Hanplast

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 447 ocen.

Opinie o Hanplast

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hanplast

Wsparcie

Paszki - majá nowego kierownika, ale nadal niedorozwoje. U Sitarka - to nie brygada, to stan umysłu. Artur - prawilne chłopaki i morowe dziewczyny najpiękniejsze. U Andrzeja - kierownik nie ogarnia, odkąd wprowadzili tę "kierowniczkę nawy" już tam nie chodzę, bo wkurza ludzi. Wszyscy mają z niej polewkę. Podobnie z tej skwarki w 1brygadzie. Idzie zarobić. Ale Polak ma pod górę. Jak potrzebujesz wyluzować się to w każdej brygadzie Cię poratują. Dziewczyny też znajdziesz fajne do towarzystwa.

karolinaakarolinaa

Pozdrawiam paletowego Mateusza bardzo fajny i przystojny chłopak !!!

Dupa

Teraz kamila wysyla kadrowe i szukaja jeleni ktorzy podpisza pismo ze wiedzieli i chcieli umowy o dzielo ze przepracowane lata na umowie o dzielo bylo jeszcze moze z inicjatywy pracownika co????? I klamia tym ktorym nagaduja ze tez beda musieli placic ze nie tylko firma a prawda taka ze zabieraliscie nam caly podatek 29% a umowy podpisane o dzielo chyba 18% kasa szla do waszej kieszeni za ta roznice no i firma nie musiala zusow placic.. Mamy nadzieje ze juz teraz bedziecie przegrywac zlodzieje Nie dajcie sie w ciula robic niech placa oszusci...kamila moze w koncu pojdzie siedziec za przekrety a Aleksander pojedzie do pracy audi a nie maserati zeby zaoszczedzic buhaha

Hop
@Dupa 18.12.2017 13:47

Faktycznie (usunięte przez administratora) z Ciebie skoro nie podpisujesz się imieniem i nazwiskiem ????

Dawid
@Hop 18.12.2017 17:42

Pewnie palec w (usunięte przez administratora) trzymasz jak taką odpowiedź dałeś.

Elwis

Jak rządził W.Rych. to było jeszcze jako tako ale teraz masakra.Kiedys zaplacicie za te socjalne co dajecie 150 a wpisujecie 500 to jest karalne mało wam biednego okradać.Wstydzcie się.

XxX
@Elwis 11.02.2018 21:54

Do czasu :) Tak jak z umową o dzieło bylo :) Wstyd żeby tak ludzi okradać albo aby w ogóle nie dawali za chorobowe :) Mam nadzieje ze Pani prezes wypłacił sobie solidną premię za to :)

Tomi

Pracowałem tam pare lat temu jako magazynier w miarę ok.Szkoda że tak smierdziało z tej lakierni bo malują tam farbami rozcienczalnikowymi,lakiernia do tego nie przystosowana tylko do farb wodnych.Jestem ciekaw czy ta nowa lakiernia automatyczna coś tam maluje,pewnie wtopiona kasa na darmo i nikt za to nie beknie.Pozdrawiam Czecha i Johnego jak jeszcze tam pracują i ze sraczka wytrzymuja.

Aga

Zróbcie coś proszę z Paletowymi na owijarkach. ONI NIC NIE ROBIĄ! I TO NA KAŻDEJ ZMIANIE! CO SIĘ PRZECHODZI TO ONI STOJĄ! A PALETOWI NA NA NAWACH ZAPIER...

Paletowy 6
@Aga 10.02.2018 06:21

Aga zapraszamy na owijarke

anonim

(usunięte przez administratora)

Młoda

XXX niby z kim ? Widziałeś?

