logo THT Bouw

THT Bouw

Warszawa

Opinie o THT Bouw

Patryk 2014-03-17 23:48
Równiez prosiłbym o komentarz w tej sprawie i mnie interesuje jeszcze jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem.
bolo 2014-03-21 19:54
Jak nie chlasz gorzały to się tam nie wybieraj bo szkoda czasu i zdrowia
bolo 2014-04-06 20:20
tobi pracujesz to wiesz o co mi chodziło na pewno nie o piwo po pracy , a Twoja ksywa tłumaczy dlaczego bronisz firmy i siebie.
Pracownik12 2014-06-30 21:27
Prawda jest taka, robic trzeba wszędzie, nikt za darmo nic nie ma. narzekaja ci ktorym sie niechce albo ci ktorzy już nie pracują z jakich powodow. najwazniejsze firma jest wyplacalna i warto sprobowac
Pracownik12 2014-06-30 21:29
jest ok
Pracownik12 2014-07-03 20:28
Ja akurat jestem murarzem ale warunki ogulnie sa podobne,, moge nawet powiedziec ze ciesle maja troche lepiej. co tu wiecej mowic, masz chec to sprobuj i sam sie przekonasz.
Pracownik12 2014-07-07 19:06
Niema sprawy. trzeba se jakos pomagac. Gdyby bylo calkiem zle to nie robili by tu ludzie po 6 lat
Zainteresowana 2014-08-29 15:53
A co ma firma do tego jak się pracownicy zachowują? nie rozumiem?
1
szymek 2015-01-31 22:38
a to teraz tam nadal jest tak nie do konca w porzadku. chcialbym sie doweidziec czego na temat pracy bo wiecie ze nie bardzo sobie zdaje sprawe jak to teraz moze wygladac. nie mam co prawda ekipy z ktora moglbym jechac ale zawse mozemy sie tutaj zgadaac i jechac razem, co wy o tym sadzicie ? pozdrawiam wszystkich
szymek 2015-01-31 22:38
a to teraz tam nadal jest tak nie do konca w porzadku. chcialbym sie doweidziec czego na temat pracy bo wiecie ze nie bardzo sobie zdaje sprawe jak to teraz moze wygladac. nie mam co prawda ekipy z ktora moglbym jechac ale zawse mozemy sie tutaj zgadaac i jechac razem, co wy o tym sadzicie ? pozdrawiam wszystkich
stanisław 2015-02-19 18:12
obecnie mają chyba ze dwa ogłoszenia jak widziałem na zbrojarza i na cieśle, ale nie patrzyłem na oferty od nich jakie mają konkretnie.. strasznie mnie interesują dodatki u nich jak to się nazywa konkretnie - benefity takie? to mcie jakieś karty multisportu czy coś takiego albo upezpieczenia na życie?
tomek963 2015-02-20 11:23
czesc moglby ktos na pisac czy firma jest wyplacalna ile mozna zarobic i jakie warunki mieszkaniowe za pewniaja.
kolo 2015-02-20 20:34
SZYMEK W JAKIM JESTEŚ WIEKU I KAD JESTEŚ POLSKI CHYBA NIE ORAWIAN ?
tymek 2015-03-16 12:30
tyle ile zrobiles, na tyle zasluzyles
mentos 2015-03-16 12:37
durnie, a w kturej pracy liczy sie godziny skoro jest akord
borys 2015-03-28 19:36
jestem zainteresowany pracą w tej firmie ,chciałbym wiedzieć czy robimy na godziny czy na akord.ile płacą za godzinę a jak wychodzi w akordzie m2 klinkier lub tona stali.jeżeli jest akord to napewno wiecie za jaką cenę pracujecie bo opinie o tej firmie są nie najlepsze.
tadeusz 2015-03-31 08:36
słuchaj durniu jaki to akord jeżeli nie znasz żadnych stawek .czy zrobisz więcej i tak ci nitk nie zapłaci więcej,taki jest akord że nie wiemy za ile pracujemy ale jest wiosna trzeba rozejrzeć się za nową pracą jak był Darek zawsze było ok a teraz kiszka
Mateusz 2015-04-17 20:16
Witam, mam pytanie czy w tej firmie placa pensje w dwoch ratach jak mowia na rozmowach ? Czy zawsze pensja jest na czas i ile mozbna zarobic netto na miesiac ? Z gory dziekuje za odpowiedz :)
Pracownik 2015-04-26 14:31
Wypłata w dwóch ratach i wypłacana na czas, do 10 pierwsza rata i do 20 druga.
