Hanplast

Adres: Władysława Paciorkiewicza 3, 85-862 Bydgoszcz

NIP: 5541000095 KRS: 0000049709

Hanplast
3 494 6 1

Opinie o Hanplast

Pozdrawiam

ja pracowalem w Hp juz 2 lata tam nie robie..wyzysk ludzi ..wyplata po zal sie boze i do tego 4brygadowka w ktorej zarobisz 2200 max oczywiscie bez nadgodzin..ukraincy swieci na nich nie mozna powiedziec zlego slowa.sa tak jakby pod ochrona.. chodz ukrainki nawet bym wyru... ;d;d u Sitarka same cpuny pijakow nie widzialem to jeden plus

Nick

Firm spółek, matek i córek tam na metry, co druga w biurze to właścicielka jakiejś firmy, a o tym, że to ten HP dowiadujesz się jak masz już umowę i cię zawiozą pod drzwi. Ukraince siedzą centralnie na wuwerze i praktycznie skręta od skręta odpalaja, zresztą co drugi na tych wózkach chwiejny. Kilku Polaków, co ostatkiem się trzymają, bo kredyty, dzieci itp. ale wyzysk Polaka jest straszny. Polak musi,a Ukraińiec "może jak mu się zechce" (słowa kierownika). Na maszynach - jedna Polka, na drugi dzień dokładnie to samo minimum 2 ukrainki. Jak skojarzą kierownicy, że mówisz po polsku to masz przesrane.

Ukrainiec
@Nick 16.01.2019 11:27

Cześć wszystkim! Już rok jak pracuję tutaj paletowym, w porównaniu z tym co było wcześniej teraz spokój i łatwizna. Nie słuchajcie tych kto tutaj mówi niby Polacy tutaj pracują za dwóch, a Ukraińcy odpoczywają, wszyscy pracują tak samo, a zazdrośni ludzie wszędzie są. Jeśli ktoś ma problem z matematyki, radzę wziąć kalkulator i policzyć ile na owiejarce pracuje Polaków, a ile Ukraińców. A więc kto jeszcze nie podjął decyzję iść na Hanplast czy nie, moja porada oczywiście iść. Z kolei chcę poprosić wszyscych kto tutaj siedzi i pisze wszelkie bzdury, troszeczkę tolerancji i szacunku.

Taka ja
@Ukrainiec 16.01.2019 14:32

Nieprawda

Taka ja
@Nick 16.01.2019 11:27

prawda

Nick
@Ukrainiec 16.01.2019 14:32

Jeśli wydaje ci się, że widzisz pracujących Ukraińców, to masz rację - wydaje Ci się.

Xxx

Kiedy będą pity?

Dominika
@Xxx 11.01.2019 13:15

Zgodnie z prawem, pracodawca powinien dotrzymać dwóch terminów: - do końca stycznia pracodawca musi wysłać elektroniczną formę (e-deklaracja) PIT-11 do Urzędu Skarbowego - do końca lutego PIT-11 powinien otrzymać każdy pracownik, w formie papierowej lub formie elektronicznej. Skoro pytasz o PIT, to rozumiem, że pracujesz w Hanplast w Bydgoszczy. Jaka jest Twoja opinia o pracy w tym miejscu?

toyo2019

їдять тільки хороші порошки

Jaś
@toyo2019 02.01.2019 22:52

Może zaczniesz po polsku pisać, nie zapominaj gdzie jesteś

popo feat brx

a ten Sławekk e(R) wózkowy z brygady pijaka Andrzejaaajaa bendzie kiedys wogule trzezwy? kazda nocna zmiana i co chwile idzie pic ,czuc woń od tego czlowieka! to moze doprowadzic do wypadku, tragedi firmo! otwórz oczy! HGBRH

darianna
@popo feat brx 02.10.2018 02:00

haha Rogal :D to Stary pijaczyna przecierz , swojego czasu robiłem u was to nie było dnia żeby 4 piwek zóberów nie wypił w szatni co 2 godz:D artysta kombinator że do tej pory jężdząć wóżkiem elektrycznym nie podpadł ani nie spowodował wypadku:D pozdro pijaku dla ciebie i twojej kamili oby firma otworzyła oczy jak pisal kolega i cie wkoncu wziela na alkomat kierowniku andrzejuuuuuu

dud3k ppk
@popo feat brx 02.10.2018 02:00

tylko nie on =/ eh kazdy

popo solo krol alabamy

dlaczego wara? przecierz kazdy orpucz andreja wie jaki to typ czlowieka i co pan slaveq odpiernicza

Zosia
@popo feat brx 02.10.2018 02:00

Ha ha dobre jakieś dowodziki, bo tak się składa że Sławek jest zawsze trzeźwy. Woń to chyba czujesz od siebie. Niejeden z Was nieprzeszedl alkomatu a Sławek był zawsze czysty. PS kłania się ortografia i nauka pisania leszczu.