SAMI
@Młoda 05.02.2018 21:55

Maslisz oczy za lubisiem wiedząc ze ma rodzinę a nawet trudno policzyć tych którym juz ka ku....sa wskoczylas.

pikus

Brygadzistka pan kture sprzataja nic nie robi zrobi jedno biuro a przychodzi i mowi ze jest bardzo zmeczona nieidzcie tam sprzatac bo wymogi jak by mialy byc sterylne warunki jak najdalej od tego zakladu

Derek55
@pikus 28.12.2017 09:10

Oj musiała Ci brygadzistka ostro nerwy popsuć?! Czy aż tak zle tam się pracuje?

Batman xxx
@Derek55 09.01.2018 23:40

Pikus,to trzeba było pracować a nie się opierdzielać.Za leżenie nie płacą!!!

123456

Jesli nie donosisz, to przydupasy "kierownika kierownikow" maja prikaz cie zgnoic. Jesli jestes polakiem masz prprzesrane Ukraincy swiete krowy, nie mozna zwrocicz im uwagi bo nacjonalosta. Norma ze czesc zalogi upija sie w lesie, nie wazne z jakiej brygady.

turbo pokrywka

kapi ma racje... wyciskaja ludzi jak cytryne za smieszne pieniadze. rotacja ogromna! ale dla kierownictwa wazne, zebys spakowal chocby kilka pokrywek i nastepny spakuje kilka pokrywek i nastepny spakuje... i nastepny... kasa z "ikeji", a ludzie sa niewazni! po prostu mieso armatnie! nie tylko nie polecam, ale wrecz odradzam!

Kapi

pójdzie pracować za takie pieniądze albo posiada jakieś umiejętności.Na dodatek w tej firmie nie ma śniadania.Jest w czasie pracy !!! Teraz pracuje w innej firmie i jak boga kocham zarabiam 2,5 krotnie więcej.Współczuje tym ludziom co tam pracują ale to wasza sprawa .Nawet na wyższych stanowiskach zarobki tutaj są masakryczne.Kierownictwo porażka brygadzisci to samo nie polecam tej firmy premie śmieszne o godziny trzeba się kłócić co miesiąc siedem dni w tygodniu rypiesz z czego półtorej dnia wolnego śmiech na sali jeden weekend w miesiącu wolny naprawdę wolałbym w biedronce lub mc Donaldzie pracować niż w tej zjeba...firmie ????

Kuba Kuba

Jak tam wygląda praca na magazynie czy jest tu może ktoś z magazynu bo nie wiem czy warto skorzystać z oferty pracy

Paletowy

Po jakim czasie mogę się spodziewać przejścia z agencji, bezpośrednio do firmy? Czy uprawnienia na wózki widłowe mi się przydadzą przy pracy jako paletowy? BTW: Dużo ładnych dziewczyn pracuje w firmie. Spośród zakładów produkcyjnych, w których pracowałem to chyba najwięcej. :)

eLDORADO 3 NAVA

MOIM ZDANIEM FIRMA KARMI NARKOMANÓW ELO ELDOKA

Nowa

Czy może ktoś napisać konkretnie jak się pracuje na wtryskarkach? Jakie są miesięczne zarobki na "czysto"? Jaka atmosfera w pracy? Z góry dziękuję

....
@Nowa 14.01.2018 17:06

Wiedziałem ,że na normalne pytanie ciężko będzie komukolwiek odpowiedzieć. Miesięcznie mniej więcej 2100 bez nadgodzin. Jest możliwość dorabiania. Atmosfera taka jak widać tu na portalu. Normalnie w pracy się uśmiechają i z Tobą rozmawiają ale jeden fałszywy ruch i jesteś opisana na go work ????

Nowa
@.... 17.01.2018 15:14

Dzięki za odpowiedź. Doczekałam się. Czyli jednym słowem nie warto sobie zaprzątać głowy.

Młoda

XXX masz cos do mnie ?

....

Czy Wy jesteście normalni? To jest forum dotyczące pracodawcy a Wy pierzecie tu swoje brudy jak dzieci. Dodatkowo piszecie co popadnie nie zważając na to , że swoimi oszczerstwami możecie ludziom problemów narobić. Ręce opadają jak się to wszystko czyta.

