Sonko

Bielany Wrocławskie

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 594 ocen.

Opinie o Sonko

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko

Janusz

Czy zmieniło się na lepsze w firmie po tym jak w 2015r Południowoafrykańska grupa spożywcza Bounty Brands została inwestorem strategicznym?

szpadel
@Janusz 24.11.2017 17:59
Czy zmieniło się na lepsze w firmie po tym jak w 2015r Południowoafrykańska grupa spożywcza Bounty Brands została inwestorem st...

po ponad 5 latach.... powiem jedno nie polecam, zmarnowany czas, lepiej było pójść rowy kopać pewnie bym spotkał o wiele bardziej wartościowych współpracowników !!!

HAHA

2500 zł na rękę heheheheheheheheheheh i raz jeszcze heheheheheheheh gdzie to widziałeś , żeby tyle zarobić to musisz mieć co najmniej 10 lat za sobą w tej firmie i dobrze lizać przełożonym i nie wiem czy to wystarczy , pracowałem tam i o takich zarobkach to szary pracownik to może zapomnieć i hahahahahahahahahahaha jeszcze raz :)

Operstor
@HAHA 18.11.2015 20:39
2500 zł na rękę heheheheheheheheheheh i raz jeszcze heheheheheheheh gdzie to widziałeś , żeby tyle zarobić to musisz mieć co n...

Nie koniecznie! Jak dobrze pracujesz to masz dobre wynagrodzenie. Proste

nowy

Witam jakie są obecnie zarobki na produkcji?

Patrycja

@Szluster Przedstawiciela Handlowego ds. detalu aktualnie poszukują w Toruniu.W ich ofercie pracy jest napisane, że oferują umowę o pracę, a także samochód. O prowizji nic nie ma.

Szluster

Przedstawiciel Handlowy ds. detalu. Proszę o info, jakie zarobki? (podstawa + prowizja) Czy duża rotacja na stanowisku? Jakie auto i umowa? Dziękuję za pomoc

Oliwier

Czy ktoś orientuje się jakie są zarobki na operatora wózka i magazyniera Był bym wdzięczny

Kasza Jaglana

1 czerwca Światowy dzień dziecka. sonko tym czasie organizuje 3 dniowe szkolenie. Dzień kota w sonko naturalnie dniem świętym jest!

dixie

chciałabym aplikować na PH w Krakowie, czy to prawda, że trzeba mieć co najmniej 1 kota w domu ?

peta

Przedstawiciel handlowy chyba może liczyć na dobre premie sonko maja dobre wyroby i artykuły spożywcze wiec chyba można całkiem dobrze zarobic?

robole_huckie

Fund Coast2Coast jest ponoć właścicielem firmy Sonko.Teraz, na dniach, ten fundusz kupuje "upadłe" Krośnieńskie Huty Szkła w Krośnie.Czy my prości pracownicy powinniśmy się czegoś obawiać?Dodam tylko że większość zarabia ustawową najniższą krajową,nadmiaru pracowników nie ma bo trudno nawet wziąść urlop.Praca na okrągło w systemie 4-ro zmianowym.

anonim

(usunięte przez administratora)

wspaniały człowiek

Premia jest i raczej zawsze była,oczywiście dla tych co pracują a nie ściemniają:)

NOWY

Chciałbym zasięgnąć szczerej opinii o wysokości wynagrodzenia dla operatorów wózków widłowych. Kwoty możecie pisać netto lub brutto ( przeliczę sobie:) Dodają też jakieś inne składniki wynagrodzenia: - dodatek za nocki, możliwość dorobienia na nadgodzinach ( płacone wg. kodeksu pracy czy lepiej?:), - multisport, opieka medyczna, ubezpieczenie NNW

wspaniały człowiek
@NOWY 25.08.2016 15:54
Chciałbym zasięgnąć szczerej opinii o wysokości wynagrodzenia dla operatorów wózków widłowych. Kwoty możecie pisać netto lub b...

