brak logo

Kic-Pak Zakład Produkcyjno-Handlowy Kiciński i S-ka

Płock

Opinie o Kic-Pak Zakład Produkcyjno-Handlowy Kiciński i S-ka

xxx 2015-07-11 14:40
Wyjebać ?Czy tak odzywa się cywilizowany człowiek .Nająć do roboty ,co Ty sobie wyobrażasz że masz wokół siebie najemników ? Polało się trochę krytyki i nie potrafisz tego z honorem przyjąć Moim zdaniem zmiany kadrowe powinny odbyć się na stanowiskach kierowniczych Nieodpowiedzialni ludzie na stanowiskach są przyczyną złej sytuacji nie tylko w tym zakładzie ale w całym kraju Pracownik produkcji z wyższym wykształceniem pracuje fizycznie i poprawia błednie wydane polecenia kierownika bez wykształcenia i bez rozumu Bo na układy nie ma rady W rodzinie siła Ale czy Ty będziesz w stanie zrozumieć ten prosty text Szczerze wątpię
you tube 2015-09-20 04:25
Tak właśnie ,to tylko praca za marne pieniądze w smrodzie brudzie ,praca w porze nocnej w weekendy w halasie że własnych myśli nie słychać A sprawdzić jak najbardziej można tylko po co marnować czas ,żeby nabic komuś kiebze ? Czy po co ? Jeszcze Ci coś napisać ,może coś tresciwszego Co ?
you tube 2015-09-24 04:54
Jak dyrekcja musi pozytywne wpisy dodawac to juz dno totalne
Kogo interesuje wasze 20 letnie doswiadczenie ,kazdy chce robic i zarobic ,a nie dostac pare zloty na odczepne Zasada jest prosta ,zarabiasz to daj tez zarobic innym ...bo czasy niewolnictwa juz dawno sie skonczyly
Baza 2015-09-24 13:17
Jak ci się nie podoba to nie musisz tam pracować, a jak nie pracujesz to nie wiesz jak jest, więc nie oceniaj firmy negatywnie. Dyrekcja nie trzyma nikogo na siłę. W firmie nie jest źle, wypłaty zawsze na czas no i nie są złe, atmosfera jest dobra, ci co ją potrafili popsuć to już tam nie pracują. Nikt nie patrzy na ręce jak to w innych firmach, praca polega na pilnowaniu swoich obowiązków i nikt nikogo nie pogania, z wzięciem wolnego z dnia na dzień też nigdy nie ma problemu, więc czego więcej oczekiwać? osobiście daję 9 na 10.
Polecam pracę w KIC-PAK
1
you tube 2015-09-24 20:27
Nie mow mi co mam robic ,bő doskonale tó wiem Fórum gowork jést po to zeby ludzie mogli co nieco sie ő takich firmach dowiedziec Nie polecam pracy a firmie Kic Pak a calej rozciaglosci Szkoda czasu zdrowia í nerw Lepiej robic cos pozytecznego niz pracowac na czyjes zabawki í wczasy a samemu klepac biede
Stacho 2015-10-02 08:33
Idź już lepiej na te swoje jabłka. Polecam pracę w kicpaku.
1
allegro 2015-10-03 03:14
Sto procent wolalbym juz te jablka zrywac niz pracowac w kic paku
michal 2015-10-22 16:20
To jak iga tak mówi to na pewno tak jest ;) teraz szczerze pracowalem tam szmat czasu i co mogę o nich powiedzieć to zawsze szło się dogadać Zajebywalem tam jak osioł ale nie żałuje bo o ludziach pracowitych i myślących zawsze pamietali :) nie wiem jak teraz ale kilka lat wstecz było ok
1
Ksiądz 2015-10-29 17:01
Michał teraz wypowiadasz się dobrze na temat firmy? to po co były wcześniejsze negatywnie opinie tylko pod innym nickiem?