Zosia
@darianna 02.10.2018 02:05

Ha ha nauka pisania się kłania. Widzę że co niektórzy nie znają zasad pisowni. Podstawówka się kłania.

Nick
@popo feat brx 02.10.2018 02:00

Złapali go, bo odwalił niezły numer. Dostanie kilka dni chorobowego i wróxi jak gdyby nigdy nic.

Piooter
@Nick 02.01.2019 01:26

Złe info masz koleś

andrzej
@popo feat brx 02.10.2018 02:00

widze że jesteś konfiturą! o takich rzeczach się nie pisze...

Mari

Jacy wy jesteście poje.ani. Same ćpuny i alkoholicy a oceniacie innych zamiast samych siebie. Jesteście tak samo żałośni jak ci o których piszecie. A co do pracy to gadacie jak wam źle a nadal pracujecie. Albo rezygnujecie po to zeby potem wracać na kolanach. Nie ma to jak idioci oceniaja idiotów...

vover

sabaka karwarrrrrrrr rarr

B.A.Z.

Limeryk na Nowy Rok Gdy pieniądz częściej z plastiku Niż złoty czy zwinięty w pliku Silosa pełnego Roku Szczęśliwego Strumienia plastiku w kraniku !

Seba

Paszoł won sabaka do(Ukrainiec) szujo ty brudna. Ty pachołku nic nie umieta patałachy lenie donosiciele.

Seba

Tak sobie wszedłem na forum i powiem że wierzę to co piszecie o Ukraincach robiłem w jednej firmie jak zaczęli ich zwozic to jak mrówek ich było. Nienawidzę Ukraińców to są lenie straszne kapusie i brudasy już wolę murzynow chociaż za to że bambusy są wesel. A Ukraińcy są niesympatyczni strasznie kabluja dlatego uciekam od zakładów z Ukraincami nigdy więcej pracy z tą chołota.

Ukrainiec
@Seba 17.12.2018 16:48

Jak mnie (usunięte przez administratora) kiedy ktoś z Polaków ponosi Ukraińców, przecież jesteście tacy sami. Za równo z waszej strony są leniuchy oraz brudasy, jak i z naszej, więc nie jesteście święci. Niektórzy mówią że źle mówimy po polsku, a jak wy mówicie za granicą? Ładnie mówicie? Podoba się mi Polska również jej obywateli i obojętnie mi co tam sobie myśli jakiś Seba, bo wiem normalnych Polaków którzy nas traktują jako siebie podobnych więcej.

Alfred

Ukraińcy wszystko dostali są lepiej traktowani jak Polacy do czego doszło w tym kraju wstyd być Polakiem.

karpik
@Alfred 24.12.2018 10:42

eh to jest nie dopomyślenia co w tej firmie sie dzieje polak cały rok zapiee$$$$rdala po czym idzie na chorobowe ponieważ praca wyssała z niego doszczędnie wszystkie witaminy siły i taki polak juz nie dostaje karpiowego. a ukrainiec? NIE DOŚĆ,że nic nie robi to przyjezdza , odjezdza abstynencja w pracy ponad 2/3 miesiące i DOSTAJE KOPERTE . to jest nienormalne

Paletowy

Moi drodzy nie wszyscy mają w te święta Bożego Narodzenia wesoło a to za sprawą zabieranych premii w tej firmie oraz tzw karpiowego że względu na tzw chorobowe lub inne zdaniem firmy przyczyny o których firma nie potrafi powiedzieć wprost w oczy mydlą oczy wszystkim i mówią co im wygodne bo nikt z pracowników nie jest w stanie się odezwać nawet głupich życzeń świątecznych nie mogą człowiekowi złożyć i choć drobnego upominku dać a cały rok na ZFŚS z naszych pensji pobierają pieniądze więc pytam :NA CO WYDALISCIE TE PIENIĄDZE. Miejcie odwagę powiedzieć pracownikom co i jak to są też ludzie którzy mają rodziny i chcą mieć wesołe święta i móc co kupić swoim bliskim chociaż skromny prezent.

