Hanplast

Bydgoszcz

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 484 ocen.

Hanplast
3 484 6 1

Opinie o Hanplast

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dominika

@Taka ja, oczywiście masz rację. Dziękuję a Twoją odpowiedź, pozdrawiam i życzę powodzenia! Bardzo proszę osoby wypowiadające się na forum o kulturalne, nie obrażające nikogo i rzeczowe komentarze! Wypowiedzi nie mające związku z dyskusją na temat warunków oferowanych przez tego pracodawcę i pracy w tym miejscu mogą zostać usunięte przez administratora forum.

anonymous

Ruscy maja za nic to co maja robic siedziec w katach regalach nic nie robic polak biegnie mokry bo pokrywki od sortery niema a kierownictwo w tej firmie rowne zera obiadki nijakie a rusek na palarni sptryka fotografie.

anonymous
@Inga 13.08.2018 09:57

powiedz mi ktory k%u%r%w%a ktory ukrainiec dobrze pracuje? nie wymyslaj farmazonow widac malo wiesz o firmie

drogi dom

Ruska Woda w polskich kranach cala wina i tak idzie na kanbana to nie dramat lecz ruska telenowela uchodzcy wola jezdzic na owijarki zamiast wuwera prawo prawem ruscy rządzą pokladem ich przykladem kaleka ser^gi dudnik co tylko co chwile marudzi morda obita lezy w szpitalu lecz nikt niema do nikogo o to zalu

remember

orzeł czy reszka-odwieczne pytanie tylko dlaczego ruscy mają za darmo sniadanie odpowiedz jest prosta lecz niestety zaden kierownik jej nie sprosta to nie anegdota ani zadne porownanie poprostu niezgoda odwieczna zawsze byla z tym krajem rusek najedzony i kazdy z dotacji zadowolony

nick glasberg

wiatr wschodni rozwial wszystkie spekulacje ukraincy wolna robic nadgodziny niz isc na kolacje moneta monetom.. niedlugo ruscy o nadgodziny beda walczyc maczetom a polskie kierownictwo niema nic do gadania bo dotacja do wyplaty wplacana jest sama lecz wszystko co piekne -wiadomo nie trwa wiecznie juz niedlugo ruscy w naszym kraju nie beda czuc sie bezpiecznie i nic

pervanhorn
@nick glasberg 10.08.2018 10:07

i (usunięte przez administratora) na tą chwile co pisze -wystarczy ruscy wrucą do domu przegrani na tarczy

Usmiech

A może jakis plebiscyt na najlepszego opierdalajacego sie pracownika?:)Pośmiejmy sie :)

darianna
@Usmiech 07.08.2018 15:59

no ten ukrainiec kaleka z sitarasa brygady jakiego (usunięte przez administratora) slyszalam

Dominika

@Usmiech, @fhgfghjf, co mają na celu Wasze komentarze? Przypominam, że forum służy wymianie rzetelnych opinii na temat pracodawców, a nie do plotek na temat koleżanek czy kolegów z pracy. Rozumiem, że pracowaliście w Hanplast, tak? @Taka ja, długo już pracujesz w Hanplast? Może warto poruszyć kwestię warunków panujących na hali z odpowiednimi osobami w firmie? Może to mogłoby coś pomóc.

Taka ja
@Dominika 08.08.2018 00:17

Jeśli mam być szczera to ja już nie pracuje. Zwolniłam się sama. Praca jako praca ciężka nie była ale temperatura na hali mi nie odpowiadała. Jak dla mnie za gorąco. No i niestety. Nie bardzo chciało mi się pracować za koleżanki z Ukrainy. Za mnie nikt nie pracował i ja nie miałam zamiaru pracować za kogoś. Najlepiej iść tam po to żeby pracować. Nie interesować się kto z kim po co i dlaczego. Nikomu to nie potrzebne. Jeszcze raz. Praca jak każda inna. Zarobki wcale nie najgorsze. Są zakłady gdzie jest dużo gorzej. Są i też takie gdzie jest lepiej. Najgorsza wada nie zakładu a ludzi tam pracujących jest taka że nie maja oni ( nie wszyscy oczywiście) własnego życia i żyją cudzym. Pokazuje to doskonale forum które nie służy do tego. Pozdrawiam

fhgfghjf

Wyjątkowy koleś nic nierobiący kablujący i kochaś nie jednej ha ha piotruś Biel...... pajac

srg
@fhgfghjf 02.08.2018 22:30

goguś

Ja.

