brak logo

Kic-Pak Zakład Produkcyjno-Handlowy Kiciński i S-ka

Płock

Opinie o Kic-Pak Zakład Produkcyjno-Handlowy Kiciński i S-ka

malas 2015-05-11 20:36:43
Pieniądze to nie wszystko Alfredzie
skalpel 2015-05-13 13:32:59
Malas w takim razie co Ty tam robisz ,jeżeli chodzisz do pracy i pracujesz nie dla pieniędzy . Powiedz co Cie tam trzyma ...?Nie potrafisz sie wysłowić czy jak ?
1
zdzisiu 2015-06-10 14:00:36
A co dużo pisac Bunga Bunga i tyle ,szkoda czasu Nie każdemu taki rytm pracy odpowiada biorąc pod uwagę wynagrodzenie jakie sie tam dostaje śmiało można powiedzieć ze to nie rytm a rytmisko
JASIU 2015-06-18 19:46:36
Dyrekcja do pracy mercedesami za 300 tyś a szeregowy pracownik na rowerze,bo go nie stać na paliwo ...takie dysproporcje
chinka 2015-06-30 21:53:12
możesz nawet helikopterem przybyc do pracy dyrekcja bedzie zadowolona ze jestes trzezwy bo taka maszyne to po pijaku nieda sie hehehehe
jasio 2015-06-30 23:40:28
To gratuluje inteligencji ,jasne że lepiej kupić merca w leasing za 300 tysiakow niż dać takiemu imbecylowi jak Ty np ekwiwalent za wczasy Ale grunt to zatrudnić właśnie takich jak Ty ,co maja siusiaki zamiast mózgu
anty chinka 2015-06-30 23:45:51
O czym Ty Gosciu piszesz ,powszechnie wiadomo że każdy tam na bani chodzi ,choć nie koniecznie po gorzalce ...czasami ktos nie wytrzymuje presji ale to już inne historie ...
jasio 2015-06-30 23:51:40
Ha ha ha niektórzy ludzie maja bliżej do pracy niż dyrekcja ,poprosze o przykłady ? Zanim coś napiszesz postaraj się żeby to przynajmniej wyglądało na wpis pracownika
mec 2015-07-01 13:25:43
prawda prawda zgadzam sie z antychinka z komendy miejskiej policji by zabrako alkotesttuw na badanie trzezwosci chleja na umur a dyrekcja jest bezradna bo szkoda im wydac na porzadny alkotest by sprawdzac pracownikuw i dyrekcji nie chce sie pracownikuw kontrolowac wiec robia co chca bo nawet po piwie pracownik nie powinien podejmowac pracy a tym bardziej gdzie maszyny sa w ruchu jest ten przepis ujety w kodeksie pracy
Magazyn 2015-07-01 15:01:37
Co ty piszesz to chyba u ciebie na fabryce są tacy imbecyle bo ja się nie spotkałem żeby tu na bazie ktoś był pijany i pracował...
mec 2015-07-01 17:07:20
narkotesty też by sie przydały ,bo przyzwolenie jest i na to
Magazyn 2015-07-03 10:18:43
Szefostwo powinno też się wziąć za tych palaczy na zakładzie nie dość ze smród od papierosów to jeszcze wszędzie pogaszone pety a sprzątać się nie chce...tragedia
stasiek 2015-07-03 12:29:14
Do sprzątania juz jest wyznaczony człowiek na magazynie ,proponuje mniej faceboka w pracy telefonów z koleżkami a więcej czasu poświecic na to za co otrzymuje się pieniązki ,w tym wypadku ,,sprzątanie,,
3
produkcja 2015-07-06 11:01:16
Tak tak narkotesty tez ale nalezy zaczac od biura ,tak panie handlowcu ?
misek 2015-07-08 21:15:50
czytajac te wpisy szczerze to jestescie wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kicinski to powinien wyjebac was wszystkich na zbity ryj i najac normalnych ludzi a nie nie cholote
X 2015-07-09 16:34:24
Zgadzam się z Tobą ale nie wszyscy w tym zakładzie są idiotami nie można wrzucić wszystkich do jednego worka
xxx 2015-07-11 14:40:19
Wyjebać ?Czy tak odzywa się cywilizowany człowiek .Nająć do roboty ,co Ty sobie wyobrażasz że masz wokół siebie najemników ? Polało się trochę krytyki i nie potrafisz tego z honorem przyjąć Moim zdaniem zmiany kadrowe powinny odbyć się na stanowiskach kierowniczych Nieodpowiedzialni ludzie na stanowiskach są przyczyną złej sytuacji nie tylko w tym zakładzie ale w całym kraju Pracownik produkcji z wyższym wykształceniem pracuje fizycznie i poprawia błednie wydane polecenia kierownika bez wykształcenia i bez rozumu Bo na układy nie ma rady W rodzinie siła Ale czy Ty będziesz w stanie zrozumieć ten prosty text Szczerze wątpię
you tube 2015-09-20 04:25:20
Tak właśnie ,to tylko praca za marne pieniądze w smrodzie brudzie ,praca w porze nocnej w weekendy w halasie że własnych myśli nie słychać A sprawdzić jak najbardziej można tylko po co marnować czas ,żeby nabic komuś kiebze ? Czy po co ? Jeszcze Ci coś napisać ,może coś tresciwszego Co ?