Nie prościej podjechać do biura i się dowiedzieć?Premia 15%,dodatek nocny jest,dodatek za pracę w systemie 4-zmianowym około 140 zł netto.Wszystko opodatkowane czyli masz na papierze:)

Gosc

Chcesz podwyzke ,to sie zwolnij!!

ania

normalnie jak w przeczkolu

wspaniały człowiek
@ania 03.05.2016 22:51
normalnie jak w przeczkolu

Co to jest "przeczkole"?

anonim

Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora ). Podobno nie dobrze odnosi się do pracowników

anonim

Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora )Podobno nie umie szanować pracowników.

Kowalski

Za takie male zarobki jak tam placa gospodarki w kraju nie zbudujemy. Zarobki jak na wschodzie a ceny jak na zachodzie. Kraj biedny bo glupi narod roboli o swoje walczyc nei potrafi.

jola

Omijajcie szerokim łukiem ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwa tysiące BRUTTO,heheheh.Jesli dla kogos to sa dobre pieniadze to na glupote nie ma lekarstwa.

Kowalski

Pracowalem tam i stanowczo nie polecam.Tylko głupi ludzie tam pracują.Praca za takie grosze w 21 wieku to jest murzynostwo!!!

wkurzony

Usuwanie niewygodnych postów to metoda z PRL:)ale dlaczego mnie to nie dziwi?!jest prezes,który ma jakiegoś dyrektora,ten ma kilku kierowników,Ci mają kilku zastępców,Ci z kolei mają mistrzów,a Ci mają swoich zastępców...ha ha ha komuna wróciła!

rozsądny z boku
@wkurzony 27.02.2016 00:36
Usuwanie niewygodnych postów to metoda z PRL:)ale dlaczego mnie to nie dziwi?!jest prezes,który ma jakiegoś dyrektora,ten ma ki...

Tak, komuna rzeczywiście wróciła, ale to w całym kraju za sprawą pis. A tobie jak tak źle to się zwolnij - a nie trollujesz raz po raz jaki to nieszczęśliwy jesteś. Nikt ci tam nie każe pracować, rejonizacji pis jeszcze nie narzucił.

wkurzony
@rozsądny z boku 22.03.2016 17:41
Tak, komuna rzeczywiście wróciła, ale to w całym kraju za sprawą pis. A tobie jak tak źle to się zwolnij - a nie trollujesz ra...

Myślałem że to wina Tuska,tak było do tej pory?Swoją drogą pajacu,gdzie napisałem że jestem nieszczęśliwy?To,że w sonko jest biurokracja jak za komuny to wiedzą nawet portierzy!Po co zastępcy mistrzów?Proszę o racjonalną odp.bez wyjazdów z polityką!

Sonko

Szkoda się wypowiadać

anonim

(usunięte przez administratora)

:)

może i wiesz co mówisz ale w tej firmie tyle nie zarobisz

hff

Sniadek, nie rozumiem tego pytania, a z chęcią bym odpowiedział,bo pracowałem tam.

Sniadek

Chciałbym zapytać jak wygląda kwestia zatrudniania osób homo... ponieważ słyszałem że wystarczy mieć kota i kumplowac się z przełożonym , będę wdzięczny za odpowiedź, buziaki.

nocny stróż
@Sniadek 13.11.2015 22:38
Chciałbym zapytać jak wygląda kwestia zatrudniania osób homo... ponieważ słyszałem że wystarczy mieć kota i kumplowac się z prz...

chybaś kolego pomylił sonko z pis. to nie ten adres.

Chętny

To jak ?trzeba jak Z-ca Kierownika pracować na kontynerach aby mieć pare zł ,to co pracownik produkcji??? Co mam wykonywać ????

Wafel

Jak chciecie zarobić to tak jak Z-ca kierownika na kontynery .

bj

Współczuje każdemu kto wejdzie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

fuks

Co piją?

patka

na ryzowej???? na magazynowej pija .

Roman

Na ryżowej piją

ttt

To prawda,że pracownik produkcyjny ma obowiązek sprzątania WC,bo już sprzątałam po kimś szczochy.

ttt

Pracuję w tej firmie już prawie 2 lata i z pracy jestem zadowolona,lecz bywa czasem ciężko i spokojnie. Atmosfera na tej zmianie na której pracuję jest niezbyt fajna,ale to zależy od ludzi i są tam pewne osoby które wychodzą sobie razem na papierosa i na ploty.Takie psiapsiółki i niesprawiedliwe,bo one mają prawo wychodzić kiedy chcą i na ile czasu, a ja jako pracownik produkcyjny nie mam takiego prawa.

rafi???

