Flexpol Sp. z o.o

Płock

Opinie o Flexpol Sp. z o.o

Przyszly pracownik 2017-01-16 17:23
Jaka teraz jest stawka dla nowych pracownikow wiecej niz 2200 ? Dodatek nocny jest ? Premie na jakim poziomie? Czy zarobie 2500 netto ? Prosze obardzo odpowiedz mam isc na rozmowę kwalifikacyjną
oper 2017-01-16 17:28
2500 netto no to kilka lat się zejdzie
Nie bój nic 2017-01-16 17:32
A co to za jakieś głodowe premie? Ty się chwalisz czy żalisz?
Przyszly pracownik 2017-01-16 23:42
To tak licho z placa w tej firmie ? Kto w tych czasach pracuje za ponizej 2500 ,w swieta w nocy i wekendy pojde i powiem swoje warunki mam swoja godnosc
1
konkurencja 2017-01-17 07:34
ja informuję...u nas jakoś ludzie chcą pracować a tu ciągłe narzekania... oceń sam czy wysokie czy niskie
2017 2017-01-17 07:50
A co ty Iskra ludzi straszysz nocą? Spać nie możesz czy co? Ha ha
Idź i powiedz mu to prosto w oczy, a nie w necie majaczysz.
nick 2017-01-17 12:37
to chyba tępa dzida się pod niego podszyła
Nika 2017-01-24 09:28
Witam,
Proszę o opinie na temat pracy Technolog .
Jak wygląda praca i czy jest warto podejmować się ?
Dobra zmiana 2017-01-24 15:32
Janusz Janusz - Ty miej odrobinę honoru!
AndzelinaJoli 2017-01-24 18:17
Nie ma ofert pracy na technologa, ale jeśli mam być szczera to jako były "technolog" a właściwie pseudo (bo technolog zajmuje się wszystkim, tylko nie technologią w tej firmie) nie polecam z całego serca i to moja opinia.
7
Zainteresowana 2017-01-30 12:36
A gdzie można nocą spać? Są wygodne łóżka?
1
Suchy 2017-02-02 21:48
Na krzesełkach
Zainteresowana 2017-02-03 11:43
Szkoda, ze łóżek nie ma.
Blue 2017-02-04 20:14
Widzialem ogloszenie o. Prace na operatora. Jaka atmosfera w pracy ? Ile mozna zarobic ? Nie ma problemów z wypłatą i jaka umowa ? praca w systemie 3 zmianowym pon- pt Prosze obardzo konkretne odpowiedzi
asas 2017-02-05 12:39
1. Wypłata na czas, mała ale jest.
2. Atomosfera fatalna.
3. Praca w każdy dzień, święta, weekendy również.
5
taka prawda 2017-02-07 12:27
Nie chrzań, że pracujesz cały czas bez wytchnienia i odpoczynku, bo to jest niezgodne z kodeksem pracy. Odbębnisz swoje 8 godzin, zmykasz do domu i nic cię nie obchodzi, to i mało zarabiasz. Przysługuje ci urlop wypoczynkowy i w tygodniu zawsze masz dni wolne od pracy.
Blue 2017-02-07 18:33
Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej i wszystko przebiegało super mily kierownik opowiadał o swojej karierze jak mozna awansowac w firmie i Pani z kadr. Milo bylo do czasu jaka mi zaoferowano stawke za prace w systemir 4 brygadowym brak dodatku za prace w swieta i wekendy zachecali wolnym w tygodniu ze sa tzw WD tylko ze pracujac w normalnym systemie pon_pt wliczajac wekendy wolne i swieta wychodzi wiecej dni wolnego. Podziekowalem za oferte jednak wole swoja stara prace za wieksze pieniadze i praca na 2 zmiany wekendy i swieta wolne.
Jak wy dajecie rade zachecali owniezcpremiami od 300 do 500 zl ale to chyba sciema
2
taka prawda 2017-02-08 07:54
Jak ci tak źle to po co tam siedzisz wulgarna istoto? Idź tam, gdzie za leżenie i puszczanie bąków dadzą ci 5 tysięcy.
W każde święta i weekend pracujesz? Raczej nie, bo to niemożliwe. Sam chciałeś pracować w systemie 4 brygadowym, a teraz ci źle.
Urlopu wypoczynkowego też nie masz?
Tak ci co więcej zarabiają często są do dyspozycji firmy po godzinach pracy, kiedy ty żłopiesz piwsko.
3
hmmm 2017-02-24 21:26
Co sie dzieje z ta firma?.Ma ktos jakies wytlumaczenie?
Odpowiadajacy 2017-02-25 16:24
A o co pytasz dokladnie?
aa 2017-02-25 16:44
hmm z czym?
Blue 2017-02-25 23:29
Nic sie nie dzieje dodatki za nocki obnizone premie miesieczne obnizone
1
ssss 2017-02-26 11:12
ale zależy o co Ci chodzi???
Pracownik 2017-02-26 12:03
Dodatek za nocki obniżony? Co ty za bzdury piszesz.
2
