Hanplast

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 464 ocen.

Hanplast
3464

Opinie o Hanplast

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hanplast

anonim

(usunięte przez administratora)

Kocur
@Makumba 22.05.2018 23:37

wez sie za Witkowa;d ..z ryja ladna nie jest ale fajne cyce mai dupsko..karton na leb załozysz i jedziesz;d

Hdjdjdjjdj

Dominika Firma ma problem z wypłaceniem normalnej pensji, a Ty byś premii chciała. Poczytaj niżej...

WBU SYNtejZIEMI

A ta kasia to dobra agentka . Sie rypie na. Prawo i lewo . Kokieciara . A zeby to chociaz zgrabne bylo to (usunięte przez administratora) plaska i cycki male hehhe smiech !

Markol
@WBU SYNtejZIEMI 17.05.2018 18:40

z tego co piszecie jest tylko obiektem waszych westchnień :p

Dominika

Upominam, że na forum nie powinno się obrażać innych ani publicznie wytykać im błędów popełnianych w pracy. Forum służy wymianie informacji na temat warunków pracy w Hanplascie. Czy moglibyście zatem odnieść się do nowych ofert pracy i napisać na jakie premie może liczyć automatyk? To będą bardziej przydatne informacje dla innych.

Sitarkowy
@Dominika 21.05.2018 18:18

ja pracuje i widze co sie dzieje niby premia 300zl a jej nie widac marne wyplaty okolo 2200 za tydzien roboty w kazdy weekend praktycznie w pracy.ja juz na oku mam inna prace ,nie dlugo trzeba rzucic wypowiedzenie i nara.. niech finansuja cala cpalnie .kiedy to sie skonczy?jak nie jeden wyleci za dragi to przychodza nowi i tak w kolko..tak mowia ze Sitarek sie za to bierze (usunięte przez administratora) prawda..tam wszyscy sa nacpani nawet operatorzy.niech sie przypatrzy na nockach..ale Pan Sitrek nic nie widzi

Xxxx

Czytam i własnym oczom nie wierzę.. Myślałem że to tylko ja mam takie odczucia. Pracowałem może i krótko ale swoje widziałem. Niestety trafiłem na zmianę do ,, najlepszego kierownika" Podsumowując nie wiem dlaczego w tak prężnej firmie można zatrudnić takiego ograniczonego czlowieka bez perspektyw na stanowisko kierownika zmiany. Człowiek który nie ma szacunku do swoich ludzi nie potrafi normalnie porozmawiać tylko stroszy sie, wywyzsza i na kazdym kroku udowadnia operatorom ze sa zwyklymi pacholkami i mozna z nimi zrobic co sie zywnie podoba. Chcac zmienic zmiane uslyszalem ze nie warto i tak moja kariera juz długo nie potrwa juz pan MS sie o to postara. Śmieszne zachowanie. Jedynie Pan Dawid odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku, szkoda tylko ze trzyma takiego buraka pod soba tylko dlatego ze donosi mu co sie dzieje na innych zmianach... Apeluje otwórzcie oczy i usuńcie czlowieka ktory psuje wam caly wizerunek.. pozdrawiam druga brygade.

4xxx
@Obserwator 19.05.2018 05:47

Ja do Pani ''OBSERWATORKI''doczekam się odpowiedzi na temat moich wyczynów w pracy ,za które się ''wstydzę''i chodzę ze zwieszoną głową,bo nadal nie mogę sobie nic przypomnieć!KOCHANA zrób sobie rachunek sumienia i wtedy wypowiadaj się na czyjś temat . pozdrawiam Kasia.

wkur..wiony

Głogowski gdzie masz moje palenie??miałęs mi przyniesc do pracy i w c..huja przyciałes;/ mam nadzieje ze to przeczytasz i zapamietasz ze tak sie nie robi

