Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Grene sp.z.o.o

zdjecie uzytkownika
Ryzykant - 2014-10-13 14:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-10-10 21:15:51]:
Ja zaryzykuję.Jeżeli pieniądze to nie wszystko to dlaczego chwalisz się zarobkami?Nie ma firmy,której byli pracownicy nie obsmarują na forum.Poza tym są to opinie kilku osób,którym widać zależy na zlej opini,a może sami liczycie na powrót i dlatego tak nas zniechęcacie?
zdjecie uzytkownika
pitek - 2014-10-13 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz stworzyli nowe ogłoszenie pracy: Grene jest liderem rynku technicznego wyposażenia rolnictwa i nieustannie rozwija swoją sieć sprzedaży otwierając nowe sklepy, a także rozwijając narzędzia do handlu zarówno offline jak i online. W związku z rozwojem działu marketingu poszukują pracowników, którzy wesprą prace nad rozwojem platformy e-commerce i będą współtworzyć silną pozycję firmy w Internecie. Nie wygląda tak źle.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-10-13 18:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy ktoś pracował tam jako Przedstawiciel Handlowy ? i mógłby Opowiedzieć w skrócie jak wygląda Praca ile godzin pracuję się dziennie ? Na jakim poziomie Przedstawiają się zarobki oczywiście Około Z góry dziękuje za wszelkie informację
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-10-15 00:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pitek - 2014-10-13 16:26:45]:
Nie warto. Z liderowania coraz mniej zostaje bo młodzież w większości sklepów nie ogarnia a nowe sklepy to franczyza która idzie jak krew z nosa.Jedynie ten internet został ale sklepy Grene to już tylko dla bogatych zostały bo ceny to z kosmosu mają a taki przedstawiciel handlowy niestety musi się z tym bujać i wciskać kiepski produkt czyt. chińszczyzne i produkty z indii których jakość pozostawia wiele do życzenia a do tego nadrabiać niesmak pozostający po wizycie w sklepie. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-18 16:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Bartek - 2014-10-13 18:59:51]:
Ciekawe czemu moja odpowiedź na to pytanie została usunięta. Czy jest tu jakaś cenzura? Nie napisałem nic nieprawdziwego ani obraźliwego...
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-21 19:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ZATRUDNIĄ WYCISNĄ Z CIEBIE SOKI I KOPNĄ CIĘ W DUP.BARDZO BARDZO ALE TO BARDZO ŻAŁOSNA FIRMA JEŻELI CHODZI O STOSUNEK DO LUDZI SŁODZĄ W OCZY A ZA PLECAMI NÓŻ STANOWCZO ODRADZAM PRACY W TEJ SEKCIE
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-10-30 12:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry czy ktos pracował jako sprzedawca....? i by mógł powiedziec jak ta praca wyglada w takim sensie jakie wynagrodzenie ile godzin dziennie?
zdjecie uzytkownika
pitek - 2014-10-31 18:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik, ja śledzę to forum od naprawdę bardzo długiego czasu, dostaje także e-maila, kiedy ktos odpisze w wątku, więc nie rób sobie jaj, ze ktos usunal Ci post,a bo nic takiego nie zauważyłem, bym dostał tez maila na ten temat. Może pomyliły Ci sie tematy, napisz jeszcze raz i zrób screena na pamiątkę, to wstawisz jesli rzeczywiście usuną, w co i tak watpię.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-05 10:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pitek - 2014-10-31 18:51:26]:
I tak będzie trzeba robić w takim razie.
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2014-11-14 23:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie praca w sklepie internetowym firmy Grene - pracuje ktoś? czy osobno do tego zatrudniają, czy po prostu przesuwają pracowników z innych stanowisk? mam doświadczenie w tego typu pracach. na http://www.sklep-grene.pl/ nie ma żadnej informacji dotyczącej zatrudniania, nie widziałem też nowych ofert..
