logo THT Bouw

THT Bouw

Warszawa

Opinie o THT Bouw

KRZYSZTOF STALA 2013-01-08 14:13
Do wszystkich obecnych i byłych pracowników THT BOUW Sp. z o.o., oraz osób, które wypowiadają się na tej stronie na temat spółki i jej właścicieli.

Niniejszym informuję, iż wszystkie wpisy zamieszczane na forum, które mają charakter zniesławienia i które mogą poniżyć moją osobę, osobę moich wspólników oraz pracowników spółki w opinii publicznej, lub narazić na utratę zaufania społecznego niezbędnego dla funkcjonowania spółki, zajmowania danego stanowiska, wykonywania zawodu lub rodzaju działalności, oraz naruszą dobre imię w/w osób, jako właściciel spółki, zgodnie z obowiązującymi przepisami, będę kierował do prokuratury, jako podejrzenie popełnienia przestępstwa.

Informuję, że zgodnie z obowiązującym prawem, identyfikacja adresu IP, czyli odtajnienie danych osobowych osób dokonujących wpisy w tym serwisie, tj. wpisy treści i materiałów sprzecznych z obowiązującym prawem i z zasadami współżycia społecznego, treści wulgarnych, obscenicznych, treści uważanych powszechnie za obraźliwe, naruszających dobra osobiste innych osób, nagannych moralnie, oraz nieuprawnionego korzystania z cudzego wizerunku, naruszających zasady prywatności, dobre obyczaje i zasady etykiety, będę zgłaszał do odpowiednich instytucji i kierował na drogę postępowania sądowego.

