brak logo

PHU Marpasz Marek Zabielski

Korytki

Opinie o PHU Marpasz Marek Zabielski

Lejla 2011-04-11 04:58
Omijać szerokim łukiem... impotencja umysłowa
1
Sam 2011-04-13 05:15
Popieram dno, wodorosty i pół metra mułu. Brak jakichkolwiek kompetencji godni pożałowania.
1
anonim 2011-08-11 21:45
Firma jest konkretna,dobre ceny ,miła obsługa.
baor 2011-10-08 08:00
witam firma marpasz Marek Zabielski niema żadnych mechaników gwarancyjnych po zatym oszukuje przy zakupach maszyn maszyny rolniczych
4
Jacek 2011-12-02 13:51
Nie zgadzam się z twoją opinią, zakupywałem maszyny w tej firmię kilka razy. Podczas pracy w polu (Sobota) miałem drobną awerię w ciągniku, której sam niemogłem usunąć, serwis zjawił się po godzinie i sprawnie usunął awarię. Według mnie wielki pozytyw dla tej firmy, bo inne firmy w soboty nie pracują. POLECAM!!!
1
baor 2011-12-05 08:11
JAKI SERWIS CHYBA ON ZE SWOIM SYNEM CHŁOPIE NIERÓB JAJ
staś 2011-12-08 07:23
Zgadzam się z Baorem kompletnie nieodpowiedzialny zero serwisu zero gwarancji kompletne dno ludzie uwaga gdzie kupujecie lepiej zapłacić więcej ale przynajmniej nie prosisz o naprawę maszyny omijać na kilometry
Farmer 2011-12-24 17:29
baor narzekasz jełopie bo pewnie nie uregulowałeś facet za maszyny.
ostatnio jak byłem w firmie Marpasz to widziałem jak dr [usunięte przez moderatora] goscił delegacje z zagranicy i czekałem w kolejce 2 godziny. Miałem okazje porozmawiać z innymi rolnikami.wszyscy chwalili i mówili dobrze. jeden z okolic przytuł powiedział ,że zna właściciela wile lat i ma bardzo dobre opinie-wzór do naśladowania.
baor 2011-12-27 17:47
Farmer jak masz odwagę pisać na temat faktur podaj swoje nazwisko i imię to ci powiem czy uregulowałem a co do [usunięte przez moderatora] nie miał niema mechaników i uprawnień do przeglądów maszyn i jest nie uczciwy kompletne dno
zenek 2012-01-11 16:10
Farmer zamiast doić krowy miałeś czas stać dwie godziny w kolejce bezsęs wiem że tę opinię dodał sam doktor [usunięte przez moderatora] jak się tytułuje nie masz pojęcia o naprawie i serwisie maszyn . Gwarancja jest u ciebie tylko do twojej bramy
gosc 2012-01-18 01:20
zgadzam sie z poprzednikami firme prowadzi on sam z synami ktorzy sa niewykwalifikowani i maja blade pojecie o mechanice
elo 2012-06-27 11:26
ludzie nie polecam ich absolutnie! bron Boze nie kupujcie tych złomów pronarów-zero serwisu
kacper 2012-10-27 19:54
Ludzie niebąćcie naiwni zadając się z tym człowiekiem na pewno zile na tym wyjdziecie niema gwarancji i serwisu.A co do ceny też UWAGA bo zapłacicie wiele więcej wszystkie uzgodnienia brać na piśmie
1
miś 2012-11-04 15:56
też miałem do czynienia z Markiem ma gadane i to tylko tyle a pojęcia o maszynach zero można go sprawdzić pytając o jakiś ciągnik powie że dobry wybór i ma największe upusty a po chwili spytać się o inną markę np New holanda bedzie chwalić drugi ciągnik oby wcisnąć
radek 2012-12-24 19:33
facet jest ok kupuje tylko u niego. daje dobre rabaty i wcale nie wciska nic na siłę. kupiłem u niego cały prow i jak znów będą programy to tylko tam.
kamil 2013-01-08 16:06
Ja także realizowałem cały PROW i zrobił mnie w [usunięte przez moderatora] jak tylko chciał o jakich upustach ty mówisz wyrównał sobie inaczej Nie polecam nikomu jeden wielki kant
aga123@1976o2.pl 2013-03-17 18:18
Bardzo miło obsługa nie wiem czemu takie ludzie piszą głupoty
kamil 2013-05-24 18:46
To nie są żadne bzdury wiem co piszę odradzam każdemu omijać szerokim łukiem bo oszukuje
Wojtek 2013-08-30 10:03
Nie mam pojęcia jak możecie pisać takie głupoty, ta firma zawsze jest pomocna, zawsze można na nią liczyć, jak się coś zepsuje, to nawet w niedzielę przyjadą i pomogą :)
1
radek 2013-08-31 18:08
Co pomogą?? sam Dr to tylko pogadać umie no i za dziewczynami się rozejrzeć :P nie polecam też
3
Bogdan M. 2013-12-20 20:31
Firma jest ok.Ja kupiłem ostatnio kilka maszyn na PROW i gdy czekałem na fakturkę to przyjechali Litwini,-mówili,że kupują u (usunięte przez administratora) już dwa lata ma bardzo dobre ceny i polecają innym firmom na Litwie. Słyszałem też od kolegów rolników, którzy kupują od Zabielskiego, że sprzedaję też do Niemiec,na Łotwę, Estonię i Szwajcarię.Polecam!!!!
1
Emila 2014-09-28 08:14
Witam .
Zakupiłam u Pana Zabielskiego ciągnik nie powiem jest fajny i zapowiedział się dobrze do momenty pierwszej reklamacji. Gdy przyjechał serwis w postaci prawdopodobnie jego syna serwisanta - ciągnik przestał działać a z reklamacji nici . Młody Zabielski nie ma pojęcia o czym kol wiek .
daniel 2014-09-28 16:31
Dno i wodorosty , kant,oszust manipulator... Polecam
karol 2014-09-30 19:59
bardzo pożądna firma. super obsługa. ceny najlepsze w kraju. pełen profesjonalizm. polecam wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karol 2014-10-02 19:13
heh heh profesjonalizm dobre sobie a tak każdy żebke skrobie. Profesjinalizm nie jest strono MarPaszu. Kantalizm jest strono te fej firmy. Nie polecam ceny wysokie i sprzed z przeceny .
bolo 2014-10-04 18:40
Witam .
Marpasz działa na życzenie pronaru i jest tylko pośrednikiem, a jak pośrednik to i przepłacanie. Facet reklamuje sie z tytułami a tak na prawdę nie wiele umie pyzatym ze kantuje
abol 2014-10-05 15:00
Boże broń ... przed ... chroń królową
saq 2014-10-06 18:34
ludzie omijajcie szerokim łukiem
wiola 2014-10-07 10:47
jest to bardzo dobry diler zawsze jest dostępny jeśli potrzebujesz pomocy w sprawie maszyn i części do nich a w trakcie rozmowy jest miły i nie zadziera nosa jak innni
1
kotek 2014-10-07 18:07