Mamut
@Paletowy 23.12.2018 11:41

Widzę, że nic się nie zmieniło w tym (usunięte przez administratora). Cieszę się, że już mnie tam nie ma i życzę Wam zmiany pracy w nadchodzącym roku.

Dominika
@Paletowy 23.12.2018 11:41

A czy jest jakiś określony czas, na którym pracownik mógł przebywać na zwolnieniu i mieć możliwość otrzymania świątecznej premii, czy raczej nie? Ciekawi mnie ta kwestia, czy na przykład za jedno L4 już otrzymanie premii było nierealne. Czy to istotny zastrzyk gotówki?

Uciekajcie

Nigdy więcej. Jeśli jesteś Polakiem (usunięte przez administratora) jak dzika świnia. Ukraince nie muszą nic robić, nawet słowa po polsku znać (za to do kierowników latać, że mają za ciężko, to potrafią po polsku) trzymaja ich ewidentnie dla dopłat, a nie po to żeby robili. Potrafią położyć się na paletach i zasnąć na środku nawy, a kierownictwo przczepi się Ciebie jak to zgłosisz. Dodatki, premie itp - Polakom odbieraja za każde krzywe spojrzenie. Coraz mniej rodaków chce tam robić, zwożą ludzi autobusami nawet ze Żnina. Z kilkunastu osób w parę dni zrobiło się kilka. Dno, jak się tam traktuje Polaków. Takie rzeczy to kiedyś były w wiadomościach z Niemiec czy Holandii, a tu na miejscu Polak jest śmieciem i ma usługiwać banderowcom.

Mngr

Zakład średni. NOWY. nowoczesny. Marne płace. Przez agencję 14 zł brutto. Śmiech na sali. Dlatego sprowadzają tanich Ukrainców. Wiadomo każdy zakład walczy o przetrwanie. Takie są prawa rynku. Trzeba to zrozumieć. Niestety blondyna z rekrutacji bardzo zakłamana. FALSZYWY CZŁOWIEK. Jeśli Cię przyjmie to uważaj na nią. Pracodawca taki sobie. Tolerować można kiepskie płace w granicach prawa. Niestety trzeba uważać na falszywych ludzi.

Xxx

Będą karpiowe?

Wstawiacz
@Xxx 04.12.2018 21:34

Jak zawsze max 200 Jak zawsze dużo mniej 120-150 Jak zawsze wydane z krzywym ryjem..

Crazy
@Wstawiacz 07.12.2018 15:20

Znowu zabiorą za chorobowe? Czyli znowu będą oszukiwać?

ela elka
@Crazy 07.12.2018 19:24

pytanie do was niezawodni . miałam problemy ze stopą przez co nie było mnie 2 miesiące , czy pomimo mej abstynencji jest szansa jednak na koperte karpiową?

ela elka
@Crazy 07.12.2018 19:24

pytanie do was niezawodni . miałam problemy ze stopą przez co nie było mnie 2 miesiące , czy pomimo mej abstynencji jest szansa jednak na koperte karpiową?

Paletowy
@ela elka 08.12.2018 17:07

Powyżej miesiąca l4 w ciągu roku karpiowego nie ma.

Zmiana 1
@Paletowy 08.12.2018 23:20

Powinni się za to zabrać.... W moim poprzednim zakładzie byli wszystko. Paczki dla dzieci, kasa na święta (500 zl), A dodam że to również był prywatny zakład pracy. Zwykle oszukiwanie ludzi.

Paletowy
@Zmiana 1 09.12.2018 18:00

"Świadczenia te mają bowiem charakter uznaniowy. Oznacza to, że pracodawca ma prawo, a nie obowiązek je przyznawać." Tak to tylko tu zostawie. Przypominam ze HP to prywatny zakład pracy a nie państwowy. Więc pracodawca ma prawo a nie OBOWIĄZEK dawania grantów Świątecznych. Nikt tu nikogo na siłe nie trzyma. Jak komuś sie pracować nie chce to i leżenie na kanapie za pieniądze nie wygodne.