123654 2015-05-15 14:21
pracowalem w styczniu nie polecam
pracownik 2015-05-21 14:19
wszystkie pieniadze sa na czas wypalacane pracuje juz 4 lata i zawsze wszsystko jest tak jak mowili w warszawie.i skladki emerytalne tez placa.
edek 2015-05-21 14:21
zawsze w terminie
wujek 2015-05-21 14:23
pracowalem w tej firmie stany4surowe4belgia4 - ( usunięte przez administratora )
epracaownik 2015-05-21 14:25
elwira masz szanse, pytalem kierownika i mowi ze tak
ja 2015-05-30 10:32
powiem tak praca jak praca bylo oki ale co do warunków mieszkaniowych szalu nie ma w antwerpi chlopaki mieszkaja po 7-8 w mieszkaniach 1 lazienka 1 kuchnia w zutendalu jest miarowo mieszka sie w domkach letniskowych pieniadze terminowo to jest tylko ten plus tej firmy pozdrawiam i ciesze sie ze juz tam nie pracuje
Kierownik byly 2015-06-21 00:55
Coś mało opiniii dodajecie ostatnio szanowni pracownicy mojej byłej firmy. Czyżby było aż tak dobrze ze nikt nie chce pisać czy też jest tak źle ze nikomu nie chce się pisać
ja 2015-06-21 12:57
raczej to drugie;-p
były pracownik 2015-06-23 18:05
były kierownik a papiery w lesie,co domagasz się żeby pisali jaki to byłeś dobry.
Zygmunt 2016-03-17 06:42
A ile ty byś chciał za 8 dni leżenia i opieprzania się w pracy.Ciesz się,że masz 200 euro.W przyszłym miesiącu za taką robotę jak twoja,dostaniesz 700 euro na cały miesiąc.
mali 2016-05-25 17:01
Dobrze,że to tylko sarkazm.Inaczej pomyślałbym,że macie coś z bańką.
Murarzyna 2016-07-19 04:29
Kiedyś było lepiej...Można było zarobić 710€ na miesiąc (oczywiście z sobotami) .Może kierownictwo pozwoli robić w niedzielę ? To 750 można by wyhaczyć
2
gienek 2016-07-26 16:05
napiszczie prosze ile mozna zarobic miesiecznie
5
barszcz 2016-09-22 17:27
Hej, wiecie jakich średnich zarobków można sie teraz spodziewać? Podobno oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze premie, co znacznie urozmaica teraz zatrudnienie.
1
siury 2016-12-02 21:34
A zastanowiłeś sie nad tym co ty baranie wypisujesz 1500 zarobisz chyba z rodzinnym
4
Weronika 2017-03-09 13:41
A co powiecie na temat atmosfery w miejscu pracy? Dla wielu pracowników jest to ważny aspekt ;)
Greg 2017-04-24 22:26
Jak jest z tej firmy w Belgii? Jakie sa stawki?
1
siury 2017-05-07 13:35
Wiem pan co to co pan napisał niech sobie schowa w kieszeń a druga rzecz skoro taka cudowna to jest firma to dlaczego ludzie sami odchodzą z tej firmy bo porządna firma nie szuka ludzi bo ma ich cały czas i tacy ludzie nie będą odchodzić i jeden gość dobrze napisał jak się stawia gorzałę to i ma się odpowiedni zarobek a resztę to traktujecie jak trędowatych jak są potrzebni to dobrze a jak nie to kopa i do domu
2
123 2017-08-11 19:10
Część ludzi uciekła w maju i czerwcu,w większości do Erbudu.Troszkę sami zwolnili,a teraz znowu jest ogłoszenie.To tak na marginesie dla myślących.
4
Weronika 2017-08-25 14:12
@123 czyli tak bardzo pracownicy nie są zadowoleni z pracy, że sami odchodzą? Co wpływa na ten stan? Co robi pracodawca? Czy nie da się tego jakos wyjaśnić z pracodawcą? Ktoś też ma takie doświadczenia z firmą THT Bouw? Przydadzą się te informacje, ponieważ prowadzą aktualnie rekrutację na: MURARZA, ZBROJARZA i CIEŚLE. Informacje o rekrutacji są na stronie gowork.pl.
ORY 2017-08-25 15:23
