Council Finance

Wrocław

Opinie o Council Finance

horacy 2016-08-24 14:47:16
Na stronie nic nie ma jest w przebudowie. Szkolenia są bo sam brałem udział.
gorzka czekolada 2016-08-25 11:56:16
Szkolenia są najlepsze w tej firmie co mogło mnie spotkać. To jest oczywiście moje zdanie. Dla mnie to nie tylko podnoszenie kwalifikacji ale też rozwój osobisty. Dzięki kilku szkoleniom stałem się konkretnym pracownikiem o konkretnych umiejętnościach.
nick 2016-08-25 15:18:59
Dla mnie każda nauka to szansa na lepsze jutro. I pewnie wszyscy mnie poprą i wyśmieją jednocześnie. Ale słuchajcie nie wstydźcie się tego że chcecie się uczyć i mieć więcej i więcej. Takie jest życie i na to zasługujecie jeśli dajecie z siebie 150%
roni 2016-08-26 11:51:14
Ja jestem po kilku szkoleniach między inny z klienta biznesowego i korporacyjnego, negocjacje w biznesie i sprzedaż produktów bankowych klientowi prywatnemu itp
renata 2016-08-26 13:01:48
Powiem tak jestem zazdrosna. Bo jak pracuje 1,5 roku to jeszcze takich szkoleń nie miałam.
A to jakim sposobem miałeś aż tyle różnych szkoleń?>
kolos 2016-08-26 14:55:29
Nie ma co być zazdrosnym tylko samemu się starać. Jak ktoś pracuje ciężko nie ma takiej możliwości żeby ktoś tego nie docenił. Ja się staram i mam szkolenia, premie jeżdżę na wycieczki. Tyle............
feld 2016-08-26 16:19:46
Jakby nie było tak jest!!!! Trzeba brać każdą pracę na poważnie tylko wtedy można po pierwsze się czegoś nauczyć a po drugie człowiek się hartuje!!!!
dora 2016-08-29 09:25:45
A dla mnie jest ważne, a pracownikiem jestem już od roku dodam żeby ustalony został jasny program brania urlopów w okresie letnim bo już mam 2 raz taką sytuację że wszyscy mogą a ja nie. Ktoś wie co z tym można zrobić?
jk 2016-08-29 12:32:53
jakby nie było już prawie po wakcjach także zapomnij o praktykach, predzej staz a potem praca ale co do tego to kontakt w danym oddziale
honey 2016-08-29 14:12:56
Wa takiej sytuacji nie jesteś sama. Przecież ogólna lista która powinna dotrzeć do każdego odziały wpisujesz się i wszystko trafia do systemu i w zasadzie tyle na ten temat.
worker 2016-09-19 10:15:13
Karol
co ty piszesz? i po co? to nie jest nic dziwnego - firma zajmuje się pośrednictwem - POŚREDNICTWEM a więc nie udziela kredytów ze środków własnych, od początku jest to wiadome!, a co do opóźnionych wypłat to się zdarzało ale takie coś może się zdarzyć wszędzie..., rozumiem nie wyszlo ci w naszej firmie ale nie musisz nas zaraz tak ostro traktować, pracujemy tutaj i nie fajnie jak na nas takie rzeczy piszesz, powodzenia i sukcesów w innym miejscu
z oddzialu 2016-09-19 10:19:53
jak wszędzie poradzisz sobie to będziesz pracować, zarabiać itd, to jest praca w doradztwie a z tym wiąże się wynik, sprzedaż - warto spóbować, na pewno nie ma to nic wspólnego z byciem baristką, zarobić można a praca jak każda inna, jak sie bedziesz nadawać bedziesz zadowolona
z oddzialu 2016-09-19 10:25:55
pytaj w HR..., wszystko się zmienia, szczerze mówiąc nie wiem, zależy od miasta , u nas jest komplet,
z oddzialu 2016-09-19 10:26:47
pytaj w HR..., wszystko się zmienia, szczerze mówiąc nie wiem, zależy od miasta , u nas jest komplet,
KArol 2016-09-22 18:11:52
widzę ze negatywne opinie są usuwane... mogliście usunąć też odpowiedź workera... nie mądrze...
Workerze - Pośrednictwem to może się nazywać Open Finanse ale nie Wy - czy jakiś Bank współpracuje z Wami oficjalnie? Jesteście na czarnej liście wszystkich szanujących się Banków... więc nie mów mi tu o Pośrednictwie....