JOKIER

Mr. Johny hahaha On to PIES NA BABY . Żadnej nie odpuści a one lataja za nim jak muchy do końskiego łajna. Niby w poważnym związku jest ...... hahahaha

XXX

Młoda co ty taka niewinną udajesz !!!??? Sama ćpasz i w dodatku wpierdalasz sie i rozwalasz związki. Pytanie do ciebie ...... (usunięte przez administratora) ciebie swędzi ?

AS KIER

Dokładnie Magda jest niczemu winna. jak chcecie narkotyki to dzwonić trzeba do Johnego . on sie tym zajmujje !!!!! A od Magdy sie odpierdolic

Młoda

Co wy za bzdury piszecie madzia jest spoko a wy tylko nazekacie jak nie na pana Macieja S to na madzie zajmijcie sie soba . A p.macieja pozdrawiam kolezanka :-)

J.

Ludzie nie macie co robic tylko kto tego posta napisal żałosne Magda jest bardziej ogarnieta niz ktoras w tym .. Wyjdzie kto tak gada . Madzia nie przejmuj sie .ludzie beda gadac zawsze głupoty ale nie zdaja sobie sprawy ze to juz przesada.

anonymous

A od magdy to trzy (usunięte przez administratora) w bok

anonymous

Sluchaj ty (usunięte przez administratora) ..... bez zasad i honoru nie masz co robic albo wolnych zainteresowan tylko zajmujesz sie takimi bzurami oczerniasz ja nawet nie masz odwagi sie podpisac najlepsze jest to ze domyslam sie kto to zrobil i skladam serdeczne pozdrowienia dla ciebie hihi i wez zajmi sie hodowla malz jak nie masz co robic i nie wymyslaj takich histori bo kazdy normalny poprostu sie z tego smieje aferowiczko jak chcesz ja ci ogarne narkotyki tylko napisz ile chcesz GUJA DAMIAN. A co do kierownictwa to na przyszlosc proponowal bym lepszy dobor pracownikow takich jak ta .

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Podpisz sie a nie piszesz w imieniu grupy

...

Wiatm, w hp tylko donosiciele awansuje, lizanie .... to ich hobby bo w domu nie mają innego

Franek

Nicki królują, będzie i mój! Mam 40 lat. Pracowałem w 12 firmach. Najdłużej 8 lat w jednej. Ta jest druga pod względem stażu. Już trzeci rok. Jestem zadowolony! Mam porównanie, widzę że firma dąży do tego aby było dobrze i będzie! Flustratów zapraszam na budowy, rusztowania np.... Posmakują chleba z innego pieca...docenią co jest w HP. Wszędzie trzeba pracować. Prosta zasada - rób swoje ... tak dobrze jak potrafisz. Pozdrawiam!!!

Natala
@Franek 15.12.2017 22:21

(usunięte przez administratora) nic dodać nic ująć

redi
@Term 18.12.2017 13:00

wyśmiewając sie z czyjejś pracy pokazujesz jaki jestes prostak

Grzegorz

Rotacja jest niesamowita..nie ma ludzi do pracy bo za takie pieniadze nikt nie chce pracowac.. nawet pracownicy z biura przychoda pracowac bo nie ma kto:D ludzie sa nie szanowani w tej firmie przez Kierownika M.S ludzie przychodza po paru dniach odchodza ..

