brak logo

Dro-Konsult Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Dro-Konsult Sp. z o.o.

krashan-bamaradzanga 2012-05-29 11:02:12
do byłych i obecnych pracowników dro-k****
kiedy uda się nam w końcu spotkać na firmowym piwie?
Kaznodzieja 2012-06-27 14:24:17
krashan-bamaradzanga - 2012-05-29 11:02:12

do byłych i obecnych pracowników dro-k****

kiedy uda się nam w końcu spotkać na firmowym piwie?
Torpeda wycelowana w statek, a rekiny zaczynają pożerać. To już chyba czas by zwinąć żagiel.
przyszły-ojciec-dyrektor 2012-06-29 11:58:19
Opowiem wam bajkę. Wszystkie osoby są zmyślone. Zbieżność osób i faktów jest przypadkowa.
Był sobie statek o dźwięcznej nazwie Kursk, którym dowodził kapitan Ezop.
Ezop był lansiarzem. Miał papugę firmy Gucci. Opaskę na oko firmy prada. Drewnianą nogę Loubotin (czy jakoś tak). Niestety nie miał instynktu samozachowawczego i przehulał wszystko.
Za swoje nieszczęścia Winą obarczył oficerów, majtków i wszystkich. To nieważne, że na zlecenie chińskiej kampanii dalekozachodniej łowił dorsze między Odzią a Arszawinem za niebotyczne wynagrodzenie 15 worów złota. Przehulał wszystko! Dwa razy!
Ani nie opłacił kapitana Ostów z Tartowic, dzięki którym mógł łowić dorsze dla Azjatów, ani swoich majtków. Żeby było jasne, była grupa podwładnych, którą należycie opłacał, bo trzeba mieć zaufanych. To dzięki nim wie się kto i kiedy bunt rozkręci. W tej roli spełniała się wierna kapitanowi nałożnica trzeciego sortu Andzi. Na polecenie Ezopa spisywała według zegara słoneczneg
opinia-o-krzysiu 2013-04-30 15:31:03
czlowieku honoru, jak przystalo na bylego wojskowego, plac swoje dlugi!
on-jest-piekny 2013-05-02 13:19:47
słyszałem dobry kawał:

słowo czar....go droższe od pieniędzy

hahahah
lepszy 2013-06-12 11:23:58
ja slyszalem lepsze:

1 kiedy czarny zaplaci zalegle pensje?
odp: nigdy hahahaha
2 a tak serio to kiedy (usunięte przez administratora)zaplaci?
odp: za dwa tygodnie hahahaha
3 a ak serio serio to czemu do tej pory nie zaplacil?
odp: bo byly strzaly z boku hahaha
4 a tak najseryjniej jak tylko sie da to kiedy bedzie lepiej?
odp: wkrótce ma czarny ma portfel zamówień buahahahaha

Król Ezop ze swoją królową tłustych włosów spodziwają się potomka..... Gratulacje od wszystkich pracowników!!!!
doktor 2013-06-18 22:25:16
komornik wyplaca po 30 zł. jest pieknie, a krzysztof smieje mi sie w gebe. nice
jak kupic domene 2013-06-19 20:49:09
jak kupić domene?
dramat 2013-07-31 12:05:35
Nikt juz nie zapłaci co niektórym minął termin do roszczeń od FŚ- 9m-ce

Zaspokojeniu ze środków Funduszu podlegają należności główne (BEZ ODSETEK) z tytułu:
wynagrodzenia za pracę,
wynagrodzenia za czas niezawinionego przez pracownika przestoju, wynagrodzenia za czas niewykonywania pracy (zwolnienia od pracy), wynagrodzenia za czas innej usprawiedliwionej nieobecności w pracy,
wynagrodzenia za czas niezdolności do pracy wskutek choroby (pierwsze 33 dni w roku),
dodatku wyrównawczego,
odprawy pieniężnej,
odszkodowania za skrócenie okresu wypowiedzenia,
ekwiwalentu pieniężnego za niewykorzystany urlop wypoczynkowy należnego za rok kalendarzowy, w którym ustał stosunek pracy
Świadczenia wymienione w pkt 1- 4 podlegają zaspokojeniu, za okres nie dłuższy niż 3 miesiące poprzedzające dzień wystąpienia niewypłacalności pracodawcy albo za okres nie dłuższy niż 3 miesiące poprzedzające ustanie stosunku pracy, jeżeli ustanie stosunku pracy przypada w czasie nie dłuższym niż 9 miesięcy poprzedzających dzień wystąpienia niewypłacalności pracodawcy.

