logo THT Bouw

THT Bouw

Warszawa

Opinie o THT Bouw

bera 2013-09-28 18:47:00
wypłata zawsze na czas ,nie mniej niz 1500euro jak dobrze pracujesz to masz duzo wiecej.wiecej nie pomoge bo ja tam juz nie pracuje,odszedłem z własnej woli .ale firme polecam jak chce ci sie robic to zarobisz.pozdrawiam kolegów. oraz tych anonimowych którzy nic nie potrafia nawet nie umia sie podpisac.
2013-09-29 23:04:21
no zobacz wchodze po roku a tu kto. czesc bera + pozdowionka. napisz mi co tam w bacówce(usunięte przez administratora)
Tadek 2014-01-01 13:16:10
Czytam opinie o firmie i dziwje sie ze pisza je byli pracownicy. Pracowalem w akps 3 lata temu kasa byla ok ( usunięte przez administratora ) spoko praca jakto na budowie trzeba ja tylko akceptowac i umiec wykonywac pozdrawjam
pik 2014-01-23 11:39:21
cieżko tu cos zrozumiec trzeba samemu spróbowan do odważnych swiat należy
jewhen 2014-03-11 18:20:04
chciałem znaleźć jakiś kontakt w internecie, przez stronę, ale nigdzie ich nie ma. Chyba muszę inaczej poszukać ich danych
gregory 2014-03-13 16:56:31
Ja wiem, że firma Tht bouw czesto poszukuje pracowników na budowy na terenie Belgii, więc moglibyście napisać jakie warunki sa w tym kraju i jak jest z językiem.
Patryk 2014-03-17 23:48:31
Równiez prosiłbym o komentarz w tej sprawie i mnie interesuje jeszcze jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem.
bolo 2014-03-21 19:54:05
Jak nie chlasz gorzały to się tam nie wybieraj bo szkoda czasu i zdrowia
bolo 2014-04-06 20:20:25
tobi pracujesz to wiesz o co mi chodziło na pewno nie o piwo po pracy , a Twoja ksywa tłumaczy dlaczego bronisz firmy i siebie.
1974 2014-06-27 16:04:24
Dostałem propozycję roboty w belgji baba przez tel nie udziela konkretnych informacji np jak ubezpieczenie ponoć nie jest do tego upoważniona ŚMIESZNE .Tyle że firma nazywa się brixx sp zoo a siedziba też pod tym samym adresem Wernyhory 29a To musi faktycznie byc niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Pracownik12 2014-06-30 21:27:20
Prawda jest taka, robic trzeba wszędzie, nikt za darmo nic nie ma. narzekaja ci ktorym sie niechce albo ci ktorzy już nie pracują z jakich powodow. najwazniejsze firma jest wyplacalna i warto sprobowac
Pracownik12 2014-06-30 21:29:12
jest ok
Pracownik12 2014-07-03 20:28:03
Ja akurat jestem murarzem ale warunki ogulnie sa podobne,, moge nawet powiedziec ze ciesle maja troche lepiej. co tu wiecej mowic, masz chec to sprobuj i sam sie przekonasz.
Pracownik12 2014-07-07 19:06:28
Niema sprawy. trzeba se jakos pomagac. Gdyby bylo calkiem zle to nie robili by tu ludzie po 6 lat
Zainteresowana 2014-08-29 15:53:36
A co ma firma do tego jak się pracownicy zachowują? nie rozumiem?
1
eku 2014-12-01 15:00:16
Myślę ze w dużej mierze wiele zależy od naszego podejścia. Dobrze jest być na tyle w porządku do innych, aby mogło to zaprocentowac tym samym. nie rozumiem tylko jak to możliwe, że pracujesz 10 godz., a płacą za 8 ?? Jak tłumaczą te GRATISY?? chce zdobyć szeroką wiedzę o firmie do której kandyduje wiec prosze o wiecej informacji!!
3
szymek 2015-01-31 22:38:28
a to teraz tam nadal jest tak nie do konca w porzadku. chcialbym sie doweidziec czego na temat pracy bo wiecie ze nie bardzo sobie zdaje sprawe jak to teraz moze wygladac. nie mam co prawda ekipy z ktora moglbym jechac ale zawse mozemy sie tutaj zgadaac i jechac razem, co wy o tym sadzicie ? pozdrawiam wszystkich
szymek 2015-01-31 22:38:33
a to teraz tam nadal jest tak nie do konca w porzadku. chcialbym sie doweidziec czego na temat pracy bo wiecie ze nie bardzo sobie zdaje sprawe jak to teraz moze wygladac. nie mam co prawda ekipy z ktora moglbym jechac ale zawse mozemy sie tutaj zgadaac i jechac razem, co wy o tym sadzicie ? pozdrawiam wszystkich
stanisław 2015-02-19 18:12:51
obecnie mają chyba ze dwa ogłoszenia jak widziałem na zbrojarza i na cieśle, ale nie patrzyłem na oferty od nich jakie mają konkretnie.. strasznie mnie interesują dodatki u nich jak to się nazywa konkretnie - benefity takie? to mcie jakieś karty multisportu czy coś takiego albo upezpieczenia na życie?
tomek963 2015-02-20 11:23:10
czesc moglby ktos na pisac czy firma jest wyplacalna ile mozna zarobic i jakie warunki mieszkaniowe za pewniaja.
kolo 2015-02-20 20:34:58
SZYMEK W JAKIM JESTEŚ WIEKU I KAD JESTEŚ POLSKI CHYBA NIE ORAWIAN ?
zainteresowany 2015-03-14 14:20:15
Witam,