kolo

Firma,jak każda inna,ma swoje plusy i minusy. Dla osób, które są zaangażowane i zmotywowane do pracy możliwość rozwoju i kariery - tak, jak napisane w ofertach pracy. Niestety coraz trudniej spotkać kogoś wartościowego, komu zależy na pracy i nie ogląda się na innych. W tych opiniach aż zionie zawiścią i plotkami. Tak, jak stworzycie sobie atmosferę pracy, tak będzie ona wyglądała. Nikt nie zmusza do odbioru karpiowego, można oddać potrzebującym. Cieszcie się, bo w innych firmach nawet tego nie ma. Czy nikt nie dostrzega ile trudu kosztowało dział HR przygotowanie do pracowniczej Wigilii, konkursów. Ciągłe narzekanie pracowników: tylko brać, brać. Rzeczywiście, jak się to czyta, to nie chce się przychodzić do Hanplastu. Na szczęście jest to opinia garstki frustratów, którzy nie nauczyli się pokory. Pozdrawiam pozytywnych, który się mimo wszystko ciągle chce. A Ci, którym się nie podoba mogą zmienić pracę, w końcu jest rynek pracownika.

Ania
@kolo 19.12.2017 19:21

A ile trudu wlozyli by zus sie nie zorientowal ze umowy o dzielo byly nadgodzinowa umowa o prace caly sztab ludzi nad tym pracowal wiec ta wigilia to bylo nic...

Maruda alepoco

HANPLAST -firma w ktorej jest ciagla rotacja,zatrudnia I zwalnia.Dział fotowoltaiki:pracodawca niezapewnia produkcji w ciągu calorocznym,obiecuja Zwiekszenie produkcji, kursy,awanse a potem naglym trafem zwalniaja bez konkretnej przyczyny.dzial wyryskowni:praca w ciaglej duchocie nie wazne jaka pora roku,choć (latem) najgorzej,praca w systemie 4 brygadowym 3-zmianowym,socjal jak na tak duza firme jest na bardzo niskim poziomie.Ogolnie niepolecam

Karpik

Z karpiowym sie zgadzam. Dostal ktos kto mial wpadke z alkholem chodzi pod wpływem i dostal prawie calosc a ktoś kto pracuje rzetelnie bez wpadki nie dostał!!!!!!!! Niesprawiedliwe

bol

Gapy na tronesie nie wiedzo co sie gratije a na kontroli to nie obejrzo detalu tylko piszo ok

Barman
@bol 14.12.2017 12:45

A Ty po jakiemu piszesz?naucz się pisać!

lANTA

Tylko jedno Pytanie? DLACZEGO UKRAINY SĄ LEPIEJ TRAKTOWANI OD NAS ? DOSŁOWNIE ................HP............

Beret
@lANTA 12.12.2017 01:43

Bo Ukraina to Ukraina,pewnie HP ma dotację na nich.karpiowe nam zabierają a tym deserem dokładają,więcej im pomagajcie przy maszynie!a oni się śmieją

Pimpek

Może ktoś powiedzieć o atmosferze pracy na stanowili biurowym?

Hp

Nie idźcie na te całą wigilię , nie brać karpiowego może się nauczą

Dyzma

Hpt przegrywa rozprawy z zusem o matactwa z umowami o dzielo haha w koncu przelewaja cala wyplate i pani kamila juz nie jest taka bezkarna tylko skad wezmie teraz na waciki aha no tak przeciez swieta ida to wyciagnie z karpiowego no i ci co byli na chorobowym nie dostana bo przeciez hanplast uwaza socjal jako premie a nie naleznosc pracownicza. I my mamy z nia dzielic sie oplatkiem? A moze z prezesami ktorzy z łaska dzien dobry odpowiedza? Oddajcie nasz socjal bezczelni! Nie podpisujcie karpiowego inblanko bo to oszustwo!!!

gnojek

hANPLAST najgorsza firma ktora moze byc..pracuje sie 7dni w tyg praktycznie kazdy weekend i zarobek 2100 ... Same cpuny w tej firmie nic po za tym

