brak logo

DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k.

Gdańsk

Opinie o DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k.

admin 2015-08-21 16:24
Jak się pracuje w firmie DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k. ? Można liczyć na szybki awans i jasno określoną ścieżkę kariery? Napisz opinię, pomóż innym znaleźć pracę!
7
dodiddone 2015-11-03 13:48
Bardzo prosimy o kontakt pod adres biuro@dodiddone.pl w celu wyjaśnienia sytuacji
2
dodiddone 2015-11-03 13:49
bardzo proszę o kontakt pod adresem mailowym biuro@dodiddone.pl
1
zdziwiony 2016-02-08 11:41
Pracowałem dla Dodiddone jako promotor dla Intela bardzo długo i zawsze wszystko było tak jak należy. Kasa zawsze się zgadzała, jednocześnie gdy okazało się, że firma Intel nie przedłużyła akcji promotorskiej to znaleźli mi pracę przy Lenovo. Dziwią mnie te głosy, tym bardziej, że jak są z kogoś zadowoleni to albo znajdują mu pracę bezpośrednio u klientów - mój kolega jest dzięki nim trenerem w Lenovo albo biorą do pracy w biurze. Pytanie jak moi przedmówcy wykonywali swoją pracę bo w promotorce najważniejsze jest rzetelność i uczciwość
5
nik 2016-02-09 17:24
Opinie widzę są rozbieżne, a firma co jakiś czas szuka na portalu pracuj promotorów, to jak to w końcu jest? Ile godzin konkretnie się pracuje, czego wymagają, czy trzeba wciskać klientom coś na siłe, czy prezentuje się tylko sprzęty?
zdziwiony 2016-02-11 11:41
Ile się zarabia to nikt ci nie powie, bo są lepsze i gorsze miesiące. Ja zawsze miałem podstawę 13,50 zł na rękę, do tego dochodzi premia która zależy od wyników. Z godzinami też jest różnie. To jest duża agencja, w moim Saturnie pracuje od nich 5 osób i każdy ma inny grafik, bo godziny ustala firma która im zleca znalezienie promotorów. Jak ma się premie od sprzedaży to jakoś samo przychodzi wniosek, że twój produkt jest najlepszy ;)
1
Rozczarowany 2016-02-18 20:39
W moim przypadku, zwodzenie kandydata na stanowisko Promotora IT. Brak informacji zwrotnej. Nie polecam - szkoda czasu.
jarek 2016-02-19 14:39
Pracuję dla nich jakieś pół roku - z jednej strony mają straszny bałagan w papierach, potrafią nie odpisywać na maile, pomylić się np przy wysyłce materiałów reklamowych (adres), praktycznie każda wiadomość od nich jest klepana na szybko na kolanie - błąd/literówka/niedopatrzenie na każdym kroku.

Ale z drugiej strony płacą jak obiecują - 13,5/h na rękę + premie, które są różne przy różnych projektach i potrafią się zmienić po paru miesiącach.
Premie różnie - czasem są fajne że aż chce się pracować, a czasem słabe - zależy od sklepu, w którym pracujemy, czy jest duży ruch i popyt na towar i czy mamy ten towar na stanie.

Minus to wypłaty z miesięcznym opóźnieniem (tj za styczeń płacą pod koniec lutego - a najpóźniej do 15 marca, bo tak jest w "umowie").

Co do umowy zlecenia - jest śmieciowa, słaba - każą podpisać jakiś świstek gdzie właściwie nie ma konkretów tylko miejsce gdzie później uzupełniają kwotę, podatek itp - ale ten świstek jest dla nich - ja nie otrzymałem do tej pory żadnej kopii.

Poza tym mili ludzie - jak się dobrze sprzedaje to z pewnością w przypadku zakończenia projektu jeśli zaproponują inny, jeśli będą miejsca.
1
fgb 2016-05-06 11:56
kazdy moze pewnie cos tam dla siebie znalezc tam :)
MacKab 2017-04-08 14:34
Jednym słowem- tragedia. Byłem zatrudniony przez agencję jako pormotor marki Lenovo, mamy dziś 8 kwietnia, a ja nadal nie dostałem wynagrodzenia za miesiąc lutym nie mówiąc o marcu. Pieniądze powinny być na koncie między 25 a 31 marca, w poniedziałek będzie już 10 dni po terminie. Wyraziłem swoją opinię na temat wynagrodzenia na grupie fb (gdzie uzyskałem duże poparcie innych pormotorów) pod postem Pani szefowej zachecającej do wytężonej pracy w najbliższy weekend, chwilę później dostałem telefon z informacją o zwolnieniu, zostałem też zablokowany przez administratora grupy. Oczywiście wszystkie wymogi formalne spełniłem w terminie (dostarczenie dokumentów do wypłaty wynagrodzenia). Wcześniej kilkukrotnie dostałem zapewnienie, że pieniądze będą do piątku (7 kwietnia) co jednak nie nastąpiło, a ja zostałem z 0 na koncie, gdyż moja podstawowa wypłata wpływa dopiero 10 kwietnia. Jak w takiej sytuacji zmotywować się do pracy, przez totalny nieprofesjonalizm lub brak płynności finansowej (tego nie wiem) zostałem bez środków finansowych,a tym samym nawet bez jedzenia. Tak jak wcześniej napisałem, jeśli nie chcecie mieć podobnych problemów, to nie angażujcie swojego czasu i starań ( jako pormotor zwiększyłem sprzedaż smartfonów Lenovo kilkukrotnie) na współpracę z tą firmą, bo sami wymagają, a pracownika mają w tzw D.
4
Xyz 2017-04-10 20:46
Obecnie pracuję jako promotor i podzielam Twoje zdanie. Możemy się jakiś skontaktować mailowo?
Binladen 2017-05-19 12:35
Pracowałem w wielu agencjach jako promotor ale nigdzie nie spotkałem się z czymś takim jak tutaj. Ostatnio wypłaty są zawsze opóźnione, koordynatorka nie ma najmniejszego pojęcia o swojej pracy...
Całkowity brak szacunku dla pracy promotorów. Zdecydowanie nie polecam.
Zostaw swoją opinię o DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k. - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DoDidDone Sp. z o.o. Sp. k.