Jestesmy belgijska firma budowlana dzialajaca na rynku rodzimym jako podwykonawca prac stanu surowego w szczegolnosci roboty :

- betonowe
- ciesielskie
- zbrojarskie

Z racji na duze zapotrzebowanie na nasze uslugi poszukujemy zorganizowanych ekip do wspolnej realizacji naszych projektow.
Wszystkich zainteresowany prosimy o kontakt pod adresem email:

stany4surowe4belgia4@gmail.com

Wszelkie informacje na priv.

Dziekujemy i zapraszamy do wspolpracy.
tymek 2015-03-16 12:30:31
tyle ile zrobiles, na tyle zasluzyles
mentos 2015-03-16 12:37:10
durnie, a w kturej pracy liczy sie godziny skoro jest akord
borys 2015-03-28 19:36:29
jestem zainteresowany pracą w tej firmie ,chciałbym wiedzieć czy robimy na godziny czy na akord.ile płacą za godzinę a jak wychodzi w akordzie m2 klinkier lub tona stali.jeżeli jest akord to napewno wiecie za jaką cenę pracujecie bo opinie o tej firmie są nie najlepsze.
tadeusz 2015-03-31 08:36:09
słuchaj durniu jaki to akord jeżeli nie znasz żadnych stawek .czy zrobisz więcej i tak ci nitk nie zapłaci więcej,taki jest akord że nie wiemy za ile pracujemy ale jest wiosna trzeba rozejrzeć się za nową pracą jak był Darek zawsze było ok a teraz kiszka
Mateusz 2015-04-17 20:16:27
Witam, mam pytanie czy w tej firmie placa pensje w dwoch ratach jak mowia na rozmowach ? Czy zawsze pensja jest na czas i ile mozbna zarobic netto na miesiac ? Z gory dziekuje za odpowiedz :)
Pracownik 2015-04-26 14:31:53
Wypłata w dwóch ratach i wypłacana na czas, do 10 pierwsza rata i do 20 druga.
123654 2015-05-15 14:21:18
pracowalem w styczniu nie polecam
pracownik 2015-05-15 17:22:10
Firma nie wyplaca na czas pieniedzy kretactwo i nic wiecej ,robisz na umowie za stawke godzinowa a tak naprawde pracujesz na akord klamczuchy wstretne i tyle .
pracownik 2015-05-21 14:19:56
wszystkie pieniadze sa na czas wypalacane pracuje juz 4 lata i zawsze wszsystko jest tak jak mowili w warszawie.i skladki emerytalne tez placa.
edek 2015-05-21 14:21:21
zawsze w terminie
wujek 2015-05-21 14:23:51
pracowalem w tej firmie stany4surowe4belgia4 - ( usunięte przez administratora )
epracaownik 2015-05-21 14:25:34
elwira masz szanse, pytalem kierownika i mowi ze tak
ja 2015-05-30 10:32:51
powiem tak praca jak praca bylo oki ale co do warunków mieszkaniowych szalu nie ma w antwerpi chlopaki mieszkaja po 7-8 w mieszkaniach 1 lazienka 1 kuchnia w zutendalu jest miarowo mieszka sie w domkach letniskowych pieniadze terminowo to jest tylko ten plus tej firmy pozdrawiam i ciesze sie ze juz tam nie pracuje
AS 2015-06-16 13:16:56
13.40 brutto,a netto około 5euro,
Kierownik byly 2015-06-21 00:55:11
Coś mało opiniii dodajecie ostatnio szanowni pracownicy mojej byłej firmy. Czyżby było aż tak dobrze ze nikt nie chce pisać czy też jest tak źle ze nikomu nie chce się pisać
ja 2015-06-21 12:57:23
raczej to drugie;-p
były pracownik 2015-06-23 18:05:05
były kierownik a papiery w lesie,co domagasz się żeby pisali jaki to byłeś dobry.
stany4surowe4belgia4@gmail.com 2015-10-16 14:29:45
Dzien dobry,

