HIP Poland
2 82 6 1

Opinie o HIP Poland

Filtruj opinie po kryteriach:

Administrator
 Opinia

Czy ktoś z Was dysponuje najświeższymi informacjami o HIP Poland? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

Pomocna?
TakNie
Czarek
 Opinia

Albo pracujemy dużo i dużo zarabiamy albo mało i mało mamy w portfelu

Pomocna?
TakNie
Ziuta
 Opinia

W Amazonie pracuje się 12godz tak dla przypomnienia

Pomocna?
beka z hip
 Opinia
@Ziuta 31.08.2015 18:04

Tak dla przypomnienia w amazonie pracuje sie 10.5 godziny sa trzy przerwy dwie po 15 min. i jedna polgodzinna praca odbywa sie w klimatyzowanej hali w hip klima dziala tak ze wykrecasz skarpetki po pracy

Pomocna?
TakNie
ziuta
 Opinia
@beka z hip 01.09.2015 19:20

to ja juz nie wiem o co tutaj chodzi skoro jest tak zle to szukam innej pracy np w zmazonie skoro sie tak nim chwalisz bo narzekac to kazdy potrafi a ipolecam prace w jednym z lg tam dopiero jest jazda pozdro

Pomocna?
TakNie
Fuckyou
 Opinia
@Ziuta 31.08.2015 18:04

Sory memory w amazonie nie pracuje sie 12 h

Pomocna?
TakNie
Zuzanna
 Opinia

@Pracuś a w jaki sposób Ty jesteś związany z firmą? Czy dobrze rozumiem, że masz na myśli to, że HIP Poland obecnie ma problem ze znalezieniem pracowników? Obecnie wielu pracodawców jest właśnie w takiej sytuacji. W swoim wpisie wspominasz też o produkcji. Możesz powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca w tym dziale?

Pomocna?
TakNie
Pracuś
 Opinia

Za te pieniądze co oferują na produkcji to nawet Ukraińcy nie chcą robić.

Pomocna?
Zuzanna
 Opinia

@Ziutamógłbyś powiedzieć coś więcej na temat obecnych warunków zatrudnienia w firmie? Na jakie benefity mogą aktualnie liczyć pracownicy?

Pomocna?
pspa
 Opinia

No najlepsi ludzie tam mają umowę o pracę @lenka to fakt.

Pomocna?
bolo
 Opinia

nie pisz bzdur @Amm umowy smieciowe przez agencje tymczasowa human pro na miesiac czasu nazywasz stabilnym zatrudnieniem najpierw sie przyjmij i popracuj nastepnie napisz opinie

Pomocna?
bolo
 Opinia

a gdzie tam podwyzki? wystarcza nam sama satysfakcja ze pracujemy dla swiatowej firmy za garsc ryzu

Pomocna?
Ziuta
 Opinia

No nie wiem czy pracownicy agencji sa zle traktowani wyrownali im place do stalych pracowników to czego jeszcze chca a po drugie firma ledwo zipie moze jeszcze chcieli by podwyżek?

Pomocna?
ziuta
 Opinia

ja pracuje w tej firmie 6 lat i atmosfera w firmie bywala roznie jak to sie mowi raz pod wozem raz na wozie ja ogolnie nie narzekam jak sie ma troche mordy to ogolnie da sie wytrzymac

Pomocna?
bolo
 Opinia

jezeli podloga i sufit to to samo to atmosfera w tej firmie - montowni stoi na bardzo wysokim poziomie

Pomocna?
Ziuta
 Opinia

Bardzo mądre słowa

Pomocna?
TakNie
Ziuta
 Opinia

Mam nadzieję że mowisz o linii 6000 ze zmiany p Barbary

Pomocna?
bolo
 Opinia
@Ziuta 31.08.2015 17:58

tak linia 6000 p.Barbary nienosna plotkara to ta nowa tleniona gruba z bielawy

Pomocna?
TakNie
ziuta
 Opinia
@bolo 02.09.2015 15:24

to nie tylko tleniona jest plotkara tam duzo jest lizuskow p Basi co niektorzy sa heppi ze odeszli z tej linii

Pomocna?
Ziuta
 Opinia

To fakt ktos wszystko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a robole musza zasuwac i odpowiadac za kogoś

Pomocna?
TakNie
marta
 Opinia

a ja mam spoko nie dawalam rady to mnie przeniesli na boduma i mam w d...piie fizoli z lini 6000 pozdro

