Council Finance

Wrocław

Opinie o Council Finance

pan tadeusz 2016-12-06 17:22
nie jestem zakompleksiony, pracuję żeby żyć, nie kradnę, finanse mają swoją specyfikę
Nick 2016-12-07 04:25
Proszę wszystkich tu zatrudnionych ,opisac ilu waszych klientów skierowała sprawy do Prokuratury We Wroclawiu oraz sprawdzić w KNF o tej firmie!!!pozdr
12
LEKO 2016-12-07 04:28
Proszę odpowiedziec mi czy twoja kochana firma jest na liście KNF
pan tadeusz 2016-12-07 09:59
to jest forum na temat pracy a stale pojawiają się tematy zastepcze, komplatnie nie na temat, może słuszne może nie a ludzie to nie o to chodzi żeby wypisywać co slina na język przyniesie
MatiK 2016-12-09 13:42
Sprawy nie są zmyślone- wystarczy poszukać w internecie. Firma która ma tyle spraw w KNF nie może być uczciwa i nie jest też dobrym pracodawcą- oprócz garstki kierowników w centrali, wybranych na zasadzie- bierny, ale wierny, tyle o nich wiadomo, że nie chcą mówić nic sądom i policji, dlatego firma wciąż działa. Ci kierownicy zbierają premie za doradców z oddziałów, którzy są wymieniani co kilka tygodni.
12
brodziak 2016-12-12 17:15
jaki jest pomysł na obrone przed hejtem?, wszyscy wszystko wiedzą i tyle, czy reagować, jeden pisze żeby tylko o pracy a drugi o niczym byle doalić - od tego sa inne fora, szkod słów
pitupitus 2016-12-12 17:31
eeeee tam, nie przesadzajmy z tymi kierownikami, zawsze są tacy sami, miedzy młotem a kowadłem
co prawda to prawda ale nie przesadzajmy
CJAGA 2016-12-14 10:45
To by się mogło zgadzać. Jak swojej premii nie dostałam tylko dlatego, że postanowiłam zmienić pracę.
Totalny brak profesjonalizmu. Nabijanie pracowników i klientów w butelkę.
Mam nadzieje, że niedługo ktoś solidnie się do nich dobierze i skończą jak Amber Gold.
16
Rafer 2017-01-01 18:33
Chyba motywacja do oszukiwania ludzi i naciagania na kredyty nie do spłaty
17
ona 2017-01-10 10:04
Witam zgadzam się z Panem ja tez zostałam oszukana przez te biuro pośrednictwa kredytowego i nie ma co ukrywać praca z tymi ludzmi nie wyjdzie nigdy na dobre zaluje ze spotkałam ich na swej drodze i nie obchodzi mnie co to za forum wypadaloby na każdym pisać ich opinie i wszezie gdzie się da by nigdy nikt im nie ufal ... sadze ze wspolpraca z nimi tak samo się konczy kto godnie nie umie klamac i podstosowywac się pod kierownictwo nie jest wart zadnej uwagi taks amo jak nie chce się z nimi rozmawiać by dac się dalej nabierać ....
16
Karma 2017-01-12 08:44
Firma ta ciągle zmienia nazwy,oni sa podani do Krsu jako firma nieuczciwa,najlepsi sa tu pracownicy,to już jest mistrzostwo patologi
18
Ziomula 2017-02-02 15:44
Polecam jak najbardziej. Pracownicy są mili i uprzejmi :D Firma jest sławna ! W TVP 2 w magazynie ekspresu reporterów z dnia 31.01.2017 jak na tacy są przedstawione praktyki tej firmy. Polecam w 100% obejrzeć ! Pozdrawiam
15
szmata councilowska 2017-02-08 10:43
Council Finance vel Personal finance itd itp,teraz prokuratura zajęła się waszymi przekrętami na poważne,nareszcie skończy się okradanie i oszukiwanie biednych emerytów i nie tylko,teraz pie...doleni naganiacze bo napewno nie doradcy kredytowi dobiorą sie wam do dujpy,i miejmy nadzieję,że zostaniecie usunięci ze społeczeństwa raz na zawsze.
7
Profesjonalista 2017-02-09 13:40
Szkoda tylko,że prawdziwe,profesjonalne i uczciwe biura pośrednictwa kredytowego cierpią przez takie kanalie jak Concil,bo teraz ludzie będą myśleć,że każde takie biuro to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cała nadzieja w naszym wymiarze sprawiedliwości,że w końcu ten proceder zostanie unicestwiony.
3
Krysia 2017-02-09 15:59
Osoby od jabłek i innych takich, jak skomentujecie reportaż o Council Finance w SPRAWIE DLA REPORTERA Elżbiety Jaworowicz? Zamieniam się w słuch. Cała prawda o firmie wyłożona na tacy.
3
Prawo 2017-02-09 22:43
Wczoraj zarząd została aresztowany, osoby pokrzywdzone mogą zgłaszać się do Prokuratury Regionalnej we Wrocławiu.
