brak logo

EUROVIA POLSKA S. A.

Wrocław

Opinie o EUROVIA POLSKA S. A.

xxx 2014-02-25 22:12
Witam pracuje w tej firmie od 3 lat. Wtedy jeszcze było ok. ale teraz to tragedia. nie wiadomo kiedy zostanie się zwolnionym. Dyrektorzy temat nadgodzin omijają szerokim łukiem. Każdy wie że są ale nikt głośno o tym nie mówi.
4
ATEX 2014-03-16 19:27
Mi jakoś udało się od nich kase wyrwać.
Walczyłem i wywalczyłem.
Pisemek napisałem ze zgłoszenie wpisu do rejestru dłużników, w GDDKiA byłem u Inżyniera Rezydenta tez, filmików ponagrywałem i w końcu zapłacili.
Pozdrawiam i życzę powodzenia
1
kala 2014-05-28 11:06
Polecam firme drogowa REDON z nakla nad notecia.Moj maz pracuje tam 10lat i nigdy nie zdarzylo sie zeby nie dostal wyplaty na czas.Super niewiadomo jakich pieniedzy tam nie zarabiaja ale te 2500miesiecznie jest na reke,4 razy w roku premia dla wszystkich,na kazde swieta kasa ekstra,paczki dla dzieci,kazdego roku wycieczka z rodzinami nad moze i impreza dla pracownikow.Jesli komus zdazy sie jakies nieszczescie losowe to szef zawsze pomaga finansowo.(usunięte przez administratora)
stefan 2014-07-16 22:52
Eurovia to lipa zwalniają ludzi jak już są zbędni.
niestety za dużo dyrektorów i kolegów dyrektorów. Mam nadzieję że nowy prezes coś z tym zrobi
pracownik sląsk 2014-07-31 13:51
było dobrze do momentu kiedy z dnia na dzień powiedzieli, że już nie pracuję w tej jednostce tylko juz w innej. Zmiana stanowiska oczywiście na gorsze z dnia na dzień bez nawet rozmowy z pracownikiem. płaca marna, wymagania szerokie. Ogólnie robią sobie z pracownikiem co chcą. nie polecam pracy tutaj. kolesiostwo...
1
szymon 2014-08-08 20:02
Okręg pomorski nie skończone w terminie kontrakty.Zwolnienia pracowników.Wprowadzenie jakiegoś systemu godzin którego nie rozumie nawet kierownik.
1
stefan 2014-08-12 21:03
Powiem tak jeśli aplikujesz do biura to masz luz praca 8h i do domu. Co innego jest na budowie. wiem bo pracowałem w Eurovi ale stałem się zbędny i podziękowano mi za współpracę.
1
Mika 2014-11-27 22:22
Mąż właśnie wyleciał z firmy X, o której też tu kiedyś była mowa. Nie psłuchał żony, bo co ona tam wie. A w internecie niczego się nie dowiesz i choć mi smutno mam satysfakcję, że mu mówiłam. Wyleciał, bo sobie poczytał np (usunięte przez administratora) i dopiero dotarło, że szef ich robi na nadgodzinach. No to poszedł z nim porozmawiać i dowiedział się, że o umowie na czas określony może sobie tylko pomarzyć. Mądry mąż po szkodzie…
Gala 2014-12-01 13:43
Z tego co widzę, to o warunkach pracy na stanowiskach menedżerskich jest mało opinii. Mam zamiar aplikować na stanowisko Managera ds. Kadr i Płac, ale sporo opinii jest negatywnych ( chodzi o sposób naliczania wynagrodzeń, błędnie obliczany czas pracy, ect.).Ciekawa jestem, czy w tej firmie znalazłoby się miejsce dla kogoś, kto w pełni przestrzega przepisy prawa pracy i nie tylko...napiszcie
aktual 2014-12-15 12:00
Jeśli masz zamiar aplikować i szukasz opinii na forum ... to powodzenia.
1
Pracownik 2015-01-21 23:54
W tej firmie kariery nie zrobicie, ale z braku laku... Jeśli nie masz żadnej pracy spróbuj, jeśli masz dobrą pracę nie zmieniaj na E. Praca wygląda różnie w zalezności kto daną jednostką zarządza, ale to Francuzi trzymają łapę na wszystkim i prowadzą swoją politykę. Niestety o podwyżkach płac czy premiach trzeba zapomnieć, prędzej dostanie się wypowiedzenie. życzę powodzenia.
też pracownik 2015-01-29 15:13
Może nie dostałeś premii, bo nie zasłużyłeś? Jest taka opcja, że z tego powodu się nie załapałeś, bo akurat ta firma przyznaje premie miesięczne i roczne. Nie każdy dostanie premię, bo to nie jest stawka z umowy o pracę - więc najwidoczniej są osoby, które robią więcej i dostają nie tylko stawkę z umowy. Na tym polega premiowanie.
5
xxx 2015-02-04 19:31
Firma nie sznuje pracowników . Firma wisi dużo kasy pracownikom za nadgodziny i przez to maja rozprawy w sadzie .
6
aga 2015-03-12 09:40
mam pytanie odnosnie firmy bo jakos watek zamilkl od jakiegos czasu.Maz dostal oferte pracy z Erovii i mam pytanie...czy cos sie zmienilo czy nadal same opinie negatywne?dodam ze oferte dostal z Eurovii w Gdansku.
1
xxx 2015-04-10 22:35
Ściema te pogłoski. Dyrektor z gdańska tragedia 5 lat temu był majstrem teraz jest dyrektorem więc sami wyciągnijcie wnioski jeśli chodzi o karierę. pozdrawiam
