brak logo

Skanska S.A.

Warszawa

Opinie o Skanska S.A.

Zxcvfdsa 2016-07-22 18:08:38
W dniu 22.07.2017 skanska oglosila ze zwolni 1150 osob...
12
Skanska boss 2016-07-22 18:23:21
I bardzo dobrze. Skanska forewer
1
gość 2016-07-22 21:26:32
Hej, wiecie czy niedługo pojawi się u nich jakaś oferta pracy? Są inne benefity socjalne do podstawy zarobków, a to dobry znak, że się dobrze dzieje teraz.
drulolon 2016-07-23 09:54:31
Dobrze sie dzieje? Hahahaha
Jest moda na nieprzedłużanie umów. Komu się w ostatnim czasie skonczyla, tak nie dostał przedłużenia. W moim zespole w ciągu ostatniego tygodnia odeszła trójka wartościowych ludzi, a podobno jeszcze krach jest w laboratoriach i na wytwórniach mas jeśli chodzi o działalność drogową.
Pracujemy na budowie nadgodziny za które nikt nam nie zapłaci bo jest jakiś limit - chyba max płatnych 10nadgodzin w miesiacu, to nic ze PM robi wszystko abys mial ich 50 lub wiecej. Są jakieś dziwne harmonogramy wyznaczają Ci weekend w środku tygodnia a pozostałe dni po 10-12h i co z tego że akurat wg harmonogramu budowy we te dni ma iść masa, lub nowa siec a Ciebie nie ma bo nie moze byc Cie wtedy w pracy.
Na maila słuzbowego ciagle przychodza wiadomosci od PR aby porozmawiac z nowym prezesem na wideokonferencji na której mówi ze 1150osob(z tego 800 białe kaski) na ok 7tys w całej Polsce zostanie zwolnionych ze Skanska do konca pazdzienika i to jeszcze nie koniec.
Rekruterzy będą mieli w czym wybierać :)
5
Hamlet 2016-07-23 11:55:38
Źle się dzieje w państwie Szwedzkim :)
1
Nick 2016-07-23 18:21:17
Lol. Są zwolnienia grupowe, wyleci ponad 1000 pracowników a Ty się zachwycasz benefitami, które dostają też pracownicy marketów i pytasz o nowe oferty pracy?
skanska 2016-07-23 19:12:14
to chyba nie ta sama firma
Wiz 2016-07-23 21:30:56
Mi się wydaje, że Ci koordynatorzy sobie świetnie radzą, nie jest to chyba jakaś ciężka sprawa do ogarnięcia, z tego co wiem spawacze są tutaj naprawde potrzebni do niemiec na równo z warszawskimi marketing specialistami
skanskowicz349 2016-07-25 14:52:02
bzdura. w biurach 99% siedzi po godzinach i pracuje za darmo. nawet jeśli chce ktoś wyjść o regulaminowej godzinie to nie wie jak to zrobić bo wszyscy inni siedzą do wieczora i patrzą na takiego jak na zdrajcę. Ludzie maja wyprane mózgi na pseudo "szkoleniach", wpojoną chorą ideologie że SKANSKA to bóg wie co. Poza tym są tak obciążeni i pod taka presją czasu, że nawet nie myślą o pójściu do domu. Tyczy się to zwłaszcza tzw "dzieci SKANSKA" czyli tych, którzy nie wiedzą jak jest w innych firmach i sa idealnie urobieni przez tą korporację pod potrzeby tej korporacji. Ci są w stanie poświęcić się cali wraz z rodzinami i bliskimi dla wielkiej SKANSKA. To obóz pracy, istny kołchoz.
14
do skanskowicz 2016-07-25 16:47:54
A nawet jak idą do domu, to trzaskać kolejne nadgodziny, gdzieś przy kuchennym stole. Albo na budowę jeszcze po drodze. Względnie trzy.
2
JS 2016-07-26 16:15:17
Nie chcę nikomu nic ujmować i jak ktoś poczuje się urażony to wiedz, że nie było to moją intencją, ale mam takie przemyślenie, iż w tej firmie pracują 3 typy osób.

Typ 1: kretyni i marzyciele.

Wyjaśniam: pracują ponad 4 lata, uważają, że nie istnieje na świecie inny pracodawca niż SKANSKA, po drodze dają się wykorzystywać (np. udostępniają swoje papiery na przetargi i budowy na których nigdy nie będą, których nigdy nie zobaczą, biorą na siebie odpowiedzialność zawodową i karną za friko, tylko dlatego, że PM kazał bo nie ma innych osób w firmie z takim doświadczeniem) i żyją nadzieją, że zostaną docenieni i za rok na pewno będzie podwyżka.