3
michał 2015-10-30 06:56
Słuchaj Ksiądz ja to myślałem że ty trochę mądrzejszy jestes ... ,zawsze wypowiadałem się na temat firm i ludzi z którymi pracowałem z szacunkiem ,to jest mój 2 wpis więc zastanów sie co mówisz Moze to sprawka jakiegoś typa ,który w ten sposob odwracał uwagę od siebie żeby coś zyskac ,ja tego nie wiem... Ale wiem że praca w firmie KIC PAK wniosła w moje życie wiele dobrego ,dużo się tam nauczyłem i zrozumiałem Myślę ze jak popracujesz tam jeszcze trochę to i Ty zrozumiesz pewne rzeczy i przestaniesz zadawać głupie pytania I z całą pewnością mogę polecić pracę w tej firmie To tyle
5
mały 2015-12-10 17:59
umowa na stałe no jest możliwe ,ale nie wiem czy ci sie to opłaca Chyba ze masz dodatkowe zródła dochodu ,bo z tej wypłaciny nie wyżyjesz ...
dora 2015-12-10 18:03
No dobra ,a jak jest z wynagrodzeniem .Bo na ogół w takich firmach zarabia sie kwotę rzędu 2700,2800 zł netto Da się zarobić tyle w tej firmie
beta 2015-12-10 18:10
No dobra , a park maszynowy ,jakim dysponują ?Czy są to urządzenia na poziomie hosokawa alpine -bo na takich pracowałem Pełen automat ,ustawianie całego procesu z panelu operatora Surowce jakich używacie? ,ja pracowałem tylko na oryginalnych surowcach ldpe hdpe lldpe Szkolenia ,czy macie jakieś szkolenia u producenta surowców tj zmiany technologiczne ,wprowadzanie nowych produktów itd
Mistrz 2015-12-11 21:30
Maszyny w pełnym automacie, wiekszosc z 2010-2012 roku. Wszystkim sterujesz z panela dotykowego.Tworzywa oryginały LLDPE, regranulaty dobrej jakosci ( wymiana sit max raz na 8h )
1
suliniak 2015-12-12 11:09
W automacie to Kicińskiego fura jest ,nie wiem co za gość to pisał ale chyba ten co podstawówki skończyć nie mógł Szroty z lat 70 stare glenko ,china china bez nazwy pełen manual i jakiś składak bez nazwy Od samego wejścia można orła wy...jebac taki tam porządek panuje Regranulaty niewiadomego pochodzenia ....szok A te wyroby co tam są wytwarzane to naprawdę ,nie będe się wypowiadał na ten temat żeby brzydkie słowa nie padły ...Minimum wiedzy produkcyjnej nie spełnione ...
Jonizator 2015-12-12 14:45
Gloenco a nie ,,glenco,, . Jak bedziesz na zmianie przeczytaj sobie tabliczke znamionową.No chyba, ze w twojej podstawowce nie nauczyli Cie czytac.
LESZEK 2015-12-12 14:53
( usunięte przez administratora ) naucz sie pisac i poprawnie zdania formować. Piszesz o podstawowce a pewnie Ty jej nie skonczyles co potwierdza Twój wpis.
suliniak 2015-12-12 21:02
Jak bym podstawówki nie skończył to bym w Kic Paku pracował ...Pozdrawiam tęgie umysły z Kic Paka
trawers 2015-12-18 14:02
Wyroby tej firmy tak naprawde do niczego się nie nadają ,kupilem kiedyś folię do truskawek która miała być na dwa sezony a nawet na jeden nie wystarczyła
suliniak 2015-12-19 14:53
Tęgi a nie tępy ,poczytaj sobie tam ktoś wcześniej o podstawówkach pisał Myślę że może Cię to zainteresować Chyba że po dragach jesteś bo to norma w tym zakładzie to sory ,bo chorych ludzi zawsze było mi szkoda
jaro 2015-12-20 14:36
Jak byś był stale w ciula robiony to o serdecznościach i dobrym wychowaniu byś szybko zapomniał
kijanka 2015-12-21 12:48
A mi tam się podoba i już :-)
1
do kijanka 2015-12-21 17:18
Jak się przychodzi do roboty pijany i patrzy zeby coś opieprzyc to sie wszedzie podoba
kijanka 2015-12-21 19:15
Nigdy nie przyszedłem pijany i nigdy nic nie ukradłem. Mi się podoba i już. Polecam pracę dla tych którzy chcą pracować, a nie dla tych co wiecznie narzekają. Dla narzekających polecam siedzenie w domu i nic nie robienie. Przecież to widać że negatywnie o firmie piszą ci co wylecieli za gorzałę lub za nieróbstwo. Wymyślają jak to tam źle było, a kasa jest przyzwoita, no i praca nie jest jakaś wielce ciężka. Nikt nie pogania, wystarczy robić swoje.