3
a oddzialu 2016-09-23 09:12:24
jeśli chodzi o zarobki...to jest róźnie bo podstawa i prowizja, jak masz szczęście i oczywiście w miarę się przykładasz to może być dobra kaska : 5 tysii i więcej ale to kwestia prowizyjna - sprzedasz i masz
początek bywa trudny a więc zwykle fajna kaska pojawia się po 2 - 3miesiącach
z centrali 2016-09-23 14:23:44
w centrali jest inaczej, jak nie masz prowizji to normalnie tak jak wszędzie ,chyba że jesteś figurą, ale wszyscy związani ze sprzedażą i prowizjami to zarabiają całkiem całkiem, łatwo awansować a tam już pieniądze dobre i samochodzik konkretny, fury maja wypasione...
bilu 2016-09-23 14:48:56
zwracam uwagę że do kaski dochodzą fajne wycieczki jako nagrody za wynik albo szkolenia w super hotelach , jak ktoś chce to tu zarobi tylko trzeba chcieć i to nie podpucha a fakty - były juz wyjazdy do dubaju, ja byłem w barcelonie, cały czas jest fajna motywacja
piotras 2016-09-23 14:56:33
już piąteczek, hip hip hurra, zaraz zacznie się łykendzik, a z pracą tutaj to jest jak wszędzie , jak dobrze sie kreci to jest kaska, nie ma sprzedaży jest nerwówka, tak jest zawsze na sprzedaży , jest spina i jest kasa,
łykendzikpopendzik sie zaczyna
blu 2016-09-30 09:14:03
Izabella,jaki krzak? duża firma , oddziały, rekrutacja, biura, centrala, a ty mówisz krzak, niech ci będzie,
powodzenia w lesie i zieleni...
piotras 2016-09-30 09:32:20
i znowu piąteczek, jaki ciepły, tak se wchodzę co tydzień poczytać i...dziwne sprawy się pojawiają - ja tam prawie zawsze kaskę mam na czas a do tego codziennie widzę firmę na własne oczy a tu czytam że nie ma kaski albo firma rozkrzaczona ...
chyba jakaś złośliwa istota to pisze ale jest piąteczek, będzie, będzie zabawa znów przetańczymy razem całą noc
CZARNY PONIEDZIAŁEK 2016-09-30 09:35:36
ciekawe czy ktoś z firmy a właściwie bardzie któraś z nas weźmie udział w strajku w obronie wlności kobiet?
balbinka 2016-09-30 09:42:56
pracuję prawie 2 miesiące, dostałam wypłatę na czas, to tyle w temacie, jak ktoś chce niech się zatrudn, jak nie to nie i tyle, pisze bo na początku też się wahałam, takie forum może wywołać mętlik w głowie, trzeba przekonać się samemu
blu 2016-09-30 14:30:50
balbinka - brawo , krótko i na temat, chcesz pracujesz, nie chcesz nie pracujesz, podoba mi się, konkret jest konkret
borninprl 2016-09-30 14:36:12
walczę 8 godzin na telefonie, nikt mnie nie przywiązał do krzesła, praca jak praca, jest jak jest, płacą regularnie , jeden czy dwa dni poślizgu z wypłatą to nie powód do radości ale nigdzie nie jest idealnie, firma jak firma i tyle,
borninprl 2016-10-03 09:35:59
tak, premie są - jak to na sprzedaży, nawet spore, u mnie na telefonie jest to mniejsza kaska, ale sprzedawca wyciąga sporo, zresztą na ten temat jest na forum sporo miejsca napisane
blu 2016-10-03 09:39:39
Ram - to chyba jest jak wszędzie , są powody że ktoś się obrazi albo pokłóci i będzie dokuczał - słusznie albo niesłusznie, nieważne ale każdy wie, że nie ma firmy bez hejtu i tyle, tylko naiwni wierzą że może być tylko słodko, zawsze między ludźmi będą konflikty
Aga 2016-10-04 22:08:25
Pracuje od kilku miesięcy.Szkolenia są na prawdę na wysokim poziomie. Mmay własnych Trenerów i teraz duzo wyjazdów zagranicznych. I Trenerzy przystojni HEH :)
Micki 2016-10-04 22:10:36
Szkolenia na plus
rainwoman 2016-10-06 16:08:48
ale pogoda, w pracy siedzieć nie szkoda
ike turner 2016-10-14 17:06:50
czasem slonce czasem deszcz ale piatek fajny jest
blu 2016-10-18 10:34:26
co by nie mówić starają się, firma się zmienia a jak szukacie u nas pracy piszcie do HR-u
borninprl 2016-10-18 16:37:48
do blu - masz rację, że jest poprawa a szkolenia naprawdę fajne
borninprl 2016-10-19 09:39:03
e - proszę bardzo, nie wiem gdzie pracujesz a więc jeszcze więcej konkursów, park samochodowy dla oddziałów i dyrektorów, szkolenia, w oddziałach i wyjazdowe, fajni trenerzy
dział biznesowy do tego owoce we wtorki, działania charytatywne, nabór nowych ludzi,
pracownik 2016-10-21 18:41:45
Czesc co tam się dzieje ? 15 miała być wypłata 21 dalej nie ma w tej firmie nigdy nie była na czas ja się staram i pracuje oczekuje tego samego od was
pracownik 2016-11-03 22:11:26
Żenada. Skoda czasu i nerwów - stanowczo odradzam!