Jak wygląda praca na maszynie wtryskowej? Nowe dziewczyny sobie radzą? Jaka jest tak naprawdę miesięczna wypłata? Zastanawiam się nad podjęciem tam pracy właśnie na wtryskarce.Szukam pracy na stałe. Proszę o rzetelne informacje. Konflikty w pracy mnie nie interesują.

Taka ja
@Ja. 01.08.2018 13:43

Nie oszukujmy się. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jak dla mnie zarobki ok ale temperatura na hali produkcyjnej... Masakra jakaś. Nie ma czym oddychać. Pozdrawiam

klarens

Ruska Woda w polskich kranach cala wina i tak idzie na kanbana to nie dramat lecz ruska telenowela uchodzcy wola jezdzic na owijarki zamiast wuwera prawo prawem ruscy rządzą pokladem ich przykladem kaleka ser^gi dudnik co tylko co chwile marudzi morda obita lezy w szpitalu lecz nikt niema do nikogo o to zalu POLANDIA!

Piter

Hanplast zero socjala ewentualnie na święta podpisujesz liste bez kwoty a do ręki dostajesz 120 lub 150 to cały socjal.Sprawy toczące się w sądzie o dziwne umowy smieciowe.Pamiętajcie że im większa firma tym wiekszy wyzysk z pracownika.Pracowałem tam i wam powiem dobrze że już z tym Hp skończyłem.

Opanowana

Kiedy firma mazamiar obniżyć normy?Mamy pieklo na dworze jak ona halach produkcyjnych.Panie prezesie troche empati a ta butelkę wody ....Nie na to liczą Twoi pracownicy.Co nam daje woda gdy energi w takiej temperaturze nie ma.Dlaczego chodzi runen w takiej temperaturze.Stanowiska tam sa ciasne niema czym oddychać.Czy ja mam przyjść z termometrem porobic zdjęcia i nadac to do jakiejś gazety ?Tego pragniesz.?Gratuluje rozsadku

Piter
@Opanowana 04.08.2018 09:07

Pracodawca hp dla nich kasa się liczy nie zwolnią maszyny bo ilosci detali się licza i kasa.Napoi też nie zakupia bo za drogie woda tańsza jak jeszcze ci pozwolą na stanowisku pracy postawić.

To koniec

Ta firma upada. Opakowań nie ma. Materiału nie ma. Maszyny stoją. Pieniędzy na wypłaty nie ma (dostać wypłatę w całości a nie na raty -korekta - to cud). Tylko ukraincow i cpunow wszelkiej maści mają aż nad to.

Darmian
@To koniec 18.07.2018 17:12

na wstępie to nie firma tylko jakas parodia dotacja za kaleki firmo otwórz oczy.

Paletowy

Połowa maszyn stoi, bo gdzie 1 polak tam 2 ruskich. Jak masz ukrainski paszport to jedyne co musisz robic to od czasu do czasu sie pojawic. Ale pracowac juz nie musisz. Artur pokazał jaja i wywalil jednego ruskiego lenia - za tydzień leni się tak samo tylko w innej brygadzie, a Polak - (usunięte przez administratora) i się więcej nie pokazuj. Kuba na asystencie gonił za łańcuszki, buty, rozpuszczone włosy - ale tylko Polki. Ukrainka w papciach, obwieszona jak choinka podpiera stoł na przeciwko niego bawiàc się telefonem i nic. Za to na nadgodziny - maja pierwszenstwo. I tez placone 100% ale detale 1osobowe robi 2-3ruskich. I sie dziwią, że Polacy mają (usunięte przez administratora) na takà firme

s^itar^*&^
@Zadowolony 07.07.2018 00:10

sitac to zlatan ibrahimovic

nowy:D

najlepiej na brygadzie andrzeja pracuje 2tygodnie i co chwile jak nie buhy z popem to piwa w regalach nawet siana nie musze dawac pozdro endrjiu i twoje popenkane kieliszki