Dobrze poinformowany gość
@Xxx 04.12.2018 21:34

Dziękujemy Państwu za tak wyczerpujące wypowiedzi. Zarząd Hp podjął decyzję, że w tym roku nie będzie wypłacał tzw. "karpiowego" Pozdrawiam

Dominika
@Paletowy 08.12.2018 23:20

Rozumiem, że to "karpiowe", o którym piszecie na forum, to jakaś forma premii przyznawanej w okolicach Świąt osobom zatrudnionym w Hanplast. W jaki sposób jest ona wyliczana i czy dostaje ją każdy pracownik (oczywiście oprócz przypadków, o których piszesz) w takiej samej wysokości?

Mały
@ela elka 08.12.2018 17:07

Jasne, już dostałaś

Pablo

Nie polecam ciężka praca

Ania

Mam pytanie o stanowisko operator produkcji w dziale fotowoltaiki, ma ktoś opinie o tej pracy, podobno 2 zmiany, a jak zarobek? Praca stojąca?

Taki ktoś

Najgorsza firma w jakiej w życiu pracowałem, nie polecam

Smed

Zakład specjalnej troski. O wszystko sie prosisz nawet o niezbędne narzędzia i oczywiście nie ma pieniędzy. Czekam na zielone światło. Zenada! Co dzial to większa patologia. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Byc wyrozumiały i doceniać pracowników

Karlos

Idealne miejsce gdzie Ukraińcy zarabiają więcej i nic nie robią.

Dominika

@Franek, na forum do tej pory zdarzały się różne komentarze - i te bardziej pozytywne, i te raczej negatywne. Cieszę się, że jesteś zadowolony z pracy w Hanplast! Piszesz, że nie ma problemu z uzyskaniem pomocy od współpracowników - a jak wygląda kwestia chociażby szkoleń w firmie, podnoszenia kompetencji pracowników? Czy pracodawca stawia nacisk na tę kwestię?

Paletowy
@Dominika 15.10.2018 15:57

Szanowna Pani Dominiko czego Pani oczekuje od pracowników Hanplastu, że ktoś powie jak jest naprawdę że ktoś jest zadowolony z pracy w tej firmie to chyba śmiech na sali, banda kapusi donosicieli itp a kierownictwo słucha tych bzdur i nic tylko szukają komu tu co zabrać.

Dominika
@Paletowy 21.10.2018 23:57

@Paletowy, na forum można wyrażać swoje różne opinie - zarówno pozytywne, jak i negatywne. Na każdą wypowiedź znajdzie się miejsce, o ile będzie napisana w sposób merytoryczny i kulturalny. Czy Ty również jesteś pracownikiem firmy Hanplast?

paletowy
@Dominika 27.10.2018 15:12

Czy Pani twierdzi że moje wypowiedzi są niemerytoryczne i niekulturalne? Ależ owszem jestem pracownikiem tej firmy i widzę na co dzień co się dzieje a ludzie co piszą to większa część mówi prawdę o tej firmie .Oszukiwanie na pensji i wiele innych kwestii są bardzo prawdziwe.Tak samo jak sprawy które firma ma w ZUS .Więc niech się Pani zastanowi o co Pani pyta ludzi i czy uprzedzenie przyszłych pracowników o warunkach to jest coś złego ,mam nadzieje że niedługo nie będę musiał męczyć w tej firmie i znajdę inną pracę w której szanują ludzi i to co ktoś robi dla nich ,bo w tej firmie słowo dziękuje itp itd nie mówiąc już o docenieniu pracownika graniczy z cudem.Szanowna Pani Dominiko jeśli potrafi Pani tylko pytać o warunki ,płace ,współpracowników to zapraszam do nas do firmy to może zobaczy Pani na własne oczy co się dzieje .

Dominika
@paletowy 31.10.2018 20:53

@paletowy, nigdzie nie napisałam, że chodzi mi konkretnie o Twoją wypowiedź, choć w niej również znajdują się określenia obrażające inne osoby. Zaznaczę również raz jeszcze, że na forum w wielu wątkach znajdują się opinie zarówno pozytywne, jak i negatywne - każda z nich jest składową sytuacji w danej firmie i jest bardzo przydatna innym osobom. Pytam o różne kwestie i takie też są podejmowane na forum. Piszesz o tym, że Twoim zdaniem warunki w firmie nie są zbyt dobre - a czy próbowałeś o tym rozmawiać, na przykład z kierownictwem lub innymi osobami?

