logo Flexpol Sp. z o.o

Flexpol Sp. z o.o

Płock

Opinie o Flexpol Sp. z o.o

hm 2016-10-09 18:34:20
Ale roznica wieku.zreszta psy na lata sie nie gryza
Prod 2016-10-11 22:52:12
To ty chyba kiedys nie pracowales w flexpolu... albo teraz nie pracujesz
hm 2016-10-11 23:34:16
Nadal pracuje i wiem jal bylo kiedys a co jest teraz
pryk 2016-10-12 12:48:46
to napisz jak było kiedyś a jak jest teraz
Operator 2016-10-12 20:22:33
Jeżeli chodzi o produkcje to jest ok. Jeśli robisz swoje to nikt sie nie czepia. Plus jest tez za atmosferę pracy nie ma donoszenia i jest współpraca . Kiero jest w porzadku większość brygadzistow tez poza jednym ale młody to musi sie wyszumiec.
boozie 2016-10-12 23:00:15
Na produkcji może jest i spoko ale to przecież zamknięty dział. A co z resztą firmy? Tam już nie nie takiego klimatu. Co mądrzejsi jak tylko mają możliwość uciekają z tej firmy. Dobrze się tu nie dzieje.
loled 2016-10-13 08:28:58
Płaci dużo na tę braże hehehaha?? kto takie rzeczy pisze?takie głupoty??? ktoś z HR tej firmy tu siedzi chyba loll
2
pracownik 2016-10-14 01:41:23
Odnoszę wrążenie, że pracuje z przedszkolakami, żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska że na technologa ktoś awansował, a nie Ty? Może dla tego, że byl dobrym pracownikiem a nie Grubą Parówą która pajacuje zamiast pracować i wypisuję rzeczy wyssane z palca, podszywajać się za innych. Atmosfera w firmie słaba właśnie przez takich bukietów. Kozak w necie piz*a w świecie.
7
bonio 2016-10-16 08:02:41
Myślę tak samo. Krytykujecie ludzi którzy osiągnęli więcej niż wy. Bo boicie sie ze jesteście pod nimi i ze nie wcisniecie kitu tak jak pierwszemu lepszemu. I weźcie sie za robote a jak nie pasuje to brama otwarta.
1
hm 2016-10-16 09:33:46
A czy uwazasz ze jest dobre takie podejscie ze po trupach do celu? (usunięte przez administratora)Tylko patrzec jak mlodziez bd dy..c starszyzne tak wogole juz niektorzy to zrobili a bd takich wiecej przykladow.Badz starszyzna ktora kieruje calym zespolem sama odejdzie zeby nie bylo jej wstyt ze mlodziez z cichacza ja wypiepszyla ze stolka.
4
Janusz 2016-10-16 20:58:42
Kolejna osoba zwolniona z konfekcji z 3 brygady jednak z firma nie najlepiej.
Janusz 2016-10-16 21:00:50
Kolejna osoba zwolniona z konfekcji z 3 brygady jednak z firma nie najlepiej.
1
Janusz 2016-10-16 21:10:11
Technolog to powinna byc osoba ktora sie zna na swojej robocie a nie glupie pytanie co ty bys zrobil operator puscil czy nie ja bym puscil a ty technologu ? Jezeli ty tak mowisz to ouszczamy a za miesiac zwrot a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak premii mam ja a nie niby technolog. Wybacz ale tej firmie jest tak wielu starych pracownikow z ogromnym doświadczeniem a nie jakies malolaty z stazem 2 ,letnim gdzie dobrze nie potrafi obslugiwac Titana lub Jutmeta najlatwiejsze maszyny ale wybieraja tego kto trzyma palca w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e kierownikowi i brygadziscie. Juz nie wspomne ze technolodzy w nocy spia jak cala produkcja a konfekcja na nich zapierda..
7
Stary Pracownik 2016-10-16 21:14:33
Dobra placa zart dobra placa dzieci byla jak to byla firma Orlenu w 1999 roku zarabialem 2500 netto i byly wszystkie premie nagrody jubilatki a teraz rok 2016 zarabiam 3200 netto przepasc totalna siedze dlatego ze do emerytury mi brakuje 2 lata. Obowiazkow bylo mniej i atmosfera lepsza a teraz po trupach do celu
4
Operator konfekcji 2016-10-17 06:32:14
Z 3 brygady to trzeba zwolnić technologa a nie operatorów.za spanie mu nie płaca
czemu 2016-10-17 10:09:37
A kogo zwolnili i za co??? inicjały?
1
bonio 2016-10-17 23:38:10
Nie o Daw.... Tu mowa.
1
Janusz 2016-10-19 11:49:31
Za to ze miał własne zdanie.
Do Biurowego 2016-10-22 11:35:04
Biurowy Wes.się.do.pracy bo widzę ze w.czasie pracy siedzisz na forum i piszesz głupoty o których nie masz pojęcia zapraszam na konfekcje na 8h zobaczymy czy będziesz taki hop do przodu wykarzez się kozaku...
biurowy 2016-10-22 18:00:18
nie muszę pracować na konfekcji bo jestem wykształcony i znam swoje miejsce, a ty pokazujesz co sobą reprezentujesz pisząc z mnóstwem błędów ortograficznych !!!