Pracownik 2017-02-26 13:40
Jeśli od maja obniżą dodatek to można dopiero powiedzieć że dzieje się w firmie źle.
2
Blue 2017-02-26 22:50
Zobacz sobie na kwitku chyba ze trzymasz palca w d...e to masz większą premie
Figi 2017-02-26 22:54
Jak się nazywa ta babka w kadrach co z kierownikiem D się przytula oszukał mnie na 3 dni urlopu
Pracownik 2017-02-27 09:23
Nie chodzi o premie tylko dodatek nocny baranie.
Kandydat 2017-02-27 19:17
Widziałem ogloszenie na handlowca do exportu, jakies opinie o tym stanowisku?
Pracownik 2017-02-28 00:55
Podobno teraz mają przyjmować na asystentów operatora.haha
2
uuuuuuu 2017-03-09 11:22
Jak okradłeś firmę to nic dziwnego że cię zwolnili.
dddd 2017-03-10 10:13
a co zwykły szary pracownik może ukraść?? papier toaletowy z łazienki jedynie i mydło chyba. zastanów się człowieku co piszesz. Hala to nie biurowiec
3
Małpa 2017-03-11 21:44
Po rocznej przygodzie zwolnilem sie z tej firmy Po sąsiedzku otrzymałem na start 2900 brutto i 3 premie po 1700 zl jedna motywacyjna i na święta wielkanocne 1700 i Bożego Narodzenia 1700 xl dodatek nocny w wysokości 450 zl praca ta sama zmianowym a kasa o wiele większą do tego premie stażowe Uciekajcie brak rozwoju
asasasasas 2017-03-11 22:31
Małpa jeśli chodzi o PKn to takie gadanie że 2900 brutto zł od razu na start to możesz swoim dzieciom opowiadać :-)
4
oper 2017-03-12 19:57
nie przesadzajcie - właściciel zadowolony i jest ok.
Pracownik 2017-03-12 22:29
Skoro byłeś po godzinach to masz płacone za nadgodziny co ma wspólnego premia do tego?
6
Spadaj 2017-03-13 08:41
A wyobraź sobie, że na zapłatę za te nadgodziny też kasy zabrakło tak jak i na premię, bo ty długów w firmie narobiłeś pracowniku zakichany. Będziesz zapierniczał teraz jak trzeba będzie, bo nikt inny palcem nie kiwnie.
Małpa 2017-03-13 23:35
Pokazać ci umowę o pracę mowie Orlenie a nie spółce i trzeba mieć wykształcenie a nie zawodowe rolnicze
2
sąsiad zza płota 2017-03-20 10:02
W PKN na 2017:
- 470 pln karta paliwowa
- 1200 uznaniowo w marcu dla każdego pracownika za dobre wyniki firmy
- 1700 brutto na Wielkanoc
- 1700 na Boże Narodzenie
a dodatek zmianowy po przejsciu na 12 godzinny system pracy - 500 pln brutto
Na start dla operatora 3400 pln brutto ( jak nie masz doświadczenia to młodszy operator od 2400 pln w górę)
Cała prawda o sąsiadach
2
KK 2017-03-20 10:21
?????? Andrzej????
2
Pracownik Orlenu 2017-03-30 17:42
Pokaż mi tą umowę o pracę za 2900 podstawy brutto na początek. Oczywiście nie chodzi mi o zatrudnieniu po znajomości
senior 2017-03-31 12:47
eeee Ruleś jeszcze robi? i ten zgnily Rómek okularnik z konfekcji, co to brygadzista go zrobili?
8
xyz 2017-03-31 22:58
Pracuja
2
xyz 2017-04-03 16:45
Zlikwidowano gaz do dostrybutora do wody zeby zaoszczedzic.Nie tedy droga w szukaniu pieniedzy.
oper 2017-04-04 12:09
jak można zlikwidować cos co jest darmowe. Bredzisz. Wystarczy jeden telefon i przywiozą tylko nikomu sie nie chce. Nygusy.
2
oper 2017-04-04 16:51
Kto chce zaoszczędzić na gazie który jest darmowy. Wystarczy zadzwonić i zamówić. Czy to tak trudno? Nygusy.
1
xyz 2017-04-04 22:53
A co masz dzis za darmo?nic wiec nie pisz ze sie nie chce zadzwonic tylko gosc przyszedl i zabral butle.
12
sopel 2017-06-15 17:39
jaka placa jest w tej firmie warto isc ? praca w systemie 4 brygadowym
ciciek 2017-06-15 22:53
wyslalem tam cv w sprawie pracy ide na rozmowe kwalifikacyjna ile moze zarobic Nowy pracownik na start ? praca w systemie 4 brygadowym dzial konfekcja
1
Edyta 2017-07-21 07:20
@ciciek i jak przebiegła rekrutacja? Zostałeś zatrudniony w firmie? Opinia nowego pracownika jest szalenie ważna dla osób przeglądających oferty pracy.
Zostaw swoją opinię o Flexpol Sp. z o.o - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flexpol Sp. z o.o