7
Krysia 2017-02-10 09:38
Ciekawe skąd masz takie informacje?
perki 2017-02-10 09:47
pitolenie o szopenie, cały czas nie na temat a tyle nienawiści, opluwanie na śniadanie
firma otwiera nowe oddziały , trwa rekrutacja, ktoś naprawdę musi robić bardzo krecią robote dla konkurencji
kitkat 2017-02-10 09:52
wojna buldogów pod dywanem, ta branza walczy o klienta brutalnie, wiem pracowałem już u kilku pośredników, za kasę oczernia każdego
minimini 2017-02-10 10:03
piąteczek już leci a niedługo tłusty czwartek, a se pączków pojemy
jonas 2017-02-10 10:46
Tak Se myślę z czego ty się cieszysz śmi....ciu?Że okradasz emerytów z ostatnich groszy?Jaką szm...tą trzeba byćżeby coś takiego robić,ale spokojnie już prokuratura kręciprzeciwko wam postępowanie także niedługo cie wezmą za ryj
2
owocówka 2017-02-10 14:21
co ma jabłko do jaworowicz
Ela 2017-02-10 14:22
Firma pożyczkowa jak każda inna, trzeba czytać co się podpisuje...
profesjonalista 2017-02-10 14:43
Ty chyba jest jednym z tych naganiaczy z tej przestępczej organizacji C,że takie bzdury pier......olisz,na szczęście telewizja rozgłosiła co to za śmiecie i nareszcie się dobiorą do d..py tym złodziejom.
Ela 2017-02-10 14:55
Firma pożyczkowa jak każda inna, trzeba czytać co się podpisuje...
Floki 2017-02-10 15:14
Ty chyba nie wiesz co piszesz?!
Firma oszukuje ludzi, a potwierdza to choćby nawet reportaż w programie Ewy Jaworowicz, zachęcam do obejrzenia! Potwierdzam praktyki tam stosowane.
lol 2017-02-11 04:29
Jak każda inna?Co ty Pier....olisz?Każda inna nie okrada ludzi.Pewnie sama czy sam tam pracujesz i próbujesz tu jakieś kity wciskać.
Ela 2017-02-12 16:32
Najgorsza firma w jakiej pracowałam. Jeśli nie chce skończyć jako oskarżeni o oszustwa lub w programach tv typu sprawa dla reportera to nie polecam. Jeśli nie macie sumienia możecie tam pracować i zarabiać na nieszczęściu współpracowników i klientów.
Fania))7 2017-02-12 22:00
O jakim reportazu Jaworowicz.mowicie ? Ostatnio byl.expres reporterow na temat tej firmy. ?
Fania))7 2017-02-12 22:01
O jakim reportazu Jaworowicz.mowicie ? Ostatnio byl.expres reporterow na temat tej firmy. ?
luty 2017-02-13 09:15
jutro dzień zakochanych , jakieś plany, napiszcie coś zamiast tego hejtu bez końca
Guga 2017-02-13 10:49
Sprawa dla reportera to program Pani Jaworowicz.
Na ich stronie jest reportaż.
john 2017-02-14 18:21
Kradniesz,kradniesz,jesteś ka....lią pozbawioną sumienia i moralnych zasad ale to już koniec,teraz ci sr.....ke przetrzepią że będziesz sr...ł kartoflami w całości,takich jak ty trzeba zdepnąć jak robaka,nareszcie wymiar sprawiedliwości ma na was konkretne zarzuty i się nie wywiniesz,oddasz wszystko co ukradleś tym nieszczęśnikom z nawiązką,ciekawe czy będziesz tak sprytnie kłamał przed prokuratorem jak okłamywaleś emerytów,pewnie nie,bo na pierwszym przesłuchaniu się ze...rasz ze strachu i wszystko wygęgasz,taki niestety twój za...rany los "Panie Tadeuszu".
2
123 2017-02-15 14:18
Pracowałam tam 2 miesiące i nie w sprzedaży. Jakoś od początku coś mi się dziwne wszystko wydawało, wtedy zaczęłam szukać różnych informacji na forach i uciekłam szybko. Nie można tam pracować i nie wiedzieć co oni robią- nie wierzę. Dla mnie było to wszystko po prostu nieetyczne i miałam poczucie, ze nawet przybijając pieczątki biorę w tym wszystkim jednak udział - bo świadomość jest co to za biznes. To jest porostu szok, ze takie twory funkcjonują całe lata bez konsekwencji i na krzywdzie innych się bogacą. Na szczęście widać tego kres.
2
Izabella 2017-02-15 19:30
Słyszałam, że pan K. z centrali zaczął sypać policji. Czy to prawda, czy tylko pogłoska wśród koordynatorów?
1
coock 2017-02-15 22:07
Poznań,ul.Poznańska 62/4 Biuro Personal Finanse to jest biuro tej przestępczej organizacji Council z Wrocławia,czas najwyższy zlikwidować tę zaraze.
1
red 2017-02-16 06:56
Znam to biuro,chcieli mnie wystrzelić na pare tysięcy ale w porę się wycofałem,najbardziej utkwiła mi w pamięci ich tłusta kierowniczka,wyjątkowo bezczelna i zakłamana osoba,brak słów.
