Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Grene sp.z.o.o

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-10-30 12:39:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzień dobry czy ktos pracował jako sprzedawca....? i by mógł powiedziec jak ta praca wyglada w takim sensie jakie wynagrodzenie ile godzin dziennie?
zdjecie uzytkownika
pitek - 2014-10-31 18:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik, ja śledzę to forum od naprawdę bardzo długiego czasu, dostaje także e-maila, kiedy ktos odpisze w wątku, więc nie rób sobie jaj, ze ktos usunal Ci post,a bo nic takiego nie zauważyłem, bym dostał tez maila na ten temat. Może pomyliły Ci sie tematy, napisz jeszcze raz i zrób screena na pamiątkę, to wstawisz jesli rzeczywiście usuną, w co i tak watpię.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-11-05 10:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pitek - 2014-10-31 18:51:26]:
I tak będzie trzeba robić w takim razie.
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2014-11-14 23:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesuje mnie praca w sklepie internetowym firmy Grene - pracuje ktoś? czy osobno do tego zatrudniają, czy po prostu przesuwają pracowników z innych stanowisk? mam doświadczenie w tego typu pracach. na http://www.sklep-grene.pl/ nie ma żadnej informacji dotyczącej zatrudniania, nie widziałem też nowych ofert..
zdjecie uzytkownika
marketing - 2014-11-15 11:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rolnik - 2014-11-14 23:37:02]:
Oferta pracy na stanowisku e-marketera dotyczy pracy przy e-sklepie. W przyszłym tygodniu będzie rekrutacja z nadesłanych Cv. Jeszcze jest szansa. Zapraszamy.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2014-11-16 22:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [marketing - 2014-11-15 11:26:29]:
Następnego łosia szukają.... :)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-11-17 12:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [marketing - 2014-11-15 11:26:29]:
Szukają następnego barana którego pójdzie wydoić i kopnąć w cztery litery. Poczytaj chłopie opinie o tych wyzyskiwaczach i lepiej szukaj pracy gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
sobi - 2014-11-29 03:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-11-17 12:44:34]:
bardzo ostro wypowiadają się na temat Grene niektóre osoby powyżej. Jednak żadna z nich nie podaje szczegółów współpracy z tym sklepem internetowym . Jeśli już piszecie o kimś źle to zróbcie to przynajmniej w taki sposób , żeby inni byli gotowi uwierzyć , że rzeczywiście coś jest z tą firmą nie tak...
zdjecie uzytkownika
fdcv - 2014-12-13 16:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego odradzacie pracy w tej tzw sekcie? jak przebiega rekrutacja czy zatrudniaja z doswiadczeniem czy bez rowniez? Jakie są oczekiwania pracodawcy względem nowo zatrudnionego pracownika? Jak zazwyczaj pracownik jest promowany i oceniany w firmie? bardzo dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
jgjs - 2014-12-14 21:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [fdcv - 2014-12-13 16:32:00]:
Zatrudniają również bez doświadczenia bo generalnie nie ma kto pracować (jeśli masz wiedzę to znajdziesz lepszą pracę) za takie grosze - najczęściej najniższa krajowa + premia której nigdy nie ma bo zawsze znajdą sposób, żeby cię okraść. Rekrutacja to tylko pogawędka + poszukanie jakieś części w katalogu. Jeśli chodzi o oczekiwania to z reguły kosmiczne (u mnie w firmie polecili nam je jeździć za własne pieniądze po ludziach i namawiać ich na zakupy) bo ceny są z kosmosu i jakość części często na bakier, a rolnicy nie są już tacy głupi jak kiedyś. Każdy pracownik z reguły traktowany jest jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to nie ważne ile z siebie da i tak ocenią źle (no chyba, że będzie zapieprzał więcej godzin niż trzeba i kasy za to nie będzie wołał). Szkolenia marne i niewiele bo szef od sprzedaży powie, że i tak najważniejsze są słupki a na szkoleniach głupoty gadają (przerabiałem to) a własne zdanie jest niemile widziane bo oni i tak wiedzą lepiej - nie mając z rolnictwem nic wspólnego (przykład z góry czyt. prezes - mało kompetentna osoba zresztą jak większość osób z centrali w Koninie). Ja podziękowałem i odradzam każdemu, zresztą poczytaj, spójrz na oceny i poszukaj czegoś innego. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
uwielbiciel - 2014-12-17 22:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W lesie Sherwood dowodzi dark quen i jego wierna kohorta. Wielu smutnych panów ślepo wykonujących polecenia. Jest tam jack wolfskin, kiedyś super gosc , a teraz co tu dużo mówić 'PAN nie ma takiej opcji'. Jest tez Ryszard lwie serce, gość dirty job, bez zasad, bez wlasnego zdania, zaklamany, mówi jedno a robi drugie, ale nie ma co się dziwić szybki awans i za srebrniki można go nie mieć, byle się zera zgadzaly na koncie. Polecam szczególnie mlodym ludziom prace w tej firmie, bo tylko teraz takich tam potrzebują, zoltodziobow ktorzy nie beda sie sprzeciwiac, a tych doświadczonych się pozbywaja. Gorąco polecam.
