logo Euroservices Polska Sp. z o.o.

Euroservices Polska Sp. z o.o.

Niemodlin

Opinie o Euroservices Polska Sp. z o.o.

prawdziwy polak 2012-08-01 21:18
pracowałem dltej firmy dosłownie 2 dni i przezkoczyłem do axidusa (nastempna porażka ) tam tydzien i jak zaczełem tak dotej pory w AGROS-ie i jest pieknie i kaska na czas i tyle ile trzeba i kordynatorzy holendzy ale tacy ok ze zadkosc pozdrowienia dla NIKA KRAMERA i tak wygloda moja współpraca z euroservisem i axidusem ale jak to mówią do 3 razy sztuka .
jacety 2012-08-02 10:13
badziewna firma jakich mało , oszukują jak i ile sie da , mi tesz są dłóżni niezłą sumke, trzeba sie zanich wziąsc i znalesc jakiegos robin hooda który ich ograbi i odda potrzebującym. jacek
1
PIOTR 2012-08-02 12:13
ta firma to zakała całej holandji , [usunięte przez administratora].hamstwo z ta firmą mnie spotkało , najbardziej mi zasła za skóre jedna pizda wiesniara anka co sprząta domki to sciera jakich mało wielka dama z PGRu i tyle udaje szefową swirują z dorotą i patrzy tylko jakciebie podjebac i wyjebac wiele bym dał aby choc raz jej strzelic strzała w ryj , babsko z zwijrechtu-swiat jest mały kiedys najdzie taka chwila ze jąspotkam w ciemnej ulicy i takie butu przyjmie na gembe ze chodzby laske robiła doktorowi to zdaleka bedzie widac jej siną paszcze . ludzie ostrzegam przed eroservice czy infocotracting straciłem dużo nerwów i zdrowia psychicznego i chce wam tego oszczedzic .
zibi 2012-08-02 13:19
niechce sie chwalic ale ja raz dalem tej annie z piesci w morde :-) - było super ! Polecam. zbychu
2
do zibiego 2012-08-02 13:26
to tylko mi zostało pogratulowac i upajac sie marzeniami ze kiedys ija dostane anie w swoje piesci , ona tesz mieszka z takim pedalkiem -konfiturą on jedzi bmw na SCZ -czestochowskich blachach tesz misie marzy jemu urwac główke czy porysowac te smierdzącą starą bmw5 aco bedzie na polskich blachach jedził trzeba dbac oprzestrzeganie prawa jak przyjechał i pracuje w nl to niech przerejestruje ,jak tego niezrobi to napoczatek zakosze mu tablice to jusz sie tak niebedzie bójał konfident-podpierdalaczek -frajezyna polska.
2
BABi 2012-08-03 14:01
BARDZO NIEBEZPIECZANA FIRMA TRAKTUJE LUDZI JAK GŁOPKÓW-białych muzynów-KTÓRYM ROBIĄC ŁASKE DAJE PRACE ZA NIECAŁE 5 EURO NETTO,ALBO I CZASMI MNIEJ( OCZYWISCIE PRZED WYJAZDEM OBIECUJĄ ZE NETTO MASZ 7 ALE TO NIEPRAWDA ) KORDYNATOZY PO HAMSTWO I CHOŁOTA -wtych burdelach co mieszkasz to ztaką hołotą która zeby sie najesc wyje tobie jedzenie z lodówki a sama chleje i sie awanturuje i niesprzota wogule !! twoja interwencja telefoniczna