Sonko

• Nowa Wieś Wrocławska

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o Sonko

Opinie o Sonko Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o Sonko!

fuks

30.05.2015 16:31

Co piją?
    patka

29.05.2015 13:49

na ryzowej???? na magazynowej pija .
    Roman

25.05.2015 18:23

Na ryżowej piją
    ttt

19.04.2015 20:24

To prawda,że pracownik produkcyjny ma obowiązek sprzątania WC,bo już sprzątałam po kimś szczochy.
    ttt

19.04.2015 20:15

Pracuję w tej firmie już prawie 2 lata i z pracy jestem zadowolona,lecz bywa czasem ciężko i spokojnie. Atmosfera na tej zmianie na której pracuję jest niezbyt fajna,ale to zależy od ludzi i są tam pewne osoby które wychodzą sobie razem na papierosa i na ploty.Takie psiapsiółki i niesprawiedliwe,bo one mają prawo wychodzić kiedy chcą i na ile czasu, a ja jako pracownik produkcyjny nie mam takiego prawa.
    rafi???

13.04.2015 19:50

I Jak w Pracy ??? Na Magazynowej czy na Ryżowej Pracujesz>>>
    rafi srafi

12.04.2015 17:45

rafi najpierw naucz się pisać a później zacznij pracować jak trafisz na produkcję to zapomnij o wolnych sobotach i niedzielach praca 4 zmianowa a na magazynie WG z małymi wyjątkami sami karierowicze w biurze i czopki jakiś czas tam robiłem i tego żałuję a wpisy z miej wygodnymi opiniami i tak są usuwane .
    rafi

09.04.2015 12:42

bede zaczynal prace od 13 kwietnia w tej firmie.tez jestem ciekaw jak bedzie.nie interesujaA MNIE TE OPINIE.trzeba tam byc i pracowac

06.04.2015 16:48

TO PRAWDA ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI MUSZĄ SPRZĄTAĆ WC NA BIELANACH, COŚ MI SIĘ O USZY OBIŁO, MA KTOŚ JAKIES INFO NA TEN TEMAT
    gorzej

27.02.2015 20:19

ktoś z gorszej zmiany ma być mistrzem... kto to wymyślał

02.02.2015 12:22

Są zmiany dobrze ,że człowiek który zna proces cały od nastu lat będzie mistrzem
    siupa

15.01.2015 21:15

Ja rowniez mam dobre zdanie o tej firmie pracuje juz poltora roku jest milo i przyjaznie ludzie spoko, no wieksza wiekzosc pani (usunięte przez administratora)Masakra kobieto ogarnij mowe :)
    JohnyWalker

01.01.2015 12:06

(usunięte przez administratora) Ktoś coś wie w tym temacie?

25.12.2014 20:10

Lala

26.12.2014 00:00

Nie ma czegoś takiego jak autobus pracowniczy. To nie ta firma. Albo dojeżdżasz podmiejskim albo wsiadasz w 612. No chyba, że masz własny samochód.
    s

17.12.2014 21:22

Można skorzystać z autobusu tesco PHB np z Halera lub 612 z Krzyków, albo sevibusy podmiejskie
    roman

16.12.2014 12:46

jak dojechac z centrum wroclawia do sonko

10.12.2014 19:49

Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma lekko. Ludzie są całkiem fajni i mnie to nie interesuje,że ktoś sobie wychodzi na fajkę na pół godziny,albo przerwę sobie robi też po pół godziny,oczywiście to niesprawiedliwe,bo ogólnie przerwa trwa 15 minut.
    Tomik

05.11.2016 17:45

Przerwa powinna trwać 30 minut
    h... do tego

16.11.2014 19:55

gincie wscipskie plotkary zajmijcie się pracą
    ANETA

18.11.2014 10:43

jak dojechać do fabryki z centrum wrocławia np, z PKP
    pabi

09.11.2014 23:53

Są może obecnie przyjęcia na produkcje i jesli miałam mieszkanie gdzies w centrum albo w kierunku bielan to jest jakis dobry dojazd moze ktos wie cos czy przyjmują do pracy na produkcje albo kontrola jakości mam doświadczenie może małe ale nie jest mi obca praca na produkcji i bardzo miło wspominam te czasu oczywiscie w innym zakładzie pozdrawiam i licze na odpowiedz

03.11.2014 15:38

Ludzie ogarnijcie sie co mnie obchodzi ile ktos jest na przerwie czy ile razy wychodzi na fajke robie swoja robote i nie zagladam kto i na ile wychodzi a ciekawe czy wy nie wychodzicie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sonko?

Kontakt - Sonko

Ryżowa 1 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Przemysł młynarski

FacebookIconInstagramIcon
    ktoś

03.11.2014 14:02

O czym wy mówicie jakie długie przerwy??najlepiej widzieć kogoś i o kimś pisać a siebie to nie widzicie,żeby pisać tu głupoty na innych trzeba być samemu wporzadku za robote sie weżcie a nie pierdołami sie zajmujecie!!!
    Kwach

19.10.2014 08:13

3 he he więcej ,a nie którzy pracują krócej i ciągle chodzą na długie niekończące się przerwy i każdy to widzi ludzie ogarnijcie się wykorzystują was a wy się dajecie
    szok

12.10.2014 19:24

3 osoby psują całą zmianę wszyscy myślą to samo ale boją się mówić
    Mikołaj

08.10.2014 13:09

W sonko piją na zmianach
    Kiero

25.12.2014 19:42

Doprawdy? Proszę wypisać nazwiska.
    aria

24.09.2014 11:08

Co powiecie o stażu w dziale jakości? jest możliwość późniejszego zatrudnienia? Do tej pory dobrze rozmawiało mi się z firmą, ale nie wiem jakie są tam możliwości.