Pomocna?
TakNie
bolo
 Opinia
@marta 28.08.2015 18:39

nastepna opinia panienki ze spora nadwaga ktora porusza sie mucha w smole a moze to tlenione wloski wplywaja na logiczne myslenie mamusia tez tylko potrafi zajmowac sie plotkami

Pomocna?
nowa
 Opinia

firma kogucik zwalniaja przyjmuja kto odpowiada za ten balagan??? teraz bedzie praca po 10 godzin plus dojazdy czyli gosc we wlasnym domu !!! upraszczajac amazon nr.2

Pomocna?
TakNie
Ziuta
 Opinia

Tak to prawda sa bezpłatne dojazdy z Wrocławia bielawy pieszyc i Strzelina

Pomocna?
TakNie
Ziuta
 Opinia

Umowy smieciowe są ale tylko dla operatorów monterow dla technikow utrzymania ruchu sa od razu od firmy stawka nie wiem to jest tajemnica poliszynela

Pomocna?
TakNie
Ziuta
 Opinia

To ta twoja koleżanka chyba bardzo się wysoko ceni skoro chce nadążyć w pierwszy dzień w pracy za pracownikiem który pracuje kilka lat a po drugie nie jest to akord tylko zdaza się ze linia stanie na chwilę i trzeba później nadrobić zaległości

Pomocna?
TakNie
franek
 Opinia

kolezanka wczoraj byla pierwszy dzien i mowila wrecz odwrotnie... linia tak zapierdzielala ze nie wyrabiala sie a pracowala wczesniej w anglii na lini produkcyjnej stawka jest miesieczna a tak naprawde to typowy akord...

Pomocna?
franek
 Opinia

jaka atmosfera w firmie panuje bo kraza rozne opinie?

Pomocna?
TakNie
ziuta
 Opinia
@franek 16.08.2015 19:29

w sumie atmosfera jest ok mozna w miedzy czasie sie posmiac i pozartowac z ludzmi a czasem jest wrecz przebojowo

Pomocna?
TakNie
asia
 Opinia

jak z dojazdami z jakich miejscowosci i gdzie przystanki? prosze o info

Pomocna?
ziuta
 Opinia
@asia 10.08.2015 12:04

dojazdy sa z wroclawia strzelina bielawy i pieszyc

Pomocna?
TakNie
ziiuta
 Opinia

caly czas sa przyjercia

Pomocna?
ziuta
 Opinia
@ziiuta 01.08.2015 14:40

caly czas sa przyjecia ale tylko przez agencje pracy

Pomocna?
asia
 Opinia

sa przyjecia do pracy?

Pomocna?
TakNie
Ziuta
 Opinia

Moze sa to umowy smieciowe ale teraz im wyrownali stawki do stałych pracowników a ogólnie to po pol roku pracy zaklad przejmuje pracownika

Pomocna?
TakNie
Aldi
 Opinia
@Ziuta 27.07.2015 20:05

Po pół roku firma przejmuje? to chyba nie ta bajka ludku. Ja juz 1,5 roku zasuwam przez agencje i pies z kulawą nogą sie nie zainteresuje

Pomocna?
bolo
 Opinia
@Aldi 11.11.2015 22:51

pol roku to bajka dla naiwnych - firmie wygodniej zatrudniac przez agencje tajemnica poliszynela jest ze pracownicy agencyjni sa traktowani jak drugiej kategorii

Pomocna?
Ziuta
 Opinia

Stawka jest 2100 zl brutto

Pomocna?
TakNie
bolo
 Opinia

jakie sa stawki?

Pomocna?
TakNie
nic by nie bylo,to nie PRL,teraz wywala
 Opinia

przyjma se nowych za pol darmo na smieciówce z Human Pro

Pomocna?
TakNie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
ziuta
 Opinia

pracuje w tym zakladzie juz 5 lat i wcale nie jest tak rozowo nadgodzin juz nie ma i premie tez zabrali zostala tylko tzw frekfencyjna 150zl brutto i nawet jak masz 1 dzien L4 to ci zabieraja calosc wiec jak na te czasy i te harowke ktora w tej chwili jest to zarobki 1800 zl nie sa jakims wielkim pieniadzem gdzie naprawde trzeba sie narobic bo pan planista opracowuje plany na np20000 nowego produktu a ludzie sa w stanie przerobic 15000 i gdzie tu logika

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o HIP Poland - Bielany Wrocławskie

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HIP Poland

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.