Franek
@Dominika 15.10.2018 15:57

Nie stawia nacisku i stawia. Kompetencje podnosić należy. Jest założenie, że pracę wykonujemy najlepiej jak potrafimy. Wiadomo, nie wszystko się wie. Więc należy tę wiedzę uzupełniać. Ale większość robi to we własnym zakresie. Korzystając z dostępnych źródeł, np. z wiedzy bardziej doświadczonych:). Ale ja pracuję w narzędziowni, przypomnę, a tam wydaje mi się bardziej współpracujemy niż sobie szkodzimy. Nie wiem jak jest na innych działach. Natomiast szkolenia zewnętrzne, jeżeli znajdziesz jakieś i jest ono logiczne to Firma potrafi "dać błogosławieństwo".

Dominika
@Franek 04.12.2018 00:29

W takim razie brzmi to całkiem dobrze! Piszesz, że pracujesz w narzędziowni - na czym dokładnie polega Twoja praca? Mógłbyś napisać, jak wygląda przykładowy dzień w niej spędzony? To może być ciekawe dla osób, które może także chciałyby aplikować do Twojego działu. Czy obecnie poszukujecie nowych osób do pracy?

Wstawiacz
@paletowy 31.10.2018 20:53

Dramat jezeli chodzi o place. Pracuje juz 3 lata i ciagle slysze ze piniadze na place siw skonczyly, na podwyzke za szybko, za późno itd zawsze jakies ale. Przez 3 lata 2 zl podwyzki. Zaje....duzo. Oszukuja na wszystkim, premie, wyplaty nadgodziny itd

Polak

Dominka- Gdzie masz pozytywną opinię? Narzędziownia to zupełnie inna bajka. A produkcja - co miesiąc modlitwy, żeby zapłacili na 10tego, chociaż część, bo całość to już zbyt duże wymagania. Firm i firemek matek córekni wnuczek, każdy pracownik w innej firmie pracuje i każdy tak samo poniżany jest. Babcie się tam trzymają w myśl zasady "byle do emerytury", a młodzi - max rok/dwa jak mają kredyty i uciekają z krzykiem. Reszta ucieka jeszcze przed końcem szkolenia.

Dominika
@Polak 05.11.2018 16:30

Forum dotyczy pracy w całej firmie Hanplast, a nie tylko w konkretnych działach i każda osoba zatrudniona w tym miejscu ma prawo wyrazić swoją opinię. Piszesz o opóźnieniach w wypłacie wynagrodzeń - czym są spowodowane i jak ten temat podejmuje pracodawca ze swoimi pracownikami?

Mały
@Dominika 09.11.2018 19:33

Hanplast jak Hanplast, cuda niewidy tam się dzieją, ale wypłaty są zawsze na czas, przestańcie kłamać, bo jeszcze się nie spotkałem z opóźnieniem, raz ludzie nie dostali wypłat to dyro robił co mógł żeby ludziom wypłacić, kilka osób dostało z jego prywatnego konta, to chyba o czymś świadczy co?

Nick
@Mały 16.11.2018 18:35

Czyli jednak nie dostało na czas, skoro musiał z własnej kieszeni wykładać. Pytanie jakie problemy są w firmie, w ktorej z prywatnego konta dyro na wypłaty wykłada.

Dominika
@Mały 16.11.2018 18:35

Czasem tak się może zdarzyć u pracodawcy, ale dobrze, że zostało to rozwiązane w odpowiedni sposób. Skoro pracujesz w Hanplast, to co jeszcze możesz powiedzieć o pracy w tym miejscu? Interesują mnie Twoje spostrzeżenia co do firmy.

kunia

Nie polecam tej firmy. Praca jak praca wszędzie trzeba pracować ale ludzie pożal się boże najgorsze stare wyzeraczki.Tylko by pomniatały młodym pracownikiem a szczególności pewna pani zmieniajaca PANI ELUNIA sama dobrze nie potrafi zrobić co trzeba a trzepią się innych donosi na każdym kroku. Ale to ze prace zaczyna od palarni tego nikt nie widzi zastanawiam się czy paczka papierosów jej na 8 godzin starcza.