2
a.bart 2015-04-27 22:51
W Eurovii pracuję rok, a dostałam juz dwie całkiem pokaźne nagrody.. zresztą tak jak większość pracowników.
xxx 2015-04-28 22:39
Nagroda fajnie. Ja zasuwałem po kilkanaście godzin dziennie przez parę lat i jedyne co dostałem na koniec to wypowiedzenie. Zostawali tylko znajomi dyrektorów bo mieli plecy. Połowa osób która tam pracuje ma kogoś w firmie. Więc jak słyszę że premia jest w eurovi to aż śmiać mi się chcę. Pozwalniali naprawdę dobrych ludzi, pozostawali już nie będę mówił kogo. Pozdrawiam
1
były 2015-04-29 08:58
Zgadza się Eurovia trzyma pracowników jak im trzeba potem kopa w tyłek i zwalniają tych dobrych pracowników , a LIZUSÓW zostawiają bo tacy sa potrzebni i śmieszy mnie to co wypisują że duże nagrody pracownicy maja to pisza tylko tak pracownicy i lizusy zeby ponieść renomę firmy . A to że Eurovia ma rozprawy w całej Polsce to się nie chwalą , jak firma to potrafi ładnie nadgodziny obcinać - O TYM TO NIE PISZĄ
3
nikoldeon 2015-07-12 17:17
nie polecam szczególnie biuro krakow i przyszłe myślenice
pracownik 2015-08-11 15:01
W Gdańsku warunki ok.Płace dobre, a i premię się zdarzają dla tych co zasługują.Dyrektor choć młody to dobry i umie docenić pracowników, kto pisze inaczej to jest w błędzie.Co do tych co nie dostają premii:"jaka praca taka płaca".Narzekają ci , co mają pretensję o to ,że muszą pracować.Kadra nie najgorsza.Co do zwolnień, jak wszędzie wylatujesz jak na to zasługujesz i tyle w temacie.
FAN 2015-08-14 05:44
nie polcam pracy zwłaszcza jako kierowca,marne pieniadze a robic musisz wszystko, jak nie ma jazdy
były pracownik 2015-08-26 07:56
dostaniesz auto służbowe i kase niezłą
miły 2015-11-25 20:46
elastyczny czas pracy obowiazuje w tej firmie,trzeba oddac ze swoich nadgodzin 170godz.zeby sobie miesiac zima w domu posiedziec,zacna pora roku, w sezonie od rana do nocy,jak pasuje zapraszam,nie było podwyzek od 5 lat,premie sa ofszem grosze dla zwyklego pracownika,w tej firmie nie liczy sie pracownik fizyczny tylko biurowy!!! coś dodac?
1
Qba 2015-12-08 11:23
mam pytanie jakie stawki mają brygadziści i majstrowie (nie inż.)? a i co się zmieniło po "połączeniu" oddziałów na południu? czy to już nieaktualne?
Pracowałem tam kilka lat temu przez 2 lata(sezony) bardzo miło wspominam ten czas:D
również pracownik 2015-12-09 12:55
drogi pracowniku , od 4 lat w firmie nie było premii, więc o czym mówisz ?
ja 2016-03-12 11:07
kierownicy w eurovi maja sie super jesli chodzi o roboli to jak na taka ciezka robote szału nie ma
maruda 2016-03-16 20:21
premia za lizanie a nie za pracę
xxx 2016-03-22 11:46
Dlaczego nikt nie wspomina ile to Eurovia ma spraw za nadgodziny w Polsce teraz.
były pracownik 2016-03-22 15:04
Zgadza się w samym Jarosławiu ma 17 spraw sadowych .
Były operator w Jarosławiu 2016-04-03 09:06
Nadgodziny które zostały wypłacone! A te 17 spraw to są wyłudzenia. Każdy kto pracował to wie o czym mówię. Ale to jest właśnie typowy Polak, daj palec to weźmie rękę. A po drugie ten sąd powinien już sobie pomyśleć, ma wierzyć pracownikom, ktorzy maja dokumenty podbite przez majstrow, ktorzy tez zlozyli sprawy w sadzie a kase mieli nie mala, w ktora były wliczone nadgodziny. Dlaczego na 8,9 majstrow tylko 3 sie postawiło, z tego jeden alkoholik. Temat rzeka.
xxx 2016-04-05 18:47
A dlaczego pan się nie postawił !! jak mają raporty podbite i pracowali po godzinach to czego maja darować firmie majstrowie pracownicy pracowali tyle ile firma chciała .
Zainteresowany 2016-05-07 22:41
Mam pytanie czy oprócz inżynierów drogowych i mostowych Eurovia zatrudnia inżynierów branżowych?
Zainteresowany 2016-06-06 18:43
Rozumiem przez to roboty związane z budową sieci podziemnych, a konkretnie to wod.-kan.(odwodnienie)
Po ostatnim pytaniu mam wrażenie, że nie miałaś styczności z pracą na budowach liniowych i/lub pracujesz/pracowałaś tylko w biurze.
Odpowiadając na Twoje pytanie.
Aby móc dojechać z biura budowy i poruszać się między powstającymi obiektami inżynieryjnymi np. WA, które są z reguły oddalone od siebie.
To,tak a propos wymienionych wyżej robót mostowych.
Pracownik12 2016-07-07 14:05
"przyklad na kierowniak robót mostowych tez jest taka oferta w zachodnipomorskinm..oferuja bogaty katalog szkoleń i możliwość rozwoju zawodowego atrakcyjny pakiet socjalny" AŻ SIĘ UŚMIAŁEM.

