Sun- Garden

Malanów

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 54 ocen.

Sun- Garden
354

Opinie o Sun- Garden

Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun- Garden

poszukujacy pracu

Szukam pracy powiedzcie czy przyjmuja na jakis dzial I jaka stawke proponuja

Tomson

Gorszej firmy nie widziałem awizacja na 8 a jakiś siwy pedał z biura mówi ze nie ma pracowników i musze czekać do 14 a o 14 przyjechał wózkowy mówi ze wozi na produkcję bo czekają na to zabrał jedna bele pojechal i nie wrócił

ppppp

Co tak slabo z robota

kkk97

Wszystkie te teksty sa daremne kiedy ludzie sami pod nasza norm. Gdzie stawki minimalne wyższe?

wwwww
@kkk97 11.04.2018 07:55

To sie piwinni cieszyc ze maja wiecej sztuk Bo za 100% to pesja glodowa

Garenowiec

Ani zarobki Ani porządna praca a Polacy w biurach już ZGERMANIZOWANI. Zero DUMY POLSKIEJ , a zwłaszcza szacunku do siebie bo ci ludzie są gorsi od zwierząt. Bo skazują Cię na upodlenie. Ludzie którzy produkcyjno mają większą władzę od tych "pseudo kierowniczkow " Bo powinniście PRZESTAĆ PRACOWAĆ przez tydzień to oni głowy by stracili za to co tu wyprawiają. (usunięte przez administratora) i nic więcej.. .

Gast

Pracowala tam moja znajoma , i sie zainteresowalem ta firma pocichutku. Boze ludzie co wy robicie , przeciez to Mala (usunięte przez administratora) ktora wsadza sobie mala kase do kieszeni a wam nogi podkladaja,udaja ze wam pomagaja podnoszac was i sie smieja z was, jak was widza to sie klaniaja i szeroko imitacyjny usmiech pokazuja, nawat potrafia klepac po ramieniu i plecach , zeby taki chlopek rusl, a tak naprawde mysla cos innego, wiem co pisze, znam sie troche na ludziach i mam troche pojecia o kulturze polskiej i Niemieckiej, Prosze nie robcie wsydu dla wlasnego kraju a przedewszystkim dla wlasnego potomstwa. Napisal bym wam z checia co powinna ta sila robocza zrobic,aby was szanowano, ale kazdy ma swoj rozum. Grüsse an alle

pr

Czy słychać cos czy dają cos na święta czy tradycyjnie nie

Tomili

Masakra magazyn 151,dwa dni czekałem za zaladunkiem ,panowie zaprosili mnie do scielenia naczepy ,pytam z jakiej racji kierowca ma to robić żenada.

poszukujacy pracy

Mam pytanie czy przyjmują do pracy jezeli tak to na jaki dzial najlepiej aplikować .Proszę o szczera odpowiedz

pracownik ok

Ale dlaczego bbbbbn nie chcesz napisać na jakim dziale pracujesz i u jakiego kierownika my meble tesz juz 100 nie mamy

Bbbbbbb

Sun garden to jedno wielkie (usunięte przez administratora) nagle roboty nie ma i wysyłają cię na przymusowy urlop jakim prawem się pytam a gdzie postojowe ????? Wielki kierownik no umie zarządzać ludźmi boi się tylko o własną (usunięte przez administratora)

Bbbbbbb
@pracownik 08.02.2018 16:24

A szkoda gadać co się dzieje wogole jakim prawem ktoś rządzi się pracownika urlopem tak nie powinno być od tego jest kierownik że ma zapewnić ludziom pracę a skoro tak nie jest to znaczy że coś jest chyba nie tak

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik
@Malanowianin 25.01.2018 21:06

Malanowianin zrozum o co chodzi pracownik pisze ze zalezy ile wyrobisz mormy ja pracuje I zarabiam blisko3000 I nie narzekam

obserwator

Bardzo dobrze ,że jest taki zakład bo byście świnie paśli i nie jeździlibyście własnymi własnymi samochodami.

Malanowianin
@obserwator 06.01.2017 13:13

Za takie grosze jakie tam się zarabia, to człowieka nawet na najtańszy samochód nie stać. Dziwie się ludzie, że dajecie się tak wykorzystywać.

zaint

A co nowego u was w nowym roku tak dawno nie pisaliscie

Karolina

@zaint nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo nie jestem zatrudniona przez Sun- Garden. Dlatego też zdaje pytania, by poznać to jak wygląda praca w tej firmie na różnych działach. A Ty możesz powiedzieć coś więcej na temat pracy którego z nich?

zaint
@Karolina 20.11.2017 11:01

Wesołych swiat dlaczego nic nie piszecie

Karolina

@Ali piszesz o tym, że przy akordzie pracuje się na 3 zmiany. Czy na działach, które mają stawkę godzinową również tak wygląda system pracy? @pracownik co sprawia, że praca na produkcji jest według Ciebie lepsza od pracy na magazynie?

zaint
@Karolina 17.11.2017 11:22

To pochwal się ile zarabiacie na tym magazynie

@@@@@@@

Kto mi poda namiary na kogos z magazynu. Chodzi mi o kierownika .

Nick123

Gdzie lepiej idzie zarobić na produkcji czy na magazynie?

