brak logo

Kettler Polska Sp. z o.o.

Wieleń

Opinie o Kettler Polska Sp. z o.o.

admin 2015-08-18 19:40
Pracowników w tej firmie jest podobno sporo, może ktoś z Was chciałby pomóc i napisać kilka słów o firmie Kettler Polska Sp. z o.o.? Czekamy na komentarze.
8
Ula 2016-07-27 14:00
Miło sie pracowało,mam nadzieje,ze wroce z powrotem do firmy,kadry sluża zawsze pomocą,pani kierownik jest rowna babka,brygadzistki rowniez,ogolnie to fajny zaklad a pracowac trzeba na kazdym stanowisku!!!!
robol 2016-08-05 18:38
jedna z najgorzej traktujacych ludzi Ponizenie wyzysk to od20 lat w tej firmie jest codziennoscia. Pracownik na kazde zawolanie .A za nadgodziny maja brac wolne jak firmie pasuje.Zarobki w tej firmie sa coraz nizsze najlepiej jakby pracownik pracowal kiedy im sie podoba za naj mniej.Normy sa wiecznie podnoszone zeby tylko nie dostac premi .Jest takie dobre powiedzenie o tymzakladziem.Pracownikowi krory odszedl na tablicy napisano-tutaj lezy pracownik Kettlera ubogi wykonal norme i wyciagnal Nogi.
5
obserwator 2016-08-24 18:17
Firma i nazwa tej firmy kojarzy sie z firma niemiecka o dobrej renomie ale to fikcja.Niewiem jak to mozliwe ze firma ta posiada certyfikat jakosci.Zapewne to jakas pomylka albo pieniadz robi swoje.
2
Rozsądnypracownik 2016-11-28 10:27
Firma niestety bardzo słaba żarówo pod względem organizacyjnym jak i jeśli chodzi o podejście do pracowników. Tutaj rządzi Pan i władca Niemiec, który robi z polaków po prostu roboli za najmniejsze pieniądze. W firmie sporo problemów, co chwila inspekcja pracy, strajki pracowników. Firma nie chce płacić. O o rozwoju zapomnijcie, bo inwestycje kosztując. Co w elekcie daje pracujcie za grosze na sprzęcie z przed 20 lat. Ostatnio wystąpiła fala zwolnień, po których osoby które odeszły szybko zalazły zatrudnienie w lepszych firmach w okolicy.
Na stanowiskach kierowniczych są osoby bez kompetencji, przeważnie na stołkach od wielu lat, popełniające te same błędy. Ludzi na produkcji żyją w strachu przed skorumpowanymi brygadzistkami, które donoszą każdą informację do słabego kierownictwa (nie będziemy przytaczali nazwisk). Dopóki nie zmienią osób zarządzających - a nie zmienią, bo to jedna sitwa i każdy każdego kryje to nic się tutaj nie zmieni. Nie polecam! Z daleka od tego miejsca!
11
Bronek 2016-12-13 20:23
Proszę się puknąć w głowę,pozdrwiam.
Barti 2016-12-15 17:02
Witam hyba pani tam krodko pracowala albo tylko w sezonie bo na pierwszy zut oka to wszystko jest ok. Ale tak naprawde to porazka oni wiedza o kazdej kontroli wczesniej i potrafia sie doniej przygotowac pracownikow traktuja jak zlo konieczne o premiach mozna zapomniec za nadgodziny nieplaca a przepisow przestzegaja kiedy im wygodnie kierownictwo jest nieudolne ale to tylko figuranci od brania kasy bo tak naprawde zadza niemcy Nikomu niepolecam tej firmy
2
Waldek 2017-01-03 03:14
Ta firma to porażka totalna. Z daleka od niej. układziki tylko. Pracownicy tak na prawdę nic nie znaczą.
2
Magge 2017-01-17 08:26
Barani mozdzek,do podstawowki,naucz sie ortografii,wiele osob tu pracuje bo musi,zeby utrzymac rodziny chocby z marnych pieniedzy,a jak ty nie lubiles pracy zapewne spales na ktoryms z balotow flizu!!!
paweł 2017-04-15 18:10
witam w firmie Kettler Polska Sp. z o.o. - Wieleń jest postój firmy jak jest to w jakim miesiącu ?
paweł 2017-04-15 18:11
witam w firmie Kettler Polska Sp. z o.o. - Wieleń jest postój firmy jak jest to w jakim miesiącu ?
robotnica 2017-07-05 23:14
Kettler opinia:
- przekraczanie normy czasu pracy to norma
- w tygodniu nadgodziny i sobota do pracy, 48 godzinny maksymalny czas pracy w tym zakładzie to jakiś mit.
- niejasności w odrabianiu na zapas, na początku roku odrabiasz podobno koniec roku, ale tego nie wiesz bo nie jest to nigdzie napisane, masz przyjść i koniec bo inaczej wylot
- kierownik wyżywa się na ludziach, zastrasza zwolnieniami, poniża pracowników, zabrania wszystkiego, nienawidzi kobiet
- procedura urlopu na żądanie w tym zakładzie nie istnieje, na twoje żądanie oświadcza ci "brak zgody" i to często w ostatniej chwili wcześniej wyrażając zgodę na urlop.
- organizacja pracy tragiczne, grupy pracowników pracują w nadgodzinach a inni nie mają co robić.
- ciągle spóźniające się dostawy materiałów, pracownicy muszą gonić żeby nadganiać niedociągnięcia pracowników logistyki i kierownictwa
- wydawanie zleceń na produkcję po terminach lub tuż przed terminem zakończenia, oczywiście pracownicy muszą to nadgonić.
- przerwy na tytoń i kawę tylko dla kierownictwa i świty
- możliwość zrobienia prawdziwej kawy tylko dla kierownictwa i administracji
- korzystanie z WC raczej nie wskazane
- kompletny brak organizacji i współpracy działów

Nie polecam tego zakładu, to obóz pracy. PIP i inne kontrole przyjeżdżają i nic się nie zmienia
8
xxx 2017-08-23 17:23
Czy pracownicy w tej firmie beda kiedys zadowoleni z pracy i placy w tej firmie.?Chyba nie bo znowu mowi sie o zwolnieniach i przymusowych urlopach .A moze trzeba porozmawiac z ludzmi i cos pracownikom zaproponowac.....
2
Zostaw swoją opinię o Kettler Polska Sp. z o.o. - Wieleń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kettler Polska Sp. z o.o.