brak logo

GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o.

Bielany Wrocławskie

Opinie o GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o.

waka 2015-07-15 07:18:34
Słuchajcie pilna sprawa właśnie mają być wyjazdy z tej firmy do Szwajcarii . Proszę o jakieś konkrety od osób które pracowały w GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o.na temat czy w ogóle płacą,bo teraz w czwartek testy spawalnicze i to jeszcze w Niemczech.Prosze o info bo w razie czego to jeszcze mam dziś dzień żeby się rozmyślać pozdrawiam.
1
Bolo 2015-07-15 17:37:40
Myślę że płacą, troszke ludzie przesadzają. Czy mam rację??
alpinista 2015-07-15 18:32:52
(usunięte przez administratora)
Oferty Pracy
2015-07-18
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Firma GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o. zatrudni do pracy we Francji monterów konstrukcji   Oczekiwania od Kandydata: - doświadczenie min. 5 lat - komunikatywna znajomość języka francuskiego – WARUNEK KONIECZNY!!! - wymagane Certyfikat VCA / SCC   Oferujemy: - umowę o pracę na pełny etat - atrakcyjne wynagrodzenie - zakwaterowanie - przejazdy - możliwość podjęcia pracy od zaraz   Zainteresowane osoby prosimy o przesłani
JAN 2015-07-19 20:10:59
Monter - Francja Globaltech-Energetics Sp. z o.o. 2015-07-18 Żródło: Gowork.pl Wrocław (dolnośląskie) Firma GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o. zatrudni do pracy we Francji monterów konstrukcji   Oczekiwania od Kandy[...]">@Oferty Pracy - 2015-07-19 20:10:59
zarobki bardzo dobre, ostrzegam praca ciężka, ale ja pracuję i daję radę nawet ie narzekam.Prezes dobry człowiek, dotrzymuje słowa,
nie czytajcie bzdur ,,,bo te kłamstwa wypisuję robole co im się robić nie chce.
Ja zarabiam powyżej 9000 tys na rękę...co mało???
klatez 2015-07-27 15:53:13
Jak wygląda praca w tej firmie?? są uczciwi ??
spaw59 2015-07-28 09:17:58
generalnie pracuje u nich juz od roku w niemczech, biorą mnie za kazdym razem na kolejny kontrakt. Nie placcimy za przejazdy i kwatere wiec duzo euro zostaje w kieszeni mają duzych klientow wiec warto postarac sie kolega tez pracuje w globalu w norwegi juz od paru miesicy i jest zadowolony pzdr
1
nie daj sie oszukac 2015-07-28 19:32:45
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
Ciekawy 2015-07-29 13:02:46
Witam szykuje się wyjazd do Czech na maszyny gdzie stawka jak na czechy bardzo podejrzana. Po przeczytaniu wszystkich opin bardzo się zastanawiam czy warto marnować czas proszę kogoś o wiarygodną opinie naj lepiej obecnie pracującego. Głównie chodzi mi o to jak to jest z wyplatami i o warunki mieszkaniowe.
niko 2015-07-29 14:01:57
zatrduniony jestem w Globalu na niemieckim kontrakcie,slyszalem ze ruszaaja czechy na dosyc dlugo bo az 2-3 lata,szczerze to zdarzalo sie ze były opóxnienia z wypłatą o pare dni lecz nie jest to miesiac w miesiąc. W sumie to jestem zadowolony wiec z mojej strony polecam
Ciekawy 2015-07-30 06:18:44
Ciekawa wypowiedź tylko czy wiarygodna? Jedna jaskółka wiosny nie czyni ;-) może ktoś jeszcze miał by coś do powiedzenia?
byly 2015-07-30 11:09:57
(usunięte przez administratora)
Ciekawy 2015-07-30 11:49:50
A można wiedzieć przy czym pracowałeś i jak dlugo? Coś mi tu nie gra bo jak na czechy to bardzo wysokie stawki dają domyślać się może dla czego? I czemu tak się dzieje że nie płacą?
Ciekawy 2015-07-30 19:44:45
Nikt już nic więcej nie ma do powiedzenia?
wygnaniec 2015-08-07 20:33:06
jak czytam te opinie..to zastanawiam się po co się pchacie do globadechu...
siedzę w firmie już trochę, zasuwam równo pot się leje po plecach , podoba mi się jeżdżę po różnych kontraktach i nie narzekam, a wy nie.. roby i pijusy , pracować się wam nie chce i myślicie że kierownik na kontrakcie was będzie trzymał za friko.płacą zawsze i jeszcze się nie zdarzyło żeby oszukali.
Nie wypisujcie bzdur tylko za robotę się bierta...
czlowiek globala 2015-08-08 20:13:47
(usunięte przez administratora)
czlowiek globala 2015-08-29 14:04:52
jesli heinrich nie wierzysz to podaj e mail wysle Tobie oferte, nie wiesz to nie pisz, jak nie umiesz znalesc Sobie pracy za 12 euro do reki to jestes slabym fachowcem lub pomocnikiem bo ja nie jade z takich slabych firemek jak ta obecna krzaczek, nie rob zametu
Frodo 2015-09-05 14:57:21
Witam dostałem ofertę,wyjazd do Koloni w Niemczech na Elektrownie,na stanowisku ślusarz,mam prośbę jeśli wie ktoś jakie są warunki mieszkaniowe i czy wypłacają proszę o inf.wyjazd ma być na dniach.
Tad65 2015-09-07 18:16:31
Pracuje w Globaltech może niedługo ale poki co mnie nie oszukali. Na wypłatę dostałem tyle ile wyliczylam. Ostatnio było spore opóźnienie ale ważne ze wypłata jest na koncie. Póki co jeszcze tam popracuje, bo nie jest źle.
kokon 2015-09-10 13:12:54
frodo podaj prosze e-maila
spawacz 141 2015-09-11 10:41:17
(usunięte przez administratora)
1
morita 2015-09-12 22:38:22
(usunięte przez administratora)
Zenek 2015-09-14 08:27:31
Chłopaki mylicie firmy. Globaltech SPM to całkiem inna firma. I dalej mieści się w Koluszkach. Całkiem inny prezes ....

