Hej czy ktoś mi może powiedzieć co się dzieje z firmą? Sprawy finansowe zostały doprowadzone do porządku czy dalej zalegają z czymś ?
Widziałem ostrzeżenie że firma nie płaci. Niby wpis sprzed 3 lat ale i tak się zaniepokoiłem. Ktoś z pracowników może się wypowiedzieć? Zarobki są ok i terminowo czy nadal jakieś obsuwy?
Cała sytuacja wygląda tak jak w przypadku każdej innej sytuacji z tego typu pseudo brokerami. Oczywiście samych właścicieli tego typu spółek nie da się ani namierzyć ani doprowadzić do skazania z racji ograniczeń terytorialnych i marnego działania służb w Polsce czy za granicą, a nawet jeśli byłoby to możliwe to większość firm zarejestrowana jest w miejscach, które dla 90% osób mogą być odwiedzone jednak tylko na mapach Google. Stąd też jedynym rozwiązaniem, które może przynieść efekt i doprowadzenie do skazania osób odpowiedzialnych za tego typu procedery, bądź też odzyskania pieniędzy jest ściganie osób, które odpowiedzialne były za ten proceder w Polsce. W przypadku Capital mamy dostęp do informacji o osobach, które faktycznie były odpowiedzialne za wyłudzenia na terenie naszego kraju (pseudo maklerów oraz osób które nimi kierowały). W celu uzyskania informacji prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem: 500439095
Uważacie ze w firmie trzeba być odpornym na stres ?
OSTRZEGAM FIRMA NIE PŁACI !
Dla złej tańcownicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy- mówi przysłowie i tak jest z niektórymi pracownikami.
Ta opinia jest:
Drogi Wojtku, przez Twój tekst przebija nie tylko brak kultury osobistej, ale przede wszystkim straszliwa frustracja. Bycie nieudacznikiem musi być dla Ciebie ciężkie i bardzo stresujące. Fakty są takie, że w naszej firmie ludzie Twojego pokroju nie popracują więcej niż kilka tygodni. U nas liczą się wyniki. Przykro mi, że tego nie pojmujesz no ale trudno, zdarza się. Życzę Ci sukcesów i sugeruję pracę na jakimś ambitnym stanowisku typu nocny stróż albo magazynier lub ewentualnie zamiatacz ulic. W tym miejscu również uwaga do adminów gowork. Naprawdę dziwne jest pozostawiania tak chamskich komentarzy jak cyt: "do tego 2/3 dobre (usunięte przez administratora) na recepcji z ktorych 1 byla kretem. kurw*, daniela pozdro suk* a ta czarnula byla najlepsza ladna i nawet madra,,, ale przy rozmowie zawsze cyce na wierzch... na hiszpana akqrat". Rozumiem wolność słowa i nie obchodzi mnie jak jakiś frustrat rozpisuje się o firmie, ale obrażanie kobiet uważam za dużą przesadę, a być może nawet nadające się do podjęcia kroków prawnych przez wulgarnie obrażane osoby lub pracodawcę.
Trudno nie być sfrustrowanym, mając świadomość, że szefowie wyciągają z tego grubą kasę, płacąc pensję minimalną :/ ja na szczęście nie mam już z tym "biznesem" do czynienia
Firma taka, jak większość call center - dziś sprzedają forex, jutro obligacje a pojutrze cudowne kołdry w wełny lamy za 5.000 zeta sztuka. Dżungla, w której odnajdą się ci bez skrupułów i zasad moralnych. Rotacja ogromna, ja odszedłem po 3 miesiącach.
Czy wypłacają kasę za prace ?
Ktoś ma jakaś opinie czy warto teraz pojsc do nich do pracy?
Nie odradzam na wszelkie sposoby, kradzież czasu i tyle, pieniądze to jałmużna za harówkę!!!!
@Prawda rozumiem, a jak długo pracujesz już w firmie Forex Network Sp. z o.o. Sp. k.? Czy jest system podwyżkowy? Albo czy w jakiś inny sposób doceniają pracownika? Jakieś benefity są? Czy można awansować?
nie jest system obniżki :) i bidy :) a pracownik to szmata dla prezesa którego nic nie obchodzi bo wpada sobie ze szczecina na trzy dni a drugi to nieprzemiły typ
@ostrzezeni widzę , że nie jesteś zadowolony z warunków pracy, A czy jakieś premie są? Myślę, że z premiami można by było całkiem niezłą pensję osiągnąć.
Praca do niczego zero perspektyw tyranie za 1900zł czegoś takiego jak podwyżka tam nie ma i to słowo jest tam nie znane, serdecznie odradzam. OMIJAĆ z daleka tego tak zwanego pracodawcę! Tyranie od rana do wieczora za grosze, za to prezesik z biznesu ciągnie tłusty szmal, a pracownikom za zamknięcie klienta na 10000$ płaci tylko 1000 złych i nie zawsze, a jak po tym nie ma się nowego klienta to wylatujesz to się nazywa robieniem wyniku! W biurze za to jest brud i syf, walają się śmieci, warunki pracy są gorsze niż złe. Głupia młodzież tyra na takich! Dodatkowo w firmie jest totalna inwigilacja jeszcze powinni zakładać lokalizatory gps na nogi jak więźniom
e tam solidna firma jest ok
Firma zarejestrowana jako agencja reklamowa każe dzwonić po kradzionych bazach i naciągać ludzi na wpłacanie pieniędzy. Jeden z klientów już zgłaszał sprawę do komisji nadzoru finansowego za nielegalną działalność, powodzenia dla przyszłych pracowników z bieganiem po sądach. Firma ma aż 5 000 zł kapitału zakładowego, starczy na koszty komornika.
fatalna robota, odradzam 10 godzin pracy za 1200 pln netto, zero prywatności, nerwówka
dodatkowo, nie mają komputerów do pracy, na jednym mega powolnym laptopie pracują po dwie, trzy osoby, cały dzień się dzwoni do ludzi z listy i się ich naciąga! Poza tym główny menadżer nie grzeszy inteligencją i kulturą!!!
Złodzieje, nie wypłacili mi ponad 100 tyś zł prowizji, tragiczna atmosfera pracy, 10 godzin dziennie!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Forex Network Sp. z o.o. Sp. k.?
Kandydaci do pracy w Forex Network Sp. z o.o. Sp. k. napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.