absolutnie nic nieda kordynator na ciebie sie tylko wkórwi - jedyne wyjscie to osobiscie obic ryja takiemu burakowi ale wtedy napewno jak on doniesie ze go pobiłes to bedziesz miał prace 2 dni wtygodniu bo jestes niebezpieczny i kara od 50 euro w góre :-)) te pedalskie kordynatorzy ROBIĄ Z SIEBIE POWAŻNYCH PANÓW ,kary w tej smierdzacej bardzo firmie to chleb powszeni i stosują je nadzwyczaj czesto, jak jakim cudem bedziesz miał w tygoniu 60 godzin wtedy netto za godzine dadzą tobie 4,88 euro ,jak bedziesz miał 30 godzin (to sie bardzo czesto zdaża) to za godzine dadzo tobie JAK DOBRZE PUJDZIE 4,97 euro netto , a praca przez tą zasrana agencje nienależy do letkich :-) , trafiasz do firm gdzie polak to przedmiot który ma bezwarunkow bezwglendu na nic ma charowac a jesli jest cos nietak jusz ciebie wymieniają na innego polaka -białego mużyna,infocontrakting potrafi ciebie tak potraktowac ze w miesiocu przeprowadzasz sie 15 razy i lepiej -czasami oni pociebie przyjada ale najczesciej to ty sie włuczysz komunikacja miejską -wtedy przypominasz żyda za czasów 2 wojny swiatowej , dorota -szefowa z biura udaje ze tej firmie na tobie zależy i zety jestes wazny ale tylko udaje poto abys zaszybko nieuciekł :-) reszta kordynatorów ma to gdzies czy masz łózko w pokoju dlanich jestes przedmiotem zapisanym pod adresem anie pod łózkiem ( wiele razy spałem wraz polakiem na jednym łózku(a on sie nachlał i zeszczał ) a i zdażyło sie ze w salonie jak i na podłodze ) pożegnałem sie ztą przekletą firmą jak za 4 dni pracy w tygodniu otrzymałem 70 euro wypłaty i po
1
sara 2012-08-06 00:53
to jedna ztych firm co sie omija szerokim łukiem ! Niepolecam wraecz odradzam z własnego doswiadczenia!!!!!!!!!
1
CZESIEK 2012-08-06 10:59
absolutnie niepolecam tej gównianej firmy, od poczotku do konca w tej firmie jestes niczym kwateruja ciebie w takich melinach ze tv niewidziałem gorszych ! mieszkasz z lokatorami którzy tylko chleją i sie awanturują w pokojach sa szczóry ! wypłąty to kwoty bardzo niskie i powoduja chec samobujstwa ! , pod zadnym pozorem niebierz od nich samochodów gdysz wtedy mają wiekrze pole popisu co do kar finansowych i niesą to niskie kwoty! czesto równiesz kary są bez zasadne i nieprawdziwe ale wtej firmie jakjusz dostaniesz kare to chodzbys sie zesrał to i im udowodnił ze to nieprawda piedziedzy tobie nieodadza! wielka poraszka jak siegam pamiecia praca dlatej firmy , NIEPOLECAM I BARDZO ODRADZAM gdysz w polsce zarabiałem wiecej jak przez te firme :DZIADY I TYLE .czesiek
2
STASZEK - PRZEMYSL 2012-08-07 10:56