koneser
@nowy:D 15.07.2018 14:09

wiesz jak z andrey jest samowolka a i drink u ..........;D

Dominika

@To koniec, czy to są potwierdzone informacje? Może firma ma tylko jakieś przejściowe kłopoty? @BBB, rozumiem, że pracujesz w Hanplast, tak? Jak oceniasz warunki oferowane przez tego pracodawcę? Bardzo proszę o merytoryczne wypowiedzi na temat pracy w Hanplast w Bydgoszczy. Forum nie jest miejscem na plotki o kolegach czy koleżankach z pracy.

15nava
@Dominika 19.07.2018 15:57

dominiko kochana to koniec zaczyj szukac pracy od jutra z rana.

Buli

Sorry pomyłka , chodziło o J. Be..., a nie net...

artysta
@Buli 25.07.2018 00:20

no no ciekawski

Dominika

@prik van de bruken dela'hoya, takie wypowiedzi są niedopuszczalne na forum. Zachęcam do zapoznania się z obowiązującym nas tu wszystkich regulaminem: https://www.gowork.pl/regulamin . Jeśli chciałbyś podzielić się z nami swoją rzetelną opinią na temat pracy w Hanplast - zachęcam. @Ja., widzę, że jesteś zainteresowany pracą w Hanplast. Aplikowałeś już? Trzymamy kciuki! Upominam osoby wypowiadające się poniżej: Wasze komentarze nie są merytorycznymi opiniami dotyczącymi pracy w Hanplast, pisane są w tonie, którego nie możemy tolerować i mogą zostać usunięte przez administratora forum.

der var horne
@Dominika 01.08.2018 22:41

niedpuszczalne? bo prawda? ciekawe, zastanow sie czy kiedykolwiek weszłas w mury tej patoligi

matti

Kasia Jakubczyk dziękuję Ci za wspólną noc ..Nie zapomnę tego:)buziaczki

dementor 5nava
@Greg 23.06.2018 15:39

na roxie mozesz ja znalesc

prik van de bruken dela'hoya

czytam i nie dowierzam pracowalem tam 4 lata temu(NAPRAWDE DOBRE WSPOMNIENIA)- to nie bylo wogule tematu zeby firma sciagala ukraincow , musialo cos tam sie zlego stac naprawde ale wiadomo prawda z gory nigdy nie ujrzy swiatla codziennego j*e*b*a*c ukraincow niech sobie jada do norwego na łososie albo łosie

Nowy

Cześć Ostatnio w internecie pojawiło się ogłoszenie o pracę "Wsparcie na produkcji" i chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda ?

armani
@Myślący 18.06.2018 15:29

a czemu są braki w kadrach? bo wszystkie ukraince wywiozly ich na mlynki drobna mieląc i pakujac na nadgodzinach do puszek konserwowych i wysylaja do swyh rodzin na ukrainska patole

Dominika

@Buli, nie bardzo rozumiem, co ma na celu Twój komentarz. Jeśli pracujesz w Hanplast, to bardzo proszę o podzielenie się swoją rzeczową i merytoryczną opinią na temat tego pracodawcy. Proszę również o nieużywanie na forum inicjałów, imion czy nazwisk osób trzecich - takie dane podlegają ochronie. Upominam osoby wypowiadające się poniżej, że forum GoWork.pl nie jest miejscem na plotki dotyczące kolegów i koleżanek z pracy.

Buli
@Dominika 25.07.2018 14:45

Żaden z tych Panów nie jest i nie był moim pracodawcą. Ci Panowie zajmują stanowisko koordynatora "prawda". Wyraziłem swoją opinię. A używanie skrutów nie podlega karze. Pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Daw
@Xxx 22.07.2018 10:45

Iwona chyba

Buli

Jestem starym pracownikiem. I dobrze by było jak byście się wypowiadali normalnie!!! Taka prośba. Co do M.Sit... To szkoda waszych wpisów. Co do A.Sz... Jest dobry, tylko Daria robi z niego głupca. Dajcie mu szansę. Co do J. Net... To to samo dajcie mu szansę. Przepraszam pomijam A. Mię... Bo jest najlepszy z nich wszystkich. Szkoda, że nie ma M. Ku... i D. Ja... wtedy byście wiedzieli co to jest praca. Pozdrawiam

Kosa

jestem w brygadzie Sitarka i jest ok.... no moze firma ma klopoty ale to mija.poprostu kieras nic z tym nie robi ma w (usunięte przez administratora) ludzie tylko mysli osobie .ukraincy dla niego nie tykalni.swoich poniza

Ciekawy

wiesz kto to wymysla?

