunięte przez administratora), to tak naprawde nic nie umie i nie chce mu się pracować.

Katarzyna
@Operator paleciaka 18.10.2018 14:34

Dziękuje za opinie. Czy chcesz przez to powiedzieć, że osoby, które angażują się w prace nie powinny mieć wielu zastrzeżeń? Według Ciebie ilość obowiązków jest proporcjonalna do otrzymywanego wynagrodzenia? Jak możesz ocenić kontakt z kierownictwem w razie problemów? Czy są oni gotowi wysłuchać uwag pracowników?

Katarzyna

@Olo, czy uważasz, że jest szansa na poprawę obecnej sytuacji? Powiedz nam coś na ten temat. @Ja, dziękuje za opinię. Możesz powiedzieć nam coś na temat szkoleń podnoszących kwalifikacje zawodowe? Czy takowe odbywają się w firmie? Jeśli tak to czy mają one charakter obowiązkowy czy dobrowolny? Czekamy na Twój komentarz.

Olo
@Katarzyna 08.10.2018 16:48

Moim zdaniem pracownicy powinni otrzymywać pensje adekwatne do wykonywanej pracy, to nie jest fabryka gwoźdz,

Katarzyna
@Olo 11.10.2018 11:05

Warunki finansowe w firmie to zazwyczaj newralgiczny temat. Często płace różnych osób, nawet na tych samych stanowiskach są bardzo zróżnicowane. Zależy to w dużej mierze od doświadczenia i kompetencji osób pracujących na danym stanowisku. Nie rzadko na kwestie wynagrodzenia mają także wpływ dodatkowe certyfikaty i kursy, którymi pracownik może się pochwalić. Jak jest w przypadku firmy MEYER TOOL?

Brat Pitt
@Katarzyna 17.10.2018 21:50

Kwestie ilości wazeliny albo pokrewieństwa również są brane pod uwagę...

Zainteresowany

Mam, pytanie dotyczące pracy w firmie Meyer, czy warto tam starać się o pracę, chodzi mi o prawdziwe i obiektywne odpowiedzi, na forum jest wiele różnych opinii,

Olo
@Zainteresowany 28.08.2018 14:54

Kiedyś to była naprawdę firma z perspektywami, teraz panuje straszny bałagan i wydaje się że nikt nad niczym nie panuje, pieniądze nie adekwatne do powierzonych obowiązków, jeżeli dyrekcja czegoś nie wymyśli to czarno widzę przyszłość.

Ja

Jako były pracownik z paru letnim doświadczeniem w tej firmie, mogę się wypowiedzieć. Zarobki są adekwatne do regionu jak i do wykonywanej pracy. Porównywalne do PW, nie są najniższe w porównaniu do innych firm. Tak jak w każdej tego typu pracy są przepychanki o podwyżki, z nowej linii dostają ze starej nie itd. Panuję też takie przekonanie że .. ktoś jest guzikowym a inny nie''. Prawda jest taka że wszyscy operatorzy są guzikowymi czy to tokarki/edm/frezarki. Nie ważne z jakiego jesteś działu nie będziesz programował maszyn, standardowa wymiana przyrządów, noży, elektrod czy dosypanie piasku na wj. Ludzie sami sobie stwarzają złą atmosferę i się nakręcają, ja pracując w tej firmie czułem się dobrze, to jedna z tych firm w których można przyjść pracować na starość. Jeśli robisz swoje to nikt się do Ciebie nie będzie przyczepiał. Z Kj można się dogadać zazwyczaj próbują wyciągnąć części potencjalnie niezgodne. Dużo rozwiązań wprowadzonych w firmie ma sens i rację bytu. Dyrektor podchodzi z szacunkiem do pracownika. Atmosfera się popsuła i ludzie zaczęli jeszcze bardziej narzekać gdyż zostały obcięte premię. Dodam tylko przykładowo że gdy ktoś się wykazuję zaangażowaniem to zamiast tych 10 000 netto dostanie ,,tylko'' 5000 to i tak są moim zdaniem spore premię. Jeśli ktoś narzeka na zarobki to proszę zmienić stanowisko na programistę/technologa/konstruktora. Bo w firmie dużo jest takich co się uważa za ura bura wszyscy są guzikowymi tylko nie ja, a podejrzewam że gdyby zmienili pracę na bardziej wymagającą to skończyłoby się tak jak desant wymiataczy z pratta na ostrowską mikrome, zwolnieniami bo nie potrafią programować.

Administrator

Czy ktoś może opisać, jak aktualnie przedstawia się przedsiębiorstwo na tle innych - zarówno w tym obszarze jak i lokalizacji? To bardzo cenna pomoc dla osób mieszkających w Kalisz.

Pati

Jak ktoś chce oczernić firmę to zawsze znajdzie jakiś powód żeby to zrealizować!!!