[usunięte przez administratora]. FIRMA BARDZO WSZECHSTRONIE OKRADA NASZYCH RODAKÓW NA WSZYSTKIM :GODZINY,NADGODZINY,MELINIARSKIE ZAKWATEROWANIE,KARY ZA WSZYSTKO !,SPUZNIENIE SIE DO PRACY,PRZELEWY NA POLSKIE KONTO,JAK SAMOCHÓD WIECEJ SPALI PALIWA :-) TRAGEDIA I [usunięte przez administratora]. ALE CZEGO SIE SPODZIEWAC PO ZAKOMPLEKSIONYCH POLAKACH ZAGRANICA -DO WYBICIA I TYLE TE BIURO NA PIENIEK I OSTRĄ SIEKIERE !
1
anty 2012-08-07 14:43
FIRMA BARDZO KIEPSKA I HAMSKA, KORDYNATORZY [usunięte przez administratora]. ! NIEPOLECAM NIKOMU !!!!
1
jarosława 2012-08-08 17:29
[usunięte przez administratora]. firma ale czego sie spodziewac potym jak kordynatorzy to polskie kurwy !!! [usunięte przez administratora].! [usunięte przez administratora].chcesz miec prace codzienie to musisz obrabic pałe jednemu znich lub musisz[usunięte przez administratora]. kolegów :-) ja wybrałem zjazd z tej bardzo kurewsko-arogansko-zjebanej firmy ! bardzo odradzam tych współprace ztymi polusami.
1
róża 2012-08-09 05:28
do pieca i tyle ! Niewyjedzajcie z tymi kutasami ! Pisze z własnego Doswiadczenia !
1
grzegorz 2012-08-09 07:07
firma krzak i jak papier toaletowy :[usunięte przez administratora].
1
FILIP 2012-08-09 11:42
ZDECYDOWANIE NAJGORSZA FIRMA ZJAKAMIAEM DO CZYNIENIA ! ODRADZAM WSZYSTKIM PRACE DLANICH !!!
1
MARCIN 2012-08-10 11:24
DZIADOSTO[usunięte przez administratora]. I HAMSTWO TO OTEJ FIRMIE MOGE UCZCIWIE I ZWŁASNEGO DOSWIADCZENIA NAPISAC ! NIEKŁAMIE !!!!
terminator 2012-08-10 15:02
bardzo niezetelna,hamska,nieuczciwa firma !!!!
DUPA 2012-08-13 11:38
TA AGENCJA JUSZ DAWNO NIEPOWINNA ISTNIEC -OSZUKUJA -KŁĄMIĄ [usunięte przez administratora]. -KWATERUJĄ LUDZI W TAKICH BARAKACH ZE STRACH MIESZKAC BO ZAZWYCZAJ SĄ SZCZURY I BIORĄ ZATO 80 EURO TYGODNIOWO WSTYD!!!ODRADZAM WYJAZD ZTYMI ZŁODZIEJAMI !!!!
bruce lee 2012-08-14 11:08
[usunięte przez administratora].,jawne złodziejstwo z bez mozliwosci odzyskania swoich ciezko zarobionych pieniedzy ,[usunięte przez administratora].
DIONIZY 2012-08-17 15:05
TA AGENCJA JEST JAK po-platforma obywatelska :KRADNIE,MA GDZIES LUDZI KTURZY NA NIĄ PRACUJĄ,OGRANICZAJĄ WOLNOSC POPRZEZ NAKŁADANIE KAR ZACOSIE DA NAJCZESCIEJ BEZPODSTAWNIE ,ROBIA Z SIEBIE WILKICH PANÓW I Z USMIECHEM NA USTACH WMAWJAJĄ ZE JEST WSZYSTKO OK I ZE ICH FIRMA TO TYGRYS W HOLANDII :-) !!!! KARTOFLE ZAPYZIAŁE !
anty 2012-08-23 13:04
bandytyzm w biały dzien , polskie zepsute plemie tam sobie dogadza okradając pracowników z wszystkiego co tylko sie da ! bardzo smierdząca [usunięte przez administratora].
Fakirro 2012-09-08 14:59
anty - 2012-08-23 13:04:39