Dominika

Jak widać - na forum nadal pojawiają się komentarze, które są zainteresowane pierwotnym tematem wątku, czyli warunkami pracy i zatrudnienia w Hanplast. Jak już zostało to napisane - najlepiej kwestie i niesnaski osobiste wyjaśniać bezpośrednio z daną osobą. Tutaj natomiast warto skupić się na głównym temacie. Czy ktoś może opowiedzieć więc, jak ocenia firmę jako pracodawcę?

dorodna

Przypominam, że forum gowork służy do wymiany sprawdzonych informacji o pracodawcy. Funkcjonuje na nim regulamin, który jasno wskazuje, że nie można obrażać innych osób, a wszystkie obraźliwe opinie mogą częściowo lub w całości z niego być skasowane. Merytoryczna rozmowa o warunkach zatrudnienia ma pomóc w podejmowaniu decyzji zawodowych, więc może wróćmy do głównego tematu na wątku. Czy ktoś może opowiedzieć, jak aktualnie przedstawiają się warunki zatrudnienia w Hanplast?

czerepacha uk

Ponownie proszę o zachowanie kultury wypowiedzi na forum. Wasze komentarze, nie mające związku z rzeczową dyskusją na temat pracy w Hanplast, mogą zostać usunięte przez administratora forum. Nie jest to miejsce do wylewania swoich żali oraz frustracji. kar kar daji Ponownie proszę o zachowanie kultury wypowiedzi na forum. Wasze komentarze, nie mające związku z rzeczową dyskusją na temat pracy w Hanplast, mogą zostać usunięte przez administratora forum. Nie jest to miejsce do wylewania swoich żali oraz frustracji. Ponownie proszę o zachowanie kultury wypowiedzi na forum. Wasze komentarze, nie mające związku z rzeczową dyskusją na temat pracy w Hanplast, mogą zostać usunięte przez administratora forum. Nie jest to miejsce do wylewania swoich żali oraz frustracji. kar kar daji !!!!

2pacoo vel wampiro

niestety jako długoletni pracownik muzse z zalem to napisac nie mozna ludziom mydlic oczów. firma upada zalegaja pieniazki i to duzo , przegrywają sprawy w sadach nowych hal nie bedzie , nowych form nie dowiozą (ewentualnie pokrywy),, utrzymuja sie gluwnie z dotacji za ukraincow ale do konca tego roku to ma sie zmienic i ukraincy tak jak byli dobrze traktowani to uslysza na początku grudnia ze moga sie pakowac- tak z nienacka 2 lata maksymalnie i firma zniknie z mapy firm produkcyjnych na początku nowego roku na ostatnie 12 miesiecy maja zatrudnic 85 pakistanczykow jako najtansza sila robocza by odrobili im pieniazki za sprawy sadowe bedzie co wspominac po latach najlepsza brygada? Zdecytowanie Pana Kuby B i Macieja S najgorsza? pana andrzeja-ZDECYDOWANIE. ktory po znajomosci dostal posade kierasa bedac wczesniej widzianym pod monopolem z workiem z butelkami i puszkami szkoda wuwera za duze pieniadze zrobiony a pujdzie na zlomowisko pl do marka

Deletmigo

Przypominam, że na forum gowork.pl obowiązuje regulamin, który jasno wskazuje zasady jego funkcjonowania. Należy więc umieszczać na forum tylko te wpisy, które nie naruszają godności innych osób. Wszystkie opnie na temat pracy są ważne - jednak trzeba pamiętać o szacunku wobec innych osób. Możecie napisać coś na temat możliwości rekrutacyjnych na hale albo zasyp?

Zostaw opinię o Hanplast - Bydgoszcz

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hanplast