GRUPA TOM

Szczecin

Opinie o GRUPA TOM

admin 2015-08-21 15:27
Jak pracuje Ci się w firmie TOM SPÓŁKA Z O.O. ? Czy zasady i obowiązki są jasno sprecyzowane? Czekamy na Twoją opinię.
2
boka 2015-12-05 19:05
Witam serdecznie. Słyszałem sporo na temat firmy od swoich znajomych. Większość z nich wypowiadała się jak najbardziej pozytywnie. Mają sporo pracy dla księgowych
on84 2016-03-10 09:26
Pracowałem ponad 2 lata w dziale handlowym, dużo się nauczyłem, ale musiałem zrezygnować w związku z przeprowadzką. Jasno sprecyzowane obowiązki, dobra atmosfera. Polecam wszystkim.
2
były TOM-owiec 2016-03-11 09:48
Współpracę z TOM-em wspominam jak najbardziej pozytywnie. Młody, energiczny zespół, jedna z największych i najbardziej perspektywicznych firm w regionie
Pozdrawiam :)
GRUPA TOM 2016-03-16 14:22
Witam serdecznie,

bardzo dziękujemy za zainteresowanie. Na chwile obecną nie poszukujemy nikogo do pracy w Białymstoku. Jeśli jednak Pan lub ktokolwiek inny jest zainteresowany pracą w Szczecinie, zachęcamy do kontaktu!

Pozdrawiamy,
GRUPA TOM 2016-03-23 10:08 [pracodawca]
Witam,

ogłoszenie o pracę na stanowisku kasjer zostało błędnie zamieszczone. W rzeczywistości dotyczy ono Żarowa a nie Szczecina. Za błąd przepraszamy.
Jeśli jednak szukają Państwo pracy w Szczecinie, zachęcamy do kontaktu!
Aktualne ogłoszenia można również sprawdzić na naszym profilu na gowork.pl

Pozdrawiamy,
b 2016-06-28 09:47
@forsi a co dokładnie rozumiesz przez atrakcyjne wynagrodzenie? Bo widze bardzo dużo ofert pracy od Grupy TOM
3
SZKODA CZASU 2016-10-24 17:34
LUDZIE SA OK ,ALE KADRA ZARZĄDZAJĄCA DO WYMIANY.
PRÓCZ DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO DOSTANIESZ ZWOLNIENIE Z NIENACKA JAK KAZDY.
11
Polonus 2017-01-16 16:59
Czasami jak się czyta te teksty a w zdaniach co drugi wyraz odpowiedni to..... myślę że bardzo dobrze jeśli ktoś to weryfikuje. Jak mam cos do powiedzenia staram się dobierać dpowiednie słownictwo.
Studencik 2017-01-23 17:40
Czy ktoś ma wiedzę na temat płatnych praktyk studenckich? Ile osób może dostać się na praktyki? Jakie wynagrodzenie jest możliwe do wynegocjowania? W jakim okresie mogą trwać? Jaki zakres prac może być objęty praktyką.
GRUPA TOM 2017-01-25 11:21 [pracodawca]
Witam,

Informujemy, że w Grupie TOM rekrutacja na płatne praktyki studenckie jest ciągła i obejmuje działy:
• Handlu
• Handlu międzynarodowego
• Controllingu
• Rozliczeń
• Ochrony środowiska
• Logistyki
• Marketingu i Zarządzania
• Planowania Produkcji
• Prawny
• Zarządzania projektami

Poszukujemy osób na ostatnich latach studiów, które chcą przekonać się jak w praktyce wygląda praca w grupie spółek o międzynarodowym zakresie działania.
Czas praktyk nie jest z góry określony i zależy od wzajemnej współpracy stron i możliwości wygospodarowania czasu na uczelni.

Mamy licznych pracowników, którzy po praktykach podczas całej końcówki studiów płynnie przeszli na zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę bezpośrednio po zakończeniu studiów – taki jest też cel praktyk – wyłonienie najlepszych studentów w celu ich zatrudnienia. Wynagrodzenie za praktyki wypłacane jest miesięcznie i z pewnością będzie satysfakcjonujące.

Co ważne, w ramach praktyk nie oferujemy parzenia kawy i obsługi ksera – chyba że na potrzeby własne :-)

Pozdrawiamy,
GrupaTOM
1
Była uczennica 2017-01-27 15:58
Grupa Tom to super firma. Byłam na praktykach studenckich i było ekstra. Bardzo mili pracownicy a atmosfera jak w dobrej rodzinie. Całkiem niezłe mieli zarobki. W sumie dobrze by było dostac sie tam do pracy.
1
Studentka 2017-02-11 13:01
Witam, jak długo trzeba czekać na odpowiedź od Państwa w związku z praktykami ?
Pamela 2017-02-15 16:12
TOM to bardzo fajna firma, a praktyki dla studentów to rewelacja.
Kasia 2017-02-22 09:59
Witam,

Czy osoby, które wysłały do Państwa aplikację na dane stanowisko uzyskują jakąś informację zwrotną? Czy oferty, które są zamieszczone na stronie są nadal aktualne?
Kasia 2017-02-22 10:00
Witam,

Czy osoby, które wysłały do Państwa aplikację na dane stanowisko uzyskują jakąś informację zwrotną? Czy oferty, które są zamieszczone na stronie są nadal aktualne?
Młoda 2017-02-22 20:44
TOM to fajna firma, znajoma namawia mnie do zmiany pracy na nich
Hanna 2017-02-28 14:12
Niedawno pojawiły się nowe oferty pracy w GRUPA TOM! Będziecie aplikować? :) Może to idealna praca właśnie dla Ciebie!
Student 2017-02-28 17:21
A proszę mi powiedzieć jak długo trzeba czekać na odpowiedź w sprawie praktyk? Czy 2 tygodnie bez odpowiedzi wiążą się z odmową?
Hanna 2017-03-01 09:38
@Student, myślę, że najlepiej skontaktować się z firmą bezpośrednio. Z pewnością rozwieje to Twoje wątpliwości :) http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,966071,0,0,kontakt
Ciekawska 2017-06-20 21:20
Co znaczy takie milczenie na forum? Czyżby w firmie było tak dobrze, że nikomu nie chce się pisać? Widzę sporo nowych ofert pracy, czyli firma normalnie funkcjonuje?
Zostaw swoją opinię o GRUPA TOM - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GRUPA TOM