bandytyzm w biały dzien , polskie zepsute plemie tam sobie dogadza okradając pracowników z wszystkiego co tylko sie da ! bardzo smierdząca[usunięte przez administratora].
Poznaj swoje prawa ! Holendrzy zawsze pomogą !
Inspekcja Spraw Społecznych i Zatrudnienia sprawuje nadzór nad przestrzeganiem przepisów :
- wynikających z ustawy o minimalnym wynagrodzeniu za pracę,
- dodatku urlopowym,
- ustawy o czasie pracy,
- BHP.

Inspekcja Spraw Społecznych i Zatrudnienia nie kontroluje posiadania pisemnej umowy o prace lub przestrzegania jej warunków.
Spory o przestrzeganie indywidualnych lub zbiorowych umów o prace - o co strony kontraktowe musza same zadbac - naleza w Królestwie Niderlandów do dziedziny prawa cywilnego.
Nadzór nad prawidlowa realizacja zobowiazan kontraktowych przypada stronom umowy o prace. Czlonkowie zwiazków zawodowych moga zwracac sie o pomoc do swojego zwiazku zawodowego w Królestwie Niderlandów lub w kraju swojego pochodzenia.

Pracownicy zatrudniani przez biura posrednictwa pracy moga zwracac sie do SNCU (Stowarzyszenia ds. przestrzegania ukladu zbiorowego pracy dla pracowników delegowanych), patrz

www.sncu.nl .