(usunięte przez administratora)
Konkurencja 2013-03-22 22:22
Ale bzdury Pan wypisuje Panie Prezesie. Straszy Pan bylych i obecnych pracownikow? Czyzby az tak zle w Pana firmie? Ludzie , zachowujac ramy kultury osobistej, maja prawo pisacbo swoich osobistych odczuciach na tematy jakie poruszac chca i prokuratura tutaj nawet palcem nie ruszy!
2
z-big 2013-04-03 22:24
Moja opinia o Firmie THT nie może byc zła, tylko dziwi mnie dlaczego ja nie mogę tam pracowac, czy moja twarz jest nie taka, czy nie stawiam wódki odpowiednim osobom, czy działa jakieś Fatum?.
Przyjmuje Pan ludzi nie mających pojęcia o budownictwie, zwalnia Pan fachowców, powinien Pan zwrócic baczną uwagę na ludzi Pana otaczających, moze Pan jest wprowadzany w błąd.
Czy jest Pan pewny, że posiada fachową kadrę kierowniczą?
Oznajmiam Panu, że jestem w stanie stanąc z każdym,z tych pańskich cudotwórców murarskich i żaden mnie nie pokona.
(usunięte przez administratora)
spilen 2013-07-03 19:38
przyjmują a potem zwalniają
1
bera 2013-09-27 20:11
jak masz kolego problem to sie spotkajmy i pogadajmy.co do firmy to ja nie mam zadnych zastrzezeń ,wypłata na czas,kierownictwo ok. pseudomurarze do domu.jak ktos nie umie pracowac to wypisuje głupoty.polecam ta firme
1
bera 2013-09-28 18:47
wypłata zawsze na czas ,nie mniej niz 1500euro jak dobrze pracujesz to masz duzo wiecej.wiecej nie pomoge bo ja tam juz nie pracuje,odszedłem z własnej woli .ale firme polecam jak chce ci sie robic to zarobisz.pozdrawiam kolegów. oraz tych anonimowych którzy nic nie potrafia nawet nie umia sie podpisac.
2013-09-29 23:04
no zobacz wchodze po roku a tu kto. czesc bera + pozdowionka. napisz mi co tam w bacówce(usunięte przez administratora)
Tadek 2014-01-01 13:16
Czytam opinie o firmie i dziwje sie ze pisza je byli pracownicy. Pracowalem w akps 3 lata temu kasa byla ok ( usunięte przez administratora ) spoko praca jakto na budowie trzeba ja tylko akceptowac i umiec wykonywac pozdrawjam
pik 2014-01-23 11:39
cieżko tu cos zrozumiec trzeba samemu spróbowan do odważnych swiat należy
jewhen 2014-03-11 18:20
chciałem znaleźć jakiś kontakt w internecie, przez stronę, ale nigdzie ich nie ma. Chyba muszę inaczej poszukać ich danych
gregory 2014-03-13 16:56
Ja wiem, że firma Tht bouw czesto poszukuje pracowników na budowy na terenie Belgii, więc moglibyście napisać jakie warunki sa w tym kraju i jak jest z językiem.
Patryk 2014-03-17 23:48
Równiez prosiłbym o komentarz w tej sprawie i mnie interesuje jeszcze jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem.
bolo 2014-03-21 19:54
Jak nie chlasz gorzały to się tam nie wybieraj bo szkoda czasu i zdrowia
bolo 2014-04-06 20:20
tobi pracujesz to wiesz o co mi chodziło na pewno nie o piwo po pracy , a Twoja ksywa tłumaczy dlaczego bronisz firmy i siebie.
Pracownik12 2014-06-30 21:27
Prawda jest taka, robic trzeba wszędzie, nikt za darmo nic nie ma. narzekaja ci ktorym sie niechce albo ci ktorzy już nie pracują z jakich powodow. najwazniejsze firma jest wyplacalna i warto sprobowac
Pracownik12 2014-06-30 21:29
jest ok
Pracownik12 2014-07-03 20:28
Ja akurat jestem murarzem ale warunki ogulnie sa podobne,, moge nawet powiedziec ze ciesle maja troche lepiej. co tu wiecej mowic, masz chec to sprobuj i sam sie przekonasz.
Pracownik12 2014-07-07 19:06
Niema sprawy. trzeba se jakos pomagac. Gdyby bylo calkiem zle to nie robili by tu ludzie po 6 lat
Zainteresowana 2014-08-29 15:53
A co ma firma do tego jak się pracownicy zachowują? nie rozumiem?
1
szymek 2015-01-31 22:38
a to teraz tam nadal jest tak nie do konca w porzadku. chcialbym sie doweidziec czego na temat pracy bo wiecie ze nie bardzo sobie zdaje sprawe jak to teraz moze wygladac. nie mam co prawda ekipy z ktora moglbym jechac ale zawse mozemy sie tutaj zgadaac i jechac razem, co wy o tym sadzicie ? pozdrawiam wszystkich
szymek 2015-01-31 22:38
a to teraz tam nadal jest tak nie do konca w porzadku. chcialbym sie doweidziec czego na temat pracy bo wiecie ze nie bardzo sobie zdaje sprawe jak to teraz moze wygladac. nie mam co prawda ekipy z ktora moglbym jechac ale zawse mozemy sie tutaj zgadaac i jechac razem, co wy o tym sadzicie ? pozdrawiam wszystkich
stanisław 2015-02-19 18:12