ludzi uciekają bo gdzies zarobią 100eur albo 200eur więcej a potem siedza 2 miesiące w domu bez zarobku ale to nie licza ha ha ha ha , trzeba liczyc cale miesiące pracy a nie postoje i zjazdy. mam przez caly rok wyplaty nawet w zimie ale koledzy są mądrzjszy.
123 2017-08-26 14:37
ORY,podaj konkretne przykłady firm które mają takie przestoje w Belgii?Chcesz powiedzieć,że jak jest mróz w Belgii to inne firmy wysyłają do Polski a w THT się pracuje?Ty masz ludzi za idiotów,Ty myślisz ,że ktoś odchodzi z firmy dla głupich 100eur.?Może zapytaj Wojtka,dlaczego odszedł?Dlaczego odchodzą dobrzy murarze,albo sie ich zwalnia po miesiącu.
3
murer 2017-09-04 23:05
ORY 500eur to nie 100eur nie uważasz.A taką różnicę zauważyłem na swoim koncie po zmianie firmy.Żeby było ciekawiej przerób ten sam,bo metry liczyć umiem.
Daro 2017-09-05 11:16
Witajcie szwagry może mi ktos napisze konkretnie co to za firma Brixx lub THT Bouw w czwartek wybieram sie do Wawy na spotkanko rekrutacyjne czy warto?Telefonicznie zaproponowali mi 13.931 euro brutto praca w Belgii na prefabrykacji moze sie ktos odnies do tej stawki i jakie tam panuja warunki socjalne pozdrawiam Daro z Płocka .Murer moze ty cos napiszesz prywatnie na mojego emaila darek38kutno@wp.pl
murer 2017-09-06 13:56
Daro,możesz przybliżyć temat,bo nie bardzo wiem o co chodzi.THT do tej pory nie miało prefabrykacji,chyba,że coś się zmieniło.Stawką nie zaprzątaj sobie głowy,żyjesz z przerobu.Ekipa ogólnie w porzo.Ale musisz wiedzieć co do kogo gadać.Dużo gumowców.Resztę przerobisz na żywym organizmie.Lubisz sobie zapodać procent,przeżyjesz.Pracodawcę oceniam na 4++.
Daro 2017-09-06 16:13
Murer w sumie to jade na spotkanko firma Brixx ktora sie znajduje na tej samej ulicy i po tym samym numer i adresem to może cos pomyliłem ale co do procentów to z tym to słabo u mnie ale i tak oferta była do Belgii na prefabrykacje i stawaka była oferowana tak jak napisałem bo na budowę to raczej sie nie piszę ale z tego co wyczytałem to Brixx i THT to jest jedna firma może się mylę no ale i tak oferta była na prefabrykacje
murer 2017-09-07 21:59
Daro,pochwal się co Ci tam Pani Kasia naobiecywała.Dalej masz stawkę 13,9 eur,czy jednak realia są inne.
murer 2017-09-09 23:29
Jak tam Daro dalej studiujesz umowę?Tym się nie przejmuj,1200eur masz pewne.Ja też tak miałem.Zmieniłem firmę i bach 1700eur za tą samą robotę.Takie czary.
Weronika 2017-09-15 08:58
Nie piszecie merytorycznych wpisów, dlatego zapytam jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Czy w ostatnim czasie zaszły w tej kwestii jakieś zmiany? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne. Co jeszcze warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV do THT Bouw?
Hjmn 2017-09-18 23:23
Panowie 1700e za 10h pracy to śmiech na sali! Atmosfera w pracy h..ujowa rudy ciągle z wiechem pije i wieszają psy na innych i jak im nie stawiają to zle! Tuptus (Jurek z gorlic)nic nie umie zrobić i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wlazi jest tak zwanym lizodupem! Generalnie jak wyjeżdżacie z tej firmy to weźcie wazeline aby był lepszy poślizg bo na sucho jak będą was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to będzie bolało! Pozdrawiam pseudo kierownika krzyrzanskiego który bierze dole pod stołem od roboli aby dac im więcej na wyplate
MAJSTEREK 2017-09-22 11:44
W jaki sposób oznaczyć wysokość betonowania ściany lub słupa w zamkniętym szalunku?

Zostaw swoją opinię o THT Bouw - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie THT Bouw