logo Flexpol Sp. z o.o

Flexpol Sp. z o.o

Płock

Opinie o Flexpol Sp. z o.o

oper 2017-01-07 18:46
W firmie same zakazy i szukanie kogos aby tylko ukarać. A tu zima przyszła i firma ma gdzieś kodeks pracy i ludzie pracuja na hali w temp 10-12 stopni - a polar to nie wszystko.
Ważne: W pomieszczeniach pracy należy zapewnić temperaturę nie niższą niż 14°C (287 K), chyba że względy technologiczne na to nie pozwalają. W pomieszczeniach pracy, w których jest wykonywana lekka praca fizyczna i w pomieszczeniach biurowych temperatura nie może być niższa niż 18°C (291 K).
Jak jest sami wiecie?
3
konkurencja 2017-01-09 08:39
u nas w konkurencji to na produkcji 2tys operatorzy, 3-4 tys . mistrzowie a handel do 8 tys premii
Prawdziwy Iskra 2017-01-09 19:40
Jeśli tu się wypowiadasz to podpisz sie swoim nazwiskiem, a nie moim!!! Iskra
płomień 2017-01-10 13:58
Trzeba być skończonym idiotą, żeby się tu własnym nazwiskiem podpisywać.
. 2017-01-10 14:04
Trzeba być skonczonym tchurzem żeby się podawać za kogoś...
płomień 2017-01-10 14:16
Ale co ty się mnie czepiasz? Ja się za ciebie nie podałem, tylko wyraziłem własne zdanie. A swoją drogą to dyżur tu pełnisz, że tak szybko odpowiadasz?
strażak 2017-01-10 14:21
iskry chyba tu nie lubią bo wywołuje pożar
Wdk 2017-01-10 15:19
Firma się stacza a Wy o pierdołach.... Nic dziwnego że właściciel spienieża majątek. Spółka że Świecia już sprzedana. Ciekawe kiedy my pójdziemy pod młotek???
ognik 2017-01-11 00:41
no panowie czas pisać CV! i w miasto,
Czemu 2017-01-11 09:03
Czemu?tak zle juz u Was??
kieras 2017-01-11 09:38
pamiętacie jak śpiewał Kult ?? "...gnoje, parobasy. nie przyjechaliście tutaj na wczasy ...".
Brać się do roboty jaśnie państwo, póki ją macie !!
ognik 2017-01-11 10:31
a co dobrze?
998 2017-01-11 14:28
w miasto to niech idzie dajka a my zostaniemy na starych śmieciach
999 2017-01-12 00:31
My czyli kto?
998 2017-01-12 11:05
A co cie to obchodzi wscipska istoto?
Iskra 2017-01-15 00:13
Januszu Brygadzisto z 3 brygady pozdrowienia z więzienia chyba wiesz o co chodzi lub za tępy jesteś wiesniaku
2
Przyszly pracownik 2017-01-16 17:23
Jaka teraz jest stawka dla nowych pracownikow wiecej niz 2200 ? Dodatek nocny jest ? Premie na jakim poziomie? Czy zarobie 2500 netto ? Prosze obardzo odpowiedz mam isc na rozmowę kwalifikacyjną
oper 2017-01-16 17:28
2500 netto no to kilka lat się zejdzie
Nie bój nic 2017-01-16 17:32
A co to za jakieś głodowe premie? Ty się chwalisz czy żalisz?
Przyszly pracownik 2017-01-16 23:42
To tak licho z placa w tej firmie ? Kto w tych czasach pracuje za ponizej 2500 ,w swieta w nocy i wekendy pojde i powiem swoje warunki mam swoja godnosc
1
konkurencja 2017-01-17 07:34
ja informuję...u nas jakoś ludzie chcą pracować a tu ciągłe narzekania... oceń sam czy wysokie czy niskie
2017 2017-01-17 07:50
A co ty Iskra ludzi straszysz nocą? Spać nie możesz czy co? Ha ha
Idź i powiedz mu to prosto w oczy, a nie w necie majaczysz.
nick 2017-01-17 12:37
to chyba tępa dzida się pod niego podszyła
Nika 2017-01-24 09:28
Witam,
Proszę o opinie na temat pracy Technolog .
Jak wygląda praca i czy jest warto podejmować się ?
Dobra zmiana 2017-01-24 15:32
Janusz Janusz - Ty miej odrobinę honoru!
AndzelinaJoli 2017-01-24 18:17
Nie ma ofert pracy na technologa, ale jeśli mam być szczera to jako były "technolog" a właściwie pseudo (bo technolog zajmuje się wszystkim, tylko nie technologią w tej firmie) nie polecam z całego serca i to moja opinia.
5
Suchy 2017-01-24 23:43
Technolog w tej firmie nie jest technologiem pamietaj nie mozesz wyrazic wlasnego zdania brak premii brygadzista co powie tak ma byc puszczac wszystko jak przyjdzie zwrot wina operatora maszyny. Dobra fucha dla osob ktore sa pod butem i tylko czekają na wypłatę w nocy moga spac. Tak samo dział produkcjaw nocy czlowieka nie zobaczysz jak wszystko idzie bez problemow na konfekcji od 5rano zamiatanie hali
1
Zainteresowana 2017-01-30 12:36
