DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k.

Warszawa

Opinie o DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k.

admin 2015-08-21 16:24
Jak się pracuje w firmie DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k. ? Można liczyć na szybki awans i jasno określoną ścieżkę kariery? Napisz opinię, pomóż innym znaleźć pracę!
8
zdziwiony 2016-02-08 11:41
Pracowałem dla Dodiddone jako promotor dla Intela bardzo długo i zawsze wszystko było tak jak należy. Kasa zawsze się zgadzała, jednocześnie gdy okazało się, że firma Intel nie przedłużyła akcji promotorskiej to znaleźli mi pracę przy Lenovo. Dziwią mnie te głosy, tym bardziej, że jak są z kogoś zadowoleni to albo znajdują mu pracę bezpośrednio u klientów - mój kolega jest dzięki nim trenerem w Lenovo albo biorą do pracy w biurze. Pytanie jak moi przedmówcy wykonywali swoją pracę bo w promotorce najważniejsze jest rzetelność i uczciwość
5
zdziwiony 2016-02-11 11:41
Ile się zarabia to nikt ci nie powie, bo są lepsze i gorsze miesiące. Ja zawsze miałem podstawę 13,50 zł na rękę, do tego dochodzi premia która zależy od wyników. Z godzinami też jest różnie. To jest duża agencja, w moim Saturnie pracuje od nich 5 osób i każdy ma inny grafik, bo godziny ustala firma która im zleca znalezienie promotorów. Jak ma się premie od sprzedaży to jakoś samo przychodzi wniosek, że twój produkt jest najlepszy ;)
2
Rozczarowany 2016-02-18 20:39
W moim przypadku, zwodzenie kandydata na stanowisko Promotora IT. Brak informacji zwrotnej. Nie polecam - szkoda czasu.
2
fgb 2016-05-06 11:56
kazdy moze pewnie cos tam dla siebie znalezc tam :)
Xyz 2017-04-10 20:46
Obecnie pracuję jako promotor i podzielam Twoje zdanie. Możemy się jakiś skontaktować mailowo?
2
. 2017-05-29 15:55
Mogę wiedzieć skąd ten nick?
Lukas 2017-05-29 21:12
Pracuje w DODIDDONE 2 lata najpierw przy Intelu teraz Lenovo i nie miałem żadnych problemów kasa na czas i nigdy nie miałem problemu z kontaktem teraz jest nowa dziewczyna od Lenovo i na razie jest ok.
1
pawlcam 2017-05-30 00:26
Balagan w organizacji, kiepska koordynacja, co chwile zmienia sie koordynator, który nie ogarnia. Mocno sie zawiodlem gdy obnizyli premie. Porazka. Nie polecam nikomu pracy z tą agencja
3
swit 2017-05-30 00:29
widze, ze nie tylko ja mam slabe odczucia......
3
GoNo 2017-05-30 09:28
Bardzo jestem zdziwiona tymi opiniami. Pracuję dla agencji już od dłuższego czasu. Najpierw jako promotorka Lenovo obecnie jako promotorka Moto. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z agencją. Polecam w 100%.
2
Gość 2017-05-30 12:10
W pełni popieram opinię GoNo. Również pracuję dla tej agencji i nigdy się nie zawiodłem. Bardzo dobre stawki godzinowe. Miła współpraca dobry kontakt. Idealna dla studenta. POLECAM!!!!
1
Opinia 2017-05-30 15:07
Kabza Ty chyba dla innej agencji pracowałeś tej z Gdańska:))) Bo ta w Warszawie jest super, pracuje już od pewnego czasu i nic złego o czym TY piszesz mi nie wiadomo. Ja osobiście DoDidDone polecam w 100%!!!!
1
Brat 2017-05-30 15:55
Moja siostra pracuje dla tej agencji i jest bardzo zadowolona, dziwią mnie komentarze niektórych osób. Chyba oceniają nie tego pracodawcę.
2
gru 2017-05-30 17:46
Ja osobiście sie zawiodlam liczylam na lepsza wspolprsce jeszcze pracuje ale nwm ile wytrzymam ciagle cos sie zmienia jak nie premie to koordynatorzy balagan wielki nie polecam
2
Natal 2017-06-01 20:18
Pracowałam w paru agencjach i dodiddone jest spoko. Maja dużo akcji cały czas rekrutują atmosfera jest bardzo miła, nie miałam problemów
1
zenada 2017-06-05 22:11
bylo 27-28 opinii a teraz jest 16 hahah smiech na sali znknely tylko te negatywne z konstruktywna krytyka zenada ciekawe kiedy ten post zniknie $$$$$$
3
Julita 2017-07-25 21:34
@kabzun a jak wytłuczono zmniejszenie stawki premiowanych telefonów o 30%? Czy to stała zmiana, czy istnieje szansa na powrót do starego systemu premiowania?
Grow 2017-08-01 16:47
Agencja Do Did Done naprawdę daje wiele możliwości rozwoju. Trzeba być ogarniętym, by umieć to wykorzystać. Nie wiem o co chodzi z tym narzekaniem...
Julita 2017-08-16 06:50
@Grow a jakie Ty osobiście odnajdujesz możliwości rozwoju w tej firmie? Organizuje jakieś szkolenia, można brać udział w ciekawych projektach? Jak to wygląda?
Zostaw swoją opinię o DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k.