Sonko

• Nowa Wieś Wrocławska

3. Opinie o pracodawcach Bielany Wrocławskie
  5. Opinie o Sonko

Opinie o Sonko Bielany Wrocławskie

Nie przegap nowości o Sonko!

była

05.02.2014 21:25

Pracowałam i się zwolniłam przez niego... Nie wspominam go ciepło..
    ciekawy

29.01.2014 21:12

Podobno pracował u Was (usunięte przez administratora)..Jak go wspominacie?
    R

24.01.2014 13:39

Jak to jest są kamery brygadziści zabraniają wnosić telefonu na hale,osobiście widzę codziennie prawie jak dziewczyny wywijają telefonem na hali,a brygadzista widząc nie reaguje,więc tą sprawę trzeba zgłosić do kierownika,bo ja nie będe robił z siebie(usunięte przez administratora)kiedy to dziewczyny wędrują z telefonami,więc o co chodzi
    normalny

20.06.2014 06:29

Żal mi Ciebie...........
    aga69

24.12.2013 16:06

Mam pytanie jak pracuje Firma w Święta i dni wolne ustawowo...Wielkanoc Wigilia itd...? Czy Zakład pracuje czy mają wszyscy wolne na PRODUKCJI...?
    J...........

04.12.2013 11:03

Praca ta jest do (usunięte przez administratora) poniżanie za psie pieniądze to prawda
    niezadowolony

28.11.2013 12:32

Pracowałem tam ale krótko, po niespełna miesiącu zwolniłem się, miałem totalnie dość poniżania za psie pieniądze. Firma delikatnie mówiąć beznadziejna, szkoda nawet opisywać, dajcie sobie spokój.
    Lidia Markulak

22.11.2013 14:03

szukam nowej pracy za niedługo tam idę (usunięte przez administratora) dają 2000 bruto
    Lidia Markulak

21.11.2013 19:34

zarobki w zaleznosci od stanowiska operatorzy maja po wyzej2000 brutto pracownik produkcji 1600 brutto plus premie czterobrygadowka . ja już nie nawidzie tej pracy , jest fe, w almie było lepiej , ale coś za 1600 robie i (usunięte przez administratora)
    jan

20.10.2013 02:30

zarobki minimalne
    Jan

20.10.2013 02:29

kamery to atrapa
    operator hali

07.10.2013 11:47

Praca jak każda inna.chcesz pracować to pracujesz nie to (usunięte przez administratora) .zarobki mogłyby być lepsze.wiadomo..ogólnie nie jest źle...kamerzysta ale się rozpisałeś..trzym sie smoka w krakowie.pozdro
    k

28.09.2013 11:50

Coraz bardziej podoba mi się że są kamery nie będzie debilstwa pijaństwa jak do tej pory jeden sobie robił co chciał a drugi ubolewał z tego powodu
    Kamerzysta

22.08.2013 14:03

Praca jak praca, jak tylko chce ci się uczciwie pracować to spokojnie zaklepiesz tu miejsce. Jak masz pojęcie i zmysł mechaniczny to spokojnie jest szansa, że zostaniesz operatorem. Nie olewaj pracy, a wcześniej czy później pokaże się szansa na zostanie opem. Pracowałem tam 4 lata i wiele się nauczyłem, gdyby nie fakt, że się wyprowadziłem to pewnie jeszcze długo bym tam grzał miejsce, bo kasa jest dobra, atmosfera w brygadzie(przynajmniej mojej - A) była świetna, praca się robiła i nikt ci się nie wtrącał, jeśli było zrobione dobrze. Nie wiem o jakim wyzysku się tu pisze, ale zapewne piszą to osoby, który mają lewe rączki, lub nie chce im się pracować, bo najchętniej to byliby kierownikami na samym wstępie. (usunięte przez administratora) Polecam Sonko, nawet jeśli nic na wstępie nie wiesz o niczym(tak jak ja miałem) to wszystkiego Cię nauczą i spokojnie potem dasz sobie radę sam. Jedna rada dla przyszłych pracowników, nie polecam robienia filmików z procesu produkcyjnego, bo potem są niemiłe konsekwencje. A co do zarobków, (usunięte przez administratora) Tyle tylko powiem, że operator ma spokojne 2k brutto. Pozdrawiam całe sonko. Niech ryż będzie z wami :) (usunięte przez administratora)
    aniia