I Jak w Pracy ??? Na Magazynowej czy na Ryżowej Pracujesz>>>

rafi srafi

rafi najpierw naucz się pisać a później zacznij pracować jak trafisz na produkcję to zapomnij o wolnych sobotach i niedzielach praca 4 zmianowa a na magazynie WG z małymi wyjątkami sami karierowicze w biurze i czopki jakiś czas tam robiłem i tego żałuję a wpisy z miej wygodnymi opiniami i tak są usuwane .

rafi

bede zaczynal prace od 13 kwietnia w tej firmie.tez jestem ciekaw jak bedzie.nie interesujaA MNIE TE OPINIE.trzeba tam byc i pracowac

pracownik

TO PRAWDA ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI MUSZĄ SPRZĄTAĆ WC NA BIELANACH, COŚ MI SIĘ O USZY OBIŁO, MA KTOŚ JAKIES INFO NA TEN TEMAT

gorzej

ktoś z gorszej zmiany ma być mistrzem... kto to wymyślał

pracownik

Są zmiany dobrze ,że człowiek który zna proces cały od nastu lat będzie mistrzem

siupa

Ja rowniez mam dobre zdanie o tej firmie pracuje juz poltora roku jest milo i przyjaznie ludzie spoko, no wieksza wiekzosc pani (usunięte przez administratora)Masakra kobieto ogarnij mowe :)

JohnyWalker

(usunięte przez administratora) Ktoś coś wie w tym temacie?

anonim

(usunięte przez administratora)

Lala

Nie ma czegoś takiego jak autobus pracowniczy. To nie ta firma. Albo dojeżdżasz podmiejskim albo wsiadasz w 612. No chyba, że masz własny samochód.

s

Można skorzystać z autobusu tesco PHB np z Halera lub 612 z Krzyków, albo sevibusy podmiejskie

roman

jak dojechac z centrum wroclawia do sonko

pracownik

Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma lekko. Ludzie są całkiem fajni i mnie to nie interesuje,że ktoś sobie wychodzi na fajkę na pół godziny,albo przerwę sobie robi też po pół godziny,oczywiście to niesprawiedliwe,bo ogólnie przerwa trwa 15 minut.

Tomik
@pracownik 10.12.2014 19:49
Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma l...

Przerwa powinna trwać 30 minut

h... do tego

gincie wscipskie plotkary zajmijcie się pracą

ANETA
@h... do tego 16.11.2014 19:55
gincie wscipskie plotkary zajmijcie się pracą

jak dojechać do fabryki z centrum wrocławia np, z PKP

pabi

Są może obecnie przyjęcia na produkcje i jesli miałam mieszkanie gdzies w centrum albo w kierunku bielan to jest jakis dobry dojazd moze ktos wie cos czy przyjmują do pracy na produkcje albo kontrola jakości mam doświadczenie może małe ale nie jest mi obca praca na produkcji i bardzo miło wspominam te czasu oczywiscie w innym zakładzie pozdrawiam i licze na odpowiedz

pracownik

Ludzie ogarnijcie sie co mnie obchodzi ile ktos jest na przerwie czy ile razy wychodzi na fajke robie swoja robote i nie zagladam kto i na ile wychodzi a ciekawe czy wy nie wychodzicie

ktoś

O czym wy mówicie jakie długie przerwy??najlepiej widzieć kogoś i o kimś pisać a siebie to nie widzicie,żeby pisać tu głupoty na innych trzeba być samemu wporzadku za robote sie weżcie a nie pierdołami sie zajmujecie!!!

Kwach

3 he he więcej ,a nie którzy pracują krócej i ciągle chodzą na długie niekończące się przerwy i każdy to widzi ludzie ogarnijcie się wykorzystują was a wy się dajecie

szok

3 osoby psują całą zmianę wszyscy myślą to samo ale boją się mówić

Zostaw opinię o Sonko - Bielany Wrocławskie

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko