logo Flexpol Sp. z o.o

Flexpol Sp. z o.o

Płock

Opinie o Flexpol Sp. z o.o

Biurowe 2016-10-29 13:41:28
Nikt nie ociepla tu wizerunku tylko pisze prawdę. Poza wiecznie narzekajacymi sa również w tej firmie normalni ludzie racjonalnie oceniajacy warunki. I dobrze ze wstrzymane. Nie umiecie docenić to co jest , chcecie zmian to macie :))))
konf 2016-10-29 14:05:17
przyjdź na halę i się przedstaw żebyśmy wiedzieli kto pisze te durne komentarze wtedy ci ręcznie odpowiem
5
Polak 2016-10-30 18:58:01
Co wy piszecie, jest ok? Co takiego jest ok, zaraz zabiorą nam dodatek za noce, podwyżki wstrzymane niedługo i socjalu nie dostaniemy, a coraz więcej się wymaga od pracownika. Pracuje kilka lat, widzę i wiem co się dzieje a będzie gorzej. Dlaczego taka firma która zatrudnia 270+pracowników nie ma zwiazków zawodowych?? które by walczyły o pracownika! A nie śmieszna rada pracownicza to jest porażka. Kierownicy mają nas za nic! kłamstwo goni za kłamstwem! ludzie walczmy o swoje a nie każdy siedzi cicho a na forum tylko głupoty wypisujecie. Do tego kierownicy straszą prokuraturą za wpisy na forum co to ma być?. Co się dzieje w tej firmie to przechodzi ludzkie pojęcie. Ludzie niedługo zaczną odchodzić i to młodzi który znają po 6-8 maszyn bo za 2800 brutto to w biedronce można zarobić na 2 zmiany. A tu tylko więcej i więcej obowiązków kierownik konfekcji przestał juz walczyć wykazywać inicjatywę, być za pracownikiem. Kierowniku my pracujemy na Ciebie powinieneś walczyć o nas a depczesz po nas! Zero zebrań zero informacji! ! Aa ten pan " biurowy" Wes Ty się człowieku do pracy a nie w trakcie pracy na forum i głupoty piszesz i się unosisz ze szkole masz człowieku nie jeden z nas ma lepszą szkołę niż Ty ale chociaż nie trzymamy tak jak Ty palca w du..e tym wyżej ogarnij się człowieku... bez komentarza.
5
Dragon Ball 2016-10-30 23:33:45
Dlaczego ta firma nie zatrudnia związków zawodowych skoro pracujesz tyle lat to powinieneś wiedzieć.

