Pisaliście o wyzyskiwaniu ale widzę ze to strasznie stare komentarze sa. do teraz warunki zwłaszcza te placowe mogły sie poprawić? Pytam bo partner będzie papiery rozsylal i może tu też podeśle
Jaka praca taka płacą, też nie polecam tej firmy bo non stop człowiek pracuje jako (usunięte przez administratora)za marne pieniądze znajomy też pracował w tej firmie i do dzisiaj mu nie wypłacili pieniędzy. Patrzą jak się wzbogacić kosztem ludzi
Jedna wielka porażka!!! Synek szefa zakochany w rajdach samochodowych. Wypłata dosyć, że kiepska to jeszcze w kilku ratach. Synuś się bawi za pieniądze pracowników. Nawet Ukraińcy się zwalniają. Na materiałach oszczędzają, więc mają kupę reklamacji po zakończonej robocie. Uzysk przez wyzysk. NAPRAWDĘ NIE POLECAM!!!
Kolego tak jest bo to uzysk przez wyzysk. Inaczej synek nie miał by pieniędzy na swoje chobbi czyli rajdy samochodowe. Porażka, uwierz mi.
Interesuje mnie praca w firmie , może dowiem się jaka umowa i jakie średnie zarobki wychodzą?
Klasa sama w sobie
23.09 a tylko część wypłaty wypłacili, firma chyba pnie się ku upadkowi
Podobno będzie fuzja kapitału, natka się pewnie rozkręci, ciekawe jak stary i czy młody będzie rider, obserwujmy potomkinów7, a skąd jes t młoda?
pieniadze tak jak pisze pytek 8.07.2018 -troche na papierze resztz do reki, niektorym to pasuje to pracuja, powody są rozne, komu nie pasuje to do tranzita nie przyjdzie, waruki pracy beznadziejne, tylko operatorzy lepiej maja
Prawie 20.08 a wypłaty brak
Firma jakoś się kręcić. Jak narazić płacą stawki nie zbyt dobre, socjalu nie ma, ubrań roboczych i środków ochrony osobistej brak. Brak organizacji pracy, zwłaszcza wśród kierowników. Nie którzy przyjeżdżają na godz 12 przekreca się i jadą do domu " druga zmiana"...
Praca fajna, zabierają nas prawie z pod domu, tylko łysy nie do wytrzymania, ciężki przypadek. Płacą tez w miarę..
Tego łysego juz wszyscy olewają, wystarczy mocniej noga tupnąć i głowę w dół spuszcza. Ogólnie to nienawiść wśród pracowników panuje. Jest kilku konfidentów, którzy na bieżąco zdają relacje "staremu" tak zwani dyspozytorzy.
kupił facet za unijne pieniądze maszyny, trzymał w stodole i chciał sprzedać, ale ktoś to namierzył, postanowił robić roboty drogowe i jest efekt !
pracownicy zatrudnieni "pod stołem", płaca minimalna + reszta do ręki wg uznania i godzin , w otoczeniu 2 firmy nako i dominum, Ktoś zaprzeczy??
ale dajom nam kase za robote i jest ok, trzeba się upominać czasem, szef jest fajny, młody niedorobiony jakiś, niewykształcony pewnie, młoda - pożałuj Boże
jakie są zrrobki w tym Tranzicie, wie ktoś ???, warto próbować
płaca minimala + reszta do ręki, jak się nie upomnisz możesz nie dostać, prezes jest niesłowny i szczerzy zęby na wieść o kasie, teraz się rozmnaża więc mogą być większe problemy
Nie polecam pracowałem kiedyś i łysy tam mobing prowadzi ja to się dziwie szefowi ze takiego człowieka trzyma nic nie robi tylko z telefonam łazi i zadzi i wyzywa ludzi
tego łysego to kobita podobno zostawila, pewnie kiepski był w robocie a mocny w gebie, wcale sie jej nie dziwie, teraz się wyżywa na ludziach w robocie, podobno na rekę kozłom
Tranzit to dziwny twor, zbieranina ludzi, ale jakos funkcjonuje
Czy firma Tranzit Sp. z o.o. to dobry kandydat na pierwszego pracodawcę? Wypowiedz się na naszym forum.
Jak się pracuje w Tranzit Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Tranzit Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.