Flexpol Sp. z o.o

Płock

Opinie o Flexpol Sp. z o.o

AndzelinaJoli 2017-01-24 18:17
Nie ma ofert pracy na technologa, ale jeśli mam być szczera to jako były "technolog" a właściwie pseudo (bo technolog zajmuje się wszystkim, tylko nie technologią w tej firmie) nie polecam z całego serca i to moja opinia.
6
Suchy 2017-01-24 23:43
Technolog w tej firmie nie jest technologiem pamietaj nie mozesz wyrazic wlasnego zdania brak premii brygadzista co powie tak ma byc puszczac wszystko jak przyjdzie zwrot wina operatora maszyny. Dobra fucha dla osob ktore sa pod butem i tylko czekają na wypłatę w nocy moga spac. Tak samo dział produkcjaw nocy czlowieka nie zobaczysz jak wszystko idzie bez problemow na konfekcji od 5rano zamiatanie hali
2
Zainteresowana 2017-01-30 12:36
A gdzie można nocą spać? Są wygodne łóżka?
1
Suchy 2017-02-02 21:48
Na krzesełkach
Zainteresowana 2017-02-03 11:43
Szkoda, ze łóżek nie ma.
Blue 2017-02-04 20:14
Widzialem ogloszenie o. Prace na operatora. Jaka atmosfera w pracy ? Ile mozna zarobic ? Nie ma problemów z wypłatą i jaka umowa ? praca w systemie 3 zmianowym pon- pt Prosze obardzo konkretne odpowiedzi
asas 2017-02-05 12:39
1. Wypłata na czas, mała ale jest.
2. Atomosfera fatalna.
3. Praca w każdy dzień, święta, weekendy również.
3
Operator 2017-02-05 21:55
Wyplata mala na czas. Atmosfera fatalna.robota ciezka. Praca w swieto i nie swieto na 3 zmiany od czerwca do pazdzierernika praca w temp 40 stopni. Odradzam
3
taka prawda 2017-02-07 12:27
Nie chrzań, że pracujesz cały czas bez wytchnienia i odpoczynku, bo to jest niezgodne z kodeksem pracy. Odbębnisz swoje 8 godzin, zmykasz do domu i nic cię nie obchodzi, to i mało zarabiasz. Przysługuje ci urlop wypoczynkowy i w tygodniu zawsze masz dni wolne od pracy.
Blue 2017-02-07 18:33
Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej i wszystko przebiegało super mily kierownik opowiadał o swojej karierze jak mozna awansowac w firmie i Pani z kadr. Milo bylo do czasu jaka mi zaoferowano stawke za prace w systemir 4 brygadowym brak dodatku za prace w swieta i wekendy zachecali wolnym w tygodniu ze sa tzw WD tylko ze pracujac w normalnym systemie pon_pt wliczajac wekendy wolne i swieta wychodzi wiecej dni wolnego. Podziekowalem za oferte jednak wole swoja stara prace za wieksze pieniadze i praca na 2 zmiany wekendy i swieta wolne.
Jak wy dajecie rade zachecali owniezcpremiami od 300 do 500 zl ale to chyba sciema
2
taka prawda 2017-02-08 07:54
Jak ci tak źle to po co tam siedzisz wulgarna istoto? Idź tam, gdzie za leżenie i puszczanie bąków dadzą ci 5 tysięcy.
W każde święta i weekend pracujesz? Raczej nie, bo to niemożliwe. Sam chciałeś pracować w systemie 4 brygadowym, a teraz ci źle.
Urlopu wypoczynkowego też nie masz?
Tak ci co więcej zarabiają często są do dyspozycji firmy po godzinach pracy, kiedy ty żłopiesz piwsko.
3
hmmm 2017-02-24 21:26
Co sie dzieje z ta firma?.Ma ktos jakies wytlumaczenie?
Odpowiadajacy 2017-02-25 16:24
A o co pytasz dokladnie?
aa 2017-02-25 16:44
hmm z czym?
Blue 2017-02-25 23:29
Nic sie nie dzieje dodatki za nocki obnizone premie miesieczne obnizone
1
ssss 2017-02-26 11:12
ale zależy o co Ci chodzi???
Pracownik 2017-02-26 12:03
Dodatek za nocki obniżony? Co ty za bzdury piszesz.
2
Pracownik 2017-02-26 13:40
Jeśli od maja obniżą dodatek to można dopiero powiedzieć że dzieje się w firmie źle.
2
Blue 2017-02-26 22:50
Zobacz sobie na kwitku chyba ze trzymasz palca w d...e to masz większą premie
Figi 2017-02-26 22:54
Jak się nazywa ta babka w kadrach co z kierownikiem D się przytula oszukał mnie na 3 dni urlopu
Pracownik 2017-02-27 09:23
Nie chodzi o premie tylko dodatek nocny baranie.
Byly 2017-02-27 18:50
Ciągłe ciecia, ciagle oszczednosci a coraz gorzej. Moze nie na kawie,wodzie i mleku tnac koszty. Moze przesledzic trzeba obsadę, czesc ludzi zupelnie sie nie nadaje a biorą kasę? Koledzy,koledzy,koledzy, ludzie wyksztalceni i dyspozycyjni są zwalniani na rzecz karmiacych nic nie robiacych, spiacych,podwyzek dla pracujacych nie ma ,sa za to dla mlodych i przedluzajach umowy ktorzy to ucza sie od starszych, pracuja chwile a potem odchodza, albo przejmuja klientow po odchodzacych handlowcach. Za prace nagrody pocieszenia i szukanie jak by kogos udupic na premii ale sa i awanse krotka droga z brygadzisty na asystenta kierownika uczcie sie.
3
Kandydat 2017-02-27 19:17