Typ 2: pseudo menadżerowie (PM, SPM, KP)

Wyjaśniam: zostali wewnętrznie awansowani na stanowiska na które nie są przygotowani merytorycznie. Obarczają winą każdego i wszystkich, gdy coś się popsuje, jednocześnie nie widząc przy tym swojej winy. Płyną z nurtem, rok po roku, obiecują Ci podwyżkę, dodatek itp. itd. na końcu mówiąc sorry, nie dało rady w tym roku. Później takiego typa degradują na stanowisko Tobie równe i pierwsze co słyszysz to sorki, wiesz jak to jest, musiałem wtedy taki być. Ten typ jest najgorszy. Największa padlina jaka istnieje.

Typ 3. studenci

Wyjaśniam: PR tej firmy jest niesamowity, mówią, że jest dobrze, gdy wszystko się sypie, piszą, że jest genialny wynik, gdy budowa kończy się klapą. Banery, znaki, kaski, okulary, rękawiczki robią wrażenie i taki student jak jedzie na uczelnię widząc to wszystko myśli, woooow to To JEST FIRMA, NIE MA CO MUSZĘ TAM PRACOWAĆ. Stąd tak liczne aplikacje do niej. A student jak student, jeden lepszy drugi gorszy, życie.

Na koniec taka mała dygresja: mam ziomka co pracuje w OBI W-wa i siedzi w Radomiu i potwierdza starą jak świat prawdę, że baba u sterów to zło w czystej postaci. Jak on to ujął "Taki osobnik posiadający kompleksy i np. źle zrobiony makijaż potrafi bez skrupułów odbić sobie na pracowniku swoją życiową tragedię, a to w postaci krzyczenia na niego bez powodu, tudzież poprzez sprzedanie głowy pracownika górze za obiecane 30 srebrników na koniec roku".
6
hehe 2016-07-27 17:05:30
Hej! Wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na marketing specialist? Posiadam odpowiednie doświadczenie w tym zakresie, bo ważne jest to, że firma buduje współpracę na przyjacielskich relacjach. Wiedzą, że o dobre zarobki jest dość trudno, a im się to udaje.
aaaaaaa 2016-07-27 22:16:49
Jaja sobie robisz. Firma ogłosiła,zwolnienia grupowe czytać nie umiesz trollu
gość 2016-07-27 22:21:27
No skoro budują sukces na przyjacielskich relacjach to dość dobrze o nich świadczy @hehe, ale wiecie jakie są średnie zarobki dla marketing specialist? Pozdrawiam
do gościa 2016-07-28 10:18:49
Zakładowy Układ Zbiorowy Pracy wie.
albert 2016-07-28 10:56:16
Ogłosili masowe zwolnienia i prowadzą teraz rekrutację @aaaaaa? Z chęcią dowiem się o co dokładnie chodzi bo niektóre z ofert są w miarę interesujące
życzliwy1 2016-08-03 21:00:52
Niedorzeczne jest to, że w sytuacji, kiedy już wiedziano iż zostaną ogłoszone "trudne" zmiany - nadal zatrudniano nowe osoby! W tym momencie "nowi" czują się zagrożeni i niepewnie. Zapewne można powiedzieć, że zmieniając pracę zawsze podejmuje się ryzyko. Zgoda. Natomiast mając świadomość trudnej sytuacji firmy i tego, że wkrótce ogłoszone zostaną poważne zmiany - należało się wstrzymać z zatrudnianiem aby teraz nie wyjść na nieprofesjonalnych.

Druga kwestia, która pozostawia wiele do życzenia: brak zakresu obowiązków spisanego w formie załącznika do umowy. Jest to bardzo wygodne z punktu widzenia firmy, bo tak naprawdę mogą Ci wrzucić wszystko, twierdząc że to obowiązek Twojego stanowiska a Ty niestety NIJAK możesz się do tego odnieść..

Wiadomym jest, że atmosferę w pracy tworzą ludzie i niesamowite jest to, że są takie pojedyncze osoby, które potrafią spartaczyć atmosferę w całym zespole/oddziale i sprawić, że nie masz ochoty przychodzić do pracy.