you tube 2015-09-24 04:54:09
Jak dyrekcja musi pozytywne wpisy dodawac to juz dno totalne
Kogo interesuje wasze 20 letnie doswiadczenie ,kazdy chce robic i zarobic ,a nie dostac pare zloty na odczepne Zasada jest prosta ,zarabiasz to daj tez zarobic innym ...bo czasy niewolnictwa juz dawno sie skonczyly
Baza 2015-09-24 13:17:34
Jak ci się nie podoba to nie musisz tam pracować, a jak nie pracujesz to nie wiesz jak jest, więc nie oceniaj firmy negatywnie. Dyrekcja nie trzyma nikogo na siłę. W firmie nie jest źle, wypłaty zawsze na czas no i nie są złe, atmosfera jest dobra, ci co ją potrafili popsuć to już tam nie pracują. Nikt nie patrzy na ręce jak to w innych firmach, praca polega na pilnowaniu swoich obowiązków i nikt nikogo nie pogania, z wzięciem wolnego z dnia na dzień też nigdy nie ma problemu, więc czego więcej oczekiwać? osobiście daję 9 na 10.
Polecam pracę w KIC-PAK
you tube 2015-09-24 20:27:45
Nie mow mi co mam robic ,bő doskonale tó wiem Fórum gowork jést po to zeby ludzie mogli co nieco sie ő takich firmach dowiedziec Nie polecam pracy a firmie Kic Pak a calej rozciaglosci Szkoda czasu zdrowia í nerw Lepiej robic cos pozytecznego niz pracowac na czyjes zabawki í wczasy a samemu klepac biede
Stacho 2015-10-02 08:33:04
Idź już lepiej na te swoje jabłka. Polecam pracę w kicpaku.
allegro 2015-10-03 03:14:37
Sto procent wolalbym juz te jablka zrywac niz pracowac w kic paku
michal 2015-10-22 16:20:10
To jak iga tak mówi to na pewno tak jest ;) teraz szczerze pracowalem tam szmat czasu i co mogę o nich powiedzieć to zawsze szło się dogadać Zajebywalem tam jak osioł ale nie żałuje bo o ludziach pracowitych i myślących zawsze pamietali :) nie wiem jak teraz ale kilka lat wstecz było ok
1
Ksiądz 2015-10-29 17:01:48
Michał teraz wypowiadasz się dobrze na temat firmy? to po co były wcześniejsze negatywnie opinie tylko pod innym nickiem?
2
michał 2015-10-30 06:56:00
Słuchaj Ksiądz ja to myślałem że ty trochę mądrzejszy jestes ... ,zawsze wypowiadałem się na temat firm i ludzi z którymi pracowałem z szacunkiem ,to jest mój 2 wpis więc zastanów sie co mówisz Moze to sprawka jakiegoś typa ,który w ten sposob odwracał uwagę od siebie żeby coś zyskac ,ja tego nie wiem... Ale wiem że praca w firmie KIC PAK wniosła w moje życie wiele dobrego ,dużo się tam nauczyłem i zrozumiałem Myślę ze jak popracujesz tam jeszcze trochę to i Ty zrozumiesz pewne rzeczy i przestaniesz zadawać głupie pytania I z całą pewnością mogę polecić pracę w tej firmie To tyle
2
mały 2015-12-10 17:59:52
umowa na stałe no jest możliwe ,ale nie wiem czy ci sie to opłaca Chyba ze masz dodatkowe zródła dochodu ,bo z tej wypłaciny nie wyżyjesz ...
dora 2015-12-10 18:03:53
No dobra ,a jak jest z wynagrodzeniem .Bo na ogół w takich firmach zarabia sie kwotę rzędu 2700,2800 zł netto Da się zarobić tyle w tej firmie
beta 2015-12-10 18:10:20
No dobra , a park maszynowy ,jakim dysponują ?Czy są to urządzenia na poziomie hosokawa alpine -bo na takich pracowałem Pełen automat ,ustawianie całego procesu z panelu operatora Surowce jakich używacie? ,ja pracowałem tylko na oryginalnych surowcach ldpe hdpe lldpe Szkolenia ,czy macie jakieś szkolenia u producenta surowców tj zmiany technologiczne ,wprowadzanie nowych produktów itd
Mistrz 2015-12-11 21:30:01
Maszyny w pełnym automacie, wiekszosc z 2010-2012 roku. Wszystkim sterujesz z panela dotykowego.Tworzywa oryginały LLDPE, regranulaty dobrej jakosci ( wymiana sit max raz na 8h )
suliniak 2015-12-12 11:09:21
W automacie to Kicińskiego fura jest ,nie wiem co za gość to pisał ale chyba ten co podstawówki skończyć nie mógł Szroty z lat 70 stare glenko ,china china bez nazwy pełen manual i jakiś składak bez nazwy Od samego wejścia można orła wy...jebac taki tam porządek panuje Regranulaty niewiadomego pochodzenia ....szok A te wyroby co tam są wytwarzane to naprawdę ,nie będe się wypowiadał na ten temat żeby brzydkie słowa nie padły ...Minimum wiedzy produkcyjnej nie spełnione ...