Widziałem ogloszenie na handlowca do exportu, jakies opinie o tym stanowisku?
Pracownik 2017-02-28 00:55
Podobno teraz mają przyjmować na asystentów operatora.haha
2
asas 2017-03-06 13:15
Jakie zwolnienia co wy gadacie ludziska.... zwolnień nie będzie, przecież zleceń dużo jest i wsio ok idzie, roboty mamy dużo a kryzys każdego może dotknąć i to chwilowe myślę.
5
uuuuuuu 2017-03-09 11:22
Jak okradłeś firmę to nic dziwnego że cię zwolnili.
dddd 2017-03-10 10:13
a co zwykły szary pracownik może ukraść?? papier toaletowy z łazienki jedynie i mydło chyba. zastanów się człowieku co piszesz. Hala to nie biurowiec
3
Małpa 2017-03-11 21:44
Po rocznej przygodzie zwolnilem sie z tej firmy Po sąsiedzku otrzymałem na start 2900 brutto i 3 premie po 1700 zl jedna motywacyjna i na święta wielkanocne 1700 i Bożego Narodzenia 1700 xl dodatek nocny w wysokości 450 zl praca ta sama zmianowym a kasa o wiele większą do tego premie stażowe Uciekajcie brak rozwoju
asasasasas 2017-03-11 22:31
Małpa jeśli chodzi o PKn to takie gadanie że 2900 brutto zł od razu na start to możesz swoim dzieciom opowiadać :-)
4
szok normalnie 2017-03-12 09:23
Dlaczego za błędy jednego tłumoka, co narobił długów w firmie karani są wszyscy brakiem premii? Nawet najuczciwszym zabiera się premię mimo to, że się żądało, aby byli do dyspozycji firmy po godzinach pracy. Co to ma znaczyć?
Teraz jak będzie problem w firmie to dzwonić do tego co premie pozabierał. Jaka płaca taka praca.
10
hmmm 2017-03-12 10:52
Narobil dlugow i jeszcze pracuje jak to jest mozliwe.Gdzie jest "wlasciciel" w tym momencie.Straty brak zyskow a jeszcze rzadzi a szarakom umow nie przedluza na tym oszczednosci szuka i zabieraniu premii
8
asassinek 2017-03-12 11:59
jakich długów o co chodzi? szary pracownik nie wie o co biega??
oper 2017-03-12 19:57
nie przesadzajcie - właściciel zadowolony i jest ok.
Pracownik 2017-03-12 22:29
Skoro byłeś po godzinach to masz płacone za nadgodziny co ma wspólnego premia do tego?
5
Spadaj 2017-03-13 08:41
A wyobraź sobie, że na zapłatę za te nadgodziny też kasy zabrakło tak jak i na premię, bo ty długów w firmie narobiłeś pracowniku zakichany. Będziesz zapierniczał teraz jak trzeba będzie, bo nikt inny palcem nie kiwnie.
ludzie 2017-03-13 08:51
Obciążyć tego ciula co długów narobił a nie dobrym pracownikom premie zabierać.
Zaraz tego ciula na taczkach wywieziemy.
9
Małpa 2017-03-13 23:35
Pokazać ci umowę o pracę mowie Orlenie a nie spółce i trzeba mieć wykształcenie a nie zawodowe rolnicze
2
hmmm 2017-03-14 08:15
Czemu po pewnym czasie usuwane sa opinie o firmie?Czyzby byly nie wygodne czy prawda w oczy kole.
6
ppp 2017-03-19 20:51
na całej hali czuć marihuaną,żeby palić w pracy to już przesada
firma schodzi na psy...
3
sąsiad zza płota 2017-03-20 10:02
W PKN na 2017:
- 470 pln karta paliwowa
- 1200 uznaniowo w marcu dla każdego pracownika za dobre wyniki firmy
- 1700 brutto na Wielkanoc
- 1700 na Boże Narodzenie
a dodatek zmianowy po przejsciu na 12 godzinny system pracy - 500 pln brutto
Na start dla operatora 3400 pln brutto ( jak nie masz doświadczenia to młodszy operator od 2400 pln w górę)
Cała prawda o sąsiadach
2
KK 2017-03-20 10:21
?????? Andrzej????
2
S.. 2017-03-21 21:06
No przesada zeby jarac w robocie i widze ze sporo osob tak twierdzi,powinni sie za to zabrać
3
Brrrrr 2017-03-24 19:50
Debilu chyba sam się naćpałeś i bredzisz. W tej firmie jest zakaz palenia.
2
Pracownik Orlenu 2017-03-30 17:42
Pokaż mi tą umowę o pracę za 2900 podstawy brutto na początek. Oczywiście nie chodzi mi o zatrudnieniu po znajomości
senior 2017-03-31 12:47
eeee Ruleś jeszcze robi? i ten zgnily Rómek okularnik z konfekcji, co to brygadzista go zrobili?
4
xyz 2017-03-31 22:58
Pracuja
xyz 2017-04-03 16:45
Zlikwidowano gaz do dostrybutora do wody zeby zaoszczedzic.Nie tedy droga w szukaniu pieniedzy.
oper 2017-04-04 12:09
jak można zlikwidować cos co jest darmowe. Bredzisz. Wystarczy jeden telefon i przywiozą tylko nikomu sie nie chce. Nygusy.
2
oper 2017-04-04 16:51
Kto chce zaoszczędzić na gazie który jest darmowy. Wystarczy zadzwonić i zamówić. Czy to tak trudno? Nygusy.
xyz 2017-04-04 22:53
A co masz dzis za darmo?nic wiec nie pisz ze sie nie chce zadzwonic tylko gosc przyszedl i zabral butle.
7
Zostaw swoją opinię o Flexpol Sp. z o.o - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flexpol Sp. z o.o