[pan Zabielski nie jest fachowcem jak się reklamuje
konrad 2014-10-08 19:42
inwestycja dla na naiwnych . nie polecam
jarek 2014-12-16 19:04
marpasz jest firmą bardzo rzetelną sam zakupiłem w tej firmie tura do swego ciąnika i zagrabiarkę pronara w bardzo dobrej cenie w tym roku i działa super....
oloe 2015-02-05 16:27
fajnie ze kierownik jest miły i nie zadziera nosa zawsze mozna liczyc na pomoc a czy mysleliscie o tym jak u nich wyglada rekrutacja i zarobki...jak wygląda program szkoleń i rozwoju pracowników w firmie.. Jakie możliwości rozwoju zawodowego oferuje firma swoim pracownikom.. fajnie byłoby wiedziec dziekuje...
elo 2015-03-06 22:10
pan marek to oszust
nie wywiazuje sie z obietnic brak serwisu, o terminowosci nie wspomne, jak sie rozmawia to jest ładnie pieknie a jak przychodzi do realizacji to dzwonisz i dzwonisz , jesli chodzi o prace u niego to jak rozmawiałem z jedna dziewczyna co u niego robiła to mowi ze szef był jak to nazwała "nachalny"
czesio 2016-01-23 12:19
witam
te wszystkie oszczerstwa jakie widzę w opiniach to jest jedna wielka ściema , zakupiłem u Pana Marka cało premie na młodego z gwarancjo nie miałem problemu obsługa miła nawet po 10 miesiącach nie to co w inny tylko do zakupu . Ceny są najlepsze w okolicy .
3
lewel 2016-05-08 10:30
byłem ich klientem i w sumie nie mam nic do zarzucenia firmie. Pracownicy nie wydawali się też być zniechęceni
zbigi.b 2016-12-29 09:55
firma spoko wszystko dasię polecam
Pan Konkret 2017-02-06 21:43
NIE POLECAM, niestety mało daję takie opinie ale firma niekompetentna , prezes myśli że za ładne oczy można wszystko sprzedać, niestetety trzeba być mężczyzną z klasą i mieć głowę na karku. Jak ktoś jest ryzykantem to może zaryzykować :)
2
RozsądnyRolnik 2017-02-10 10:46
Latacie szukacie gdzie najtaniej a później narzekacie. Było iść do kogoś kto chce najwięcej i narzekać na serwis. Sam kupuje nowe maszyny i od razu pytam się o cenę a później ile opuści za zrzeczenie się gwarancji.
1
victor 2017-04-05 15:28
panowie zawsze można jechać gdzieś w polskę ,zapłacić drożej a i tak nie ma gwarancji że nie zostaniesz wyprostowany.zakupiłem z tej firmy już 7 maszyn i jestem zadowolony.wiadomo że jakość idzie w parze z ceną i trzeba mieć pojęcie co się kupuje ,nie oczekiwać cudów za niewielkie pieniądze.sporo jest u nas takich ludzi że jak komuś się uda biznes to nie wytrzymują z zazdrości że muszą doić krówki i w gumofilcach cały okrągły rok.....cieszyć się i chwalić boga że ktoś w regionie ma łeb do interesów.....następną maszynę też wezmę z marpaszu.......pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o PHU Marpasz Marek Zabielski - Korytki
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU Marpasz Marek Zabielski