Xxx1

Hey Mariusz jak jesteś tak zdesperowany to ja ci coś ogarnę

JakTyOniMyWszyscyAle jesteSobą
@Xxx1 19.05.2018 23:13

Dziękuję. Pozdrawiam autora posta :-) Żadna desperacja, 6 operatorek na NV i tylko 1 z którą można zapalić i porozmawiać od tak o bele czym bez Konsekwencji. Nie to co wystawienie się na nieświadomy kontakt z Tobą zakończony głupim textem na tym forum. Banalne podejście którym niestety zdradziłeś swoją anonimowość pogadamy w pracy xd No i pozdrawiam Koleżankę Karolinę

Xxxx

Dietetyk ???????????? J.angielski- podstawowy J.niemiecki - dobry ???????????????? Przecież ty nawet dobrze po polsku nie umiesz się wysławiać Nie shlebiaj sobie...... Lepiej weź się do pracy i nie pij

Chory

Sitarek na Drektora MONARU! Lechu na Kierownika BORPY !

Prawiie jak Papierz
@Chory 19.05.2018 12:35

Haha żabcia w grupie SMED nie ogarnął tematu to wrócił robic to co w ŻYCIU tylko potrafi dawac rozkazy i mówić ludziom co maja robić.bez tego nie byl by soba . Zal chlopa tako stary a taki (usunięte przez administratora)

JOKER

JOHNY (usunięte przez administratora) cie ! Wez sie ogarnii na BADOO śmigasz i z syfiarami sie umawiasz ;-)))) Gdzie twoja godnosc.... ;-) ;-) ;-) ?

fifi

sitarkieem niestety manipulują ludzie o niżsszej strukturze społecznej, tak to wyglada na to chwile

ruchacz
@fifi 18.05.2018 15:04

kur..czlowieku kazdy czeka az sitarka wyj... caly Hanplast by byl w raju

upalony

Głowa na jutro przyniesc zielsko upolimy sie na maxa i wez pare gram bo zalatwilem ci kupcow

Lami

W hp to Ogóle jest sciema nie praca wszyscy chodzą z kąta w kąt i im za to płacą , mozna jeszcze tu i tam wychaczyc jakieś (usunięte przez administratora) to i z kija bynajmiej sie cisnienie spusci . A tu na forum wszyscy tacy napięci .. ech

feciarz

uwielbiam pracowac w HP ..wszystko mozna kupic ...codziennie kazdy na fazie to moj klimat. jak jest klimat to pracowac sie chce . gdzie mozna kupic amfe?kazdy to wie pisac nie trzeba

Ciekawa

Praca w hanplascie : da się przeżyć od wypłaty do wypłaty ?

Kasiunia
@Ciekawa 15.05.2018 11:48

agencja musi ci wyplacic bo maja podpisana umowe z Hp.natomiast Hanplast swoich okrada nie polecam

123456

Zmieniajace to chyba same marki karmiace albo z orzeczeniami, bo jak przepracuja 7h na 8hzmiany to duzo. Ze stolowki wychodza po godzinie z hali schodza godzinę prZed koncem. I tak w kaDej brygadzie

wilku

mam nadzieje ze dzisiejszej nocy piorun (usunięte przez administratora) tak w ta firme ZE POZOSTANIE PONIECH TYLKO PROCH... serdecznie pozdrawiam konsumentow

Joasia

Wstyd Polacy! Zamiast trzymać razem to się nawzajem osmieszacie, oczerniacie a te ruski się z was śmieją, nie lepiej trzymać razem i pokazać się z lepszej strony? Tej plagi coraz więcej, nierobow, wy naginacie na ich premie a oni się z was śmieją, wstyd!

Patriot
@anonymous 11.05.2018 03:05

No tak, robią z siebie ofiary ale czyje to przyzwolenie? Historia lubi się powtarzać! Polsko, bądź dla Polaków!

Dominik Giza

Przemas my sobie pogadamy wiesz o co chodzi

Lena bisss
@Dominik Giza 10.05.2018 00:15

Rerei

Polak

Polska!!!! Dla Polaków!!!