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-11-15 11:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rolnik - 2014-11-14 23:37:02]:
Oferta pracy na stanowisku e-marketera dotyczy pracy przy e-sklepie. W przyszłym tygodniu będzie rekrutacja z nadesłanych Cv. Jeszcze jest szansa. Zapraszamy.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-11-16 22:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [marketing - 2014-11-15 11:26:29]:
Następnego łosia szukają.... :)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-17 12:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [marketing - 2014-11-15 11:26:29]:
Szukają następnego barana którego pójdzie wydoić i kopnąć w cztery litery. Poczytaj chłopie opinie o tych wyzyskiwaczach i lepiej szukaj pracy gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
sobi - 2014-11-29 03:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-11-17 12:44:34]:
bardzo ostro wypowiadają się na temat Grene niektóre osoby powyżej. Jednak żadna z nich nie podaje szczegółów współpracy z tym sklepem internetowym . Jeśli już piszecie o kimś źle to zróbcie to przynajmniej w taki sposób , żeby inni byli gotowi uwierzyć , że rzeczywiście coś jest z tą firmą nie tak...
zdjecie uzytkownika
fdcv - 2014-12-13 16:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego odradzacie pracy w tej tzw sekcie? jak przebiega rekrutacja czy zatrudniaja z doswiadczeniem czy bez rowniez? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
jgjs - 2014-12-14 21:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [fdcv - 2014-12-13 16:32:00]:
Zatrudniają również bez doświadczenia bo generalnie nie ma kto pracować (jeśli masz wiedzę to znajdziesz lepszą pracę) za takie grosze - najczęściej najniższa krajowa + premia której nigdy nie ma bo zawsze znajdą sposób, żeby cię okraść. Rekrutacja to tylko pogawędka + poszukanie jakieś części w katalogu. Jeśli chodzi o oczekiwania to z reguły kosmiczne (u mnie w firmie polecili nam je jeździć za własne pieniądze po ludziach i namawiać ich na zakupy) bo ceny są z kosmosu i jakość części często na bakier, a rolnicy nie są już tacy głupi jak kiedyś. Każdy pracownik z reguły traktowany jest jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to nie ważne ile z siebie da i tak ocenią źle (no chyba, że będzie zapieprzał więcej godzin niż trzeba i kasy za to nie będzie wołał). Szkolenia marne i niewiele bo szef od sprzedaży powie, że i tak najważniejsze są słupki a na szkoleniach głupoty gadają (przerabiałem to) a własne zdanie jest niemile widziane bo oni i tak wiedzą lepiej - nie mając z rolnictwem nic wspólnego (przykład z góry czyt. prezes - mało kompetentna osoba zresztą jak większość osób z centrali w Koninie). Ja podziękowałem i odradzam każdemu, zresztą poczytaj, spójrz na oceny i poszukaj czegoś innego. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
uwielbiciel - 2014-12-17 22:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W lesie Sherwood dowodzi dark quen i jego wierna kohorta. Wielu smutnych panów ślepo wykonujących polecenia. Jest tam jack wolfskin, kiedyś super gosc , a teraz co tu dużo mówić 'PAN nie ma takiej opcji'. Jest tez Ryszard lwie serce, gość dirty job, bez zasad, bez wlasnego zdania, zaklamany, mówi jedno a robi drugie, ale nie ma co się dziwić szybki awans i za srebrniki można go nie mieć, byle się zera zgadzaly na koncie. Polecam szczególnie mlodym ludziom prace w tej firmie, bo tylko teraz takich tam potrzebują, zoltodziobow ktorzy nie beda sie sprzeciwiac, a tych doświadczonych się pozbywaja. Gorąco polecam.
zdjecie uzytkownika
Handlowiec - 2014-12-19 15:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Poszukuję pracy w branży handlowej. Myślę, że jestem w odpowiednim miejscu jednak nie mogę znaleźć informacji n/t zadań i wymagań jakie firma autentycznie stawia przed pracownikiem. Nie interesują mnie opinie sfrustrowanych pracowników, którzy wykorzystując Internet wylewają swoje ,,gorzkie żale”, bo najprawdopodobniej zabrakło im odwagi, a może kreatywności, aby patrząc w oczy pracodawcy zgłaszać swoje uwagi i wspólnie na bieżąco rozwiązywać problemy? Proszę o informację od osób, które pracują lub pracowały w tej firmie i podobnie jak ja są ambitni, potrafią wytyczać sobie życiowe cele, są kreatywni i pełni zapału do pracy. Proszę o merytoryczne podpowiedzi, myślę o złożeniu CV na stanowisko sprzedawcy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-20 20:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buuuuuuuhahahahhaha, dobre!!!!!!! Czyżby ktoś z pseudo marketingu się uaktywnił?? A może inny oddany biedak z klapkami na oczach?