Powiem tak wszystko zależy od dyrektora pod którym się pracuje. ( więc ogólnikowo ciężko oceniać)
Jednak w mojej ocenie padaka, z braku innej pracy można się załapać ( i dalej szukać coś innego).
Podsumowując
-mała kasa
-pokrętna umowa o pracę ( wszystko masz w ryczałcie już policzone - nadgodziny , pracę w nocy itp)
-dużo nadgodzin
-po skończonym kontrakcie kop w du....
-brak jakichkolwiek szkoleń ( nawet tych podstawowych) ( to na pewno zależy od oddziału)
-brak możliwości rozwoju zawodowego (
6
Norbi 2016-07-09 20:33
Witam
Ktoś pisał wcześniej o oddawaniu za soboty dni wolnych ( bo o nadgodzinach to można zapomnieć)
Może opisze "proceder "oddawania poniekąd zgodny z prawem i tym co każdy podpisał przyjmując się do Eurovi.

Czyli pracując w sobotę robi się to gratisowo lub odbiera w wolnym. (opis wariantu optymistycznego)

a) odbieramy wolne w tym samym miesiącu np w poniedziałek ( wszytko proste i zrozumiałe dostajemy tyle kasy co zawsze)
b) odbieramy wolne w inny m miesiącu (tu się można zdziwić)
- za miesiąc w którym przepracowaliśmy sobotę dostajemy więcej kasy o tą sobotę ( jednak trudno się dowiedzieć dlaczego , jedni nie wiedzą myślą ze dostali premię, od kolegi się nie dowiesz bo myśli ze jego docenili , ogólnie to wielka tajemnica , kierownik sam nie wie - (ogólnie jak wie to nie do końca jest mu na rękę Ci tłumaczyć). W kadrach tak ci wytłumaczą ze dalej nic nie wiesz.
- w miesiącu zimowym odbierasz dni wolne ( dnie wolne niepłatne bo kasę już wiozłeś wcześniej). W tym momencie można się pienić i skakać do woli. Firmie już nie jesteś potrzebny, w tym momencie kadrowa ci wszytko wytłumaczy i wszytko zgodnie z prawem.
Eurovia Polska 2016-07-15 15:50
Pracownik12, a propo’s możliwości rozwoju w naszej firmie, w minionym sezonie szkoleniowym organizowanym w ramach Eurovia Akademia 2016, przeprowadziliśmy 116 sesji szkoleniowych z 35 różnych zagadnień – od szkoleń z zakresu kompetencji miękkich, po specjalistyczne szkolenia stanowiskowe. We wszystkich szkoleniach Eurovia Akademia w 2016 roku wzięło udział 1689 uczestników. Oprócz szkoleń dostępnych w katalogu finansujemy również szkolenia indywidualne w różnych formach jak choćby studia podyplomowe czy szkolenia eksperckie.
Eurovia Polska 2016-07-15 15:53
@Norbi, skoro pracowałeś w sobotę, musisz dostać za to rekompensatę. Stąd, jak napisałeś, większe wynagrodzenie, które zostało Ci wypłacone.