operator 2016-11-02 10:59:02
Nie kompromituj sie. Związków zawodowych sie nie zatrudnia. To pracownicy sie zrzeszają w związki. Ale jak są tacy inteligentni jak ty, to nic dziwnego że nie ma tu związków.
3
Dragon Ball 2016-11-02 16:42:41
Nie to miałem na myśli że nie zatrudnia. Związki były tylko nikt się nie zapisywał. Młodzi pracownicy mają je w d...e. Zanim je rozwiązali to liczyły około 6 osób. To wypasiony wynik jak na 250 osób w zakładzie. To tyle . Jak chcesz to się zrzesz i załuż. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nick 2016-11-08 08:12:08
Kierownicy straszą prokuraturą? To niech nie straszą tylko złożą donos, a sami podłożą się i zostaną ukarani za nękanie, mobbing.
1
Stary Pracownik 2016-11-08 17:54:21
Od Nowego roku brak premii miesiecznych i dodatku nocnego taka dobra zmiana kierownicy znalezli oszczednosci
1
xyz 2016-11-09 05:47:28
Hm premii szkoda ze nie bd ale dodatek nocny to niektorzy mieli w nosie.Co mi po tym dodatku,w buty sobie wsadza takie padaly slowa i jeszcze gorsze na temat podniesionych stawek nocnych.Bylo 200 brutto zle podniesli do 450 tez zle.
Iskra 2016-11-09 09:32:46
W innych firmach jest dodatek stazowy I za prace w systemie 4 brygadiwym ruchu ciaglym.Dodatek Nocny przysluguje kazdemu regulujeTorty na każdą okazje to kodeks pracy.
1
pracownik 2016-11-10 17:03:08
Teraz w firmie wszystcy mówią tylko o jednym ODCHODZI PANI EWA. Pracuje w firmie od zawsze, wiele ludzi jej nie lubiło, wielu pracowników z eksportu przez nią odchodziło z pracy, ale jest ostatnią osobą z kadry która ma o czymś jeszcze pojęcie i na pewno jest specjalistą od handlu. Podobno to wina tego kurdupla. Teraz dopiero będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
Biurowe 2016-11-10 21:55:33
Pani E. To stwarzała wrażenie ze ma pojęcie dzięki staremu prezesowi . jak tylko go zabrakło sama zdaje sobie sprawę ze jej kompetencje:)) wyjdzie na jaw i sama odchodzi. To ze ktoś pracuje kilka lat nie oznacza ze jest wartosciowy aż tak bardzo tym bardziej w tym przypadku. I nie piszecie ze to czyjąś wina.bo z tym sie nie zgodze. Nowy prezes to człowiek na poziomie wreszcie ktoś sensowny w firmie. Z kultura itp. A przypomnijcie sobie jak swego czasu wyglądał export mnóstwo odejść i to bardzo dobrych pracownikow z jednego powodu. Nadal ludzie którzy odeszli w ostatnim czasie to .....wyjdzie to na dobre według mojego skromnego zdania.
10
xyz 2016-11-11 07:17:30
No to lawina zaczela schodzic.
2
pstryk 2016-11-16 17:35:28
to kierownicy będą sami zapierniczać w nocy i nie tylko
Ha ha ha 2016-11-17 09:46:03
Nie martw się tak pracą, bo i tak ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą
nick 2016-11-18 23:46:52
Ewunia odchodzi? Przecież dopiero co awansowała!?
pogromca głupoty 2016-11-23 10:38:45
W służbach utrzymania ruchu przydałaby się podwyżka zwłaszcza tym od których nowy pan kierownik oczekuje, że będą pracować za niego. Sam przydzielił sobie dyżur za który bierze kasę, a wydzwania do innych, żeby robili za niego. Jelenia to poszukaj pan sobie w lesie.
7
dik 2016-12-08 22:06:56
Pani Ewa nie była we Flexpolu od zawsze, dementuję.
Worker 2016-12-09 08:43:39
Podobno Ewunia wraz z byłym Prezesem pracują u konkurencji i już dzwonią po naszych klientach żeby ich przekabacic i podebrać. To się nazywa lojalność!
4
tuuuu 2016-12-09 18:41:54
a wobec kogo mają być teraz lojalni ?
6
uuuu 2016-12-10 13:50:22
przynajmniej u konkurencji jest równie ciekawie: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,484850
4
dober 2016-12-16 11:39:22
dostaliście w tym roku nowe telefony służbowe czy kasy zabrakło?
pyszne? 2016-12-17 00:00:34
Ta firma to porażka organizacyjna. Dzisiejsze otwarcie części wyremontowanej jadalni obsiadli jakieś biurowe postacie, które żarły ciasto na potęgę. Dla roboli z hali nie starczyło miejsca. Nawet nie pozwolili robolom zejść te 30 minut wcześniej by uczcic ten remont. Jak zwykle porażka. Smacznego!
4