19.08.2013 10:35

Paweł

17.08.2013 18:54

Więcej zarobić może na magazynie może może jak będziesz operatorem może a tak wogule czytam że niezle się dzieje w naszej firmie nawet nie wiedziałem
    drakar

14.08.2013 10:56

W SONKO jest o tyle dobrze ze firma daje tylko umowę o prace.
    drakar

13.08.2013 23:01

Z kasą to jest różnie, w zależności od zajmowanego stanowiska. Mniej niż 1600 zł brutto nie dostaniesz(taka jest najniższa płaca brutto w naszym pięknym kraju).
    halina

09.08.2013 11:54

Tak sie nie dopytuj bo i tak ci nikt nie napisze idz na rozmowe to się dowiesz jakie zarobki ,robota do bani szkoda czasu
    feliks

03.08.2013 16:13

zarobki małe przez agencje więcej zarobisz ,szkoda czasu na tą firmę (usunięte przez administratora)

Kontakt - Sonko

Ryżowa 1 55-040 Bielany Wrocławskie

Branża główna: Przemysł młynarski

FacebookIconInstagramIcon
    jan

02.08.2013 21:11

Chciałbym się dowiedzieć na temat tego jakie w tej chwili są zarobki w Sonko. Takie chociaż orientacyjne podajcie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Sonko?

aaaaaaaaa

15.06.2012 00:00

Czyli jak teraz oceniacie Sonko? Jestem umowiony na rozmowe i sam nie wiem czy warto zawracac sobie gitare..
    szukający pracy

06.11.2011 21:14

Angelika - 2011-11-04 10:40:06 Jeśli o mnie chodzi to wiadomo, nigdzie nie ma lekko. Ale nowa praca to spora zmiana w zyciu, jesli ktos szuka pracy na dluzej. Lepiej popytac i omijac ewidentne miny, niz wprowadzac balagan w zycie i sie tlumaczyc nastepnemu pracodawcy, \ witam, a jak wygląda praca w dziale technologii, ilu mają tam technologów? aktualnie poszukuje pracy na takim stanowisku, zastanawiam się czy jest rozwojowo? czy stawiają nowe linie technologiczne? czy warto tam aplikować? poradźcie coś.
    Angelika

04.11.2011 10:40

Jeśli o mnie chodzi to wiadomo, nigdzie nie ma lekko. Ale nowa praca to spora zmiana w zyciu, jesli ktos szuka pracy na dluzej. Lepiej popytac i omijac ewidentne miny, niz wprowadzac balagan w zycie i sie tlumaczyc nastepnemu pracodawcy, "a dlaczego tylko pare miesiecy?"... :) Dziękuję i pozdrawiam.

03.11.2011 21:29

nigdzie nie jest lekko, ale ten kto teraz dojdzie do Sonko to zrobi to w ciężkim momencie dla firmy, dlatego panuje tam ciśnienie jak na dnie Rowu Mariańskiego
    Angelika

24.10.2011 12:34

Witajcie, a jak tam jest z marketingiem? teraz szukają marketing managera. Duży tam zespół? Kierownictwo? Z opisu stanowiska, to wypada 3 etaty w jednym. Mam dlatego pytanie, czy to dlatego, że dzieja sie rozne rzeczy, ale nie tak czesto, czy faktycznie taki kocioł? Czytalam opinie pracowników produkcji, ale wiem, że czasami warunki biura i produkcji/magazynówbardzo się różnią, choć ta sama firma. No i najważniejsze - można jakiś telewizor kupić za wypłatę? (ktoś wcześniej podal takie porównanie zarobkow). Nie wiem, czy mi sie oplaca cale miasto jezdzić. Dziękuje z góry i pozdrawiam.
    anon

