Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Grene sp.z.o.o

zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-06-30 20:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli pracownicy trzymaja sie razem, czy jak to wygląda. Nowa osoba jest od razu przyjmowana z życzliwością, jakieś wieczorki integracyjne?
zdjecie uzytkownika
hbhbjh - 2014-07-23 18:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze wiesz jak było kamilu
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-08-06 11:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-06-23 23:35:03]:
Ja uważam się za jednego z najlepszych i nie zamierzam odchodzić z Grene choć pracuje już 10 lat. Kasa jest lepsza niż gdzie indziej, a że trzeba pracować i wykonywać polecenia przełożonych no to trudno mieć do tego żal.
Jeśli ktoś szuka pracy urzędnika pijącego kawę i nic nie robiącego 8 godzin to niech szuka pracy w ZUSie. A jak ktoś chce spróbować swoich sił w nowoczesnej firmie z możliwościami rozwojowymi to niech składa papiery i już.
Czasy płacenia pracownikom za ściemnianie skończyły się ćwierć wieku temu, ale jak widać wielu za tym tęskni choć to już nie wróci.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-06 12:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
opsługa do niczego opsługa do d. a siedza jak królowe na tronie
zdjecie uzytkownika
gerta - 2014-08-29 01:49:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Grene obecnie poszukuje Sprzedawców do pracy. Miasta w jakich szukają to Dobre, Inowrocław, Kowalewo Pomorskie, Lubraniec, Konin, Szamotuły oraz Wałcz. Nie wygląda to najgorzej, może warto spróbować. Ogłoszenia aktualne, wystawione 26 sierpnia. @ja, zlituj sie, pisze się obsługa, a nie "opsługa", prawie oślepłem od takiego babola.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-29 10:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hehe, widzę że komuś z Grene nie spodobały się prawdziwe wpisy i zabrał się za propagandę, co nie zmienia niestety prawdy. Warunki pracy w tej firmie to dno.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-08-29 13:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-06 12:33:33]:
Dobra kasa.... proszę Cię.... Pracuję w innej firmie na tym samym stanowisku i mam prawie 3 razy tyle co w tym padle...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-08-29 15:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-08-29 13:17:16]:
No to gratuluję, że zarabiasz 3 razy tyle. I co? Przez 12 miesięcy Ci regularnie płacą? Czy tylko przez 3 miesiące? :)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-01 09:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-08-29 15:21:32]:
Heh, wiem że aktualnym pracownikom Grene trudno w to uwierzyć, ale tak jest. Jest to stały miesięczny dochód.
zdjecie uzytkownika
jaco - 2014-09-28 14:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grene ma obecnie otwartą rekrutacje poszukują na stanowisko Sprzedawca w sklepie rolniczo-technicznym (Miejsce pracy: Człuchów, Głogów, Kluczbork, Kowal, Radzyń Chełmiński, Tczew, Nowy Dwór Gdański). Ogłoszenie standardowe, z ciekawszych rzeczy, jakie oferują to odbycie profesjonalnych szkoleń i rozwoju zawodowego, współpraca z dynamicznym zespołem handlowym, czy korzystanie z nowoczesnych narzędzi pracy. Ktos wie, co to za narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-29 11:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [jaco - 2014-09-28 14:22:04]:
Z tymi szkoleniami to ściema. Z rozwojem zawodowym również. Nowoczesne narzędzia pracy to komputer, kalkulator + długopis, w sklepach jeszcze dodatkowo jakieś ciuchy robocze.
zdjecie uzytkownika
Rozśmieszony - 2014-09-30 11:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie wierzcie w ścieme o rozwoju czy profesjonalnych szkoleniach. To komplente bajki, jedni drugich przeczą i tak w kółko. Kadra zarządzająca powinna cofnąć się do szkoły podstawowej bo brak im podstawowej wiedzy. Szefowie regionów to też ludzie którzy z wazeliną się nie rozstają i mega trzeba na nich uważać bo w oczy ci słodzą a za plecami głupka z ciebie robią. A w sklepach ile byś nie siedział to i tak wciąż mało. Robisz za sprzedawcę, doradcę, sekretarkę, księgowego, sprzątaczkę, często mechanika a i tak nie dogodzisz a wypłaty żałosne. Ceny z kosmosu a że sprzedaż spada to wina sprzedawcy bo się nie uśmiecha:p Nic dokładnie się nie dowiesz bo niby nikt nic nie wie. A jak zamówisz klientowi towar zły na specjalne zamówienie(np. nie ten numer katalog. itp) to sam za to zapłacisz. A od "secjalistów" na miejscu niewiele się dowiesz bo ci lepsi dawno uciekli a ci aktualni do osoby nie związane z branżą ale przyjęte po znajomościach. I tak firma schodzi na psy
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-09-30 14:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rozśmieszony - co? Pracować się nie chciało? A teraz wylewasz żale? Powodzenia w szukaniu sobie pracy w której płacą dużo za nic nie robienie :)
zdjecie uzytkownika
Rozśmieszony - 2014-09-30 14:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-09-30 14:05:23]:
A co?? Dobrze ci się pracuje??
Wuja/ciotka załatwili czy może jak się donosi na współpracowników i włazi w dupsko regionalnym to masz jak pączek w maśle co?? A może wyżej jesteś co?? Wuja Darek pomógł??