Kierowcy zatrudnieni w sektorze miedzynarodowego przewozu towarów moga zwracac sie do stowarzyszenia VNB (Stowarzyszenia ds. przestrzegania ukladu zbiorowego pracy dla pracowników sektora przewozu towarów w transporcie drogowym), patrz

www.fnvbondgenoten.nl.

A pracownicy sektora budowlanego moga zwracac sie do Stowarzyszenia ds. przestrzegania ukladu zbiorowego pracy w sektorze budowlanym bouwcao, patrz

www.fnv.nl
www.cnv.nl

Skargi dotyczace jakosci miejsca zakwaterowania najlepiej zglaszac w Urzedzie Miasta lub Gminy badz w jednostce Strazy Pozarnej w miejscu zamieszkania.
2
ponton 2013-06-09 22:04
pracowałem w inforcontracting tylko 2 miesiace na plus dobrzy koledzy i kolezanki na domku na minus 180 euro na czysto tygodniowo dla mnie za mało
kot 2014-04-18 10:00
Witam! Jesli ktos moze powiedziec cos konkretniej o tej firmie? czy jest to praca na tzw.? telefon? czy codziennie sie jezdzi z innym kierowca?i oczywiscie czy sa godziny zapewnione? Prosze napiszcie bo moze sie to mi przydac ,gdyz zamierzam podjac prace z ta firma?
3
Pamietam i nie zapomnę 2014-07-08 00:49
Ta firmę doradzał bym każdemu bo byłem w niej koordynatorem a szef nie raczył do dzisiaj wydać jarografu z trzech lat w tył ale niech się nim udlawi on i jego Familia w biurze .Z wyrazami Nienawiści
kaban 2015-01-13 20:03
Witam, a może jest tu ktoś, kto aktualnie pracuje w Euroservices i może polecić tutaj pracę? Brakuje ewidentnie tutaj aktualnej opinii, która by opisała cokolwiek, jeśli chodzi o warunki. Interesowałoby mnie, jak tutaj jest z atmosferą, na jakim poziomie sa zarobki, czy istnieje jakis system socjalny i czy sa nadgodziny?
zzz 2015-02-05 14:09
Witam.... Mam pytanie... Chciałabym zapytać czy ktoś tam pracuje przy sortowaniu odzieży i jak tam jest? Warto pojechac z ta firmą?
2
Zorientowany 2015-06-10 12:21
Witam serdecznie
Pośrednictwo zaliczam do udanych . Jestem obecnie w Holandii i mogę powiedzieć że nie jest najgorzej. Mieszkanie 3 pokojowe 2 pokoje sypialne jeden salon łazienka z prysznicem i kuchnia . Wyposażenie w kuchni kuchenka lodówka mikrofalówka , przedmioty codziennego użytku widelce talerze kubki to wszystko co mamy w domu .
Holandia to specyficzny kraj inna kultura ale to nie znaczy że jest w całej lepiej niż w Polsce wąskie uliczki na drogach osiedlowych trzeba mieć dużo precyzji żeby jeździć tymi samochodami tam , ale na autostradach gnasz ile chcesz . Pracowałem już na kilku zleceniach w Holandii i mogę powiedzieć że nie jest najgorzej . Moge przyznać rację że zamieszkanie się bóli za dużo ale też w Kraju nie jest nic za darmo . Sklepy w holandii dobrze zaopatrzone ale żywność taka jak wędliny są słabej jakości lepsze są w polsce niż tutaj. Holendrzy pozytywnie nastawieni do życia , Trzeba patrzeć komu się ufa za granicą bo różni są ludzie i trzeba być bardzo ostrożnym . Więcej się zarobi niż w kraju ale przykładowo w sezonie na ociepleniach albo na kostce lepiej zarobisz w polsce niż w holandii Pozdrawiam
2
lily 2015-09-03 13:13
Mam nieodparte wrażenie że kilkanaście pierwszych postów na tej stronie napisała ta sama osoba, sądząc po ortografii i krzykach capslock-iem w wieku około dwunastu lat...
Nieładnie tak trollować, nieładnie... Dobrze, że już zaczęła się szkoła...
Radzę bardziej uważać na języku polskim :)
2
Agata 2015-10-29 13:37
Firma nie powstała tak niedawno, a bardzo mało opinii na jej temat, ocen zresztą też. Czy ktoś obecnie tam pracujący mógłby cokolwiek napisać jak wygląda praca przez to biuro? Z góry dzięki
Mmm 2015-11-02 13:29
Hej, mam pytanko. I co pojechalas do tej pracy przy sortowaniu odzieży?
Laden 2016-03-07 12:23
Złodzieje i oszuści nic więcej
znaszmnie 2016-04-20 17:06
Ja o tej pięknej firmie mogę wam napisać bardzo dużo jak ładnie i pięknie oszukują Polaków pracuje w tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pięknej firmie już 15 lat znam tą firmę od samego początku i od samego początku ta firma oszukiwała wszystkich pracowników. Kar w tej pięknej firmie tyle dostałem i za auto nie uszkodzone z mojej winy i za inne np jak nie posprzątał mieszkania jakiś ćpun albo aklkoholik to kary dostał każdy co mieszkał na mieszkaniu. Ja osobiście za wszystkie te kary co dostałem mógłbym sobie kupić nowe autko. Ta Dorota o której tak fajnie piszecie i miło ją wspominacie kiedyś pracowała tak jak kazdy z was w glas chauzie przy papryce pozniej zaczeła prace w biurze i od sekretarki doszła do szefowej a to dla tego że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dawała szefowi, a ta Anka to też niezłe ziółko kiedyś pracowała w sortowni ubrań udaje wielką Panią ale nią nie jest ma wysuszoną gębę i odstrasza nowo przyjętych pracowników. osobiście wspominam ją bardzo miło ;)
Ana 2016-06-10 10:22
pooldek Cześć. widzę ze piszesz o pracy sortowanie odziezy w Holandii .. dosłałam oferte pracy mozesz mi pwiedziec czy warto tam jechac?
mieciu 2016-07-06 10:01
A jak wygląda praca przy załadunku i rozładunku opon w Hellevoetsluis ? . jakieś info na ten temat ?