14.10.2011 18:48

Witam, Aplikowałem na stanowisko managera eksportu, jestem umówiony na rozmowę kwalifikacyjną. Czy ktoś mógłby powiedzieć jak wygląda praca na takim lub podobnym stanowisku w tej firmie? jaka płaca? byłbym wdzięczny za informacje. pozdrawiam

30.09.2011 00:01

niestety większość opinii to prawda zarobki na jakie można liczyć w tej firmie na produkcji to (usunięte przez administratora)zmiany teraz wchodzi system(usunięte przez administratora)brygadowy więc porażka , (usunięte przez administratora) miesiące bilety do kina na bajkę oczywiście trzeba dopłacić w zależności od zarobków :) więcej ludzi do rządzenia niż do pracy więc kto chce niech próbuje ale to nie jest firma która da zarobić.

15.06.2011 09:59

Witaj. Płaca jak na polskie warunki kiepska, ale dla singla wystarczy- ostatnie podwyżki były 4,5 roku temu. Żeby zrobić plan musisz naprawdę ostro działać- czasami zrobienie planu graniczy z cudem a co 2-3 miesięcy plan idzie w górę. Prawie wszyscy samochody mają już nowe- skoda fabia. Czas pracy 8-16. Atmosfera dobra tylko w swoim regionie- ostatnio odbyło się 3-dniowe spotkanie w Kroczycach- (usunięte przez administratora)Pobawić można się było tylko w swoim regionie. (usunięte przez administratora)tp. Ogólnie (usunięte przez administratora)pozdro

27.05.2011 15:10

witam, znalazłem ogłoszenie na PH ds.detalu czy warto zawracać sobie tym głowę, jakie warunki pracy: ,płaca,realność planów,czas pracy,samochód, atmosfera,świadczenia itd. dzięki za odpowiedzi .
    pani s

19.03.2011 19:42

tam to jest tragedia....!!! mówie wam nie radze tam nikomu iśc!! (usunięte przez administratora) bardzo mało Ci płaca.....

13.09.2010 09:09

Ludzie wy chyba nie pracowaliście w innych firmach na produkcji,bo sonko to pikuś w porównaniu do innych gdzie byłam,z chęcią bym tam wróciła jakby lepiej płacili
    magda

23.08.2010 10:56

Racja! w sonko nie było zle,luzik był i trzeba bylo pracować ale to chyba normalne że byłam w pracy a nie na zabawie. Szkoda tylko że naprawde mało płacili i bylam zmuszona sie zwolnić. Pozdrawiam! Magda
    Philippp

21.05.2010 14:39

Hey może mi ktos powiedziec jakie sa zarobki na magazynie???Praca na 3 zmiany????Dostalem zaproszenie na rozmowe,zastanawaiem sie czy warto jechac..........
    Daniel

02.05.2010 22:09

Kolego ja nie pisałem żadnych opini na temat Sonko,więc nie używaj mojego imienia na forum.Ja też mam swoją opinie na temat tej firmy.A tak w ogóle to nie masz nawet odwagi podpisać się z imienia i nazwiska pod swoją opinią.!!!!!!!!!!!!!!!!
    sonko sonko

16.04.2010 15:22

sonko nie narzekac bo macie dobrze, macie luzik, caly czas sie brechtacie i wyglupiacie, macie przeciez dobra atmosfere,a niektorzy to i maja dobre KONTAKTY z magazynierami i brygadzistami ^^
    dk

01.04.2010 13:46

nie rozumie skoro ci tak źle to czemu pracujesz
    mag

26.02.2010 12:53

ale co naprawdę tak zle tam jest ja będe rekrutowana przez ranstad mówiła że firma spoko ale to się okaże dzieki za odpowiedzi
    pracownik Sonko

18.02.2010 18:54

praca w Sonko - zgadzam się co do całkowitego(usunięte przez administratora)
    ja

05.02.2010 19:40

witam czy ktoś może powiedzieć coś o tej firmie mniej więcej jaka jest atmosfera i zarobki. pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Sonko