1
edziu 2015-12-22 12:27
Teraz na pewno też pijany jesteś i zamiast pracować to piszesz na forach i rozgladasz sie co podpieprzyć z firmy Ty już zacznij sobie szukać roboty bo mam cię na oku !
2
kijanka 2015-12-22 20:57
Edziu wysil się bardziej bo nie rusza mnie twój wpis.
1
edziu 2016-01-04 16:48
Następny pijak sie na forum udziela Handlowcy w tej firmie ?Gdzie ,pytam jeszcze raz gdzie ?Ty sie oprychu za robote bierz albo szukaj sobie innej roboty bo już kres twojego nieróbstwa nadchodzi nieuchronnie
mnich 2016-01-17 21:35
Ach Wy Ku...wa amatorzy Pozdrawiam :-)
TOM 2016-02-03 14:13
Czy są może przyjęcia na produkcję bez doświadczenia ?
edziu 2016-02-13 08:23
A który tam taki mądry żeby wyszkolic pracownika potrafił , ta produkcja wasza to jedna wielka porażka Dzieło przypadku ,od lat tak się u was produkuje te wasze wyroby i tym samym psuje rynek Pozdrawiam tegie umysły z Kic Paka :-)
Mistrz 2016-02-26 12:39
Edziu ja potrafie wyszkolic. Przyjdz to i Ciebie naucze tego i owego :) My tęgie umysły robimy wysoko jakosciowe produkty cieszace sie uznaniem na rynku przez co firma czesto musi powiekszac produkcje.Owocnej pracy w sadzie życze:)
1
edziu 2016-02-27 23:48
Mówisz o sadach Kicinskiego? No to powodzenia życzę i samych sukcesów Z tym wyszkoleniem to trochę przesadzasz ,nigdy nie porywają się z motyką na słońce i pamiętaj że co niektórzy są młodsi i sprawniejsi od Ciebie ;-) Tak że radził bym żebyś ten swój temperament przełożył na pracę ,będzie to z pozytkiem dla wszystkich a już na pewno dla ciebie naj bardziej :-)
Edi 2016-04-24 13:22
Usunieto poprzedni wpis wiec napisze jeszcze raz bez starego poczciwego prezesa ta firma jest niczym on jest motorem i mozgiem i jako jedyny tam mysli i cokolwiek robi ...
wedr 2016-05-09 21:10
@kuuurak no nie nic nie maja teraz ale zawsze mozna napisac i zapytac
1
albert 2017-01-18 18:20
pozdrowienia dla tęgich umyslow pracowników i wlascicieli firmy oraz ich tępych klientow
1
nefretete 2017-02-01 15:11
My też Cię pozdrawiamy Albercie ,nasz wspaniały geniuszu ;)
2
Oreo 2017-02-03 14:16
Albert zal Ci poslady sciska bo juz tu nie pracujesz? Widocznie miales za maly iloraz zeby dorównac innym pracownikom.
2
vi 2017-02-05 20:04
Nie pisać tu głupot ,bo tu nie miejsce i czas Jak żeś taki inteligentny to powinieneś wiedzieć że przychodzisz do pracy a nie pisać na Goworkach Jak się upiłeś lub naćpałeś to leż za maszyną i nie wyłaź nie prowokuj i nie zgrywaj mundrola bo każdy wie jaka jest prawda ...