2
Stary Pracownik 2016-10-22 21:38:31
I trafil kamienna kose. Zostak nagrany pewien Pan ktory zwolnil goscia z pracy z dzialu Konfekcja. Cala rozmowa nagrana a teraz sprawa bedzie o mobbing ponizanie pracownika i wyzwiska w Sadzie Pracy na Kilinskiego. Ciekaw jestem rozstrzygniecia. Jak ktos nie ma kultury osobistej to tak niestety jest
hm 2016-10-22 22:05:37
A to cos nowego
Dragon Ball 2016-10-23 01:46:55
Wielce wykształcony zdanie zaczyna się wielką literą. Hahaha
1
Heheszki 2016-10-23 13:58:54
A to nasz Kierownik Konfekcji tak ladnie zwalnia??
4
Stary Pracownik 2016-10-25 20:44:23
A kto ma kulture osobista ?
Nowy 2016-10-26 08:38:25
Ile jest na start w firmie? Jakie są warunki pracy? Socjalne? Dzieki za odpowiedz.
Zadowolony 2016-10-28 11:31:02
Jest ok. Nie czytaj tych beznadziejnych komentarzy niezadowolonych z życia. Ja tam pracuje na konfekcjii i jestem zadowolony!!! Wypłata nie jest zła ;-) Socjal jest ok. Dużo wolnego. Dołączysz do nas to przekonasz się, ze to co piszą to jedna wielka bzdura...
6
konf 2016-10-28 15:18:16
Hahaha pewnie jest super. Roboty że nie wiadomo w co ręce wsadzić. Premie bardzo niskie. Podwyzki wstrzymane. Ogólnie redukcja etatów. Dodatek nocny tylko do końca roku - jest ok więc ZAPRASZAMY!
1
Iskra 2016-10-28 15:44:47
Co masz na mysli piszac socjal ? Bo nie masz pojecia co to jest socjal. Dla takiego chlopca jak ty po gimnazjum mieszkajacym z rodzicami i na ich utrzymaniu jest ok
1
hm 2016-10-28 17:05:53
Absolutnie masz racje mamusia opierze nakarmi w tylek cieplutko za nic nie placi to pasuje.Niech Zadowolony sprobuje utrzymac rodzine.Pewnie Zadowolony jest z grona trzymania palca w ..... i chlapania z ucha
1
:) 2016-10-28 21:05:13
Zadowolony to kolejna reinkarnacja Pani Mirki :) Członek kazał pisać i ocieplać wizerunek to napisała. Nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością w tej chylącej się ku upadkowi firmie. Po raz kolejny dziewcze robi z siebie ... ŻAL...
2
oper 2016-10-28 22:10:38
atmosfera się ociepli za kilka miesięcy, gdy znów wróci lato i będzie ponad 40 stopni na hali
5
Janusz 2016-10-29 00:49:34
Krople potu splywajace z czola wprost na folie spozywcza hehe. Szczegolnie 2 zmiany sa wspaniale lub jak pada deszcz wiaderka na hali hehe
2
Biurowe 2016-10-29 13:41:28
Nikt nie ociepla tu wizerunku tylko pisze prawdę. Poza wiecznie narzekajacymi sa również w tej firmie normalni ludzie racjonalnie oceniajacy warunki. I dobrze ze wstrzymane. Nie umiecie docenić to co jest , chcecie zmian to macie :))))
konf 2016-10-29 14:05:17
przyjdź na halę i się przedstaw żebyśmy wiedzieli kto pisze te durne komentarze wtedy ci ręcznie odpowiem
5
Polak 2016-10-30 18:58:01
Co wy piszecie, jest ok? Co takiego jest ok, zaraz zabiorą nam dodatek za noce, podwyżki wstrzymane niedługo i socjalu nie dostaniemy, a coraz więcej się wymaga od pracownika. Pracuje kilka lat, widzę i wiem co się dzieje a będzie gorzej. Dlaczego taka firma która zatrudnia 270+pracowników nie ma zwiazków zawodowych?? które by walczyły o pracownika! A nie śmieszna rada pracownicza to jest porażka. Kierownicy mają nas za nic! kłamstwo goni za kłamstwem! ludzie walczmy o swoje a nie każdy siedzi cicho a na forum tylko głupoty wypisujecie. Do tego kierownicy straszą prokuraturą za wpisy na forum co to ma być?. Co się dzieje w tej firmie to przechodzi ludzkie pojęcie. Ludzie niedługo zaczną odchodzić i to młodzi który znają po 6-8 maszyn bo za 2800 brutto to w biedronce można zarobić na 2 zmiany. A tu tylko więcej i więcej obowiązków kierownik konfekcji przestał juz walczyć wykazywać inicjatywę, być za pracownikiem. Kierowniku my pracujemy na Ciebie powinieneś walczyć o nas a depczesz po nas! Zero zebrań zero informacji! ! Aa ten pan " biurowy" Wes Ty się człowieku do pracy a nie w trakcie pracy na forum i głupoty piszesz i się unosisz ze szkole masz człowieku nie jeden z nas ma lepszą szkołę niż Ty ale chociaż nie trzymamy tak jak Ty palca w du..e tym wyżej ogarnij się człowieku... bez komentarza.
5
Dragon Ball 2016-10-30 23:33:45
Dlaczego ta firma nie zatrudnia związków zawodowych skoro pracujesz tyle lat to powinieneś wiedzieć.