zdjecie uzytkownika
Handlowiec - 2014-12-19 15:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Poszukuję pracy w branży handlowej. Myślę, że jestem w odpowiednim miejscu jednak nie mogę znaleźć informacji n/t zadań i wymagań jakie firma autentycznie stawia przed pracownikiem. Nie interesują mnie opinie sfrustrowanych pracowników, którzy wykorzystując Internet wylewają swoje ,,gorzkie żale”, bo najprawdopodobniej zabrakło im odwagi, a może kreatywności, aby patrząc w oczy pracodawcy zgłaszać swoje uwagi i wspólnie na bieżąco rozwiązywać problemy? Proszę o informację od osób, które pracują lub pracowały w tej firmie i podobnie jak ja są ambitni, potrafią wytyczać sobie życiowe cele, są kreatywni i pełni zapału do pracy. Proszę o merytoryczne podpowiedzi, myślę o złożeniu CV na stanowisko sprzedawcy.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-20 20:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buuuuuuuhahahahhaha, dobre!!!!!!! Czyżby ktoś z pseudo marketingu się uaktywnił?? A może inny oddany biedak z klapkami na oczach?
zdjecie uzytkownika
pomoc - 2014-12-21 13:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-20 20:33:10]:
A ty co? Z czym masz problem? Żółć Ci do mózgu podskoczyła? Nie pozwolisz nawet podać linka tak hejt w Tobie siedzi? Zrób sobie lewatywę to Ci ulży, albo po prostu rzuć tą robotę bo widać że ci nie służy.
Ja aplikuję do Grene bo chcę, a jak mi się nie będzie podobać to rzucę ją w cholerę.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-12-21 20:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pomoc - 2014-12-21 13:03:44]:
Drogi kolego, żeś się uniósł, tobie bardziej lewatywa się przyda... Pędź tam i pracuj. Jak lubisz, żeby cię dymano - twoja sprawa...
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-12-21 22:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Handlowiec - 2014-12-19 15:02:57]:
A nie pomyślałeś, że mówienie prosto w oczy przełożonym nie skutkowało mimo kreatywności??? Ja się nigdy nie bałem powiedzieć tego co myślę nawet samemu prezesowi. Mnie np. ta firma okradła. Tak właśnie okradła a im bardziej krzyczałem tym mniej ze mną rozmawiano . Masz ambicje, jesteś kreatywny i masz życiowe cele??? hahaha To się zatrudnij w złodziejskim Grene. Szybko zmienisz plany a twój zapał zgaśnie raz dwa. Zdecydowana większość tutaj to ludzie, którzy sami odeszli więc nie pieprz głupot chłopie. Ale zatrudnij się to zobaczymy czy taki cwaniak będziesz
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-12-22 09:01:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałbym zapytac ile zarabia sprzedawca w markecie konin??
zdjecie uzytkownika
uwielbiciel - 2014-12-22 15:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andrzej - 2014-12-21 22:36:27]:
ALE TO NIE BYŁA ODPOWIEDZ SKIEROWANA DO CIEBIE, TO JEST ODPOWIEDZ NA MOJĄ BAJECZKĘ O LESIE SHERWOOD. JEDEN Z PANÓW POZNAŁ SIĘ W NIEJ I POCZUŁ URAŻONY, TYLKO DZIWIĘ SIĘ ŻE SKORO JEST SR ALBO SZEFEM CHIRURGÓW W DO, TO CHCIAŁBY WRÓCIĆ NA SKLEP JAKO SPRZEDAWCA???