birdy

Witam, Pracowałam w firmie na produkcji. Praca jak praca, proste czynności do wykonania, współpracownicy trafili się naprawdę pomocni. Jednak firma oszukuje na wynagrodzeniach dla pracowników. Zapłacono mi małą część wynagrodzenia, znam podobne przypadki wśród byłych pracowników. Nie wierzę, by był to przypadek... W sumie, co nam szkodzi napisać jakiś milutki artykuł o firmie. Zobaczymy za parę tygodni.

anonim

(usunięte przez administratora)

Rogerxx

Zgadza się,radzę wymienić tę panią na osobę kompetentną ,z ludzkim podejściem bo ta Paniusia na to stanowisko kompletnie się nie nadaje!Wcale mnie nie dziwi dlaczego ludzie uciekają z tej firmy,ciekawy jestem czy jej przełożona wie o tak bezczelnym zachowaniu i traktowaniu do ludzi?! non stop siedzi na telefonie zamiast zająć się ludzmi,masakra!!!

anonim

(usunięte przez administratora)

Dominika

@B.A.Z. doceniam Twoją twórczość i chęć podzielenia się nią z szerszą publicznością, ale bardzo proszę o niepisanie na forum w takim tonie. Czy mógłbyś napisać swoją rzeczową i kulturalną opinię o pracy w Hanplast, a nie współpracownikach?

Rachuciachu

Witam, obecnie pracuje w Hanplaście (jeszcze). Co do samych zarobków nie mogę narzekać. Nadgodziny można robić (ograniczenie do 40 godzin w miesiącu - BHP, tak się tłumaczą), przez firmę płacą 15 zł brutto na godzinę, przez agencję 14 zł brutto. Dodatkowo w dni nadliczbowe, tzw. wa ( w innych zakładach pracy zwane wypychem), my mamy dzień pracujący 100% płatny, ponoć nieobowiązkowy, bo zmusić nie mogą (chociaż jak się nie pojawisz nie ukrywają że mają coś do ciebie). Takich dni w kwartale jest od 2 do 6, wypłacają co 3 miesiące. W każdej brygadzie jest inaczej. Jedni mają więcej, drudzy mniej takich dni. Nigdy to się nie wyrównuje. Co do atmosfery w samej firmie... No cóż, różowo nie jest. Jak już wiele osób wcześniej pisało to plotki, plotunie, ploteczki. Wiele osób nie ma własnego życia i interesuje się cudzym. Ubarwiają historie, przekształcają, czasem coś dodadzą od siebie. Powstają z tego same nieprzyjemności, kłótnie, rozpady przyjaźni. Jeśli chodzi o kolegów i koleżanki z Ukrainy. Nie powiem że wszyscy, ale większość nie jest chętna do nadmiernego wysiłku (albo raczej żeby w ogóle się wysilić). Tam gdzie normalnie stawiają dwie, trzy Ukrainki, Polka musi dać radę sama. Paletowi z Ukrainy niezbyt ruchliwi, patrzą tylko jak tu się nie narobić. Polacy z resztą też lubią pofolgować, lecz czasami nie mają wyjścia i muszą robić. Niektórzy wózkowi mogliby trochę zwolnić i się rozglądać. Nie tylko piesi muszą patrzeć jak idą. Podsumowując. Praca sama w sobie nie jest zła. Szkoda tylko, że ludzie między sobą ją sobie utrudniają. Pozdrawiam

Franek

Lubię atmosferę w Hanplast za: Współpracownicy są dobrzy. Znają się na swojej robocie, nie zajmują się nadmiernie plotkami, jak trzeba coś zrobić to wymieniają się informacjami. Współpracują. Jak jest luźniej to porozmawiają towarzysko. Pracuję w narzędziowni. Lubię moją pracę, otoczenie i firmę. Znam kilkadziesiąt osób które myślą podobnie. Przynajmniej tak mówią:)

patryk

Moje sugestie dla Hanplast: (usunięte przez administratora) hanplast

Monia

Chciałabym sie zatrudnić na wsparcie. Warto iść? Co bedzie należało do moich obowiązków? Za odpowiedź dziękuję ;)

Nick
@Monia 11.10.2018 09:35

Odradzam chamska firma żadnego szacunku dla człowieka.

Zostaw opinię o Hanplast - Bydgoszcz

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hanplast