Sraczka

Firma dopiero probuje isc legalnym torem po wielu latach kretactw zbliza sie wigilia tak jak wszyscy mowia pokazowka a na swieta dadza po 150zl w koperte o ile sie nie chorowalo w roku tak ludzi robia na ich socjalu kazdy podpisuje odbior koperty bez kwoty ktora pozniej kadrowa( prezesowa)rozpisuje wedle uznania.Ty odbierasz 150 a wpisane masz 500 ...itd.dopiero od jakiegos czasu przelewaja cala wyplate po latach przekretow czesc na umowe o dzielo czesc na o prace jak nie podpisales umowy o dzielo 13 ..14.. Bo wtedy tylko mozna bylo to czekales na kase a pieniadze wielu ludzi rosly na ich kontach jak sie komus tam pomylili to nie dosc ze nie moglas sie dopchac do wielmozn kadrowej to jak sie dopchalas to wyjete zostaly pieniadze z jej torebki i oddane...zenada...noze po latach rozpraw z zusem itp bedzie kiedys wszystko jak nalezy ale to jeszcze lata szczescie juz tam nie pracuje bo na prawde zenada.

Brygada SitaRKA
@Sraczka 10.12.2017 19:55

i tu sie zgadzam pracuje sie 7dni w tyg a wyplata zenada 2100 na reke.. (usunięte przez administratora) kazdy przychodzi i odchodzi..A pan Maciej S nie potrafi nawet ludzi uszanowac

PEdro

Człowiek Traktuje drugiego człowieka Tak, Jak Sam go Traktujesz , Takie są Fakty , nie umiesz sie dogadać , Masz problem :-) Pozdrawiam 2 Brygade :-):-):-)

kaśma
@PEdro 01.12.2017 06:43

I z tym się zgadzam podpisz się (usunięte przez administratora) cwaniaczku to może coś się wyjaśni, bo oczerniasz Maciej jego pracę, jego stosunki zawodowe z pracownikami ciskasz nazwiskami, a sam chowasz się za psełdo jak najgorsza szuja , a co do tej premi ja bez wazeliny ją mam trzeba pracować a nie (usunięte przez administratora) gupa palić i zato chcieć mieć zapłacone. Podaj swoje imię i nazwisko łajzo , to ja zrobię to zaraz po tobie! Serdecznie pozdrawiam 2 brygade i przełożonego!

As
@kaśma 01.12.2017 20:18

Chyba nie jest taki zły jak żona lub dziewczyna z nim wytrzymuje . Jako kierownik musi byc oschły , bo inaczej weszli by mu na głowę .

Zainteresowana

Witam jak wygląda praca na produkcji ? Ile godzin? Jaka stawka ? Ktora brygada z kierownikiem najlepsza ?chodzi bardziej o ludzi zgranych i sympatycznych ? Dodatki jakieś posiadacie ?

Święta

1. Czy Wigilia i Święta Bożego narodzenia są wolne od pracy? 2. Czy firma zatrudnia na umowę o pracę?

Megi20

Czy może mi ktoś napisac jaka jest obecnie sytuacja w HP ?Czy da sie w miare zarobić?Pracowałam tam kilka lat temu i byłam bardzo zadowolona,chciałabym wrócić z powrotem a wiem ze jest 4 brygadówka i są różne opinie

Rafał
@Maryjusz66 08.11.2017 07:56

Czyli nadgodziny sa zawsze bo normalny tydzien pracy to 5 dni i dwa dni wolnego,przy ilu godzinach jakie zarobki sa na produkcji

GallAnonim
@Maryjusz66 08.11.2017 07:56

I gdzie te premie powiedz ? Jednym zabieraja drugim daja

GallAnonim

Brygada Macieja S. po ch*ju ,nie bierze sie za tych pracownikow co powinien ,Pani Zuzanna N. najwiekszy leser w firmie ,ciagle przebywa na magazynie lub ma automatyzacje bo jest ugadana z kierownikiem ,na inne maszyny nie pojdzie bo niby jest wielce zchorowana ,jak jej nie pasuje cos na produkcji to niech na miotle lata ,a do tego by sie najbardziej nadawala i do zbierania pinezek pod biurkiem , paletowi sie tam marnuja ,brygadzisty paletowych brak ,generalnie Maciej S.nie nadaje sie na kierownika bo brygada ledwo co funkcjonuje . Pozdrawiam gorąco II brygade :)

tuszok

Witam. Ile może zarobić mechanik wtryskarek z doświadczeniem?