A TAK TO W 100% ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ, PRZEPRACOWAŁEM KILKA LAT W TEJ FIRMIE, PRACOWAŁEM SUMIENNIE, ALE ZAWSZE BYŁO ŹLE, ZAWSZE BYŁO MAŁO. JAK BYŁEŚ CICHO I NIE PROTESTOWAŁEŚ TO JECHALI PO TOBIE JAK PO ŁYSEJ KOBYLE, JAK SIĘ COŚ POSTAWIŁEŚ TO NA BOCZNY TOR, NIBY Z TOBĄ ROZMAWIALI, A ZA PLECAMI KNULI, JAK CI DOWALIĆ. 2012 TO BYŁ KONIEC W MIARĘ NORMALNEGO FUNKCJONOWANIA.....
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-12-22 20:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uwielbiciel - 2014-12-22 15:17:40]:
Amen :) I popieram cię w 100000 %. Mamy te same spostrzeżenia. Musimy kiedyś flaszkę obalić hehe :p
zdjecie uzytkownika
hoks - 2014-12-27 21:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro pracowaliście kilka lat w Grene, to dlaczego nie pomyśleliście o jakimś wcześniejszym odejściu? Może nie było jednak wcale tak źle, czy dopiero w ostatnich latach pojawiły się jakieś zmiany, przez które nie warto się teraz Grene zainteresować. Obecnie szukam pracy i sie troche nad nimi zastanawiam myslicie, że warto?
zdjecie uzytkownika
nie choruj na gan_grene - 2014-12-29 14:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hoks - 2014-12-27 21:29:37]:
Wszyscy piszą że koszmar i porażka a ty pytasz czy warto. Nie, nie warto marnować się w tym kołchozie.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-12-30 17:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hoks - 2014-12-27 21:29:37]:
Kiedyś było warto jednak wszystko się zmieniło od stycznia 2013. Utworzyli drugą spółkę ( Grene Dystrybucja )do której przeszli co ambitniejsi. Ta spółka przejęła hurtowników (co zmniejszyło obroty sklepów) i zaczęła zaopatrywać się u producentów i sprzedawać towar Grene sp z o.o. Skutkiem tego ceny w sklepach poszły mocno do góry a obroty sklepów ( szczególnie niektórych) znacząco spadły. Na dodatek mało inteligentnego pana zrobili prezesem Grene sp z o.o. Ten otóż pan zaczął traktować ludzi (tych szaraków którzy zapieprzają na niego w sklepach ) jak złodziei a wypłaty nowych pracowników to minimum krajowe. Rolnicy głupi nie są i pouciekali przez to z kasą krucho, więc zaczęło się szukanie dziur w całym, czepianie się czego się da bo kurz między rozrusznikami, bo żyletek do kosy nie ma wszystkich, bo podłoga brudna, bo potykacz krzywo stoi itd itp. A że niektórym bardzo zależy na ciepłych posadkach mimo że niewiele robią zaczęło się wazeliniarstwo i donoszenie. Co mądrzejsi dawno uciekli bądź w najbliższym czasie będą uciekać stąd ciągłe nabory bo wielu już przyszło i poszło a chętnych coraz mniej. Ja byłem z tych co sami uciekli a firma do dziś ma dług wobec mnie. ODRADZAM !!!pk5l
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-30 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolego, nie tylko u Ciebie. U większości pracowników, którzy pracowali z poświęceniem a potraktowano ich jak śmieci...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytają mniej więcej o doświadczenie, jaką się miało styczność z branżą itp. Potem ja np. miałem poszukać w katalogu do C-360 wał i to było na tyle. Branża nie jest łatwa więc zbyt wielu się nie nadaje.
Pytania: Nic konkretnego nie pytają. Wypłaty masakryczne
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-26 15:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [uwielbiciel - 2014-12-17 22:55:09]:
szczera prawda,dokładnie tak jak piszesz!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-01-31 11:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2014-12-30 17:49:32]:
o.... a tyle się na szkoleniach osłuchałem, że są sklepy gdzie pensja "zaangażowanego" personelu poniżej 3 tysi nie schodzi :) i...oczywiście najważniejsze jest podejście do klienta a cena to sprawa trzeciorzęda...że o fachowości nie wspomnę (klienci was wszystkiego nauczą) Bardzom ciekaw gdzież się owe sklepy znajdować raczą...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grene sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Grene sp.z.o.o?
Zadaj pytanie
x