https://www.google.pl/search?q=Globaltech+koluszki&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=D2j2VdW7NMqhsAHV55P4Dw
Bywalec 2015-09-21 09:39:37
Jak tam Czechy? Operatorzy cnc?
Płockie Echo 2015-09-23 09:23:38
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)
Z Miasta PKN ORLEN 2015-10-06 20:09:57
(usunięte przez administratora)
1
Brak złych opini 2015-10-15 08:55:47
Obserwując opinie o ww.firmie zastanawiam sie dlaczego sa tylko same dobre a te złe sa usuwane przez administratora ..A takich jest duzo .
Gowork robi się mało obiektywny .?A przeciez ma pomagac i ostzregać a nie byc stronniczy ?
Bochen 2015-10-16 18:10:33
Nie słuchajcie głupot.Pseudo firma na kontrakcie za granicą płaci w złotówkach.Przelicznik wzięty z kosmosu.Żenada.Złodzieje!!!!Szkoda zachodu i omijać szerokim łukiem!!!!!
Bochen 2015-10-16 18:12:28
Ty nie jesteś całkiem normalny!!!!!
byly pracownik 2015-11-09 20:01:41
witam wszystkich global wroclaw szkoda gadac opinie sa tylko zle choc je usowaja a sami wpisuja dobre kasy nie ma na czas pies wie po ile ksiegowa rozlicza jeszcze kreci nigdy nie mieli nic na kacie kiedy potrzeba jak popracujesz sam sie przekonasz szkoda sie rozpisywac bo i tak usuna pozdrawiam
Family ? 2015-11-21 06:07:59
A czy moze ktoś słyszłą żeby ta firma miał jakies powiązaniaz z Płockiem ?
Wymagania wysokie a stawka mała. 2015-11-21 06:19:17
No tak firmama ma wymagania wysokie, najlepiej żebyś miał mnóstwo certyfiktaów montersko -spawalniczych ważnych w całej EU , mówił dobrze po angielsku i niemiecku a stawka 9 Euro ..
Wymagania wysokie a stawka mała. 2015-11-21 06:20:56
No tak firmama ma wymagania wysokie, najlepiej żebyś miał mnóstwo certyfiktaów montersko -spawalniczych ważnych w całej EU , mówił dobrze po angielsku i niemiecku a stawka 9 Euro ..
Cenzura 2015-11-21 06:30:13
To jest chyba jedyna firma na Portalu GoWork gdzie jest cieŻko napisać negatywno opinie .Zastanawiające ??
Eska 2015-11-24 06:18:50
Do Zet >Sekretarka/Asystentka Zarządu z językiem niemieckim- no jest to cieżkie zajęcie fizyczne -Praca przy kompie ,parzenie kawy i krycie szefa przed pytaniami "Dlaczego nie ma jeszcze pensi " - może wykańczac fizycznie .
largo 2015-11-24 12:37:02
Chyba psychicznie chciałeś powiedzieć!!!
Bunia 2015-11-24 12:41:34
Czy ktoś ma namiary telefoniczne na firmę?
Płockie Echo Oszustów 2015-11-29 00:49:35
Za takie stawki to przyjdzie jaki pijacyna z innej firmy z którym będzie się trza użerać, a potem pójdzie na długie L4. Nic nie piszą, że zapewniają ubrania robocze?
robak 2015-11-30 12:46:06
samiuśkie łachy tam pracują.....nie ma porządnego pracownika fizola dobrego to można na palcach jednej ręki zliczyć.szef ma dóóuuże mniemanie o sobie i o swojej firmie a tu obiecanki ..cacanki.
Byłem tam...młode dziewczyny rekrutują ale pracy nie ma dobrej!
Ludziska szukajcie pracy za granica bo w naszym kraju za to co firmy oferują nędza!!!!!!!!!
zombi 2016-01-05 19:22:51