2Pac Tronesiasz

Sitarek chodzi teraz wku€wiony bo dobrego pracownika stracil????????

Paszkomania
@depczy 05.05.2018 16:17

Depczy - on to trzyma na legalu jakiegos dilera, ktory u niego nacpany pobil paletowego, a jak wczesniejs robil u paszka to ponoc wylecial za napasc na operatorke. Nie wazne ile pijesz i cpasz. Wazne kogo znasz.

Dominik Giza

Sitarek wkur..wiajacy czlowiek co zniego za kierownik... by dostal w pysk i by padl karakan jeb..any

paletowy
@Dominik Giza 01.05.2018 09:56

Giza ty (usunięte przez administratora)

na zejsciu

Giza powiem ci jedno teraz czas na Ciebie.długo tu nie popracujesz.Kierownik cie obserwuje i wpadniesz jak cala reszta i bedzie bay bay

Lena

Po co te żale. Jak Wam tak tam źle to jest bardzo dużo pracy w innych podmiotach gospodarczych za bardzo dobre pieniądze. Zamiast tutaj pisać głupoty to poszperajcie w nowych ofertach pracy. Ogarnijcie się . Albo pracujcie albo sio do nowej pracy.

blondi
@Lena 26.04.2018 16:06

zobacz ile ludzi odchodzi ..firma prosi sie zeby ludzie na nadgodziny przychodzili..paletowych brak.. nie dziwie sie jak zapier...jak roboty tak samo operatorzy.. polowe ludzi tam nie ma nie oszukujmy sie..dzieje sie zle i bedzie gorzej.. firma kombinuje jak moze potem sa skutki

Dorota

nieoszukujmy sie dominik chciał sie wkomponować w towarzystwo i zaczal brac .. tak sie mu to spodobało że teraz jest liderem-iniciatorem tej cpalni.

Madzia
@Dorota 25.04.2018 12:40

zal go troche ze wszedl to gowno..szkoda tylko Pauliny jak on ja traktuje wogole a ona na to pozwala

BajenaToDo...n

Giza na Prezesa HP! Na gościa wsiedli ludzie którzy na co dzień wypełniają swe życie błędami dragami zdradami plotkami i paragrafami kodeksu karnego, chcą odwrócić uwagę od swej niepoprawnej Osobowości. Zaczynać od BAJensiarza i całej naciapanej lakierni (smutni ludzie) operatorek które tylko czekają by ktoś zwrócił na nie uwagę by zdradzić Męża B1. Mar.Mark. i jej niziolkowata koleżanka lub opier...ic tyłek od a do z. Nie dziwię się paletowym białych kichaw. Wykonują niewdzięczna pracę pośród ludzi dwulicowych życiowo pseldo moralnych społeczników. Pl/UK . Którzy tylko czekają by sami pokątnie się wybielić. Syp nit , ciąg i go work nie patrząc na nic do końca zmiany XD

lubiany
@BajenaToDo...n 22.04.2018 18:21

wsiedli bo to zwykly cpun .i to mowi kolega z jego brygady. Giza przygotuj sie na jutrzejsza nocke.. klame wyczysc bo biala mewa zacznie wjezdzac

młoda

Giza opanuj sie.jak masz cos do kierownika to powiedz mu to a nie piszesz tu na forach.ogarnij sie .nie wiedzialam ze taki jestes

Dominik Giza

kur mac co za firma w kulki leca z tymi pieniedzmi a kieras nic z tym nie robi

anonymous

wogule wszystkich pozwalniajcie najlepiej i od nowa rekrutujcie brygady poje^^^by

brygada 3

Hanplast- zaczynasz od fety konczysz na mefendronie..wszystko jak w sklepie ..co chcesz to masz pozdro chlopaki:)

Zostaw opinię o Hanplast - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hanplast