48 mln 328 tys. zł - tak wysoki wynik przychodów osiągnełą firma w 2023 roku. Różnica w ujęciu rocznym to spadek o 23%. W analizowanym okresie zysk netto wyniósł 346 tys. zł. Imponujący wynik przychodów, chociaż z zauważalnym spadkiem. Jak te zmiany wpływają na Wasze poczucie bezpieczeństwa w pracy? Myślicie o ewentualnych zwolnieniach lub obniżkach?
Wypłata na święta dla spawacza najniższą w tym kraju. Można , można. Potem będą się dziwić. Brak słów
Firma nie jest tragiczna, nie jest też dobra. Nie docenia i nie inwestuje w solidnych pracowników ,ale i nie karci tych słabszych. Gasi zapał w człowieku ale widać kierownictwu to pasuje. I tak jakoś się kula. Ludzie są życzliwi, wypłata na czas, warunki pracy nie są złe jak na Kościańskie warunki.
Z tym brakiem inwestowania w solidnych pracowników chodzi o brak szkoleń czy po prostu nie ma opcji na podwyżkę? Średnio to motywujące by było ale coś jednak w firmie ich trzyma
Zauważyłem ze ostatnio jedna i ta sama osoba odradza pracę u nich. a co z tymi którym jednak warunki podeszly? Może trzeba inaczej rozmawiać przed podpisaniem umowy?
Oho. To jak Twoja rozmowa i negocjacje z nimi wyglądały ze tak sarkastycznie życzysz? Do podpisania nikt nikogo nie zmusza, więc może jest o czym gadać. Chyba chętnych to nie maja na peczki?
Brak jakichś tam integracji można przeżyć bo ludzie sami sobie coś ogarną jak będą mieć za co. niby piszą ze czarno na białym nie pokaza ile kto zarobi. kasa mimo wszystko jest dobra i nie ma co sie wahać przed aplikowaniem?
Nie mów że minimalna jest na tapecie bo to faktycznie byłoby mało. Nie ma szans na podwyżkę? Bo jak na czynsz i rachunki nie starcza to jak żyć....
A czemu nie? ja tam liczę na w miarę zgrany zespół bo w jakiejś toksynie robić nie będę. co ludzi blokuje przed tym żeby jakoś bardziej sie zakolegować?
Zgrany zespół? Chyba źle trafiłeś!!!! Owszem wszystko pięknie ładnie ale jak się trafi to Cię sprzedadzą bez wahania!!!! Uważaj też na przemiłe panie sprzątające szczególnie dwie!!!!!
Wystarczy robić swoje moim zdaniem i nie bawić się w przyjaźnie bo praca to nie mijsce na to. A co to znaczy jak sie trafi tak w ogóle? Jak popelnisz błąd?
Dość dziwny zwyczaj, że w ogłoszeniu o pracę dla konstruktora kwota wynagrodzenia jest ukryta pod gwiazdkami. Widzę tylko tyle, że to kwota czterocyfrowa. Może ktoś posiada tę tajemną wiedzę? No i jeśli to nie tajemnica, to chciałbym poznać godziny pracy, bo podano tylko, ze jest to jedna zmiana.
(usunięte przez administratora) Jak tam nasze panie sprzątające i robiące mleczko co niektórym?? Jeszcze wynoszą? Dla tych którzy chcą się przyjąć do tej firmy wszędzie tylko nie tam!!!!!!!!!
Czy meprozet zatrudnia kierowców zawodowych , zwykłych?
Wystarczy dobrze się przyjrzeć.
Obrońca niewiast się znalazł hahaha,a raczej jesteś taki sam jak One. Takie płotki jak Ty połykałem w całości.
Jakim?? Ogólnym!!! Ciekawe czy mają sprawdzane torby czy co tam na portierni!! A dla jasności to po dłuższym czasie sam się zwolniłem a nie mnie zwolnili.
Powód dla mnie znany. Nie rozumiesz o co chodzi? Proszę zwrócić uwagę na wasze tak zaufane panie sprzątające biura itp szczególnie na dwie jak wyżej w opisie. Nie są takie święte nie nie. Jak narazie uwagę kierujecie na pracowników na halach itd.
Witam powiedzcie mi czy by dostać się do Meprozet trzeba mieć jakieś specjalne umiejętności czy raczej zatrudniają ludzi bez doświadczenia w zawodzie?
Jestem pracownikiem tej firmy, nie chcę się wypowiadać na temat Anonima który pojechał po bandzie. Słowa, które napisał krzywdzą firmę, pracowników i ich dobre imię. Ludzie którzy tu pracują nie muszą ściemniać . Pracują na swoje pieniądze i swoje rodziny. Gość który tak bezceremonialnie się wypowiedział raczej nie nadawał się do pracy w zespole. Typowy przykład frustrata co chce brać bo mu się należy ale nic od siebie dać nie chce. A firma pracuje pełną parą i niech tak zostanie.
Czy w Meprozet Kościan S.A. zatrudniani są obcokrajowcy?
Co jaki czas w Meprozet Kościan S.A. można ubiegać się o podwyżkę?
Firma w miarę chociaż są zastrzeżenia. Powinni zwrócić bardziej uwagę na panie sprzątające szczególnie na dwie panie puszystą i szczupłą.
Jesteś zły bo chyba coś ci nie wyszło że tak wypisujesz
W ofertach proponowane wynagrodzenie x a w rzeczywistości dużo mniej,choć nie wiem czy mniej jeszcze się da
Byłem w tej firmie dwa razy i powiem to co zawsze mówiłem o tej firmie Jeśli umiesz dobrze ściemniać idź do meprozetu tam bez problemu utrzymasz się w pracy ale jeśli nie potrafisz ściemniać to nie miejsce dla ciebie. Druga sprawa najważniejsza pieniądze. To to jest totalny dramat jeśli jesteś osobą która nie chce nic osiągnąć w życiu bez żadnych perspektyw idź do meprozetu :) Mam nadzieję że to przeczyta któryś z wyżej postawionych : ""bać meprozet :) i ten zasiłek co wyplacacie ludziom 8 czy którego tam ;)
Dokładnie,podejście do potencjalnego pracownika wręcz dramatyczne,nie wspomnę juz o proponowanym wynagrodzeniu
Chcesz zarabiać minimum idź do meprozetu w Kościanie Nawet pieniądze które dostawaliśmy zawsze na święta wielkanocne i gwiazdkowe Miśkiewicz na zabrał . Nie Polecam tej firmy

Praca Meprozet Kościan S.A. - archiwalne oferty pracy:
- Wiceprezes Zarządu, Kościan - Kwiecień 2023
- Konstruktor, Kościan - Marzec 2023
- Technolog, Kościan - Czerwiec 2022
- Prezesa Zarządu/Wiceprezesa Zarządu , Kościan - Marzec 2022
Czy pracujesz w firmie Meprozet Kościan S.A. lub pracowałeś/aś? - Dodaj opinię i podziel się swoim zdaniem na temat tej firmy.
Jak się pracuje w Meprozet Kościan S.A.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Meprozet Kościan S.A.?