obecnie mają chyba ze dwa ogłoszenia jak widziałem na zbrojarza i na cieśle, ale nie patrzyłem na oferty od nich jakie mają konkretnie.. strasznie mnie interesują dodatki u nich jak to się nazywa konkretnie - benefity takie? to mcie jakieś karty multisportu czy coś takiego albo upezpieczenia na życie?
tomek963 2015-02-20 11:23
czesc moglby ktos na pisac czy firma jest wyplacalna ile mozna zarobic i jakie warunki mieszkaniowe za pewniaja.
kolo 2015-02-20 20:34
SZYMEK W JAKIM JESTEŚ WIEKU I KAD JESTEŚ POLSKI CHYBA NIE ORAWIAN ?
tymek 2015-03-16 12:30
tyle ile zrobiles, na tyle zasluzyles
mentos 2015-03-16 12:37
durnie, a w kturej pracy liczy sie godziny skoro jest akord
borys 2015-03-28 19:36
jestem zainteresowany pracą w tej firmie ,chciałbym wiedzieć czy robimy na godziny czy na akord.ile płacą za godzinę a jak wychodzi w akordzie m2 klinkier lub tona stali.jeżeli jest akord to napewno wiecie za jaką cenę pracujecie bo opinie o tej firmie są nie najlepsze.
tadeusz 2015-03-31 08:36
słuchaj durniu jaki to akord jeżeli nie znasz żadnych stawek .czy zrobisz więcej i tak ci nitk nie zapłaci więcej,taki jest akord że nie wiemy za ile pracujemy ale jest wiosna trzeba rozejrzeć się za nową pracą jak był Darek zawsze było ok a teraz kiszka
Mateusz 2015-04-17 20:16
Witam, mam pytanie czy w tej firmie placa pensje w dwoch ratach jak mowia na rozmowach ? Czy zawsze pensja jest na czas i ile mozbna zarobic netto na miesiac ? Z gory dziekuje za odpowiedz :)
Pracownik 2015-04-26 14:31
Wypłata w dwóch ratach i wypłacana na czas, do 10 pierwsza rata i do 20 druga.
123654 2015-05-15 14:21
pracowalem w styczniu nie polecam
pracownik 2015-05-21 14:19
wszystkie pieniadze sa na czas wypalacane pracuje juz 4 lata i zawsze wszsystko jest tak jak mowili w warszawie.i skladki emerytalne tez placa.
edek 2015-05-21 14:21
zawsze w terminie
wujek 2015-05-21 14:23
pracowalem w tej firmie stany4surowe4belgia4 - ( usunięte przez administratora )
epracaownik 2015-05-21 14:25
elwira masz szanse, pytalem kierownika i mowi ze tak
ja 2015-05-30 10:32
powiem tak praca jak praca bylo oki ale co do warunków mieszkaniowych szalu nie ma w antwerpi chlopaki mieszkaja po 7-8 w mieszkaniach 1 lazienka 1 kuchnia w zutendalu jest miarowo mieszka sie w domkach letniskowych pieniadze terminowo to jest tylko ten plus tej firmy pozdrawiam i ciesze sie ze juz tam nie pracuje
Kierownik byly 2015-06-21 00:55
Coś mało opiniii dodajecie ostatnio szanowni pracownicy mojej byłej firmy. Czyżby było aż tak dobrze ze nikt nie chce pisać czy też jest tak źle ze nikomu nie chce się pisać
ja 2015-06-21 12:57
raczej to drugie;-p
były pracownik 2015-06-23 18:05
były kierownik a papiery w lesie,co domagasz się żeby pisali jaki to byłeś dobry.
Zygmunt 2016-03-17 06:42
A ile ty byś chciał za 8 dni leżenia i opieprzania się w pracy.Ciesz się,że masz 200 euro.W przyszłym miesiącu za taką robotę jak twoja,dostaniesz 700 euro na cały miesiąc.
mali 2016-05-25 17:01
Dobrze,że to tylko sarkazm.Inaczej pomyślałbym,że macie coś z bańką.
Murarzyna 2016-07-19 04:29
Kiedyś było lepiej...Można było zarobić 710€ na miesiąc (oczywiście z sobotami) .Może kierownictwo pozwoli robić w niedzielę ? To 750 można by wyhaczyć
2
gienek 2016-07-26 16:05
napiszczie prosze ile mozna zarobic miesiecznie
5
barszcz 2016-09-22 17:27
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można sie teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze premie, co znacznie urozmaica teraz zatrudnienie.
1
siury 2016-12-02 21:34
A zastanowiłeś sie nad tym co ty baranie wypisujesz 1500 zarobisz chyba z rodzinnym
3
Weronika 2017-03-09 13:41
A co powiecie na temat atmosfery w miejscu pracy? Dla wielu pracowników jest to ważny aspekt ;)
Greg 2017-04-24 22:26
Jak jest z tej firmy w Belgii? Jakie sa stawki?
1
siury 2017-05-07 13:35
Wiem pan co to co pan napisał niech sobie schowa w kieszeń a druga rzecz skoro taka cudowna to jest firma to dlaczego ludzie sami odchodzą z tej firmy bo porządna firma nie szuka ludzi bo ma ich cały czas i tacy ludzie nie będą odchodzić i jeden gość dobrze napisał jak się stawia gorzałę to i ma się odpowiedni zarobek a resztę to traktujecie jak trędowatych jak są potrzebni to dobrze a jak nie to kopa i do domu
1
Zostaw swoją opinię o THT Bouw - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Bouw