1
euzebiusz 2017-02-05 20:37
bo za tyle co ty nikt nie chce pracować ,hahahaha
1
vi 2017-02-05 20:40
ty to sie nie wypowiadaj ,idz na ryby !!!!
nefretete 2017-06-17 08:29
Gdzie takie eldorado ,gdzie takie wyroby produkuja ?Tosz to syf pierwsza klasa ,zloodziejstwo i dziadostwo Jak gdzies kupia lub podpierdola i sprzedadza za swoje to jest ok Tam nie ma komu ,wyprodukowac czegokolwiek ...Pracuja idioci po podstawowkach ,biora jak leci aby robil...
3
Kamper 2017-06-27 19:08
Ty to chyba nawet podstawówki nie skończyłeś. Twoje pismo to potwierdza.
2
nefretete 2017-06-28 21:40
Pacz jaki pisarz, jaki twardoglowy Tylko tyle z siebie wykrztusic prymitywie potrafisz ...Chyba cie tam tylko do ruchania trzymaja ...
2
Kamper 2017-07-03 09:33
ciebie nawet do tego by nie chcieli.
2
nefretete 2017-07-03 14:04
Pacz jaki debil ...nawet nie zaprzecza .Słuchaj durnowaty sługusie ,a łoni to se mogą kcić ...nikt za darmo u takich hmm nie pracuje tylko takie ofiary jak Ty .Owocnej pracy Ci życzę , samych smakowitych kąsków po 60-ce ;)
1
Kamper 2017-07-05 10:40
A ty nie pracowałeś? A wiesz jak jest? Ja się nie zniżę do twojego poziomu i ci ubliżał nie będę. To jest forum o opiniach pracodawcy.
1
nefretete 2017-07-05 18:04
Heh nie o opiniach pracodawcy a opinie o pracodawcach ,to tak gdybyś dalej nie dostrzegał różnicy Żeby wyrównać poziomy musiał byś kolego porządnie podskoczyć ,nie musisz się zniżać ;)I nie pracowałem dla tej firmy ,przecież sam napisałeś że mnie nawet do tego by nie chcieli ,bo nawet podstawówki nie skończyłem ;)Tak więc owocnej pracy ...
1
zmysłowa szatynka 2017-07-11 12:39
A ja tam pracowałam Tam sie kradnie pracownikom pewne rzeczy ,pracownicy nie dostają tego co dostawać powinni,bo zamiast dać to swoim pracownikom wolą to sprzedać ...Pewne rzeczy trzeba załatwiać na własną rękę gdzie indziej,no chyba że jesteś po rodzinie to wtedy nie musisz nic robić ...O socjalu to już w ogóle nie wspomnę Ogólny rozgardiasz ,bałagan wszystko porozpierdalane ciezko się połapać w tym ich porządku Po za tym trzeba wielbic Pana buraka jakich mało O tym młodym następcy to już szkoda gadać ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] megiera nic mu nigdy nie pasuje ,sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] produkcję zrezygnował z jakości postawił na ilość w drugiem gatunku a winą obarczył szefa produkcji i pracowników Ogólnie odradzam kontaktu z tymi typami bo może to odbić się na zdrowiu Pozdrawiam cieplutko.
Karolina 2017-07-28 13:17
@zmysłowa szatynka a powiedz na jakim stanowisku pracowałaś i o jakich kradzieżach mówisz? To forum jest po to , aby każdy mógł pozostawić swoją opinię na temat pracodawcy.
rita brzozowska 2017-08-06 14:30
Nie mozesz sie doliczyc ile zajumales i komu ?
Zostaw swoją opinię o Kic-Pak Zakład Produkcyjno-Handlowy Kiciński i S-ka - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kic-Pak Zakład Produkcyjno-Handlowy Kiciński i S-ka