Kolejna kwestia, po zwolnieniach lub dobrowolnych odejściach osób - ich zakres prac nie jest rozdzielany przez długi czas.
3
aga 2016-08-03 21:03:31
no i nie da się ukryć że wciąż zatrudniane są nowe osoby i nowe rekrutacje są w internecie - całe mnóstwo - chociaż ja uważam w tym przypadku że to dobrze że będę nowe osoby, świeże spojrzenie na wiele spraw to wniesie i nie ma co narzekać, warunki atrakcyjne
tępa_aga 2016-08-04 10:07:32
Aga, albo jesteś tępą dzidą i nic nie rozumiesz, albo pracujesz w HR tej firmy i piszesz takie pierdoły, żeby przypodobać się przełożonemu.

Po pierwsze, to rekrutacja może i jest w internecie, ale to tylko robienie sobie bazy danych, nikt pracy nie dostanie, no chyba, że w administracji bo to oczko w głowie tej firmy. Rozbudowywać do granic możliwości biurokrację.

Po drugie, nowe osoby w tej firmie to studenci, gdyż na specjalistów tej firmy zwykle nie stać. Jakie nowe spojrzenie wniesie student bez kompetencji, doświadczenia i wiedzy praktycznej? Odpowiedz sobie sama, chyba, że jesteś za tępa żeby to zrobić.

Po trzecie, jeżeli piszesz, że warunki są atrakcyjne, podaj konkret, a nie hasło bez pokrycia.

Po czwarte, "...chociaż ja uważam w tym przypadku że to dobrze że będę nowe osoby,..." na jakiej podstawie tak uważasz? znasz każdą osobę, która zostanie zwolniona i wg Ciebie słusznie? potrafisz przewidywać przyszłość i już teraz jesteś w stanie powiedzieć, że nowe osoby sprawdzą się w pracy?

Ja Ci odpowiem: NIE JESTEŚ W STANIE I NIE POTRAFISZ. Przestań więc wypisywać tu głupoty i napisz coś konstruktywnego dla potencjalnych pracowników, a nie mamienie korzyściami i atrakcyjnymi warunkami be to w tej firmie maja tylko nieliczni.
ba 2016-08-04 10:27:00
skoro są oferty pracy to wiadomo że ktoś na pewno dostanie pracę, już nie przesadzaj i nie kreuj jakichś teorii spiskowych przyjacielu. nawet jak widzę specjalistów do marketingu szukają teraz, fajna opcja dla osób które jednak nie dadzą sobie rady z ciężką praca fizyczną
do życzliwego1 2016-08-04 12:10:17
Popatrzmy sobie na historię artykułów o zatrudnianiu w Skanska:
2016 cz. 2 - plany zwolnienia 1150 osób, w firmie nagle 6500 osób: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Skanska-ponad-tysiac-osob-do-zwolnienia-7449275.html
2016 cz. 1 - plany zatrudnienia kilkuset osób, w firmie 8000 osób: http://budownictwo.wnp.pl/skanska-zatrudnia-8-tys-pracownikow-i-planuje-dalszy-wzrost,266745_1_0_0.html
2015 - plany zatrudnienia 1000 nowych pracowników, w firmie 7700 osób: http://www.skanska.pl/pl/media/wywietl-komunikat/?nid=sitno5p5
2014 - plany zatrudnienia 800 nowych pracowników, w firmie 7000 osób: http://www.skanska.pl/pl/media/wywietl-komunikat/?nid=qkc9HNeM:

I tak jadąc od dołu:
7000+800 =7800, rok później 7700 - coś nie gra, ale to niewielka różnica
7700+1000=8700, rok później 8000 - tu już dużo nie pasuje...
... w dodatku w momencie rozpoczęcia zwolnień 1150 osób pojawia się informacja, że już nie zatrudniają 8000 osób, tylko 6500 osób