mieciu 2016-07-06 11:20
Pracowałeś tam/ pracujesz ? <Mogę uzyskać więcej informacji na temat tej pracy ? Czy są godziny jakie warunki mieszkaniowe itp
mieciu 2016-07-06 13:30
Z tego co się dowiedziałem to przy pracy w Hellevoetsluis jest najniższa stawka godzinowa (czyli nie całe 9 euro ) do tego 92 e opłaty za mieszkanie + 20 e ubezpieczenie . Żeby wyjść na swoje trzeba mieć dużą liczbę godzin w tygodniu koło 45- 50 h w przeciwnym razie pracuje się na opłaty .
Andzela3 2016-07-26 18:48
Dostalam oferte pracy na sortowanie odzierzy czy jest warto wyjechac. Jakie warunki mieszkaniowe czy ktos moze cos napisac?
Andzela3 2016-07-26 18:49
Dostalam oferte pracy na sortowanie odzierzy czy jest warto wyjechac. Jakie warunki mieszkaniowe czy ktos moze cos napisac?
Criner 2016-08-06 11:36
3tys w twoich snatch Max 2tys I to jeszcze jak ma minium 5lat w zawodzie bo jesli nie to co najwyżej może kable podawać.
r5454 2016-08-06 11:37
Poważnie ? Hmm no ale mozna za to sa jakies premie?
bylypracownik 2017-01-24 14:19
kiedys pracowalam na sortowni przez te firme, bylam zadowolona, nigdy nie miala problemow z agencja pracy,wszystko bylo wyplacane na czas i wszystko sie zgadzalo. Mieszkanie ok, wiadomo,ze nie bedzie umeblowane jakos stylowo,bo to sluzbowe mieszkanie,ale generalnie bylo ok. Wszystko zalezy od tego jak pozostali wspolokatorzy o nie dbaja jak i my sami. Po przepracowanym roku zmienilam miasto i potem troche "skakalam" po roznych projektach,jednak zawsze jakas praca byla.
1
Lola 2017-02-17 13:55
Do osób które są na miejscu:
Sortowanie odzieży - jakie warunki pracy, płacy, opinie nt czasu pracy i mieszkania
leonardo 2017-02-27 20:47
wiesz jakie są zarobki bardzo marne pracujesz 38,5 godz w tygodniu w pracy jestes 40 godzin, jesli masz pracę pod gołym niebem to Holandrzy mają płacone a polakom się nie płaci tylko kaze sie im w pracy siedziec kilka godzin a pozniej odsyłają do domu, i za godziny które byłes w pracy nie masz zapłacone,agencja ma na ciebiewyjebane oni juz zarobili na ciebie ze pojechales ich busem do pracy a ciebie majawdupie, na tydzien dostajesz 215 euro z tego musisz na jedzenie przeznaczyc jakies 60 euro wiec policz ile odłożysz,jesli jezdzisz jako kierowca ich autem to masz dodatek 25 euro ale z tego musisz oddac 15 euro bo kierowca to też pasażer i dojezdza do pracy ich autem tak to wygląda w ich agencji, a ludzie w biurze to już 9 ekipa a wiem to bo pracowałem u niech od 2002 roku ty w tym czasie mamusi srałeś w pieluchy ;)
Zuzanna 2017-03-20 12:53
Obecnie Euroservices Polska Sp. z o.o. prowadzi wiele rekrutacji. Co możecie powiedzieć na temat swoich doświadczeń ze współpracy z firmą? Osoby zainteresowane również do zapoznania się z wywiadem, którego udzieliła dla nas przedstawicielka firmy. http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,942542,wywiad-agnieszka-salamon
1
gffg 2017-03-23 00:45
te wasze certyfikaty to jest jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o swoich pracowników nie dbacie tylko na każdym kroku ich okradacie z zarobionych pieniędzy, ładnie pięknie wszystko napisane a jak przyjeżdzasz okazuje się ze mieszkasz w domku lub mieszkaniu gdzie jest grzyb, mieszkanie w jak najnizszym komforcie wszystko zniszczone a za mieszkanie sie placi na ytydzien 100 euro i trzeba mieszkać z ćpunem i brudasem co nie sprząta i sie nie myje,fajnie jest napisane o tej firmie polecam zobaczyc filmiki z telewizji z rotterdamu jakis 2012 rok jak telewizja przestrzega przed tą firmą ludzi i mowią że to banda złodzieji. Ja w tej firmie pracuje od 2000 roku dużo mogę wam napisać na temat tej firmy. Na dzien dzisiejszy w biurze pracują kolejni nowi ludzie czyli 10 ekipa banda złodzieji nie polecam tej firmy nikomu. Pracowałem w zieleni zamiast miec 40 godz zapewnione to mieliśmy po 25 godz w tyg bo deszcz padał i niebyło zapłacone, holendrzy te same umowy mieli i oni mieli za dni deszczowe płacone. Na miesiac zamiast odlozyc te 600 euro kazdy z nas odlożył 100 euro tak się ładnie zarabia w tej firmie
2
osobazdługimstażem 2017-03-25 18:33