Nick123
@pracownik 18.10.2017 12:44

No to jest problem. Bo zapisałem się już na magazyn

Ali

Słuchaj @pracownik podwyżkę każdy dostanie inną. Ja dostałam takie grosze, ze sie uśmiałam, ze akurat na lizaka dziecku bo na czekoladę juz nie starczy. To zalezy od tego czy np miałeś/ miałaś w danym roku chorobowe. Wiec mimo ze pracujemy w przeciw tacy lub nadludzkich max temp nie możesz chorować, do tego nie miej wypadku przy pracy czego SG ma max ilość ( głównie przez nocki ). Wtedy dostaniesz nawet ze 1zł podwyżki. Brawo hahaha. Druga rzecz nie mozna wybrać sobie czy chcesz akord czy godzinie je. To zalezy od Twoich kwalifikacji oraz od tego na jaki dział chcesz pójść. Na danym dziale jest albo akord albo godzinowa. Oczywiście dostanie sie na ten drugi graniczy z cudem, bo musisz mieć plecy bo wciągają znajomych rodzinę itp, czyli standard. Zostaje akord czyli meble, szwalni itp i zapierdzielasz na 3 zmiany za ok 1800. Jesli oczywiście wyrobisz normę. Jesli nie albo Cie wykopia na gorszy dział albo czeka cie traktowanie jak śmiecia. Pozdrawiam. Ps. W każdym takim zakładzie jest identycznie.

zaint
@Ali 13.10.2017 10:28

A mozesz powiedziec ile tej podwyzki dostalas przeciesz to zadna tajemnica

Nick

Czym różni się praca na produkcji od pracy na magazynie? Gdzie lepiej pójść? Mam do wyboru meble, materace i wózki widlowe

Karolina

@ona311 nie jestem pracownikiem Sun- Garden, więc jeśli chodzi o szczegóły zatrudnienia to nie pomogę. Jednak widzę, że @Ali dość dokładnie pisze o pracy w firmie. @Ali dobrze rozumiem, że przychodząc do pracy można wybrać, czy pracuje się na akord, czy też ma się stawkę godzinową? Jest szansa zmiany również po rozpoczęciu pracy w firmie? Czy w obu przypadkach jest to praca w systemie zmianowym, czy też może można liczyć na stałe godziny pracy?

Ali

Pracuje tam 4 rok. Napierdalam na szyciu jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 1600 zł. Bylo by więcej gdyby nie akord który ciagle jest podnoszony a konkretnie chodzi o obcinanie minut na zleceniach. Pol roku temu na ten sam materac bylo dla przykladu 16 minut dziś 13 i juz nie jestem w stanie uszyć nawet na 100%. Potem masz zmianę wyrobu i od początku ustawiasz maszynę na inne szycie, zmieniasz nici, lecisz po material, po zamki etc. Szyc trzeba ładnie i bezblednie a w tym czasie sie po prostu nie da i szyjemy swoim kosztem czyli kosztem minut bo i tak w razie błędu wróci do poprawy. To jest robione specjalnie. Wiec dlatego zarobisz co miesiąc inaczej. Dziś wykonujesz to i masz taki czas a jutro to i juz masz inny czas.Codziennie jakieś kłótnie i nieporozumienia. Brygadzisci o nic nie dbają. Mimo ze mam akord po wszystko musze sama iść lub zabiegać zeby cos dostać typu narzędzia niezbędne. Jeżeli mogę poradzić to staraj sie o prace na godzinowce. Tez sama juz sie staram.

pracownik
@Ali 09.09.2017 15:14

No i w końcu ktoś w końcu poruszył ta swieta sprawę zobaczymy jakie podwyżki dają

Karolina

@ona311też nie widzę w internecie nowych ofert pracy, jednak zawsze warto po prostu przesłać swoje CV do firmy. Próbowałaś tak skontaktować się bezpośrednio z Sun- Garden?

ona311
@Karolina 07.09.2017 13:35

Szczerze mówiąc jeszcze nie. Ale na pewno wyślę CV. Chciałam na początku zorientować się o pracy w tej firmie. o warunkach, płacy itp. Pracujesz może tam? Pozdrawiam

ona311

Czy są aktualnie przyjęcia w tej firmie (dla kobiet) ? Nie widzę nigdzie ogłoszeń a szukam stabilnej pracy. i Jak jest z tymi zarobkami? Ile można wydołać do ręki na miesiąc ? Pozdrawiam i z góry dziekuję za odpowiedz

Karolina

@zaint czy jesteś pracownikiem Sun- Garden? Jeśli tak, to chętnie dowiem się więcej o Twoich doświadczeniach w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć obecnie? Każda dodatkowa informacja może być cenna dla osób, które zastanawiają się nad pracą właśnie w tym miejscu. Co możesz im doradzić?

NowyPan

witam , własnie szukam praktyk ( wbieram zawód : Mechanik automatyki przemysłowej i urządzeń precyzyjnych ) czy z takim zawodem mnie przyjmą ? ( jak juz ukończe okres nauki zawodu )

obserwator

A co tam u was slychac Nic nie piszecie to chyba jest super czy lepiej nie komentowac

zaint
@Blondi018 14.06.2017 16:14

Chejka co Nic nie piszecie slychac cos juz o podwyszkach przeciesz nowy sezon sie zaczyna ???? (nie man na mysli nor my)

2obserwator

Jakis ty madry pewnie Sam swinie pasiesz a chcialbys tez pojezdzic swoim samochodem

zain

Czy to prawda ze stolarnię przenoszą da Przykony?

p
@zain 17.11.2016 12:04

Podobno zaczynaja od polowy stycznia

anonim

(usunięte przez administratora)

zainteresowany
@ssssd 21.10.2016 19:10

A jak jestescie zadowoleni z podwyżek bo podobno dostaliście i sie nawet nie pochwalicie

Zostaw opinię o Sun- Garden - Malanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sun- Garden