zdjecie uzytkownika
pomoc - 2014-12-21 13:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-20 20:33:10]:
A ty co? Z czym masz problem? Żółć Ci do mózgu podskoczyła? Nie pozwolisz nawet podać linka tak hejt w Tobie siedzi? Zrób sobie lewatywę to Ci ulży, albo po prostu rzuć tą robotę bo widać że ci nie służy.
Ja aplikuję do Grene bo chcę, a jak mi się nie będzie podobać to rzucę ją w cholerę.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-21 20:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pomoc - 2014-12-21 13:03:44]:
Drogi kolego, żeś się uniósł, tobie bardziej lewatywa się przyda... Pędź tam i pracuj. Jak lubisz, żeby cię dymano - twoja sprawa...
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-12-21 22:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Handlowiec - 2014-12-19 15:02:57]:
A nie pomyślałeś, że mówienie prosto w oczy przełożonym nie skutkowało mimo kreatywności??? Ja się nigdy nie bałem powiedzieć tego co myślę nawet samemu prezesowi. Mnie np. ta firma okradła. Tak właśnie okradła a im bardziej krzyczałem tym mniej ze mną rozmawiano . Masz ambicje, jesteś kreatywny i masz życiowe cele??? hahaha To się zatrudnij w złodziejskim Grene. Szybko zmienisz plany a twój zapał zgaśnie raz dwa. Zdecydowana większość tutaj to ludzie, którzy sami odeszli więc nie pieprz głupot chłopie. Ale zatrudnij się to zobaczymy czy taki cwaniak będziesz
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-12-22 09:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałbym zapytac ile zarabia sprzedawca w markecie konin??
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytają mniej więcej o doświadczenie, jaką się miało styczność z branżą itp. Potem ja np. miałem poszukać w katalogu do C-360 wał i to było na tyle. Branża nie jest łatwa więc zbyt wielu się nie nadaje.
Pytania: Nic konkretnego nie pytają. Wypłaty masakryczne
zdjecie uzytkownika
uwielbiciel - 2014-12-22 15:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2014-12-21 22:36:27]:
ALE TO NIE BYŁA ODPOWIEDZ SKIEROWANA DO CIEBIE, TO JEST ODPOWIEDZ NA MOJĄ BAJECZKĘ O LESIE SHERWOOD. JEDEN Z PANÓW POZNAŁ SIĘ W NIEJ I POCZUŁ URAŻONY, TYLKO DZIWIĘ SIĘ ŻE SKORO JEST SR ALBO SZEFEM CHIRURGÓW W DO, TO CHCIAŁBY WRÓCIĆ NA SKLEP JAKO SPRZEDAWCA???
A TAK TO W 100% ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ, PRZEPRACOWAŁEM KILKA LAT W TEJ FIRMIE, PRACOWAŁEM SUMIENNIE, ALE ZAWSZE BYŁO ŹLE, ZAWSZE BYŁO MAŁO. JAK BYŁEŚ CICHO I NIE PROTESTOWAŁEŚ TO JECHALI PO TOBIE JAK PO ŁYSEJ KOBYLE, JAK SIĘ COŚ POSTAWIŁEŚ TO NA BOCZNY TOR, NIBY Z TOBĄ ROZMAWIALI, A ZA PLECAMI KNULI, JAK CI DOWALIĆ. 2012 TO BYŁ KONIEC W MIARĘ NORMALNEGO FUNKCJONOWANIA.....
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-12-22 20:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uwielbiciel - 2014-12-22 15:17:40]:
Amen :) I popieram cię w 100000 %. Mamy te same spostrzeżenia. Musimy kiedyś flaszkę obalić hehe :p
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grene sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grene sp.z.o.o?
Zadaj pytanie
x