Jestesmy belgijska firma budowlana dzialajaca na rodzimym rynku
jako generalny wykonawca i podwykonawca prac stanu surowego w
szczegolnosci roboty :

- betonowe
- ciesielskie
- zbrojarskie
- murarskie


Z racji na duze zapotrzebowanie na nasze uslugi poszukujemy wiarygodne firmy ze zorganizowanymi ekipami do wspolnej realizacji naszych projektow.

Wszystkich zainteresowany prosimy o kontakt pod adresem email:

stany4surowe4belgia4@gmail.com

lub/i

nr fax +322 706 53 99

Wszelkie informacje na priv.

Dziekujemy i zapraszamy do wspolpracy.
1
mały 2016-03-13 17:07:36
Nie polecam firmy za 8 dni 200Euto wdodatku atmosfera nieprzyjazna jeden drugie w lyzcze wody by utopil i lataja do kierownika na skarge. Jak mozna pracowac na przorob gdy niegdy nie wiadomo co ile kosztuje szukaja idiotow!!!!skladki niby od 4 tys odprowadzane a od najnizzeszej krajowej!!!!gdzie diety itp?
2
karol 2016-03-13 17:09:10
Nie polecam firmy za 8 dni 200Euto wdodatku atmosfera nieprzyjazna jeden drugie w lyzcze wody by utopil i lataja do kierownika na skarge. Jak mozna pracowac na przorob gdy niegdy nie wiadomo co ile kosztuje szukaja idiotow!!!!skladki niby od 4 tys odprowadzane a od najnizzeszej krajowej!!!!
1
karol 2016-03-13 17:15:35
Nie polecam firmy za 8 dni 200Euto wdodatku atmosfera nieprzyjazna jeden drugie w lyzcze wody by utopil i lataja do kierownika na skarge. Jak mozna pracowac na przorob gdy niegdy nie wiadomo co ile kosztuje szukaja idiotow!!!!skladki niby od 4 tys odprowadzane a od najnizzeszej krajowej!!!!
1
Zygmunt 2016-03-17 06:42:57
A ile ty byś chciał za 8 dni leżenia i opieprzania się w pracy.Ciesz się,że masz 200 euro.W przyszłym miesiącu za taką robotę jak twoja,dostaniesz 700 euro na cały miesiąc.
mali 2016-05-25 17:01:50
Dobrze,że to tylko sarkazm.Inaczej pomyślałbym,że macie coś z bańką.
Murarzyna 2016-07-19 04:29:59
Kiedyś było lepiej...Można było zarobić 710€ na miesiąc (oczywiście z sobotami) .Może kierownictwo pozwoli robić w niedzielę ? To 750 można by wyhaczyć
1
gienek 2016-07-26 16:05:22
napiszczie prosze ile mozna zarobic miesiecznie
4
barszcz 2016-09-22 17:27:49
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można sie teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze premie, co znacznie urozmaica teraz zatrudnienie.
siury 2016-12-02 21:19:12
Zgadzam się z tobą kolego a faktycznie piszą o firmie byli pracownicy tylko czemu nie piszą o tym ze godzinę trzeba robić za darmo nie dawno pracowałem w tej firmie i nie polecam a kto zarabia tam to zarabia a szczególnie przydupasy i nie pchajcie się ludzie tam a z zakwaterowaniem to jest tak zależy gdzie trafisz pozdrawiam Atamana pana kierownika a z niego taki kierownik jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trąbka
siury 2016-12-02 21:34:17
A zastanowiłeś sie nad tym co ty baranie wypisujesz 1500 zarobisz chyba z rodzinnym
Zostaw swoją opinię o THT Bouw - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Bouw