Mieszkam od 10 lat w Holandii i nie mam żadnej dobrej opini o tym biurze inforcontracting lub jak kto woli euroservices mają czarne busy
z zielonozoltymi puzlami na autach,to tacy sami oszuści jak większość agencji pracy. Nie maja szacunku dla pracownikowtraktują ich jak śmieci,
Pracownik w tej agencji nie ma żadnych praw, umowa jest podpisywana z pracownikiem do konca roku i w jezyku holenderskim,jesli ci sie skonczy praca
po 5 miesiącach agencja nie szuka ci nowej pracy tylko zostaje z tobą rozwiązana umowa i zostajesz wyrzucony z firmy. Oszukują na składkach
zdrowotnych i na wszystkim czym sie da oczy trzeba miec i w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszukują na wakacyjnym,i na nadgodzinach,pracowników traktują jak zwykłe szmaty
poniewierają tymi ludzmi wymyślają różne kary za np nie posprzatane mieszkanie,najgorzej mają kierowcy dostają busa muszą dowozić pracowników
do pracy 80-90 km w 1 stronę,czasem trzeba jechac do biura robiąc 60 km wiecej, agencja za dojazdy do pracy pobiera na tydzien 15 euro od każdej
osoby mimo to że holenderski pracodawca płaci za dojazd do pracy,kierowca też musi za dojazd do pracy płacić gdyż też jest pasazerem a autem kieruje
chyba duch,kierowca dostaje 25 euro do tygodniowki i z tego zabierane jest mu 15 euro za kazdy tydzień.
Zwalniają dobrych pracowników którzy pracowali dla nich kilka lat powyzej 5,10 lat przed tzw. fazą C gdy powinni dać kontrakt na 40 h pracy
na tydz to pracownik z kilkuletnim stażem zostaje zwolniony. Ta agencja pracy prace doje tylko na 4-5 miesiecy aby nie mogli osoby załapać się na
zasiłek dla bezrobotnych. Wszystko jest tak ustawione ze agencja jest na plusie a pracownik wychodzi na zero. Acha agencja ściąga podatek z wakacyjnego
jesli ci sie uzbiera fajna sumka i wracasz do pl np masz 750 euro wakacyjnego za kilka miesiecy to wychodzi ci 250 euro bo reszta przekroczyla
próg podatkowy.
Jakieś 5-6 lat temu o tej agencji euroservices,inforcontracting głośno było w holenderskiej TV informowali ludzi jak okradają Polaków i aż dziwne
ze ta agencja do dzisiaj normalnie funkcjonuje i okrada dalej osoby z Polski
3
Denim 2017-04-14 11:10
Zastanawia mnie kiedy niektórzy piszą że pracują tam kilka, kilkanaście lat i opisują jak to jest tam źle i niedobrze a mimo to pracują dalej?! O co chodzi? Czyżby to dupki jakich w Holandii od groma którzy przepracowali rok czy dwa i stali się "panami"? Na to wygląda, tacy są gorsi nawet od ćpunów na mieszkaniu, donosiciele i kierownikom czy koordynatorom w tyłek by weszli żeby tylko się podlizać i mieć satysfakcje że kogoś pod*ebali.
Pozdrawiam normalnych ludzi szukających pracy a nie przygody.
2
eeeeee 2017-04-24 00:19
Denim wiesz co się robi szmacie co kabluje i ma gumowe ucho musisz maczetom upierd...takiemu jaja i powiesić sąsiadowi na płocie. W tej agencji pracy na każdym mieszkaniu co mieszkałem przez kilka lat to zawsze gdzie mieszkało 6 ludzi 2 osoby to były kapusie osoby takie które wydawały się zaufane to największe kapusie byli tel nagrywali rozmowe i od razu w mailu wysylaly do dorotki
Osoby które są kapusiami Mirosław Marzec,Dżery,Przemysław Krok, Jan reks,Damski,większość osób w wieku 46-60 lat to kapusie
1
Zuzanna 2017-04-24 12:41
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
mojaopinia 2017-04-26 16:07
do eeeee
a Ty kapujesz na nich wszystkich :D
Ludzie, nikt nikogo na sile nigdzie nie ciagnie a najwiecej do powiedzenia maja te osoby,ktore sa problematyczne i maja tysiace roszczen kazdego dnia a sami a to chorobowe biora,albo pija ,albo jezyka nie znaja a oczekiwania maja jak zwykle ogromne.
Pracowalem , godziny mialem zawsze a gdy projekt sie konczyl to szedlem na kolejny i wszystko bylo ok.
mieszkania maja rowniez ok tylko o wszystko trzeba dbac a nie robic chlew i liczyc,ze ktos bedzie za Was sprzatal. Dla tych ,ktorzy chca pracowac , praca jest zawsze moim zdaniem.
1
Zostaw swoją opinię o Euroservices Polska Sp. z o.o. - Niemodlin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Euroservices Polska Sp. z o.o.