A gdzie można nocą spać? Są wygodne łóżka?
1
Suchy 2017-02-02 21:48
Na krzesełkach
Zainteresowana 2017-02-03 11:43
Szkoda, ze łóżek nie ma.
Blue 2017-02-04 20:14
Widzialem ogloszenie o. Prace na operatora. Jaka atmosfera w pracy ? Ile mozna zarobic ? Nie ma problemów z wypłatą i jaka umowa ? praca w systemie 3 zmianowym pon- pt Prosze obardzo konkretne odpowiedzi
asas 2017-02-05 12:39
1. Wypłata na czas, mała ale jest.
2. Atomosfera fatalna.
3. Praca w każdy dzień, święta, weekendy również.
3
Operator 2017-02-05 21:55
Wyplata mala na czas. Atmosfera fatalna.robota ciezka. Praca w swieto i nie swieto na 3 zmiany od czerwca do pazdzierernika praca w temp 40 stopni. Odradzam
3
taka prawda 2017-02-07 12:27
Nie chrzań, że pracujesz cały czas bez wytchnienia i odpoczynku, bo to jest niezgodne z kodeksem pracy. Odbębnisz swoje 8 godzin, zmykasz do domu i nic cię nie obchodzi, to i mało zarabiasz. Przysługuje ci urlop wypoczynkowy i w tygodniu zawsze masz dni wolne od pracy.
Blue 2017-02-07 18:33
Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej i wszystko przebiegało super mily kierownik opowiadał o swojej karierze jak mozna awansowac w firmie i Pani z kadr. Milo bylo do czasu jaka mi zaoferowano stawke za prace w systemir 4 brygadowym brak dodatku za prace w swieta i wekendy zachecali wolnym w tygodniu ze sa tzw WD tylko ze pracujac w normalnym systemie pon_pt wliczajac wekendy wolne i swieta wychodzi wiecej dni wolnego. Podziekowalem za oferte jednak wole swoja stara prace za wieksze pieniadze i praca na 2 zmiany wekendy i swieta wolne.
Jak wy dajecie rade zachecali owniezcpremiami od 300 do 500 zl ale to chyba sciema
2
taka prawda 2017-02-08 07:54
Jak ci tak źle to po co tam siedzisz wulgarna istoto? Idź tam, gdzie za leżenie i puszczanie bąków dadzą ci 5 tysięcy.
W każde święta i weekend pracujesz? Raczej nie, bo to niemożliwe. Sam chciałeś pracować w systemie 4 brygadowym, a teraz ci źle.
Urlopu wypoczynkowego też nie masz?
Tak ci co więcej zarabiają często są do dyspozycji firmy po godzinach pracy, kiedy ty żłopiesz piwsko.
2
hmmm 2017-02-24 21:26
Co sie dzieje z ta firma?.Ma ktos jakies wytlumaczenie?
Odpowiadajacy 2017-02-25 16:24
A o co pytasz dokladnie?
aa 2017-02-25 16:44
hmm z czym?
Blue 2017-02-25 23:29
Nic sie nie dzieje dodatki za nocki obnizone premie miesieczne obnizone
1
ssss 2017-02-26 11:12
ale zależy o co Ci chodzi???
Pracownik 2017-02-26 12:03
Dodatek za nocki obniżony? Co ty za bzdury piszesz.
Pracownik 2017-02-26 13:40
Jeśli od maja obniżą dodatek to można dopiero powiedzieć że dzieje się w firmie źle.
1
Blue 2017-02-26 22:49
Zobacz sobie na kwitku chyba ze trzymasz płacą w d...e to masz większą premie
Blue 2017-02-26 22:50
Zobacz sobie na kwitku chyba ze trzymasz palca w d...e to masz większą premie
Figi 2017-02-26 22:54
Jak się nazywa ta babka w kadrach co z kierownikiem D się przytula oszukał mnie na 3 dni urlopu
Pracownik 2017-02-27 09:23
Nie chodzi o premie tylko dodatek nocny baranie.
Byly 2017-02-27 18:50
Ciągłe ciecia, ciagle oszczednosci a coraz gorzej. Moze nie na kawie,wodzie i mleku tnac koszty. Moze przesledzic trzeba obsadę, czesc ludzi zupelnie sie nie nadaje a biorą kasę? Koledzy,koledzy,koledzy, ludzie wyksztalceni i dyspozycyjni są zwalniani na rzecz karmiacych nic nie robiacych, spiacych,podwyzek dla pracujacych nie ma ,sa za to dla mlodych i przedluzajach umowy ktorzy to ucza sie od starszych, pracuja chwile a potem odchodza, albo przejmuja klientow po odchodzacych handlowcach. Za prace nagrody pocieszenia i szukanie jak by kogos udupic na premii ale sa i awanse krotka droga z brygadzisty na asystenta kierownika uczcie sie.
1
Kandydat 2017-02-27 19:17
Widziałem ogloszenie na handlowca do exportu, jakies opinie o tym stanowisku?
Pracownik 2017-02-28 00:55
Podobno teraz mają przyjmować na asystentów operatora.haha
Zostaw swoją opinię o Flexpol Sp. z o.o - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flexpol Sp. z o.o