Nata

Prawa w HP ok. Tylko nie idźcie do P. Macieja Sitarka bo on zrobi wszystko żeby udowodnić że można coś zrobić ale kosztem ludzi. Ludzie nie chcą pracować u niego na zmianie. Paletowi marnują się na tamtej zmianie. Ciągle pijany Brygadzista paletowych. Fajny wizerunek P. MACIEJU wie że jest pijany ciągle i na to pozwala. Żenada!

kaśma
@Nata 25.11.2017 18:24

Nie znzcie P. Macieja ja już z nim trochę pracuje i nie uważam że jest złym kierownikiem, że ciągnie produkcję kosztem ludzi, ja przepraszam wy przychodzić ie do pracy czy odpocząć! A (usunięte przez administratora) genetycznie to znaczy tych co to wypisują nie brakuje, i jak najbardziej zapraszam do brygady M. Sitarek jest ok można się z nim normalnie dogadać iść na kompromis ,dla mnie jest najlepszym wyluzowanym kierownikiem w HP.JESZCZE RAZ ZAPRASZAM 2 BRYGADA M.SITAREK! Jestem dumna że pracuję w tym zespole i z tym Kierownikiem

Lajla
@kaśma 29.11.2017 01:06

Trzeba się było podpisać imieniem i nazwiskiem pod tym wpisem,pewnie byłaby niezła premia za taką wazelinę :) wszyscy wiedzą jak się pracuje u Sitarka więc niewiele zmienisz swoją wazeliniarską opinią .

Dominika

Na początku miesiąca ruszyła rekrutacja na stanowisko Operator produkcji w dziale fotowoltaiki. Możecie powiedzieć coś więcej o pracy właśnie w tym dziale? Firma w treści oferty pracy oferuje umowę o pracę i rozpoczęcie pracy od zaraz. Co jeszcze warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV?

Rafał
@matuchnojakinick 04.09.2017 19:24

Czemu ma sie zastanowic,tak zle tam jest na wtryskarkach

Mała
@Ona 07.09.2017 00:40

Jak się chodzi 2-3razy w tym to jest marna płaca!ja nie narzekam!????

Maciekzklanu

WItam, Własnie pojawiła się oferta na specjaliste ds. jakości. Czy ktoś moze opowiedziec, jak wygląda praca na tym stanowisku (nie chodzi mi o zakres obowiązkow), jakie wynagrodzenie oraz czemu odeszła poprzednia osoba?

Księżyc w pełni

Jak wygląda praca na dzień dzisiejszy w tej firmie? Czy od początku zatrudnionym jest się na umowę o pracę, czy może zlecenie? Ile może zarobić facet na stanowisku pracownika produkcyjnego (bez nadgodzin)? Czy oprócz paletowego i obsługi wtryskarki, jest jeszcze jakaś inna praca?

rolling stone

Hanplast jest da best, sympatyczna atmosfera, życzliwi ludzie, ciekawe zadania i jest się od kogo uczyć - serdecznie polecam :)

pakuj sie do miski
@rolling stone 26.09.2017 12:30

moge to skwitowac tylko w jeden sposob, czyli... HAHAHAHAHAHAHA

Neron33
@pakuj sie do miski 30.09.2017 17:31

Masz racje!

~A~

Poleciał bo nie organizował pracy kosztem pracownika jak to notorycznie robi jeden z nich . Szkoda faceta ale mam nadzieję, że na dobre mu to wyjdzie bo tu się marnował .

Zostaw opinię o Hanplast - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hanplast