20.06.2014 09:36

janCwl

23.02.2016 15:56

żenada haha pasuje jak ulał hasło dbaj o siebie tylko,że wy nie dbacie o pracowników.. usuwanie postów,które głoszą prawdę w niczym nie pomoże zresztą to potwierdza, że czas u was się zatrzymał na bolku :) szczerze niepolecam chyba,że chcesz być niewolnikiem za niecałe 2 tys brutto wypłąta na konto ok 1550zł
    car Piotr Groźny

13.05.2014 16:54

Praca jest ok. Podejście kadry do pracowników jest wzorowe. Praca jak praca , wystrzałów oraz pościgów nie ma ale jest spoko. Zakład czysty bardzo dobrze zorganizowany, ludzie przyjaźni (większość).
    aga69

21.04.2014 00:02

Czy praca w Sonko jest ,,non stop,, ? Czy w Święta pracujecie? Bardzo proszę o odpowiedź jeżeli ktoś wie coś na ten temat. Dziękuję z góry..
    L.......

13.04.2014 23:28

Ha ha jakie bzdury he he
    ona

08.04.2014 00:34

witam kasa trochę mała ale zawsze pierwszy okres jest najgorszy przetrzymasz miesięc poteem rok a potem ile się da nie jest źle o ile wiem nikt nie pije z mistrzami praca jest lekka nie jest zbyt ciężko tylko trzeba się uczyć trochę tego co robią operatorzy ale nie jest źle pracuje trochę i nie nażekam
    Luk

22.03.2014 21:27

To prawda nie dość że tak jest to robisz 8 godzin a inni przeważnie kobiety ,chodzą sobie za pozwoleniem mistrza ciągle na fajkę i wracają po pół albo po godzinie to zwykłe przegięcie jedni pracują po 8 godzin a inni po 6 albo mniej bo większość czasu chodzą sobie z mistrzami na palarnie to skandal ,a nie wspominając o innych rzeczach brak słów

19.03.2014 15:09

happy

19.03.2014 19:54

jeśli chcesz zarobić dobrze to nie, jeśli chcesz awansować i rozwijać się -szkolenia itp. - to nie, jeśli szukasz ciepłej posadki za niskie zarobki- to tak
    happy

13.03.2014 22:56

brawo dla poprzedniego szefa produkcji- za awans poza strukturami Sonko. a ci co pod nim kopali niech teraz zazdrość zje :)

22.02.2014 15:06

23.02.2014 09:32

A wy wiecie co piszecie na tym forum? Chyba raczej jesteście nie świadomi ile można mieć problemów przez wypisywanie głupot. I jak można zrujnować komuś życie przez wypisywanie takich oszczerstw i bredni. Bo wam nie wyszło to za sobą musicie ciągnąć od razu wszystkim na dno, to jest głupota no ale na tą głupotę już nie ma lekarstwa i lepiej jest komuś za plecami narobić gówna niż mieć na tyle odwagi i stanąć twarzą w twarz i powiedzieć to co się myśli. Widać jacy są z Was tchórze którzy się boją rozmowy w cztery oczy. No ale cóż nic na to nie poradzimy bo na głupotę nie ma rady.
    Pinulaaaaa

21.02.2014 07:46

Nie rozumiem tego co wy chcecie od Mistrza który odszedł ze zmiany(usunięte przez administratora) ??? Chciałabym wiedzieć co on Wam takiego zrobił że go ciągle upokarzacie publicznie. Dziwne bo ja miałam przyjemność pracy z nim i jakoś nie narzekam jest w porządku Mistrzem idzie się z nim na spokojnie dogadać i porozmawiać a że ma twarde zasady na zmianie to chyba atut dla niego bo gdyby pozwolił sobie wejść na głowę to nikt by nie pracował jak powinien. I muszę stwierdzić że mentalność ludzka jest taka że wy wszyscy oceniacie człowieka po tym jak wygląda i po pierwszej rozmowie potraficie oceniać człowieka. A nie wiecie tak naprawdę jaki on jest, potraficie oczernić kogoś za jego plecami i boicie się stanąć twarzą w twarz z nim. A po drugie gdybyście byli fer wobec mistrza który był na zmianie D na pewno mieli byście lepiej i nie narzekalibyście na niego. ta odpowiedź tyczy się Was którzy wypisują głupoty(TEN, (usunięte przez administratora)
    TEN

20.02.2014 06:44

Super jest że tak jest miejmy nadzieje ze nowy mistrz bedzie lepszy
    Paula

19.02.2014 11:58

Słyszałam o tym też i myślę że ludzie się cieszą z jego odejścia
    K..........

18.02.2014 14:35

Słyszałam że mistrz odszedł ze zmiany(usunięte przez administratora),ale pewnie się wszyscy cieszą ,na szczęście nie jest na mojej zmianie pozdrawiam całe Sonko
    Anka

10.02.2014 01:34

Zgadzam się z tym co pisze pracowałam i tak było
    MEG12

08.02.2014 23:11

Wiem że pracownicy piją w pracy z mistrzami ,to chyba coś nie halo!
    annii

21.02.2014 15:57

nikt nie pije z mistrzami

Zostaw merytoryczną opinię o Sonko