Firma ma swoją rotację pracowników, jak wiele dużych firm. Zatrudniają 1000 osób, po roku mają tylko o 300 więcej, 700 przepada. Do tego zagadka z tym 6500 - czy autor artykułu się pomylił i podał liczbę pracowników po zwolnieniu, czy może poprzedni artykuł o 8000 zatrudnianych osób zawierał błąd a może... to ukazuje tylko skalę naturalnej rotacji w firmie?
do ba 2016-08-04 12:11:39
Segregatory z ofertami trochę ważą ;) A i pieczątek trzeba przybić dużo.
do życzliwego1 2016-08-04 12:36:05
A nie, jednak coś nie poszło z tymi obliczeniami, muszę poprawić:
7700+400=8100 osób (bo z tego 1000 już 600 było przyjętych)
Przepraszam za pomyłkę.
hey 2016-08-04 16:43:26
Wiecie jednak czy jest szansa na to, żeby jeszcze załapać się do nich jako mistrz-brygadzista? Chętnie bym się załapał, bo dbają o stabilne zatrudnienie, a umowa jest w pełni respektowanaa, bo dbają o niezłe stawki. Ważne jest to, że wypłata jest terminowa.
marek 2016-08-04 21:22:17
Zatrudnienia z zewnątrz obecnie są wstrzymane.
rfg 2016-08-04 21:25:27
@hey heej wiesz co no niby oferta caly czas jest w Niemczec co mnie przekonało w tym ogloszeniu to to ze gwaratnuja na przyklad umowę o pracę,atrakcyjne wynagrodzenie płacone terminowo,pakiet socjalny,zakwaterowanie i narzędzia na koszt pracodawcy..,
Do rfg 2016-08-04 22:11:00
Jak my mamy w tym kraju zarabiać jak ludzie i mieć ludzkie warunki jak umowa o pracę czy terminowe wynagrodzenie urasta do rangi luksusu? Wymieniasz obowiązki pracodawcy, nie nie wiadomo co. To tak jakbyś napisał że będziesz dobrym pracownikiem bo nawet przyjdziesz do pracy, kto wie może nawet punktualnie i może nawet coś porobisz - a nikomu tym łaski nie robisz, to Twoje obowiązki jako pracownika.
Duża 2016-08-05 10:50:18
Skanska S.A. z tego co wiem naprawdę dobrze traktuje swoich pracowników, moim zdaniem jest tutaj naprawdę dobra atmosfera, generalnie na plus jest to wszystko, zwłaszcza dobrze wyglądają pewnsje, które są na dość światowym poziomie, dla mnie to super
Duża Wypłata 2016-08-05 13:05:31
400 EUR dla inżyniera to bardzo światowa pensja. Pod warunkiem, że jako świat rozumiesz np. Rumunię.
3
Dzi 2016-08-05 13:05:34
Dobrze, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach?
tt83 2016-08-14 22:21:32
żałuj żałuj, bo teraz dostałbyś odprawę przy zwolnieniach grupowych.
Mały 2016-08-14 22:41:37
No to faktycznie szkoda, bo przecież nie od dziś wiadomo że taka kasa się przyda, w końcu pieniądze chyba się przydadzą każdemu, nie rosną na drzewach, no ale co zrobić skoro już tak musi być w tym biznesie, moim zdaniem do ogarnięcia, bardzo polecam.
tt83 2016-08-14 22:44:34
Jeśli ktoś jest totalnym frajerem (a w firmie Skanska ich wielu) to pracuje za stawki o których pisałeś.
Mój schemat to:
Inżynier Budowy 4000 brutto (od początku)
Majster 4400 brutto
Kier robót 6000 brutto
Branża sanitarna.

I wiecie co, na każdym stanowisku miałem poczucie że jestem frajerem i pracuje tak wiele za tak niewiele.

Od jakiegoś czasu równolegle prowadzę własną działalność z której mam drugie tyle, niestety taki układ powoli zabija. Teraz po 5 latach złożyłem wypowiedzenie z własnej woli bo wierzę, że zmiany są dobre.

Moja ocena dla pracodawcy: dobra bo to niezła firma:) do pewnych granic.
tt8 2016-08-14 22:51:36
będziesz miał teraz atmosferę po zwolnieniach grupowych.
Wyścig szczurów czas zacząć ! :)
1
wxr 2016-08-14 23:15:51
mówisz jak mój były praktykant, jego zdaniem i zdaniem jego śrdowiska Skanska jest taaka światowa i(usunięte przez administratora) że hej
ddd 2016-08-14 23:31:22
masz 100% racji, zgadzam się z Twoją opinią o Skanska. Jednak to że po roku nie dałeś rady dostosować się i obrócić to wszystko na swoją korzyść, świadczy tylko o Twojej nieudolności. W każdej innej firmie po roku będziesz mówił tak samo.
odprawy 2016-08-14 23:55:34
Odprawy da się obejść żeby ich nie było.
pawel 2016-08-15 09:19:16
Strasznie narzekaja chyba tylko Ci co popracowali kilka miesiecy i zostali zwolnieni z jakiejs przyczyny, moim zdaniem firma szanuje pracownikow i docenia, firma jest znana i zalezy im przede wszystkim na wykwaliikowanych osobach a nie obibokach i kretaczach.
Do pawla 2016-08-15 11:23:19
Punkt widzenia zależy od zespołu i oddziału. Przekrój w firmie jest duży, pojawiają się miejsca gdzie luksusem jest służbowy komputer a samochody są dwa na cały zespół, z czego jeden przypisany do PM a drugi ma starczyc na kilka budów w różnych miejscowosciach. A są miejsca gdzie ma się dostęp do wszystkich narzędzi jakimi dysponuje firma. Nie da się takich dwóch zespołów porównać bo brzmią jak różne firmy. I stąd się biorą różne opinie... i stamtąd nie uciekają najgorsi pracownicy, tylko zostają.
Nu 2016-08-15 11:45:43
No powiem Ci, że z tym punktem widzenia/siedzenia to oczywiście masz rację, przecież nie od dziś wiadomo, że jest dokładnie tak jak mówicie, ale to też nie jest jakaś mega zła, mega wazna sprawa, jak na specjalistów od marketingu jest całkiem dobrze.
Mises 2016-08-16 16:46:42
7700 osòb jest zatrudnionych razem ze Skanska Property, Skanska Residential Development Poland,
mimi 2016-08-16 17:58:01
chyba sporo..a mimo to i tak jest nadal prowadzoan u nich rekrtuacja od miesica nie wiem czy widzieliście na wiele stanwosik np. junior project leader
miro 2016-08-16 22:50:03
Brawo, brawo i jeszcze raz B R A W O.
Gratuluję i dziękuję wszystkim panom PM. Jestem szczerze wzruszony. Pracowałem w Skakanska kilka lat temu, obo warszawa. Obraz nędzy i rozpaczy. Kierownik budowy - baran, PM [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownicy robót wraz z majstrami, inz. Bud i praktykantami - szczep brązowych języków. Dziękuję wszystkim pm i innym pseudo jaśnie panom dyrektorom. Mam nadzieję ze firma Skakanska zniknie z rynku polskiego i wszyscy pseudo budowlańcy również. Poziom wykonywanych prac przez te firmę jest żenująco niski. Ale czemu sie dziwić? Radomska szkola oraz naleciałości z exbud. Przykre lecz prawdziwe. Metoda 5 zer.
Zero wiedzy
Zero doświadczenia
Zero kultury
Zero pokory
Zero wszystkiego
Brawo Ty. Jeszcze raz wielkie dzieki
P.S. Wracajcie na swoje wioski, za radom, Kielce, łódź, i inne kur...idołki.
5
fsdf 2016-08-16 22:50:21
Skoro zapewnione są odpowiednie szkolenia @Radek, to się wcale nie dziwię, że są tak popularni, bo pewnie i atmosfera dopisuje.
trolek 2016-08-17 20:22:12
uwaga !!!!! akcja " tysiąca baśni "i jednej nocy nadchodzi
Ul 2016-08-17 21:07:49
Spawacz w osłonie CO2 metoda 135 i 136 pojawiło się takie ogłoszenie, moim zdaniem bardzo dobra sprawa, jeśli macie odpowiednie doświadczenie i wszystko jest w porządku
elo 2016-08-21 11:36:46
Wkazdym oddziale, jest inaczej, szefami czy brygadzistami są inni ludzie, wiec nie gadajcie i nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka bo nie wszedzie jest jednkaowo, ja pracowalem w niemczech bylem bardz zadowolony, wszytko szlo zawsze sprawnie, ludzie super
JA 2016-08-21 21:02:46
hehehe...
zwłaszcza, gdy kierownikiem kontraktów jest osoba po technikum żywieniowym, a dyrektorem osoba bez studiów :)
2
Xyz 2016-08-21 21:07:15
Chyba zbyt krótko pracujesz w tej firmie. Kadra techniczna nie jest doceniona. Osoby które nie mają wykształcenia budowlanego zarządzają zespołami i przez takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ta firma idzie na samo dno.
2
kani 2016-08-22 10:41:28
ale kochani, jest wiele stanowisk gdzie bez kompetencji ani rusz, przykładowo Spawacz w osłonie CO2 metoda 135 i 136, sami widzicie że w ogłoszeniu wysokie wymagania
Zostaw swoją opinię o Skanska S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skanska S.A.