Pracowałem więcej niż inni i to bardzo ciężko bo tego wymagała specyficzna sytuacja . Sam zrezygnowałem bo dość miałem już dziadostwa
zdjecie uzytkownika
Rozśmieszony - 2014-09-30 14:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-09-30 14:05:23]:
A właściwie jak ci tak dobrze to po co tu zaglądasz?? Może pracy innej szukasz czy płacą ci za słodzenie ( i tylko słodzenie) jak wielu innym żeby utrzymać reszte wizerunku sprzed lat??. Profesjonalizm?? Gdzie?? Następne kłamstwo bo takich profesjonalnych sklepów niewiele zostało (chociaż jeszcze są ale pewnie nie długo). Profesjonaliści dawno uciekli. Zostali ci co na emeryturę czekają i młodzi co dobrze traktora nie widzieli nie mówiąc o innych rzeczach. Takie opinie jak moje są w zdecydowanej większości więc to ty jesteś wyjątkiem.
zdjecie uzytkownika
Rozśmieszony - 2014-09-30 14:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jaco - 2014-09-28 14:22:04]:
Bo ci ambitniejsi pewnie uciekli bądź też pracownicy zaczęli zbyt dobrze ze sobą współpracować a to nie na rękę firmie więc szukają nowych młodych białych murzynów.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2014-09-30 15:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-08-06 11:26:11]:
Przyglądam się opiniom na temat tej firmy ponieważ prowadzony jest nabór. Rzeczywiście widzę, że coś złego się w tej firmie dzieje bo jeśli by wszystko było ok to by ludzie się nie zmieniali. Mój znajomy twierdzi podobnie. Skoro uważasz się za jednego z najlepszych a piszesz "opsługa" to lepiej tam zostań bo gdzie indziej możesz pracy nie dostać chłopie
zdjecie uzytkownika
P.H - 2014-10-10 13:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam; chciałbym zapytać ile zarabia P.H w tej firmie, chodzi mi o rząd wielkości, czy jest to powyżej 3tyś? I jak jeździ samochodem, ponieważ zostałem zaproszony na rozmowy i po Waszych opiniach zastanawiam się, czy warto brać dzień urlopu. Będę wdzięczny za info
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-10 21:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [P.H - 2014-10-10 13:34:29]:
Cześć. Bardzo, ale to bardzo przemyśl tą sprawę jeżeli masz pracę. Pieniądze to nie wszystko (chociaż akurat tutaj nie ma na coś ciekawego liczyć), a zdrowie jest jednak najważniejsze. Mam tutaj szczególnie zdrowie psychiczne na myśli. Patrz na komentarze - ludzie nie na darmo odpływają z tej firmy. To powinno dać ci do myślenia. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ryzykant - 2014-10-13 14:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2014-10-10 21:15:51]:
Ja zaryzykuję.Jeżeli pieniądze to nie wszystko to dlaczego chwalisz się zarobkami?Nie ma firmy,której byli pracownicy nie obsmarują na forum.Poza tym są to opinie kilku osób,którym widać zależy na zlej opini,a może sami liczycie na powrót i dlatego tak nas zniechęcacie?
zdjecie uzytkownika
pitek - 2014-10-13 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz stworzyli nowe ogłoszenie pracy: Grene jest liderem rynku technicznego wyposażenia rolnictwa i nieustannie rozwija swoją sieć sprzedaży otwierając nowe sklepy, a także rozwijając narzędzia do handlu zarówno offline jak i online. W związku z rozwojem działu marketingu poszukują pracowników, którzy wesprą prace nad rozwojem platformy e-commerce i będą współtworzyć silną pozycję firmy w Internecie. Nie wygląda tak źle.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2014-10-13 18:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy ktoś pracował tam jako Przedstawiciel Handlowy ? i mógłby Opowiedzieć w skrócie jak wygląda Praca ile godzin pracuję się dziennie ? Na jakim poziomie Przedstawiają się zarobki oczywiście Około Z góry dziękuje za wszelkie informację
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-10-15 00:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pitek - 2014-10-13 16:26:45]:
Nie warto. Z liderowania coraz mniej zostaje bo młodzież w większości sklepów nie ogarnia a nowe sklepy to franczyza która idzie jak krew z nosa.Jedynie ten internet został ale sklepy Grene to już tylko dla bogatych zostały bo ceny to z kosmosu mają a taki przedstawiciel handlowy niestety musi się z tym bujać i wciskać kiepski produkt czyt. chińszczyzne i produkty z indii których jakość pozostawia wiele do życzenia a do tego nadrabiać niesmak pozostający po wizycie w sklepie. Nie polecam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-07
Żródło: Gowork.pl
Konin
(wielkopolskie)
Grene jest liderem rynku technicznego wyposażenia rolnictwa i nieustannie rozwija swoją sieć sprzedaży otwierając nowe sklepy, a także rozwijając narzędzia do handlu zarówno offline jak i online. W związku z rozwojem działu marketingu poszukujemy pracowników, którzy wesprą prace nad rozwojem platformy e-commerce i będą współtworzyć silną pozycję firmy w Internecie. Chcesz podjąć wy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-18 16:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bartek - 2014-10-13 18:59:51]:
Ciekawe czemu moja odpowiedź na to pytanie została usunięta. Czy jest tu jakaś cenzura? Nie napisałem nic nieprawdziwego ani obraźliwego...
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-21 19:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZATRUDNIĄ WYCISNĄ Z CIEBIE SOKI I KOPNĄ CIĘ W DUP.BARDZO BARDZO ALE TO BARDZO ŻAŁOSNA FIRMA JEŻELI CHODZI O STOSUNEK DO LUDZI SŁODZĄ W OCZY A ZA PLECAMI NÓŻ STANOWCZO ODRADZAM PRACY W TEJ SEKCIE
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grene sp.z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x