Ha ha ha 2016-12-17 08:39:06
Jak widziałeś, że się zbierają, to trzeba było szybko skrzyknąć ekipę, wejść i zbiorowo im nasrać.
szkoda gadac 2016-12-17 10:15:28
Zgadza sie a ja pier...... to otwarcie.Ale faktycznie samo biuro elita reszta szarakow na korytarzu.A przecierz w tym molochu maja sale konferencyjna to biura tam a szarak na nowej jadalni.
PPracownik 2016-12-26 15:44:42
Swieta swieta I po swietach a jak u Was pracownicy fizyczni swieta pracujace ;-) jutro przyjde do pracy do dzialu handlowego pogadamy o swietach wypijemy kawy zjemy ciasto I do domu. Firma w tym roku sie popisala z premia na swieta 2650 na reke premii plus bilety do kina brawo
Passion 2016-12-26 21:57:17
2650 - rzadko gdzie takie premie dają; to musi być naprawdę super firma :)
oper 2016-12-27 00:36:13
nie pij więcej. bo cię na alkomat wezmą
Fizyczny 2017-01-01 18:05:42
Wcale nie sklamales. Przyjdziesz wypijesz kawe twoj referent zrobi wszystko za ciebie a ty raczysz tylko czekac na telefon od klienta bo sam nie potrafisz pozyskac zadnego nowego. Samochody sluzbowe wrastaja w ziemie bo tylko w tej firmie omylkowo nazwano konsultantow telefonicznych handlowcami. Ale w tym roku wasza praca bedzie miec wplyw na prace fizycznych :D ktorzy to kawki nie pija.
8
Wiola 2017-01-05 15:14:52
Czy tu są panowie chętni na lodzika?
2
Iskra 2017-01-05 21:20:48
Sorry ale masz za małe gardlo
3
oper 2017-01-07 18:46:59
W firmie same zakazy i szukanie kogos aby tylko ukarać. A tu zima przyszła i firma ma gdzieś kodeks pracy i ludzie pracuja na hali w temp 10-12 stopni - a polar to nie wszystko.
Ważne: W pomieszczeniach pracy należy zapewnić temperaturę nie niższą niż 14°C (287 K), chyba że względy technologiczne na to nie pozwalają. W pomieszczeniach pracy, w których jest wykonywana lekka praca fizyczna i w pomieszczeniach biurowych temperatura nie może być niższa niż 18°C (291 K).
Jak jest sami wiecie?
3
konkurencja 2017-01-09 08:39:41
u nas w konkurencji to na produkcji 2tys operatorzy, 3-4 tys . mistrzowie a handel do 8 tys premii
Prawdziwy Iskra 2017-01-09 19:40:02
Jeśli tu się wypowiadasz to podpisz sie swoim nazwiskiem, a nie moim!!! Iskra
płomień 2017-01-10 13:58:22
Trzeba być skończonym idiotą, żeby się tu własnym nazwiskiem podpisywać.
. 2017-01-10 14:04:12
Trzeba być skonczonym tchurzem żeby się podawać za kogoś...
płomień 2017-01-10 14:16:33
Ale co ty się mnie czepiasz? Ja się za ciebie nie podałem, tylko wyraziłem własne zdanie. A swoją drogą to dyżur tu pełnisz, że tak szybko odpowiadasz?
strażak 2017-01-10 14:21:55
iskry chyba tu nie lubią bo wywołuje pożar
Wdk 2017-01-10 15:19:16
Firma się stacza a Wy o pierdołach.... Nic dziwnego że właściciel spienieża majątek. Spółka że Świecia już sprzedana. Ciekawe kiedy my pójdziemy pod młotek???
ognik 2017-01-11 00:41:25
no panowie czas pisać CV! i w miasto,
Czemu 2017-01-11 09:03:01
Czemu?tak zle juz u Was??
kieras 2017-01-11 09:38:44
pamiętacie jak śpiewał Kult ?? "...gnoje, parobasy. nie przyjechaliście tutaj na wczasy ...".
Brać się do roboty jaśnie państwo, póki ją macie !!
ognik 2017-01-11 10:31:19
a co dobrze?
998 2017-01-11 14:28:58
w miasto to niech idzie dajka a my zostaniemy na starych śmieciach
999 2017-01-12 00:31:39
My czyli kto?
998 2017-01-12 11:05:50
A co cie to obchodzi wscipska istoto?
Iskra 2017-01-15 00:13:11
Januszu Brygadzisto z 3 brygady pozdrowienia z więzienia chyba wiesz o co chodzi lub za tępy jesteś wiesniaku
Przyszly pracownik 2017-01-16 17:23:41
Jaka teraz jest stawka dla nowych pracownikow wiecej niz 2200 ? Dodatek nocny jest ? Premie na jakim poziomie? Czy zarobie 2500 netto ? Prosze obardzo odpowiedz mam isc na rozmowę kwalifikacyjną
oper 2017-01-16 17:28:35
2500 netto no to kilka lat się zejdzie
Nie bój nic 2017-01-16 17:32:25
A co to za jakieś głodowe premie? Ty się chwalisz czy żalisz?
Zostaw swoją opinię o Flexpol Sp. z o.o - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Flexpol Sp. z o.o