zaczyna się jakiś projekt w Kozienicach czy ktoś może mi napisać coś konkretnego na temat tej firmy z Bielan Wrocławskich jak tam wygląda praca u nich
1
jaro 2016-01-13 10:34:07
Szanowni panowie monterzy,pracowałem dla nich w sztokholmie,szkoda słów.Dali tam barana za brygadziste,który tylko donosił,spiskował,i robił chłopakom koło wiecie czego,pojecia zero o robicie,paru kolegom pomógł wrócić do kraju,a prezesowi wmówił,że lepszego od niego nie mieli za drygadzistę,po ubikacjach i windzie rozpisywali sie o nim.Remak śmiał się z niego cały,finałem tego było to,że chlopaki oddali swój mocz na jego rzeczy w szatni,taki to brygadzista!
NN 2016-01-13 17:52:57
Także,pracowałem w Sztokholmie dla Globala i jeszcze nie mam pensji za listopad,a o grudniu nie wspomnę.Ten Jaro ma rację pan brygadzista M.S.to zwykła,mała gnida.jak się upił w szwecji to chłopakom,kazał do siebie mówić kierowniku.Zasłaniał się układami z prezesem,a tak dosadnie to tylko lizus.
1
un 2016-01-13 20:50:00
Jemen weź koło i puknij w czoło 8,5 euro,szwecja północna europa zimą,a na wypłatę czekasz i czekasz i czekasz.Baranie jeden.Na eksporcie każdy chce mieć fuul godzin,aby mieć 9000 ,10000zł przy 280 lub 300 h/miesiąc,więc siadaj na 4ech literach i milcz,pajacu!!!
NN 2016-01-23 09:48:32
beye zastanów się co ty mówisz,eksport i nadgodziny,po sześciodniowym tygodniu pracy tj.58 godz.nierealne,jedyna możliwość to niedziela.Jeśli twój kumpel był na eksporcie o ile w ogóle był,to robi z ciebie wała!!!
monter 2016-02-10 14:10:50
Słyszałem że szukają monterów do pracy na północy Szwecji. Warto tam w ogóle jechać ?
beny 2016-02-11 13:45:58
podobno szukaja monterów tras kablowych na mochowce był juz tam ktos może coś napisze jak tam jest.
1
Spawacz 141 2016-02-17 11:09:07
Podobno to szukają frajerów !Zadaj się z nimi i będziesz szukał kasy w sadzie (chyba wiesz co to znaczy ?)>Najgorsze jest to ze portal spawalnictwo blokuje niepochlebne opinie wobec pracodawców ,którzy się tam ogłaszają !Trzeba stworzyć alternatywę np . Stoczniowcy
1
andrej 2016-03-31 11:43:06
szybko zmienili nazwe z Globaltech - energetics na ENERGY BAU, oszusci i wyzyskiwacze, nie warto podejmowac wspolpracy, marne stawki i zawsze bez sprzetu oraz jako podwykonanwcy nie majacy pojecia o robotach,
1
antyjarzabek 2016-06-11 19:00:58
ANDREJ MA CALKOWITA RACJE.OSZUKUJA KAPUSI PROMUJA,KASY NIE PLACA,ZA LISTOPAD I GRUDZIEN WYPLACILI 15 STYCZNIA,ZA LUTY 20 KWIETNIA,ZA KWIECIEN I MAJ KASY NIEMA DO DZIS.PRACUJE U NICH KILKA LAT NAZWY I SIEDZIBY SIE ZMIENIAJA,ALE SALAMANDRA WCIAZ TEN SAM.NIE JESTEM FACHOWCEM WIEC NIE ODCHODZE I NA WSZYSTKO SIE GODZE.
1
dcv 2016-06-15 21:55:49
hej wiecie co zastanwiam sie nad podjeciem pracy tu u nich w firmie chociaz wiem ze trzeba dobrze znacx jezyki obce bo widze ze wymagaja miedzy innymi znajomosci niemieckiego oaz szwedzkiego jak saidzicie na jakie wynagrodzenie moze u nich liczyc w firmie?
Zostaw swoją opinię o GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o. - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GLOBALTECH-ENERGETICS Sp. z o.o.