1
Tolek 2017-02-16 16:00
Złodzieje. Bezkarnie kradli całe lata za przyzwoleniem poprzedniej władzy. Opływali we wszystko, zabierając ludziom niejednokrotnie całe emerytury, zdrowie spokój i radość życia.Teraz całe społeczeństwo będzie musiało utrzymywać tych pasożytów przez wiele lat .Wsadzić to dziadostwo na jakąś starą łajbę i wywieżć na bezludna wyspę albo.wypier..lić w kosmos.
2
Tolek 2017-02-16 16:05
Złodzieje.
xxxxx 2017-02-17 12:36
Uwazajcie na nich . Praca przy ulotkach za free. Obiecują nie ma. Nie bądźcie glupi
oszukana 2017-02-18 11:21
ja mam informacje o Pani Martynie schmidt z Wroclawia na ul.kosciuszki która jest kierowniczka ....takich kłamstw i oszustow nigdy nie widziałam i nie slyszalam tragedia ile tam ludzi chodzi ale coz sama się na nich nabrałam jako osoba wspierajaca stara babe która jeszcze bardziej oszukiwala i oszukala wkoncu sprawiedliwość zwyciezy
moks 2017-02-18 11:24
Mam nadzieję,że prokuratura interesuje się jeszcze "Głównym Instytutem Nadzoru Jakości"którego właściciel niejaki M.K.ściśle współpracuje z kancelarią Proculus.Prowadzi rzekome mediacje z klientami a raczej poszkodowanymi przez Council vel Personal Finanse która ma na celu wyłudzenie prowizji mimo że bank odmówił udzielenia kredytu.
2sort 2017-02-19 21:20
Poznań ul. 27 Grudnia 7 biuro pośrednictwa Personal Finance, wciskają umowy o pośrednictwo na których widnieje EGFC z Wrocławia czyli [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Council.
Dwie "sekretary" spisujące wstępne umowy o doradztwo finansowe. Jedna brunetka mówi z dziwnym akcentem. W biurze obok troje doradców, prawie na łyso ostrzyżony młody koleś który wydzwania i namawia by przyprowadzić kogoś z rodziny "do pomocy" w kredycie. Do tego dwie panie, jedna chuda druga gruba.
Mam nadzieję że skończą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Sprawą oprócz prokuratury zajmują się powiatowi rzecznicy konsumentów oraz kancelaria adwokacka z Gorzowa. Namiary na nią wysyła Magazyn Ekspresu Reporterów na prośbę o udostępnienie wysłaną na email programu.
sprawiedliwy 2017-02-22 12:02
Biuro pokazane w reportażu mieści się w Pasażu Meteor w Zielonej Górze. Znam osoby, które tam pracują, w końcu się doigrały:) Także info do Was (bo wiem, że siedzicie na tym forum) - KARMA Wraca :) Przeczytałam, że w sprawie aresztowano 6 osób. Mam nadzieje, że Was tez dosięgnie sprawiedliwość:)
1
pierdziel z councila 2017-02-23 08:04
To te kanalie jeszcze naciągają i oszukują ludzi mimo aresztowań w ich przestępczej organizacji??Mają odwagę,no no.Będą orać do samego końca aż im się kajdanki zatrzasną na łapach,cóż za pazerność.
1
pierdziel z councila 2017-02-23 08:08
Wysłać ich do Tajskiego więzienia,to takie przytulne miejsce w sam raz dla nich.
1
kapral 2017-02-23 16:23
Mam nadzieję,że te kanalie zgniją w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakim trzeba być człowiekiem ,żeby tak krzywdzić drugiego człowieka... oddłużanie ? chyba zadłużanie ,a na koniec pętla na szyję!!! Pracowałem tak kilka dni gdy zorientowałem się co się dzieje w tym biurze doradztwa kredytowego personal finanse obecnie bo nazwy stale zmieniane ...uciekłem. Ludzie przychodzą i płaczą ....błagają o przepisanie kredytu z tak zwanej osoby wspierającej...brak słów....i to wszystko po to żeby napchać swoje kiejdy!!!!!! KARMA wraca PAMIĘTAJCIE!!!!!! Pozdrawiam wszystkich doradców oby los okazał się dla was łaskawy !!!!!
1
johny 2017-02-24 06:24
Gruba kierowniczko Personal Finanse z ul.Poznańskiej 62/4,masz dobrego adwokata?W Pie....dla cię odchudzą,bądź tego pewna ale nie pójdziesz tam sama,bo potowarzyszy ci Mateuszek K. z którym wspólnie okradaliście ludzi,to chyba twój najlepszy pracownik(naganiacz)?No wyjątkowy Pie...ony łgarz.
2
kot 2017-02-24 11:00
Tego samego życzę Pani Andżeli D., Patrycji M. oraz Panu Krzysztofowi N. z biura z Zielonej Góry :) Wyrządzone zło do Was wróci... oszuści :) cała Zielona Góra niedługo się dowie :)
1
Zostaw swoją opinię o Council Finance - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Council Finance