Pracowałam tu ponad 2 lata w centrali. Premie uznaniowe, nigdy nie wiesz ile zarobisz. Czy na czas? Prawie nigdy, teraz premia z sierpnia przyszła pod koniec października zaległa. Zdarza się powiecie? może i tak, ale czemu codziennie kłamstwa że już wyszły i będą jutro? i tak przez cały miesiąc... gdyby powiedzieli prawdę to człowiek mógłby inaczej rozplanować wydatki. Ale na wypasione auta dla ludzi na stanowiskach dyrektorskich kasa będzie zawsze... Szkolenia? nie we wszystkich działach, ja przez 2 lata miałam 1 szkolenie - pierwszego dnia pracy, a potem nic. Wielkie obietnice bez pokrycia.
3
Georgia 2016-11-04 09:25:27
kolego pracowniku -zgadzam sie że gadanie i zmyłki sa bez sensu ale jednak kasa przychodzi, ci szefowie działów może czasami nie daja rady ale jak piszesz że 2 lata pracowałeś to może nie było tak źle, mam nadzieję że w nowej pracy jesteś szczęśiwy - powodzenia
blu 2016-11-04 09:43:56
nie mozna uogólniać , część ludzi dostała na czas część z opóźnieniem, widac że jest jakieś zawieszenie ale bez przesady, jak spojrzeć na kilka lat firmy to bez paniki, sam dostałem kaskę kilka dni po terminie ale 4 dni mnie nie zabiły a kumpela która odeszła nie może nic znaleźć albo taki syf ze tutaj to wypas
ike turner 2016-11-04 17:23:35
piąteczek się zaczyna a w następnym tygodniu piąteczek będzie w czwarteczek!
workerinio 2016-11-07 09:53:55
szkolenia, szkolenia, szkolenia - trenerzy cały czas szkolą kolejne działy więc nie zgadzam sie że szkoleń nie ma, inna rzecz to efekt - na to trzeba czasu, dzisia przychodzą do mnie do działu
karotka 2016-11-08 09:53:53
to prawda, że trenerzy ciągle w ruchu - szkolenia sie dzieją, tylko co ludzie tego wynoszą to inna sprwa
karotka 2016-11-08 09:54:33
to prawda, że trenerzy ciągle w ruchu - szkolenia sie dzieją, tylko co ludzie tego wynoszą to inna sprwa
guga 2016-11-24 13:43:43
Opóźnienia w premii bardzo źle świadczą o pracodawcy.
Wszyscy dobrze wiedzą, że te pochlebne opinie to piszą ludzie pracujący w centrali. Żenada.
szowel 2016-11-25 00:51:11
Na czas, dobrze i atmosfera ok.
KubaWro 2016-11-29 16:30:42
Nie oszukujmy się- drodzy studenci. którzy szukacie pracy, ten pracodawca to nie to czego szukacie. Pracują tutaj osoby bez skrupułów, którzy każą wam oszukiwać, a na koniec oszukają Was nie płacąc premii. Komentarze pozytywne piszą osoby zakompleksione podstawione przez centralę, która ma kilka spraw w sądzie.
4
pan tadeusz 2016-12-06 17:22:28
nie jestem zakompleksiony, pracuję żeby żyć, nie kradnę, finanse mają swoją specyfikę
Nick 2016-12-07 04:25:19
Proszę wszystkich tu zatrudnionych ,opisac ilu waszych klientów skierowała sprawy do Prokuratury We Wroclawiu oraz sprawdzić w KNF o tej firmie!!!pozdr
LEKO 2016-12-07 04:28:11
Proszę odpowiedziec mi czy twoja kochana firma jest na liście KNF
pan tadeusz 2016-12-07 09:59:18
to jest forum na temat pracy a stale pojawiają się tematy zastepcze, komplatnie nie na temat, może słuszne może nie a ludzie to nie o to chodzi żeby wypisywać co slina na język przyniesie
MatiK 2016-12-09 13:42:54
Sprawy nie są zmyślone- wystarczy poszukać w internecie. Firma która ma tyle spraw w KNF nie może być uczciwa i nie jest też dobrym pracodawcą- oprócz garstki kierowników w centrali, wybranych na zasadzie- bierny, ale wierny, tyle o nich wiadomo, że nie chcą mówić nic sądom i policji, dlatego firma wciąż działa. Ci kierownicy zbierają premie za doradców z oddziałów, którzy są wymieniani co kilka tygodni.
Zostaw swoją opinię o Council Finance - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Council Finance