Jeśli sposób rozliczania godzin nadliczbowych jest niejasny, zapraszamy na szkolenie z Prawa Pracy, które już po raz kolejny będziemy organizować w sezonie zimowym dla naszych pracowników. Jednym z tematów tego szkolenia jest rozliczanie pracy w godzinach nadliczbowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami.
Rico 2016-08-09 11:34
Jakie są widełki zarobków na Specjalista ds. Sprzedaży i Specjalistę ds. Kadr i Płac w Mysłowicach
Zainteresowany 2016-08-12 14:59
Jako, że prawdopodobnie pojawił się przedstawiciel EP na forum, to wrócę do mojego poprzedniego zapytania.
Czy Eurovia Polska zatrudnia inżynierów branżowych tudzież koordynatorów robót branżowych / kierowników robót sanitarnych?
futszak 2016-09-25 19:04
Ładnie napisane , liczby mogą sugerować że jest ok......, ale rzeczywistość jest taka, że szkoleń w firmie nie widziałem na oczy (pracuje na stanowisku kierowniczym). Jest ładnie wydana broszura (szkolenia są opisane), jest ocena pracownika ( w której nawet cały dział poświęcono szkoleniom), ale to koniec rozwoju wg Eurovi. Jak się sam nie nauczysz (czytaj za swoje) to firma ci w tym nie pomoże. A szkoda.
nico 2016-09-27 20:18
prawo jazdy debilu że dostajesz sam. służbowy bez kierowcy?
dudek 2016-10-16 23:57
Z tym że jest respektowana to bym podyskutował, ale na pewno jest ciekawie spreparowana.
(pracuje na stanowisku kierowniczym)
2
koteluk 2016-10-17 08:15
No i jak jest spreparowana @dudek chętnie poczytam twoje wyjaśnienia bo teraz są dwa ogłoszenia na stanowiska kierownicze i proponują tam umowę o pracę więc ciekawe jak mogą to sfabrykować
Robol 2016-10-27 05:03
Pracuje w tej firmie jako szary pracownik i jedno co mogę napisać to jeżeli masz sporo wolnego czasu i nie lubisz pieniędzy to ta firma jest dla ciebie bo doba ma tu więcej niż 24 godz a nie zarobisz. Napierdzielasz w smrodach ciepłe do tego kask na głowie wszystkiego się czepiają wiecznie źle nie polecam tu pracy do tego zarobek w ryczalcie i zbieranie godzin na zime
12
Maryan 2016-12-09 13:05
Aplikowałem do tej firmy ale liczba skrajnie negatywnych opinii jest po prostu przetłaczająca. Chyba o żadnej innej firmie nie przeczytałem aż tyle złego - oszukiwanie na nadgodzinach, łamanie prawa pracy i BHP, niskie pensje i brak premii. Dziwne umowy o pracę.
Plusów praktycznie nie doczytałem.
Czy jest w ogóle sens iść na rozmowę do tej firmy? Aplikację wysłałem na stanowisko specjalistyczne - kadra.
4
Adddddd 2017-01-21 09:19
Co ty piszesz koło pracuje w tej firmie 8lat i tylko raz była premia na święta dla wszystkich a tak do tej pory nic nikomu nie dali a ty jak dostajesz to chyba za kopanie dołków pod kolegami i może jeszcze dyrektor albo prezes daje ci snikersa
2
Greg 2017-01-21 18:57
Pracuje w eurovi w Londynie i myśle żeby zrobić transfer do Mysłowic. Po przeczytaniu opini trochę mam obawy.
2
Jo 2017-01-31 22:49
Nie rób tego
1
Były Pracownik 2017-03-14 21:24
Pracowałem w Granicznej za TARMAK były Złote zasady BHP sztygar był SZTYGAREM nie POGANIACZEM Dyrektor Pan MAJCHER był człowiekiem gdy nastała EUROVIA to go wykopali , na GRANICZNEJ nastało kolesiostwo chamstwo żadnego poszanowania PRACOWNIKA niskie zarobki ,teraz pierwszy poganiacz to MAREK M;Wzór o naśladowania,
3
Dominika 2017-07-20 13:46
@Greg możesz złożyć na Kontrolera bo właśnie szukają w Mysłowicach, oferują stabilną pracę o umowę o pracę, bogaty katalog szkoleń i możliwość rozwoju zawodowego i atrakcyjny pakiet benefitów, na Operatora równiarki też szukają i na Kierowce kat C+E i też jest to umowa o pracę.
Zostaw swoją opinię o EUROVIA POLSKA S. A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EUROVIA POLSKA S. A.