PiS

Fajna firma z zadawalającymi warunkami pracy. Dyrektor człowiek kulturalny na poziomie pragnący dla pracowników jak najlepiej. Tylko brak osób kompetentnych które by mu mogły doradzić w pewnych kwestiach. Kryzys ok - czekamy na lepsze czasy i traktujemy wszystkich równo. A w Meyer kilka osób miesięcznie dostaje podwyżki, są tajne ale wszyscy mówią jak dostaną. Ludzie którzy nie otrzymują tych podwyżek wkurzają się na tych szczęściarzy a oni o dziwo nie cieszą się tylko też narzekają i mówią : co to za podwyżka kilka stów. No i ogólnie 100% pracowników się wkurza. Doszło do tego że osoba ustawiająca maszyny ma prawie takie same pieniądze jak osoba która za bardzo nie umie się posługiwać suwmiarką. Szkoda tylko dyrektora bo po ostatnim spotkaniu widać że on chce dla wszystkich dobrze tylko że przede wszystkim powinien równo wszystkich traktować.

Młody
@PiS 02.03.2018 18:09

Warunki pracy jak najbardziej, szanuje to że dyrektor chciał się spotkać i pogadać, tylko właśnie wkurza mnie to że człowiek, który robi robotę, ogarnia temat i angażuje się ma tyle samo co ktoś kto wciska zielony....

igt2
@Młody 02.03.2018 18:39

Podwyżki dla młodych są by ich zatrzymać pewnie, dziś mają je oni a jutro mogą mieć starsi pracownicy temu w tym największego problemu ja osobiście nie widziałem. Problem widziałem w tym braku rozmów, w tej niewiedzy co się z firmą dzieje. Brawo dla dyrektora za rozmowę i przekaz informacji. Przynajmniej my pracownicy wiemy na czym w końcu stoimy

Yellow
@PiS 02.03.2018 18:09

Trudno dyrektorowi ująć Ale podzielam pogląd ze doradców w kwestii uznania pracowników ma słabych Chyba zapomnieli ze działy techniczne oraz inne są równie ważne to jest również wartość firmy u ludzi trzeba dbać rozwijać firmę to tez uznawać i szanować ludzi Prawa rynku działają i ludzie szukają lepszych dla siebie miejsc na sile sie tego nie zmieni Dał dobra obu stron trzeba sie dogadać

operator cnc
@PiS 02.03.2018 18:09

Równe traktowanie? Dobre sobie, podwyżki dostaje sie tylko po znajomości, dostaja w kółko te same osoby. nie ma to odniesienia do wiedzy i zaangażowania. Robi się coraz gorzej...

XYZ

witam w firmie operatorzy pracują od poniedziałku do piątku czy są 4 brygady ? Dzięki za odpowiedź.

Pracownik
@XYZ 04.05.2018 18:55

Normalnie pon-pt 3 zmiany

Norbert

Słyszałem sporo dobrego o firmie. Może podpowiecie czy potrzebują pracowników?

Pewuka
@Norbert 25.04.2018 17:23

Skąd słyszałeś te dobre wieści? Też szukałem opinii i z tego co zauważyłem to dobrze to już było jakiś czas temu , a rozmawiałem z osobami które tam pracuję bądź pracowały,

Katarzyna

@Yellow piszesz że działy techniczne są nieco zapomniane, jakie Twoim zdaniem firma powinna wprowadzić zmiany aby zwiększyć motywację pracowników? Czy firma oferuje pracownikom dodatki pozapłacowe? Czy wspiera rozwój swoich pracowników?Jaka jest obecnie sytuacja firmy na rynku?

Miki
@Katarzyna 26.03.2018 17:37

Sytuacja raczej kiepska, , ludzie odchodzą, a wszyscy udają że jest super i nie chcą widzieć problemu, a pozycja firmy na rynku pracy już raczej slabiutka

PiS
@Katarzyna 26.03.2018 17:37

Jeśli chodzi o dodatki pozapłacowe to jak jesteś starszy i masz już studia skończone to dodatek do studiów masz w plecy. Jeśli masz dzieci dorosłe to też na nic nie licz. Jedynie ludzie młodzi na dodatki pozapłacowe mogą liczyć no i na pensje porównywalne do ludzi z doświadczeniem. Firma nie wspiera rozwoju starszych pracowników. No ale jak na kaliskie warunki to 3500 brutto nie jest złe. I dla tego tylko kilka osób odeszło. No i już pół roku kryzysu mamy za sobą a więc niedługo znów będziemy mieć miodowe lata. We are Meyer trzymajmy się. Będzie dobrze

PiS
@Katarzyna 26.03.2018 17:37

A i żeby być szczerym dostałem plecak termos i kiełbaskę z grila z okazji 10 lecia firmy. A jaka jest sytuacja finansowa firmy to nie wiem bo księgowi nic nie mówią.