Jonizator 2015-12-12 14:45:29
Gloenco a nie ,,glenco,, . Jak bedziesz na zmianie przeczytaj sobie tabliczke znamionową.No chyba, ze w twojej podstawowce nie nauczyli Cie czytac.
LESZEK 2015-12-12 14:53:57
( usunięte przez administratora ) naucz sie pisac i poprawnie zdania formować. Piszesz o podstawowce a pewnie Ty jej nie skonczyles co potwierdza Twój wpis.
suliniak 2015-12-12 21:02:41
Jak bym podstawówki nie skończył to bym w Kic Paku pracował ...Pozdrawiam tęgie umysły z Kic Paka
trawers 2015-12-18 14:02:30
Wyroby tej firmy tak naprawde do niczego się nie nadają ,kupilem kiedyś folię do truskawek która miała być na dwa sezony a nawet na jeden nie wystarczyła
suliniak 2015-12-19 14:53:07
Tęgi a nie tępy ,poczytaj sobie tam ktoś wcześniej o podstawówkach pisał Myślę że może Cię to zainteresować Chyba że po dragach jesteś bo to norma w tym zakładzie to sory ,bo chorych ludzi zawsze było mi szkoda
jaro 2015-12-20 14:36:26
Jak byś był stale w ciula robiony to o serdecznościach i dobrym wychowaniu byś szybko zapomniał
kijanka 2015-12-21 12:48:01
A mi tam się podoba i już :-)
do kijanka 2015-12-21 17:18:46
Jak się przychodzi do roboty pijany i patrzy zeby coś opieprzyc to sie wszedzie podoba
kijanka 2015-12-21 19:15:23
Nigdy nie przyszedłem pijany i nigdy nic nie ukradłem. Mi się podoba i już. Polecam pracę dla tych którzy chcą pracować, a nie dla tych co wiecznie narzekają. Dla narzekających polecam siedzenie w domu i nic nie robienie. Przecież to widać że negatywnie o firmie piszą ci co wylecieli za gorzałę lub za nieróbstwo. Wymyślają jak to tam źle było, a kasa jest przyzwoita, no i praca nie jest jakaś wielce ciężka. Nikt nie pogania, wystarczy robić swoje.
edziu 2015-12-22 12:27:48
Teraz na pewno też pijany jesteś i zamiast pracować to piszesz na forach i rozgladasz sie co podpieprzyć z firmy Ty już zacznij sobie szukać roboty bo mam cię na oku !
1
kijanka 2015-12-22 20:57:39
Edziu wysil się bardziej bo nie rusza mnie twój wpis.
edziu 2016-01-04 16:48:28
Następny pijak sie na forum udziela Handlowcy w tej firmie ?Gdzie ,pytam jeszcze raz gdzie ?Ty sie oprychu za robote bierz albo szukaj sobie innej roboty bo już kres twojego nieróbstwa nadchodzi nieuchronnie
mnich 2016-01-17 21:35:45
Ach Wy Ku...wa amatorzy Pozdrawiam :-)
TOM 2016-02-03 14:13:05
Czy są może przyjęcia na produkcję bez doświadczenia ?
edziu 2016-02-13 08:23:24
A który tam taki mądry żeby wyszkolic pracownika potrafił , ta produkcja wasza to jedna wielka porażka Dzieło przypadku ,od lat tak się u was produkuje te wasze wyroby i tym samym psuje rynek Pozdrawiam tegie umysły z Kic Paka :-)
Mistrz 2016-02-26 12:39:36
Edziu ja potrafie wyszkolic. Przyjdz to i Ciebie naucze tego i owego :) My tęgie umysły robimy wysoko jakosciowe produkty cieszace sie uznaniem na rynku przez co firma czesto musi powiekszac produkcje.Owocnej pracy w sadzie życze:)
edziu 2016-02-27 23:48:49
Mówisz o sadach Kicinskiego? No to powodzenia życzę i samych sukcesów Z tym wyszkoleniem to trochę przesadzasz ,nigdy nie porywają się z motyką na słońce i pamiętaj że co niektórzy są młodsi i sprawniejsi od Ciebie ;-) Tak że radził bym żebyś ten swój temperament przełożył na pracę ,będzie to z pozytkiem dla wszystkich a już na pewno dla ciebie naj bardziej :-)
Edi 2016-04-24 13:22:42
Usunieto poprzedni wpis wiec napisze jeszcze raz bez starego poczciwego prezesa ta firma jest niczym on jest motorem i mozgiem i jako jedyny tam mysli i cokolwiek robi ...
wedr 2016-05-09 21:10:04
@kuuurak no nie nic nie maja teraz ale zawsze mozna napisac i zapytac
Zostaw swoją opinię o Kic-Pak Zakład Produkcyjno-Handlowy Kiciński i S-ka - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kic-Pak Zakład Produkcyjno-Handlowy Kiciński i S-ka