operator 2016-11-02 10:59:02
Nie kompromituj sie. Związków zawodowych sie nie zatrudnia. To pracownicy sie zrzeszają w związki. Ale jak są tacy inteligentni jak ty, to nic dziwnego że nie ma tu związków.
3
Dragon Ball 2016-11-02 16:42:41
Nie to miałem na myśli że nie zatrudnia. Związki były tylko nikt się nie zapisywał. Młodzi pracownicy mają je w d...e. Zanim je rozwiązali to liczyły około 6 osób. To wypasiony wynik jak na 250 osób w zakładzie. To tyle . Jak chcesz to się zrzesz i załuż. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nick 2016-11-08 08:12:08
Kierownicy straszą prokuraturą? To niech nie straszą tylko złożą donos, a sami podłożą się i zostaną ukarani za nękanie, mobbing.
1
Stary Pracownik 2016-11-08 17:54:21
Od Nowego roku brak premii miesiecznych i dodatku nocnego taka dobra zmiana kierownicy znalezli oszczednosci
1
xyz 2016-11-09 05:47:28
Hm premii szkoda ze nie bd ale dodatek nocny to niektorzy mieli w nosie.Co mi po tym dodatku,w buty sobie wsadza takie padaly slowa i jeszcze gorsze na temat podniesionych stawek nocnych.Bylo 200 brutto zle podniesli do 450 tez zle.
Iskra 2016-11-09 09:32:46
W innych firmach jest dodatek stazowy I za prace w systemie 4 brygadiwym ruchu ciaglym.Dodatek Nocny przysluguje kazdemu regulujeTorty na każdą okazje to kodeks pracy.
1
pracownik 2016-11-10 17:03:08
Teraz w firmie wszystcy mówią tylko o jednym ODCHODZI PANI EWA. Pracuje w firmie od zawsze, wiele ludzi jej nie lubiło, wielu pracowników z eksportu przez nią odchodziło z pracy, ale jest ostatnią osobą z kadry która ma o czymś jeszcze pojęcie i na pewno jest specjalistą od handlu. Podobno to wina tego kurdupla. Teraz dopiero będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Biurowe 2016-11-10 21:55:33
Pani E. To stwarzała wrażenie ze ma pojęcie dzięki staremu prezesowi . jak tylko go zabrakło sama zdaje sobie sprawę ze jej kompetencje:)) wyjdzie na jaw i sama odchodzi. To ze ktoś pracuje kilka lat nie oznacza ze jest wartosciowy aż tak bardzo tym bardziej w tym przypadku. I nie piszecie ze to czyjąś wina.bo z tym sie nie zgodze. Nowy prezes to człowiek na poziomie wreszcie ktoś sensowny w firmie. Z kultura itp. A przypomnijcie sobie jak swego czasu wyglądał export mnóstwo odejść i to bardzo dobrych pracownikow z jednego powodu. Nadal ludzie którzy odeszli w ostatnim czasie to .....wyjdzie to na dobre według mojego skromnego zdania.
8
xyz 2016-11-11 07:17:30
No to lawina zaczela schodzic.
2
pstryk 2016-11-16 17:35:28
to kierownicy będą sami zapierniczać w nocy i nie tylko
Ha ha ha 2016-11-17 09:46:03
Nie martw się tak pracą, bo i tak ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą
nick 2016-11-18 23:46:52
Ewunia odchodzi? Przecież dopiero co awansowała!?
pogromca głupoty 2016-11-23 10:38:45
W służbach utrzymania ruchu przydałaby się podwyżka zwłaszcza tym od których nowy pan kierownik oczekuje, że będą pracować za niego. Sam przydzielił sobie dyżur za który bierze kasę, a wydzwania do innych, żeby robili za niego. Jelenia to poszukaj pan sobie w lesie.
6
Zostaw swoją opinię o Flexpol Sp. z o.o - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flexpol Sp. z o.o