(usunięte przez administratora)
do dramata 2013-08-01 10:12:08
@dramat nie płacz. czy kiedy kolwiek Krzysiek oszukał kogo kolwiek?
zresztą on teraz na prawdę nie ma hajsu. Jak będzie miał to odda. Zobaczysz

Hahaha - zartuje!! on mnie też wycyckał na hajs. DO tej pory czekam i nic.
Nie ma jak opiekujcze Państwo, które nie chroni obywateli tylko tych ...
ada 2014-05-22 11:24:02
kiedy idziemy na piwo i wkońcu się pogada i odpocznie wyjedzie gdzieś do pubu i zaszaleje-znikną problemy sztuczne nadane przez osoby, które same maja problem i zatruwają innym życie typu tego ci nie dam, tego nie możesz tego nie itp.(usunięte przez administratora)
bankrut 2015-02-07 13:46:23
Lol. Policeman: a Ty skąd ześ się urwał? Ktoś tam jeszcze pracuje? Ciekawe... To może jeszcze się doczekamy naszych pensji :D ? Istnieje chyba już tylko na papierze.
bub 2015-03-19 08:27:19
Jeżeli by rzeczywiście był problem z wynagrodzeniem to myślicie, że ludzie by w czymś takim dalej uczestniczyli? Być może po prostu w Warszawie mieli chwilowy problem z zachowaniem przepływu gotówki i teraz w dro-konsult wszystko wróciło do normy? Nie widzę przeszkód, które jakoś jasno by odradzały podjęcie pracy u nich.
hr 2015-03-23 08:48:39
Warunki były spoko, wykwalifikowana kadra, dobra atmosfera. Nie ma co wypytywać, wal śmiało do firmy na rozmowe a wynagrodzenie wiadomo - kwestia indywidualna.
Ciekawy Świata 2015-05-06 00:24:44
I jak rozmowa poszła? Dostałeś się?
praca 2015-05-21 08:19:39
Witam,
A wie ktoś gdzie obecnie mieści się firma? i potrzebował bym jakiś nr tel.
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)
kc 2015-06-15 19:30:43
Podobno nabrali robot i ludzi im brakuje, a ze ogloszen nie ma? Moze sie boja, ze ludzie ich zasypia ofertami.
jolanta 2015-09-13 22:32:01
opinia hr to 100% ściema! ta firma wisi gigantyczne pieniądze bylym pracownikom i podwykonawcom np. na stronie radio olsztyn znajdziecie ciekawe nagranie dotyczące podwykonawcy-geodety, który robił mapy lub podziały na dw527.
Jolanto co ty za dużo wolnego masz czasu? a może za darmo internet? zamiast glaskac wyliniałego lisa krzysia kup se psa Ringo tym razem.
z kolei opinia internauty kc (inicjały kak prezes) - smiechu warte. prezes manager co na przepisach się znał. zero pojęcia. ale gadke miał dobrze skreconą. Sama dałam się nabrać tyle razy.
Drokonsult masz szczęście ze te opinie które w bardzo humorystyczny sposób były napisane na tej stronie zniknęły.
Były pracownik 2015-10-01 22:39:42
Zaległe zobowiązania wobec 41 jeden podmiotów w tym pracowników!!!! Do tej pory nie uregulowane pomimo prawomocnych wyroków sądowych. Ponadto sprawa u Prokuratora za wyprowadzenie pieniędzy ze spółki wraz z dokonaniem cesji na inny podmiot.
To cały obraz spółki Drokonsult.
Były pracownik 2015-10-22 18:13:45
Z kim się "Oleksy" na głowę pozamieniałeś skoro piszesz takie głupoty o tej Firmie.
Drokonsult nigdy nie działał w branży architektonicznej i nigdy nie zatrudniał architektów. Firma i jej prezes to jeden wielki przekręt.
erf 2016-05-13 18:15:03
@swed z tego co ja kojarze to nie ma na chwile obecna raczej szansa na zatrudnienie u nich po prostu pewnie maja jakas tam swoja stala i zgrana zaloge i nie ptorzebuja nikogo nowego raczej do pracy :)
Zostaw swoją opinię o Dro-Konsult Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dro-Konsult Sp. z o.o.