Głodny
@PiS 07.04.2018 22:50

Wow zazdroszczę,

Byłominęło

Na dzień dzisiejszy nie polecam pracy w tej firmie, kto pracował lub jeszcze pracuje wie jak jest :(

Gomes

Dziwna sytuacja się zrobiła w firmie, gdzie ten Meyer który był kilka lat wstecz? Ludziom przestało zależeć na firmie a z takim podejściem długo nie pociągną, jeżeli nie ma szacunku dla pracownika to ludzie odejdą. Szkoda że nikt tego nie widzi, jest wielu bardzo dobrych operatorów z wieloletnim doświadczeniem których nie da się łatwo zastąpić.Żebysmy tylko nie obudzili się za jakiś czas z ręką w nocniku.

Markotny
@Gomes 21.02.2018 10:42

Co się dziwisz jak mistrzowie i kierownicy nie potrafią powalczyć o sprawiedliwe podwyżki dla wszystkich. Oni dostają dobrze żeby cicho siedzieć

IGT

Firma wymiera-raczej chwilowy kryzys. Zwiększa się ilość prezesów? Proszę Cię ilu ich jest? Zarobki jak u ogrodnika- jak nigdy nie robiłeś u ogrodnika to się nie wypowiadaj. Nie było podwyżek dla wszystkich w lipcu? W grudniu przydupasy nie dostały podwyżek? Premii świątecznej nie było? Jak już się wypowiadasz to pisz prawdę. A co do Ukraińców jak by im zaproponowano 2000 netto za 168 godzin to by ich tu było 100 na jedno miejsce.

ATC
@IGT 30.12.2017 15:05

" IGT" jeśli nie dostałeś podwyżki w grudniu to bardzo cie skrzywdzili

IGT
@ATC 10.01.2018 20:15

Ani w grudniu ani w styczniu nie dostałem. Jakaś paranoja w tej firmie się robi. Część pracowników jest specjalnie traktowana. No i przez to są efekty jak ludzie pracują i jakie mają podejście do pracy. A będzie jeszcze gorzej.

Administrator

A czy macie jakieś spostrzeżenia jeśli chodzi o pracę w MEYER TOOL POLAND sp. z o.o.? Czy zapewnione są benefity?

VW Mahle Litex Famot

skoro jest tak źle to dlaczego nikt się nie zwalnia? mało jest firm w okolicy? zawsze możecie dojeżdżać do Wrześni, Ostrowa, Krotoszyna albo Pleszewa - tam są duże zakłady gdzie jest super wspaniale...

Pomarkotniały

Firma powoli wymiera .Zwiększa się ilość prezesów co sprawia nieład w firmie, zarobki jak u ogrodnika, brak podwyżek, premie małymi kroczkami zostają zabierane, zatrudniani są pracownicy z wykształceniem zawodowym, inżynierów się nie ceni (robi z nich się tanią siłę roboczą). Pewnie za jakiś czas firma będzie robić części do rowerów a nie samolotów. Co do poprzedniej wypowiedzi.Młodzi uciekają bo firma nie daje perspektyw na życie( przy pracy 3 zmianowej i wypłacie około 2 tys zł ciężko pomyśleć o dodatkowej pracy i kupnie mieszkania na kredyt i założeniu rodziny ,a Ukraińcy nie pracują bo przyjechali do Polski zarobić a nie robić :P Co do plusów firmy to chyba tylko dodatki finansowe do wakacji, program emerytalny i wypłaty w terminie

IGT

Nie ma żadnych Ukraińców. Warunki pracy ok. Premia świąteczna jak co roku była. Atmosfera : jest paru młodych co chodzą narzekają straszą odejściem i się w ten sposób ośmieszają. Teraz jest trochę mniej pracy, ale jak znów się rozkręci to warto się tu zatrudnić. Polecam.

BYŁY

Atmosfera w firmie raczej daleka od świątecznej, poszli po bandzie, tak się nie postępuje z ludźmi. .

Młody

Mam pytanie co do samej firmy, bo słyszałem że lata świetności ma już dawno za sobą, a teraz to już równia pochyla, czy warto tam jeszcze aplikować? Czy to już tylko dla Ukraińców,?

Bezrobotny

Wie ktoś może ile może zarobić operator CNC i elektronik na starcie w Mayer?

Operator
@Bezrobotny 07.04.2017 15:41

Na początek chyba nie więcej niż 2700 bruttno. Po okresie probnym podwyzka, pod koniec roku niemala premia.

Zkl

Nie rozumiem ludzi którzy się zwalniają a za chwilę piszą ze chętnie by wrócili ,zero honoru

Były

Najważniejsze to nie zachowywać się jak choragiewka, ma kolega honor;)hahaha

Kontroler

kilka dni szukałem i znalazłem. dzwoniąc do swoich znajomych z Mereyra powiedzieli mi pewną plotkę, i jest mi przykro że są osoby które twierdzą że wpis wyżej jest mój. Odchodząc z firmy było mi bardzo szkoda tej pracy którą tam miałem i odchodząc chciałem zachować jak najlepsze wrażenie. Praca u was jest na najwyższym poziomie i gdybym mógł to chętnie bym znów pracował w Meyerze. Kotroler jakości Mateusz C.

Zostaw opinię o MEYER TOOL POLAND sp. z o.o. - Kalisz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MEYER TOOL POLAND sp. z o.o.